Log in

View Full Version : Pain Of Salvation Planet Music Wien 23.02.

GuardianOfIvorytower
24-02-2007, 18:03
Τη συναυλία άνοιξαν κάποιοι Conxious προγκεσιβάδες, νομίζω αυστριακοί. Έπαιξαν πολύ ωραία, μία μίξη Fates κ Ryche κάπως, με ωραία φωνητικά επίσης, για περίπου 45'. Οι περισσότεροι δεν τους ήξεραν, αλλά φάνηκε πως άρεσαν, εξού κ το χειροκρότημα. Κ πάμε στο ζουμί της βραδιάς.

Οι Pain Of Salvation έπαιξαν πραγματικά πολύ καλά. Φοβερός ήχος, όλοι τους με πολύ κέφι, ειδικά οι 2 κιθαρίστες. Ο μεν Hallgren να κάνει κάτι περίεργες αστείες γκριμάτσες ανάμεσα στα κομμάτια, ο δε Gildenlow με πολύ εύστοχα σχόλια όταν ήταν να ανακοινώσει το επόμενο κομμάτι. Επίσης έχει εξελιχτεί σε πολύ μεγάλο ερμηνευτή, αλλάζοντας τη φωνή του ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε κομματιού, όπως κ στα cd. Μεγάλο συν κ η διάρκεια, που έφτασε σχεδόν τις 2 ώρες - 110' για την ακρίβεια. Setlist (στο περίπου): Scarsick, America (2 πρώτα), !-Forward, Nightmist, Handful of Nothing, New Year's Eve, Ashes, +άλλο ένα από PE1 που μου διαφέυγει, Undertow, Fandago (ή Chain Sling), ένα από BE, Disco Queen (δυστηχώς - κ ήταν κ το τελευταίο του κανονικού σετ), άλλο 1 από το BE, Cribcaged, Used.

Συνολικά εννοείται ότι έμεινα ευχαριστημένος, είχαν τρομερή απόδοση, πολύ θετικός κ ο καινούριος μπασίστας, δεν ξέρω αν είναι μόνιμος, οπότε συμπέρασμα: να πάτε να τους δείτε Ελλάδα (ναι ξέρω εμένα περιμένατε κ το report μου).

H.
24-02-2007, 21:06
Και μόνο το setlist είναι ικανό να σε τραβήξει στο live εδώ πιστεύω.