View Full Version : The Last Drive
freak brother
22-02-2007, 12:33
Live στις αρχες Μαιου.
Μετα απο 13 χρονια.
:touched: :touched: :touched:
more info www.myspace.com/theofficiallastdrive (http://www.myspace.com/theofficiallastdrive)
atom_smasher
22-02-2007, 16:27
molis to eida to prwto pragma pou m rthe sto mualo htan oti exw n akousw gia autous peripou 14 xronia...
mrmaiden
22-02-2007, 21:23
Imouna pitsiriki otan tous protoakousa kai meta apo tosa xronia xairomai apisteuta pou ksanavgainoun sto kourmpeti!
Elpizo na vgaloune kamia apisteuti diskara kai pali!
Tonosalata
23-02-2007, 18:53
sou thimizei kati e.
regularpaul
23-02-2007, 22:00
Ρε μαλάκες, μην ποστάρετε αν δεν έχετε νέο για τους Drive.
Με πιάνει η καρδιά μου κάθε φορά που βλέπω νέο ποστ.
cybernaut 667
24-02-2007, 03:59
ti allo neo tha theles dhladhs ?
freak brother
24-02-2007, 11:12
νομιζω το λεει στους απο πανω
regularpaul
26-02-2007, 16:58
http://i99.photobucket.com/albums/l287/renaorock/live1copy.jpg
afroleft
26-02-2007, 17:01
έλα ρε μαλάκες, παίζει να είμαι στρατό τότε :(
blackbird
26-02-2007, 17:54
Μάης ,εξετάσεις ,δύσκολος καιρός για ταξίδια
την άλλη φορα λοιπόν
Μαης, καταληψεις, 10 λεπτα απ'το σπιτι μου με το αυτοκινητο.
Την αλλη φορα λοιπον (λεω στη μαμα πατριδα).
Parasight
27-02-2007, 23:54
Χάρηκα τώρα!!! :)
Ή μήπως να κρατήσω τα λεφτά μου, να βάλω κι άλλα, να πάρω και ένα καταναλωτικό για να πάρω 100άρι εισιτήριο στους Metallica;; :P ΒΡΕ ΟΥΣΤ! :evil:
regularpaul
28-02-2007, 19:08
προστέθηκε και date για Σαλόνικα
θέλω κάποιος να μου πάρει εισιτήριο όταν έρθει ο καιρός
http://i99.photobucket.com/albums/l287/renaorock/live2copy.jpg
http://i99.photobucket.com/albums/l287/renaorock/presalecopy.jpg
solution_AK-47
01-03-2007, 17:27
Den ti8etai 8ema
House Of Low Culture
04-05-2007, 21:53
χώνω bump μιας και πλησιάζει. Πσήνομαι για τη δεύτερη μέρα.
freak brother
05-05-2007, 14:02
Οι θρυλικοί Last Drive επανασυνδέονται για τρεις συναυλίες
«Είμαστε αιχμάλωτοι της στιγμής»
Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Τα εισιτήρια για τις τρεις συναυλίες τους κοντεύουν να εξαντληθούν, τα παλιά βινίλια ξαναμπαίνουν στα πικάπ και οι Last Drive προβάρουν καθημερινά τα τραγούδια τους. Ποτέ άλλοτε η είδηση της επανασύνδεσης μιας ελληνικής ροκ μπάντας δεν προκάλεσε τόσο θόρυβο.
Οι Last Drive, με ένα όνομα που παρέπεμπε στη «ροκ μυθολογία της αυτοκαταστροφής», βγήκαν το '83, κυκλοφόρησαν πέντε άλμπουμ-δυναμίτες και διαλύθηκαν το '95. Τώρα, δώδεκα χρόνια μετά, οι Αλέξης Καλοφωλιάς, Γιώργος Καρανικόλας, Χρήστος Μιχαλάτος και Θάνος Αμοργινός θα βρεθούν την Παρασκευή 11 Μαΐου και το Σάββατο 12 στη σκηνή του Gagarin και την Παρασκευή στις 18 στην «Υδρόγειο» της Θεσσαλονίκης για να παίξουν το γκαράζ ροκ που σημάδεψε την ελληνική σκηνή. Και πριν από τις συναυλίες μίλησαν στην «Ε».
**Για την επανασύνδεση: «Δεν το σκεφτήκαμε. Κάναμε μια πρόβα και ήταν αρκετή. Είχε τη γεύση της έντασης. Ηταν η ενέργεια που νιώθεις καθώς προχωράς προς κάτι άγνωστο. Αλλά ο τρόπος που λειτούργησε ξανά η χημεία ανάμεσά μας ήταν καταλυτικός. Οποια αμφιβολία και να είχαμε, καταλάβαμε ότι η μουσική κυλάει. Και αποφασίσαμε να δώσουμε τις συναυλίες. Δεν έχουμε σχέδια. Λειτουργούμε όπως στο παρελθόν, όπου σκοπός ήταν η επόμενη εμφάνιση ή το επόμενο άλμπουμ. Είμαστε πάντα αιχμάλωτοι της στιγμής».
* Για τις συναυλίες: «Θέλουμε να πούμε έμπρακτα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που πάντα μας στήριξε και μας περίμενε αυτά τα δώδεκα χρονια. Είναι τιμή μας, αφού αν έστω και ένας άνθρωπος κατανοήσει το έργο σου τότε αξίζει που το έκανες. Η μουσική λειτουργεί από ψυχή προς ψυχή. Εμείς φτάσαμε σε ένα επίπεδο άμεσης επικοινωνίας με τους ανθρώπους. Οι συναυλίες μας ήταν σημεία αναφοράς για κάποιους. Και τώρα είμαστε έτοιμοι να τους επιστρέψουμε αυτό το συναίσθημα. Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν ούτε έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Ο κόσμος διαθέτει ένστικτο και αντιλαμβάνεται ότι παίζουμε μόνο γι' αυτόν».
* Για την αναπάντεχη ανταπόκριση του κοινού: «Η μουσική μας δούλευε υπόγεια, ενώ απουσιάζαμε. Υπάρχει μια αντανάκλαση όσων κάναμε στο παρελθόν, μια προβολή μέσα στο χρόνο. Ετσι αυτή η ανταπόκριση δημιουργήθηκε από στόμα σε στόμα. Δεν ήταν αποτέλεσμα μάρκετινγκ. Και φυσικά είναι και η μουσική. Ισως η μουσική μας έγινε τώρα κατανοητή. Ισως μας είχαν υποτιμήσει. Από την άλλη όμως όταν παίζεις ροκ στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό συχνά. Γιατί παίζεις μια μουσική που δεν είναι μέρος της παράδοσης».
**Για τη διάλυση: «Η διάλυση των Last Drive ήταν απαραίτητη κίνηση. Φτάσαμε στο σημείο που έπρεπε να δοθεί ένα τέλος. Είχαμε κουραστεί από μια σειρά πραγμάτων, αθετήσεις συμφωνιών, συνεχής εκμετάλλευση και μια διάχυτη αστάθεια. Οπως και τη νοοτροπία ότι ο μουσικός είναι ουσιαστικά ένας μικρομέτοχος της μουσικής του. Από την άλλη ήταν ένα τέλος εποχής. Τότε έσβηνε η ανεξάρτητη σκηνή του '90 που είχε φτάσει σε αδιέξοδο».
* Για τους Last Drive: «Ηταν η συγκυρία. Παίζαμε κιθαριστικό γκαράζ, που τότε είχε αρχίσει να ξανανοίγει τα φτερά του. Υπήρχε μια σκηνή του ελληνικού πανκ με τη φιλοσοφία "κάν' το μόνος σου". Δεν είχαμε κοινό ήχο, αλλά κάναμε πρόβες στα ίδια μέρη, αλλάζαμε όργανα. Υπήρχε ένα διάχυτο συναίσθημα αλληλεγγύης. Και τα καταφέραμε επειδή παρατήσαμε πολύ γρήγορα τις διασκευές. Καταλάβαμε ότι μπορείς να μετατρέψεις τα ακούσματά σου σε προσωπικό ήχο και να παραμένει έγκυρος. Η σύνθεση σε μια ροκ μπάντα είναι μια δημοκρατική διαδικασία. Ο καθένας βάζει ένα κομμάτι του εαυτού του και προκύπτει ένα συλλογικό έργο, μια γλώσσα κοινή. Αυτό σε στηρίζει ό,τι και να συμβεί».
* Για τη σημερινή σκηνή: «Πάντα υπάρχει μια υποβόσκουσα βοή που θα γίνει κάποια στιγμή έκρηξη. Και είναι σημαντικό ότι αυτήν την εποχή επιστρέφει η κιθάρα. Η μουσική κάνει τη δήλωσή της μέσα από μια παρέα. Η ηλεκτρονική μουσική ήταν ένα μοναχικό άθλημα. Ενώ τώρα οι καιροί απαιτούν μια ομάδα που να ενώνει την ενέργειά της χωρίς να χάνεται ο ατομισμός του κάθε μουσικού».
* Για την πορεία της μπάντας: «Δεν νιώθουμε νοσταλγία για το παρελθόν. Δουλέψαμε σκληρά, δώσαμε μια κοινή υπόσχεση, εγκαταλείψαμε πολλά πράγματα πίσω. Αλλά ήμασταν τυχεροί, πήραμε πολύ συναίσθημα και το διασκεδάσαμε. Γι' αυτό βάλαμε και το μήνυμα στην ιστοσελίδα μας όταν ανακοινώσαμε την επιστροφή μας, ως ένα "ευχαριστώ για τις καλές και τις κακές στιγμές"».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 05/05/2007
regularpaul
05-05-2007, 17:52
Τα εισιτήρια μάθαμε σήμερα, έχουν σχεδόν εξαντληθεί κι ετοιμάζεται και τρίτο Αθηναϊκό date. Σπεύσατε.
regularpaul
07-05-2007, 20:58
http://i99.photobucket.com/albums/l287/renaorock/soldout_4.jpg
metamelia3
07-05-2007, 22:06
τι σολντ-αουτ γαμώ το δωδεκάθεο ολόκληρο γαμώ γαμώ γαμώ;
Griffith
07-05-2007, 23:37
μαζί την κυριακή!!!
metamelia3
07-05-2007, 23:47
Ωραίο σιγκ φιλαράκι. =)
freak brother
11-05-2007, 19:42
τα λεμε εκειιιιιι χοχοχο
ποιοι θα ανοιξουν τη κυριακη?
Κατι πηρε το αυτι μου για OCB (http://www.myspace.com/ocbocb), αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.
carheart
11-05-2007, 23:07
κάτι παπάδες το πρωί.
metamelia3
11-05-2007, 23:12
Κατι πηρε το αυτι μου για OCB (http://www.myspace.com/ocbocb), αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.
ε όχι ρε πούστη μου. τελείως αταίριαστο σαππορτ
τους Sound Explosion θέλουμε!
κάτι παπάδες το πρωί.
.
σε χαλασαν ρε φλωρε οι ocb? μια χαρα θα ναι αν ανοιξουνε.
House Of Low Culture
12-05-2007, 06:19
this is the last drive. O ρεγκιουλαρπωλ κατάφερε να με τρομάξει χθες μιλώντας μου για το αβέβαιο μέλλον των Last Drive και σαν καλή κοτάρα ανεβαίνω και τους βλέπω την Κυριακή. this is the last drive.
κι εγώ το σκέφτομαι για κυριακή αλλά φοβάμαι μήπως είναι και αυτή η μέρα σολντ άουτ.
αν κατέβω από σήμερα για εισιτήρια και έχει μείνει τίποτα θα σου τσιμπήσω κι εσένα ένα πάντως.
πείσε και τον σπυρέτο.
BURNIN AMBITION
12-05-2007, 14:17
tha einai sold out i kuriaki? psinomai. sto gagarin thaxeieisitiria?
kai ti ora xekina i sunaulia tin kuriaki? support poioi?
regularpaul
12-05-2007, 14:33
Όπως έγραψα και στο reports, τέλειωσαν και της Κυριακής τα εισιτήρια.
Ψυχάκια μπέρνιν αμπίσιον, πρόλαβες να παίξεις στοίχημα τους λευκορώσους τουλάχιστον? :midfinger:
BURNIN AMBITION
12-05-2007, 18:03
Όπως έγραψα και στο reports, τέλειωσαν και της Κυριακής τα εισιτήρια.
Ψυχάκια μπέρνιν αμπίσιον, πρόλαβες να παίξεις στοίχημα τους λευκορώσους τουλάχιστον? :midfinger:ameeeeeeeeeeeee
'γω σήμερα το πρωί πάντως πήρα 3 εισιτήρια από τικετ πόιντ για κυριακή. οπότε ίσως παραπληροφορήθηκε ο παύλος.
τι ωρα
και
που ειναι το τικετ ποιντ?
κατά τις μία.
ακαδημίας και γενναδίου κάπου, πίσω από το ναό της ζωοδόχου πηγής.
regularpaul
12-05-2007, 19:53
Ναι, κατά τις 2 πήρα τηλ. μια φίλη που μόλις είχε πάει εκεί και δεν βρήκε.
kyrie pavle simera an mporeite peite kanenan kalo logo ston portieri gia dyo amoira paidakia pou tha pane avrio xoris isitirio. na tous valei tous kaimenous! :D
regularpaul
13-05-2007, 04:25
Λοιπόν λοιπόν!
Επαιξε τρελλη παρεξηγηση. Εισιτηρια για Κυριακη υπήρχαν σημερα (χτες) και θα υπάρχουν και από τις 8.15 στο ταμείο πριν τη συναυλία.
100 μου είπαν ότι έχουν μείνει. Μην είστε χαζούληδες και χάσετε αυτό το λάιβ.
Λοιπόν λοιπόν!
Επαιξε τρελλη παρεξηγηση. Εισιτηρια για Κυριακη υπήρχαν σημερα (χτες) και θα υπάρχουν και από τις 8.15 στο ταμείο πριν τη συναυλία.
100 μου είπαν ότι έχουν μείνει. Μην είστε χαζούληδες και χάσετε αυτό το λάιβ.
tora to eida ayto :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Marillion
15-05-2007, 11:24
To live tis thessalonikhs exei para polla apoulhta eisithria. Kante to kalo re, tha xeftylistoume :!:
metamelia3
15-05-2007, 12:08
Το καραβάνι που θ' ανέβει από Αθήνα θα σας σώσει ρε κακόγουστοι βορειοελλαδίτες
Marillion
15-05-2007, 18:13
Makari :oops:
Zoonchild
16-05-2007, 08:58
εμεις το καναμε το καλο παντως και τσιμπησαμε 2 χθες... :wink:
solution_AK-47
16-05-2007, 15:33
K meis alla 2 shmera :!:
:D
regularpaul
18-05-2007, 12:28
Διαβάζοντας ότι θα παίξουν και οι Drive στο φεστ του Gagarin, σκέφτηκα μπας και δεν ανέβω απόψε αφού θα έχω άλλη μια ευκαιρία να τους δω το καλοκαίρι.
2-3 πικοσεκόντ αργότερα, διέγραψα αυτές τις ποταπές σκέψεις από το μυαλό μου. Σε μισή ώρα καβαλάω την Black Limo II και σας έρχομαι
solution_AK-47
18-05-2007, 20:35
Ksekiname!
:D
Marillion
18-05-2007, 20:44
boy eisai kei?
paw kai gw se ligo