View Full Version : προ βλη μα
metamelia3
12-02-2007, 14:51
προ ολιγου έφαγε τούμπα ο εξωτερικός σκληρός.
και δεν λειτουργεί (είμαι πολύ πανικλοβλητος γιά να εξηγήσω πως ακριβώς)
μαγαζί στην Αθήνα που να κάνει disc recovery;;;;;;;
Lost_In_Cooperland
12-02-2007, 14:57
με κάνα προγραμματάκι για ανάκτηση δεδομένων δοκίμακες;
metamelia3
12-02-2007, 14:58
ο σκληρός δε δουλεύει γιά να δοκιμάσω κάτι
Phantom Duck
12-02-2007, 15:00
Εδώ. (http://www.a1datarecovery.gr/)
Αλλά μάλλον τσέκαρε πρώτα μήπως είναι τίποτα που φτιάνεται με λίγο ψάξιμο γιατί αλλιώς θα σου φύγει καμια περιουσία =\
When Black Roses Bloom
12-02-2007, 15:00
προ ολιγου έφαγε τούμπα ο εξωτερικός σκληρός.
και δεν λειτουργεί (είμαι πολύ πανικλοβλητος γιά να εξηγήσω πως ακριβώς)
μαγαζί στην Αθήνα που να κάνει disc recovery;;;;;;;
Giati toso barus einai o sklhros sou xoxoxoxox?
metamelia3
12-02-2007, 15:06
Εδώ. (http://www.a1datarecovery.gr/)
Αλλά μάλλον τσέκαρε πρώτα μήπως είναι τίποτα που φτιάνεται με λίγο ψάξιμο γιατί αλλιώς θα σου φύγει καμια περιουσία =\
πήρα τηλ.
χρεώσεις από 500 εώς 1500 ευρώ
:|
κάτι πιό φθηνό, πιό προσιτό, πιό ανθρώπινο
Lost_In_Cooperland
12-02-2007, 15:11
ε, μπορείς να αγοράσεις οοοοόλα αυτά που χάθηκαν!
Phantom Duck
12-02-2007, 15:12
Απ' όσο γνωρίζω όλα τα data recovery είναι πανάκριβα. Πάρε καναν τεχνικό να δεις μήπως επισκευάζεται ο σκληρός, ξέρω γω.
metamelia3
12-02-2007, 15:17
ε, μπορείς να αγοράσεις οοοοόλα αυτά που χάθηκαν!
και τα 200 gb; :(
Οκ φαντομ, μάλλον θα κάνω αυτό. Γιά προτείνετε τίποτα
(γαμώ το χριστό μου)
Angrafan
12-02-2007, 15:18
δυστυχώς και έγω την έιχα πάθει, έχασα 200 γιγα μουσική και βίντεα, και μάλιστα σε δίσκο που τον είχα 6 μήνες :|
Αν δεν είσαι διατεθημένος να δώσεις τα φράγκα που ζητάνε οι τυπάδες, τοτε καλύτερα να σταματήσεις να το σκέφτεσε, πάρε μια μποτίλια dvd και άρχισε τις επισκέψεις σε φίλους σου με τα ίδια μουσικά ακούσματα
metamelia3
12-02-2007, 15:24
σε έχω, τον έχω 3 μήνες :(
εντιτ: και μάλλον μποτίλια χλωρίνης θα πάρω
metamelia3
12-02-2007, 15:27
πέρα απ'τα δεδομένα, υπάρχει περίπτωση να μην επισκευάζεται;
When Black Roses Bloom
12-02-2007, 15:31
Enoeitai! Exw katastrepsei me rikshmo sklhrou aksona-moterakiou (sic) ka8ws kai belones!!! H kaluterh xrhsh meta, htan eite ka8reytakia gia ksurisma (diskoi) eite tasaki (kouti sklhrou).
metamelia3
12-02-2007, 15:38
βασικώς οκ θα το κάνω πιο αναλυτικό γιατί παίζει μια περίπτωση στο εκατομμύριο να σώζεται έτσι
Είναι ο WD mybook essential, έχει φύγει το καπάκι και θέλω με κάποιο τρόπο να μετακινήσω το καπάκι γιά να το ξαναβάλω. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως βγαίνει και φοβάμαι μη κάνω καμμια μαλακία και το σπάσω.
Μπορεί να δώσει κανείς κάποια οδηγία;
ame!!! (http://www.odigitis.gr/)
When Black Roses Bloom
12-02-2007, 15:47
βασικώς οκ θα το κάνω πιο αναλυτικό γιατί παίζει μια περίπτωση στο εκατομμύριο να σώζεται έτσι
Είναι ο WD mybook essential, έχει φύγει το καπάκι και θέλω με κάποιο τρόπο να μετακινήσω το καπάκι γιά να το ξαναβάλω. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως βγαίνει και φοβάμαι μη κάνω καμμια μαλακία και το σπάσω.
Μπορεί να δώσει κανείς κάποια οδηγία;
Otan les "kapaki" enoeis to kuriws kaluma tou klhrou? Auto me ta autokolhtakia pou lene "Warranty void if seal broken" and stuff? Ksereis oti an anoikseis auto, liga se swzoun meta e? To peribalon pou exei ekei mesa, einai aposteirwmeno.
metamelia3
12-02-2007, 15:53
Δεν έχει τέτοια ένδειξη.
<pianophase> e as poume to perivlhma tou sklhrou apoteleitai apo dyo kommatia
<pianophase> to ena exei xekollhsei ap'th mia pleyra
<pianophase> kai exei tsatalakia gia na xanapiastei pou den exoun spasei
<pianophase> alla prepei na to vgalw olo gia na ta xanavalw kai mpainei syrtarwta
Κάπως έτσι
Ίσκρα τράβα ξαναχώσου στο μουνί της μάνας σου
πάντως όσα προγραμματάκια που υποτίθεται πως κάνουν data recovery έχω δοκιμάσει ήταν γτπ
SpiritCrusher
12-02-2007, 17:56
Αν δε κάνω λάθος οι σκληροί δίσκοι είναι κλεισμένοι αεροστεγώς μιας και απαιτούν ο αέρας που υπάρχει μέσα να έχει συγκεκριμένη πίεση. Κοινώς αν ανοίξει το καπάκι γάμησε τα.
solution_AK-47
12-02-2007, 18:05
Milame gia kati tetoio:
http://images.tigerdirect.com/SKUimages/medium/wd-mybook-Essential-HD.jpghttp://www.baskentbilgisayar.net/images/wd_mybook_essential.jpg
:?:
An nai, poio kapaki efuge. Epishs de nomizw na einai opws enas koinos eswterikos sklhros, an einai etsi k fugei to kapaki, petama.
freak brother
12-02-2007, 19:20
αμα δεν εχεις γυμνες πικς πρωην.. σταρχιδια σου κιολας , τα ξανακατεβαζεις..
μπακ απ κανείς ?
Ναι ένα μπακ απ στον εξωτερικό σκληρό που αποτελεί καταβόθρα δεδομένων και έχει 200 Gb αρχεία είναι ότι πιο σύνηθες. Μπράβο φρικ. Kalki τράβα πέτα και το πισί σου. Έτσι μπορεί να μην φτιάξεις το πρόβλημά σου, θα προσφέρεις όμως στο κοινωνικό σύνολο ένθεν κι ένθεν. :*
Εάν και εφόσων ο σκληρός είναι εσωτερικός, και όχι mybook, τότε μια περίεργη λύση που όμως πιάνει το 80% των φορών (το εφαρμόζουμε πλέον κατα κόρον στη δουλειά και σώζουμε ό,τι αρχείο προλαβαίνουμε), είναι να βάλεις τον σκληρό σου στην κατάψυξη. Ναι, εννοώ στο ψυγείο, στην κατάψυξη. Δεν κάνω πλάκα και δεν ειρωνεύομαι. Πολλές φορές συμβαίνει ο σκληρός να κλατάρει λόγω υπερθέρμανσης & δεν εννοώ υπο κανονικές συνθήκες φυσικά, αλλά όταν είναι στα τελευταία του. Εάν τον αφήσεις στην κατάψυξη μερικές ώρες ενδεχομένως να πάρει μπρος και να προλάβεις να σώσεις μερικά δεδομένα. Εάν πάνω σε αυτή τη διαδικασία τα φτύσει πάλι, επαναλαμβάνεις τα παραπάνω βήματα. Εάν δεν δουλέψει ούτε και έτσι, τότε είσαι doomed. Και δυστυχώς κι εγώ ξέρω πως τα Recover-άδικα παίρνουν απο 500 ευρώ και πάνω, ακριβώς διότι προορίζονται σε επαγγελματίες που θα δώσουν το ποσό αυτό προκειμένου να σωθεί το τάδε σημαντικότατο έγγραφο κλπ. Στη δική σου περίπτωση... δυστυχώς δεν υπαρχει λύση. Εκτός και εάν διαθέτεις όντως τα 500 και 1500 ευρώ.
Δοκίμασε λοιπόν αυτό που σου λέω, και εάν έχεις τη δυνατότητα (που κατά 90% δεν θα την έχεις) τράβηξε καλώδιο κατευθείαν απο την κατάψυξη στο σκληρό. Hope that helps. :)
ΥΓ: αυτό με τα καπάκια δεν το πιασα ομολογουμένως, αλλά εάν όντως άνοιξε ο σκληρός και μπήκε αέρας μέσα και σκόνες χαιρέτα τον! :|
Parasight
12-02-2007, 21:18
Εγώ πέρυσι είχα χάσει σκληρό δίσκο 120GB full στο mp3. Κι όμως, όπως βλέπετε ζω ακόμα. Να'ναι καλά η aDSL.