View Full Version : METALLICA
daydreamer
15-05-2007, 22:47
Εδώ άσχετος. Τί είναι οι My Dying Bride? Έχουν brutal φωνητικά;
Τελειως ακυρη επιλογη οι Bride. Τσαμπα θα παιξουν.
Δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη ακυρωσαν τους Stone Sour.
Με την λογική ότι είναι για τον πούτσο :)
fandango
16-05-2007, 20:07
kai oti dn ginotan na paizoun panw apo mastodon :)
geologiko_karoto
16-05-2007, 23:13
γαμω τη παναγια τους που ακυρωσαν Stonesour!!!
τωρα πεστε μου ενα λογο να κανει καποιος ολακερη εκδρομη για να παει στο κωλοροκγουειβ... :( :( :(
geologiko_karoto
17-05-2007, 00:45
οχι :P
αλλα Μεταλικατς μαζι με Κορευ Τειλορ θα ητο :shock: :headbang2: :malakia: :dfinger: :dick: :headbang:
ομως τωρα
:( :argue: :bash: :toilet:
kai oti dn ginotan na paizoun panw apo mastodon :)
Βασικά έπρεπε να παίζουν μαζί και ταυτόχρονα σε μια άλλη συναυλία, κάπου αλλού που δεν θα ήθελα εγώ να πάω. Όπου και να πάω ρε πούστη μου αυτά τα κουλάδια οι Mastodon μ' ακολουθούνε :|
solution_AK-47
17-05-2007, 13:49
Όπου και να πάω ρε πούστη μου αυτά τα κουλάδια οι Mastodon μ' ακολουθούνε :|
Akous metallica k les to Brann Dailor kouladi.
.
.
Νταξ, ο συγκεκριμένος είναι απλά υπερφλύαρος και συνεπώς όχι μακριά από το νόημα της λέξης κουλάδι.
daxei epeidh exoun 6353245345 diaforetikous rithmous se kathe kommati dn symainei oti einai kai kouladia...
Rotting_Christ
17-05-2007, 15:21
daxei
Νταξ, ούτε τόσους πολλούς ρυθμούς έχουν, ούτε κουλάδια είναι. Μάλλον η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Το σίγουρο είναι ότι δε μου ρχεται στο μυαλό κάποιο πιο υπερεκτιμημένο συγκρότημα των καιρών μας..
solution_AK-47
17-05-2007, 15:47
...
TI KOYLADI RE MPOYFE :?: :!:
To uperektimhmeno ti sxesh exei me thn ektelestikia ikanothta dld :?:
yperektimimeno... xmmm ola auta ta metalcore p kykloforoun... to 90% twn cd einai kathara gia na servireis makaronia
Anakasioths
17-05-2007, 20:04
oi my dying bride einai gia ton poutso,tha vgoun kai meshmeri,vlepw na trwne trelo kraksimo (kai kala na pathoun)
to kalo ths ypotheshs einai oti tha eimaste pio ksekourastoi gia tallica.. :) provlepw synostismo ligo prin vgoun oi mastodon,mias kai oloi tote tha skasoun myth malakasa.. :|
Moonspellheim
17-05-2007, 20:52
oi my dying bride einai gia ton poutso,tha vgoun kai meshmeri,vlepw na trwne trelo kraksimo (kai kala na pathoun)
to kalo ths ypotheshs einai oti tha eimaste pio ksekourastoi gia tallica.. :) provlepw synostismo ligo prin vgoun oi mastodon,mias kai oloi tote tha skasoun myth malakasa.. :|
:shock:
Το σίγουρο είναι ότι δε μου ρχεται στο μυαλό κάποιο πιο υπερεκτιμημένο συγκρότημα των καιρών μας..
+58,75! (το θαυμαστικο ειναι το παραγοντικο)
Shadowking
18-05-2007, 02:55
πω ρε μαλάκα, θα δείτε και ένα (1) σοβαρό συγκρότημα εκείνη την μέρα, που όντως δεν κολλάει με 'tallica και σίγουρα δεν θα δώσει το 100% της απόδοσης τους κάτω από τον καυτό ήλιο της μαλακάσας στις 5 το απόγευμα και χαίρεστε που θα τους κράξουν(ετε). Μπράβο ζώα.
...
TI KOYLADI RE MPOYFE :?: :!:
To uperektimhmeno ti sxesh exei me thn ektelestikia ikanothta dld :?:
Επειδή άλλος είναι ο μπούφος, κοίτα αν ξεκίνησα να μιλάω για τον παπαροdrummer τους η εν γένει για το συγκρότημα και μετά απέδωσε χαρακτηρισμούς, τενεκέδι.
Moonspellheim
18-05-2007, 10:44
πω ρε μαλάκα, θα δείτε και ένα (1) σοβαρό συγκρότημα εκείνη την μέρα, που όντως δεν κολλάει με 'tallica και σίγουρα δεν θα δώσει το 100% της απόδοσης τους κάτω από τον καυτό ήλιο της μαλακάσας στις 5 το απόγευμα και χαίρεστε που θα τους κράξουν(ετε). Μπράβο ζώα.
pes ta
Moonspellheim
18-05-2007, 11:57
o Anakasioths
solution_AK-47
18-05-2007, 12:58
Επειδή άλλος είναι ο μπούφος, κοίτα αν ξεκίνησα να μιλάω για τον παπαροdrummer τους η εν γένει για το συγκρότημα και μετά απέδωσε χαρακτηρισμούς, τενεκέδι.
Re agorina, eipes kouladia. 8a mporouses na peis anempneustoi, zalarxida, effetzhdes, spastikoi, uperektimhmenoi, blaxoi, turemporoi, poustopaida tou kerata, gamniomanes, ALLA ESY EIPES KOYLADIA. K META ARXISES NA TA GYRNAS. K san sugkrothma na to doume kouladia den einai me th gkamia. Opote aei sixtir malaka prwi prwi.
bleeding
26-05-2007, 16:53
Ενταξει, τωρα εμαθα για τους bride γιατι εχω χασει επαφη με το διαδικτυο τωρα τελευταια. Η πλεον ακυρη συμμετοχη. Αποογευματιατικα, με 50 βαθμους κελσιου μαζι με συγκροτηματα με τα οποια δεν εχουν καμμια σχεση
Τους φερνεις που τους φερνεις ρε φιλε, γιατι δεν τους φερνεις μονους τους να τους δουμε να τους χαρουμε με την ησυχια μας χωρις τον καθε βλακα που θα εχουμε διπλα μας κ θα μας πρηζει τ'αρχιδια?
Davidian
26-05-2007, 19:55
Εντελως ακυροι οι My Dying Bride.Γενικως ειναι μαλακια αυτο που κανει η Didi που μαζευει 5 ασχετα μεταξυ τους συγκροτηματα και κανει φεστιβαλ...
αν και καταλαβαίνω πως και τι λέτε και συμφωνώ εν μέρη,εμενα προσωπικά δε με χαλάει που θα δω ένα group που ανέκαθεν ήθελα να δω live αλλα δεν έκατσε
κάθε άλλο
Anakasioths
26-05-2007, 21:38
o Anakasioths
:rofl: :rofl: :rofl:
μπαμπά ο Ανακασιώτης θα κράξει τους My Dying Bride!
κάντον ντά!!!
έγραψες μάγκα,αλλά εγώ δεν θα είμαι κάν μέσα στην πίστα εκείνη την ώρα για να τους κράξω..
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2007, 22:03
Ούτε εγώ ρε πούστη μου. Μάλλον κάτω με το κοινό θα τη βγάλω.
Anakasioths
26-05-2007, 22:07
Ούτε εγώ ρε πούστη μου. Μάλλον κάτω με το κοινό θα τη βγάλω.
Πίστα ή αλλιώς Pitch Αγγλιστί λέμε τον χώρο όπου διάφοροι μαλάκες σαν εσένα θα βρίσκονται κατά τη διάρκεια της συναυλίας των mdb και θα χαίρονται σαν βλάκες που ακυρώσανε τους stone sour και βάλανε αυτούς που θα τους προσφέρουν ανελέητη ηδονή και headbanging μεσ'στον ήλιο.μπράβο βλάκα
(το άλλο λέγεται σκηνή ζώο)
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2007, 22:12
Δε θα κάθομαι στο πιτς ρε αρχίδα, έχω πάρει ΒΙΠ εισητήριο και θα είμαι πρώτο τραπέζι.
Anakasioths
26-05-2007, 22:12
ολα τα μωρα στη πιστα
λέω κι εγώ ρε πώς είναι δυνατόν να έχει αυτός τόσα πολλά post?
αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι τα 9 στα 10 είναι πίπες..
Anakasioths
26-05-2007, 22:13
Δε θα κάθομαι στο πιτς ρε αρχίδα, έχω πάρει ΒΙΠ εισητήριο και θα είμαι πρώτο τραπέζι.
μπράβο,να πετάξεις και κανα γαρύφαλλο φλωρούμπα..
βάζω στοίχημα ότι πήρες βιπ για να μην τις φάς
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2007, 22:15
Πήρα βιπ για να μη σε πετύχω και σου γαμήσω τη μάνα
.
Anakasioths
26-05-2007, 22:18
βλέπω είσαι αρκετά μάγκας μέσω του forum..
άμα με έβλεπες από κοντά όμως δεν νομίζω να τόλμαγες να το πείς αυτό..
μαλακισμένο,που θα μου παίξεις και τσαμπουκά..
πρόσεχε μόνο μή σε πετύχω πουθενά εκεί στη Μαλακάσα..
εγω πηρα τον vip και θα παω μαζι του
http://manual.americasarmy.com/images/thumb/9/9c/VIP.jpg/150px-VIP.jpg
ωραια πιστα το σφ χοσπιταλ
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2007, 22:21
ραντεβού που και πότε ρε καριόλη, θα φέρω και το μπούλετ φέρε έναν φίλο σου κι εσύ όποιον θες.
Anakasioths
26-05-2007, 22:23
ραντεβού που και πότε ρε καριόλη, θα φέρω και το μπούλετ φέρε έναν φίλο σου κι εσύ όποιον θες.
Ποιόν Bullet ρε παπαράκο?
Οι δυό μας.Πές μου εσύ φλώρε,εγώ μένω Αγίους Αναργύρους,βρές περιοχή που να σε βολεύει και πές μου.
Περιμένω
_UnHoLyMaRtYr_
26-05-2007, 22:27
Φίλε λήξτο εδώ καλύτερα, γιατί είμαι με 2 φίλους εδώ που δε γουστάρουν Αγιοαναργυριώτες και πίνουμε χασίσια. Καλύτερα να το τελειώσουμε.
Anakasioths
26-05-2007, 22:30
Φίλε λήξτο εδώ καλύτερα, γιατί είμαι με 2 φίλους εδώ που δε γουστάρουν Αγιοαναργυριώτες και πίνουμε χασίσια. Καλύτερα να το τελειώσουμε.
το ότι πίνετε χασίσια τι μου το λές μωρή αδερφή?
για να φοβηθώ?τό ξερα ότι θα κοτέψεις..
πάντως αν αλλάξεις γνώμη πές μου να το κανονίσουμε.
οι δυό μας όμως.τι είναι οι φίλοι σου ρε,τπτ περιστεριώτες φλώροι?ή τπτ παιδάκια βορείων προαστείων?
Lost_In_Cooperland
26-05-2007, 22:35
ο μαστέιν γαμιέται με αραπάδες.
paei na ginei thread of the year!!!!
Anakasioths
26-05-2007, 22:38
ο μαστέιν γαμιέται με αραπάδες.
:rofl: wraios
a epishs gia th synavlia twn metallica na pw oti OI MDB EINAI GTP
LokiTricksterGod
27-05-2007, 02:15
a epishs gia th synavlia twn metallica na pw oti OI MDB EINAI GTP
Κυριες προσεχτε τα καλσον.
Κατα τ αλλα, οτι ειπε ο αποπανω. Ε οχι και με μεταλλικα να χουμε τους ψοφιους(για τα δεδομενα ΑΥΤΗΣ της συναυλιας).
stam and the witches
27-05-2007, 13:13
Τι πρόβλημα έχεις με τα βόρεια πρόαστεια βλαμμένε κάβουρα;
Queen of the Hi-Ace
27-05-2007, 13:18
πρόσεχε τι θα απαντήσεις, είναι ντοπαρισμένος και έτοιμος για όλα.
fandango
27-05-2007, 13:19
Τι πρόβλημα έχεις με τα βόρεια πρόαστεια βλαμμένε κάβουρα;
ΩΩΩΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΣΕ ΕΙΠΕ
ΞΥΛΟΞΥΛΟΞΥΛΟΞΥΛΟΞΥΛΟ
Αντε ρε, θα πέσει κανα μπουνίδι?? :)
Fireknight
27-05-2007, 13:21
poly ksylo , poly ksylo :happyjump:
POIOS KOTEVEI STON ANAKSIOTI
Moonspellheim
27-05-2007, 13:42
gtp
Anakasioths
27-05-2007, 14:38
o'ti na nai..
Ε μην παει και δευτερη σελιδα ε.
_UnHoLyMaRtYr_
04-06-2007, 11:48
Λέω να πάρω εισητήριο; Θα βρω; Έχουν εξαντληθεί; Άκουσα στο σπορφμ ότι δεν έχει. Μόνο των 100 ευρώ έχουν μείνει. Το λένε και στο τζόι.τζιάρ. Τι θα κάνω άμα δε βρω; Πώς θα γίνει;
Αμα θες 80αρι μπορω να σου βρω. Αλλα δεν πολυπιστευω να εξαντληθηκαν για Μαλακασα... δηλαδη δεν υποτιθεται οτι ειναι λιμιτλες?
_UnHoLyMaRtYr_
04-06-2007, 11:58
Αστειεύομαι!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ανεβα και πριν τους Μεταλλικα να πεις κανα αστειο!!!!
:twisted:
_UnHoLyMaRtYr_
04-06-2007, 12:07
Όπως θες.
Μη σε πετύχω σε καμμιά πίστα μόνο πούστη.
σε περίπτωση που βλέπει κάποιο metclub member,άνοιξαν από χτες οι συμμετοχές για τα backstage passes
We will be conducting the lotteries in groups. Here is the schedule:
REMINDER: Please only enter for those shows you are attending!
* June 28 thru July 18 shows:
Enter starting June 5th @ 9am Pacific Time until June 20th @ 1pm Pacific Time
Winners will be emailed Thursday and Friday, June 21st and 22nd.
Enter Now!
exei paei kaneis pros ticket house...uparxoun twn 60?
_UnHoLyMaRtYr_
10-06-2007, 14:38
Γιε, πήρα Παρασκευή και έχει πολύ πράμα ακόμη.
kati akousa gia provlima o urlich kai antikatastasi apo joey :? :?
pipes etsi?
sleepless_102
25-06-2007, 04:38
sto site tous den leei tpt pantws...den mporei na vgalei ta tragoudia o axristos kai kala kati epathe..eleos
ps:egw thelw dyers eve
fandango
25-06-2007, 21:06
συγγνώμη, που διαβάσατε ότι ο Λαρς δεν μπορεί να βγάλει τα κομμάτια γιατί κάτι έπαθε?
Αντε, μια βδομαδούλα εμεινε. :D
http://uploaded.fresh.co.il//3d1abc7e5d493d63.gif
συγγνώμη, που διαβάσατε ότι ο Λαρς δεν μπορεί να βγάλει τα κομμάτια γιατί κάτι έπαθε?
http://www.metallica-online.org/MetallicaCartoonPic_Simpsons.jpg
Αντε, μια βδομαδούλα εμεινε. :D
ελληνικο ραδιοαρβιλα λογικα
fandango
25-06-2007, 21:09
Λογικά..
(την φωτό με τους simpsons την έκανα εντιτ, αλλά πρόλαβες το quote, ε? :) )
atom_smasher
26-06-2007, 10:22
Μηπως γνωριζεται τι ωρα θα βγουν οι χεντλαινερς?
ελπιζω να προλαβω μαι νταινγκ μπραιντ...
_UnHoLyMaRtYr_
26-06-2007, 12:18
Καλά, θυμάμαι τα επικά "οι Σάμπαθ θα παίξουν 40 λεπτά γιατι έχουν κουραστεί από την περιοδεία και ο Όζζυ δεν είναι καλά". Ξέρω 1-2 άτομα που δεν πήγαν Σάμπαθ γιατί το πίστεψαν. Ομορφιές.
geologiko_karoto
26-06-2007, 13:08
:spoiler:
kati akousa gia provlima o urlich kai antikatastasi apo joey
http://www.friendscafe.org/gallery/data/3786/c-p_org-friends-season7-02118.jpg
:cold:
GuardianOfIvorytower
26-06-2007, 13:14
jack the ripper
26-06-2007, 15:02
:lol: :lol:
αχαχαχαχαχαχα,ποστ οφ δε γιαρ
Ε το καροτο ειχε και φωτο ετοιμη. Χαχαχαχαχα
sleepless_102
27-06-2007, 03:44
Egw den akousa kapou kati tetoio. Apla ypothike pio panw pws yparxei periptwsi na min paiksei kai vrika eykairia na ton kraksw ligo. Opote mallon dimiourgithike thema apo to pouthena. Pisteyw pws aksize pantws mias kai etsi eidame kai ton joey pisw apo ta tympana ;ppp.
fandango
27-06-2007, 21:22
mias kai etsi eidame kai ton joey pisw apo ta tympana ;ppp.
εχμ...μηπως υπαρχει δυνατοτητα να δουμε και την Ανιστον, από το ίδιο επεισόδιο, πίσω απτα ντραμς?.. :oops:
geologiko_karoto
27-06-2007, 21:38
mias kai etsi eidame kai ton joey pisw apo ta tympana ;ppp.
εχμ...μηπως υπαρχει δυνατοτητα να δουμε και την Ανιστον, από το ίδιο επεισόδιο, πίσω απτα ντραμς?.. :oops:
http://www.friendscafe.org/gallery/data/3786/c-p_org-friends-season7-02213.jpg
http://www.friendscafe.org/gallery/data/3786/c-p_org-friends-season7-02223.jpg
paraparaparaam Tequilaaa!
fandango
27-06-2007, 21:43
ευχαριστώ, ευχαριστώ.
τώρα μήπως γίνεται να δούμε την Aniston στη θέση του Lars? :oops: :oops: :oops:
ποσο θεοι αυτοι οι friends ρε γμτ
GuardianOfIvorytower
27-06-2007, 22:22
Όντως.
LokiTricksterGod
29-06-2007, 08:44
METALLICA kicked off its "Sick of the Studio '07" tour earlier tonight (Thursday, June 28) in Lisbon, Portugal at the Super Bock Super Rock festival. The band's setlist was as follows:
01. Creeping Death
02. For Whom The Bell Tolls
03. Ride The Lightning
04. Disposable Heroes
05. The Unforgiven
06. ...And Justice For All
07. The Memory Remains
08. The Four Horsemen
09. Orion
10. Fade To Black
11. Master Of Puppets
12. Battery
- - - -
13. Sad But True
14. Nothing Else Matters
15. One
16. Enter Sandman
- - - -
17. Am I Evil?
18. Seek And Destroy
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... hp?t=18556 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=18556)
geologiko_karoto
29-06-2007, 15:12
Disposable Heroes
...And Justice For All
Orion
:dick:
ΥΓ γαμιεστε ρε :evil:
carheart
29-06-2007, 16:22
Συγνώμη δηλαδή, η τριάδα "Frantic", "St Anger" και "Some Kind of Monster" δεν θα ακουστεί;
carheart
29-06-2007, 16:34
Εσείς!
Πήρα εισητήριο!!!! :D :D :D
Αριθμός 6965.. μην μου πείτε ότι θα στριμώξουν 7000 άτομα μέσα στο PL2.. :(
Συγνώμη δηλαδή, η τριάδα "Frantic", "St Anger" και "Some Kind of Monster" δεν θα ακουστεί;
Βασικα μακαρι να επαιζαν και τα τρια, αλλα μαζι με 2 ωρες υλικου ακομα... αλλα εχουν τοσα που δε χωρανε ρε μλκ ολα τα γαματα... δηλαδη εσυ λιωνεις με αυτα, αλλος γουσταρει Ride The Lightning, For Whom The Bell Tolls, Fade To Black (απορω γιατι, υπαρχουν 1001 καλυτερα κομματια), εγω λιωνω με Until It Sleeps, Bleeding Me, Wasting My Hate, Memory Remains, Fuel, ε και υπαρχουν και τα
DISPOSABLE HEROES
ORION
AND JUSTICE FOR ALL
με τα οποια θα λιωσουν ολοι ανεξαιρετως ομως ε. Και αν γινεται βασικα να παιζαν ολο το Τζαστις και το Παπετζ, θα ειχαμε κηδειες, εμφραγματα και τετοια. Το Μπλακ Αλμπουμ ειναι παντα μαστ για συναυλιες, το πιο γκρουβατο. It's all good man.
Eagleheart
29-06-2007, 19:19
Αυτό το λές σοβαρά η κάνεις πλάκα;
_UnHoLyMaRtYr_
29-06-2007, 19:49
Κι εγώ θα ψηνόμουν παραπάνω από πολύ να τακούσω αυτά πάντως.
Eagleheart
29-06-2007, 19:53
Ναι, απλώς πίστευα πώς κάποιος που στο παρελθόν έχει κάνει ένα σχόλιο σαν το παρακάτω:
για μένα οι Kreator από το 90 και μετά είναι περιοδεύων θίασος.
ότι το ίδιο θα πίστευε και για τους Metallica. Εκτός αν έχετε περιέργεια να ακούσετε αυτά τα κομμάτια live οπότε αλλάζει το πράγμα.
Εσυ βαλε κανα εξωφυλλο απο τα 70'ς για αβαταρ γιατι αυτο που εχεις ειναι πολυ προοδευτικο!
carheart
29-06-2007, 20:07
Ναι, απλώς πίστευα πώς κάποιος που στο παρελθόν έχει κάνει ένα σχόλιο σαν το παρακάτω:
για μένα οι Kreator από το 90 και μετά είναι περιοδεύων θίασος.
ότι το ίδιο θα πίστευε και για τους Metallica. Εκτός αν έχετε περιέργεια να ακούσετε αυτά τα κομμάτια live οπότε αλλάζει το πράγμα.
Οι Kreator υπήρξαν περιοδεύων θίασος, ο Petrozza είναι σαν τον Παπακωνσταντίνου ναούμε, οι Kreator έβγαλαν τους πλέον ασόβαρους δίσκους, και στην τελική δεν ακούω ούτε europower, ούτε lacrimosa, ούτε βαρετή μουσική.
Οι Μetallica τώρα ανέκαθεν έβγαζαν αξιοπρεπείς δίσκους (μιλάμε πάντα για την ...and justice και μετά εποχή, για πριν δεν μιλάμε), κακά singles, καλούλες συλλογές, απαράδεκτα albums με συμφωνικές, πολλά dvds και το "St Anger", που είναι ένας υπεργαμάτος δίσκος και αναρωτιέμαι στα αλήθεια πότε θα καταλάβετε πως το εννοώ.
Eagleheart
29-06-2007, 20:20
και στην τελική δεν ακούω ούτε europower, ούτε lacrimosa, ούτε βαρετή μουσική.
Με τα 2 τελευταία συμφωνώ. Εχω δεί κιόλας μία βαρετή μπάντα live και παρολίγο να με πάρει ο ύπνος.
carheart
29-06-2007, 20:33
wow, that's great!
Ον τοπικ προτείνω το "St Anger" -το τραγούδι ντε!- τουλάχιστον να ακουστεί.
Απο κει και πέρα, πιστεύω πως με το σετ λιστ παραπάνω κανείς δεν θα χει παράπονο. Να σας πω και το δικό μου ιδεατό; Πάρτε :
Creeping Death
Disposable Heroes
Blackened
Hit the Lights
Motorbreath
...And Justice For All
St Anger
Master of Puppets
Am i Evil?
Fade to Black
Unforgiven
Orion
Leper Messiah
Dyers Eve
God that Failed
encore :
Seek & Destroy
One
ακριβώς 17.
Eagleheart
29-06-2007, 20:38
wow, that's great!
Απ'αυτό υποθέτω πώς κατάλαβες τι εννοούσα. :wink:
Επειδή όμως ακόμη δεν έχω καταλάβει εντελώς ξεκάθαρα με ποιό τρόπο εννοείς υπερδισκάρα το St. Anger αν δεν σου είναι κόπος...
carheart
29-06-2007, 20:48
Ε κατάλαβα πως εννοούσες τους Celtic Frost μωρέ, αλλά έχεις εκτεθεί έτσι κ αλλιώς, επίσης αδιαφορώ για το πόσοι βρίσκουν βαρετό το οτιδήποτε.
Το "St Anger" δεν το χαρακτήρισα ποτέ υπερδισκάρα, αλλά υπεργαμάτο δίσκο. Είναι στα αυτιά μου υπεργαμάτος δίσκος επειδή έχει κομματάρες, ριφφάρες, περίεργο στήσιμο, και φοβερή παραγωγή.
Eagleheart
29-06-2007, 20:55
Ε κατάλαβα πως εννοούσες τους Celtic Frost μωρέ, αλλά έχεις εκτεθεί έτσι κ αλλιώς
Αν θεωρείς ότι εκτίθεται κάποιος με το να έχει διαφορετικό γούστο από σένα έχεις δίκιο!
Κατά τα άλλα αναμένουμε μέχρι τη Τρίτη ώστε να λυθούν όλες οι απορίες μας για το setlist.
carheart
29-06-2007, 21:19
wow, that's great!
The Good Son
30-06-2007, 00:08
Creeping Death
Disposable Heroes->Damage, Inc.
Blackened
Hit the Lights
Motorbreath->jump in the fire
...And Justice For All
St Anger->outlaw torn
Master of Puppets
Am i Evil?
Fade to Black
Unforgiven
Orion
Leper Messiah
Dyers Eve
God that Failed->of wolf and man
encore :
Seek & Destroy
One
ακριβώς 17.
carheart
30-06-2007, 00:21
καμία αλλαγή δεν δέχομαι, ίσως εκείνη του god that failed μόνο.
καμία αλλαγή δεν δέχομαι, ίσως εκείνη του god that failed μόνο.
kai panw pou tha elega pws gamas ta katastrepses ola :cry:
oute ena thron within?
oute ena King Nothing ? kati apo to load gamw :(
το god that failed ειναι κρυφος ποθος
anyway ,δε γινεται να μεινεις απογοητευμενος απο setlist metallica imo
δλδ οτι και να παιξουν
Creeping Death
Disposable Heroes
Blackened
Hit the Lights
Motorbreath
...And Justice For All
Master of Puppets
Am i Evil?
Fade to Black
Orion
Leper Messiah
Dyers Eve
God that Failed
encore :
Seek & Destroy
One
ακριβώς 17.
eksw unforgiven-st anger
eksw mpalantes kai kinita kai anaptires kai gomenoi na filane ti gomena kai mlkies!
eksw kai st anger an kai maresei :P
fight fire with fire - to live is to die opws sto live shit tou 89
katatalaa opws eipe o carheart
geologiko_karoto
30-06-2007, 23:49
υπαρχουν ακομα εισητιργια των 60 ευρων?
κ αξιζει να το παρει κανεις ή θα ειναι απαν στην εθνικη μαζι με τους σουβλατζιδες?
Την Παρασκευή το πρωί που πήγα υπήρχαν 60άρια και στο pmw και στο Ticket house..
Για τον λόγο που λες πήρα 80άρι αλλά ελπίζω να μην είμαστε σαν σαρδέλες μέσα στο PL2.. :?
geologiko_karoto
01-07-2007, 00:10
λογικα αφου τα 60αρια θα τα παρουν πιο πολλοι,εκει ισως να ειναι σαν σαρδελες
απλα επειδη ειμαι κ φλωρος κ θελω να δω κ να ανκουσω(κ ουχι να πλακωθω υπο τους ηχους του Disposable Heroes πχ) ανησυχαω γιατι στα 80αρια σιγα μην ειμαι μπροστα ενω στα 60αρια φοβαμαι οτι δν θα βλεπω κ δν θα ακουω...ας βαλουν μια γιγαντοοθονη οι αχρειοι
H περιοχή με τα 60άρια είναι τεράστια ρε.. ίσως να είναι λίγο στριμόκωλα στο πρώτο τμήμα της αλλά από εκεί και πέρα θα είναι χαλαρά φαντάζομαι.. βέβαια θα είσαι ψιλομακριά από την σκηνή..
Επίσης για το PL2 ανησυχώ μην είμαστε σαν σαρδέλες γιατί μου φαίνεται περίεργο που τόσους μήνες δεν έχουν εξαντληθεί τα εισητήρια και μυρίζομαι ότι έχουν βγάλει πολλά για εκεί πέρα.. παραπάνω από όσα θα έπρεπε για να είναι άνετος ο κόσμος.. πχ το δικό μου εισητήριο είχε αριθμό 6.95κάτι.. αν λέει κάτι αυτό..
Και η ύπαρξη videowall πρέπει να είναι μέσα στα stage requirements των metallica..
geologiko_karoto
01-07-2007, 00:30
κ απο μετακινηση?πως θα κατεβεις εσυ στη Μαλακασα?
zihuatanejo
01-07-2007, 00:36
Seek and Destroy
Creeping Death
Fade to Black
Orion
Master of Puppets
Blackened
One
Harvester of Sorrow
Holier than thou
Nothing Else Matters
My friend of misery
The God That Failed
Outlaw Torn
Mama said
Unforgiven II
Die die my darling
+1 όποιο ναναι.
Με encore Mama said, Orion και Seek.
Kάπως έτσι. :|
Με το αμάξι του κολητού.. :)
geologiko_karoto
01-07-2007, 00:39
χα!τυχερος εισαι
πρεπει να σκαμε απο πανω κ καμια 30 ευρα για τη μετακινηση...
Θα τσοντάρω για βενζίνη και διόδια (αν υπάρχουν μέχρι εκεί) αλλά και πάλι θα είμαστε τουλάχιστον 4 άτομα οπότε τρίχες..
Σε διαφορετική περίπτωση, αν έπρεπε να πάω με τραίνο ή λεωφορείο ή οτιδήποτε άλλο θα το τριπλοσκεφτόμουν να πάω..
Καλό κουράγιο σε όσους θα σκάσουν χωρίς αμάξι και σε όσους θα έρθουν εκτός Αθήνας.. :)
Κάτι άσχετο.. ξέρει κανείς αν θα έχουν μαζί official merchandise? Να πάρουμε καμιά μαλακιούλα αν είναι..
Κάτι άσχετο 2.. ο θεός ο πάνκης θα έρθει στο live? Να χωθεί στα backstage να μας φέρει πέννες, drumsticks, καμιά κιθάρα.. :D
noikiasthke vanaki 9 atomwn k ayrio to meshmeri 3ekiname
opoios me dei as mou pei kana cheers
o bullet pipa xx
btw 3erei kaneis akrivws ti wra arxizei giati sto site den vlepw tpt
etsi wste na doume ti wra na fygoume apo dw
LokiTricksterGod
02-07-2007, 14:23
15.30 ανοίγουν οι πόρτες, 19.30 αρχίζει.
kala 4 wres ti 8a kanoun? :P
bullet mpes msn k dwse details gia parking ktl
h' opoios mporei na dwsei kana hint ( apo aytous pou phgane tis alles meres profanws )
δε συμφέρει το parking,χάος είναι
έχουν στρώσει μια λακκούβα και κάτι έγινε,τσάμπα λεφτά και δυσκολία στο να βγείς
άσε το αμάξι στο δρόμο προς την είσοδο πίσω από αλλα,η σε κανέναν άλλο δρόμο λίγο πιο κάτω
ούτως η άλλως ταλαιπωρία στο φύγε θα την έχουμε όλοι όπως πάντα στο terra
solution_AK-47
02-07-2007, 14:50
Wanker akou ti na kameis: as' to kapou konta sthn eksodo ths e8nikhs k parkare to gurizmeno pros thn eksodo wste na bgeis "kateu8eian". Kalutera na perpathseis ligh wra para na perimeneis mia k miamish wra mpotiliarizmenos. Kala na perasete osoi pate.
simera pantos den eixe 80aria!!!
_UnHoLyMaRtYr_
02-07-2007, 18:35
Γεια σας. Άμα υπάρχει κανένας με χώρο για 3 άτομα για το γυρισμό, δίνουμε ευγνωμοσύνη και κώλο. Αυτά γενικώς. Είμαστε ωραία και καλά παιδιά.
Γενικα και Αθήνα και Θεσσαλονίκη 80άρια τέλος. Και επειδή ψάχνομαι για ένα 80άρι, όποιος έχει κάνα extra (και το δίνει 80 ε, όχι 150) PM και τα σχετικά.
_UnHoLyMaRtYr_
02-07-2007, 19:34
Γεια σας. Άμα υπάρχει κανένας με χώρο για 3 άτομα για το γυρισμό, δίνουμε ευγνωμοσύνη και κώλο. Αυτά γενικώς. Είμαστε ωραία και καλά παιδιά.
Άμα μου βρεις 80άρι σου βρίσκω θέση και σου δίνω και κώλο. Συμφέρει :P
_UnHoLyMaRtYr_
02-07-2007, 20:03
Ισχύει η πρόταση ας πούμε;
Θα σου πω το βράδυ για σίγουρα. Εσύ τι μου χεις? Κάνα Κολομβιανό καλό, ή μάπα?
15.30 ανοίγουν οι πόρτες, 19.30 αρχίζει.
Σίγουρο αυτό..?
LokiTricksterGod
02-07-2007, 20:56
Στο πρακτορείο που ρώτησα, έτσι μου είπαν.
19:30 arxizei genika, i vgenoun oi metallica?Peite kapoios mi fame to x8esino fiasko me tous anathema pali....
LokiTricksterGod
02-07-2007, 23:46
Τότε αρχίζει. Σα να λέμε, Ντερτ Σπων Ντιζίζ. Σιγά μη βγαίναν τόσο νωρίς.
Kala pate kala? Siga min paizei o prwtos stis 19:30. Kai oi Metallica tha bgoun diladi mesanuxta? Me 2,5wro set? Xmmmm :roll:
Χθες ειχε περισσοτερα συγκροτηματα αλλα και παλι απαραδεκτο που ξεκινησαν ξερω γω τι ωρα, παντως στις 6 παρα τεταρτο που φτασαμε μολις ειχαν τελειωσει Αναθεμα γαμω το σπιτι τους.
Μεταλλικα λογικα θα ξεκινησει κατα τις 6, θα παιξουν καμια ωρα οι πρωτοι, αλλο τοσο οι επομενοι και κατα τις 9 θα βγουν οι Μεταλλικα κι ολοι οι αλλοι πιο πριν απλα θα ξεχαστουν στη ληθη της αιωνιοτητας, εγω εχω ηδη ξεχασει ποιοι παιζουν πιο πριν. Σκατα, μετανιωσα που πηρα 80αρι αν ειναι οπως εχθες, αλλα δεν παιζει, σιγουρα θα ειναι αλλιως ο χωρος, δεν παιζει να χωραμε. Η. ψηνομαι να στο δωσω εγω αρκει να μου δωσεις 60αρι και να φερεις και την αδερφη σου αν εχεις και κατι θα γινει. Τι λες, σε συμφερει? Το κακο ειναι οτι ολη η παρεα μου εχει 80αρια οποτε χρειαζομαι και παρεα, καταλαβες?
http://img296.imageshack.us/img296/9691/skatilalf3.jpg
δειτε τι παιζει με τα πιελ στη μαλακια που εφτιαξα οσοι δεν εχετε παει τις προηγουμενες μερες
συγκρινετε το με το official σκιτσο της didi
http://img.photobucket.com/albums/v676/MetallicaSMC/Miscellneous%20Crap/ROCKWAVE.jpg
metal?
Pira til sto tickethouse, dirt spawn vgenoun giro stis 5 leei.Ti kala ,pali 8a xasoume group....
5?τι διαολο ποτε ανοιγουν πορτες σημερα;
LokiTricksterGod
03-07-2007, 11:42
15.30 λέει το εισιτήριο.
Τα μουνιά. 7μιση λέει η καριόλα. Ξύλο.
3μιση ,5, 7μιση,με μπερδεψατε
LokiTricksterGod
03-07-2007, 11:47
ΟΚ, τι έχω καταλάβει:
Τρεισίμιση ανοίγουν, ΟΚ, δεν διαφωνεί κανείς.
Το τικετ χαουζ λέει αρχίζει 5, που μου φαίνεται το πιο λογικό.
Η καριόλα στο πρακτορείο λέει αρχίζει 7μιση, για να δικαιολογήσει το δεύτερο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ δρομολόγιο τους.
Σο δερ.
geologiko_karoto
03-07-2007, 11:49
ρε μαλακες θα δειτε τους METALLICA ρε :!:
κ μενετε κ Αθηνα
εγω θα ειχα στηθει ηδη αποξω
Nai alla doulevoume kai mexri tis 5 omws :(
Kala ti na peis kai gia autous pou doulevoun se magazia px (8-8.30 kleinoun simera nomizw).Spastika live ka8imerini....
carheart
03-07-2007, 13:01
Σιγά μην αρχίσει 5 ρε παιδιά. Γύρω στις 7 το κόβω να αρχίζει στα αλήθεια.
Mitsmann
03-07-2007, 14:32
Με νεες πληροφοριες, απ το γραφειο διεκπεραιωσης του συναυλιακου αζιμουθιου, το λαηβ ξεκινα τελικα 18:10.
Αξίζει τον κόπο να σκάσω κατα τις 9 και να προσπαθήσω να μπώ (προφανώς) χωρίς εισιτήριο?
Αν ναι, πείτε κ τρόπους πλιζθενξ.
geologiko_karoto
03-07-2007, 17:05
ακουω το live που εγινε πριν λιγες μερες στη Λισαβονα
κατι μου λεει οτι θα περασουν πολυ πολυ καλα οσοι πανε σημερα!!!
/me ζηλευει
ο james σήμερα τραγούδησε,κανονικά και χωρίς λάθη
στη λισαβόνα τα είχε σφάξει όλα και με είχε τρομάξει
ευτυχώς μας αποζημίωσε για τα καλά
Dr.Gonzo
08-07-2014, 11:32
https://www.youtube.com/watch?v=Efdzu5Yr4Qo
ΣΙΟΤΡΕΣ ΣΤΡΑ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ
cybernaut
14-07-2014, 03:14
https://www.youtube.com/watch?v=g6TdS5X5hm0
Phantom Duck
14-01-2015, 17:08
πού σκατά ήταν εκείνα τα κτηνώδη θρεντς για το st. anger
https://www.youtube.com/watch?v=zCiNPgoGa6M
Κωλαράκι Τορνευτό
14-01-2015, 17:56
Βλεπω το βιντεο και ακουω το Frantic χαζευοντας το signature σου οσο το κανω αυτο και περναω πολυ καλα.
Αν ειχε τη φωνη του Hetfield θα ηταν καλυτερη ηχογραφηση απο αυτην που κυκλοφορησε πριν 12 χρονια.
antimusic
14-01-2015, 20:05
το κάναν ήδη οι metallica, death magnetic λέγεται.
Μόνο που εκεί φτιάξαν την παραγωγή και χάλασαν τις συνθέσεις..
Κωλαράκι Τορνευτό
15-01-2015, 03:52
Facepalm μονο. Το Death Magnetic ειναι υπεροχος δισκος συνθετικα, και οχι, δεν εχει καλο ηχο. Απλα εχει καλυτερο ηχο απο το αισχρο St. Anger.
Eπισης, δεν εχει καμια σχεση με το St. Anger ουτε ηχητικα, ουτε συνθετικα, ουτε σε κανενα επιπεδο.
OniBocho
15-01-2015, 09:02
Facepalm μονο. Το Death Magnetic ειναι υπεροχος δισκος συνθετικα, και οχι, δεν εχει καλο ηχο. Απλα εχει καλυτερο ηχο απο το αισχρο St. Anger.
Eπισης, δεν εχει καμια σχεση με το St. Anger ουτε ηχητικα, ουτε συνθετικα, ουτε σε κανενα επιπεδο.
Ακριβώς έτσι.
Κωλαράκι Τορνευτό
16-01-2015, 21:58
De leei apolytos tipota to oti sumfonei o Onibocho mazi mou. Ki esy exeis sumfonisei arketes fores me pragmata pou exo grapsei, kai den anakalesa pote, an kai ntrepomoun.