Log in

View Full Version : Post Rock Festival στο μικρο μουσικο.

freak brother
09-02-2007, 11:48
Ντει ουαν.

Πρωτο συγκροτημα , Absent without leave παιζαν ενα ωραιο ατμοσφαιρικο-αμπιεντο-ποστ ροκ , με δυο κιθαρες και ενα λαπτοπ, που επαιζε κατι ατμοσφαιρικα και λειτουργουσε και σαν ντραμ μασιν (αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν καλο) πολυ ωραια μουσικουλα , αλλα βαρετη για λαιβ , ανετα θα το ακουγα σπιτι μου σε αραλικι φαση αλλα σε λαιβ κουραζε μετα απο λιγο.

Δευτερο συγκροτημα , οι Red Light ωραια μουσικη φαση no-wave με ποστ ροκ περασματα , μερικα ευχαριστα τραγουδακια , αλλα καλυτερα να μην ειχαν φωνητικα . Παντως ειναι πιτσιρικαδες και εχουν μελλον.

ΝΤΑ ΝΤΑΝΝΝΝΝΝΝ

Misuse νταξει τι να πω , επαθα πλακα , τρελη μουσικη ποστ ροκ με πολλα προγκρεσιβ στοιχεια , τρελο μπασο , γαματα ντραμς και πανεμορφες μελωδιες στην κιθαρα , που σε συνδιασμο με το μετροπολις (του φριτζ λανγκ , οχι των μοτορχεντ :P ) που επαιζε στην οθονη απο πισω τους , εφτιαχναν μια απιστευτη ατμοσφαιρα..

που μπορουμε να αγορασουμε τα cd τους?

υγ.αν ελειπε και το "γουσταρουμε σπιναλογκα , ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΡΟΥΛΣΣΣ!!!" του κιθαριστα των misuse χαχαχαχα

hunted by a Freak
09-02-2007, 13:38
oti eipe o freak panw katw.h prwth mpanta perase polu adiafora-vareta-yawning-koitaw gyrw gyrw.oi deyteroi eixan polu wraia mousikh alla me to pou empenan ta fwnhtika kati den.oso gia tous misuse: :|
to oti pezoun wraia mousikh to kserame,to oti mporoun na se apomonwsoun toso polu apo to gyrw kosmo me th parousia tous kai na se metaferoun aytomata ston diko tous den to kserame.foverh atmosfaira-to metropolis ston projectora htan polu psarwtiko(8a to vrw se dvdadiko?) kai ekane thn olh katastash na feygei kapws.kai to neo tragoudi pou peksane mou arese.kai parolo pou ena melos yphretei th ''mhtria patrida'' o hxos htan gematos me melwdies pou enallassontan armonika,oi ki8ares melwdikotates,ta drums dynata kai ta plhktra galhnia me kapoies eklampseis dynamikothtas.yperoxoi.

freak brother
09-02-2007, 13:41
το μετροπολις το βρισκεις ανετα παντου :)

hunted by a Freak
09-02-2007, 13:53
orait :wink:

kontan
09-02-2007, 14:38
ήταν γκάβλα. ίσως άλλη μια φορα να εχω δει τόσο κόσμο στο ΜΜΘ! λεπον:

έμενα οι Absent... μου αρεσαν κάμποσο, αλλα όντως δεν ήταν για λάιβ καταστάσεις. Τσίμπισα ένα 3" CDακι που είχανε όμως για οικιακή χρήση.

Οι Red Light δε με αρέσανε. Γενικώς δε μ αρεσει αυτο το "no-wave"κατιτις. Η φωνή ήτανε λίγο γιακ όντως, ο ντραμερ ηταν απο τη σκηνη της εποχης (χρονομηχανή κ ετς) ιδανικος για τη φαση. τεσπα.

Για Misuse δε λεω τπτ. Πρώτη φορά τους έβλεπα κ με εκάναν να απορώ για το πόσο πιο γαμάτοι ακόμη μπορεί να είναι κ με τη 2η κιθάρα. Απόσο ξέρω δε παίζει σιντάκι τους κ η μόνη ηχογραφημένη τους δουλεία βρίσκεται σε μια απο τις σπιναλογκοσυλλογές. Κάτι μου λεει όμως πως δε θα περιμενένουμε πολύ καιρό ακόμη για το αλμπουμ. ηδομεν!

αντε να δούμε πως θα πάει κ απόψε :)

Odonian
09-02-2007, 14:41
Δυστυχώς δεν ήμανε, αλλά να δηλώσω ότι οι Misuse σπέρνουν ατελείωτα.

metamelia3
09-02-2007, 14:48
Απόσο ξέρω δε παίζει σιντάκι τους κ η μόνη ηχογραφημένη τους δουλεία βρίσκεται σε μια απο τις σπιναλογκοσυλλογές.
O fleshdiver είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό το Made EP.
Αν το θες, το ανεβάζω μόλις τελειώσουν οι Μonks

Pitsadoros
09-02-2007, 14:49
k nai oi prwtoi itan varetoi. k nai oi deuteroi eixan fwni koumpi alla mousika ta psiloxazospazane. oi misuse einai poli kaloi. melwdies tzamates k skiniki parousia iperoxi. ta ambient tous me xalasane alla genikotera den exw gousto sti mousiki. sta sin tis vradias i anesi tou xwrou k i idaniki thermokrasia k atmosfairiki piesi mesa sto mmth

kontan
09-02-2007, 14:52
Απόσο ξέρω δε παίζει σιντάκι τους κ η μόνη ηχογραφημένη τους δουλεία βρίσκεται σε μια απο τις σπιναλογκοσυλλογές.
O fleshdiver είχε ανεβάσει πριν λίγο καιρό το Made EP.
Αν το θες, το ανεβάζω μόλις τελειώσουν οι Μonks

μιαμ :)

Tonosalata
09-02-2007, 14:56
k nai oi prwtoi itan varetoi. k nai oi deuteroi eixan fwni koumpi alla mousika ta psiloxazospazane. oi misuse einai poli kaloi. melwdies tzamates k skiniki parousia iperoxi. ta ambient tous me xalasane alla genikotera den exw gousto sti mousiki. sta sin tis vradias i anesi tou xwrou k i idaniki thermokrasia k atmosfairiki piesi mesa sto mmth
peripou auto pou leei o apautoulis

freak brother
09-02-2007, 14:58
peripou auto pou leei o apautoulis

δεν μας εξηγησε και απο που πηρε το νικ... :|

Pitsadoros
09-02-2007, 15:01
afou tha xaname misuse!!

regularpaul
09-02-2007, 16:28
Σημερα που βγηκα απο την ναρκη μου, θα ρθει κανεις? :D

freak brother
09-02-2007, 16:32
Σημερα που βγηκα απο την ναρκη μου, θα ρθει κανεις? :D

:wink:

stam and the witches
09-02-2007, 18:59
Ήμουν κι εγώ εκεί.

Absent Without Leave δε μου άρεσαν, βαρετές μελωδίες και απουσία ενός γενικότερου θέματος.

Red Light δε μου άρεσαν μία.

Misuse γαμήσανε. Μου αρέσει που χτίζουν τα κομμάτια τους πάνω σε μερικές πανέμορφες πιασάρικες μελωδίες, και απο κει και πέρα το γέμισμα του κομματιού δε σε κουράζει καθόλου. Θα προτιμούσα παρ'όλαυτα τις λίγοτερο χασιματικές στιγμές τους.

Επίσης, πιο μικρό χώρο την επόμενη φορά. 6 ευρώ είσοδος και άλλα τόσα το ταξί για να στοιβαχτώ σαν εβραίος και να απολαύσω το live με το ζόρι, να στε καλά, δε θα ξαναπάρω.

cavity
09-02-2007, 21:33
misuse σπασανε.

μικρο το μουσικο θεατρο.

στοπ.

cybernaut 667
10-02-2007, 03:58
Afformance σπειρανε !

Πολυ μικρο.

Atheist
10-02-2007, 07:02
που σουν εσυ ρε?
αφορμανσ οντως γαμευσαν πολυ-πολυ αυτη τη φορα

regularpaul
10-02-2007, 15:41
ευτυχώς δεν πήγαμε θανάση

αφορμανς λοιπον :!:

VirusXI
10-02-2007, 16:32
δυστυχώς πρώτη μέρα δεν.

τη δεύτερη:
Spywierdo, καλή φάση αλλά όχι για live.
Hues & Separation, ωραίοι αλλά κιε βαρετοί σε σημεία. Λίγη πρωτοτυπία παραπάνω θα κανε καλό.
Afformance πινκς κιε τέτοια.
έξοχες οι προβολές κιε στους 3.

Το μικρό μουσικό δε παλεύεται ε.

kontan
11-02-2007, 17:48
Πινκς προς πασα κατεύθυνση! Ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια κ που είσασταν εκεί!

Έξοχη διοργάνωση αν κ η ατμοσφαιρική πίεση κ η θερμοκρασία από ένα σημείο κ μετά (πήρε το αυτί μου οτι απο ένα σημείο κ μετά ερχόταν κόσμος κ τους έδιωχναν γιατί δε χωρούσαν :shock: ) ήταν ανυπόφορη.

Spyweirdos πάρα πολύ όμορφη φάση, έξοχη η ατμοσφαιρική προβολή από πίσω. Δικαιολόγισε με το παραπάνω τα 10 χρόνια που έχει ψηθει στο κουρμπέτι. Δυστυχώς όμως η εικόνα ένος τύπου με ένα λάπτοπ στη σκηνή είναι λίγο ξένη στο μάτι. Προσωπικά μου άρεσε πάντως :)

Hues & Separation παραδοσιακό post με έκδηλες επιρροές απο Godspeed, Explosions In The Sky και άλλα τέτοια όμορφα :) Αλάνθαστη μπάντα με δύο κιθάρες (η μια εκ των οποίων εκτελούσε χρέη μπάσου με κάποια έξυπνη πατέντα) κ πολλά πετάλια στα πόδια τους. Σε κάποια φάση μπήκε κ ένα μεταλόφωνο στη φάση κ γίνανε κιάλλο όμορφα τα πράματα :D ελπίζω να τους ξαναδώ σύντομα

Για τους άλλους δε λεω τπτ γιατι θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει :P

Spinalonga Records
11-02-2007, 21:40
Euxaristoume osous hr8ate paidia, ontws telika apodeixthke oti ftasame sta oria ths xwritikothtas tou mikrou mousikou, isws kai na ta perasame. :(

Photografies apo thn prwth meta sto:
http://blog.cosmix.org/2007/02/09/post- ... t-day-one/ (http://blog.cosmix.org/2007/02/09/post-rockambient-spinalonga-fest-day-one/)

kai apo thn deuterh :
http://blog.cosmix.org/2007/02/10/post- ... t-day-two/ (http://blog.cosmix.org/2007/02/10/post-rockambient-spinalonga-fest-day-two/)

Opoios exei perissotero photografiko uliko as to moirastei, eidame polles fotografikes ;)

freak brother
11-02-2007, 22:24
o enas kitharistas (autos me thn mplouza piano magic) den einai idios me ton jesus sto big lebowski?

Atheist
11-02-2007, 22:50
α, θυμάσαι? έτσι όπως ήσουν ήμουν σίγουρος ότι θα ξεχνούσες όλη τη μέρα.

freak brother
12-02-2007, 03:27
α, θυμάσαι? έτσι όπως ήσουν ήμουν σίγουρος ότι θα ξεχνούσες όλη τη μέρα.

μονο αυτο θυμαμαι :(

:P

alaiah
13-02-2007, 22:37
Για Misuse δε λεω τπτ. Πρώτη φορά τους έβλεπα κ με εκάναν να απορώ για το πόσο πιο γαμάτοι ακόμη μπορεί να είναι κ με τη 2η κιθάρα. Απόσο ξέρω δε παίζει σιντάκι τους κ η μόνη ηχογραφημένη τους δουλεία βρίσκεται σε μια απο τις σπιναλογκοσυλλογές.

http://www.myspace.com/misuseband

e exoun oli tin trilogia MADE edw...

kontan
15-02-2007, 17:54
Opoios exei perissotero photografiko uliko as to moirastei, eidame polles fotografikes ;)

όριστε υλικό από Αφφόρμανς: http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=625542#625542

:)