Log in

View Full Version : Tennis

Pages : [1] 2

Moonspellheim
08-02-2007, 02:31
sas aresei?parakolouthite?to thewreite gay?paizete?
peite!

Boom!
08-02-2007, 03:05
Ξερω οτι ο Χατζηνικολαου εχει το Ρουβα ευκολα.

Κατα τ'αλλα Sarapova uber alles.

psychotron
08-02-2007, 11:02
Μας αρέσει!Παρακολουθούμε!Δεν το θεωρούμε γκέι!Παίζαμε σε μικρότερη ηλικία!
Είπαμε!

Moonspellheim
08-02-2007, 11:17
Μας αρέσει!Παρακολουθούμε!Δεν το θεωρούμε γκέι!Παίζαμε σε μικρότερη ηλικία!
Είπαμε!
wraia,tote auto tha ginei to official appreciation thread!!!

Bullet
08-02-2007, 12:03
βασικά για να το πεις gay άθλημα πρέπει να μην έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται

γαμάει το sport τούτο και το παρακολουθούμε μόλις δίνεται η ευκαιρία από την tv

Moonspellheim
08-02-2007, 12:18
βασικά για να το πεις gay άθλημα πρέπει να μην έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται

γαμάει το sport τούτο και το παρακολουθούμε μόλις δίνεται η ευκαιρία από την tv
katarxin :pink:
kata deuteron epeidh mou to lene oloi oi filoi mou oti einai gay(mallon gia na me pickaroun) exw arxisei na provlimatizomai!

Mitsmann
08-02-2007, 12:23
Δε μ αρεσει. Μονο με τον Σαικοτρον στην παραλια παιζω. Γενικα ειναι γκαιη. Που ειναι οι σωματικες επαφες? Σορτσακια και πολο μπλουζακια και κοτες. Σαν να μου συγκρινεις τον Παγδατη με τον Οκκα. Ο Παγδατης μπορει να πετυχει δοκκαρι σε κενo φιλε στον τελικο του Ουιμπλεντον? μονο τα ρωσικα γκομενακια αξιζουν στο τενις, αλλα οχι η Κουρνικοβα, τρενταδες μουνοδουλοι. Ρακετες και τραγελαφικοι.

Kingryche
08-02-2007, 12:39
Χα, είναι το άθλημα της υψηλής κοινωνίας. Κάθε μεγαλοεπιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του παίζει τένις στο club της γειτονιάς του!

Για έναν περίεργο λόγο τένις δεν μπορώ να παρακολουθήσω ούτε 5 λεπτά, αλλά μπορώ να παίζω στο pc με τις ώρες...Στα τελευταία ηρωικά coin ops το Virtual Tennis είχε έρθει να συμπληρώσει άψογα το Virtual Striker.

Επίσης, πρέπει να απαγορευτούν οι ρακέτες στη παραλία!

Bullet
08-02-2007, 12:41
πλακα πλακα το virtua tennis με έκανε να ασχοληθώ με το άθλημα (να δω match στη tv)

psychotron
08-02-2007, 12:45
Μονο με τον Σαικοτρον στην παραλια παιζω.
:pink:

zihuatanejo
08-02-2007, 13:14
Ράφα Ναδάλ ρε.
Καλά και Πιτ Σάμπρας παλιότερα.

Θυμάμαι όταν γινόταν το World Cup, ήταν και το Ρολάν Γκαρός παράλληλα και έβλεπα τένις αντί για μπάλα. Τόγκο vs. δε θυμάμαι.
Χέβι.

psychotron
08-02-2007, 13:20
BJORN BORG :!:

Mitsmann
08-02-2007, 13:23
Μπασο στους Europe??

psychotron
08-02-2007, 13:26
axaxaxax :rofl: :rofl:

όχι ρε, παλιός τενίστας και γαμώ τις μούρες

http://www.sportskids.com/games/Game%20Images/Bjorn%20Borg.jpg

eleventh guardian
08-02-2007, 13:52
Με το τένις μου συμβαίνει σχεδόν ό,τι και με τα άλλα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου (και στίβου, λίγο). Μέχρι τα 18 παρακολουθούσα φανατικά τα πάντα, αλλά μετά έχασα επαφή με τις εξελίξεις.

Εξακολουθώ να βλέπω και να μ' αρέσει βέβαια, αλλά δεν είναι το ίδιο αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο καλός κ.λπ. Δηλαδή θυμάμαι αρχές δεκαετίας '90 (τότε με το παλιό καλό Eurosport) να ξέρω απ' έξω την πρώτη δεκάδα της ΑΤΡ, με τις μεταβολές ύστερα από κάθε τουρνουά κ.λπ. ή να ξενυχτάω για να δω US OPEN σε ζωντανή μετάδοση και τέτοια.

Με θυμάμαι επίσης να παρακολουθώ με αγωνία τελικό Ρολάν Γκαρός του '88 με Βίλαντερ και Λεκόντ (3-0 για την ιστορία με τον Γάλλο να ξεμένει από δυνάμεις μετά το πρώτο σετ), τον Πατ Κας να κερδίζει το Γουίμπλεντον το '87 και να σκαρφαλώνει στην κερκίδα, αλλά και τον Κινεζοαμερικάνο Μάικλ Τσανγκ να κερδίζει κι αυτός το Ρολάν Γκαρός το '89 σε έναν επικό τελικό με τον Εντμπεργκ. Επίσης ήμουν μέγας φαν του Ιβάν Λεντλ, μέχρι που έμαθα ότι σκόπευε να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα και ξενέρωσα.

Να πω ακόμη ότι ήμουν τόσο πωρωμένος με το σπορ, που μόλις τελείωσα την πρώτη γυμνασίου με βαθμό πάνω από 17 και η μάνα μου μου υποσχέθηκε ότι θα μου κάνει ό,τι δώρο θέλω, της ζήτησα μια καλή ρακέτα του τένις. :oops:

Bullet
08-02-2007, 14:35
θυμίστε μου πως λεγόταν το παλικάρι που έκανε κωλοτούμπες, χόρευε ,έσπαγε ρακέτες ,εριχνε καντιλια στους διαιτητές και διαφορα τέτοια επικά σε κάθε αγώνα του

δεκαετία 80,τελη

Moonspellheim
08-02-2007, 14:38
θυμίστε μου πως λεγόταν το παλικάρι που έκανε κωλοτούμπες, χόρευε ,έσπαγε ρακέτες ,εριχνε καντιλια στους διαιτητές και διαφορα τέτοια επικά σε κάθε αγώνα του

δεκαετία 80,τελη

makenro...???

psychotron
John McEnroe

eleventh guardian
Προφανώς εννοείς τον Τζο Μακ Ενρο.

Αλλά πιο τρελός κι από αυτόν ήταν ο Τζίμι Κόνορς.

Κρίμα που τους προλάβαμε στα τελειώματά τους και τους δύο. :(

Bullet
08-02-2007, 14:40
αυτος ναι

μα τι θεος ρε

http://i.a.cnn.net/si/2005/writers/roy_johnson/08/08/pass.word/p1_mcenroe.jpg

http://www.topsynergy.com/images/famous/John_McEnroe_Main.jpg

http://www.fuzzysignal.com/tennis/fashion/john-mcenroe.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=kYLb4gzoRH4

mage
08-02-2007, 14:45
H xwra einai se a8lhtikh nootropia, alla twra pou to skeftomai oxi mono sthn a8lhtikh, toulaxiston 2000 xrwnia pisw. Siga mhn doune tenis thn wra pou akoma kai to podosfairo pou blepoun h toulaxiston etsi lene, den to katalabainoun. :| :| :| :| exei kai synefia e3w...

psychotron
08-02-2007, 14:49
Αλλά πιο τρελός κι από αυτόν ήταν ο Τζίμι Κόνορς.
Μεγάλος παίκτης.
Επιμένω πάντως, Bjorn Borg uber alles.

eleventh guardian
08-02-2007, 14:52
Θυμάμαι ένα Γκραν Σλαμ, μάλλον το US Open του '90, με τον 39χρονο τότε Τζίμι Κόνορς να νεκρανασταίνεται και να τους κερδίζει σβάρνα όλους. Πρέπει να 'φτασε μέχρι τους 8 όπου τον απέκλεισε ο Σάμπρας (και πάλι δεν είμαι σίγουρος).

Τον Μποργκ τον θυμάμαι ελάχιστα, σταμάτησε μικρός βλέπεις (άλλη ιστορία μου-αμαρτία μου κι αυτός).

Not_saved
08-02-2007, 15:21
Vasika o Federer einai kalyteros apo olous autous! :)

eleventh guardian
08-02-2007, 16:16
Θυμάμαι ένα Γκραν Σλαμ, μάλλον το US Open του '90, με τον 39χρονο τότε Τζίμι Κόνορς να νεκρανασταίνεται και να τους κερδίζει σβάρνα όλους. Πρέπει να 'φτασε μέχρι τους 8 όπου τον απέκλεισε ο Σάμπρας (και πάλι δεν είμαι σίγουρος).

Aχαχα, το 'ψαξα google-άροντας και διαπίστωσα ότι μόνο το US Open πέτυχα. :P
Hταν το '91 που ο θεός Κόνορς έφτασε στους 4 και εκεί αποκλείστηκε από τον Κούριερ. Θυμήθηκα και προημιτελικό με Κρίκστιν, τι επικό ματς. :touched:

Lost_In_Cooperland
08-02-2007, 16:21
ώρες ώρες μς τρομάζεις :fear: :P

Mitsmann
08-02-2007, 16:23
Αν ο Κβελντ ασχολιοταν με αθλητικα θα ηταν ο Ηλεβενθ Γκαρντιαν.

!

eleventh guardian
08-02-2007, 16:29
Γιατί σας φαίνεται παράξενο ρε. :?:

Jim Dandy Mangrum
08-02-2007, 16:40
eipe oti eisai pousths.... :twisted:

eleventh guardian
08-02-2007, 16:42
H xwra einai se a8lhtikh nootropia, alla twra pou to skeftomai oxi mono sthn a8lhtikh, toulaxiston 2000 xrwnia pisw. Siga mhn doune tenis thn wra pou akoma kai to podosfairo pou blepoun h toulaxiston etsi lene, den to katalabainoun. :| :| :| :| exei kai synefia e3w...

iskra
08-02-2007, 16:43
maresei o nadal giati einai kouklos kai ekeinos o xilianos pou kerdise stin olympiada epeidi tou aresoun oi rotting christ.

regularpaul
08-02-2007, 17:16
Το Σάββατο που μας πέρασε πήραμε με έναν κολλητό (με αυτόν που παίζω ping pong!) ρακέτες. Ακριβές γενικά αλλά εμείς βολευτήκαμε με κάτι prince των 25ε. Μέσα στο σ/κ θα ξεκινήσουμε τις αντισφαιριστικές δραστηριότητες και θα σας πω.

Επίσης ήμουν μέγας φαν του Ιβάν Λεντλ, μέχρι που έμαθα ότι σκόπευε να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα και ξενέρωσα.

Κάποιοι φανς του δεν είχαν μάθει ποτέ αυτή την πληροφορία, σε ευχαριστούμε που μας το κατέστρεψες για πάντα!!!

iskra
08-02-2007, 17:18
paule otan anevo pame amesos gia ping pong!

eleventh guardian
08-02-2007, 17:20
Επίσης ήμουν μέγας φαν του Ιβάν Λεντλ, μέχρι που έμαθα ότι σκόπευε να πάρει την αμερικάνικη υπηκοότητα και ξενέρωσα.

Κάποιοι φανς του δεν είχαν μάθει ποτέ αυτή την πληροφορία, σε ευχαριστούμε που μας το κατέστρεψες για πάντα!!!

Προφανώς κι εσύ σταμάτησες να ασχολείσαι γύρω στα 18, γιατί αλλιώς θα ήξερες ότι ο Λεντλ όχι μόνο πήρε την αμερικάνικη υπηκοότητα, αλλά πρόλαβε κιόλας στα τελευταία χρόνια της καριέρας του (όταν πια είχε πέσει από το top 10) να παίξει σε αγώνες εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ. :twisted:

cavity
08-02-2007, 17:21
- δε ντρεπεσαι ρε, δυο μετρα μαλακας και να σε φωναζουν ping pong?

- KING KONG!

- το ιδιο κανει

Jim Dandy Mangrum
08-02-2007, 17:22
:rofl:

regularpaul
08-02-2007, 17:26
paule otan anevo pame amesos gia ping pong!

ειμαστε ηδη εκει :pingpong:

iskra
08-02-2007, 17:28

Phantom Duck
08-02-2007, 17:56
Δε θυμάμαι γιατί, αλλά όταν έλιωνα με το γιούροσπορτ στήριζα σαφιν.

Moonspellheim
08-02-2007, 19:14
Koufales!!!Re asxoleiste polloi kai eis vathos!!!Giati ntreposastan na kanete thread???

Mitsmann
08-02-2007, 19:27
Για το λογο που ανελυσα στο εκτενες ποστ μου της 1ης σελιδας.

Tevez
08-02-2007, 19:43
re ein wraio to tennis.ame!!! alla bska o federer tous exei olous gia to mpoutso tou.kai o gonzalez einai pink kai gia tous opadous tou pou skane me mplouzes e8nikhs xilhs->zamorano,salas kinwraia.
o nadal de maresei giati einai poly gymnasmenos kai egw eimai poly xodros(san ton ronaldo meta apo arnaki tou pasxa ena prama) kai 8a mou erixne xylopita.kata t'alla o mcenroe htan mia morfh pou axize na xazeyeis.sampras kai b.becker(cult e?) kai agassi(bebaiws bebaiws) hsan kaloi alla o federer nomizw einai o kalyteros evera.
meta ton xatzhnikolaou omws e?
:)

zihuatanejo
08-02-2007, 20:03
Είναι ο Φέντερερ ο καλύτερος ever?
Αχά.

Θα έχανε εύκολα πιστέυω από Μποργκ/Μπέκερ/Σάμπρας/Αγκάσι (random choice).
Οκ τα Wimbledon τα παίρνει παίζοντας και με το πόδι ξέρωγω, αλλά από κει και πέρα?

Tevez
09-02-2007, 02:50
koita o ka8enas exei thn apopsh tou.den mporw na se peisw oti o federer 8a kerdize ton agassi xerwgw oute oti antikeimenika einai o kalyteros. apla emena ayth th sigouria kai ouxi yperopsia pou bgazei to paixnidi tou oti den pa na nai se terastia mera o antipalos kai o federer na sernetai kati 8a bre8ei na se kerdisei mou fainetai anepanalhpth.sigoura den efere kati rizospastiko sto paixnidi opws o agassi me to anebasma sto file alla isws den exei meinei kai kati allo pleon.oso gia thn teleytaia protash eilikrina den katalabainw ti ennoeis.ta kerdise ola persy 9/10 eixe an den kanw la8os.ti allo parapanw na kanei?

Boom!
09-02-2007, 02:51
Εχει τωρα μεταδοση το σπορ+ και δειχνει και το Maradona στις εξεδρες που πανηγυριζει.

MastodontoideaPliokenous
09-02-2007, 02:51
σε χωμα παιρνει κ περνει ανετα τον πουλο ο φεντερερ

zihuatanejo
09-02-2007, 03:15
περνεί περνεί η μέλισσα? 8)

Αυτό που λές όμως. :wink:

Tevez
09-02-2007, 03:18
palikaria exete en merei dikio.to pairnei poulo shmainei xanei hmiteliko,teliko.alla einai 26 kai exei 10 grand slam.den einai kai kakos e?

zihuatanejo
09-02-2007, 03:23
Ναι ρε, δεν είπε κανείς ότι είναι ασχετος or smth, απλά αυτό το καλύτερος έβερ ήταν κάπως περίεργο. Τσπ.

Ράφα Ναδάλ λέμε.

Tevez
09-02-2007, 03:31
ok.gousta.

Not_saved
09-02-2007, 03:35
Hm vasika o Federer ton exei nikisei ton Agassi sigoura,an k me diafora hlikias.Twra 100% den borei na pei kaneis oti einai o kalyteros olwn twn epoxwn alla oi eidikoi ekei sygklinoun.As poume twra to Australiano to phre nikwntas ola ta match me 3-0 set 8)

MastodontoideaPliokenous
09-02-2007, 08:09
βασικα δεν μπορεις να συγκρινεις το τωρα με το τοτε σε κανενα αθλημα και για κανενα λογο λογω διαφορας τεχνοτροπιας,τροπου προπονησης,συνεχης εξελιξης των αναβολικων κτλ κτλ.Οταν ο αγκασι επαιρνε τα γκραντ σλαμ το ενα πισω απο το αλλο επαιζε με κολλητο τζιν σορτσακι που δεν πιστευω να βοηθουσε κ ιδιαιτερα ε? :) Ασε που εχει εξελιχθει σε μηχανακι πλεον η ολη φαση με τον φεντερερ εχοντας διπλα του τους καλυτερους προπονητες κ δεν νομιζω να ειναι ενας,χορηγους που βοηθανε παντα,εγκαταστασεις κτλ.δλδ σκεφτειτε τι αθλος ηταν να φτασει ενας πολυ μικρος παγδατης με απουσια ολων των παραπανω απεναντι του και να του παρει και σετ!

zihuatanejo
09-02-2007, 12:51
Άρα ο Παγδατής είναι ο καλύτερος έβερ :!:

Moonspellheim
09-02-2007, 22:16
Deite ti kanei to prezaki....

http://www.youtube.com/watch?v=2Hp-EArV6s8

MastodontoideaPliokenous
09-02-2007, 22:26
:shock: :shock: απιθανο ομως

Bullet
09-02-2007, 22:33
τι εκανε ρε μλκ :shock:

zihuatanejo
09-02-2007, 22:36
Mάγεψε, είναι η αλήθεια. :shock:

Kαι ο Ρόντικ, τρελό παλικάρι και πολύ καλός τενίστας though.

MastodontoideaPliokenous
09-02-2007, 22:37
Ε ναι αλλα δεν ειναι και ναδαλ μη σε πω οτι και η αγαπη ο ναλμπαντιαν τον εχει :)

Moonspellheim
10-02-2007, 03:38
egw pantws tha tou petaga tin raketa stin mapa kanonika.
afou se kapoia fasi stamatise na koitaei tin ekseliksh tis fashs o rodick

eleventh guardian
10-02-2007, 03:57
Μιας και το ρίξαμε στα βιντεάκια, ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα ενός από τους αγαπημένους μου β' κατηγορίας μεν, εντελώς καλτ δε, παίκτες των late '80s/early '90s.

Μίκαελ Πέρνφορς

http://www.youtube.com/watch?v=-9haEDg3ErE

http://www.youtube.com/watch?v=Yx98OHe4xnk

Κι ένα καλό που βρήκα από τον ΘΕΟ Tζίμι Κόνορς

http://www.youtube.com/watch?v=Zre20p2L8Gc&NR

Το παρακάτω ματς πρέπει να 'ταν ο ορισμός της παράνοιας. Κόνορς vs Μακ Ενρο

http://www.youtube.com/watch?v=vSC-pMS0bOs&mode=related&search=

Βρήκα και Γκιγέρμο Βίλας που τον πρόλαβα μόνο σε κάτι ματς βετεράνων που έδειχνε το Eurosport. Προσέξτε τον πόντο που αρχίζει στο 0:48 (από τον τελικό του '77 με τον Κόνορς).

http://www.youtube.com/watch?v=SWpY6Qe0go0

Not_saved
10-02-2007, 04:18
Vasika Mastodontetoie koita,epeidi teleutaia 2 xronia parakolouthw arketa fanatika tennis,de nomizw na isxyoun auta pou les peri proponitwn,epiteleiou k tetoia.
O anthrwpas apla einai terastio talento kai plhrestatos san tennistas..Kai o Roddick teleutaio xrono douleuei entatika me ton Connors kai ypotithetai oti veltiwthike aisthita alla o Federer ton ekane rompa sta hmitelika prin 3 vdomades.O proponitis tou Roger de nomizw na thewreitai o kalyteros h kati tetoio.
Ase pou h sygkrisi me parelthon den symferei kai poly tous palioterous afou mallon exei ginei dyskolotero to athlima.Oso gia to mhxanaki pou les,o Federer oute ta mouskoula tou Nadal exei,oute trela grigoros einai.To ''mhxanaki'' tha isxye gia paikti pou kerdizei kyriws logw fysikis katastasis,opws p.x. o Borg.Se thema taktikis twra,mallon oi antipaloi tou einai pou kanoun tin treli proetoimasia gia na ton antimetwpisoun.Xorhgous de exoun ligo-poly oloi.
O Pagdatis twra,mh nomizeis oti apla eskase myti apo tin Kypro kai eftase teliko Grand Slam.Apla zei sti Gallia apo 13 etwn,epaikse se Junior Grand Slam klp kai twra einai kanonikos epaggelmatias tennistas.Oloi paizoun diladi epi isois orois.A,kai anavolika sto tennis den polypaizoun.
Elpizw na se kalypsa :)

MastodontoideaPliokenous
10-02-2007, 04:34
οκ μπορει να μην παιζουν τοσο μεγαλο ρολο οι χορηγοι,αλλα για αναβολικα να εχεις πολλες υποψειες οι τυποι παιζουν 5 3ωρους αγωνες ξερω γω σε 10 μερες κατι αφυσικο ακομα και με ατελειωτες ωρες προπονησης,οσο για παγδατη αι νοου οτι πηγε μονος/τον εστειλαν μεχρι την γαλλια σε μικρη ηλικια στην ακαδημια για να φτασει καποια μερα σ'αυτο το επιπεδο,αλλα δεν νομιζω να ηταν γνωστος μεχρι τοτε σε επιπεδο σαφιν,ροντικ,ναδαλ,χιουιτ,νταβιτενκο κτλ γι αυτο εκανε εντυπωση η εισοδος του σε ενα τοσο μεγαλο τελικο κτλ.Και απο την αλλη προφανως αν επαιζαν τωρα σε ιδιο ταμπλο σαμπρας,μπιορκ,αγκασι και παλιοτεροι που δεν κατεχω τοσο προφανως θα εμπαιναν στο ιδιο τεμπο προπονησης στο πλαισιο αυτης της δυσκολιας που αναφερεις και δεν νομιζω να ειχαν καποιο προβλημα,ενιγουει υποθετικα πραγματα :)

hvilelos?
10-02-2007, 05:03
Egw apo mwro paidi goustara Kafelnikov,giati ton snobarete toso?

A,kai o Filipousis eprepe na anaferthei estw istorika mexri twra

Bullet
11-02-2007, 12:48
σήμερα στις 4 το απόγευμα το eurosport θα μεταδώσει τον τελικό του wta tournament στο παρίσι

Lucie Safarova's brilliant run at the Paris Open continued when the Czech knocked out top seed Justine Henin 7-6 6-4 on Saturday to reach the final where she will play Nadia Petrova.

regularpaul
11-02-2007, 13:23
Εχτές πήγα λοιπόν κι έπαιξα για 1η φορά μετά απο πολλά πολλά χρόνια.
Στο γήπεδο έπαιζε ένα κοριτσάκι με έναν ευτραφή 30άρη. Σκεφτήκαμε πως είναι ή μπαμπάς με κόρη ή ακόμα και δάσκαλος με μαθητευόμενη. 2-3 μπαλιές αργότερα καταλάβαμε πως το 16χρονο κοριτσάκι ήταν η δασκάλα και ο 30ρης ο μαθητής. Αφού λοιπόν σχολιάζαμε αρνητικά το στυλ του και πόσο ξεθεωμένος φαινόταν με μια ώρα προπόνησης, πήραμε τις θέσεις τους.

Για τα πρώτα 30' που τις μισές φορές με το ζόρι έφτασε το μπαλάκι στο φιλέ ή που το μπαλάκι έπαιρνε την ρακέτα μου πίσω ή που όποια μπαλιά ήταν 2 μέτρα μακριά μου απλά την θαύμαζα να περνάει, ήθελα να βάλω τα κλάματα και να τρέξω στην μαμά μου. Ευτυχώς το 2ο μισάωρο, καταφέραμε και ανταλλάξαμε μερικές μπαλιές.

Εκεί εμφανίστηκαν άλλες δύο μικροκαμωμένες τενίστριες, μαμά και κόρη. Καθήσαμε να πάρουμε μια ανάσα και να τις δούμε. Αυτό που είδαμε έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, το μπαλάκι κινούταν πιο γρήγορα από το βλέμμα μας, οι 2 τεννίστριες όργωσαν το γήπεδο που εμείς είχαμε αφήσει απάτητο, η δύναμή της κάθε μίας ξεπερνούσε την συνισταμένη των δικών μας. Φύγαμε ντροπιασμένοι και αποφασισμένοι, με συνεχείς προπονήσεις, να φτάσουμε μετά από 5-6 μήνες στο επίπεδό τους.

http://i81.photobucket.com/albums/j227/dropthecannoli2/tennis.gif

Bullet
08-06-2007, 08:38
Το παρών στον πρώτο τελικό γκραν-σλαμ της καριέρας της, που θα λάβει χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, θα δώσει η Άνα Ιβάνοβιτς, η οποία διέλυσε στον πρώτο ημιτελικό του φηισμένου Ρολάν Γκαρός την Μαρία Σαραπόβα.
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η Σαραπόβα είχε τον τίτλο του φαβορί, κατέχοντας το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως μέσα στο χωμάτινο τερέν, άλλη ήταν το αφεντικό.

Αυτή φυσικά ήταν η Σέρβα, Άνα Ιβάνοβιτς, Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά, παρέσυρε στον ρυθμό της την Σαραπόβα και δεν της άφησε το παραμικρό περιθώριο να διεκδικήσει τη νίκη, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση και στα δύο σετ, 6-2 και 6-1.

http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html

geologiko_karoto
08-06-2007, 17:25
3-0 σετ ο Φεντερερ τον Νταβιντενκο
7-5,7-6 κ 7-6 εφτυσε αιμα ο Ελβετος
αλλα κ ο Ρωσος πολυ καλος αν κ εκανε πολλες μλκς σε κρισιμα σημεια

αντε τωρα με Ναδαλ στο τελικο!

attila
09-06-2007, 05:32
προβλεπω μεγαλο ματς.
ξερει κανεις τι ωρα ειναι ο τελικος την κυριακη?

Bullet
09-06-2007, 07:12
4,ετ1

Fireknight
09-06-2007, 09:12
Tou Nadal o imitelikos itan ola ta lefta ... Apextos

symposium_lexotanil
10-06-2007, 14:59
xai paidia. o djokovic se kana dyo xronia tha tous exei olous gia plaka. pros to paron omos nadal :pink:
telos.

hvilelos?
10-06-2007, 15:02
Syntonisteite stis 4,megalos tzertzelos

Bullet
10-06-2007, 15:23
εννοειται

nadal λεμε

_UnHoLyMaRtYr_
10-06-2007, 16:50
"Ακόμα και στον πλανήτη Άρη να 'παιζε ο Φέντερερ, θα ήταν ανταγωνιστικός."

Το ξέρατε αυτό; Ωραίο παιχνίδι γίνεται.

regularpaul
10-06-2007, 16:54
Γιατί θεέ μου να μην πιάνω eurosport και να πρέπει να ακούω αυτόν τον σιχαμένο ξανά?

Weiss
10-06-2007, 17:10
ααχαχαχαχ ρε, πρέπει να'χει πρόβλημα με short term memory ο χατζηδημητρίου, μου το είπε ένας φίλος μου και συμφωνώ.
ΠΟΣΕΣ φορές θα ακούσουμε για τις διπλωμένες κάλτσες του Nadal??

Ο Federer είναι αρκετά μη-συγκεντρωμένος πάντως, ελπίζω να συνέλθει λίγο.

_UnHoLyMaRtYr_
10-06-2007, 17:14
Γιε πρέπει να είσαι κάμποσο κομπλαρισμένος για να πετάξεις στα σκουπίδια τόσα πλεονεκτήματα. Δηλαδή φτάνεις πόσες φορές στο 40-0 ή στο 40-15 και το χάνεις σε δευτερόλεπτα ρε μάγκα μου.

Bullet
10-06-2007, 17:30
ο φεντερερ το χανει μονος του το παιχνιδι

_UnHoLyMaRtYr_
10-06-2007, 17:48
Ε αν το χάσει ναι, αν και από την ώρα που στο δεύτερο σετ άρχισε να σκαρφαλώνει μάζεψε κάμποσους ωραίους πόντους. Θέλω να μάθω τένις =(

Bullet
10-06-2007, 17:51
θελεις;

carheart
10-06-2007, 17:53
Πιστεύω πως όσα λάθη και αν κάνει, όσο στατικός και αν συνεχίσει να είναι, ο Federer θα πάρει δεύτερο σετ, έχει ανέβει αρκετά.

MastodontoideaPliokenous
10-06-2007, 17:54
Η διαιτητρια,ο μαγιορκεζος,ο λυκος της ελβετιας,το χναρι καθως&το λυχναρι,κατενειμουν οι στατιστικολογοι,εμπνευσμενος αλλα χαμενος ποντος την ιδια στιγμη,αυστραλεζος,η γραμμη ειναι ασταθμητος παραγοντας,ΕΓΩ ειμαι πιο απαιτητικος απο τους 2,ο φεντερερ ειναι κινδυνος θανατος στην εκμεταλλευση των υψηλων αναπηδησεων

Με καμια 1.30 ωρα ακομα αγωνα θα παιχτει εντιτ

Weiss
10-06-2007, 17:58
ξέχασες το "θεία δίκη - όπως λέγαμε πιτσιρικάδες"

ανέβηκε λιγάκι ο roger.

geologiko_karoto
10-06-2007, 18:01
τοχει ο Ραφα

zihuatanejo
10-06-2007, 18:25
Έτσι. 8)

Weiss
10-06-2007, 19:22
άντε να'ναι καλά κι οι δύο να βλέπουμε τέτοια μεγάλα παιχνίδια.
congrats στο nadal αν και είμαι federerικιά.

geologiko_karoto
10-06-2007, 19:24
Vamos Rafa

αυτα ειναι!!! :pingpong:

μεγαλος παιχτης

solution_AK-47
10-06-2007, 19:32
Egw eimai me th Weiss. Pws exase auto to paixnidi o Federer re seis? Ma einai blakas olkhs leme! De ginontai auta.

P.S. An postarei kaneis tpt gia ki8ares s'auto to topic mhn ton pisteuete :!:

symposium_lexotanil
10-06-2007, 19:38
XAAXAXAXAXAXAXXAAXXXAXAXAAXXAAXAXXAXXAAXXAAX

on topic : o federer de tha kerdisei pote rolan gkaros oso zei o nadal. vlakas olkis, aderfara tou eleous.

Weiss
10-06-2007, 19:39
ε καλά ρε συ, όπως αντιστοίχως ο nadal δεν έχει ελπίδα στο wimbledon.
ωστόσο ο ένας από τους δύο έχει το απίστευτο στυλ. :)

symposium_lexotanil
10-06-2007, 19:40
e nai. o kouklos me ta mpratsa.

Ο χρήστης Hermano Cerdo λέει:
e k o nadal mono ena pairnei
Ο χρήστης Hermano Cerdo λέει:
k ta 3 tou federer
Ο χρήστης john rambo λέει:
ena
Ο χρήστης john rambo λέει:
alla pou kanei oso ola ta ypoloipa tou federer

:D

edit : sfinopoutsa o vlakas olkis no2.

solution_AK-47
10-06-2007, 19:40
Nai alla o nadal einai ispanos.

solution_AK-47
10-06-2007, 19:42
Weiss tou xronou mazi 8a bgoume stous dromoi pou 8a to shkwsoume. Klammenous sixamenous ispanous problepw gia tou xronou. Xareite twra pou einai kairos! Sixamena tomargia!

edit:
Ο χρήστης skalani caveman λέει:
ma einai blakas olkhs!

Weiss
10-06-2007, 19:43
στυλ στο τένις εννοώ. δε φαίνεται να κοπιάζει καθόλου, ούτε κρατάει τη ρακέτα με τα δύο χέρια , του βγαίνουν όλα πολύ φυσικά. ο ναδαλ είναι πιο πίθηκας. είναι και κατά 1 εκατομμύριο ευρώ πλουσιότερος βέβαια αλλά νταξ.

εντιτ: γι'αυτό με τη ρακέτα επειδή προφανώς σε φάσεις την κρατάει με τα δύο χέρια εννοώ ότι δεν την ΓΡΑΠΩΝΕΙ όπως ο άλλος που φαίνεται να βγάζει όλη του τη δύναμη.

solution_AK-47
10-06-2007, 19:43
O NADAL EINAI PI8HKANGKOYRAS :!:

Telos.

regularpaul
10-06-2007, 20:22
ΕΓΩ ειμαι πιο απαιτητικος απο τους 2

Σε αυτό ακριβώς το σημείο το γύρισα στο filmnet που είχε το meet the parents 2. Αλλιώς θα σπαγα την τηλεόραση.

Boom!
10-06-2007, 20:59
Ρε Φεντερερ εισαι ο νο 1 τενιστας στον κοσμο εδω και οχτακοσιες εβδομαδες, νταξει το καταλαβαινω να χανεις απο το Ναδαλ στο χωμα, αλλα πως στο διαολο γινεται να κυκλοφορεις με τετοια ΜΠΑΖΑΡΑ;

solution_AK-47
10-06-2007, 21:28
Ma einai blakas olkhs!

Bullet
11-06-2007, 01:56

FIXXXER
11-06-2007, 09:13
Τι εχασε μονος του ρε αμπαλοι Φεντερερικοι και Μπολσεβικοι.
Τελος, οσο υπαρχει ο Ναδαλ, δεν υπαρχει αλλος στο χωμα εκτος κι αν βγει καμια αποκαλυψη οπως αυτος ο Τζοκοβιτς που ειπε κι ο συμπος. Γαματο στυλ ο Φεντερερ δε λεω, πανεξυπνος επισης, αλλα την καφριλα του Ναδαλ δεν την εχει. Λουγκρα απο την Ελβετια, ουστ. Ροντικ που θελεις κι εσυ να σκαει το σερβις με 800χμ/ωρα.
The Chronicles Of Roddick, με εχει πιασει παραληρημα, σταματηστε με πρεπει να παω στη δουλεια.

Fireknight
11-06-2007, 10:32
+1
Eixe poly perissotera la8h se afto to pexnidi apo oti kanei syni8ws .

geologiko_karoto
11-06-2007, 12:52
α δλδ δεν κερδισε χτες ο Ναδαλ το παιχνιδι,ε?

απλα το εχασε ο Φεντερερ...
απο τα πολλα λαθη...

μωρε,τι πιπες λετε - ο Ναδαλ δεν εκανε λαθη,ε?
δεν γινεται να μην κανεις λαθη

κ δεν κερδιζει οποιος κανει τα λιγοτερα αλλα οποιος γαμαει συνολικα σε ολους τους τομεις

Fireknight
11-06-2007, 15:00
α δλδ δεν κερδισε χτες ο Ναδαλ το παιχνιδι,ε?

απλα το εχασε ο Φεντερερ...
απο τα πολλα λαθη...

μωρε,τι πιπες λετε - ο Ναδαλ δεν εκανε λαθη,ε?
δεν γινεται να μην κανεις λαθη

κ δεν κερδιζει οποιος κανει τα λιγοτερα αλλα οποιος γαμαει συνολικα σε ολους τους τομεις
Fysika o Nadal kerdise ke aksios , ke grats , ke gamaei sto xwma klp klp .
An deis sta statistika ta la8h tou nadal ke tou federer 8a deis pos "xanete" ena pexnidi apo la8h .
Episis , i ali8ia eine oti o Federer ine aftos pou gamaei se olous[i toulaxiston stous perissoterous] tous tomeis , alla exase .

FIXXXER
11-06-2007, 15:55
Τα λαθη σε οποιοδηποτε αθλημα εξαρτωνται απο τον αντιπαλο, δεν ειναι τυχαιο που εκανε τοσα πολλα λαθη με αντιπαλο τον Ναδαλ, ελεος, δεν αμφισβητησε κανενας οτι ο Φεντερερ ισως μακροχρονια καταγραφει ακομα και ο καλυτερος τενιστας ολων των εποχων, αλλα στο χωμα ο Ναδαλ τον παταει κατω ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ.-

symposium_lexotanil
11-06-2007, 20:49
ta polla lathi tou vlaka olkis skatoflorou elvetikou poimenikou tsiouaoua ofeilontai sto oti riskare para poly se arketes stigmes prokeimenou na parei grigoro kai dyskolo ponto apo ton nadal px me eksofrenika backhands sti diagonio kathws iksere oti se megalo rali i pithanotita na parei ton ponto o nadal itan poly megali logw tis fysikisi tou katastasis, tis skylosynis tou kai tis sigourias pou exoun oi epiloges tou. giauto afenos pire tous pio entyposiakous pontous tou paixnidiou kai afeterou ekane ekatonoxtakosa perissotera lathi apo ton kouklo theo monadiko-sympathitiko-ispano.

@weiss : to oti o federer deixnei koul kathws paizei de simainei oti de zorizetai e. episis antithetws eimai apolyta sigouros oti o nadal kanei gkrimatses kai kafriles akoma ki otan de xreiazetai.

solution_AK-47
11-06-2007, 21:03
Ntaksei nomizw ekshghsa pses tous logoi pou o federer xanei stis xwmatines pistes s' ena blaka (olkhs) alla de leei na to katalabei. Me bash auto to skeptiko mporei kaneis na ton pei k gay (to Federer-alla k to blaka). O Nadal einai apla pi8hkangkouras.

@ Weiss: akouses to Electrelane?

Weiss
12-06-2007, 01:22
@weiss : to oti o federer deixnei koul kathws paizei de simainei oti de zorizetai e. episis antithetws eimai apolyta sigouros oti o nadal kanei gkrimatses kai kafriles akoma ki otan de xreiazetai.

εμ, γι'αυτό είπα ότι έχει πιο ωραίο στυλ, δεν είπα ότι είναι ο σούπερμαν και δε ζορίζεται, είπα ότι δεν το δείχνει και αυτός είναι ο τρόπος που παίζει.
δηλαδή ρε παιδί μου, μ'αρέσει πιο πολύ να βλέπω αυτό το τένις, δε λέω κάτι παραπάνω. ώχου πια, πρέπει να βάζουμε σε κάθε πρόταση το "προσωπικά πιστεύω", έλεος.

ναι το άκουσα το electrelane, πολύ καιρό τώρα.

Moonspellheim
05-07-2007, 11:24
ti wra paizei davidenko-pagdatis?kserei kaneis?den to vriskw pouthena!

zihuatanejo
05-07-2007, 11:50
Στη μία.

Moonspellheim
05-07-2007, 11:55
Στη μία.

kalo paidaki!pes kai kanali (star sports?) gia na eisai to kalytero!

zihuatanejo
05-07-2007, 11:58
Ε δεν ξέρω. Κάνε ζάπινγκ. :?

Bullet
08-07-2007, 22:19
Ένας ακόμα τίτλος, πολλά ακόμα ρεκόρ για τον Ρότζερ Φέντερερ... Μετά από ένα μεγάλο ματς, o 26χρονος Ελβετός έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Ραφαέλ Ναδάλ με 3-2 σετ και κατέκτησε τον πέμπτο διαδοχικό τίτλο του στο Wimbledon, όντας ο πρώτος τενίστας που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά τον Μπιορν Μποργκ (1976-1980).

http://contra.gr/images/federerwiblexw0807.jpg

FIXXXER
09-07-2007, 16:23
Ρισπεκτ στον Γοτζεγ Φεντεγεγ, μονο και μονο για τη δηλωση που εκανε οτι χαιρεται πολυ που εκανε αυτο το ρεκορ κι ελπιζει να μαζεψει οσα περισσοτερα μπορει γιατι στα επομενα χρονια ο Ναδαλ θα τα παρει ολα λεει, ουτε ενα δε θα αφησει για τους αλλους. Μεγαλοι παικτες κι οι δυο.

symposium_lexotanil
09-07-2007, 22:56
3-2 telika e. mounakia. o federer exei psylliastei tin eperxomeni ispaniki extralarge poutsa kai ta leei apo tora gia na diaskedasi ti mellontiki kseftila :!:

Abruzzi
05-09-2007, 00:11
μπορειτε να δειτε το αμερικανικο οπεν εδω www.bwin.com (http://www.bwin.com) σε αψογο live stream

solution_AK-47
04-03-2008, 17:38
Egw eimai me th Weiss.

Giati: Deite (http://www.youtube.com/watch?v=S7Y_fhpVwlo) 50" - 55"

.

Moonspellheim
04-03-2008, 18:16
:?:

solution_AK-47
04-03-2008, 18:53
Den eides to video? De gkatalabes giati eimai me Federer? Kati allo?! Pshnesai n' antallaksoume ta Satanic Art mas, de mporw me to gayriko arrwstainw =\

Moonspellheim
04-03-2008, 19:46
Den eides to video? De gkatalabes giati eimai me Federer? Kati allo?! Pshnesai n' antallaksoume ta Satanic Art mas, de mporw me to gayriko arrwstainw =\

telika to diko sou einai erithroleuko??

regularpaul
04-03-2008, 19:54
Στο γήπεδο έπαιζε ένα κοριτσάκι με έναν ευτραφή 30άρη. Σκεφτήκαμε πως είναι ή μπαμπάς με κόρη ή ακόμα και δάσκαλος με μαθητευόμενη. 2-3 μπαλιές αργότερα καταλάβαμε πως το 16χρονο κοριτσάκι ήταν η δασκάλα και ο 30ρης ο μαθητής. Αφού λοιπόν σχολιάζαμε αρνητικά το στυλ του και πόσο ξεθεωμένος φαινόταν με μια ώρα προπόνησης, πήραμε τις θέσεις τους.

Για τα πρώτα 30' που τις μισές φορές με το ζόρι έφτασε το μπαλάκι στο φιλέ ή που το μπαλάκι έπαιρνε την ρακέτα μου πίσω ή που όποια μπαλιά ήταν 2 μέτρα μακριά μου απλά την θαύμαζα να περνάει, ήθελα να βάλω τα κλάματα και να τρέξω στην μαμά μου. Ευτυχώς το 2ο μισάωρο, καταφέραμε και ανταλλάξαμε μερικές μπαλιές.

Εκεί εμφανίστηκαν άλλες δύο μικροκαμωμένες τενίστριες, μαμά και κόρη. Καθήσαμε να πάρουμε μια ανάσα και να τις δούμε. Αυτό που είδαμε έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, το μπαλάκι κινούταν πιο γρήγορα από το βλέμμα μας, οι 2 τεννίστριες όργωσαν το γήπεδο που εμείς είχαμε αφήσει απάτητο, η δύναμή της κάθε μίας ξεπερνούσε την συνισταμένη των δικών μας. Φύγαμε ντροπιασμένοι και αποφασισμένοι, με συνεχείς προπονήσεις, να φτάσουμε μετά από 5-6 μήνες στο επίπεδό τους.

εκτοτε, και χωρις να μας εχει δειξει κανεις τα βασικα,
εχουμε γινει μεγιστοι τεννιστες με τον sonicboom
και αν καποιος λαπας εδω μεσα,
θελει να αφησει τον καναπε του,
ας μας το πει να τον ξεκωλιασουμε
ευχαριστω

solution_AK-47
04-03-2008, 22:00
telika to diko sou einai erithroleuko??

E pxoianou einai kale, tou geitona?!

GAMNIESAI MALAKA POY 8A TO PEIS ERY8ROLEYKO :!:

Moonspellheim
04-03-2008, 22:04
gamiemai??krima kai me eixes sxedon peisei na to antallaksoume....

solution_AK-47
05-03-2008, 18:15
Bre parto esu k legie to k baggielh meta.

DrButcher
07-03-2008, 16:45

εκτοτε, και χωρις να μας εχει δειξει κανεις τα βασικα,
εχουμε γινει μεγιστοι τεννιστες με τον sonicboom
και αν καποιος λαπας εδω μεσα,
θελει να αφησει τον καναπε του,
ας μας το πει να τον ξεκωλιασουμε
ευχαριστω

tha htan kalh idea na ginei kati tetoio (to tennis, oxi to ksekoliasma) mias kai dystyxws den exw parea pou na endiaferetai gia to sigekrimeno athlima.

Moonspellheim
05-06-2008, 19:21
ti kavla einai auth h Ivanovic????

eleventh guardian
05-06-2008, 19:47
Υπερεκτιμημένη γκόμενα. :D

Καμιά σχέση με θεές όπως η Κουρνίκοβα, η Σαράποβα ή η Ντόκιτς (για να μην πω και η Πιρς και αρχίσετε να με κράζετε).

Moonspellheim
05-06-2008, 20:20
ki egw sthrizw pierce!

wino
05-06-2008, 20:31
emenane h sumpa8eia mou pantws einai h myskina, an kai exei xa8ei ta teleutaia xronia

Moonspellheim
05-06-2008, 20:44
paixtika elpizw na ennoeis!

wino
05-06-2008, 21:15
mpa, allwste me tavanoprokes asxoloumai

Magellan
06-06-2008, 12:21
στηριζουμε ιβανοβιτς!!!!

cthulu
06-06-2008, 14:35
Caroline Wozniacki DEN v Ana Ivanovic

koryfaio match.

symposium_lexotanil
06-06-2008, 16:03
xai paidia. o djokovic se kana dyo xronia tha tous exei olous gia plaka. pros to paron omos nadal :pink:
telos.

mpa(mp)

xavale ton kanei o rafa. poly neurikos o tzokovits simera. ekatonoxtakosa lathi. tou xronou pali.

epeidi den eida katholou ti egine sta proigoumena paixnidia, gia peite eseis pou kserete ti ekame o ntavintenkos.

symposium_lexotanil
06-06-2008, 16:06
Υπερεκτιμημένη γκόμενα. :D

Καμιά σχέση με θεές όπως η Κουρνίκοβα, η Σαράποβα ή η Ντόκιτς (για να μην πω και η Πιρς και αρχίσετε να με κράζετε).

eisai frikaleos. i ivanovits oxi mono einai i pio orea tenistria ever (paizetai auto, ypirkse kai i xingkis) alla kai apo tis pio orees gynaikes genikws. kai tha to parei kai gia plaka fetos me tis ampales rosides pou itan ston allo imiteliko.

nothingman
06-06-2008, 16:46
αχαχαχ, ποια Μαρτίνα Χίνγκις ρε άμπαλε.

πάμε ρε Τζόκοβιτς γάμα το μουνί :spin:

cthulu
06-06-2008, 18:03
den paizetai sto xwma o nadal.
:(

symposium_lexotanil
06-06-2008, 18:56
PAME MORI PROTASI MONFILS!

atom_smasher
06-06-2008, 19:26
μ αρεσει παρα πολυ.παρακολουθω ρολαν γκαρος αυτες τις μερες.δεν ειναι γκει....δεν εχω ασχοληθει ακομα αν και ενας φιλος εχει σχολη τεννις.το σκεφτομαι οταν ξεπηξω λιγο.για να ξεδινω.

fandango
06-06-2008, 21:32
Κυριακή στις 16:00, θα γουστάρουμε ματσάρα πάλι. έλα ρε Ναδάλ γαμώ το σπιτάκι :D

cthulu
06-06-2008, 22:07
se agwnes nadal-federer eimaste sto xwma me ton federer kai se ola ta ypoloipa teren me ton nadal.den mas ka8etai sxedon pote alla ti na kaneis.
:|

Fireknight
07-06-2008, 16:06
de fenete se poly kali katastasi o federer , pali pros Nadal paei fetos

FANTASMA
07-06-2008, 16:31
se agwnes nadal-federer eimaste sto xwma me ton federer kai se ola ta ypoloipa teren me ton nadal.den mas ka8etai sxedon pote alla ti na kaneis.
:|

Αντιδραστικος εκ γενετης? Ειμαι με Ναδαλ παντου, αν και ειναι σκατορεαλ ο μαλακας, ειναι ομως ο πιο γαματος.
Περσονλι, ευχαριστω τον Φανταγκο γιατι μπορει να προβλεψει το μελλον και το ποστ του λιγο πιο πανω προφανως ειναι απαντηση στο ποστ που θα κανω σε 1 λεπτο, ακομα το σκεφτομαι.

FANTASMA
07-06-2008, 16:32
ΑΛηθεια, ξερει κανεις τι ωρα ειναι ο τελικος και ποια μερα? Ωραιο ματς θα ειναι παντως. Φαντανγκο, με ποιον εισαι?

Magellan
07-06-2008, 16:33
ρε δε γαμιουνται και οι δυο λεω γω

ιβανοβιτς ρεεεε :P

Magellan
07-06-2008, 19:58
http://www.sport24.gr/ast/cov/dd/dd_2008_2_15_13_42_52_b.jpg

fandango
09-06-2008, 14:02
ΑΛηθεια, ξερει κανεις τι ωρα ειναι ο τελικος και ποια μερα? Ωραιο ματς θα ειναι παντως. Φαντανγκο, με ποιον εισαι?

ήμουν με την Σαραποβα. αφού πήρε μπούλο, δε με χάλασε κι η Ιβάνοβιτς.

στο άλλο, των ανδρών, ήμουν και είμαι με τον θεούλη τον Nadal και για άλλη μια χρονιά δεν τον χάλασε τον Ελβετό που έχει βγάλει και καπέλα RF. :D :D

asimoulis
11-06-2008, 01:07
αν σας άρεσε αυτό το thread ελάτε και εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?f=43&t=21397).

Abruzzi
11-06-2008, 01:12
:moutza:

geologiko_karoto
06-07-2008, 23:43
Τέλος στην πενταετή κυριαρχία του Ρότζερ Φέντερερ στο Wimbledon έδωσε την Κυριακή (06/07) ο Ραφαέλ Ναδάλ. Στη τρίτη διαδοχική κόντρα των δύο κορυφαίων τενιστών του κόσμου στον τελικό του τουρνουά, ο νεαρός Ισπανός κατάφερε ό,τι δεν είχε πετύχει στις προηγούμενες. Nα «αλώσει» δηλαδή το «κάστρο» του Ελβετού, νικώντας τον με 3-2 σετ μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ με καθυστέρηση στην έναρξη και δύο διακοπές λόγω βροχόπτωσης κατά τη διάρκεια του αγώνα!

http://www.contra.gr/images/ten060708_m.jpg

http://www.contra.gr/Tennis/World/Wimbledon/204610.html

Diva Plavalaguna
07-07-2008, 01:41
καλα ε απιστευτο παιχνιδι
αρχισε καπου 16.30 και τελειωσε σχεδον 23.30 με 2 διακοπες λογω βροχης και παλι δεν η8ελα να τελειωσει. :D
ο Ροτζερ δεν ειναι και στην καλιτερη κατασταση φετος και ισως να βοη8ησε κι αυτο, αλλα και ο Ναδαλ πλεον θα τον κοντραρει παντου.
ολα τα σετ ηταν γεματα οχι σα το Ρολαντ Γκαρος που ηταν απ τα χειροτερα ever φετος.
αντε να δουμε ποτε 8α ξαναδουμε τετοιο ματς

GG*
08-07-2008, 01:19
GAY ALERT :!: :!: :!:

Milton
08-07-2008, 14:46
εκπληκτικος τελικος αντρων, ο καλυτερος που εχω δει τα τελευταια 8 χρονια τουλαχιστον. μετα απο 5 ωρες παιχνιδι, 2 διακοπες και 2 ισαξιους αντιπαλους, το να μπορουν να παιζουν ετσι μεχρι το τελος χωρις να "σπασουν" και να πηγαινουν ποντο στον ποντο και σετ στο σετ το εκανε απειρως απολαυστικο. μπραβο και στους δυο, στην αρχη ημουν με τον φεντερερ αλλα καθως κυλουσε το παιχνιδι με κερδισε κι ο ναδαλ και στο τελος υποστηριζα και τους δυο. ευτυχως που μειναμε μεσα και δεν φαγαμε τη βροχη κι εμεις, η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να παω να το δω απο τον λοφο απ'εξω αλλα τελικα με κερδισε ο καναπες, η κουβερτα και το δα απο το σπιτι.

σε αλλα νεα:

http://www.wimbledon.org/images/pics/large/b_06_nadal_28_getty_c_brunskill.jpg

http://rozelles.files.wordpress.com/2007/06/nadal.png

http://digitalheadbutt.files.wordpress.com/2007/07/serena-williams.jpg

http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00681/shorts-wimbledon-40_681315c.jpg

http://www.wimbledon.org/images/pics/large/b_06_federer_124_getty_c_brunskill.jpg

edit: επισης που να φτανε στον τελικο ο βρετανος Murray με τετοια παιχτρονια που χε φετος. καμια σχεση το τι παιχνιδι εκαναν οι του τελικου με τα ολα που εδωσε ο Murray. γκοοου χοουμ γυφτο

εδιτ εν γκετ ε χέρκατ

Mitsmann
08-07-2008, 16:07
εγω μενω μονο στο σημειο οτι λογω καιρου εισαι με κουβερτα και σε αγαπαω και σε ζηλευω ταυτοχρονως.

Milton
08-07-2008, 16:12
εντωμεταξυ ολοι εκει να ναι με τα σορτσακια κι εγω να ειμαι κουκουλωμενη και να λεω καλε παιδια λολ θα πιασετε καμια πουντα :oops:

Diva Plavalaguna
01-02-2009, 14:02
βλεπει κανεις αυστραλιανο ρε ?
ματσαρα γινεται παλι με τους θεους

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=29153&part=sports

Kelldorain
01-02-2009, 14:11
Nice, πες από ποιο το βλέπεις

Diva Plavalaguna
01-02-2009, 14:19
to 1o sopcast. polu kali eikona

jack the ripper
01-02-2009, 14:26
egw me media player to paleuw alla kollaei :|

PAME MWRI ARRWSTIA FEDERER

Kelldorain
01-02-2009, 14:27
Και σε μένα κολλάει οπότε μάλλον θα το κατεβάσω αύριο από κανα γουαρεζ-μπιμπι. Εννοείται στηρίζουμε Φέντερερ
Diva το πρώτο sopcast δεν μου ανοίγει :/

geologiko_karoto
01-02-2009, 14:31
Τα λένε αυτά μωρή Ντίβα !!!
το πρώτο sopcast όντως έχει γαμάτη εικόνα κ αγγλική περιγραφή

Diva Plavalaguna
01-02-2009, 14:32
sop://broker.sopcast.com:3912
sop://broker1.sopcast.com:3912
sop://broker2.sopcast.com:3912

edw to vlepw na maste sigouroi
kane refresh merikes fores

anoikste prwta to sop k meta paste kapoio ap ta link
me aplo click paizei na min akoiksei

jack the ripper
01-02-2009, 15:59
gamw to nadal mou gamw....psiloksefeugei

geologiko_karoto
01-02-2009, 16:17
Καλά κρασά Ρότζερ
και του χρόνου

jack the ripper
01-02-2009, 16:18
skata

Fireknight
01-02-2009, 16:20
:(

zihuatanejo
01-02-2009, 16:25
Μεγάλος Ράφα. 8)

Diva Plavalaguna
01-02-2009, 16:27
ψυχολογια 0 ο Ροτζερ.
να παει σε κανα τελικο χωρις ναδαλ να παρει το 14ο κ ισως 15ο γκραν σλαμ αλλιως....

Diva Plavalaguna
01-02-2009, 16:44
πολυ το δακρυ... he's a human being for God's sake :)

GuardianOfIvorytower
02-02-2009, 16:46
polu wraio mats xtes

Nodoordonotthereisnotry
03-02-2009, 10:54
Κι εγώ θέλω να δω το match, αλλά δε θέλω να τσατιστώ. Απλώς πείτε μου κάτι, καθώς δεν ψάχνομαι με tennis και αθλητικά γενικότερα στο net. Πήρε προπονητή ο Federer; Ήταν καλό match ή όπως γράφουν οι παραπάνω: "μηδέν ψυχολογία", "πολλά λάθη" ,"λάθος στρατηγική" ;

Fireknight
03-02-2009, 19:02
ki ego den to eida , mono mia karta sto telos prolava , opou o Federer eixe dystixws kai pali poly perissotera aviasta la8h .

Nodoordonotthereisnotry
18-05-2009, 09:37
Τον κέρδισε!! :D Επιτέλους. Έχει κανείς κάποιο link να δούμε κι εμείς;

geologiko_karoto
31-05-2009, 18:59
http://www.tennisnews.gr/images/Tournaments/GrandSlam/Roland_Garros/posters/Roland%20Garros%202009.jpg

http://www.tennisnews.gr/images/various/simonahalep1.jpg

http://www.tennisnews.gr/images/various/simonahalep2.jpg

http://www.tennisnews.gr/images/various/simonahalep4.jpg

έλα πάμε χέρια ψηλά

αποκλείστηκε μόλις ο Ναδάλ από τον Σόντερλινγκ !@!@!!
εκτός και ο Τζόκοβιτς...

Diva Plavalaguna
31-05-2009, 19:04
ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΝΑΔΑΛ :rofl:

geologiko_karoto
31-05-2009, 19:08
χαρείτε τώρα πουστράκια φλωροελβετοί ! ούτε τελικό θα δείτε !

στηρίζουμε Ντομίνικα ΤΣΙΜΠΟΥΛΚΟΒΑ,από μητέρα Τσεχία

http://img.topky.sk/zivot/114291.jpg/dominika-cibulkova-.jpg

σκατά στην ΕΤ1 που δείχνει μαγνητοσκοπημένα και πετσοκομμένα τα παιχνίδια

Kelldorain
31-05-2009, 19:24
Πάμε ρε Φέντερερ

Fireknight
31-05-2009, 19:40
:D :D :D

FIXXXER
31-05-2009, 20:03
np Anal Cunt - Upostirizete Federer kai xaireste pou apokleistike Nadal kai eiste Ellines kai poroneste

Η δεσποινις που ειναι 17 χρονων και εχει τεραστιο και πανεμορφο στηθος, εχει δηλωσει οτι θα κανει μειωση στηθους για να γινει νουμερο ενα γιατι την ενοχλει στο παιξιμο και την κανει πιο αργη. Κατι εχει παει λαθος με το ανθρωπινο γενος τελικα.

Kelldorain
31-05-2009, 20:09
np Anal Cunt - Upostirizete Federer kai xaireste pou apokleistike Nadal kai eiste Ellines kai poroneste

Όχι κάνεις λάθος. Στηρίζουμε Φέντερερ για 2 απλούς λόγους. Πρώτον γιατί αν πάρει το Roland Garros θα ανέβει απίστευτα η ψυχολογία του με αποτέλεσμα να δούμε ματσάρες από δω και πέρα μες στη χρονιά. Δεύτερον γιατί το τέννις του Φέντερερ βασίζεται εκεί που θα έπρεπε , δηλαδή στη τεχνική και στο μυαλό και όχι σε φυσικά προσόντα.

jack the ripper
31-05-2009, 20:23
1) Οντως ειναι πραγματικα κριμα να αφαιρεσει το στηθος η κοπελα....δλδ ειναι χαρμα οφθαλμων
2)φεντερερ για αυτο που ειπε ο κελντ

Fireknight
31-05-2009, 20:38
eleos fixer , me tpt .

FIXXXER
31-05-2009, 21:09
Με τιποτα ποιο απο ολα?!

Fireknight
31-05-2009, 21:10
to anal cunt

Fireknight
05-06-2009, 17:16
apisteftos o Gonzalez ,
apistefto pexnidi genikotera , polles anatropes

Kelldorain
05-06-2009, 17:44
Μεγάλη ματσάρα, ψιλοκαραγκιοζιλίκια πάντως στο τέλος οι διαμαρτυρίες συνέχεια του Γκονζάλες στον διαιτητή

Fireknight
05-06-2009, 18:04
nai itan ypervolikos se ena simio , alla evraze o kakomoiris . Opws pige to paixnidi i8ela na to parei , alla anyway , pame na doume ton Roger :D

geologiko_karoto
07-06-2009, 19:19
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20090607/engine/goalnews_LARGE_t_1041_4596241_type11487.jpg

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4r_OUFu5Un0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4r_OUFu5Un0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Abruzzi
07-06-2009, 19:37
http://contra.gr/images/m/federer_2_070609_m.jpg

Diva Plavalaguna
07-06-2009, 20:56
αντε για το 15ο τωρα και γρηγορη επιστροφη στη θεση που του αξιζει

Fireknight
07-06-2009, 22:52
epitelous :touched:

FIXXXER
07-06-2009, 22:59
Και μετα μου λες.

jack the ripper
07-06-2009, 23:01
:grin::grin::grin::grin:

Fireknight
08-06-2009, 01:22
Και μετα μου λες.
kala telikos , rekors , istoria , na min to xaroume ?
de leo , pio kala na kerdize ton nadal opws sti madriti , alla kai pali :D :D :D .
tou evgale tin psixi to kouradocourt twn gallwn tosa xronia !

FIXXXER
08-06-2009, 01:36
A δεν εχω προβλημα, αλλα μη μου λες κιολας οτι δεν εχεις λιγο εστω οπαδιλικι μεσα σου για Φεντερερ, που ηταν και η αρχικη ενσταση :-P Εγω το παραδεχομαι οτι εχω λιγο για Ναδαλ, αλλα αντε, ας παρει κι ο Γοτζεγ ενα.

Kelldorain
08-06-2009, 01:46
Δεν έχασε ούτε ένα game που σέρβιρε. Πολύ άνετη νίκη, ο Nadal θα μπορέσει να είναι στο wimbledon τελικά; Γιατί κάτι είχα διαβάσει για τραυματισμό

atom_smasher
08-06-2009, 02:00
federer re mounia! (eimai me jokovits γιατι πεφτει παντοφλα...)

Fireknight
08-06-2009, 02:01
A δεν εχω προβλημα, αλλα μη μου λες κιολας οτι δεν εχεις λιγο εστω οπαδιλικι μεσα σου για Φεντερερ, που ηταν και η αρχικη ενσταση :-P Εγω το παραδεχομαι οτι εχω λιγο για Ναδαλ, αλλα αντε, ας παρει κι ο Γοτζεγ ενα.

a , kati ligo nai , symfonoi , alla panta apolamvano paixnidia me ton nadal , ola ta lefta, ki as xanei o roger.

Pistevo o Federer exase arketa toso kairo se psyxologia kai iremia logw tou roland garros kai tou rekor twn 14 titlwn .
Nomizo 8a einai pio iremos apo edw kai pera .

Gia ton Nadal ki ego akousa oti einai travmatias kai dyskola 8a prolavei :/ . Makari na ginei na doume pali teliko opws ton prohgoumeno [me allo nikiti an einai efkolo :D ]
To Wimbledon to deixnei kaneis sto ellanta ?

Kelldorain
08-06-2009, 11:49
To supersport δείχνει wimbledon αν θυμάμαι καλά. Ο περυσινός τελικός είναι το καλύτερο ματς της 10ετίας πάντως. Σε όλα τα αθλήματα

Kelldorain
05-07-2009, 17:34
Δεν υπάρχουν αυτά που βλέπουμε

Κέβιν Σόρμπο
05-07-2009, 18:06
Γαμημιενο νοβα. Παιζει καλο ματσακι?

FIXXXER
05-07-2009, 20:29
Δεν το βλεπω, παρακολουθω την εξελιξη στο sport24.gr :shock: :shock: :shock:
Στο πρωτο σετ εκανε το μπρεικ ο Ροντικ στο τελευταιο γκειμ και το πηρε με 7-5. Τα επομενα δυο σετ τα πηρε ο Φεντερερ με 7-6 στο ται μπρεικ αφου δεν εγινε ΚΑΝΕΝΑ μπρεικ και στο τεταρτο σετ ο Ροντικ εκανε το 2-2 αφου εκανε νωρις το μπρεικ και το πηρε με 6-3. Στο πεμπτο σετ απο οτι βλεπω μεχρι τωρα ειναι 14-14 και δεν εχει γινει ΟΥΤΕ ΕΝΑ μπρεικ και παλι. Κοινως αν ο Φεντερερ κερδισει θα κερδισει ενα ματς εχοντας κανει ενα μπρεικ, αφου ως τωρα μονο ο Ροντικ εχει κανει. Και πως να κανεις μπρεικ στο σερβις του Ροντικ...

FIXXXER
05-07-2009, 20:30
Χα, και μολις το ειπα το εκανε στο 30ο γκειμ... το πηρε ο αντιπαθεστατος παλι.

Kelldorain
05-07-2009, 20:33
Στο 2ο σετ πήρε το tie-break ενώ έχανε 6-2. Γενικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ ματς, το καλύτερο που έχω δει μετά το περυσινό, ίσως και ισάξιο. Θα προτιμούσα νίκη Roddick γιατί τέτοια εμφάνιση δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να. Βτς ας προστεθεί η gynaika_roddick στο POST PIX OF UPERTHEIKA THEOMOUNA

Phantom Duck
05-07-2009, 20:33
πόσες ώρες παίζουν ρε μλκ

Diva Plavalaguna
07-07-2009, 12:34
πρεπει να ηταν ματσαρα ε ?
σχαρητηρια στο μεγαλο Ελβετο

atom_smasher
07-07-2009, 12:55
ηταν ματσαρα.

Diva Plavalaguna
13-09-2009, 19:19
US Open
semi-finals
Nadal [3] vs Del Potro [6] μολισ αρχισε
Federer [1] vs Djokovic [4] αμεσως μετα

εχει καλο σοπκαστ στο myp2p

FIXXXER
13-09-2009, 21:40
To μπουλο ο Ναδαλ, εχασε 6-2 6-2 6-2 και τωρα εχει τον αλλο αγωνα.
Ωραιος ο Ντελ Πορτο, συμπαθεστατος. Γμτ, ειναι 2 γειτονιες απο μενα το γηπεδο, αλλα εχει το φτηνοτερο καμια 60αρα δολλαρια, για προχτες ηταν 40. Και βλεπεις τους παικτες σαν μυρμηγκια φανταζομαι :razz:

Diva Plavalaguna
14-09-2009, 03:47
ε ο Τζοκο ολο τον Φεντερερ πετυχαινει σε ημιτελικο ρε γμτ. καταρα.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TVQhIEPbM0g&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TVQhIEPbM0g&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

jack the ripper
14-09-2009, 10:47
ti ekane to palikari malaka mou :-o:-o :pink::pink:

Fireknight
14-09-2009, 11:57

GuardianOfIvorytower
14-09-2009, 12:17
ti ekane to palikari malaka mou :-o:-o :pink::pink:

Phantom Duck
14-09-2009, 13:54
χαχαχα σκέφτομαι ψυχολογία τζόκοβιτς και πεθαίνω.

"εεε, κλέβει ο υπολογιστής"

Kelldorain
14-09-2009, 14:08
Μόνο στο virtua tennis.

(βέβαια εκεί θα την προλάβαινε ο αντίπαλος)

Parasight
14-09-2009, 14:11

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TVQhIEPbM0g&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TVQhIEPbM0g&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>Και triple match point στο καπάκι. Άντε βρες ψυχολογία να το σπάσεις :-D

Κέβιν Σόρμπο
14-09-2009, 17:10
I jizzed in my pants

FIXXXER
15-09-2009, 02:50
Το εβλεπα και δεν το πιστευα, και ηταν και ο προτελευταιος ποντος αν θυμαμαι καλα, βαριεμαι να το τσεκαρω τωρα. Απιστευτο χτυπημα. Τωρα εχει τον τελικο. Ειναι 2-1 στα σετ, αλλα ο Ντελ Ποτρο μαλλον παιρνει στο ται μπρεικ το τεταρτο και ολα γινονται. Ηταν πολυ κοντα στο να κανει αυτος το 3-1 (δηλαδη παραλιγο να κανει μπρεικ και εμενε ενα γκειμ, αλλα τελικα τα πηρε και τα δυο ο γοτζεγ). Ωπ, 2-2 :cool:

Abruzzi
15-09-2009, 02:55

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TVQhIEPbM0g&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TVQhIEPbM0g&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>Και triple match point στο καπάκι. Άντε βρες ψυχολογία να το σπάσεις :-D

omfg

FIXXXER
15-09-2009, 03:27
Πουλο ο Γοτζεγ :touched:

Fireknight
15-09-2009, 03:28
xasame , alla einai sympa8ia ki o DelPotros . Aksios !
Den tin paleve ka8olou o roger pros to telos .
edit: aparadektos o vlaxoAmerican parousiastis stin aponomi .

jack the ripper
15-09-2009, 11:02
Krima re pousti :-|

Kelldorain
15-09-2009, 11:05
Όντως κρίμα. Καλό ματς έγινε;

Fireknight
15-09-2009, 11:30
ego to eida apo ti mesi mexri to telos peripou . synolika kratise 4 ores !
Oreo match itan kai o Federer eixe 2-3 efkeries na to parei(na kanei to 3-1) alla oso pernouse i ora epefte i apodosi tou . sto telefteo set itan kakos .

Diva Plavalaguna
15-09-2009, 17:05
εγω νομιζα ηταν σημερα ... :-(

FIXXXER
15-09-2009, 19:54
ego to eida apo ti mesi mexri to telos peripou . synolika kratise 4 ores !
Oreo match itan kai o Federer eixe 2-3 efkeries na to parei(na kanei to 3-1) alla oso pernouse i ora epefte i apodosi tou . sto telefteo set itan kakos .

Ετσι ειναι, βεβαια και ο Ντελ Ποτρο ειχε την ευκαιρια να κανει το μπρεικ οσο ηταν 4-4 στο τριτο σετ και να κανει αυτος το 5-4 (και μετα να εχει το σερβις, ωστε να κανει το 2-1 στα σετ). Πολυ καλος αγωνας, με εξαιρεση το τελευταιο σετ που δεν ξερω αν ηταν τελικα θεμα ψυχολογιας ή κουρασης. Αλλα για να ειμαστε δικαιοι, περα απο το οτι ηταν πολυ κακος ο Φεντερερ στο τελευταιο σετ, ηταν κι ο Ντελ Ποτρο πολυ καλος ε. Κερδισε και Ναδαλ, εστω και αρρωστο. Τι χερια ειναι αυτα ρε...

Fireknight
15-09-2009, 20:02
nai , fysika poly kalos o Del Potro pros to telos , kai pera apo ta poly dunata service kai forehands , apefyge kai ta la8h .

Kelldorain
16-09-2009, 16:02
KpiLxPrcrek

:fear:

Diva Plavalaguna
17-09-2009, 00:07

Mitsmann
05-10-2009, 11:54
πιστευετε οτι η Λενα Δανιηλιδου, ειναι λεσβια?

KoiliaSamprela
05-10-2009, 12:42
πιστευετε οτι η Λενα Δανιηλιδου, ειναι λεσβια?

δεν απαντώ μην έρθει και με γαμήσει με το 22 πόντους στραπον

FIXXXER
05-10-2009, 12:49
Δε νομιζω πως θα το χρειαστει, πρεπει να χει πουτσο
(αν δεν ειναι ο Τζιωλης οταν τρωει παγκο)

fandango
29-10-2009, 14:56
στα παπάρια σας, αλλά χθες η Βοζνιάκι έκανε επική ανατροπή με την άλλη τη μαλακισμένη που ουρλιάζει σαν τη Σαραποβα, και την αγαπάμε όλοι (τη Βοζνιάκι) και :pink:

Dythor
29-10-2009, 16:58
Έχουν κατεβάσει το βίντεο με τον πόντο του Φέντερερ λόγω κοπιράιτ... Παίζει αλλού;

Fireknight
30-10-2009, 00:21
afto (http://www.youtube.com/watch?v=37qyvTRVus8) ?

Dythor
30-10-2009, 18:06
άρχοντας

Fireknight
30-01-2010, 13:15
pame mwrh Henin .

Kelldorain
30-01-2010, 13:18
Χμ 2 streaming που βρήκα ήταν χάλια, έχεις κάποιο καλό;

Fireknight
30-01-2010, 13:20
apo sopcast vlepo ego :
sop://broker1.sopcast.com:3912/77551

Kelldorain
30-01-2010, 13:22
ωραίος, thanks

Fireknight
30-01-2010, 13:54
mas efagan ta metria service .

geologiko_karoto
31-01-2010, 14:27
Ρότζερ και πάλι λοιπόν :-)

http://www.australianopen.com/images/pics/large/b_federer_31_09.jpg

αυτή η διαφήμιση όμως.
Jacob's Creek - Australia - LOST???

edit:
"I can cry like Roger. Its a shame i cant play like him"- Andy Murray.

Fireknight
31-01-2010, 14:29
:D

jack the ripper
31-01-2010, 14:47
ela mwri federer :-D

geologiko_karoto
02-06-2010, 02:13
http://www.dailymotion.com/video/xdgqu1_djokovic-parodie-le-clip-de-shakira_fun

Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι ένας πρωταθλητής μέσα στα κορτς αλλά και προσωπικότητα έξω από αυτό, τόσο μεγάλη μάλιστα ώστε η πρόσφατή συνύπαρξή του σε μουσικό βίντεοκλιπ με τη Σακίρα να μην προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στην φίλαθλη κοινή γνώμη, ειδικά δε σε όσους παρακολουθούν από πιο κοντά τα δρώμενα στο χώρο του τένις...

Μάλιστα οι "πικάντικες" σκηνές στις οποίες συμμετείχε με την Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια έδωσαν "τροφή" στον ομόλογό του, Νόβακ Τζόκοβιτς, να διακωμωδήσει την κατάσταση μέσα από ένα μουσικό βίντεο κλιπ στο οποίο είχε για παρτενέρ τον συμπατριώτη του Βίκτορ Τροΐκι.

scarecrow
04-06-2010, 17:46
Δεν ξέρω,αλλά για κάποιο λόγω υποστηρίζω με τα 1000 Ραφαέλ Ναδάλ...
Κρίμα που έχει πρόβλημα με τα γόνατα του.
Πάμε για τελικό.....

Fireknight
04-06-2010, 18:51
Δεν ξέρω,αλλά για κάποιο λόγω υποστηρίζω με τα 1000 Ραφαέλ Ναδάλ...

moda/hype/νεοχιππισμός και αντιφάσεις

Shrinebuilder
05-06-2010, 21:35
έπαιξα στοίχημα τον Σόντερλινγκ να το πάρει 3-2.
μάλλον ταρκίδια μου θα πάρω

attila
06-06-2010, 14:34
φιλος προ των ημιτελικων εζμπρωξε 15 ευρα στον σουηδο.στηριζουμε εναντια στην πουτανα της ισπανιας

scarecrow
06-06-2010, 19:01
στηριζουμε εναντια στην πουτανα της ισπανιας

http://www.sport24.gr/html/ent/725/ent.365725.asp
:pingpong:

Fireknight
06-06-2010, 19:35
sta8era poly kalos sta xwmata o Nadal , alla ki o allos ekane kako paixnidi , eidika sto servis tou pou itan to dynato tou simio .