View Full Version : In Requiem
dyingfreedom
03-02-2007, 22:28
We can confirm today that the title for the 11th Paradise Lost album, tentatively due for release in May this year, is to be titled "In Requiem".
The artwork for the new album is to be done by Seth Siro Anton, who was the artwork designer for the last album, "Paradise Lost".
The band recently returned from Canada following completion of recording the new CD, produced by Rhys Fulber. The album has been mixed by Mike Fraser - who is well known for his work with bands such as Metallica, AC/DC, Van Halen etc... You can check out a comprehensive listing of the bands Mike has worked with on his management's site.
The album is due to be mastered soon, and we should have more detailed info about it for you in the near future.
We can also confirm that the gig to be filmed for the new Live DVD will be taking place on Thursday April 12, at the Koko Club in London.
:touched: :spin:
Για να δούμε.
Kingryche
03-02-2007, 22:54
The artwork for the new album is to be done by Seth Siro Anton, who was the artwork designer for the last album, "Paradise Lost".
:puke:
κατά τα άλλα εννοείται και γαμώ.
Βέβαια εξαιρουμένων λίγων τραγουδιών στο βάθος του χρόνου το Paradise Lost είναι το λιγότερο καλό album τους, στα δικά μου κριτήρια.
dyingfreedom
03-02-2007, 22:58
Ντάξει ρε, στο "Paradise Lost" δεν ήταν και τόσο χάλια το artwork.
Kingryche
03-02-2007, 23:09
κάνει πάνω κάτω όλο τα ίδια ανάποδα.
και προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου.
Αλλά μάλλον κάνω λάθος γιατί το Hammer τον θεωρεί στους καλύτερου που υπρξαν ποτέ στο heavy metal (\m/) άσχετα βέβαια με το ότι κάνει το artwork του περιοδικού!
Δηλαδή τι σου άρεσε ρε Πάνο από το εξώφυλλο?
Shadowking
03-02-2007, 23:43
Ναι ρε, δεν έχει άδικο, είτε artwork για Rotting Christ είτε για Paradise Lost σχεδιάζει το ίδιο πράγμα με παραλλαγές είναι. Χωρίς πλάκα, βλέπεις εξώφυλλα Icon,Shades Of God,Draconian Times, βλέπεις και το τελευταίο. Ε, δεν είναι κάπως "λίγο"; Κατά τ'άλλα περιμένουμε εναγωνίως τον δίσκο....
(τρομαχτικός τίτλος, λέτε να το πάνε για διάλυση; :P)
dyingfreedom
03-02-2007, 23:48
Ναι ρε.
Δεν είπαμε οτι είναι και το καλύτερο artwork των Lost.
Ίσα ίσα. Σε σχέση με τα προαναφερθέντα κάθε σύγκριση αποτελεί ιεροσυλία.
miamiamiam
άντε να δούμε.
... το artwork ειδικά σε σύγκριση με τα από Host κ πριν ήταν... αλλά τουλάχιστον ταίριαζε η μαυρίλα.
fandango
05-02-2007, 21:01
κάνει πάνω κάτω όλο τα ίδια ανάποδα.
και προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου.
Αλλά μάλλον κάνω λάθος γιατί το Hammer τον θεωρεί στους καλύτερου που υπρξαν ποτέ στο heavy metal (\m/) άσχετα βέβαια με το ότι κάνει το artwork του περιοδικού!
Δηλαδή τι σου άρεσε ρε Πάνο από το εξώφυλλο?
Όπως πχ το Sanctus Diavolos με το Scarlet Queen.
Aλλά αφού το Χάμερ τον θεωρεί από τους καλύτερους, οκ, πάω πάσο.
Θα ναι τελειο οπως καθε αλμπουμ τους.
Antriana
05-02-2007, 22:17
Δεν έχω ξέρω τίποτα για τα κομμάτια αλλά κάτι έχει πάρει το μάτι μου για το artwork κι είμαι σίγουρη πως θα σας ξαφνιάσει και θα σας αρέσει!
Kingryche
07-02-2007, 20:23
UK-based gothic metallers PARADISE LOST have confirmed that their 11th album, In Requiem, will be released on May 21st in the UK via Century Media. Release dates for other territories are expected to be announced in the near future.
As previously reported, the artwork for the new album, produced by Rhys Fulber and mixed by Mike Fraser, is to be done by Seth Siro Anton, who was the artwork designer for the last album, Paradise Lost.
Meanwhile, Paradise Lost frontman Nick Holmes has issued the following update: "As the album recording process begins to close, and during a period where people decide if they love or hate something you have just spend a year painstakingly putting together, I have decided to compact some reflections over the past few months.
As this is the bands 11th album, by the time we actually get into the studio, we generally have a pretty good idea how the songs are going to sound. Prior to actually recording, 2 weeks are usually spent intensively rehearsing the songs, and maybe changing parts that didn't work during the demo stages. Which, co-incidentally are written with a guitar, software and the internet. None of us actually live near each other, so it's not always the best recipe for "jamming" besides, who wants to play the same riff for 4 hours in a cold room full of blokes?
Generally I feel we were far more prepared than the last record, particularly Jeff, with the last album he came in towards the last minute - and didn't really get the opportunity to put his "stamp" on the drumming. This time round I think you can really hear the difference, particularly as we have replaced all his drumming with samples! Joke!
Recording and studio wise, it's always a real pleasure to go to Chapel studios. Life goes in slow motion at the Chapel, and you find yourself enjoying doing laundry, having afternoon naps, and sipping tea whilst listening to Radio two, for the 2 weeks you are there. Steve, Aaron and Jeff laid down the rhythm tracks whilst Greg and I did nothing more than arrange a new song, and send each other verbal insults on messenger from our adjacent bedrooms.
The second half of the album was recorded at the awesome Strait sound studios in Gibson's, Vancouver. A beautiful part of the world without question, but with appalling routing and overzealous Customs interrogation. It took 35 hours to get from Leeds to our destination. The highlight of the outgoing trip was in Heathrow Airport when I was lucky enough to sit next to Pat Sharp from the 90's UK kids TV programme "Funhouse"…yes the journey really sucked.
Greg and I worked pretty relentlessly for 2 weeks here, so much so that neither of us got the chance to see a real life" Samquanch" -the only real minor niggle in an otherwise very productive recording experience. As I type, the final tracks are being mixed or "forged" if you like to be cheesy, in the very capable hands of Mike "Fraze" Frazer and they sound pretty bloody good!"
dyingfreedom
07-02-2007, 21:57
Jeff, with the last album he came in towards the last minute - and didn't really get the opportunity to put his "stamp" on the drumming. This time round I think you can really hear the difference, particularly as we have replaced all his drumming with samples! Joke!
:lol:
Θα τα σπάει φυσικά.
Δεν έχω ξέρω τίποτα για τα κομμάτια αλλά κάτι έχει πάρει το μάτι μου για το artwork κι είμαι σίγουρη πως θα σας ξαφνιάσει και θα σας αρέσει!
1. Που τα ειδες, δωσε ινφο, στειλε ιμειλ, κατι ρε παιδι μου :P
2. Που χαθηκες εσυ?
3. Αν ερθουν θα παμε παλι ε?
Antriana
12-02-2007, 18:12
1. Που τα ειδες, δωσε ινφο, στειλε ιμειλ, κατι ρε παιδι μου :P
2. Που χαθηκες εσυ?
3. Αν ερθουν θα παμε παλι ε?
Εννοείτε πως θα πάμε!Τώρα το πού χάθηκα...είχα διαβάσματα και σκοτούρες,αλλά τελικά η εξεταστική δε βλέπω να γίνεται!Στην ερώτηση (1) δεν μπορώ να απαντήσω (κόψε μου μονάδες)
novembrine
15-03-2007, 04:19
http://www.paradiselost.info/HTML/The%20enemy.html
novembrine
15-03-2007, 18:17
http://www.paradiselost.co.uk/news/201
k officialy
dyingfreedom
15-03-2007, 22:16
http://www.paradiselost.co.uk/images/coverart/single/theenemy.jpg
1. The Enemy
2. Beneath Black Skies
3. Godless (exclusive single bonus track)
Δε μ'αρέσει το εξώφυλλο.
Shadowking
16-03-2007, 00:25
Δεν μου αρέσει το εξώφυλλο. Και απο δηλώσεις, να φάνε κ' οι κότες. Πριν κυκλοφορήσει το ομώνυμο έπαιζαν δηλώσεις "Θα είναι ότι βαρύτερο έχουμε κυκλοφορήσει τα τελευταία 10 χρόνια" και τελικά ήτανε λίγο πιο μεταλ από το Symbol Of Life. Αναμένουμε οπότε...
(μαλακίες, θα γαμάει όπως κάθε album τους :p)
novembrine
16-03-2007, 02:29
to the enemy tha einai sto cd tou Vretanikou Metal hammer tou apriliou, ennoeitai pws opoios to exei nwritera PM
Δε μ'αρέσει το εξώφυλλο.
Καλα, αυτος δεν εχει βαρεθει να σχεδιαζει τα ιδια και τα ιδια;
novembrine
16-03-2007, 17:59
exei katanthsei ahdia. Akoma xeirotero pantws htan to eksofulo tou forever after
Kingryche
22-03-2007, 21:12
http://www.myspace.com/paradiselostuk
:)
dyingfreedom
22-03-2007, 21:30
:touched:
φωνητικά όπως πρέπει πάλι.
Ειδικά το δεύτερο απόσπασμα χώνει!
lost_icon
23-03-2007, 03:04
:touched:
φωνητικά όπως πρέπει πάλι.
Ειδικά το δεύτερο απόσπασμα χώνει!
opws ta leei o panos :D
_UnHoLyMaRtYr_
23-03-2007, 03:40
Χι! Χι! Χι! Χι!
_UnHoLyMaRtYr_
23-03-2007, 16:37
Κάποιο λάθος έχει γίνει, δε γίνεται να ακούγεται τόσο απίστευτα εξπραγματικά τέλειο, ασύλληπτο, θεικό. Θα κόβει τη γη. Όλη. Παρανόησα. Λοστ.
Πρωτο δειγμα ακρως θετικο.
novembrine
23-03-2007, 21:19
:D
fandango
23-03-2007, 23:36
Δε μ'αρέσει το εξώφυλλο.
Καλα, αυτος δεν εχει βαρεθει να σχεδιαζει τα ιδια και τα ιδια;
Όχι, και ούτε πρόκειται.
dyingfreedom
27-03-2007, 10:13
Προχτές λοιπόν στην Πολωνία. Μαζί με My Dying Bride, Testament και άλλους.
Pity The Sadness
Grey
Erased
Embers Fire
No Celebration
The Enemy
True Belief
As I Die
One Second
Eternal
Say Just Words
!!! (http://www.youtube.com/watch?v=z5Wvol8wV0o)
Dark Dominion
27-03-2007, 17:36
Χώνει το κομματάκι!!!
novembrine
30-03-2007, 17:07
http://www.paradiselost.co.uk/news/204
to eksofulo k release dates.
dyingfreedom
30-03-2007, 22:55
http://www.paradiselost.co.uk/images/coverart/pl_inrequiem_prev.jpg
Και οι τίτλοι μάλλον θα είναι οι εξής:
1 Never for the Damned
2 Ash & Debris
3 The Enemy
4 Praise Lament Shade
5 In Requiem
6 Unreachable
7 Prelude To Descend
8 Fallen Children
9 Beneath Black Skies
10 Sedative God
11 Your Own Reality
novembrine
31-03-2007, 01:35
pou vrhkes to tracklist re thirio? den pisteuw na exeis k kana enemy??
... τίτλοι που παραπέμπουν σε σωστές ατμόσφαιρες.
τα σέιμπλς ως τώρα δείχνουν το σωστό δρόμο, με draconianιακά φωνητικά κ *leads*.
μόνο τα κσώφυλλα είναι εκτός τόπου κιε χρόνου.
dyingfreedom
03-04-2007, 14:04
Επίσης,
http://img261.imageshack.us/img261/7575/poster11bv3.jpg
ayto tha problithei stis Kannes etsi?
kserei kaneis an tha kikloforisei meta na to agorasoume ktlp? :D 8)
Το τρακλιστ εχει πλακα. Τα σαμπλζ επισης. Τα εξωφυλλα οχι. Ειναι πιο σκατενια κι απο σκατα. Και γενικοτερα γαμησε τα εξωφυλλα δεν ξερω αν σας το ειπα. Ειναι το ιδιο με το προηγουμενο αλμπουμ ρε τους μαλακες. Ελληνα δεν προσλαβανε, τι περιμενεις. Τελος παντων. Παρτε κανα Βαιρους ωρε που ειναι και Κρητικος και εχει Αιγυπτιακες επιροες.
lost_icon
13-04-2007, 12:28
mono me stylorouge kanane kai gamw ta ekswfylla.-
dyingfreedom
13-04-2007, 15:00
Το Setlist που έπαιξαν χτές για την κυκλοφορία του επόμενου live dvd.
01. The Enemy
02. Grey
03. Erased
04. Redshift
05. So Much is Lost
06. Sweetness
07. Praise Lamented Shade
08. Pity the Sadness
09. Forever Failure
10. Once Solemn
11. As I Die
12. Embers Fire
13. Mouth
14. No Celebration
15. Eternal
16. True Belief
17. One Second
18. The Last Time
--------------------
19. Gothic
20. Say Just Words
--------------------
21. Isolate
δεν έχει enchantment όμως.
paiksane to "gothic"? e? :shock: :shock: :shock:
Χαραμισανε ενα κομματι δηλαδη... καλα ναταν μονο αυτο... απαραδεκτο σετλιστ.
nai athlio set list...tha paiksane kai skata, po po eytixos pou den piga...
_UnHoLyMaRtYr_
15-04-2007, 05:07
ONCE SOLEMM ΕΠΙΤΛΟΠΘΣ ΡΕ
nai athlio set list...tha paiksane kai skata, po po eytixos pou den piga...
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο... το οτι θα ηταν γαμω και θα ειχαμε λιωσει ειναι ανεξαρτητο απο το σετλιστ. Δηλαδη εσενα σου αρεσε το σετλιστ?
Once Solemn, δεν μπορω να πω... ρισπεκτ εστω για αυτο.
dyingfreedom
15-04-2007, 15:56
Βασικά τα σπάει το setlist, απλά το Host έχει άλλα 12 κομμάτια καλύτερα από το So Much Is Lost και κάποια που έχουν καιρό να παίξουν από το συγκεκριμένο άλμπουμ. Όπως και το Redshift θα μπορούσε να λείπει και στη θέση του να μπεί κανα Sun Fading ή κανα Over The Madness. Και το The Last Time θα μπορούσε να λείπει και να παίξουν κανα I See Your Face ή το καλύτερο κομμάτι ever, Enchantment.
Αλλά, Gothic, Pity The Sadness, Sweetness είναι οκ.
Αναμένουμε τη δισκάρα !
nai to set list gamise...ti na leme tora, edo paiksane gothic kai eternal. eimai tis palias sxolis...alla kai ta kainourgia gamane, alla me gothic kai
icon megalosame, aaax
Antriana
15-04-2007, 21:04
έχω ακούσει μόνο το single και δεν το περίμενα να είναι τόσο βαρύ,στα φωνητικά κυρίως!!το εξώφυλλο του δίσκου είναι πολύ ωραίο!!και λίγο κουτσομπολιό:το συγκρότημα έδωσε τις ακριβείς οδηγίες για το πώς το θέλει.Άντε να βγει ο δίσκος να ακούσουμε!!
_UnHoLyMaRtYr_
16-04-2007, 22:49
http://youtube.com/watch?v=YLvTJ2NhWkE
edit: Επίσης όλοι λένε για το πόσο ασύλληπτο ήταν το Praise Lamented Shade, ένας να το τραβήξει δεν υπήρξε. Γκρ.
dyingfreedom
17-04-2007, 10:44
gothic (http://www.youtube.com/watch?v=W8urCBhBlF8)
praise... (http://www.youtube.com/watch?v=qbNwNW1-Rh8)
novembrine
17-04-2007, 14:37
poly oraio to praise...
Toulaxiston se sxesh me ta tragoudia tou single.
To the enemy einai apla ena oraio kommataki enw to beneath psilometrio
To The Enemy είναι μπσιλομαλακιούλα ε.
... αλλά Beneath Black Skies λέμε.
_UnHoLyMaRtYr_
18-04-2007, 00:57
Μια χαρά σας γαμάει και το The Enemy ξέρω γω!
Kingryche
20-04-2007, 10:24
Άκουσα επιτέλους το EP.
Γαμώ \m/
και τα δύο τραγούδια μου φάνηκαν super!!!
leakαρε το αλμπουμ,πανε d/l thread
(οντως τα φωνητικα ειναι omgοανχολιειχεδικιο,περισσοτερα οταν λιωσει καπως το σιντιον)
Kingryche
20-04-2007, 12:03
μην παίζεις με τον πόνο μου
από δουλειά δεν παίζει dl και η γαμω-Vivodi από 28/3 δεν έχει στείλει τεχνικό για τη βλάβη.
εμφράγματα ε?
όμορφα...
_UnHoLyMaRtYr_
21-04-2007, 14:20
Praise Lamented Shade για σήμερα :touched:
novembrine
21-04-2007, 14:22
sumfwnw, episis unreachable kai to telos tou requiem :P
Λοιπον. Υπαρχουν μερικα κομματια οπως το ομωνυμο και το Praise Lamented Shade που γαμανε. Αλλα δεν τρελαθηκα κιολας... το 7ο κομματι ειναι σκουπιδι και εχω χρονια να το πω για τραγουδι Paradise Lost. Το The Enemy ειναι το χειροτερο single που εχουν βγαλει. Τα πρωτα δυο γαμανε βεβαια οπως και το τελευταιο και οπως και το απιστευτο 10ο τραγουδι. Δε θυμαμαι τιτλους ουστ. Αλλα αν και δεν ειχα πολυ υψηλες προσδοκιες δεν μπορω να πω οτι με καλυψαν...
θα πσοφήσουμε από ανατριχίλα.
δε πάει πιο lost. το κωλοχιτάκι κιε το εκσώφυλλο να έλειπαν κ θα μιλούσαμε για την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.
dyingfreedom
23-04-2007, 22:59
Πόσο πιο μακριά μπορούν να φτάσουν αυτοί οι άνθρωποι.
11 άλμπουμ το ένα καλύτερο από το άλλο (οκ το BIN είναι λίγο πιο πίσω!!!),
Και αν εξαιρέσεις το προηγούμενο που ήταν ψιλοdraconian φάση, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους.
Ακόμα και το καινούριο που σε πολλούς φαίνεται πισωγύρισμα, είναι τόσο διαφορετικό και τόσο μπροστά από ο,τιδήποτε κυκλοφορεί στον ατμοσφαιρικό ήχο που δεν μπορεί να συγκριθεί.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί, οι Bride και 2-3 ακόμα από τις γκρουπάρες των 90'ς και συνεχίζουν να παράγουν τέτοιες δισκάρες.
Και ας μην τους προβάλλουν τόσο, όσο τις τσιχλόφουσκες.
Never For The Damned, Requiem, Unreachable, Your Own Reality, Praise Lamented Shade ξεπερνούν την τελειότητα.
:touched: :chinchilla:
Επίσης παίζει περιοδεία Lost / Type O Negative / Cathedral για Αγγλία!!!!! Επικές καταστάσεις.
Marillion
23-04-2007, 23:05
Emena to believe mou arese + poly malista.
Pistevw oti afto einai to gohteftiko stous lost.Oti aresun se pollous,diaforetika pragmata.
Merikoi proskynane to gothic,alloi to one second,alloi to draconian kai alloi vriskoun pio perilhptiko to shades h to icon,apthn prwth periodo.
Einai kaloi re gamoto, ti na leme twra! :)
dyingfreedom
23-04-2007, 23:14
Και μένα μου άρεσε το BIN, αλλά δίπλα στα υπόλοιπα είναι λίγο πιο πίσω. Βγήκε και μεταξύ Host και Symbol Of Life και αυτό το αδικεί.
Έχει όμως το Illumination και το World Pretending που είναι κομματάρες. Και το Fader και το Divided !!!
Marillion
23-04-2007, 23:15
kai to iam nothing kai to i am nothing (kai to mouth)
_UnHoLyMaRtYr_
24-04-2007, 00:34
Sell it to the world και Νever again ρε κακομοίρηδες!
Marillion
24-04-2007, 00:44
poio den eipame giati ksexasthka ??
_UnHoLyMaRtYr_
24-04-2007, 00:46
Μμμ, Something Real; LOOK AT ME NOW; Οκ γαμάει πα να τακούσω :touched:
to akouo edo kai 2 meres tora kai den thelo na eimai biastikos, alla mou fainetai oti aytin tin fora oi Lost bgalane megalo epos
Kveldssanger
24-04-2007, 13:31
εγω παλι το εχω ακουσει 2-3 φορες και μου χει φανει μετριοτητα. ελπιζω με τον καιρο να στρωσει. γιατι τουλαχιστον τα προηγουμενα αντεχαν περισσοτερο.
Να πω κι εγω τη μαλακια μου αφου το εχω ακουσει καμια 50αρια φορες (οκ ισως οχι 50 αλλα 30 σιγουρα) και εχω βγαλει μια πρωτη αποψη... δεν πιστευω οτι ειναι και κανενας θεικος δισκος, σε καμια περιπτωση. Εχει μεσα κατι κομματαρες οπως τα In Requiem, Praise Lamented Shade, Never For The Damned, Unreachable, Fallen Children και καποια ακομα αρκετα ωραια τραγουδακια, αλλα εχει και και μετριοτητες... The Enemy, Prelude Descent, Sedative God μου ειναι απο αδιαφορα εως βαρετα. Ειδικα το τελευταιο ειναι και λεφτοβερ απο το προηγουμενο αλμπουμ... τελος παντων. Δε συμφωνω οτι ειναι ανοδικη η πορεια τους παντως τα τελευταια χρονια... μαλλον ψιλοστασιμους τους βλεπω αλλα δε μας πολυνοιαζει κιολας. Αφου τουλαχιστον το παλευουν και δε συμβιβαζονται με το να παιζουν τα ιδια.
Kveldssanger
24-04-2007, 18:39
το ξανακουγα σημερα γμτ και παλι δεν μου κολλαγε. λιγο icon χωρις το feeling το icon, λίγο απο τα τελευταια αλλα αρκετα flat, λίγο ο holmes που παναθυμισει πιο μεταλζ εποχες και δεν του βγαινει, κατι τα ατμοσφαιρικοπληκτρα που ναι βαρετα, ακομα δεν τον εχω συμπαθησει τον δίσκο. και για τα τελευταια χρονια, το χουμε ξαναπει αρκετες φορες. νομίζω ότι οτιδηποτε μετα του host δεν μπορει να συγκριθεί με τα προηγουμενα αν και τα Album κυμαινονται απο συμπαθητικα εως πολυ καλα.
lost_icon
25-04-2007, 11:29
to album me eksairesh to kommati "the enemy" einai ypergamato,syndiazei sxedon oles tis periodous tou group opws kai sto prohgoumeno omwnymo alla me th diafora oti thymithikan ta solo kitharas kai to ypervaro rhythm section twn paliwn kalwn epoxwn (shades of god,icon,draconian times).
p.s1. kveld den xreiazetai na to zorizeis to thema,an einai na sou pei kati enas diskos twn lost tha sto pei ;-)
p.s2.Mackintosh re mouniaaaaaaaaa!!!!!!!!
One Colour Black
27-04-2007, 19:17
http://myoldmac.net/Sellpicts/MacintoshColorClassic-3.jpg ρε!
ωραιος δίσκος , το ομώνυμο φερνει κατι απο πολυ πολυ παλια!
megalh zhmeia ekane to kainourgio... megalh...
poli kalo to neo album, alla diskara den nomizo na einai...oti ta spaei, ntaxei, ta spaei :)
Το κατεβασες κι ειχε ιο?
oxi re ennow oti htan trisgamisto kai to akouw synexeia :P
fandango
04-05-2007, 12:25
Στη χώρα μας τώρα, το μοναδικό ΤΡΟΥ περιοδικό Μέταλ Χάμερ, έβαλε 10 (ΔΕΚΑ) σε δισκοκριτική πρώτη φορά μετά τη μούφα των Boston Celtics Frost στο καινούριο Paradise Lost αλλά ΚΑΙ στο καινούριο Machine head, δηλαδή δύο 10αρια σε ένα τεύχος, και Συγγνώμη που σε διακόπτω Νίκο, αλλά έχουμε πέναλτι στη Λεωφόρο, Μένιο σε ακούμε.
εντιτ: α, ναι. το δισκάκι γαμάει. :D :D
Το Frost δεν είναι μούφα κιε το 10αρι στο Machine Head μάλλον υποβαθμίζει κ τη βαθμολογία του Lost αφού υπάρχει μια χαώδης διαφορά μεταξύ της μεν πατάτας και του δε έπους. ΑΤΣΑΛΙ.
PRAISE LAMENTED SHADE.
Θέλω νακούσω τα μπόνους. Πάνε κανόνισε :πινκ:
novembrine
27-05-2007, 17:08
H iaponikh ekdosh tou in requiem exei +1 bonus track LEFTOVER TOU ICON :D Tha to vreite sto discography/in requiem sto official site
carheart
27-05-2007, 21:44
μετά τη μούφα των Boston Celtics Frost
λολ ρε ψηλέ, εκτίθεσαι να πούμε.
πήγαινε άκου, pain of salvation σε καμιά γωνία, και άσε αυτές τις λέξεις μακριά από στόμα και keyboards.
fandango
28-05-2007, 21:37
μετά τη μούφα των Boston Celtics Frost
λολ ρε ψηλέ, εκτίθεσαι να πούμε.
πήγαινε άκου, pain of salvation σε καμιά γωνία, και άσε αυτές τις λέξεις μακριά από στόμα και keyboards.
Fine by me.
_UnHoLyMaRtYr_
30-05-2007, 17:23
Το βρήκα τι μου θύμιζε. Η εισαγωγή του Ρέκβιεμ, την εισαγωγή του Empty Spaces των Φλόιντ.
σε φάσεις θυμίζει dead can dance κιε sisters.
όπως πρέπει.