View Full Version : Death Note
Deafening_Silence
29-01-2007, 10:24
Death Note (デスノート, Desu Nōto?) is a Japanese manga series originally written by Tsugumi Ohba and illustrated by Takeshi Obata. The series primarily centers around a high school student who decides to rid the world of evil with the help of a supernatural notebook that kills anyone whose name is written in it.
Εδώ και καιρό ξεκίνησε να βγαίνει και το anime, το οποίο ακολουθεί πιστά το manga. Έχουν βγει 15 επεισόδια, και συνολικά θα φτάσει τα 37. Πρόκειται για ότι καλύτερο έχω δει ως τώρα. Τρομερά έξυπνο anime, δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα χάρη στο εξαιρετικό animation και την μουσική που το συνοδεύει.
Κάθε επεισόδιο που βλέπω λέω " Ε όχι ρε πούστη μου, δεν μπορεί να γίνει καλύτερο" και παρολ'αυτά συνεχώς γίνεται καλύτερο. Δεν έχω διαβάσει το manga και ούτε πρόκειται αφού έχω φάει κόλλημα με το anime.
Κανείς που να το χει δει λοιπόν ?
Roswell47
04-02-2007, 12:34
Me! Logika 8a exeis brei enallaktiko site (torrent) twra pou to egine licenced...an oxi pes na se dwsw. Gamata ola ta epeisodia mexri twra, alla problepetai na ginoun akomh kalytera m auta pou plhsiazoun!
Deafening_Silence
04-02-2007, 18:34
Βασικά τώρα που έγινε licenced, ξεπετάχτηκαν διάφορα άγνωστα fansubs και τα μεταφράζουν κ μάλιστα την ίδια μέρα ( τετάρτη ) απλά δεν είναι τόσο καλή η ποιότητα όσο των παλιών ( Live-Evil,ΤW κλπ. ) Τα δύο τελευταία πχ τα κατέβασα από Anfs.
Το τελευταίο επεισόδιο τα έσπασε όλα ( 16 ) και περιμένω πως και πως το 17..
Α και επίσης ψάξε να βρεις το OST του anime. Είναι θεικό !
Kuvernoprezaki
09-02-2007, 02:48
To Anime auto gamei!!! Den exw dei genikws polla manga alla exw pathei thn plaka mou me auto..Vriskw kai gw vevaia duskolia sto na vriskw torrent alla..........axizei!!!
Kai to O.S.T. ontws gamei!!! :wink:
Dark_Angel
09-02-2007, 14:45
Einai ap'ta kalutera anime pou exw dei ton teleutaio kairo.
Epishs sto http://www.animeclipse.com uparxei to death note (mexri to ep.16 pros to paron) me gr subs + arketa akomh anime.
Kuvernoprezaki
09-02-2007, 17:19
Exw katevasei to Death Note 17 5 fores... :bang: kathe fora me diaforetikous h xwris upotitlous!!!!
To xei vrei kaneis me agglikous? Opoio link euprosdekto!!
Deafening_Silence
09-02-2007, 23:25
Torrent σου κάνει ? Αν ναι τότε μπες εδώ:
http://www.mininova.org/tor/574679
Δυστυχώς η γραμματοσειρά των υπότιτλων είναι τραγική, αλλά δεν άντεξα να περιμένω άλλο fansub :P
Kuvernoprezaki
10-02-2007, 13:43
Euxaristwwwwwwwwwwwww..... :D
Ontws grammatoseira de leei..alla den mporousa na perimenw oute kai gw!!!.....:P
Pastor_Of_Muppets
28-03-2007, 18:56
OST part 2 is out~!
επίσης έχουν κυκλοφορήσει και 2 ταινίες, γαμάτες αμφότερες. Τις προτείνω ανεπιφύλακτα. Light Yagami και L απο τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δει ποτέ σε ταινία
Third_EyE
19-04-2007, 17:26
Vriskomaste sto 27 pleon http://kuro-hanasubs.com/ kai endiaferete kapoios gia kali poiotita alla gia pio palia episodia ews dld 26 edw http://animanda.net/index.php?id=staff
MoRmEnGiL
25-04-2007, 20:24
Overrated :P
wraithgr
28-06-2007, 11:49
Τραβάτε να δείτε και το τελευταίο επεισόδιο τώρα γιατί γαμάει κλπ κλπ...
Third_EyE
05-07-2007, 01:35
OSOI DEN EXOUN DEI DEATHNOTE NA MIN TO DIAVASOUN AUTO(i telos panton den to exoun dei olo i exoun skopo na to doun)!!!!
:spoiler:
Loipon to kseneroma tis oli ypothesis(pera apo to oti meta ton thanato tou L epese katakorifa i seira)einai oti o light sto telos exase apo mia malakia tou mikami kai ektos apo auto emeine zwntanos kai o ksenerotos o near.Eleos!!Psilo moufa to pws pethane o light.Enw o L pethane me gamato tropo!
Διάβασε το τέλος του manga, ίσως να σου αρέσει περισσότερο.
τα είδα. όλα. σε 3 μέρες.
εντάξει.
απιστευτη σειρα!
:spoiler:
εγω ηθελα να νικησει ο Κιρα
παπάρας είσαι, εγώ ήθελα να κερδίσει ο ελ.
ο κίρας ήταν μεγάλο τσουτσέκι, ένα μαλακισμένο μαμόθρεφτο που τα βρήκε όλα έτοιμα και με στημένα αβαντάζ και που αν δν είχε τρόπο να δουλεύει για το "ιδεώδες" του εκ του ασφαλούς, μια χαρά θα καθόταν στα αυγά του και θα τον έπαιζε με χεντάι γτ ήταν μια βρωμόκοτα.
αυτά περί του ψυχογραφήματος ενός καρτούν.
βασικα η σειρα απο την μεση και μετα (απο εκει που πεθανε ο ελ) εχανε αρκετα και καθως και ο Μελλο και ο Νεαρ ηταν για τον μπουτσο, αμα νικαγε ο ελ δεν θα ειχα προβλημα αλλα αφου ψοφησε μεταξυ του σκατου και του γκανκστερ προτιμουσα τον κιρα
χμ, σε αυτό δν έχεις πολύ άδικο.
γενικά δν εμβάθυναν καθόλου στον Νήαρ, αυτά τα insights στην αλληλουχία σκέψεων στο πρώτο μισό της σειράς ήταν πολύ βασικά, μετά απλώς έβλεπες και περίμενες να δεις τι θα γίνει.
εντάξει γαμάει τα σπάει κτλ, απ τα καλύτερα άνιμε έβερ αλλά η ίστορία έπρεπε να ήταν όπως στις ταινίες. η μετά L ιστορία στο άνιμε κάπως χάνει.
Βγαίνει και "δευτερος" κύκλος...
Η ιστορία όπως την βίωσε ο Shinigami....
Αναμένεται καυλα.
Pastor_Of_Muppets
15-10-2007, 23:56
A three-hour animated Death Note:R From Vision of God' (デスノート:リライト 幻視する神, Desu Nōto: Riraito Genjisuru kami?) TV special aired on Nippon Television in Japan on August 31, 2007 at 8:03 PM. It is about Light Yagami and his rival L from the unique vantage point of Ryuk, Light's shinigami. It contains new footage and dialogue that was not in the original TV show.
σιγα τα ωα.
Drumsick
06-12-2009, 16:50
Αν και γενικα δεν είμαι φαν των άνιμε, τo ξεκίνησα χτές μετά απο προτροπή φίλου.
Εντάξει, γαμάει.
Δε την πάλεψα με τη γλώσσα βέβαια και το βλέπω ντουμπλαρισμένο στα αγγλικά :P
SpiritCrusher
06-12-2009, 18:03
Δε την πάλεψα με τη γλώσσα βέβαια και το βλέπω ντουμπλαρισμένο στα αγγλικά :P
Ίου, προσωπικά το θεωρώ σαν το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος που βλέπει anime.
funishment
06-12-2009, 18:07
Αυτό είναι ύβρις.
Τα γιαπανέζικα είναι από τις πιο ωραίες γλώσσες αν ξεπεράσεις τη διαφορά στον ήχο. Το ντουμπλάρισμα γενικά είναι κατάπτυστη τακτική, χάνεις ρε παιδί μου. Μπορεί να μην καταλαβαίνεις γρι από τη γλώσσα, αλλά καταλαβαίνεις συναίσθημα.
Ό,τι λέει ο από πάνω.
Kelldorain
06-12-2009, 18:38
Ε ναι, εξάλλου δεν υπάρχει κάτι που να μην καταλαβαίνεις με αγγλικούς subs.
Για το death note, μέχρι το 6-7ο επ είναι έπος, μέχρι το 15-16ο καλό, μετά είναι υπερβολικά μέτριο και βαρετό σε σημεία. Αν έχεις διάθεση μετά διάβασε και το manga, αρκετά πράγματα αναλύονται περισσότερο
SpiritCrusher
06-12-2009, 18:41
Ναι αλλά
το τέλος παραμένει η ίδια μαλακία.
Kelldorain
06-12-2009, 18:48
Όντως. Γενικά όσο καλό και πρωτότυπο ήταν αρχικά, τόσο κούρασε στη συνέχεια. Κλασσικό παράδειγμα που έχουν μια καλή ιδέα αλλά την τραβάνε.
funishment
06-12-2009, 18:52
Εγώ το είχα καταδιασκεδάσει με ψυχοπαθή Γιαγκάμι Λάιτο, και πείτε ότι θέτε.
Drumsick
06-12-2009, 19:14
Ήμουν βέβαιη πως οι ανιμεκαυλωμένοι θα θεωρήσουν ΥΒΡΗ το ντουμπλάρισμα, αλλά εμένα μου είναι πιο ευχάριστο έτσι, τι να κανουμε!
Τα σιχαίνομαι τα γιαπωνεζικα, και ακόμα περισσότερο σιχαίνομαι τις ηλίθιες φωνές που χρησιμοποιούν, ειδικά για τις γυναίκες.
antimusic
06-12-2009, 19:19
werd, άντρες-ρόγχος, γυναίκες-τσιριδονιάου, όλα τα ίδια είναι, σιγά το συναίσθημα να πούμε.
funishment
06-12-2009, 20:06
Είναι θέμα γιαπωνέζικης κουρτούρας. Δεν έχουν καμία σχέση με εμάς να πούμε, πόσο μάλλον με τους αμερικάνοι. Ο σάηκο Λάητ ας πούμε, μιας και μιλάμε για το Ντεθ Νοτ, πόσο πιστά μπορεί να αποδοθεί από αμερικάνο-ευρωπαίο-αφρικανέ αφρικανέ, που στο μυαλό του ψυχοπάθεια=σάηνινγκ.
Και ναι, ανιμέκαυλοι μπορεί να ήμαστε, αλλά μην είστε κι εσείς κουτορνίθια. Μιλάμε για διαφορετικό τρόπο σκέψης. Νταμπιν μόνο στον καμπαμαρού ανεχόμαστε, κι αυτό μόνο για τα λαλζ.
Drumsick
06-12-2009, 20:27
Περιττοι φανμποησμοί για άλλη μια φορά.
Kelldorain
06-12-2009, 20:33
Ε εντάξει καθαρά για Ιαπωνικά είναι θέμα γούστου (κι εμένα μου αρέσουν πχ, κι αυτό που λέει ο antimusic δεν είναι απόλυτο, δηλαδή για παράδειγμα τη φωνή του naruto την κάνει γυναίκα και δεν το παίρνεις χαμπάρι), απλά εγώ έχω γενικά πρόβλημα με το να βλέπω κάτι σε διαφορετική γλώσσα από αυτή που δημιουργήθηκε. Δηλαδή εσάς σας βολεύει πχ της pixar να τα βλέπετε με ελληνικό dubbing;
Πάντως on topic, από ίδιο author και artist διαβάστε και το Bakuman που δείχνει γενικά πως δουλεύει η βιομηχανία των manga.
Comte de Saint-Germain
06-12-2009, 20:35
Δηλαδή εσάς σας βολεύει πχ της pixar να τα βλέπετε με ελληνικό dubbing;
Αυτό βασικά. Δηλαδή εμένα δεν μ'αρέσει γενικώς το dubbing, ακόμη κι αν στης Pixar πχ έχει πολύ καλούς ηθοποιούς για να το κάνουν. Για τον ίδιο λόγο προτιμώ κατά το δυνατόν να διαβάζω βιβλία από το πρωτότυπο, αλλιώς πάντα κάτι χάνεις, άλλοτε περισσότερο κι άλλοτε λιγότερα.
Ruthless
06-12-2009, 21:02
Εγώ πάντως έβλεπα Devil May Cry με eng ήχο και το καταευχαριστήθηκα(σε αντίθεση με τον γιαπωνέζικο που το βρήκα ενοχλητικό). ΟΚ, δεν είναι και το πιο κλασσικό παράδειγμα γιαπωνεζιάς. :P
Κι άλλα τα έχω δει με αγγλικό ήχο που ήταν μια χαρά(πχ το Claymore). Άλλα βέβαια μόνο με γιαπωνέζικο ήχο καθότι χάναν πολύ, και το Death Note ήταν ένα από αυτά.
Drumsick
06-12-2009, 21:03
Προφανώς δεν θα δούμε αγγλικές ταινίες ντουμπλαρισμένες. Και τι επιχείρημα είναι τώρα αυτό? Μην κάνετε τους ανόητους. Στη μια περίπτωση μιλάμε για παντελώς ηλίθιο και ελεεινό ελληνικό ντουμπλάρισμα απο την ορίτζιναλ γλώσσα που μας είναι απολύτως οικεία ούτως ή άλλως, και στην άλλη για το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή για ντουμπλάρισμα απο κάτι δυσχώνευτο και γελοίο στο δυτικό αυτί, σε μια γλώσσα οικεία, χωρίς μάλιστα να χάνεται τελείως η ιαπωνική λογική στον τρόπο ομιλίας κτλ.
Σέβομαι απόλυτα αυτούς που προτιμούν το ορίτζιναλ όπως και να'χει, αλλά εσείς οι υπέρμαχοι των ιαπωνικών είδατε κανένα ντουμπλαρισμένο πριν κράξετε?
Comte de Saint-Germain
06-12-2009, 21:10
Προφανώς δεν θα δούμε αγγλικές ταινίες ντουμπλαρισμένες. Και τι επιχείρημα είναι τώρα αυτό? Μην κάνετε τους ανόητους. Στη μια περίπτωση μιλάμε για παντελώς ηλίθιο και ελεεινό ελληνικό ντουμπλάρισμα απο την ορίτζιναλ γλώσσα που μας είναι απολύτως οικεία ούτως ή άλλως, και στην άλλη για το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή για ντουμπλάρισμα απο κάτι δυσχώνευτο και γελοίο στο δυτικό αυτί, σε μια γλώσσα οικεία, χωρίς μάλιστα να χάνεται τελείως η ιαπωνική λογική στον τρόπο ομιλίας κτλ.
Σέβομαι απόλυτα αυτούς που προτιμούν το ορίτζιναλ όπως και να'χει, αλλά εσείς οι υπέρμαχοι των ιαπωνικών είδατε κανένα ντουμπλαρισμένο πριν κράξετε?
1. Η μεταγλώτιση στις ταινίες της πιξάρ κατα κανόνα απέχει πολύ από το "ελεεινό ελληνικό ντουμπλάρισμα", είναι συνήθως αξιοπρεπέστατη.
2. Το "η ιαπωνική γλώσσα στο δυτικο αυτή είναι γελοία" είναι προσωπική σου εκτίμηση, σε πολύ κόσμο συμπεριλαμβανομένου εμένα είναι πολύ ωραία. Από εκεί και πέρα το να προτιμάς να το ακούς στα αγγλικά δεν αλλάζει, απλώς εγώ για άλλους λόγους μπορώ να θέλω να το ακούσω στα ιαπωνικά (εξήγησα παραπάνω γιατί).
3. Ναι, έχω ακούσει στα αγγλικά και μου φάνηκε άθλιο. Όπως δεν θα δω πχ. μια γερμανική ταινία μεταγλωτισμένη στα αγγλικά, κι ας μην καταλαβαίνω γρι γερμανικά, έτσι δεν θα κάνω το ίδιο και για τα ιαπωνικά. Κρατάω το αρχικό audio και απλώς βρίσκω πολύ καλούς υπότιτλους.
funishment
06-12-2009, 21:22
Ναι. Και γι' αυτό έχω άποψη. Γιατί στα αγγλικά-ελληνικά-κορεάτικα θεωρώ ότι χάνει, σε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΝΑΙ.
Και γελοία είσαι εσύ, όχι τα ιαπωνικά. (:teddy:)
Drumsick
06-12-2009, 21:24
funishment, grow up ρε μανάρι μου.
Ας το λήξουμε εδώ. Προτιμώ τα αγγλικά, προτιμάτε τα ιαπωνικά.
SpiritCrusher
06-12-2009, 21:34
Μα εδώ είναι το θέμα, συνήθως το αγγλικό ντουμπλάρισμα είναι μάπα και "cheesy" μιας και τα αναλαμβάνουν 1-2 εταιρίες που γενικά στη πούτσα τους (αν το ψάξεις θα δεις παράπονα από παντού, αλλά σιγά μην ψάξουμε για english dubbing άλλα δουλειά δεν είχαμε :P ). Δηλαδή το αντίστοιχο που συμβαίνει σε εμάς με το προαναφερθέν παράδειγμα της Pixar.
Είναι κατανοητό αυτό που λες με το αυτί κτλ. αλλά σκέψου πως αυτό είναι απλά μια συνήθεια. Όταν είδα για 1η φορά anime στα ιαπωνικά (νομίζω ταινία Dragonball; ) είχα πεθάνει στο γέλιο. Εν καιρώ, όταν και σταμάτησε να μου ακούγεται "περίεργο", ανακάλυψα γιατί είναι ανώτερο από τις προχειροδουλειές των Αμερικάνων. Επίσης τώρα πια μου ακούγονται το ίδιο εύηχα με τα Αγγλικά.
Επίσης μιας και κάποιος το ανέφερε, όλες οι φωνές παιδιών γίνονται από γυναίκες για ευνόητους λόγους.
Drumsick
06-12-2009, 21:38
Τη γλώσσα αυτή καθ'αυτή θα μπορούσα να τη συνηθίσω, τις αισχρές γυναικείες φώνες ποτέ.
Με κάνουν να θέλω να σπάσω την οθόνη με το πληκτρολογιο.
fandango
06-12-2009, 22:03
πείτε και για τα hentai, αν τα προτιμάτε ντουμπλαρισμένα ή όχι.
ον τόπικ, την πρώτη φορά που έβαλα να δω το nausicaa of the valley of the wind, δεν άντεξα, και το είδα ντουμπλαρισμένο στα αγγλικά. Μετά που άρχισα το One Piece και δεν είχα επιλογή, το συνήθισα. Πλέον μου φαίνεται τόσο φυσιολογικό, που αρκετές φορές ξεχνιέμαι και δεν κοιτάω τους υπότιτλους.
antimusic
07-12-2009, 00:24
όλοι εσείς που λέτε οτι μάθατε γιαπωνέζικα από τα άνιμε και εννοείτε οτι μάθατε τι λένε όταν σηκώνουν το τηλέφωνο είστε αστείοι τύποι.
fandango
07-12-2009, 00:54
όλοι εσείς που λέτε οτι μάθτυε γιαπωνέζικα από τα άνιμε και εννοείτε οτι μάθατε τι λένε όταν σηκώνουν το τηλέφωνο είστε αστείοι τύποι.
έλεος, δεν είπα ότι έμαθα γιαπωνέζικα. :?
antimusic
07-12-2009, 00:59
όχι εσείς εσείς τότε, οι άλλοι εσείς.
fandango
07-12-2009, 01:04
α, εντάξει τότε, οι άλλοι εμείς είναι όντως αστείοι τύποι. :P
antimusic
07-12-2009, 01:07
είστε ναι.
mosi mosi? mosi mosi? MOSI MOSI RE?
_UnHoLy^MaRtYr_
07-12-2009, 11:33
Μίσα-μίσα δεν την λένε;
Ανήκω στην κατηγορία που μπορεί να βρίσκει γελοίες τις φωνές αλλά και πάλι αρνούμαι να το δω ντουμπλαρισμένο, και οι ελληνικοί υπότιτλοι μια χαρά με βολεύουν άρα δε βαργιέσαι (και διαβάζουμε το τέλος του manga είπαμε, που το φτιάνει ωραία~!)
funishment
07-12-2009, 11:55
'Οταν σηκώνουν το τηλέφωνο, μοσιμοσίιι.
Έχει δει κανείς τις ταινίες να θάψουμε.
_UnHoLy^MaRtYr_
07-12-2009, 12:57
Το έπσηνα μια φορά κι έναν καιρό να τις δω, να μην το κσανασκεφτώ ε.
funishment
07-12-2009, 13:13
Δες τις για τη φάschη. Φοβερή δουλειά έχει πέσει στον Ρίουκ, ο καλύτερος ηθοποιός εκεί μέσα. Oh wait.
Παρακμιακό Εργαλείο
27-12-2009, 17:16
-_- ψιλοαπογοήτευση οι ταινίες. Ενώ το άνιμε τά'σπαγε.
http://linkey.files.wordpress.com/2009/06/death-note-simpsons.jpg
MaX Payne
14-01-2010, 14:03
δεν ειχα ξαναδει anime (κατι καμπαμαρου)
χθες το τελειωσα εβλεπα 1-2 την μερα και ομολογω οτι πηδησε
ειδικα μεχρι το 16-17 ειναι ***** μετα κανει μια κοιλιτσα αφηνει μια αισθηση οτι ξεχειλωνει λιγο αλλα κραταει μια ποιοτητα και το φιναλε το βρηκα αρκετο καλο
και ο L και ο Κιρα μεγαλοι χαρακτηρες
γενικα και ασχετοι δειτε το αφοβα γαμει
enitharmon
14-01-2010, 14:33
τι ειναι ***** ?
MaX Payne
14-01-2010, 14:39
5 αστερια δηλ 5 αστερων αριστουργημα
wagneriandandy
16-01-2010, 12:27
Αν τελειωνε με τον L θα ηταν αριστουργημα. Με τετοια κοιλια ομως μονο καλο μπορεις να το πεις.
Midnight
19-01-2010, 00:38
Αν τελειωνε με τον L θα ηταν αριστουργημα. Με τετοια κοιλια ομως μονο καλο μπορεις να το πεις.
Αντιθέτως, εγώ θα έλεγα πως με τον L απλά δε θα μπορούσε ποτέ να τελειώσει. Ο καημένος είχε κάνει τα πάντα, όμως πραγματικά εκτός από υποψίες ποτέ δε θα μπορούσε να βρει τη λύση με αποδείξεις. Το μεγαλύτερο λάθος του Kira (εκτός του ότι σκότωσε τον Ρόι Πέμπερ, που αμέσως κάρφωσε υποψίες πάνω του γιατί ήταν ο μόνος που ίσως να χε λόγο να το κάνει) ήταν το ότι σχεδίασε το θάνατο του L και έπειτα επαναπάφτηκε. Άλλωστε, ο L ποτέ δε χάθηκε. Σε όλο το anime ήταν εκεί, το στοίχειωνε η παρουσία του!:touched:
rat_poison
19-01-2010, 00:49
Πες τα ρε Μιντνάιτ.
Νταξ, η εκτέλεση δεν ήτανε κι η καλύτερη, αλλά η ιδέα ότι
δύο ανεξάρτητες σκέψεις "κατώτερης" αναλυτικής ικανότητας είναι πιο αποτελεσματικές από οποιαδήποτε ιδιοφυία γάμησε!
Και έπος
Μίσα-σαν μόνη στο τρένο
Midnight
19-01-2010, 00:51
:dfinger::headbang::twisted::cool:
Drumsick
19-01-2010, 01:03
Βάλε και κάνα σπόιλερ μίντναιτ..
Και ο προηγούμενος βασικά........
Midnight
19-01-2010, 01:06
Sorry, αδερφέ, έχεις δίκιο:-( Κεκτημένη ταχύτητα...
Drumsick
19-01-2010, 01:06
Ποτέ δεν είναι αργά φίλε μου..
SpiritCrusher
19-01-2010, 02:23
Πες τα ρε Μιντνάιτ.
Νταξ, η εκτέλεση δεν ήτανε κι η καλύτερη, αλλά η ιδέα ότι
δύο ανεξάρτητες σκέψεις "κατώτερης" αναλυτικής ικανότητας είναι πιο αποτελεσματικές από οποιαδήποτε ιδιοφυία γάμησε!
Διαφωνώ μιας και
Έλα τώρα Nate και μαλακίες. Το 1ο μισό με τον L ήταν ωραίο γιατί έβλεπες τις μηχανοραφείες του καθενός να αντικρούονται και είχε τη φάση του, o Nate μερικά τα έβγαζε από το κώλο του και τα έβρισκε. Αλλά είπαμε, παιδάκι με ασημένια/άσπρα μαλλιά πρέπει παντου να γαμάει, το έχουν αυτό οι Ιάπωνες..
rat_poison
19-01-2010, 02:25
Good idea, shame about the execution είπα, αν πρόσεξες.
SpiritCrusher
19-01-2010, 02:32
Δεν ξέρω το θεώρησα τόσο χαζό το όλο σκηνικό που ακόμα και η ιδέα δε μου άρεσε.
Γενικά με μια πρόχειρη σκέψη νομίζω πως είναι το πιο ξενέρωτο τέλος σε anime που έχω δει έβερ
Comte de Saint-Germain
19-01-2010, 13:40
Ναι γαμώ την πουτάνα μου κάντε ένα έντιτ, δεν το χω τελειώσει ακόμα.
το τέλος του άνιμε είναι μούφα.
το τέλος του μάνγκα είναι απίστευτο.
SpiritCrusher
22-03-2010, 13:05
Θα μας τρελάνετε.
Τι διαφορά είχε το ένα με το άλλο;
_UnHoLy^MaRtYr_
22-03-2010, 13:06
την τελευταια σελιδα.
Kelldorain
22-03-2010, 13:28
Αν εξαιρέσεις το τελευταίο chapter (σιγά το chapter) είναι ολόιδια, εκτός αν αναφέρεται στο ότι γενικά το σχέδιο στο manga αναλύεται περισσότερο, αλλά και πάλι.
βασικά, η διαφορά είναι απειροελάχιστη
ρε, δε ξέρω τι παίζει αλλά το μάνγκα που διάβασα εγώ δεν έχει καμιά σχέση με το άνιμε, δεν υπάρχει ούτε νήαρ ούτε μέλλο, στο τέλος γίνεται κάτι γαμάτο μεταξύ ελ και λάιτ και τελείωνει, το ίδιο συμβαίνει και στις 2 live action ταινίες. Μπορεί απλά να το είδα στην ταινία και να νομίζω ότι έγινε και στο μάνγκα, γουατέβερ
Kelldorain
22-03-2010, 18:47
Λολ μια χαρά υπάρχουν στο manga, ή θα διάβασες κάνα fanmade ή απλά δεν τα μπερδεύεις
SpiritCrusher
22-03-2010, 19:12
Σαν εσένα καλή ώρα.
Kelldorain
22-03-2010, 19:14
Αχαχαχαχαχαχαχ σκάλωσα για λίγο
μπορεί να είναι κανα διαφορετικο μανγκα βασισμενο στην ταινια, γιατι και η ταινια με L τελειωνει
metamelia1
08-05-2010, 11:21
http://media.ebaumsworld.com/picture/truestrican/CAPTAINOBVIOUS.png
μπιζαριος
08-05-2010, 11:26
καλα σε γαμαει ο Ryuk
Clockwork Orange
08-05-2010, 11:26
σε ειχαμε καταλαβει απο το αβαταρ φιλος
Esena se gamaei o Kira :p(Just jocking)
metamelia1
08-05-2010, 11:41
Esena se gamaei o Kira :p(Just jocking)
:touched:
Παρακμιακό Εργαλείο
08-05-2010, 16:33
Ω τι τιμή. Ο L στο φόρουμ μας. Welcome!
Απο τα καλυτερα anime ο Kira απλα ο καλυτερος αντιηρωας του υπηρξε ποτε...
commissar
26-08-2017, 15:31
Χθες βγήκε η ταινία στο νετφλιξ και είναι ο πάτος ο ίδιος, αναμενόμενα μάλλον.
Ο πρωταγωνιστής (που μου θυμίζει τον good son και περίμενα να σκάσει ο Σούπερ Δημήτριος να σώσει τη φάση) ήταν όπως πάντα εκνευριστικός ηλίθιος ατάλαντος και #starxidiamasfygeapotoholywood, τόσο που έκανε τον αστείο L να φαίνεται ότι δίνει ερμηνεία ζωής. Σκέφτομαι και τον Dafoe σε ένα τραπέζι τρώγοντας φουντούνια να ηχογραφεί τα μέρη του περιμένοντας να τελειώσει η μαλακία και να πάρει τα λεφτά για να πληρώσει τους λογαριασμούς του, εντάξει δεν περίμενε κανείς σε μιάμιση ώρα να δείξουν ΤΟ έπος αλλά αυτό ήταν πραγματικά άθλιο.
ypersyntelikos
26-08-2017, 18:46
Και μόλις το κατέβασα. Να μην κάνω τον κόπο καν δλδ;
commissar
26-08-2017, 21:36
Ξέρω γω, δες το, αν ξεπεράσεις τον ατάλαντο πρωταγωνιστή, τον αταίριαστο L, την καρικατούρα του Ryuk και το ότι ουσιαστικά το μετέτρεψαν σε YA love story μπορεί και να σ'αρέσει :P
ypersyntelikos
27-08-2017, 00:02
Ξέρω γω, δες το, αν ξεπεράσεις τον ατάλαντο πρωταγωνιστή, τον αταίριαστο L, την καρικατούρα του Ryuk και το ότι ουσιαστικά το μετέτρεψαν σε YA love story μπορεί και να σ'αρέσει :P
ψήθηκα :maikl: