View Full Version : The Answer 26/1/07 - Gagarin 205
Μιας και δεν εγραψε τιποτα κανεις, ας πω δυο λογια.
Νταξει ητανε καβλωτικοι. Τρομερος ηχος, διαθεση απο τη μπαντα, frontman απιστευτος, αρχιδατο παιξιμο.
Γενικα η μπαντα το χει, δεν ειναι fake.
Το Gagarin κατω πηχτρα, ο εξωστης βεβαια ηταν κλειστος. Υπολογιζω γυρω στα 700 ατομα ειχαμε μαζευτει. Κατι παραπανω απο μια χαρα αν υπολογισουμε οτι το αλμπουμ δεν εχει πουλησει ουτε 1000 αντιτυπα απ'οτι εμαθα.
Ακουστηκε ολοκληρο σχεδον το ντεμπουτο αλμπουμ τους πλην του "Leavin' Today", τα "Doctor" και "Keep Believin' " συν μια κοβερια το "Sweet Emotion" απο Aerosmith.
Γενικα, ομορφιες.
Edit: Μονο μειον η μικρη διαρκεια του set.
fandango
27-01-2007, 20:53
κι ο μαλάκας δεν ήρθα, για να δώσω ΑΣΕΠ. δε με χάλασε που έχασα τη συναυλία και πήρα τα 3 μου στον ΑΣΕΠ. άκου "εκπρόσωποι της λογοτεχνίας γενιάς του '30"...Κάτσε ρε πούστη, εγώ άμα τους ρωτήσω ποια ήταν τα σημαντικότερα albums που βγήκαν τη δεκαετία του '80 στο heavy metal θα ξέρουν να μου πούνε?? αντε μη γαμησω. σορυ για το οφ τόπικ.
:cry:
Τι συμπτωσις. Και εμενα ενα φιλαρακι μου δεν ηρθε για τον ιδιο λογο.
Oi what's the buzz htan mia xara,groove- aran kai paiksan psyxomena.Bebaia 10000 fores kalytera 8a htan an tragoudage h jane,alla kai o alx htan ok.Meta bghkan oi Irlandoi,paiksan to hard rockin blues tous,ta spasan kai fygan.Oi an8rwpoi ayto pou kanoun to kanoun para poly kala!Demenoi kai oreksatoi epaiksan sxedon olon ton disko,o Cormac apedeikse oti kai live einai FWNARA, o ki8aristas gamhse kai genika mas esteilan....Kai to sweet emotion htan miam!To arnhtiko ths synaylias den htan to mikro set (1 disko exoun,eleos!) alla o ksenerwtos kosmos pou ka8otan kai apla koitage...
http://i73.photobucket.com/albums/i238/Hawkwind2112/002.jpg
http://i73.photobucket.com/albums/i238/Hawkwind2112/003.jpg
http://i73.photobucket.com/albums/i238/Hawkwind2112/004.jpg
http://i73.photobucket.com/albums/i238/Hawkwind2112/010.jpg
sorry gia thn poiothta twn fotos alla einai apo to kinhto mou kai eixa piei kai ligo parapanw...
regularpaul
27-01-2007, 22:24
Βοηθήστε με λίγο να καταλάβω.
Πώς γίνεται η συγκεκριμένη μπάντα να έχει τόσο πολύ κόσμο?
Μην παρεξηγηθούμε, κι εμένα μου αρέσει ο δίσκος και εχτές λόγω έλλειψης παρέας/βαρεμάρας δεν κατέβηκα. Αλλά δεν τον βρήκα και τόσο συνταρακτικό ώστε να προβάλλεται τόσο και μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση το ότι τράβηξαν 700 άτομα.
Για πείτε τι παίζει.
poly apla giati paizoun 70iles pou exoun kosmo sto Ellada + to sprokshmo.Pantws gia mena aksezoun ta 700 atoma dioti h mousikh tous apla gamaei.
regularpaul
27-01-2007, 23:07
Ναι, εννοείται πως γουστάρω που μάζεψαν τόσο κόσμο.
Αλλά με αυτό το σκεπτικό (παίζουν 70ίλες), οι Burning Saviours τι θα μαζέψουν? Ας μην απαντήσω και γίνω χυδαίος.
Μάλλον είναι ένας συνδυασμός παλιοροκάδων/μεταλλάδων/hype που παίζουν ρόλο. Δηλ. από τα 120 άτομα των (πιο doom είναι η αλήθεια) Witchcraft στα 700, υπάρχει μια ανεξήγητη (για μένα) διαφορά.
stam and the witches
27-01-2007, 23:52
http://www.hammer.gr/images/metalhammer.gif
Phantom Duck
28-01-2007, 01:49
Εν τω μεταξύ βλέπω πάνω που γράφει "δη ούλτιμεητ ηαρ" κι έχς λιώσει, συνεχίστε παρακαλώ.
Αλλά με αυτό το σκεπτικό (παίζουν 70ίλες), οι Burning Saviours τι θα μαζέψουν? Ας μην απαντήσω και γίνω χυδαίος.
Μάλλον είναι ένας συνδυασμός παλιοροκάδων/μεταλλάδων/hype που παίζουν ρόλο. Δηλ. από τα 120 άτομα των (πιο doom είναι η αλήθεια) Witchcraft στα 700, υπάρχει μια ανεξήγητη (για μένα) διαφορά.
Ntaks, oi the answer paizoun pio "laikh" mousikh apo tous burning saviours.Se syndiasmo me to sprokshmo...
Kveldssanger
28-01-2007, 09:26
Καλά, πάντως από πλευράς "σπρωξίματος" και οι Witchcraft π.χ. που ανέφερε ο Παύλος δεν είχαν φάει πολύ λιγότερο (στον χώρο τουλάχιστον), αλλά νομίζω ότι το θέμα "λαϊκό" που λέει ο rush έχει ένα σημαντικό point.
μμμ για τη παραπάνω σύγκριση, και το live Witchcraft είχε καταχώρηση στο χάμερ.
η μόνη εξήγηση είναι ότι ο κόσμος θέλει κιε υποστηρίζει τα λάηβ της didi (τρομακτικό αυτό). και τα σιντί the answer στα ράφια με τις rock νέες κυκλοφορίες του metropolis (eh μάλλον η καλύτερη προώθηση).
dyingfreedom
28-01-2007, 15:40
Ρε, γιατί θα πρέπει να γίνονται συγκρίσεις;
Και το αν τρώει η μια μπάντα περισσότερο σπρώξιμο από την άλλη;
Who gives a shit?
Το ζήτημα είναι ότι και οι Answer και οι Witchcraft και οι Wicked Minds και οι Burning Saviours και οι Big Elf ξέρω γω αξίζουν το σπρώξιμο και το αν σε κάποια μπάντα από αυτές υπάρχει και το ανάλογο hype καλό είναι.
Προχτές οι answer το απέδειξαν αυτό και με το παραπάνω.
Περισσότερα στο ρηβιού.
MEMPHIS WATER λέμε !!!!!!!
eh δε κάνουμε μεταλοσυζήτηση του στυλ "η μπάντα μου είναι καλύτερη απ'τη δικιά σου νιανιανια"... αλλά είναι όντως ενδιαφέρον να δούμε γιάτι 120 και 700, γιατί απτους Answer και Witchcraft και Wicked Minds και Burning Saviours και Big Elf που λες όλα θα πιάσουν πάτο εκτός από Answer, ποιό είναι λοιπόν το μυστικό να μαζέπσει κόσμο μια μπάντα που ακσίζει κιε τέτοια.
Ntaks, oi the answer paizoun pio "laikh" mousikh apo tous burning saviours.Se syndiasmo me to sprokshmo...
+ isws kai h mh 8elhsh twn akroatwn na psaksoun monoi tous ton hxo pou goustarpoun...Mh ta lame 1000 fores.
dyingfreedom
28-01-2007, 15:52
Χμ, όσον αφορά τους Answer, σαφώς και παίζουν πιο "εμπορική" μουσική από τους Witchcraft και είναι κάπως πιο άμεση.
Γενικώς περισσότερος κόσμος κλίνει προς Led Zeppelin φάση ακούσματα. Σε συνδυασμό και με την σίγουρα μεγαλύτερη προώθηση των Answer καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος θέλει πλέον τέτοια lives.
Επίσης τον τελευταίο χρόνο υπάρχει και μια τάση για ρετρό καταστάσεις (\m/) που κερδίζει ολοένα και περισσότερους.
Ας έρθουν και οι Burning Saviours να δούμε. :P
είναι αυτό που πε ο Παύλος.
... κιοι Wicked Minds είναι πολύ κοντά σαυτόν τον ήχο (σίγουρα πολύ περισσότερο από Witchcraft k Burning Saviours πουναι οκ, doom rock) αλλά κανείς δε πσάχνεται να ακούσει τα άλμπουμ τους.
Ίσως γιατί μόνο ένα δισκάδικο, κιαυτό απ'τα underground της υπόθεσης, έχει ενδιαφερθεί να τα φέρει κιε άντε να χει πουλήσει 10 κόπιες. Που αυτό σημαίνει ότι δε θα ενδιαφερθεί να τους φέρει κ κανένας διοργανωτής.
Που σημαίνει ότι στη καλύτερη αν τους φέρει κάποιος, θα ναι κανένας τρελαμένος fan που είναι συνειδητοποιημένος ότι θα μπει μέσα και τους φέρνει για να γουστάρει ο ίδιος χωρίς πολύ promotion, πολλές αφίσες, προσκλήσεις σε πολλά περιοδικά κτλ κτλ. και σε μικρό club φυσικά που κιαυτό σημαίνει ακόμη λιγότερο promotion.
Οπότε 100 άτομα max αντί για 700.
μήπως να το κάνουμε σπλιτς το θρεντ;
Jim Dandy Mangrum
29-01-2007, 16:11
bottleneck re mounia!!!!! :D
mrmaiden
30-01-2007, 02:17
Poly oraio live.
Dystyxos ligi ora an kai dikaiologountai.
Imouna toso kokkalo i' evlepa mprosta mou ton Robert Plant ?!!
metamelia3
30-01-2007, 05:43
Όχι ρε λεβέντη, σωστός ήσουν!!!
Jollyroger
07-02-2007, 01:50
kala htan.parepiptwntws den perase ta 400 eishthria... :(
Kingryche
07-02-2007, 01:54
μήπως αυτό είναι ενδεικτικό των συναυλιών γενικότερα?
στους 2 που πληρώνουν (φουσκωμένο εισιτήριο για να βγουν τα μεγάλα έξοδα της συναυλίας) 1 μπαίνει τζάμπα?
Dragonlord
08-02-2007, 04:22
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&live=80)