PDA

View Full Version : DVD to AVI & TS to AVI

Bullet
26-01-2007, 11:49
και για το αντίστροφο,δε λέμε όχι

προτείνετε τα καλύτερα για σας προγραμματάκια για αυτές τις δουλειές

26-01-2007, 13:03
Για dvd to avi, τα είπα και στο οφτόπικ θρεντ, gordian knot. Πολύ καλά αποτελέσματα, λογικά πλέον θα υποστηρίζει και xvid built in(παλιότερα ήταν λίγο διαφορετικά για μέσα από virtuadub), για x264 δεν είμαι σίγουρος.

Για το ανάποδο, το windvdcreator σε μένα είχε δουλέψει μια χαρά όταν έκανα σε dvd κάτι συλλογές από μουσικά vids για κάτι φίλους πριν από 2 χρόνια, έφτιαχνες και μενού με ήχο αν ήθελες και από όλα.

TS τι είναι;

gasgion
26-01-2007, 13:59
paidia ego genika gia videos converter pou perilamvanoun fusika kai tin katigoria pou orizete sto topic xrisimopio :Winavi,Total video converter.

Bullet
26-01-2007, 14:00
Για dvd to avi, τα είπα και στο οφτόπικ θρεντ, gordian knot. Πολύ καλά αποτελέσματα, λογικά πλέον θα υποστηρίζει και xvid built in(παλιότερα ήταν λίγο διαφορετικά για μέσα από virtuadub), για x264 δεν είμαι σίγουρος.

Για το ανάποδο, το windvdcreator σε μένα είχε δουλέψει μια χαρά όταν έκανα σε dvd κάτι συλλογές από μουσικά vids για κάτι φίλους πριν από 2 χρόνια, έφτιαχνες και μενού με ήχο αν ήθελες και από όλα.

TS τι είναι;

το ts ειναι αρχειο hd ταινιας

Deniz
26-01-2007, 17:00
Για DVD-->avi,mpeg είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το ImTOO DVD Ripper Platinum 4.0.35 :)