View Full Version : Oscars baby
MastodontoideaPliokenous
23-01-2007, 22:03
http://www.oscar.com/nominees/?pn=list
Α ανδρικου ο λεο κε ο γουιλ σμιθ??μαλιστα
_UnHoLyMaRtYr_
23-01-2007, 22:08
Καλά σας τον έμπηξε ο λεό
edit: α για το μπλαντ ντάιαμοντ είναι, πάσο.
MastodontoideaPliokenous
23-01-2007, 22:16
πολυ αδιαφορες υποψηφιοτητες ομως :|
hvilelos?
23-01-2007, 22:28
Gia vatomoura exoume kamia ipopsifiotita h tha sarwsei ta panta o Balboa?
MastodontoideaPliokenous
23-01-2007, 22:49
Χεστηκε η φοραδα σταλονε και Σκαρλετ επιτελους
enitharmon
23-01-2007, 23:02
πείτε μου για πιο λόγο να δεις κάποιος το The Queen? :?
MastodontoideaPliokenous
23-01-2007, 23:11
6 υποπσηφιοτητες ομως τσιμπησε,εδω να με πεις εντελως για τον πεο εχει καταντησει η ολη διαδικασια.καμια ελπιδα.Ερχομαι και λεω,γιατι το Βαβελ?Νταξ ειπαμε χαωδη σκηνοθεσια και συνδεση γεγονοτων αλλα ψοφησε
πείτε μου για πιο λόγο να δεις κάποιος το The Queen? :?
το είδα βασικά και αφενός δε θυμόμουν την αντίδραση της βασιλικής οικογένειας όταν σκοτώθηκε η ντι οπότε έιχε ένα ενδιαφέρον, αφετέρου (και κυριότερο) παίζουν ωραία όλοι, και η βασίλισσα και ο φίλιπ και ο τόνι μπλερ και μοιάζουν κιόλας με τους αληθινούς.
συνολικά, βλέπεται αρκετά ευχάριστα.
enitharmon
24-01-2007, 00:24
ναι, αλλά να δώσω 7,5 να το δω; ούτε και 1,5 για νοικιαση εδω που τα λεμε.
αν το δειχνε στην τιβι δεν ξερω
για πειτε τωρα.
από τη λίστα δεν έχω δει ούτε ένα και αποφάσισα αυριο να παω σινεμα
ποιπ από τα παρακάτω: άρωμα, the departed, babel ή Pursuit of Happyness
όχι απαραίτητα πιο είναι πιο καλό, πιο είναι περισσότερο για σινεμα
Phantom Duck
24-01-2007, 00:25
Έχω δει μόνο το Βαβέλ και το προτείνω ανεπιφύλακτα αγνοώντας τα υπόλοιπα.
κι εγώ το κατέβασα πάντως, σινεμά δε θα το έβλεπα.
από αυτά που ρωτάς έχω δει μόνο το άρωμα και ήταν ωραίο, όχι ιδιαίτερα ταινία για σινεμά ωστόσο.
enitharmon
24-01-2007, 00:33
γιατι; :(
μ, δεν το είπα καλά.
εννοώ ότι δεν είναι απαραίτητα ταινία για σινεμά, εγώ δεν το μετάνιωσα που την είδα εκεί.
αν κάποια από τις άλλες έχει εφέ και πράματα τέτοια, ίσως καλύτερα να δεις αυτήν και το άρωμα σε dvd.
edit: η σύνταξή μου υποφέρει απόψε!
για πειτε τωρα.
από τη λίστα δεν έχω δει ούτε ένα και αποφάσισα αυριο να παω σινεμα
ποιπ από τα παρακάτω: άρωμα, the departed, babel ή Pursuit of Happyness
όχι απαραίτητα πιο είναι πιο καλό, πιο είναι περισσότερο για σινεμα
Πιστευω το αρωμα αξιζει να το δεις κινηματογραφο.
Οσο για το the queen, αν εξαιρεσεις την Helen Mirren που ειναι εκπληκτικη, το υπολοιπο ειναι αρκετα διεκπεραιωτικο, με μιξη με πλανα απο εκεινες τις ημερες με τη μαζικη υστερια. Το περιμενα ακομη πιο σκοτεινο, και ψιλοαπογοητευτηκα.
to departed einai ki wraio kai kalo gia sinemades.ta ypoloipa den ta xw dei omws einai stis prwtes 8eseis tou katebasthriou.
:)
ο αγγλικος τιτλος του αρωματος ειναι perfume ή εχει πεσει κλασσικα ελληνικο movie νυστερι;
the_kindly_one
24-01-2007, 11:07
Ψηφίζω Το Άρωμα για σινεμά. Νομίζω στη μικρή οθόνη θα χάσει πολλή από την ατμόσφραιρα της εποχής και των καταστάσεων που περιγραφει -σε αυτόν τον τομέα πολύ επιτυχημένη η ταινία. Και ο πρωταγωνιστής..... εεεε, μα είναι.... κα-τα-πλη-κτι-κός :P
Zoonchild
24-01-2007, 11:15
Ψηφίζω Το Άρωμα για σινεμά. Νομίζω στη μικρή οθόνη θα χάσει πολλή από την ατμόσφραιρα της εποχής και των καταστάσεων που περιγραφει -σε αυτόν τον τομέα πολύ επιτυχημένη η ταινία. Και ο πρωταγωνιστής..... εεεε, μα είναι.... κα-τα-πλη-κτι-κός :P
:pink:
μα βοηθιστε τον eye-patched να το βρει ντε
Parasight
24-01-2007, 11:18
Μια ζωή αναρωτιέμαι γιατί να ασχολούμαστε με τα Oscar. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αλληλοβραβεύσεις ευνοουμένων και μελών κάποιου ευρύτερου κλειστού "club" ή μιας νύχτας επιδιξιομανούς glam; Υπάρχει πχ καθαρά ποιοτική επιλογή; Το 90% των αγαπημένων μου ταινιών δεν ήταν ποτέ καν υποψήφιες.
Τεσπα, δε θέλω να σας τη σπάω με γκρίνια, απλά είπα να πω κι εγώ τη μαλακία μου. Please carry on :P
the_kindly_one
24-01-2007, 11:18
:pink:
:oops:
ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ?
Lost_In_Cooperland
24-01-2007, 11:23
Perfume: The Story of a Murderer
Magellan
26-02-2007, 10:52
Tα βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες:
Όσκαρ καλύτερης ταινίας: Ο πληροφοριοδότης
Όσκαρ σκηνοθεσίας: Μάρτιν Σκορτσέζε (Ο πληροφοριόδότης)
Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου: Έλεν Μίρεν (Η βασίλισσα)
Όσκαρ α' ανδρικού ρόλου: Φόρεστ Ουίτακερ (Ο τελευταίος βασιλιάς της Σκωτίας)
Όσκαρ β' ανδρικού ρόλου: Αλαν Αρκιν (Little Miss Sunshine)
Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου: Τζένιφερ Χάντσον (Dreamgirls)
Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας: Οι ζωές των άλλων (Das Leben der Anderen, Γερμανία).
Όσκαρ σεναρίου: Little Miss Sunshine, Μάικλ Αρντ
Moonspellheim
26-02-2007, 11:12
Epishs to Basic Instict 2 sarwse ta vatomoura.
MastodontoideaPliokenous
26-02-2007, 13:27
νμζ τα οσκαρ τα αναμενομενα,αν εξαιρεσεις του β γυναικειου ρολου(δεν την εχουμε δει κιολας την ταινια)
GuardianOfIvorytower
26-02-2007, 15:13
Πιστεύω άξιζε να το πάρει ο Σκορτζέσε, πολύ καλή σκηνοθεσία (για άλλη μια φορά βέβαια) κ πολύ καλή ταινία γενικότερα (αν κ δεν είναι η καλύτερή του - are u talking to me?).
_UnHoLyMaRtYr_
26-02-2007, 15:53
Ο Σκορσέζε το πήρε γιατί τον λυπόντουσαν βασικά. Και γενικά όλοι έτσι το παίρνουν, άρα ποιος γαμεί
fandango
26-02-2007, 18:44
Απορία:
Ο Τζακ Νίκολσον γιατί δεν ήταν καν υποψήφιος για Α' ανδρικού?
:?:
GuardianOfIvorytower
26-02-2007, 18:50
Unholy, παίζει να ισχύει αυτό που λες για Σκορτσέζε, αλλά έστω κ έτσι γιατί όχι. Θα μου πείτε βέβαια, εδώ κοτζάμ Χίτσκοκ κ Κιούμπρικ δεν πήραν ποτέ Οσκαρ σκηνοθεσίας, οπότε τρέχα γύρευε....
MastodontoideaPliokenous
26-02-2007, 19:21
Bασικα αν σκεφτειτε οτι εχει παρει αγαλματακι ο σταλονε καταρρεει καθε σοβαρη αντιμετωπιση του θεσμου ή το γεγονος οτι ο ν.ουασινγκτον πηρε το οσκαρ για το ημερα εκπαιδευσης επειδη δε το πηρε για τον τυφωνα ή το γεγονος οτι ο ντε νιρο εχει παρει ενα οσκαρ την στιγμη που εχει παιξει 3 τλχ ρολους για τους οποιους επρεπε να παρει ολα τα οσκαρ μαζι χωρις να γινει η απονομη κ αλλα πολλα .Τωρα για το αν ο πληροφοριοδοτης αξιζε περ/τερο απο τους Δρομους της Νεας Υορκης/Ταξιτζη/Οργισμενο ειδωλο/Γκουντφελας κ παει λεγοντας μονο οι αμερικανοι το ξερουν.Ας οψεται ο Μεγας Κεβιν Κοστνερ κ ο Ρομπερτ Ρεντφορντ
το όσκαρ στο Oι ζωές των άλλων μου φέρνει μένος. Σούπερ υπερτιμημένη ταινία. Επίσης λυπάμαι που το κοριτσάκι του Little miss sunshine δεν πήρε το όσκαρ γιατι ήταν καταπληκτική άλλα ίσως η άλλη να ήταν καλύτερη. ο κλίντ δεν πήρε τίποτα;
metamelia3
26-02-2007, 22:06
Όχι. ποτέ δεν ήταν ακτιβ μεμπερ η πουστάρα
Antrikos
27-02-2007, 00:52
Bασικα αν σκεφτειτε οτι εχει παρει αγαλματακι ο σταλονε καταρρεει καθε σοβαρη αντιμετωπιση του θεσμου
Είσαι δομικά ηλίθιος. Αν μπορούσες να έπαιζες και συ με αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ τον ΡΟΚΥ.
Antrikos
27-02-2007, 00:52
Η οποιοσδήποτε ηθοποιός.
MastodontoideaPliokenous
27-02-2007, 01:17
Αβαταρ αλ πατσινο οκ
Antrikos
27-02-2007, 01:25
Άρωμα γυναίκας.Γεια σου!!!~~!!
Not_saved
27-02-2007, 03:39
Όχι. ποτέ δεν ήταν ακτιβ μεμπερ η πουστάρα
Axaxaxaxxaxxax.
Vasika o Clint (o Eastwood) gamaei kai oles tou oi tainies einai koryfaies.