PDA

View Full Version : Evergrey, Λάρ(ι)σα 14/01

Shadowking
16-01-2007, 13:09
Βασικά ήθελα να το γράψω αυτό, το βράδυ της συναυλίας που το πέρασα υπέροχα σε νετκαφέ της Λάρσας περιμένοντας το 1ο τραίνο, αλλά δεν έκατσε και το ξέχασα. Κατ' αρχήν ήθελα να δω live τους Evergrey εδώ και 3-4 χρόνια και αποτελούν μία από τις αγαπημένες μου μπάντες. Για το βράδυ της κυριακής τώρα:

Όπως είχα γράψει και στο live/events, έφυγα τέτοια ώρα ώστε να μην προλάβω τα support, τέλοσπάντων πρόλαβα τους Stonegard. Δεν μου είπαν κάτι, ένα μείγμα power, με κάτι λίγα ακραία φωνητικά, δίκασες κτλ. Στην "αρένα" του μαγαζιού (το οποίο είχε φουλάρει άσχημα), τα μικρά Λαρισαϊκά μεταλλάκια είχαν αρχίσει τις μλκς ήδη από το support. Μάλλον θα πρέπει να κόβουν την είσοδο σε καυλωμένα παιδάκια που πάνε σε live " για το ξύλο"... Αnyway. Οι Evergrey βγήκαν κατά τις 11 νομίζω, με setlist αρκετά παρόμοιο με αυτό του live + 2-3 από το καινούριο. Αρκετά καλός ήχος, η φωνή του τραγουδιστή αρκετά κάτω, μπροστά-κέντρο που ήμουν δεν τον άκουγα σχεδον καθόλου, το group είχε κεφάκια, ακούσαμε κομματάρες (Solitude Within, I'm Sorry, When the walls go down, Masterplan, Mark of the triangle, Touch of blessing, Recreation Day), δεν ακούσαμε άλλες (Nosferatu, Harmless Wishes κτλ). Γενικά μου άρεσαν πολύ.

Ντου και ξύλο σε:

1) Καυλωμέμνα παιδάκια που πάνε σε συναυλίες μόνο για το "ξύλο" χωρίς να σκαμπάζουν από το group που παν' να δούν και σου γαμάνε την συναυλία. Όχι ρε ζώα, το "When the walls go down", δεν είναι διάλλειμα, ούτε ώρα να ανοίξεις συζήτηση με τα υπόλοιπα ζωάδια τους φίλους σου σε άπταιστα λαρσαικά. Τα αρμέγετε αύριο τα πρόβατα :P Ξύλο λοιπόν.

2) Σε ένα συγκεκριμένο κωλόπαιδο που στην εισαγωγή του "I'm Sorry" ούρλιαζε διαρκώς σαν κατσίκι σε σφαγή. Πολύ ξύλο εκεί.

3)Στα live-άδικα γενικά που έχουν το κουτάκι την μπύρα 4ε και το μισόλιτρο νερό 1ε. Φωτιά.

Setlist(ό,τι θυμάμαι):

Intro
Blinded
End of your days
As I lie here bleeding
I'm Sorry
Recration Day
Solitude Within
Rulers of the mind
Mark of the triangle
More than ever
When the walls go down
In Rememberance
Till Dagmar + Still in the water
A touch of blessing
Masterplan

Χαίρεσθε.

Lost_In_Cooperland
16-01-2007, 13:14
τα σαπόρτ ήθελες να τα χάσεις γιατί είχες ακούσει και δε σου άρεσαν ή είσαι απλά καθυστερημένος;

Shadowking
16-01-2007, 13:20
Από stonegard, κάτι είχε πάρει το αυτί μου, τους πρώτους λόγω καθυστέρησης. Δικιάς μου. :P

TheHeartcollector
16-01-2007, 14:10
Silipitiria loipon pou exases to proto support tous Innosense, apo tis korifees prog bandes pou exo akousei stin elliniki skini.

Boom!
16-01-2007, 19:03
Κι εγω τους εχασα τους Innocence, δε θα πεθανω κιολας.
Οι Stonegard δε μου ειπαν και πολλα. Βεβαια ειχαν σκατα ηχο και η ορατοτητα της σκηνης που ειχα εκεινη τη φαση ηταν χειροτερη και απο αυτη της προσφατης εμφανισης των Tool. Οποτε....
Στους Evergrey αντιθετα ειχα καβατζωθει σε θεση ποιοτικη και εβλεπα jet. Αν και ο ηχος δεν ηταν και ο καλυτερος δυνατος, περασαμε γαμω. Απο οσες φορες τους εχω δει, νομιζω αυτη ηταν η καλυτερη εμφανιση τους. Νταξει θα γουσταρα κανα κομματι παραπανω απο το "Monday...." και κανα παλιο ακομα, αλλα γενικα ηταν αψογα τα παιδια, μπραβο τους.
Μετα το live ξαναβγηκαν μια γυρα και υπεγραψαν αυτογραφα, βγηκαν φωτογραφιες και γενικα ηταν πολυ φιλικοι και εκτιμουν τους fans. Καλη φαση. Αυτα να τα βλεπουν κατι τυποι που λυμαινονται το χωρο και ζητανε να τραβιεται ο κοσμος σε διαφορα clubs μετα τα live και να πληρωνει εισοδους για να παρει ενα αυτογραφο.

lebowski
16-01-2007, 23:56
Λοιπον μετα απο 3 μερες χωρις pc ( :loco: ) ηρθε η ωρα να πουμε δυο κουβεντες γι'αυτο το live.
Kαταρχας το θετικο ητανε οτι ο κοσμος γεμισε το blive.
Οσον αφορα τις μπαντες...
--innosense :Oσοι δεν τους ξερατε ειμαι σιγουρος οτι σας ξαφνιασαν ευχαριστα.Η μπαντα γαμει εντελως και ο τραγουδιστης τα σπαει κανονικα.Αψογοι!(η διασκευη σε fates :shock: )
--stoneguard : Καταφεραν να διχασουν τον κοσμο εντελως.Εκει που καθομουνα και μιλουσα με κατι φιλαρακια για το ποσο μετριοι ειναι σκαει ενας τυπος και λεει"πσσσ τι μπαντα ειναι αυτη ρε σεις?παω να παρω τα cd τους τωρα!" :?Οχι του γουστου μου παντως.
--evergrey : Σταθερη αξια.αψογοι παιχτες και επαγγελματιες.Λιγο κουραστικα τα διαλειμματα με τα solos και μονο 3 κομματια απο το monday... ηταν τα μονα μειον.

Παραλειπομενα: Οσοι εισασταν εκει θα προσεξατε οτι τα φωνητικα στους evergrey ηταν αρκετα χαμηλα.Ο τραγουδιαρης ειχε προβλημα με το λαιμο και μολις φτασανε τον πηγανε αμεσως στο νοσοκομειο της Λαρισας.Ο γιατρος εκει του ειπε να μην τραγουδησει αλλα μια ενεση κορτιζονης εδωσε τη λυση.
Οι evergrey αναμενοτανε στην Λαρισα στις 10 το πρωι.Καποια προβληματα ομως στα συνορα με Αλβανια τους αναγκασαν να φτασουν 3 το μεσημερι.Ο αγωνας δρομου που ακολουθησε για να γινουν ολα στην ωρα τους δεν πρεπει να εχει τελειωσει ακομα...
Το κουτακι μπυρας 4 ευρω?Ρε δε γαμιομαστε λεω'γω.
Καλη φαση οταν στο τελευταιο κομματι ο κιθαριστας ανεβασε εναν πιτσιρικα ο οποιος αρπαξε αμεσως την κιθαρα και σολαρε αψογα.

Βαριεμαι να γραψω αλλα...

Evarian
17-01-2007, 11:35
ti pragma egine? anebhke theaths na solarei ????

GuardianOfIvorytower
17-01-2007, 15:25
Ποιο έπαιξαν από τους θεούς Fates?

Fake Lover
17-01-2007, 17:37
To part III apo to APSOG...gamw...
pragmatika ksafniastika poly euxarista apo tous INNOSENSE,polu kalh mpanta an kai o metrios hxos den tous boh8hse.o tragoudiasths APSOGos!8imize poly Khan!Eidka sta dika tous kai oxi toso sth diaskeuh Conception( :shock: ).Pira kai to demo se digipack siskeuasia kai ola komple

Oi Stonegard de mou'pan apolytws tipota opote tous prospernaw..

EVERGREY gia mia akoma fora koryfaioi!An kai me problima sth fwnh tou Englund,o typos prospa8ise oso mporouse.Pisteuw kana misawraki akoma 8a tous epairne kanonika na paiksoun,me 1-2 apo Dark,kai merika akomh apo Solitude kai Monday.
Ante mexri thn epomenh fora...Parepiptontws mprabo kai stous diorganwtes gia thn apsogh thrhsh tou programmatos.Mono 5 lepta ka8isterhsh gia thn enarksh ths sinaulias de sinantas sixna...

Lost_In_Cooperland
17-01-2007, 17:40
αν έχετε info για το πώς μπορούμε να προμηθευτούμε το δεμο των INNOSENSE, πείτε, ε. Ή κάνα site ξέρω 'γω.

lebowski
17-01-2007, 18:40
αν έχετε info για το πώς μπορούμε να προμηθευτούμε το δεμο των INNOSENSE, πείτε, ε. Ή κάνα site ξέρω 'γω.

Για οσους ηταν εκει το demo των innosense πωλουταν προς 2 ευρω στην εισοδο/εξοδο.Για τους υπολοιπους κατι θα γινει.Θα πω στα παιδια να μου δωσουν κανενα mail.

Lost_In_Cooperland
17-01-2007, 18:48
τένξ.

lebowski
17-01-2007, 18:56
innosense

http://i8.photobucket.com/albums/a18/koroido/SA400009.jpg

stoneguard

http://i8.photobucket.com/albums/a18/koroido/SA400010.jpg

evergrey

http://i8.photobucket.com/albums/a18/koroido/SA400014.jpg

me!!!

http://i8.photobucket.com/albums/a18/koroido/SA400030.jpg

eleventh guardian
17-01-2007, 18:57
:shock:

Lebowski είσαι ίδιος με τον Edlund!

Lost_In_Cooperland
17-01-2007, 19:03
ρε, ο λεμπόφσκι μια χαρά παιδί είναι!

lebowski
17-01-2007, 19:04
ρε, ο λεμπόφσκι μια χαρά παιδί είναι!

ετσι...
Τι σχεση εχω εγω ρε μ'αυτον τον ασχημαντρα? 8)

Boom!
17-01-2007, 20:07
Μολις διαπιστωσα οτι ειχα αραξει λιγο πιο πισω απο το lebowski.

Fake Lover
17-01-2007, 21:28
to e-mail twn INNOSENSE einai vasilisgeor@yahoo.gr (o tragoudisths tous)

to grafei mesa sto demo tous kai dystyxws einai h monh plhroforia hlektronikou typou pou anagrafetai...

TheHeartcollector
17-01-2007, 23:11
Se kamia vdomada tha exoune myspace opote min agxoneste ;)

lebowski
21-01-2007, 03:30

Ετοιμο..

http://www.myspace.com/innosensetheband

eleventh guardian
21-01-2007, 03:47
Ωραίοι. :thumbsup:

Φρέσκο progressive χωρίς ανούσιες υπερβολές, τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι που άκουσα.

verdictdenied
23-01-2007, 16:50
κουφάθηκα τώρα!!!!
Αθήνα δεν παίξανε???

Lost_In_Cooperland
23-01-2007, 17:01

Ετοιμο..

πολύ ωραία τα τραγούδια και πάρα πολύ καλός ο τραγουδιστής (αυτό δεν το περίμενα!). Πώς μπορείς να στείλεις μήνυμα, όμως, αν δεν έχεις myspace; :|

PainOfSalvation
23-01-2007, 17:02
eykola....kaneis register :P

Lost_In_Cooperland
23-01-2007, 17:05
πιο πιθανό το βλέπω να πάω στη λάρισα να το πάρω χέρι-χέρι!

Fake Lover
23-01-2007, 18:13
πολύ ωραία τα τραγούδια και πάρα πολύ καλός ο τραγουδιστής (αυτό δεν το περίμενα!). Πώς μπορείς να στείλεις μήνυμα, όμως, αν δεν έχεις myspace; Neutral

to e-mail twn INNOSENSE einai vasilisgeor@yahoo.gr (o tragoudisths tous)

Lost_In_Cooperland
23-01-2007, 19:59
σορρυ, δεν το 'δα :oops:

κthx.

iaberis
27-03-2007, 23:21