View Full Version : Iron Maiden
Kingryche
10-01-2007, 15:50
Λοιπόν,
τον Μάρτιο στο Φάληρο...
έρχονται οι IRON MAIDEN.
κράχτε να το ευχαριστηθεί η ψυχή σας.
Α ναι θα παίξουν όλο το A Matter Of Life And Death.
κράχτε κι άλλο.
ΓΑΜΩ
afroleft
10-01-2007, 15:56
ρε παιδιά αυτό το "κράχτε ERίτες, έρχονται οι Μέηντεν και δε με νοιάζει αν δε γουστάρετε, εγώ τα σπάω φλώροι, να δώκουμε ραντεβού μετά από 2-3 σελίδες να ανάψει το φλέημ ακόμη παραπάνω" και τέτοια θυμίζει ΣτηλΑσσάσιν ας πούμε και έπαψε να είναι αστείο πριν ακόμα γίνει βαρετός και αυτός ο ίδιος ο ΣτηλΑσσάσιν ξερωγω. Περσινά ξυνά σταφύλια κετς.
Οπότε κάμε μου τη χάρη και βάλε άλλο τίτλο γιατί το υπό-φόρουμ αυτό είναι η παράγκα μου και εγώ ας πούμε είμαι μάγκας και καραμπουζουκλής και όχι Κβελντ και Κάρχαρτ να ανέχομαι στη γειτονιά μου κλισέ-φλέημ.
σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και όλα αυτά.
=)
Jim Dandy Mangrum
10-01-2007, 16:00
epos!!!!!!\m/
edit: gia thn afroleftakh einai to apopanw, oxi gia tous akatanomastous. mia fora tous eida etsi ki alliws aytous sto peristeri prin 6-7 xronia me tis 3 ( :rofl: ) ki8ares kai ksenerwsa agria.
Not_saved
10-01-2007, 16:03
E siga.Kai pali 20000 kosmo tha xei.
Lost_In_Cooperland
10-01-2007, 16:05
ψήνομαι να τους δω κάποια στιγμή γιατί δεν τους έχω δει, αλλά μάλλον αυτή η στιγμή θα αργήσει γιατί έχω ακούσει περίπου μισή φορά το μάττερ και μέχρι τη μέρα της συναυλίας δεν προβλέπεται να το ακούσω άλλη μισή.
Kingryche
10-01-2007, 17:08
ρε παιδιά αυτό το "κράχτε ERίτες, έρχονται οι Μέηντεν και δε με νοιάζει αν δε γουστάρετε, εγώ τα σπάω φλώροι, να δώκουμε ραντεβού μετά από 2-3 σελίδες να ανάψει το φλέημ ακόμη παραπάνω" και τέτοια θυμίζει ΣτηλΑσσάσιν ας πούμε και έπαψε να είναι αστείο πριν ακόμα γίνει βαρετός και αυτός ο ίδιος ο ΣτηλΑσσάσιν ξερωγω. Περσινά ξυνά σταφύλια κετς.
Οπότε κάμε μου τη χάρη και βάλε άλλο τίτλο γιατί το υπό-φόρουμ αυτό είναι η παράγκα μου και εγώ ας πούμε είμαι μάγκας και καραμπουζουκλής και όχι Κβελντ και Κάρχαρτ να ανέχομαι στη γειτονιά μου κλισέ-φλέημ.
σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και όλα αυτά.
=)
είπα να πρωτοτυπήσω. να με συγχωρείς, δεν ξεχώριζα το υπο-φόρουμ σου από το σύνολο του ER.
θεώρησα τρε μπανάλ το Iron Maiden για το ER.
=)
dyingfreedom
10-01-2007, 17:10
Ωραία, άντε και Scorpions !!!!
Οκ, καλοί - χρυσοί οι maiden, αλλά 3-4 φορές πιστεύω αρκούν.
Και παίζουν και όλο το τελευταίο;
Δλδ fear of the dark δεν παίζουν; :lol:
Χρηστάρα, pink αλλά δεν κρατήθηκα.
Not_saved
10-01-2007, 17:11
Nai alla gia Sabbath me Dio den tha leges oxi e?Se xoume katalavei koufala :D
dyingfreedom
10-01-2007, 17:16
Μπα, είδαμε Sabbath και όπως πρέπει. =p
Dio με Blackmore θα προτιμούσαμε θαρρώ.
afroleft
10-01-2007, 17:24
Χεχ, σκατοβάζελε Κινγκράιχ ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν στην έλεγα ορ σθ, απλά φαντάζομαι πως ούτε και εσύ θα ήθελες να αρχίσει μετά από πεντέξι ώρες η γνωστή ανταλλαγή εξυπνακίστικων σχολίων "φλώροι ERίτες δε βιώνετε το μεγαλείο του Χάρρις" και "βλάχοι Μεηντενικοί, έχετε πεθάνει και δεν το πήρατε είδηση" κτλ που οκ, προσωπικά τη θεωρώ βαρετή, πόσο μάλλον όταν θα πρόκειται για το υπ'αριθμόν 352154 επεισόδιο της γνωστής σαπουνόπερας. Έχω την εντύπωση πως να το αποφύγουμε εντελώς είναι μάλλον αδύνατο και η χρησιμότητα μιας τέτοιας απαγόρευσης αμφισβητείται (δικαίως θα έλεγα) αλλά είναι τουλάχιστον συνετή η προσπάθεια ελέγχου του φαινομένου.
Ευχαριστώ για την κατανόηση, προσβλέπω σε μελλοντική συνεργασία.
Συνεχίστε με τις ευχές της Διαχειριστικής Αρχής.
eleventh guardian
10-01-2007, 17:25
Κι εγώ θέλω να τους δω γιατί δεν το 'χω καταφέρει μέχρι τώρα (όπως γενικά δεν καταφέρνω να πηγαίνω σε συναυλίες λόγω προγράμματος).
Και το AMOLAD είναι μια χαρά αλμπουμάκι τελικά (κι ας μην το αγοράζω πριν πέσει η τιμή του στα 6.90 e).
Kingryche καμιά λεπτομέρεια παραπάνω; Ημερομηνία (για να δούμε τι μέρα πέφτει) και ώρα ας πούμε;
Kingryche
10-01-2007, 17:37
τιποτάνθρωπε, κρυφογαύρε ( :D )
αφού όπως λες και εσύ εκεί θα καταλήξει, ας το κάνουμε νωρίτερα. Απλά, ήμουν σίγουρος πως περισσότερο θα ασχολούνταν με το γεγονός, αυτοί που κράζουν και δεν θα πάνε παρά αυτοί που θέλουν να πάνε.
συγχωρείσαι, ο Ζούλιο Μπαμπτίστα σε έκανε χαρούμενο (για σήμερα).
Πάνο,
εννοείται οσο πινκ (φλοϋντ) θέλεις σου ανταποδίδω.
Για μένα είναι μόνο θετικό το ότι παίζουν το AMOLAD. Το χρόνου μακάρι να δούμε και την περιοδεία για τα Golden Years. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να κράξω αν έρχεται ένα συγκρότημα. Δεν επιβάλει κανείς σε κανένα να πάει, αλλά μη λέμε τα ίδια... Fear Of The Dark έχει...
Eleventh,
details later. Απλά είναι επιβεβαιωμένο από έγκυρη πηγή.
Dragonlord
10-01-2007, 17:47
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να κράξω αν έρχεται ένα συγκρότημα. Δεν επιβάλει κανείς σε κανένα να πάει, αλλά μη λέμε τα ίδια...
Τώρα όντως δεν πολυ-υπάρχει λόγος. Παλιότερα όμως, όταν γινόταν μια συναυλία το μήνα, συνήθως το να έρθει ένα συγκρότημα σήμαινε ότι δε θα ερχόταν ένα άλλο.
Mitsmann
10-01-2007, 18:07
Θα παω. Γιατι ετσι.
Νομίζω οτι είναι ευλογο να κράξει κανεις σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλα πιο εύλογο είναι να κράξεις όσους πάνε παρά το συγκρότημα. γιατι έτσι
An paw, tha einai i 5i mou fora.
Apo oses tous exw dei, i kaliteri itan i prwti ston likavito me blaze giati apla itan k i prwti mou sinaulia genika...
Twra, me bruce, sto peristeri eixa ksenerwsei me tis paparies tou bruce... Gia tin istoria, prin ligous mines, dekemvri tou 98, stin proswpiki tou sinaulia, thimamai na paizei flight of icarus k na anavoun toulaxiston 3 kapnogona k na min leei apolitws tipota. Epanalamvanw: sto KLEISTO tou peristeriou.
I kaliteri me bruce pou exw dei itan ston agio kosma giati goustara pou itan se periodeia gia kainourio disko. K aftos tha einai logika o logos pou tha ksanapaw. An k pio isxiro kinitro einai na paw tin mikri anipsia mou gia na parei to vaptisma tou piros (an einai kalos o xwros, dld na mporoume na vlepoume ti skini...).
BURNIN AMBITION
10-01-2007, 19:36
apla exo paei sfaira malista. pote vgainoun eisitiria?
fandango
10-01-2007, 20:19
Που ακριβώς το μάθατε? Γιατί στο site τους δεν λέει τίποτα..
Kingryche
10-01-2007, 20:27
Κυριακή, 11 Mαρτίου 2007, Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου - Pavilion (Tae Kwon Do).
Doors open: 18:30
H τιμή του εισιτηρίου είναι 55 ευρώ στην προπώληση και 60 ευρώ στο ταμείο.
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2007
εννοείται μας ματαξαναπιάνουν τον κώλο.
Lost_In_Cooperland
10-01-2007, 20:33
τι55-60ευρώρετρελοίείναι;
MastodontoideaPliokenous
10-01-2007, 20:36
Να μαζευτουμε να πατε.
eleventh guardian
10-01-2007, 20:42
Παπάρια μάντολες αφού είναι Κυριακή λοιπόν.
Οπότε δεν σχολιάζω και την -απίστευτα υψηλή- τιμή.
eleventh guardian
10-01-2007, 20:47
Κάτσε να 'ρθουν οι Metallica και να 'χει 65-70 ευρώ το εισιτήριο να δω τι θα λες :twisted:
dyingfreedom
10-01-2007, 20:54
Ας έρθουν πρώτα.
Και εξάλλου, τι συγκρίνεις τώρα...
Kingryche
10-01-2007, 21:34
είναι αλήθεια, πολύ Tool την είδανε!
Prin 1,5 xrono eixe 43 eurw to eisitirio. Twra 55. Auksisi 28%. Peite mou alitheia, k esas o misthos sas 28% den auksithike; Na pane na gamithoune....
Ας έρθουν πρώτα.
Και εξάλλου, τι συγκρίνεις τώρα...
Stormrider
10-01-2007, 23:00
55 ?
xaaxaxaxa.
GuardianOfIvorytower
10-01-2007, 23:43
Βασικά κ Γερμανία που τους είδα πριν από κάνα μήνα τόσο είχε. Πανάκριβο εννοείται, όπως κ τα υπόλοιπα γρουπ του μεγέθους τους τόσο τα έχουν τα εισιτήρια (πχ Priest, Sabbath).
Stormrider
10-01-2007, 23:49
giati exw tin entiposi oti den tha mazepsoun kosmo?
MastodontoideaPliokenous
10-01-2007, 23:53
Βασικά κ Γερμανία που τους είδα πριν από κάνα μήνα τόσο είχε. Πανάκριβο εννοείται, όπως κ τα υπόλοιπα γρουπ του μεγέθους τους τόσο τα έχουν τα εισιτήρια (πχ Priest, Sabbath).
εμμχχχ γιατι με φαινεται οτι οι σαμπαθ δεν ανηκουν σε αυτο το γκρουπ?ε?
GuardianOfIvorytower
10-01-2007, 23:58
Από κόσμο που μαζεύουν κ δημοτικότητα που έχουν κ μουσικά πιστεύω είναι, αλλά ΟΚ, απόψεις.
MastodontoideaPliokenous
11-01-2007, 00:26
noo,αι μιν οτι δεν πρεπει καν να συγκρινονται με τζουνταζ και μειντεν πια ή πλεον,αποψεις :)
GuardianOfIvorytower
11-01-2007, 00:28
:thumbsup:
Δεν ξερω αν ειναι καλο που θα δουμε Maiden το Μαρτη.
Αν κανουν το festival tour που ελεγαν το καλοκαιρι με υλικο απο Powerslave, Somewhere In Time και Seventh Son, προφανως και δε θα τους ξαναφερουν για δευτερη φορα μετα απο τρεις μηνες.
Anyway, θα ειμαι εκει αν και δεν εκτιμησα τοσο το ΑΜΟLAD, ενω και η τιμη ειναι πολυ πιασοκωλε.
H τιμή του εισιτηρίου είναι 55 ευρώ στην προπώληση και 60 ευρώ στο ταμείο.
xaxaxaxaxaxaxaxa
:rofl: :rofl:
Kingryche
11-01-2007, 01:41
το κόστος του εισιτηρίου των Manowar το θεωρούσες - το θεωρείς ακριβό? ή μήπως επειδή συμπεριλαμβάνει και τον υπόλοιπο θίασο είναι ok?
Είναι προφανές το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά η didi μας κοροϊδεύει και οι τιμές παραπέμπουν σε μισθοδοσία Σκανδιναβικών π.χ. χωρών.
Όμως αυτό που ενοχλεί είναι οι "κωλοτούμπες". Τα "ναι, μεν αλλά...". Δηλαδή, οι ίδιοι που θα έδιναν περισσότερα στους Metallica τη λένε σε αυτούς που θα τα δώσουν στους Maiden, ενώ αυτοί που τα έδωσαν στους Tool και δεν είδαν παρά μόνο κάτι πράσινα laser (με ουσιαστικά ίδιο κόστος), θα πούνε κοροϊδα όσους πάνε.
Επίσης, θα έρθουν μετά από 2 χρόνια παίζοντας εντελώς διαφορετικό setlist.
Τέλος, σκεφτείτε ότι στο Gagarin το εισιτήριο πλέον δύσκολα έχει κάτω από 30 ευρώ. Άσε που στο Φάληρο θα μπούνε ως συνήθως ένα σωρό τζαμπατζήδες. Δεν είναι λοιπόν τα συγκεκριμένα event, είναι γενικότερα η κατάσταση τραγική. Σε σχέση με την τελευταία χρονιά πρέπει να ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι η διοργανώτρια εταιρεία το έκανε σε δικό της χώρο (Terra Vibe). Άρα η προσαύξηση θα έχει να κάνει και με το ενοίκιο του χώρου.
Τα ίδια και τα ίδια. Αν ψήνεσαι πας. Αν όχι, δεν πας. Αν πας να ξέρεις ότι σε κοροϊδεύουν και πιθανόν να σιχτηρήσεις όπως και σε προηγούμενα live της ίδιας διοργανώτριας. Αν δεν πας μη χαίρεσαι γιατί τα ίδια θα κάνεις μόλις έρθει το δικό σου αγαπημένο συγκρότημα.
ασε ρε κινγκραιχ, που ειναι κωλοτουμπα το να συγκρινεις ενα γκρουπ που εχει ερθει ενα σορο φορες, με ενα που εχει ερθει 2 με διαφορα 6 ετων το ενα λαιβ απο το αλλο
ο ορισμος του "ναι μεν αλλα" ,ανεξαρτητα του γουστου του καθενος
Kingryche
11-01-2007, 01:57
μάλλον δεν κατάλβες τι θέλω να πω.
Angrafan
11-01-2007, 02:48
koita na deis
:mouse:
Stormrider
11-01-2007, 02:57
Δεν ξερω αν ειναι καλο που θα δουμε Maiden το Μαρτη.
Αν κανουν το festival tour που ελεγαν το καλοκαιρι με υλικο απο Powerslave, Somewhere In Time και Seventh Son, προφανως και δε θα τους ξαναφερουν για δευτερη φορα μετα απο τρεις μηνες.
Anyway, θα ειμαι εκει αν και δεν εκτιμησα τοσο το ΑΜΟLAD, ενω και η τιμη ειναι πολυ πιασοκωλε.
afto akrivws
The Good Son
11-01-2007, 03:09
loipon. (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=17011)
8a er8oune telika oi Maiden, opoy kai na epsa3a den exei akoma infos, anyway. Gamw ante na tous 3anadw. Kai nai kai 1000+1 fwres na tous dw pali liges 8a einai. Kolokomple3ikoi oloi edw mesa! Sas gamaw oloys kai ton ka8ena xwrista! MAIDEN RE!!!!
http://iron-maiden.ru/photos/steve/93steve01.jpg
TheHeartcollector
11-01-2007, 06:27
8a er8oune telika oi Maiden, opoy kai na epsa3a den exei akoma infos, anyway. Gamw ante na tous 3anadw. Kai nai kai 1000+1 fwres na tous dw pali liges 8a einai. Kolokomple3ikoi oloi edw mesa! Sas gamaw oloys kai ton ka8ena xwrista! MAIDEN RE!!!!
+1
Shadowking
11-01-2007, 11:22
:roll:
psychotron
11-01-2007, 11:26
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ρε τους μαλάκες ρε..
55 ευρώ λέει..
:rofl: :rofl: :rofl:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Θα είμαι εκεί.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα είμαι εκεί.
Βασικά και 255 ευρώ να είχε και να παιζαν μόνο το virtual XI ξερωγώ κι αυτό unplugged, πάλι θα πήγαινα κι ας ήμουνα και μόνος μου.
Οι Maiden είναι ο έρωτας της ζωής μου τα τελευταία 20 χρόνια.
Χωρίς πλάκα το παραπάνω. :D
(Ντάξει, μαζί μ' αυτούς είναι και οι παλιοί, καλοί, με make up Kiss, δε μπορώ να ξεχωρίσω, ρίλι)
Άλλη μία φορά να το εμπεδώσουμε:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα είμαι εκεί.
ΕΔΙΤ: Ζορζ, να (ξανα)ποστάρω το γνωστό εισιτήριο;; χεχεχε :D
enitharmon
11-01-2007, 12:37
να πω κι εγω τη μαλακία μου για τα εισιτήρια (για μια ακομα φορα)
λοιπόν τέτοια γκρουπ έχουν παντού ακριβό εισιτήριο (σκηνικά, μεταφορικά κλπ). Γερμανία (που τη θεωρείτε νορμαλ) οι μπον τζόβι είχαν 70. Οι μισθοί σας σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, τόσο κοστίζουν τα μεγάλα γκρουπ.
Εκεί που γίνεται η μαλακία είναι στα μικρότερα γκρουπ. Gathering είχαν 14 ευρώ στο Βερολίνο και Αθήνα έχουν 27. Αυτά να κράζετε. Αν πληρώνατε για τις νορμαλ συναυλίες 15-20 Ευρώ μια φορά στο τόσο τα 55 δε θα φαινόντουσαν τόσα πολλά.
εντιτ για να διορθωσω ορθογραφικο...
Kingryche
11-01-2007, 12:44
έχεις απόλυτο δίκιο.
απλά θα μπορούσαν αναλογικά να είναι φτηνότερα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των Sabbath όταν έπαιξαν στο Rockwave. 2-3 μέρες νωρίτερα έπαιξαν στη Σόφια με πολύ χαμηλό εισιτήριο.
enitharmon
11-01-2007, 12:55
ναι, αλλα εκεί υποθέτω ότι οι εργάτες που στήσαν τη σκηνή, το ενοίκιο του χώρου, ξενοδοχεία κλπ δεν κοστίζουν όσο στην Ελλάδα. Πλας αν οι Βούλγαροι είναι έξυπνοι μαζέψαν όλα τα βαλκάνια και είχαν κέρδη από την ποσότητα των εισιτηρίων κι όχι από το ακριβό εισιτήριο
και όσο η ντιντι έχει το ψιλομονοπώλιο, έχει κάθε δικαίωμα να βάζει εισιτήριο όσο θέλει. Και όσο δεν την ελέγχει κανείς για αισχροκέρδια
Ωχ σκατα!Αν γινει κατι τετοιο θα πεσω απο το μπαλκονι!Οχι ρε μη!Θα ειναι κριμα να τους χασουμε σε τετοιο tour.
Τωρα ακουω το AMOLAD.Οι Maiden ειναι το αγαπημενο μου group και δε θα τους ξεχασω ΠΟΤΕ.Ετσι ειναι αυτα.Μ'αυτους μπηκα στο μεταλ και αυτα δε θα πρεπει να τα ξεχναμε.Ο δισκος τρομερος αλλα......δε νιωθω οπως παλια.Αυτο ισχυει ΔΥΣΤΥΧΩΣ και για τα υπολοιπα που εχουν πλεον(ειδικα απο το '95 και μετα).Τα 80's εχουν γρηγορο πραμα μεσα και τα ακουω καποιες φορες και τωρα και ξεσκιζομαι στο κοπανημα.Ισως επειδη εχουν πολυ progressive στοιχειο που δε μου αρεσει και τοσο.
Ρε γμτ σκεφτομαι οτι μεσα στα blastbeats και τους βοθρους που ακουω τωρα κυριως,εχω ξεχασει πως ενιωθα οταν ακουγα Maiden και Ozzy.Το AMOLAD το πηρα με το που βγηκε,αλλα το ακουσα ελαχιστα.Ισως γιατι με "πειραζει" τοσο συναισθημα τωρα πια και δε μπορω/θελω να το ακολουθησω.Τωρα ομως που ακουω αυτες τις μελωδιες και την απιστευτη ερμηνεια σκεφτομαι οτι τοτε που ενιωθα εστω και το παραμικρο δεν ηταν και τοσο ασχημα.Τωρα πια ομως το χασαμε το τρενο.Ισως επειδη the age of innocence is fading......
Οπως και να χει εγω θα ειμαι εκει και μετα ας ψοφησω.55 ευρω ειναι πολλα τα λεφτα Αρη,αλλα θα τα δωσω γιατι δε γινεται αλλιως.Που σιγα μην ειναι μονο 55.Για να φυγω απο εδω που μενω και να ξαναγυρισω,150 θα ειναι σιγουρα.Τουλαχιστον ας διοργανωθει σωστα.Κανα σαπορτακι θα εχουν τουλαχιστον;
Τωρα καθως το ακουω......γιατι εγιναν τοσο μελαγχολικοι ρε γμτ στα 4 τελευταια albums και δε μπορω να τους ακολουθησω;
SIXAMENOS
11-01-2007, 13:14
Για να φυγω απο εδω που μενω και να ξαναγυρισω,150 θα ειναι σιγουρα
tha sou proteina na min ksanagyriseis. gia to kalo olon mas. gia enan kalytero kosmo.
tha sou proteina na min ksanagyriseis. gia to kalo olon mas. gia enan kalytero kosmo.
Αυτο για να με πεισεις το λες; :lol:
Χε χε αυτο δε πιανει σε μενα,αν το παρουμε ετσι μαλλον το αντιθετο θα γινει.Διαβασε υπογραφη. :twisted: :twisted: :twisted: 8) :wink:
freak brother
11-01-2007, 13:23
οι maiden ηταν μεγαλο γκρουπ πριν απο 20 χρονια. Τωρα ειναι μεγαλο ηλικιακα. και εχουν ερθει και 200 φορες ,εγω που δεν τρελενομαι κιολας τους εχω δει δυο φορες.
μπεεεεεεε (κλισε)
SIXAMENOS
11-01-2007, 13:31
Χε χε αυτο δε πιανει σε μενα,αν το παρουμε ετσι μαλλον το αντιθετο θα γινει.Διαβασε υπογραφη. :twisted: :twisted: :twisted: 8) :wink:
koita tora ti ginetai. xoris na thelo na se pligoso, otan o kyrios maniac egrafe tous stixous autous skeftotan kati atoma san esena.
Lost_In_Cooperland
11-01-2007, 13:32
:rofl:
koita tora ti ginetai. xoris na thelo na se pligoso, otan o kyrios maniac egrafe tous stixous autous skeftotan kati atoma san esena.
Εμ ναι....αλλα εγω τι σχεση εχω με το "humanity";Καμια.Αν με ηξερες θα το καταλαβαινες.......Οποτε τσαμπα μαλακια.
Griffith
11-01-2007, 13:48
AZRAEL IST ANTI HUMAN :!:
fandango
11-01-2007, 14:10
Symposium, τι σε πιάνει κάθε φορά με τα νέα μέλη? :?
Δεν θα χουν κόσμο οι Maiden? STORMRIDER σε βάζω 55 ευρώ στοίχημα ότι θα έχει είκοσι χιλιάρικα μέσα.
Dragonlord
11-01-2007, 16:04
Για όσους λένε πως δεν το έχουν δει πουθενά: είναι επίσημο. Θα το βάλω σε λίγο στα νέα του er mag.
psychotron
11-01-2007, 16:23
:D :D :D
Stormrider
11-01-2007, 16:24
Δεν θα χουν κόσμο οι Maiden? STORMRIDER σε βάζω 55 ευρώ στοίχημα ότι θα έχει είκοσι χιλιάρικα μέσα.
pantos stin malakassa den eixe 20000 kosmo... oute kan 10 an den kanw lathos.
Dragonlord
11-01-2007, 16:33
http://www.electricrequiem.com/modules/ ... toryid=479 (http://www.electricrequiem.com/modules/news/article.php?storyid=479)
Stormrider
11-01-2007, 16:42
"H Ελλάδα πάντοτε μας παρείχε τη μέγιστη υποστήριξη. Ξέρουμε μάλιστα ότι το "A MATTER OF LIFE AND DEATH" παρέμεινε στην πρώτη θέση του άλμπουμ chart για 4 εβδομάδες οπότε, όπως είναι αναμενόμενο, θα παίξουμε μερικά τραγούδια από το νέο μας άλμπουμ.
Δυστυχώς, ήταν ανέφικτο να ορίσουμε μία ημερομηνία στο πρώτο σκέλος της περιοδείας μας, τώρα όμως είμαστε όλοι απόλυτα ευχαριστημένοι που θα μπορέσουμε να παίξουμε στην Αθήνα. Σκοπεύουμε να φέρουμε μαζί μας ολόκληρη την παραγωγή και τα σκηνικά που χρησιμοποιούμε σε αυτή την περιοδεία. Το ελληνικό κοινό είναι από τα πιο ένθερμα και επομένως ανυπομονούμε να παίξουμε στην Αθήνα. Και εμείς και ο ... Eddie".
: )
+1
EEEEeeeetsi........ :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Εμ ναι....αλλα εγω τι σχεση εχω με το "humanity";Καμια.Αν με ηξερες θα το καταλαβαινες.......Οποτε τσαμπα μαλακια.
ενώ με το humority ε....
stam and the witches
11-01-2007, 18:24
:|
διοργάνωση didi.
ποτέ ξανά, λεφτά στο σατανά. oug.
fandango
11-01-2007, 20:59
Ξέρει κανείς αν αυτό το γυμναστήριο στο Φάληρο έχει τις ίδιες προϋποθέσεις για απανωτούς ηχητικούς οργασμούς, όπως εκείνη η κατσαρόλα που έπαιξαν οι TooL?
daydreamer
11-01-2007, 22:47
Είχα αποφασίσει να πάω μια φορά να δω maiden... αλλά αυτή τη συναυλία τη διοργανώνει η didimusic και μάλιστα σε πρώην ολυμπιακή εγκατάσταση (αν και το κλειστό του taekwondo είναι όντως στάδιο και όχι υπόστεγο).
Thelw kai egw na dw maiden mia fora poios tha mou parei eisitirio? 8)
Not_saved
12-01-2007, 02:13
Afelis erwtisi:an autos o xwros einai ontws kanoniko gipedo (me kerkides klp) giati den ekanan ekei kai ti synaulia twn Tool?
γιατι κλασσικα περιμεναν να δουν τι κραξιμο θα φανε και αν ωστε να βρουν κατι καλυτερο για την επομενη
http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html
Afto edw prepei na einai, an kapoios pou exei ta kone kserei an tha tis afisoun tis kerkides k an tha vgoun diaforetika eisitiria gia arena-kerkides, as pei...
Stormrider
12-01-2007, 11:20
lol pou exoume katantisei...
TheHeartcollector
12-01-2007, 11:22
http://www.stadia.gr/faliro/faliro-gr.html
Afto edw prepei na einai, an kapoios pou exei ta kone kserei an tha tis afisoun tis kerkides k an tha vgoun diaforetika eisitiria gia arena-kerkides, as pei...
Logika tha boreis na pas eite arena eite kerkida me to idio isitirio, opos itan kai sto peristeri to 1999 logika.
BURNIN AMBITION
12-01-2007, 14:24
apo to episimo site leei oti to gipedo einai 10000 theseon kai oti tha paixoun merika apo to kainourgio. ti malakies einai autes. to theloume olo to kainourgio. kai pou tha xoresoume re pousti mou. mono 10000?
to gipedo einai kalo pantws 2 fores exw paei.Twra gia sunaylia den kserw alla copperfield itan mia xara :D
TheHeartcollector
12-01-2007, 14:44
apo to episimo site leei oti to gipedo einai 10000 theseon kai oti tha paixoun merika apo to kainourgio. ti malakies einai autes. to theloume olo to kainourgio. kai pou tha xoresoume re pousti mou. mono 10000?
tora milas sosta filaraki :D
atom_smasher
12-01-2007, 16:58
thelw na tous dw.55 einai polla.tha doume.
up_the_hammers_Festival
12-01-2007, 19:22
egw pali thelw mia periodeia pou na paizoun mono apo powerslave mexri kai seventh son. Early days part2 kai etsi. Meta den einai anagi na xanadeis maiden.
carheart
12-01-2007, 19:28
egw pali thelw mia periodeia pou na paizoun mono apo powerslave mexri kai seventh son. Early days part2 kai etsi. Meta den einai anagi na xanadeis maiden.
Να πω την αλήθεια, σε κάτι τέτοιο θα είχα πάει καρφωτός.
Αν έκανε μέχρι 40 ευρώ πχ.
Να πω την αλήθεια, σε κάτι τέτοιο θα είχα πάει καρφωτός.
Αν έκανε μέχρι 40 ευρώ πχ.
e nai
fandango
12-01-2007, 20:56
ναι, στάνταρ.
Kveldssanger
12-01-2007, 21:05
ίσως.
Amnesiac.
12-01-2007, 21:05
Ποτέ.
dyingfreedom
12-01-2007, 21:16
Αν παίζανε όλο το 7th son και Rime Of The Ancient Mariner, Back To The Village, Caught Somewhere In Time, Heaven Can Wait, The Loneliness Of... με encore το Reach Out και το Sheriff of Huddersfield θα 'τανε όπως πρέπει.
Αλλά και πάλι μόνο το 7th son να παίζανε, δε θα τίθετο πρόβλημα.
mrmaiden
12-01-2007, 22:54
Pantos osoi pate kai perimenete na paiksoun ta apisteuta epi pou exoun sto repertorio tous tha apogoiteuteite.Se kapoion o opoios den einai opados tous aksizei mono na tous vlepei otan kanoun tour gia ta dvd pou anaferontai stin istoria tous.Se tour otan exoun kainourio album,afiste to kalytera.
Ego os arrostos me tin parti tous ta teleutaia 19 xronia tha ta ksanaskaso an kai ksero ek ton proteron ti tha do.
Den ginetai na paizoun oi Maiden stin poli mou ki ego na koimamai sto spiti i' na pino kafe!!
60ε: μπύρες αρκετές (ή ότι άλλο θες) ώστε να τους φαντάζεσαι να παίζουν με το καλύτερο σετλιστ του κόσμου, στο σπίτι σου. κιέχεις κιε ρέστα.
Clockwork_orange
15-01-2007, 01:23
Se kapoion o opoios den einai opados tous aksizei mono na tous vlepei otan kanoun tour gia ta dvd pou anaferontai stin istoria tous.Se tour otan exoun kainourio album,afiste to kalytera.
Ego os arrostos me tin parti tous ta teleutaia 19 xronia tha ta ksanaskaso an kai ksero ek ton proteron ti tha do.
Πολλοί γουστάραμε τρελλά maiden αλλά από κάποια στιγμή και μετά το γαμήσανε και ψόφησε.Μπορεί να ξαναπληρώσω για maiden μόνο στην περίπτωση που ανέφερες παραπάνω.
mrmaiden
15-01-2007, 23:20
ypomoni mexri na vgei dvd pou tha kalyptei powerslave,somewhere kai seventh!!To setlist tha spaei kokkala!!!
dyingfreedom
19-01-2007, 15:19
support λέει θα'ναι η κόρη του Harris.
carheart
19-01-2007, 15:55
εγώ για Πρόκτορ άκουσα!
Mitsmann
19-01-2007, 16:07
αχαχαχαχαχαχχα
fandango
19-01-2007, 20:15
support λέει θα'ναι η κόρη του Harris.
Μόνη της? :)
mrmaiden
19-01-2007, 22:00
Ton teleutaio kairo tin pairnei syxna gia support o Steve.Ena groupaki exei i mikri alla peran toutou den ksero tipota gia to ti paizei.Pantos kapoies kritikes pou eixa diavasei apo Agglia itan thetikes.
Den mas endiaferei I mousikos Lauren, i gynaika omos....? :P
pliroforiaka,apo oti exo akousei to stulaki pou paizei i kori tou steve einai kati san tis avril lavigne :rofl: tha pesei gelio 8)
fandango
26-01-2007, 11:47
pliroforiaka,apo oti exo akousei to stulaki pou paizei i kori tou steve einai kati san tis avril lavigne :rofl: tha pesei gelio 8)
http://www.monstroentertainment.com/images/lauren-09-250.jpg
θα το έπαιζα καρφί μονο αποδεκτό πως είναι μια από τις φιγούρες που βγάζει ο mcfarlane
fandango
26-01-2007, 12:07
θα το έπαιζα καρφί μονο αποδεκτό πως είναι μια από τις φιγούρες που βγάζει ο mcfarlane
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
BURNIN AMBITION
26-01-2007, 14:51
asxeto. 11 marth einai kai to derby.ena einai to derby.
pou sto poutso tha parkaroyume ekei? tha ginei kana kafrilik ikai tha psaxnomaste.
pos tha pate ekei sto gipedo?
mrmaiden
29-01-2007, 00:54
Kanei stasi to tram akrivos ap'ekso.
Paidia apla na enimerwsw deite afto:
H συναυλία των Iron Maiden μεταφέρεται στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού.
mi paei kaneis sto ksifaskas kai psaxnetai!pantos polu noris to eipane!
Anakasioths
06-03-2007, 13:33
TO KSEROUME,ARGA TO EMATHES..
BURNIN AMBITION
06-03-2007, 13:45
sta arxidiia mas,mallon de thas pao ektos kai an frikaro kai pao.opote tha pao.pou akrivos einai?
sta arxidiia mas,mallon de thas pao ektos kai an frikaro kai pao.opote tha pao.pou akrivos einai?
sto elliniko re to palio aerodromio ekei exei gipedo basket pou epaizan stous olumpiakous...
paidia pali kala pou allakse o xwros, gt o prohgoumenos den htan k o kaluteros. sto neo xwro 8a nai gamata kai exei apisteuto hxo diapistwmena!!
UP THE IRONS!!!
cheers
freak brother
06-03-2007, 23:11
paidia pali kala pou allakse o xwros, gt o prohgoumenos den htan k o kaluteros. sto neo xwro 8a nai gamata kai exei apisteuto hxo diapistwmena!!
UP THE IRONS!!!
cheers
ο Λωρης
Anakasioths
07-03-2007, 10:47
4 meres meinane..... :)
Ασχετο, και ισως κακώς το αναφέρω εδώ, αλλά στη Σόφια της Βουλγαρίας που παίζουν 4 Ιουνίου τα εισιτήργια κάνουν 30 και 60 Λεβ, αν δεν απατώμαι κάτω από 30 ευρώ. Τι στην οργή συμβαίνει; Οσο πιο πολύ το ψάχνω το θέμα, τόσο μπερδεύομαι. Whatever...
(δείτε http://www.ticketpro.bg/ και www.sme.bg (http://www.sme.bg), είναι στα βουλγαρικά αλλά βγαίνει νόημα. Για μας τους Βούλγαρους, τουλάχιστον... ;-)
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι η συναυλία είναι πλέον sold out...
Stormrider
09-03-2007, 04:17
ναι
Carnival Diablo
09-03-2007, 13:03
2 + simera :D :D :D :D
psychotron
09-03-2007, 13:17
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι η συναυλία είναι πλέον sold out...
γιεπ, το άκουσα και γω αυτό. Και οι μισοί απ την παρέα μου δεν έχουν πάρει γιατί "σιγά μη δε βρούμε, ακόμα κι απ' έξω θα' χει".
Χοχοχο.
Όπως και να χει το πράγμα πάντως, εγώ πήρα και θα ξαναδώ τα μεηντενάκια μου (δικά μου είναι :ddevious: ) για 675348η φορά :sk8:
Magellan
09-03-2007, 13:27
:D
Kingryche
09-03-2007, 13:32
ε ναι, πρώτη αγάπη και παντοτινή που λένε...
ξέρω αρκετό κόσμο που τώρα ξαφνικά τον έπιασε επιθυμία να δει Maiden. Φοβάμαι μη γίνει καμια στραβή με τους τζαμπατζήδες...
λογικά σήμερα θα μπορούμε να μάθουμε και ποιο τελικά θα είναι το setlist.
http://mx.geocities.com/avatar2040/myspace/Steve_Harris.jpg
Mitsmann
09-03-2007, 13:37
Τελικα δε θα παω, θα περιμενω τη συναυλια για τα αλμπουμς της μεσης εποχης τους.
Αλλα ξερω οτι τη Δευτερα θα το εχω μετανιωσει οικτρα.
Kveldssanger
09-03-2007, 13:51
και γω τη δευτερα θα το μετανιωσω οικτρα μου φαινεται!
psychotron
09-03-2007, 13:57
Αλλα ξερω οτι τη Δευτερα θα το εχω μετανιωσει οικτρα.
Άμα παίξουν το σετλιστ που έπαιζαν το Δεκέμβριο, δηλαδή
:spoiler:
όλο το καινούργιο και 5 παλιά, δε ξέρω κατά πόσο θα το μετανοιώσεις, εκτός κι αν είσαι της κλίκας μου και σου αρέσει το AMLOAD :D
Εγώ το γουστάρω πολύ οπότε μάλλον καλά θα περάσω. :disco:
Η λογικη λεει οτι το setlist θα ειναι διαφορετικο.
Carnival Diablo
10-03-2007, 01:23
re paidia oti kai na paiksoun....pragmatika aksizei!den mporo na skefto set list pou tha me ekane na metanioso tin ora kai ti stigmi pou piga :D
Magellan
10-03-2007, 12:19
xmmm to setlist apo dubai xtes
mallon mikro einai.... :?
1. Different World
2. These Colours Don't Run
3. Brighter Than A Thousand Suns
4. Wrathchild
5. The Trooper
6. The Reincarnation of Benjamin Breeg
7. For The Greater Good of God
8. The Number of The Beast
9. Fear of The Dark
10. Run To The Hills
11. Iron Maiden
----- Encores: -----
12. 2 Minutes To Midnight
13. The Evil That Men Do
14. Hallowed Be Thy Name
Rough_Silk
10-03-2007, 14:23
Anazhteitai dia8esimo eishthrio gia Iron Maiden. An exei kaneis kai den 8a paei telika parakalw PM.
Stormrider
10-03-2007, 16:31
1. Different World
4. Wrathchild
5. The Trooper
9. Fear of The Dark
10. Run To The Hills
11. Iron Maiden
13. The Evil That Men Do
14. Hallowed Be Thy Name
:|
Anakasioths
10-03-2007, 18:27
1. Different World
4. Wrathchild
5. The Trooper
9. Fear of The Dark
10. Run To The Hills
11. Iron Maiden
13. The Evil That Men Do
14. Hallowed Be Thy Name
Ναι αλλά εδώ θα είνα μεγαλύτερο γιατί δεν είναι festival.... :D
Sea of madness γίνεται να παίξουν?Χλωμόν...ό,τι και να παίξουν πάντως θα γίνει της πόρνης!
BURNIN AMBITION
10-03-2007, 18:31
skeftomai na pao. eisitiria stin eisodo lete na uparxoun?
apo poseidonos na pao? gia peite odigies
Τι ακριβως απο τη φραση "Ειναι SOLD OUT!" δεν καταλαβαινεις;
psychotron
10-03-2007, 20:24
Δε με χαλάει το σετλιστ που πόσταρε ο Μαγγελαν.
Τώρα βέβαια εμένα δε με χαλάει τίποτα στους Maiden, οπότε μάλλον δεν είμαι και ο καταλληλότερος άνθρωπος για να μιλήσει κανείς αντικειμενικά γι αυτό το γκρουπ.
Magellan
10-03-2007, 21:03
mwre kai gw kapws etsi to perimena
4-5 kainourgia kai ta klassika hallowed, mumber of the beast fear of the dark ktl
apla mou fainontai liga
BURNIN AMBITION
10-03-2007, 21:23
Τι ακριβως απο τη φραση "Ειναι SOLD OUT!" δεν καταλαβαινεις;kathe fora etsi lene kai uparxoun eisitiria i i idea mou einai?
Το γεγονος οτι αλλαξε ο χωρος του live και κοπηκαν αλλα 4000 εισιτηρια πανω απο τον αρχικα προβλεπομενο αριθμο δε σου λεει κατι;
Τεσπα, κατεβα. Λογικα θα παιξει ντου τζαμπατζηδων κατα τη διαρκεια της συναυλιας.
Carnival Diablo
11-03-2007, 02:20
[quote="Boom!":21q7k5qe]Τι ακριβως απο τη φραση "Ειναι SOLD OUT!" δεν καταλαβαινεις;kathe fora etsi lene kai uparxoun eisitiria i i idea mou einai?[/quote:21q7k5qe]
enas filos katevike simera proi ticket house gia eisitirio kai den ipirxan.ara apo ekei den iparxei tpt.tora den ksero tin ora tou live.