View Full Version : Οι Taake σάς γaaμάνε
carheart
09-01-2007, 01:44
Μιας και αρχίσαμε τα σκαναρίσματα, πάρτε να δείτε ένα αρχαίο flyer της Osmose που κανονικότατα διαφήμιζε το ανύπαρκτο album των Profanatica. Ωραίες εποχές, κρίμα που ήμουν μπόμπιρας.
http://i31.photobucket.com/albums/c388/exhurtum/osmose.jpg
pitchfork
09-01-2007, 02:44
http://img385.imageshack.us/img385/484/mayhemol5.jpg (http://imageshack.us)
pitchfork
09-01-2007, 02:55
http://img75.imageshack.us/img75/4952/mayhem2ax8.jpg (http://imageshack.us)
SIXAMENOS
09-01-2007, 03:09
Κάτι τέτοιο μεν δεν έγινε, αλλά η πτώση της ποιότητας τους ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να καταντήσουν να παίζουν support στους 'θεούς' immortal
Κάτι τέτοιο μεν δεν έγινε, αλλά η πτώση της ποιότητας τους ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα να καταντήσουν να παίζουν support στους 'θεούς' immortal
Stormrider
09-01-2007, 04:37
SIXAMENOS!
variese e?
:rofl: :rofl: :rofl:
Το γράμμα τά'σπασε!
Jim Dandy Mangrum
09-01-2007, 12:03
Μιας και αρχίσαμε τα σκαναρίσματα, πάρτε να δείτε ένα αρχαίο flyer της Osmose που κανονικότατα διαφήμιζε το ανύπαρκτο album των Profanatica. Ωραίες εποχές, κρίμα που ήμουν μπόμπιρας.
http://i31.photobucket.com/albums/c388/exhurtum/osmose.jpg
:shock: epiko flyer!!!! kapou prepei na to xw kai gw petameno....
to gramma einai 8eiko kai thn advance tape twn r.c. pou leei thn exw kai gw!!! \m/
carheart
09-01-2007, 12:19
Έκανα ώρα να διαβάσω το γράμμα, κάθε σειρά ήταν και χτύπημα.
Πόσο πιο θεός.
pitch που το βρηκες το γραμμα?
metamelia3
09-01-2007, 14:09
signed
your biggest fan
stan
Πάντως μόνο και μόνο για τη 2η παράγραφο πάει το ποστ του πίτσφορκ ποστ οφ δε φάκινγκ φορέβερ.
Ακόμα το διαβάζω και γελάω. Άκου εκεί EVIL. :rofl:
carheart
09-01-2007, 15:30
ναι ναι ναι ναι άκου EVIL ναι ναι ναι ναι :rofl:
Κι ανχόλι και γκριμ και νέκρο κι απ'όλα τα κακά του γκόζμου.
Παραμένει :rofl: μια φορά.
pitchfork
09-01-2007, 16:25
Ε, Bullet, ξύπνησα μια μέρα και ήταν μέσα στο γραμματοκιβώτιο μου.....
Steel assassin, πόσο πιο αστείος? Πέρνα από το τόπικ των Modern talking να πεις την άποψή σου. Θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα.
Carheart. επειδή σε βλέπω και παίρνεις λίγο πρέφα, αύριο θα σου στείλω με mail (στείλε πιεμ με το mail σου) ένα άλλο του γράμμα να δεις τις απόψεις του συγκεκριμένου ΑΤΟΜΟΥ (ήταν ΑΤΟΜΟ όταν άλλοι κατουρούσαν τις πάνες τους και έκλαιγαν μέχρι να τους αλλάξει η μαμά τους) περί black - death metal σκηνής κλπ.
Sorry, δεν θέλω να το ποστάρω, άσε μερικούς να κοιμηθούν λίγο ακόμα τον ύπνο του δικαίου, περνάν όπου νά ‘ναι τα πρώτα 100 χρόνια και μετά θα είναι καλύτερα.…. :)
Τόσο πιο (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606618&highlight=#606618) αστείος (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606620&highlight=#606620).
Δε γίνεται να μη γελάς με αυτά τα πράγματα δηλαδή. Αυτός είναι πιο γραφικός και από την πλέον καμένη μπάντα περί ξωτικών και νεραϊδών.
Σε σχεση με τα προηγουμενα scans, section thanx απο το 1991
http://img367.imageshack.us/img367/8805/inlaykt9.jpg
Αστεια σχολια για κυκλοφοριες που εχουν γραψει ιστορια και επηρεαζουν την σκηνη ακομα και σημερα
Θυμαμαι το 1987 οταν βγηκε το Somewhere in time των maiden καποιοι ντοπιοι ηρωες κοντεψαν να κανουν πορεια γιατι ειχε "πληκτρα" και "ξεπουληθηκαν για να γινουν σαν τους Europe" ...
lost_icon
09-01-2007, 17:06
Τόσο πιο (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606618&highlight=#606618) αστείος (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606620&highlight=#606620).
Δε γίνεται να μη γελάς με αυτά τα πράγματα δηλαδή. Αυτός είναι πιο γραφικός και από την πλέον καμένη μπάντα περί ξωτικών και νεραϊδών.
san na akous sacred steel ena pragma.
MastodontoideaPliokenous
09-01-2007, 17:06
sarcofago :dfinger:
κατσε ρε μλκ,εισαι στους βαραθρον?εκτος και αν καπου το εχασα το νοημα :?
εδιτ- γραψε λαθος,εχω και γω κατι τετοια και φωτο απο κατι φιλους που ειχαν ανεβει νορβηγια τοτε,θα τα ποσταρω καποια στιγμη(γαμημενο σκανερ)
dyingfreedom
09-01-2007, 17:35
[quote="Steel Assassin":1tewfp35]Τόσο πιο (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606618&highlight=#606618) αστείος (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606620&highlight=#606620).
san na akous sacred steel ena pragma.[/quote:1tewfp35]
Ντάξει, δεν έχει τόσο πλάκα ρε Βάϊε πια.
lost_icon
09-01-2007, 17:38
[quote="Steel Assassin":3b8kb7q5]Τόσο πιο (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606618&highlight=#606618) αστείος (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=606620&highlight=#606620).
san na akous sacred steel ena pragma.
Ντάξει, δεν έχει τόσο πλάκα ρε Βάϊε πια.[/quote:3b8kb7q5]
enw to na vlepoume tis malakies tou einai kalytera,malista..
dyingfreedom
09-01-2007, 17:45
Όχι ρε μλκ.
Εννοούσα ότι το παραπάνω δεν έχει τόση πολλή πλάκα, όση έχουν οι sacred steel που ανέφερες.
lost_icon
09-01-2007, 17:51
elega kai gw :D
Όσο και να θέλετε, οι Sacred Steel δεν είναι τόσο καραγκιόζηδες, όσο το κακό μπλακμέταλ (http://www.youtube.com/watch?v=nkuKByxwnFw).
Κατά τα άλλα, evh0l anxoli necroblak metal bluargh!
Ακούς εκεί δωματιάκι για τελετές. Και φώτα σε χρώματα αίματος και στους τοίχους κακά εξώφυλλα.
Τον μπαμπούλα ξέχασαν να βάλουν στην ντουλάπα.
Θνξ 11θ
carheart
09-01-2007, 18:42
omg, είχες δίκιο τελικά!!!!
Από εδώ και πέρα μονο για "Theogonia", Rotting Christ και όσα τους αφορούν.
Rotting_Christ
09-01-2007, 18:57
Όσο και να θέλετε, οι Sacred Steel δεν είναι τόσο καραγκιόζηδες, όσο το κακό μπλακμέταλ (http://www.youtube.com/watch?v=nkuKByxwnFw).
Κατά τα άλλα, evh0l anxoli necroblak metal bluargh!
Ακούς εκεί δωματιάκι για τελετές. Και φώτα σε χρώματα αίματος και στους τοίχους κακά εξώφυλλα.
Τον μπαμπούλα ξέχασαν να βάλουν στην ντουλάπα.
Θνξ 11θ
ti problima exeis esi?
Δες εδω στιχους ..
Die by his Command
Preparing virgin Sacrifice
She's lying awake, the Fear of dying in her Eyes
Drowning in Pain, Desperation
Awaiting Death and everlasting hell damnation
Dark and grim Nightmare
This Vision seems so real
In his demonic Lair
You're in for the Kill
Giving Holy Blood
Killing helpless prey
Satan is your God
And Death the price to pay
Priest of Evil
Phantom Duck
09-01-2007, 20:39
Έδιτ, δε θέλω να συμμετέχω σε σπλιτ με τέτοιο τάιτλ ρε μουνόπανα.
Pitsadoros
09-01-2007, 20:43
to xarntkor einai tropos zwis k oxi poza
Lost_In_Cooperland
09-01-2007, 20:44
Από εδώ και πέρα μονο για "Theogonia", Rotting Christ και όσα τους αφορούν.
Σοφά λόγια.
phthoggon
09-01-2007, 20:46
Ναρκωτικά παίρνεις? Δηλαδή πραγματικά πίστεψες ότι το παραπάνω βίντεο είναι σοβαρό, ώστε να είναι κακό???
(Εγώ έχω βέβαια πολλά παραδείγματα σοβαρού και πολύ πιο ξεκαρδιστικού μπλακμέταλ αλλά σιγα μη τα ποστάρω :D )
ΥΓ. Επίσης, ο κακός Euronymous δεν ήταν ποτέ αστείος.
ΥΓ.2 Και η συγκεκριμένη εικόνα δε μου κάνει τη χάρη με τίποτα.
Κοίτα, ξέρω πως υπάρχουν πιο αστεία πράγματα στο black metal, όπως ο φίλος μας ο Σκοπιανός, ο απόγονος του Μεγαλέξανδρου πχ. Απλά αυτο το video link είχα εύκαιρο, αυτό έβαλα.
Πέρα από αυτά, σοβαρά τώρα, μόνο σε μένα φαίνεται γελοίο το όλο concept του γράμματος; Δηλαδή οκ, ακόμα και οι Sacred Steel που λέτε, δεν είναι ότι παίρνουν το σπαθί κάτω από το banner του θεού τους και σφάζουν τους πάντες καθότι metal is war, δεν είναι ότι ντύνονται ξωτικά και πολεμιστές. Αυτά τα κάνει μόνο ο Γιάγκος. Έχουν μια κάποια παραπάνω αξιοπρέπεια δηλαδή από τελειωμένους τύπους σαν τον Euronymous που βάζουν τα εφτά κακά της μοίρας τους στο μαγαζί τους και το κάνουν κακό και ανίερο και όλα τα άλλα τα μπλακμεταλικά τέσπα(και έχουν και το ritual room βεβαίως βεβαίως).
Ήμαρτον δηλαδή.
phthoggon
09-01-2007, 21:45
Δεν είναι τόσο το θέμα με το οποίο καταπιάνεσαι, όσο ο τρόπος. Και σε μουσικές οι οποίες καλώς ή κακώς πραγματεύονται ακραία ή γενικά μακρινά από τη καθημερινότητα θέματα, η παραμικρή παρασπονδία σε κάνει να φαίνεσαι γελοίος, πράγμα του οποίου έχουν πέσει θύμα και τα δυο τρου μουσικά είδη που αναφερόμαστε. Επομένως απολύτως λογικό είναι και η πλειοψηφία των black metal μπαντών να προκαλεί γέλιο, όπως και οι λίγοι που πετυχαίνουν να δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
(Btw το 90% των epic μπαντών που ακούγονται έχουν πολύ πιο σοβαρή αισθητική από τους Sacred Steel πιστεύω)
phthoggon
09-01-2007, 21:53
O TITΛΟΣ ΤΟΥ SPLIT ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ
\m/ \m/ \m/
O TITΛΟΣ ΤΟΥ SPLIT ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ
\m/ \m/ \m/
Συμφωνώ απόλυτα.
Μόνο το ρετάλι μένει να ποστάρει τώρα και θα ισοπεδωθούν όλα.
House Of Low Culture
09-01-2007, 22:01
ναι, πάρα πολυ αστείοι οι μπαφοστονεράδες.
Δε μπας να κάνεις κάνα τεστ λέω γω.
phthoggon
09-01-2007, 22:03
Ρε μαλάκα Στηλ γιατί είσαι τόσο ~0~? Αυτό έχεις να απαντήσεις στο τελευταίο ποστ δηλαδή? Μισή νότα από Taake έχεις έστω ακούσει??
klassikh antimetopish true metalla. Emeis eimaste false skoupidia parasita probata ktl. Kourash re pousth mou.... :?
Εγώ που δεν έχω ακούσει taake τι να βάλω να κατεβαίνει?
Phantom Duck
09-01-2007, 22:12
ναι, πάρα πολυ αστείοι οι μπαφοστονεράδες.
Γιεα- χο, ήταν αστεϊσμός για να φανεί η αντικειμενική προσέγγιση. Εξάλλου δεν ξέρω γιατί μιλάς καριόλη που' χω για πλάκα, και το τραβάω στ' άκρα.
phthoggon
09-01-2007, 22:13
Εγώ που δεν έχω ακούσει taake τι να βάλω να κατεβαίνει?
To πρώτο λεπτό του πρώτου τραγουδιού από το 2ο άλμπουμ ονόματι Bjoergrin και όλο το πρώτο άλμπουμ ονόματι Nattestid.-
Lost_In_Cooperland
09-01-2007, 22:16
kai to Hordaland Doedskvad
phthoggon
09-01-2007, 22:23
Δε πρόκειται να κάτσουμε να το συζητάμε τώρα αλλά πρώτα τα άλλα και εαν.
(Αν και ουσιαστικά είμαστε on topic)
House Of Low Culture
09-01-2007, 22:41
[quote="House Of Low Culture":jhqhzpum]ναι, πάρα πολυ αστείοι οι μπαφοστονεράδες.
Γιεα- χο, ήταν αστεϊσμός για να φανεί η αντικειμενική προσέγγιση. Εξάλλου δεν ξέρω γιατί μιλάς καριόλη που' χω για πλάκα, και το τραβάω στ' άκρα.[/quote:jhqhzpum]
είσαι STRAIGHTAIDS χαρκοράς, σταματώ κάθε προσπάθεια.
hvilelos?
09-01-2007, 23:46
Diakrinw ena sfirodrepano stin ipografi tou Euro h kanw kapoio tromaktiko lathos?
Griffith
09-01-2007, 23:48
Καλά σας γαμάνε οι Τaake πάντως ειν αλήθεια.
Οι στιχοι που εγραψα 2 σελιδες πριν ..τους αναγνωρισε κανεις ?
Pthoggon, ας πούμε πως κάτι έχω ακούσει. Σοβαρά όχι, αλλά έχω ακούσει από περιέργεια.
Και ότι λέω δεν είναι για ότι έχω ακούσει, αλλά για ότι έχω δει. Που ήταν ο λόγος της περιέργειας καταρχήν.
Θες να ψάξω να ξαναβρώ την επική φωτογραφία; Και μετά να πούμε για παγωμένα καβλιά ρεταλιού;
The Good Son
10-01-2007, 01:27
http://content.answers.com/main/content/wp/en/0/0a/Eab2.jpg
The Good Son
10-01-2007, 01:28
α σορυ δεν ειναι το μιουζικ οφφτοπικ εδω.
pitchfork
10-01-2007, 02:10
..
Πέρα από αυτά, σοβαρά τώρα, μόνο σε μένα φαίνεται γελοίο το όλο concept του γράμματος; Δηλαδή οκ, ακόμα και οι Sacred Steel που λέτε, δεν είναι ότι παίρνουν το σπαθί κάτω από το banner του θεού τους και σφάζουν τους πάντες καθότι metal is war, δεν είναι ότι ντύνονται ξωτικά και πολεμιστές. Αυτά τα κάνει μόνο ο Γιάγκος. Έχουν μια κάποια παραπάνω αξιοπρέπεια δηλαδή από τελειωμένους τύπους σαν τον Euronymous που βάζουν τα εφτά κακά της μοίρας τους στο μαγαζί τους και το κάνουν κακό και ανίερο και όλα τα άλλα τα μπλακμεταλικά τέσπα(και έχουν και το ritual room βεβαίως βεβαίως).
Ήμαρτον δηλαδή.
Μην είσαι μαλακοπίτουρας. Μην συγκρίνεις το τότε με το τώρα, είσαι πολύ μακριά από την εποχή. Πως σου φαίνεται ένα πιτσιρίκι που λέει ότι οι στίχοι του Into glory ride είναι αστείοι?
Μιλάμε είσαι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου, εντάξει χαβαλέ έχει να λες ότι λες για να γίνεται κουβέντα αλλά άμα τα λες σοβαρά όλα αυτά υπάρχει πρόβλημα.
Μιλάμε για εποχές που οι Morbid Angel είχαν μόλις βγάλει δίσκο, μιλάμε για το ξεκίνημα μιας φάσης (τα παλιότερα bands πχ Frost μάλλον αποσπασματικές κυκλοφορίες αποτελούσαν)
Μιλάμε για μόδα Napalm Death κλπ στρεητεντζομαλάκες, μιλάμε για πολλά πράγματα που απλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
Μιλάμε για ένα ΑΤΟΜΟ που δεν γνώρισες, που ήταν στη φάση, ήταν αληθινός, πίστευε σε αυτό που έκανε (και όχι στο να βρει γκόμενα δουλειά αμάξι κλπ) και έχει πεθάνει.
Δηλαδή έλεος.
Κοίτα πρώτα πόσες διαφορές έχει η άθλια ζωούλα σου από την δική του και τουλάχιστον μη μιλάς για όσα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Δεν είναι κακό, πίστεψέ με.
Phantom Duck
10-01-2007, 02:12
Μιλάμε για μόδα Napalm Death κλπ στρεητεντζομαλάκες, μιλάμε για πολλά πράγματα που απλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
Μπούγιακα. Πούστηδες νδ, τσιράκια του γκραντζ.
Not_saved
10-01-2007, 02:39
Μιλάμε για μόδα Napalm Death κλπ στρεητεντζομαλάκες
Ομολογώ ότι γέλασα.
phthoggon
10-01-2007, 03:01
Θες να ψάξω να ξαναβρώ την επική φωτογραφία; Και μετά να πούμε για παγωμένα καβλιά ρεταλιού;
Την οποία παρεπιπτόντως πόσταρα εγώ πρώτος στο φλόρουμ και την έβαλες έπειτα εσύ avatar κτλ κτλ :moutza: Α και τους στίχους του Wom δε τους αναγνώρισες ακόμα εε??
Parasight
10-01-2007, 08:00
Μιλάμε για ένα ΑΤΟΜΟ που δεν γνώρισες, που ήταν στη φάση, ήταν αληθινός, πίστευε σε αυτό που έκανε (και όχι στο να βρει γκόμενα δουλειά αμάξι κλπ) και έχει πεθάνει.
Αυτό ακριβώς βασικά.
Μπορεί να μην άγγιξα ποτέ την ιδεολογία του νορβηγικού black metal ούτε καν ήμουν ποτέ οπαδός, αλλά δε μπορώ να αρνηθώ ότι ήταν αληθινός. Δλδ με quotes σαν "it's always great when someone dies-it doesn't matter who. If you think we are emotional idiots with human feelings you are WRONG!" και "I refuse to f*ck the normal way because it is god's gift to humanity and if you do it,then you do the ultimate life worshipping ritual! It must be avoided as it is pure goodness!" (ξέροντας οτι δεν τα έλεγε μόνο για το εφέ, αλλά ζούσε μ'αυτόν τον τρόπο), βλέπω ότι κάτι γινόταν εδώ.
Την οποία παρεπιπτόντως πόσταρα εγώ πρώτος στο φλόρουμ και την έβαλες έπειτα εσύ avatar κτλ κτλ :moutza: Α και τους στίχους του Wom δε τους αναγνώρισες ακόμα εε??
Δεν παρακολουθούσα ποτέ το φλόρουμ, είχα βρει ένα λινκ με τις 20 πιο γελοίες black metal φώτος όλων των εποχών και ήταν τυχαία στη θέση #1.
Και τους στίχους του Wom τους αναγνώρισα.
Όπως αναγνωρίζω πχ και αυτούς:
Armies of the gods of hell ride across the astral plane
Bearing curses of destruction, sworn beyond the grave
Children of the darkness, all born but to deceive
By the ancient code of evil grant not one reprieve
In the place where evil dwells death can live when all life dies
Wage eternal war on heaven immortal hate below the sky
Your scripture and your sermons, are leaves born on the wind
To heal the unrepentant one needs a greater sin
Night winds, Oblivion see my dark desire
Come forth, appear he is living fire
Feel the Demon's whip
(δεν το βάζω ολόκληρο)
Αλλά ούτε οι Sacred Steel ούτε οι Manowar ήταν ποτέ αρκετά καραγκιόζηδες για να λένε για δωματιάκα τελετών, βαμμένους μαύρους τοίχους, φώτα που θα είναι σα λουτρό αίματος τα οποία πάνω από όλα είναι EVIL. Και να το τονίζουν. Και ούτε τους καθορίζουν αυτά τα τραγούδια. Σα να μου λες πως αν ένα κομμάτι μιας οποιασδήποτε μπάντας μιλάει για σπαθιά αυτοί φοράνε γούνινα ή δερμάτινα βρακιά, τελεία και παύλα.
Το είπες άλλωστε, όσο κιτς φαίνεται το ένα, τόσο φαίνεται και το άλλο.
Ε όπως εσένα(κάθε εσένα, όχι εσένα προσωπικά pthoggon) θα σου φαινόταν αστεία μια φωτογραφία Valkyrie πχ, έτσι και εμένα μου φαίνονται αστεία αυτά τα τραβηγμένα μπλακμεταλικά για να το παίζουν κακοί και να τους φοβούνται όλοι, ακόμα και τότε(με δεδομένο ότι δεν είμαι 10 χρονών).
Και η εποχή πίτσφορκ δεν έχει καμία σημασία. Δηλαδή εσύ το '90 δε θα γέλαγες με το εξώφυλλο into glory ride; Θα γέλαγες όπως και τώρα. Έτσι κι εγώ βρίσκω αστεία αυτά τα ακραία σατανιστικά μπλουάργκχ σιξιξίξ.
Το περίεργο είναι που είμαι μόνο εγώ πάντως που το βρίσκω αστείο. Μάλλον το κακό ανίερο black metal είναι πιο mainstream στο ER σε αντίθεση με το κλασσικό heavy/epic οπότε δε θα είναι καλή ιδέα να κοροϊδεύουμε ότι ακούμε και μας αρέσει ε;
Kveldssanger
10-01-2007, 11:18
ήθελα να ήξερα δεν βαριέστε να επαναλαμβάνετε τις ίδιες μαλακίες κάθε 2,46 βδομάδες? και μου μολύνετε και το μιουζικ ντισκασον μου.
Lost_In_Cooperland
10-01-2007, 11:23
ωραίο πράγμα το σπλιτ :twisted:
carheart
10-01-2007, 11:25
Αυτό πάνω κάτω. Steel Assassin πάενε στη γούνινη και δερμάτινη φωλιά σου. Λες και σε όρισε κανείς εκπρόσωπο του heavy/epic. Λες και υπάρχει κάποια κόντρα κάπου, εκτός από το καθυστερημένο κεφάλι σου. Όπως σου χω ξαναπεί, είσαι βαρετός και δεν είσαι αστείος, αν προσπαθείς να κάνεις χαβαλέ. Κοινώς σκάσε, αν και είμαι βέβαιος πως θα ακολουθήσει άλλο ένα πανηλίθιο ποστ, άνευ ουσίας, νοήματος και σοβαρότητας, του τύπου "όσοι μιλάνε δηλαδή για δωματιάκια τελετών είναι πιο σοβαροί ροφλ". Για άλλη μια γαμημένη φορά.
SA οι στιχοι που εγραψα σου φαινονται αστειοι τελικα η οχι ?
Αυτα τα "epic" της τελευταιας δεκαετιας με εχουν προβληματισει...
Βγαζουν 1 δισκο καθε 13 μηνες ... τρελη εμπνευση λεμε (ουτε συμβολαιο με ρητρα να ειχαν..)
Στην εποχη μου τα power/epic groups εβριζαν τουs bathory δεν τους εκλεβαν στιχους :D
ας το παμε αλλου τωρα, το καλυτερο taake ειναι το nattestid
Kveldssanger
10-01-2007, 11:51
οχι, είναι το δευτερο!! και τωρα θυμηθηκα οτι πρεπει να αγορασω και το τρίτο καποια στιγμη.
carheart
10-01-2007, 11:59
Και εγώ είμαι της άποψης πως το πρώτο είναι η καλύτερη στιγμή τους. Όχι πως τα άλλα δύο πάνε πίσω.
Πάω να βάλω το Isvind!
Phantom Duck
10-01-2007, 13:44
"I refuse to f*ck the normal way because it is god's gift to humanity and if you do it,then you do the ultimate life worshipping ritual! It must be avoided as it is pure goodness!"
(ξέροντας οτι δεν τα έλεγε μόνο για το εφέ, αλλά ζούσε μ'αυτόν τον τρόπο)
ΟΚ αλλά καρφώνεσαι =]
wom, αστείοι αστείοι όχι, όχι αν δε συνοδεύονται από το όλο λολ ίβολ σετάκι.
Παρ'όλα αυτά τέτοια κομμάτια συνήθως τα προσπερνάω και πάω στην επόμενη κομματάρα του Reborn in Steel πχ, κι ας πω θα βάλω να το ακούσω όλο το άλμπουμ.
Και σιγά σε τελική ανάλυση το βάθος της θεματολογίας του έπικ, και οι bathory τα πήραν από τους virgin steele, τους manowar και τους manilla road. Δεν μπορείς να πεις ότι πλέον κλέβουν τους bathory, όχι περισσότερο από όσο κλέβουν ένα 70% τουλάχιστον του κλασσικού 80s heavy metal(γιατί σχεδόν κάθε μπάντα του τότε είχε και το επικό της κομματάκι μέσα σε κάποιο άλμπουμ).
Parasight
10-01-2007, 14:01
"I refuse to f*ck the normal way because it is god's gift to humanity and if you do it,then you do the ultimate life worshipping ritual! It must be avoided as it is pure goodness!"
ΟΚ αλλά καρφώνεσαι =]
Πήρα 2 quotes που μου έκαναν εντύπωση, ο άνθρωπος πέθανε λόγω του τρόπου ζωης του, για όνομα!
Άλλωστε εσύ πώς ξέρεις αν/πώς γαμούσε; :P
(εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν έπιασα ε)
Kveldssanger
10-01-2007, 14:02
ήταν και ελαφρως εμποράκος όμως.
Phantom Duck
10-01-2007, 14:09
ΟΚ αλλά καρφώνεσαι =]
Πήρα 2 quotes που μου έκαναν εντύπωση, ο άνθρωπος πέθανε λόγω του τρόπου ζωης του, για όνομα!
Άλλωστε εσύ πώς ξέρεις αν/πώς γαμούσε; :P
(εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν έπιασα ε)
Όχι, απλά σκέφτηκα ότι υπήρχε ένας μόνο τρόπος να μάθεις πως γαμάει =]
Επίσης, διαφωνώ ότι πέθανε λόγω του τρόπου ζωής του. Ο τυπάς τον σκότωσε γιατί είχαν κόντρες στη σκηνή και για το ποιος θα το παίξει πιο μάγκας, μάλλον για ζήτημα άτιτιουντ μου μοιάζει.
Kveldssanger
10-01-2007, 14:42
ας δουμε λοιπον και τα γεγονοτα. τα διαφορα κυματα του νορβηγικου μπλακμεταλ είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν βγει στον ευρύτερο μεταλ χωρο και ειδικα περί το πρώτο μισο της δεκαετιας βγήκαν άπειρα αριστουργήματα από εκεί πάνω που δύσκολα θα ξαναβγουν από γαλλους/αμερικανους/πορτογαλους/αυστραλους και μογγολους. επίσης η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ατόμων που δημιούργησε την συγκεκριμένη σκηνή (όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει απο συνεντευξεις της εποχής κυρίως αλλά και μετά) ήταν: α) καθυστερημένοι β) καθυστερημένοι γ) ηλίθιοι δ) καθυστερημένοι και έμποροι και σε ελάχιστες περιπτώσεις (όπως το φίλου Φαουστ π.χ.) ε) ολ οφ δι αμποβ). Σε γενικές γραμμές μην τα μπερδεύετε όλα αυτά νομίζω. Η μουσική αξία δεν προϋποθέτει ότι και οι μουσικοί είναι σοβαρά άτομα (δείτε τον Βαργκ π.χ.!!!!)
ας δουμε λοιπον και τα γεγονοτα. τα διαφορα κυματα του νορβηγικου μπλακμεταλ είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν βγει στον ευρύτερο μεταλ χωρο και ειδικα περί το πρώτο μισο της δεκαετιας βγήκαν άπειρα αριστουργήματα από εκεί πάνω που δύσκολα θα ξαναβγουν από γαλλους/αμερικανους/πορτογαλους/αυστραλους και μογγολους. επίσης η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ατόμων που δημιούργησε την συγκεκριμένη σκηνή (όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει απο συνεντευξεις της εποχής κυρίως αλλά και μετά) ήταν: α) καθυστερημένοι β) καθυστερημένοι γ) ηλίθιοι δ) καθυστερημένοι και έμποροι και σε ελάχιστες περιπτώσεις (όπως το φίλου Φαουστ π.χ.) ε) ολ οφ δι αμποβ). Σε γενικές γραμμές μην τα μπερδεύετε όλα αυτά νομίζω. Η μουσική αξία δεν προϋποθέτει ότι και οι μουσικοί είναι σοβαρά άτομα (δείτε τον Βαργκ π.χ.!!!!)
:thumbsup:
Parasight
10-01-2007, 14:48
Το δικό μου ενδιαφέρον πάντως είναι καθαρά ιστορικό και εγκυκλοπαιδικό.
Η μουσική αξία δεν προϋποθέτει ότι και οι μουσικοί είναι σοβαρά άτομα (δείτε τον Βαργκ π.χ.!!!!)
Syd Barret :roll:
Not_saved
10-01-2007, 15:31
Mmm de nomizw.Atyxis sygkrisi mallon.
Afiste pou genikotera o tropos zwis kai ta myala kapoiou epireazoun amesa kai ti mousiki tou.Diladi pou kserete an tha eixe i mousiki tou Vikernes ton idio xaraktira an o idios den itan psyxakias kai porwmenos h an o Barrett tha egrafe tetoia kommatia an den xapakwne to LSD?
Vangelis
10-01-2007, 15:34
καμμια σχεση
Parasight
10-01-2007, 16:17
Καμία σχέση μουσικά, εννοείται.
Από κει και πέρα δε βλέπω διαφορά, όσον αφορά τη σχέση μουσική αξία/διατάραξη εγκεφάλου δλδ.
Kveldssanger
10-01-2007, 16:39
Mmm de nomizw.Atyxis sygkrisi mallon.
Afiste pou genikotera o tropos zwis kai ta myala kapoiou epireazoun amesa kai ti mousiki tou.Diladi pou kserete an tha eixe i mousiki tou Vikernes ton idio xaraktira an o idios den itan psyxakias kai porwmenos h an o Barrett tha egrafe tetoia kommatia an den xapakwne to LSD?
μα δεν λεω αυτό και δεν με ενδιαφέρει αν εξαρτάται το ένα από το άλλο. το ότι μπορεί η μουσική του vikernes να γαμάει επειδή είναι αυτός καθυστερημένος, ούτε τον κάνει λιγότερο καθυστερημένο, ούτε κάνει την καθυστέρηση του λιγότερο ηλίθια.
ti mousiki akous de tha ton baleis kai sto spiti sou
Kveldssanger
10-01-2007, 16:44
ε ναι, προφανώς. και ευκαιρία να ξεθάψω το filosofem :touched:
ε ναι, προφανώς. και ευκαιρία να ξεθάψω το filosofem :touched:
Προτεινω την ωραια εκδοση με το Α5 βιβλιο
stam and the witches
10-01-2007, 17:48
Θα είμαι off-topic ελαφρώς αλλά το riff του Jesus Dod από τη μέση και μετά είναι ότι πιο γαμημένα πορωτικά μελαγχολικό έχει γραφτεί.
When Black Roses Bloom
10-01-2007, 18:00
Oi Take That sas gamane.
carheart
10-01-2007, 18:06
Θα είμαι off-topic ελαφρώς αλλά το riff του Jesus Dod από τη μέση και μετά είναι ότι πιο γαμημένα πορωτικά μελαγχολικό έχει γραφτεί.
ΑΑΑ σταμάτα να βρίσκεις riffs παντού!!
stam and the witches
10-01-2007, 18:10
:oops:
Η ανατριχίλα που σου προκαλεί ένα σημείο σε ένα κομμάτι είναι αποτέλεσμα εμπνευσμένου παιξίματος των οργάνων ;)
fleshdiver
10-01-2007, 18:11
Drop out of Life with Bong in Hand
Follow the Smoke toward the Riff filled Land
stam and the witches
10-01-2007, 18:12
Α κ ρ ι β ώ ς.
Kveldssanger
10-01-2007, 19:15
που να ακούσεις και τις δισολίες του deathcrush!!
εντιτ: και για να μιλήσουμε κάπως σοβαρά, ειδικά για το μπλακμεταλ (αλλά και για οποιαδήποτε μουσική) αν λες οτι η ομορφιά είναι απλα "εμπνευσμένο παίξιμο οργάνων", μου φαίνεταί ότι κάνεις κάτι εκπληκτικό να μοιάζει τραγικά πεζό.
stam and the witches
10-01-2007, 19:33
Σε κάθε μουσικό είδος ισχύει αυτό. Τι εννοείς; Η μελαγχολία του συγκεκριμένου κομματιού δε βγαίνει από το riff και την τεχνοτροπία του; Τι άλλο υπάρχει δλδ;
Kveldssanger
10-01-2007, 19:46
απλά μην κάθεσαι να τα αναλύεις όλα σε μικρά μικρά κομματάκια. το tomhet είναι 10 λεπτά επανάληψη του ίδιου πράγματος π.χ. και όμως ως τραγούδι είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν γραφτεί ποτέ.
stam and the witches
10-01-2007, 19:53
Δε θα μου πεις εμένα τι να κάνω.
Δε βλέπω πάντως που έρχεται σε αντίθεση αυτό που λες.
carheart
10-01-2007, 19:56
Βρε άτιμε σταρμπρέηκερ, σου λέει πως ένα καλό riff και μια υπεργαμάτη τεχνοτροπία είναι μικρά κομμάτια ενός τραγουδιού μόνο, ενώ υπάρχουν πολύ σημαντικότεροι παράγοντες που θα έκαναν ξεχωριστό ένα τραγούδι για τον καθένα μας.
stam and the witches
10-01-2007, 20:01
Δεν εννοώ την τεχνική, σε περίπτωση που καταλάβατε αυτό.
Και αν δεν έπαιζε ρόλο η τεχνοτροπία και το παίξιμο τότε θα άκουγες και metalcore λολ!
Once_Emperor
10-01-2007, 21:33
Kαλά τα λέει το παιδί. Τo Jesus' Tod σας γαμάει καλά.
Vangelis
10-01-2007, 23:41
Καμία σχέση μουσικά, εννοείται.
Από κει και πέρα δε βλέπω διαφορά, όσον αφορά τη σχέση μουσική αξία/διατάραξη εγκεφάλου δλδ.
Καλα για την μουσικη εννοειτε, αλλα και στην διαταραξη εγκεφαλου δεν υπαρχει καμμια σχεση. Ο ενας το παθε απο το Lsd (δεν εχει σχεση δηλαδη με την καθυστερηση που αναφερει ο kveld για τους black μουσικους) αλλα ακομα και τοτε πιο μεγαλο μερος του εγκεφαλου χρησιμοποιουσε απο τον varg λογικα.
phthoggon
11-01-2007, 01:50
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/varg_vikernes2.jpg
Τσαντισμενος φαινεται.
Λες οταν βγει να θελει να εκτονωθει με κανα δισκακι ?
phthoggon
11-01-2007, 02:22
Περισσότερο σε φάση να ψαρεύει σε κάνα ξεχασμένο φιορδ τον βλέπω.
Not_saved
11-01-2007, 02:35
Malaka fainetai san 60aris kai einai 30kati :lol:
stam and the witches
11-01-2007, 02:38
Edit όσο προλαβαίνεις..
Not_saved
11-01-2007, 02:42
O,ti thelw tha lew re.
Phantom Duck
11-01-2007, 16:50
http://i8.photobucket.com/albums/a40/phthog/varg_vikernes2.jpg
Βυζάρες.
GuardianOfIvorytower
11-01-2007, 19:30
Αν την έβλεπα τη φωτογραφία στο ξεκάρφωτο μάλλον δεν θα τον αναγνώριζα :shock:
κανει μπαμ για φυλακοβιος αλλα οντως αγνωριστος
enitharmon
11-01-2007, 21:15
αυτή τη ματιά του γαμιά δε γίνεται να τη μπερδέψεις με άλλη
When Black Roses Bloom
11-01-2007, 21:33
Mhn perneis kai orko :P
http://img.search.com/0/09/300px-Vargburzumorg.jpg
http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00244/vikernes300_varg_vi_244600s.jpg
Lost_In_Cooperland
11-01-2007, 21:39
ulrich+Christofer Johnsson = http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00244/vikernes300_varg_vi_244600s.jpg
Προσφατα δηλωσε οτι οταν βγει η θα βγαλει συντομα δισκο η θα γινει ψαρας και δεν θα τον ξανακουσει κανεις.
Μιλαμε, αυτο πρεπει να ειναι το most offtopic thread ever
phthoggon
12-01-2007, 03:35
Γιεα, το ξέρω. (Η να μετανομαστεί σε "O Βικέρνες σας γααμάει" τέλως πάντων).
"it's always great when someone dies-it doesn't matter who. If you think we are emotional idiots with human feelings you are WRONG!" και "I refuse to f*ck the normal way because it is god's gift to humanity and if you do it,then you do the ultimate life worshipping ritual! It must be avoided as it is pure goodness!"
Αυτα ομολογω δε τα ηξερα οτι τα ειπε. :oops:
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι μου αρεσε που τα εμαθα....
Τι τελος ειχε αυτος;!;!;!............shit.
Το πηδηξα το quote Parasight,λες και τα ειπες εσυ φαινονται. :rofl:
King Of Angmar
12-01-2007, 11:08
Προσφατα δηλωσε οτι οταν βγει η θα βγαλει συντομα δισκο η θα γινει ψαρας και δεν θα τον ξανακουσει κανεις.
Μιλαμε, αυτο πρεπει να ειναι το most offtopic thread ever
θα βγάλει δίσκο πιστεύω και ας είναι και πατάτα (που δε νομίζω δηλαδή να είναι κανα αισχος). Τα φραγκα ειναι αρκετά για να τον πεισουν. ολοι οι νοσταλγικοί, καμποσα 18χρονα "και καλα μπλακ μεταλερς που μαθαν τους filth και για τα βαριά ακούνε και κανα ντιμου μποργκιρ και κάτι τρέχει στα γύφτικα και θα το παρουν να πουλησουν μουρη" και ολοι εκεινοι που ασχολούνται σοβαρά με τη φάση θα το πάρουν μονο και μονο για το γαμώτο. και θα ειναι black. κάτι άλλο δε θα πούλαγε. ή παλι μπορει να βγάλει κατι οπως οι dissection που το λεγαν το πιο ειβιλ αλμπουμ εβερ.
μπαι δε γουει, μπλακ ακούω πολυ συγκεκριμένα πραματα και γενικα δεν ειμαι οπαδος του κινήματος, αλλά καταλαβαίνω σε κάποιο βαθμό τη νοοτροπια του. μ'άρεσουν οι μποργκιρ (οι φιλθ με τιποτα ομως, τους θεωρω γραφικους ωρες ωρες με το ολο ατιτιουντ ειδικα των τελευταιων δισκων).
στο θεμα με τον βικερνες, αμφιβαλλω αν θα βγαλει κανα αμπιεντ παλι (αν και το τελευταιο ηταν καλο). δε πουλαει. δε λεω οτι ειναι στυγνος επιχειρηματιας, αλλα δειτε το ετσι: αφου εβγαλε δισκους απο τη φυλακη, γιατι δε κανει το ιδιο; απλα επειδη θα θελει να ναι εξω να εχει πληρη ελεγχο των πραγματων. δατσ λαιφ μειτ.
στη χειροτερη μπορει να συνδυασει το ψαρεμα με το μπλακ τι να πω. :D παντως ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα ξανακουσουμε για αυτον. το πολυ πολυ να βγαλει καμια μουφα και να το γυρισει σε ψαρας....
φιλοσοφεμ παντως δε ξαναβγαινει.
εντιτ. αν παντως γινει ψαρας κατ ευθειαν βλεπωντας οτι δε μπορει να βγαλει καλο δισκο, θα κερδισει τον θαυμασμο μου σαν μουσικος τουλαχιστον.θα δειξει πιστη στα ιδεωδη.
Kveldssanger
12-01-2007, 11:14
ο βικερνες παραεχει καει με τα αρεια για να βγαλει παλι μπλακμεταλζ. τα αμπιεντ που εβγαλε ηταν συμπαθέστατα κατά αν και όχι και ό,τι πιο "ωριμο".
Απο οτι διαβασα ειπε,οτι αν βγαλει, θα βγαλει metal κυκλοφορια διοτι τα ambient βγηκαν ετσι επειδη δεν ειχε κιθαρες στο κελι 33.
Ειπε οτι ισως βαλει κομματια απο τα ambient αυτα δισκακια, ηχογραφημενα οπως πρεπει να ειναι κανονικα με κιθαρες δλδ...
Με τους νορβηγους ποτε δεν ξερεις. Ισως θα τον περιμενουν οι DHG να βγαλουν και κανα split :rofl:
Kveldssanger
12-01-2007, 12:08
α, πλεον "οι κιθαρες δεν ειναι μόνο για μαύρη μουσική"?
Δες εδω. Απο οσο ξερω ειναι η περισσοτερο προσφατη και απο τις λιγες που ειναι official και οχι φαντασια http://www.metalcrypt.com/pages/interviewsframe.php?intid=170
enitharmon
12-01-2007, 13:55
Mhn perneis kai orko :P
http://img.search.com/0/09/300px-Vargburzumorg.jpg
http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00244/vikernes300_varg_vi_244600s.jpg
τι δεν κατάλαβα; (ή δεν καταλαβες;)
When Black Roses Bloom
12-01-2007, 14:56
τι δεν κατάλαβα; (ή δεν καταλαβες;)
AXOU! Kale ti tsaxpinikh apanthsh!!! :pink:
:offtopic:
http://www.youtube.com/watch?v=N8SkglAQIQ4
fingerprince
12-01-2007, 17:04
ama o burzum vgalei disko, tha gamaei to sympan
pistevw
pitchfork
13-01-2007, 23:23
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.
....
Και η εποχή πίτσφορκ δεν έχει καμία σημασία. Δηλαδή εσύ το '90 δε θα γέλαγες με το εξώφυλλο into glory ride; Θα γέλαγες όπως και τώρα. Έτσι κι εγώ βρίσκω αστεία αυτά τα ακραία σατανιστικά μπλουάργκχ σιξιξίξ.....
Λυπάμαι αλλά σε πληροφορώ ότι το 90 δεν γέλαγα καθόλου με το εξώφυλλο του into glory ride ή το βίντεο κλιπ που όταν είχα δει στο hapeening είχα πέσει κάτω και προσκυνούσα.
Τώρα είναι η αλήθεια ότι μου φαίνονται λίγο αναχρονιστικά τα γουνάκια και μοιάζουν λίγο αστεία, τότε σε καμία περίπτωση.
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.
....
Και η εποχή πίτσφορκ δεν έχει καμία σημασία. Δηλαδή εσύ το '90 δε θα γέλαγες με το εξώφυλλο into glory ride; Θα γέλαγες όπως και τώρα. Έτσι κι εγώ βρίσκω αστεία αυτά τα ακραία σατανιστικά μπλουάργκχ σιξιξίξ.....
Λυπάμαι αλλά σε πληροφορώ ότι το 90 δεν γέλαγα καθόλου με το εξώφυλλο του into glory ride ή το βίντεο κλιπ που όταν είχα δει στο hapeening είχα πέσει κάτω και προσκυνούσα.
Τώρα είναι η αλήθεια ότι μου φαίνονται λίγο αναχρονιστικά τα γουνάκια και μοιάζουν λίγο αστεία, τότε σε καμία περίπτωση.
Quoted for future use.