PDA

View Full Version : Σπυριδούλα 19/1

fandango
02-01-2007, 17:02
Στον Μύλο, 99% στις 19 Ιανουαρίου, για την προώθηση του νέου δίσκου "Το βλέμμα των ανθρώπων". Θα έρθει κανείς μαζί μου?? 8)

Rotting_Christ
02-01-2007, 17:08
iparxoun akoma aftoi re?

fandango
02-01-2007, 17:13
Nαι λέμε, έβγαλαν και δίσκο! :D

freak brother
02-01-2007, 17:36
τους ειδα τις προαλες στο γκαγκαριν μαζι με Πουλικακο , Πιλαλι κλπ.. καλη φαση ηταν . Ο τραγουδιστης τους λιγο μου προκαλεσε τον γελωτα ετσι οπως κουνιταν και τραγουδουσε.. αλλα αν γουσταρετε την φαση και εχει και τους σπεσιαλ γκεστς θα ναι ωραια.. χωρις σπεσιαλ γκεστς.. εχμμ

Rotting_Christ
02-01-2007, 21:20
ego tous eixa dei otan emena stin paro prin apo 9 xronia se ena sxoleio... apo tote den eixa ksanakousei tpt....

Dimitra
04-01-2007, 14:08
τους ειδα τις προαλες στο γκαγκαριν μαζι με Πουλικακο , Πιλαλι κλπ.. καλη φαση ηταν . Ο τραγουδιστης τους λιγο μου προκαλεσε τον γελωτα ετσι οπως κουνιταν και τραγουδουσε.. αλλα αν γουσταρετε την φαση και εχει και τους σπεσιαλ γκεστς θα ναι ωραια.. χωρις σπεσιαλ γκεστς.. εχμμ

Heh....ki imoun sigouri oti se eida ki isoun esu. Prepei nafuges sxetika nwris, prin teleiwsei to live...
Sumfwnw apoluta gia ton kainourio tragouisti alla oi PALIOI edwsan resta :wink:

freak brother
04-01-2007, 14:52

Heh....ki imoun sigouri oti se eida ki isoun esu. Prepei nafuges sxetika nwris, prin teleiwsei to live...
Sumfwnw apoluta gia ton kainourio tragouisti alla oi PALIOI edwsan resta :wink:

ναι , εφυγα νωρις γιατι το λαιβ αρχισε στις 10:30 και γω με τους αλλους τους καμενους πηγαμε απο τις 8:30 :?
εσυ εισουν μια απο τις δυο τις κοπελιτσες που γαλαγατε με τον θεο τυπο με τα γυαλια ηλιου? :rofl: :rofl:

Dimitra
04-01-2007, 15:01
Oxi, se eida otan efeuges, imoun menan filo ekei kai eutuxws eftasa kata tis 23:00 :wink:

freak brother
04-01-2007, 15:03
Oxi, se eida otan efeuges, imoun menan filo ekei kai eutuxws eftasa kata tis 23:00 :wink:

8)

fandango
20-01-2007, 13:20
Όσοι δεν ήρθατε χθες, χάσατε!

Όχι, εντάξει, δεν ήταν τόσο τέλεια, αλλά υπήρξαν στιγμές που γούσταρα άσχημα, και τα τραγούδια απτο καινούριο άλμπουμ είναι πραγματικά πολύ καλά. Σε ένα κομματι τραγουδάει κι ο Πουλικάκος, που χθες ήταν στο καφε αμερικεν, γι'αυτό δεν ήρθε. 8)

freak brother
20-01-2007, 16:21
ενα κοματι τους (δεν θυμαμαι ποιο) ηταν τρελη αντιγραφη (στην μελωδια) απο Θανασση Παπακωνσταντινου.