PDA

View Full Version : Rotting Christ - Theogonia

Pages : 1 [2]

Anakasioths
02-03-2007, 16:19
Σε χάλαγε???Άμα θές εκτεταμένη άποψη πάνε πάρε κανα περιοδικό να διαβάσεις δισκοκριτική ρε τσαμπατζή..

Bullet
02-03-2007, 16:23
χαχαχα

H.
02-03-2007, 19:49
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

gasgion
04-03-2007, 19:38
Σε χάλαγε???Άμα θές εκτεταμένη άποψη πάνε πάρε κανα περιοδικό να διαβάσεις δισκοκριτική ρε τσαμπατζή..

swstos!

Anakasioths
04-03-2007, 19:55

swstos!

etsi,kala den ta lew re file?

gasgion
05-03-2007, 20:49

swstos!

etsi,kala den ta lew re file?

kaloutsika

FIXXXER
30-03-2009, 04:06
καθώς μετά το απόλυτο 0 των μετά sleep albums, δεν τους είχα ικανούς να κυκλοφούν κάτι έστω και λίγο καλό.

Το Κρονος ΧΞΣ ΞΚΣ ΛΚΜ ΑΞΗΦ πως λεγοταν ηταν επισης καλο. Απο κει και περα ηταν πατος. Για το τελευταιο θα δουμε.

Οπως τα λεει ειναι, αν και το Σλιπ ηταν το καλυτερο εβερ, μετα το εχασαν και εγω ακομα απορω πως μπορει να ακουει καποιος το Θεογονια, και τις καλυτερες μουσικες ολων των εποχων να εχει, με τετοιους στιχους μου προκαλει γελιο.

Darkling
30-03-2009, 07:36
Συγκινηθηκα απο ποστ ΚΒΕΛΝΤΣΣΑΝΓΚΕΡ.
Καντε ενα πετισιον να ξαναποσταρει ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

Ra Pariah
30-03-2009, 15:53
[...] μετα το εχασαν και εγω ακομα απορω πως μπορει να ακουει καποιος το Θεογονια, και τις καλυτερες μουσικες ολων των εποχων να εχει, με τετοιους στιχους μου προκαλει γελιο.

Απλώς να σε ενημερώσω ότι το "Κεραυνός Κυβερνητός" έχει πάρει στίχους από τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους" (τα ελληνικά του κομματιού προφανώς, υπάρχουν δέ και σε κομμάτι του Μαρκόπουλου), το "Threnody" είναι η εκδοχή του Σάκη για ένα μοιρολόι και το "Rege Diabolicus" έχει και γαμώ τους occult :twisted: στίχους. Έχεις κάθε δικαίωμα, βέβαια, όλα αυτά να σου προκαλούν γέλιο, ειδικά ο Σολωμός.

Griffith
30-03-2009, 16:30
και γιατί όχι κική δημουλά, να πούμε;

carheart
30-03-2009, 16:37
και γιατί όχι και kinky δημουλά για τον γοτθικό ερωτισμό των μαυροφορεμένων κορασίδων;

LokiTricksterGod
30-03-2009, 16:45
[...] μετα το εχασαν και εγω ακομα απορω πως μπορει να ακουει καποιος το Θεογονια, και τις καλυτερες μουσικες ολων των εποχων να εχει, με τετοιους στιχους μου προκαλει γελιο.

Απλώς να σε ενημερώσω ότι το "Κεραυνός Κυβερνητός" έχει πάρει στίχους από τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους" (τα ελληνικά του κομματιού προφανώς, υπάρχουν δέ και σε κομμάτι του Μαρκόπουλου), το "Threnody" είναι η εκδοχή του Σάκη για ένα μοιρολόι και το "Rege Diabolicus" έχει και γαμώ τους occult :twisted: στίχους. Έχεις κάθε δικαίωμα, βέβαια, όλα αυτά να σου προκαλούν γέλιο, ειδικά ο Σολωμός.

σοβαρότατος ποιητής ο σολωμός, ε καμάρι μου;

Ra Pariah
30-03-2009, 17:12
Loki, το γεγονός ότι μπορεί να διαβάζεις "ανατρεπτικούς" λογοτέχνες, δεν καθιστά το Σολωμό απαρχαιωμένο, ok? Αν μπεις ποτέ στον κόπο να διαβάσεις κάτι δικό του, θα καταλάβεις ότι αποτελεί πρωτοπόρο θιασώτη της δημοτικής και άλλα διάφορα.

ion_storm
30-03-2009, 17:29
Καλα ολα αυτα περί των στίχων (τους οποίους έχω δει στα πολύ γρήγορα) αλλά μουσικά απο το Dead Poem με έξαιρεση λίγο το Khronos δεν μου λένε και τίποτα. παραφορτωμένα κομμάτια χωρίς λόγο.

FIXXXER
30-03-2009, 20:33
Φιλτατε Ραπ Αραια, δε με ενοχλει τοσο η πηγη των στιχων οσο ο τροπος που αυτοι εφαρμοστηκαν πανω στη μουσικη και ερμηνευθηκαν, οποτε ολα αυτα που λες τζαμπα τα εγραψες.

http://www.halloweenscene.com/mm5/graphics/00000001/01889rapper.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8d/Slayer_-_tom_araya_-_live_2006.jpg/400px-Slayer_-_tom_araya_-_live_2006.jpg

Harbinger of Death
31-03-2009, 00:24
Φιλτατε Ραπ Αραια,...
http://www.halloweenscene.com/mm5/graphics/00000001/01889rapper.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8d/Slayer_-_tom_araya_-_live_2006.jpg/400px-Slayer_-_tom_araya_-_live_2006.jpg

AAAAAAAAXAXAXA

Midnight
23-04-2009, 12:42
Το από που έχουν αντλήσει την έμπνευσή τους οι μουσικοί ή αν οι στίχοι είναι δικοί τους ή όχι δεν νομίζω πως έχει σημασία. Σημασία έχει μόνον η αίσθηση που σου δίνουν τα κομμάτια όταν τα ακούς. Και για μένα το Theogonia ήταν μια απίστευτα ελκυστική σφαλιάρα, ακριβώς όπως και όλα τα album των Christ με τα οποία έχω ασχοληθεί! Για την περίπτωση του Σολωμού, και οποιουδήποτε άλλου ποιητή, δικαίωμα του καθενός να του αρέσει ή όχι. Όμως το έργο του συγκεκριμένου και την προσφορά του στην τέχνη δε μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς!

Ra Pariah
23-04-2009, 12:43
+ 1

Midnight
23-04-2009, 12:47
+2 :-P

fandango
23-04-2009, 12:55
get a room.

FIXXXER
05-01-2010, 19:35
καθώς μετά το απόλυτο 0 των μετά sleep albums, δεν τους είχα ικανούς να κυκλοφούν κάτι έστω και λίγο καλό.

Το Κρονος ΧΞΣ ΞΚΣ ΛΚΜ ΑΞΗΦ πως λεγοταν ηταν επισης καλο. Απο κει και περα ηταν πατος. Για το τελευταιο θα δουμε.

Οπως τα λεει ειναι, αν και το Σλιπ ηταν το καλυτερο εβερ, μετα το εχασαν και εγω ακομα απορω πως μπορει να ακουει καποιος το Θεογονια, και τις καλυτερες μουσικες ολων των εποχων να εχει, με τετοιους στιχους μου προκαλει γελιο.

Αναθεωρω και μουτζωνω τον ευατο μου :moutza: για τις προκλητικες δηλωσεις, πολυ καλος δισκος τελικα αν και ακομα μου τη σπανε αυτα τα γελοια περασματα. Εχει ομως ενα χαρακτηριστικο που το λατρευω σε οποια μπαντα το εχει, και αν και ειναι περιεργο, δεν το εχουν ολες. Ακουγεται σαν Rotting Christ και σαν τιποτα αλλο. Δε μαρεσουν ολα τα τραγουδια, αλλα πραγματικα πιστευω καποιοι πρεπει να του δωσουν μια δευτερη ευκαιρια τωρα που βγαινει και το επομενο και ειναι επικαιρο :!: . Παραμενω οπαδος των Dead Poem - Sleep Of The Angels περισσοτερο και Khronos λιγοτερο, αλλα με τον καιρο δεν ξερω, μπορει να μαρεσει ακομα περισσοτερο το Theogonia. Απορει κανεις μετα την επιτυχια που εκανε για το υφος του καινουριου που βγαινει το Φεβρουαριο?

http://www.soundmag.gr/images/stories/rottingaealo.jpg

01. Aealo
02. Eon Aenaos
03. Demonon Vrosis
04. Noctis Era
05. dub-sag-ta-ke
06. Fire Death and Fear
07. Nekron Iahes...
08. ...Pir Threontai
09. Thou Art Lord
10. Santa Muerte
11. Orders from the Dea

Agoraphobic_S.I.
05-01-2010, 19:41
Με τη γελοιότητα του εξωφύλλου απορώ εγώ.

atom_smasher
05-01-2010, 19:48
Αντε ρε μαλακες με τον σολωμο....
μαθαν ολοι να μην τους φτανει η ρεγγα....Παω να βγαλω αυτη την αηδια που ακουω...Wotan ....καιρο εχω να ακουσω σακις.

fandango
06-01-2010, 02:38
Με τη γελοιότητα του εξωφύλλου απορώ εγώ.

από το theogonia σίγουρα είναι καλύτερο.