View Full Version : AIDS - Μύθοι & Αλήθειες
Shadowking
17-12-2006, 17:29
Σήμερα το "Ε" της Κυριακάτικης, έχει συνέντευξη μιας δημοσιογράφου από το Βήμα της Κυριακής, της Μαρίας Παπαγιαννίδου ή Μαρίας Κ. (έτσι ήταν γνωστή στο site της όσο διατηρούσε την ανωνυμία της) η οποία είναι φορέας του AIDS 20 χρόνια τώρα και προσφάτως εξέδωσε ένα βιβλίο στο οποίο αναλύει μια δική της (και του νυν άντρα της) έρευνα σε σχέση με το AIDS. Πάνω κάτω, αυτό που υποστηρίζει είναι ότι υπάρχει μια τεράστια σκευωρία γύρω από το το ΑΙDS και τους τρόπους μετάδοσης του και ότι λίγο πολύ δεν γίνεται να υπάρξει αρσενικός φορέας, μη-gay, μη-τοξικομανής. Η ίδια δηλώνει ότι διατηρεί και διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με τους κατα καιρούς συντρόφους της (πλέον με τον άντρα της) χωρίς να έχει μολύνει κανέναν. Δυστυχώς, τα κείμενα του Ε δεν δημοσιεύονται στο site της Ελευθεροτυπίας(και εγώ δεν παίζει να το scannαρω :P), υπάρχει όμως το site της http://www.hivwave.gr/ πoυ λέει πάνω κάτω τα ίδια.
Discuss.
Λεσβια ναρκομανης ειναι αυτη? Τι συμφεροντα εξυπηρετει?
Queen of the Hi-Ace
17-12-2006, 17:53
Υποτίθεται πως η συγκέντρωση του ιού στα σπερματικά υγρά είναι πολύ μεγαλύτερη απ'αυτή στα κολπικά, με αποτέλεσμα ο κύριος τρόπος μετάδοσης του να είναι το μολυσμένο αίμα και σπέρμα. Αυτό δαιμονοποιεί τις γυναίκες, τους τοξικομανείς και τους ομοφυλόφιλους (και τους γκοθάδες) και χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω απο έναν οροθετικό για να το σιγουρέψει. Έναν βιολόγο for instance.
Shadowking
17-12-2006, 18:00
Ναι ρε παιδί μου, αυτή υποστηρίζει ότι 10 χρόνια τώρα που ψάχνει, δεν έχει βρει ούτε έναν άνδρα μη πρεζάκια, straight οροθετικό. Παράλογο ακούγεται...
Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, ωστόσο στο site της η μόνη πηγή που αναφέρεται είναι το site του άντρα της ( http://www.peaceandlove.ca/ ), το οποίο είναι κακογραμμένο και διακατέχεται από ιδιαίτερη προκατάληψη (προφανώς ο συγγραφέας είναι κατά συνήθεια συνωμοσιολόγος, κι όχι κάποιος που έτυχε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα κι ανακάλυψε μία συνωμοσία, καθώς αναφέρεται και στα περίφημα περί 9/11, κλπ).
Δεν λέω πως ντε και καλά οι μεν λένε την αλήθεια και οι δε ψέμματα κι ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αλλά τουλάχιστον στο site της δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πηγή.
Υ.Γ. Ο μόνος άλλος σύνδεσμος στο site της οδηγεί σε μία λίστα ονομάτων επιστημόνων που αμφιβάλλουν την σχέση HIV-AIDS, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται σύνδεσμοι σε δημοσιεύσεις τους.
Queen of the Hi-Ace
17-12-2006, 18:17
Δεν νομίζω οτι είναι αυτό το παράλογο. Άλλωστε αν ισχύει αυτό με την συγκέντρωση του ιού στα σωματικά υγρά ίσως να ναι και λογικό. Τα ψέματα και παράλογα στα οποία αναφέρεται είναι προφανώς ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε ο ιός απο τις φαρμακοβιομηχανίες.
Ίσως να είμαι πολύ αφελής, αλλά το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό να μην υπάρχει θεραπεία στην πραγματικότητα επειδή τα κονδύλια δρομολογούνται έτσι ωστε να λανσάρονται οι πατέντες της εκάστοτε μπλεγμένης φαρμακοβιομηχανίας.
"Τα τεστ που γίνονται σε κάποιες χώρες ανιχνεύουν αντισώματα εξίσου για την ελονοσία ή για τον HIV, με αποτέλεσμα 80-90% λάθος αποτελέσματα".
"Μετά από 25 χρόνια και μετά από 200 δισεκατομμύρια δολάρια, γιατί δεν έχουμε ακόμη τη θεραπεία ή το εμβόλιο για το AIDS;». Δικάζονται οι υπεύθυνοι για τον θάνατο από το ΑΖΤ και μετά από πιθανή λανθασμένη διάγνωση 300.000 Αμερικανών, πενταπλάσιων από όσους σκοτώθηκαν σε όλο τον πόλεμο του Βιετνάμ. Και ο συγγραφέας έχει μέχρι σήμερα παρουσιάσει δημόσια παραπάνω από 900 ιατρικά και επιστημονικά τεκμήρια όσων αναφέρονται στη φανταστική δίκη του."
Η αλήθεια είναι πάντως πως αν η προταση αυτή "Στις στατιστικές, πάλι, πάντα ο αριθμός των αντρών οροθετικών είναι μεγαλύτερος από των γυναικών, ενώ στην αληθινή ζωή δεν κυκλοφορεί κανείς άντρας ετεροφυλόφιλος οροθετικός – γι’ αυτό και κανείς δεν μου απάντησε" στηρίζει το νόημά της στο πόσοι πατάνε ένα κουμπί στο site της, δεν ακούγεται πολύ αξιόπιστη.
Με την ίδια λογική, εφόσον στο geekylife.gr δεν υπάρχει σε κανένα άρθρο μου σχόλιο που να δείχνει κάποια διαφωνία, όλος ο κόσμος συμφωνεί με τις απόψεις μου (κι όσοι δε συμφωνούν εννοείται πως είναι ομοφυλόφιλοι, για να μη ξεχνιόμαστε). :P
Not_saved
17-12-2006, 18:31
Asxeto:giati auto to thread einai sto politics?
Queen of the Hi-Ace
17-12-2006, 18:37
Γιατι τα εβραικά λόμπυ αποκρύπτουν εσκεμένα την σύνδεση του ιού με την αύξηση του αριθμού των Ελ στον πλανήτη για να χτυπήσουν τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό εκέι που τον πονάει.
freak brother
17-12-2006, 19:33
ποσταρετε φωτογραφια της τωρα, μη την γαμησει κανεις απο το e.r και κολησει κανα ειντζ αντε..
υπάρχει πάντως μια φιλολογία που υποστηίζεται και από εξέχοντες επιστήμονες (Duesberg, klp) που εκφράζουν έντονα τς διαφωνίες τους σχετικά με την mainstream θεωρία για τα αίτια του AIDS. Πάντως, το να θεωρείς κάποιον φορέα ή υποψήφιο ασθενη ενώ έχουν περάσει 10 και βάλε χρόνια από την διάγνωση οροθετικότητας χωρίς εκδήλωση ασθένειας είναι κάπως.....
φυσικά με την καλλιέργεια συνειδητής ή αθέλητης τρομοϋστερίας δεν τολμάς να πηδήξεις μια τέτοια γυναίκα, όμως πόσο αυό απέχει από την αλήθεια και πόσο δεν στιγματίζει ανεξίτηλα με τον πιό αδικο τρόπο άτομα;
Not_saved
17-12-2006, 23:28
ποσταρετε φωτογραφια της τωρα, μη την γαμησει κανεις απο το e.r και κολησει κανα ειντζ αντε..
e toso pou gamane oi xristes tou ER yparxei kindynos :roll:
stam and the witches
17-12-2006, 23:37
Εγώ μπορώ να σου κατονομάσω έναν.
Δύο.
_UnHoLyMaRtYr_
18-12-2006, 00:56
Εγώ μπορώ να σου κατονομάσω έναν.
http://ronniedio.com/images/gallery/dio/dio5a.JPG
katwrimos
18-12-2006, 01:27
:rofl:
House Of Low Culture
18-12-2006, 14:31
:rofl: gamhse gamhse gamhse.
BURNIN AMBITION
21-12-2006, 18:52
ti malakes eiste. to kalutero thread ever.kana gerano na me sikosei apo to patwma kaneis?
Σε τούτο το καταπληκτικό θρεντ έχει απαντήσει και η ίδια.
Δείτε και κλάστε.
http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=168014
«ΠΩΣ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ AIDS»
Τα πολιτικά παιχνίδια , τα οικονομικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών
Μαρία Κ.
και οι μυθοπλασίες γύρω από Μια γυναίκα ασθενής αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. Η κα. Μαίρη Παπαγιαννίδου, Δημοσιογράφος στο Βήμα της Κυριακής, μιλά στον Flash 96 και τη «Χρωμοκρατία»: αμφισβητεί με επιχειρήματα τα μέχρι τώρα δεδομένα για τη μοντέρνα αυτή ασθένεια που μετρά μόλις 23 χρόνια ζωής. Η αμφισβήτηση αυτή έχει, όμως, το δικό της εγχειρίδιο: «Πώς νίκησα το AIDS» γράφει η Μαρία Κ. ή καλύτερα Μαίρη Παπαγιαννίδου, όπως η ίδια αποκάλυψε στην παρουσίαση του βιβλίου της στις 29 Νοεμβρίου. Για του λόγου το αληθές, ο κ. Νίκος Μπακουνάκης, Δημοσιογράφος και Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο σχολιάζει: «Νομίζω ότι αυτό το βιβλίο πραγματικά μπορεί να κινητοποιήσει τον προβληματισμό γύρω από το θέμα του AIDS, γιατί θα έλεγα ότι είναι ένα βιβλίο ρηξικέλευθο, επειδή πηγαίνει κόντρα στις βεβαιότητες που έχουμε για το AIDS. Από αυτή την άποψη θεωρώ ότι είναι σημαντική η μαρτυρία της και η έρευνα που έχει κάνει, βεβαίως».
Με βάση τη δική σας προσωπική εμπειρία, με ποιον τρόπο θα λέγατε ότι ένα άτομο αντιμετωπίζει την κατάσταση από τη στιγμή που μαθαίνει ότι νοσεί από AIDS και τι ρόλο διαδραματίζουν τα φάρμακα σε αυτή την αντιμετώπιση;
Στην ουσία δεν υπάρχει ασθένεια του AIDS. Από την ώρα που βρίσκεσαι οροθετικός σου γίνεται σύσταση να ξεκινήσεις φάρμακα, ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα. Τα φάρμακα μπορεί να σε οδηγήσουν στον θάνατο σε ένα μήνα, όχι τόσο πολύ πια γιατί τα καινούρια έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Ό,τι παθαίνεις, το παθαίνεις από τα χάπια. Είναι σχεδόν βέβαιο. Δηλαδή, τα φάρμακα σε φτάνουν στο μη παρέκει και μόλις αλλάξεις θεραπεία, συνέρχεσαι. Αυτό το έχω ζήσει τρεις ή τέσσερις φορές. Αυτά τα χάπια στην αρχή σε ξαναφέρνουν στα καλά σου και μετά σε οδηγούν σε διάφορες παθήσεις που είναι ασύλληπτες. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχα ποτέ μπει στο νοσοκομείο, δεν είχα ποτέ καμία πάθηση και μετά, με το που μου έδωσαν τα χάπια, το 1995, ξαφνικά έπαθα-ούτε και θυμάμαι- αναιμία, εγκεφαλοπάθεια, φυματίωση, πνευμονία, δηλαδή τις πιο χοντρές αρρώστιες, αρρώστιες που υπήρχαν πριν από το AIDS. Το AIDS δεν είναι από μόνο του μία αρρώστια. Είναι μία συλλογή από ασθένειες που προϋπήρχαν και ξαφνικά σε βρίσκουν, η μία μετά την άλλη. Αλλάζεις χάπια και σου έρχεται άλλη.
Πιστεύετε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί θεραπεία για το AIDS;
Δεν σκοπεύουν να βρουν θεραπεία Βρίσκουν περισσότερα φάρμακα.
Από την παρουσίαση του βιβλίου
Οι φαρμακοβιομηχανίες ελέγχουν το παιχνίδι. Μπορεί από πολιτική άποψη να ξεκινούν όλα από το αμερικανικό Υπουργείο Υγείας, αλλά στη σημερινή εποχή είναι οι εταιρίες που ορίζουν τους όρους. Οι κυβερνήσεις βγαίνουν και αυτές με λεφτά. Τα λεφτά ποιοι τα δίνουν στις εκλογές; Οι εταιρίες κολοσσοί. Αυτές οι εταιρίες βγάζουν συνεχώς καινούρια χάπια. Τώρα βγάλανε το νέο χάπι για προφύλαξη πριν από τη μόλυνση. Ποια μόλυνση; Ο ιός HIV δεν έχει καν εντοπιστεί . Πρόκειται για έναν ιό που δεν έχει ποτέ από κανέναν περιγραφεί. Έχει κυκλοφορήσει στην Αμερική από αμερικανό καθηγητή κοινωνιολογίας, τον Στίβεν Έμπσταιν, το Impure Science, που σημαίνει μη καθαρή επιστήμη, νόθα επιστήμη, και περιγράφει σαν χαρακτηριστική περίπτωση νόθας επιστήμης το AIDS. Μεταφράζω το βιβλίο: «Από τη στιγμή που κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την απόλυτη ή έστω ένα μέρος της επιστημονικής αλήθειας, από προσωπική του εμπειρία, η κατασκευή της βασίζεται σε μεγάλο μέρος στην εμπιστοσύνη και στην αξιοπιστία που κερδίζει». Πώς κερδίζεται η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη; Με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τα Πανεπιστήμια και με άλλους φορείς. Όλοι αυτοί οι οργανισμοί χρηματοδοτούνται από κάπου για να επιβιώσουν. Ο καθένας μας αναρωτιέται «ποιος έκανε την έρευνα; Πού δημοσιεύθηκε; Τι έγραψε η New York Times; Τι λέει ο γιατρός μου;» Όλοι αυτοί ανταλλάσσουν την αξιοπιστία τους με την ενίσχυση από χρηματοδοτήσεις. Και οι επιστήμονες όπως και κάθε επαγγελματικός κλάδος- αναγκάζονται να μεταχειρισθούν μεθόδους δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας για να προβάλλουν τα τεκμήρια της νομιμότητας τους. Και αυτό που λένε «δώστε λεφτά» είναι η καταδίκη μας. Δεν χρειάζονται άλλα λεφτά, δεν πρόκειται ποτέ να χορτάσουν. Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες ενδιαφέρονται για τα μερίσματα των μετοχών, ενδιαφέρονται να ανεβάσουν τα μερίσματα. Θέλουν περισσότερα, ποτέ δεν πρόκειται να έχουν αρκετά. Να πουν «φτάνει τόσο, ας βρούμε τώρα τη λύση». Τα φάρμακα δεν τα αγοράζουν οι οροθετικοί για να πει κανείς ότι είναι φτωχοί, ότι δεν έχουν χρήματα. Τα παίρνουν οι κυβερνήσεις. Είναι παιχνίδι κυβερνήσεων, είμαστε τελείως αμέτοχοι, είμαστε πιόνια!
Λέτε, δηλαδή, ότι είναι πολιτικό παιχνίδι η όλη ιστορία γύρω από το AIDS. Σωστά;
Μαρία Κ.
Μα, η πρώτη ανακοίνωση του AIDS, ότι βρέθηκε ο ιός HIV και τα υπόλοιπα, έγινε το 1984 από την τότε Υπουργό Υγείας των ΗΠΑ, τη Μάργκαρετ Χέκλετ. Η Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ το ανακοίνωσε σε διεθνή συνέντευξη τύπου, όπου είχαν συγκληθεί δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και αυτά που είχαν ανακοινωθεί δεν είχαν δοθεί νωρίτερα στους επιστήμονες για να ελεγχθούν. Δηλαδή, πρώτοι οι δημοσιογράφοι τα πάσαραν σε όλο τον κόσμο ως την ανακάλυψη του Center for Desease Control, του αμερικανικού Υπουργείου Υγείας, με βάση την αποκάλυψη ενός Γκάλο, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για απάτη. Έχει ενδοεπιστημονικές, δηλαδή, διενέξεις, έχει αμφισβητηθεί. Αυτό το έγινε 1984 για έναν ιό που είχε βρεθεί από το 1981. Το 1984 είπαν ότι αφορά τους ομοφυλόφιλους και τους ναρκομανείς Το 1987, το Center for Desease Control πάλι, η Υπουργός Υγείας πάλι, μία πολιτικός δηλαδή, πολιτικές αποφάσεις ήταν αυτές, σκέφτηκαν να ρίξουν το νέο ψέμα σε μία νέα διεθνή συνέντευξη τύπου, όπου και πάλι είχαν συγκληθεί δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Ανακοίνωσαν ότι είναι κίνδυνος για όλο τον ερωτικά μάχιμο πληθυσμό, όλους τους άντρες, τις γυναίκες, τους πάντες,. Αυτό πάλι δεν φάνηκε τόσο πολύ να πιάνει, γιατί πόσους ξέρει ο καθένας που να είναι οροθετικοί; Κανέναν, γιατί βέβαια κρύβονται κιόλας, αλλά είναι ελάχιστες περιπτώσεις.
Στο βιβλίο σας, «Πώς νίκησα το AIDS», αναφέρεστε σε μυθοπλασίες, στις οποίες στηρίζεται, αλλά και τις οποίες καλλιεργεί, η επίσημη πληροφόρηση για τον ιό. Ποιες ακριβώς θεωρείτε ότι είναι αυτές;
Έχει χειροτερέψει πολύ το γενικό κλίμα εξ αιτίας μίας μυθοπλασίας γύρω από το AIDS, η οποία δεν είναι τυχαία, είναι εσκεμμένη. Eίναι μία σειρά από ψέματα. Μόλις τα αντιληφθείς, αισθάνεσαι περδίκι. Το τελευταίο ψέμα- και το πιο χοντρό από όλα- ήταν για την περίφημη πανδημία του AIDS. Δεν είναι καθόλου πανδημία ’λλα πράγματα λένε τα επίσημα στοιχεία και άλλα διαδίδονται από τα μέσα, από τα Υπουργεία, από τους Οργανισμούς, από τα Πανεπιστήμια. ’λλα λένε τα ίδια τα στοιχεία και άλλα αφήνουν να εννοηθούν για να συντηρούν τον τρόμο, τον πανικό, στους υγιείς και στους οροθετικούς- οι οροθετικοί στο κάτω κάτω της γραφής περιμέναμε ότι θα πεθάνουμε σύντομα, οι υγιείς είναι αυτοί που έχουν αλλάξει τρόπο ζωής χωρίς λόγο. Σας αναφέρω τα στοιχεία για την Ελλάδα, τα επίσημα στοιχεία, του ΚΕΕΛ: το 2005 είχαμε 7718 άτομα σε όλη την Ελλάδα και αυτά είναι ο ίδιος αριθμός από το 1999. Αυτό δεν δείχνει πανδημία, νομίζω. Είναι ένας ελάχιστος αριθμός, οι οποίοι υποφέρουν όχι τόσο από βιολογικούς παράγοντες ή από τα χάπια, τα οποία μπορούν να σε στείλουν στον θάνατο, αλλά αυτό και πάλι δεν είναι τόσο φοβερό, το να πεθάνεις, μπορεί να πεθάνει ο οποιοσδήποτε. Είσαι μια χαρά, αλλά ζεις μέσα στο ψέμα, γιατί όλοι σε φοβούνται. Είσαι ανώνυμος, σου συστήνουν να είσαι ανώνυμος. Για να κρύψεις τι; Ότι αρρώστησες; Το δε τεστ είναι άλλο σημείο που χρειάζεται να εξακριβωθεί. Έχει καταγγελθεί ότι έχει λάθος αποτελέσματα κατά 50%. Η πανδημία στην Αφρική είναι άλλο ψέμα. Έχει καταγγελθεί ότι κατά 90% το τεστ βγάζει για AIDS τα αποτελέσματα της ελονοσίας. Και δίνουν τα φάρμακα του AIDS σε ανθρώπους που δεν χρειάζονται αυτά τα φάρμακα.
Ποια θεωρείτε ότι είναι η μεγαλύτερη- η σημαντικότερη- μυθοπλασία όσον αφορά στον ιό αυτό καθαυτό;
Αυτό που διαπίστωσα, γιατί βρέθηκα στην ανάγκη να το διαπιστώσω, όταν μετά από είκοσι χρόνια μου είπαν ότι μπορεί να μην πάθω τίποτα πια, γιατί αφού τα κατάφερα και γλίτωσα από τα χάπια τα προηγούμενα που σε έστελναν κατευθείαν στον θάνατο, ήταν ότι πια με τα καινούρια φάρμακα μπορώ να ζήσω πολύ ακόμα.. Και είπα «ωραία! Ας βρω έναν άντρα οροθετικό να κάνουμε παρέα, να ανταλλάξουμε απόψεις». Ήξερα ότι δεν είχα συναντήσει κανέναν όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς από τους δικούς μου φίλους τον καιρό που δεν ήξερα ότι είμαι οροθετική δεν μολύνθηκε. Δεν μεταδίδεται ο ιός από γυναίκα σε άντρα. Αυτό από μόνο του καταλαβαίνετε τι θα πει σαν ψέμα; Και λέω εγώ στην ιστοσελίδα μου: «αν υπάρχει άντρας ετεροφυλόφιλος οροθετικός, μη ναρκομανής- γιατί είναι ή με αίμα ή με σπέρμα που μπορεί να μολυνθείς- να μου γράψει, ανώνυμα φυσικά, ανώνυμοι είμαστε όλοι έτσι κι αλλιώς , να μου γράψει και υπόσχομαι να του κάνω βιβλίο». Δεν μου απάντησε κανείς. Και δεν μου απάντησε ούτε επίσημος φορέας, ούτε πανεπιστήμιο, ούτε γιατρός. Κατήγγειλα γιατρούς και δεν μίλησαν, ούτε καν ζήτησαν συγγνώμη.
Θεωρείτε ότι σήμερα υπάρχει κοινωνικός φόβος απέναντι σε άτομα που νοσούν από τον ιό, ίσως και αποκλεισμός αυτών των ατόμων;
Πώς δεν υπάρχει; Έχει αλλάξει η συμπεριφορά, τρομοκρατία συνειδήσεων είναι αυτό το πράγμα. Αλλάζουν οι αποφάσεις μας, αποφάσεις ζωής αλλάζουν, άλλα πράγματα κάνουμε αντί για άλλα, γιατί φοβόμαστε μήπως η επόμενη κίνησή μας είναι μοιραία, χωρίς λόγο, για ένα φόβο που δεν είναι συγκεκριμένος, είναι άμορφος. Φοβάσαι τον ίσκιο σου, φοβάσαι τον εαυτό σου, φοβάται ο ένας τον άλλο. Έπεσε η αντιπαλότητα η πολιτική και τώρα έχουμε την τρομοκρατία και το AIDS. Πρέπει να έχουμε ένα φόβο στην κοινωνία.
κα. Παπαγιαννίδου, μία θερμή ευχαριστία.
Και εγώ σας ευχαριστώ. Θα ήθελα, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα μέσω του σταθμού σας : «εάν υπάρχει άντρας ετεροφυλόφιλος οροθετικός να μου στείλει μήνυμα, ανώνυμο μήνυμα, στην ιστοσελίδα μου, στο e-mail maria@hivwave.gr και να μου πει «ναι, εγώ! Βρέθηκα οροθετικός και μολύνθηκα από γυναίκα, ούτε από σύριγγα ούτε νοσοκομειακή επέμβαση».
Έλα μωρέ με την λιμασμένη κυράτσα.
wraithmare
21-12-2006, 21:51
Psinomai na tis teilw email oti eimai molismenos, streit kai oti den exw dei velona sti zwi mou. Etsi, gia to gamwto.
Ας σταματήσουν τα παιδιαρίσματα και διαβάστε κάτι σοβαρό και τεκμηριωμένο:
http://www.hivwave.gr/pages/maniotis1.html
και φωτό της Μαρίας
http://www.hivwave.gr/pages/images/parpep.jpg
και με τον άντρα της
http://www.hivwave.gr/pages/images/love.jpg
και η ομιλία της που έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία:
http://www.hivwave.gr/pages/aidsday06.html
enitharmon
22-12-2006, 03:07
όχι δεν έχει
κάντηρε, λες στο γιόκα σου να γαμιέται χωρίς καπότα επειδή το έηντζ υπάρχει μόνο στο μυαλό κακών καπιταλιστών?
enitharmon
22-12-2006, 03:19
δηλαδη ρε πούστη όχι άλλη ηλιθιότητα
αυτή η μαλάκω πως κόλλησε αφού ούτε γκεη ούτε ναρκωμανής είναι;
πετάει όρους που δεν ξέρει τι ακριβώς σημαίνουν, πως μεταδίδεται ένας ιός, τι είναι ο ρετροϊός και γράφει και βιβλίο, δίνει διαλέξεις και μαλάκες κάθονται και την ακούνε...
ας μην ξανακάνει ποτέ στη ζωή της θεραπεία για HIV κι ας ψοφήσει ήσυχα ήσυχα όταν έρθει η ώρα της, αλλά ας μη μας αηδιάζει με μπούρδες
βασικά το αποκρουστικό είναι ότι προκειμένου να εθελοτυφλήσει και να βγάλει φράγκα (ως τώρα και στην τιβί και σε μεηλ, η απάντηση που δίνει σε ό,τι ρωτάνε είναι "αγοράστε το βιβλίο μου και θα δείτε") παραπληροφορεί κόσμο που ενδέχεται να έχει σε εξίσου μεγάλο βαθμό την ανάγκη μιας ψευδούς ανακούφισης. Γενικά παίρνει κόσμο στο λαιμό της το ζώο.
http://en.wikipedia.org/wiki/AIDS_reappraisal
Μάστα, το μάθαμε και αυτό! HIV != AIDS
βασικά διαβάστε το πρώτο που είναι άρθρο βιοχημικού, τα άλλα πάλι που λέει η κοπελιά δεν είναι του κεφαλιού της, είναι επιστημολογικές και κοινωνιολογικές θέσεις όσον αφορά τον σημερινό ρόλο της επιστήμης.
με τόσα επιχειρήματα της άλλης πλευράς σε κάθε άλλη περίπτωση που δεν διακατέχεται το υποκείμενο από φοβικά σύνδρομα θα υπήρχε σκεπτικισμός: πχ περιβάλλον ή γονίδια επηρρεάζουν την ψυχική αναπυξη;Εδώ γιατί είναι αποδεκτές και οι δυο θεωρίες, ενώ σε περιπτώσεις με διαμεσολαβημένο τον φόβο κρατάμε ιεροεξεταστική στάση;
ναι, δεν πρόκειται να πάω μαζί της γιατί και εγώ φοβάμαι, όμως δεν κάνω τον φόβο μου ιδεολογία.
ΤΙ κόλλησε αφού ΠΟΤΕ δεν εκδήλωσε συμπτώματα;
enitharmon
22-12-2006, 13:06
έχεις πάψει εδώ και καιρό να είσαι απολαυστικά ηλίθιος, είσαι σιχαμένος πλέον
αν ο γιατρός έκανε λάθος και αυτή η μαλάκω ποτέ δεν ήταν οροθετική, τότε δε θα νοσήσει. Αλλά η διάγνωση δεν είναι λοτερία, λέμε σε 100 κάθε χρόνο ότι είναι οροθετικοί για να πουλάμε φάρμακα (αν και μάλλον αυτό πιστεύεις)
άντε πνίξου πρωινιάτικα
βασικά διαβάστε το πρώτο που είναι άρθρο βιοχημικού, τα άλλα πάλι που λέει η κοπελιά δεν είναι του κεφαλιού της, είναι επιστημολογικές και κοινωνιολογικές θέσεις όσον αφορά τον σημερινό ρόλο της επιστήμης.
Ο Duesberg κατ' αρχήν δεν έχει καμία σχέση με την δημοσιογραφίσκο αυτή που δεν έχει την παραμικρή εμπειρία σε ιατρικά θέματα. Και την χαρακτηρίζω έτσι όχι λόγω απόψεων, αλλά λόγω νοοτροπίας. Ο Duesberg βασίζεται σε στατιστικές και ιατρικές έρευνες. Η Μαρία Παπαγιαννίδου βασίζεται σε συνομωσιολογίες, υποθέσεις και ένα είδος προπαγάνδας που μοιάζει με τα λεγόμενα του Λιακόπουλου ("Η Υπ. Υγείας των ΗΠΑ ανακοίνωση την σχέση HIV-AIDS και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, έτσι;").
Phantom Duck
22-12-2006, 14:07
δηλαδη ρε πούστη όχι άλλη ηλιθιότητα
Πήγε με πρώην τοξικομανή. Για άντρες λέει ότι δεν μπορούν να κολλήσουν αν δεν είναι γκέη ή ζάκηδες, αφού στα 10 χρόνια που δεν ήξερε ότι είναι φορέας δεν κόλλησε κανέναν σύντροφό της. Κάτι το οποίο μου φαίνεται λογικό εδώ που τα λέμε, γιατί τα κολπικά υγρά (εκτός του ότι δεν έχουν τον ιό σε τόση συγκέντρωση όση το σπέρμα) πώς σκατά εισέρχονται στον ανδρικό οργανισμό τόσο πολύ πια ώστε να τον μολύνουν;
Επίσης ο Καντίρου ΟΚ κλασικά πιπαδορίζει ξέρω γω, ρε αρκουδιάρη ο ιός επωάζεται κιόλας κι άμα γουστάρει ξυπνάει να της γαμήσει τα πέταλα, δε ρωτάει σαλονικιούς οικολόγους!
Ακόμη, πιστεύω πως οι φαρμακοβιομηχανίες παίζουν χοντρό παιχνίδι, ναι.
Ο Duesberg κατ' αρχήν δεν έχει καμία σχέση με την δημοσιογραφίσκο αυτή που δεν έχει την παραμικρή εμπειρία σε ιατρικά θέματα. Και την χαρακτηρίζω έτσι όχι λόγω απόψεων, αλλά λόγω νοοτροπίας. Ο Duesberg βασίζεται σε στατιστικές και ιατρικές έρευνες. Η Μαρία Παπαγιαννίδου βασίζεται σε συνομωσιολογίες, υποθέσεις και ένα είδος προπαγάνδας που μοιάζει με τα λεγόμενα του Λιακόπουλου ("Η Υπ. Υγείας των ΗΠΑ ανακοίνωση την σχέση HIV-AIDS και όλου ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, ε;").
καλά, σας λέω διαβάστε το πρώτο που ΔΕΝ είναι της Μαρίας και εσείς πάλι για την μαρία μου τζαμπουνάτε;!!!!!!!!
ορίστε πάλι:
http://www.hivwave.gr/pages/maniotis1.html
αν εμπιστεύεχσαι τον νούσμπεργκ τότε και αυτός είναι εξίσου αξιόπιστος και με οπιό νέα στοιχεία.
αν εμπιστεύεχσαι τον νούσμπεργκ τότε και αυτός είναι εξίσου αξιόπιστος και με οπιό νέα στοιχεία.
Το'χω διαβάσει το κείμενο και, πάλι, δεν έχει καμία σχέση με τον Duesberg, ο οποίος παρουσιάζει ιατρικά στοιχεία. Αντιθέτως, ο Μανιώτης προσπαθεί να αποκαλύψει μία συνομωσία, όχι να παρουσιάζει ιατρικές έρευνες σχετικά με τον HIV και την επίδραση του στον ανθρώπινο οργανισμό.
Είναι διαφορετικό να προσπαθώ να απορρίψω τους νόμους του Νεύτωνα μέσω πειραματικών δεδομένων που δεν συμφωνούν με το F=GMm/r^2 και άλλο να προσπαθώ να απορρίψω τον νόμο του Νεύτωνα προσπαθώντας να δείξω πως υπήρχε μία τεράστια συνωμοσία μεταξύ του Νεύτωνα, άλλων επιστημόνων της εποχής του και της βιομηχανίας παραγωγής μήλων.
ρε αρκουδιάρη ο ιός επωάζεται κιόλας κι άμα γουστάρει ξυπνάει να της γαμήσει τα πέταλα, δε ρωτάει σαλονικιούς οικολόγους!
ξυπνάει πότε; μήπως όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι του ανοσοποιητικού; Μήπως ενεργοποιείται ή έστω έχει απλώς ουδέτερη συνοδική εμφάνιση σε γενική κατάπτωση του ανοσοποιητικού από άλλες αιτίες;
Σε δέκα ή είκοσι χρόνια, ο κάθε οργανισμός αλλάζει, το ανοσοποιητικό και οι ισορροπίες του περνάνε διάφορες φάσεις και από φυσικά αίτια και από τεχνητά (μόλυνση, επιβάρυνση με τοξικές ουσίες, κλπ). Εϊναι τρελό να υποστηρίζεται ότι άπαξ και βρεθείς οροθετικός και σε 10 ή 20 να μην έχεις εμφανίσει συμπτώματα να λενε ότι κάποτε θα ξυπνήσει ο ιός! Κάτι βασικό λείπει από την θεωρία, δεν νομίζεις;
Το'χω διαβάσει το κείμενο και, πάλι, δεν έχει καμία σχέση με τον Duesberg, ο οποίος παρουσιάζει ιατρικά στοιχεία. Αντιθέτως, ο Μανιώτης προσπαθεί να αποκαλύψει μία συνομωσία, όχι να παρουσιάζει ιατρικές έρευνες σχετικά με τον HIV και την επίδραση του στον ανθρώπινο οργανισμό.
Είναι διαφορετικό να προσπαθώ να απορρίψω τους νόμους του Νεύτωνα μέσω πειραματικών δεδομένων που δεν συμφωνούν με το F=GMm/r^2 και άλλο να προσπαθώ να απορρίψω τον νόμο του Νεύτωνα προσπαθώντας να δείξω πως υπήρχε μία τεράστια συνωμοσία μεταξύ του Νεύτωνα, άλλων επιστημόνων της εποχής του και της βιομηχανίας παραγωγής μήλων.
έχει και πολλά στοιχεία από έρευνες, πρόσεξε καλύτερα
έχεις πάψει εδώ και καιρό να είσαι απολαυστικά ηλίθιος, είσαι σιχαμένος πλέον
αν ο γιατρός έκανε λάθος και αυτή η μαλάκω ποτέ δεν ήταν οροθετική, τότε δε θα νοσήσει. Αλλά η διάγνωση δεν είναι λοτερία, λέμε σε 100 κάθε χρόνο ότι είναι οροθετικοί για να πουλάμε φάρμακα (αν και μάλλον αυτό πιστεύεις)
άντε πνίξου πρωινιάτικα
εσύ τι έπαθες πρωινιάτικα; Λες να έγινε μια φορά τεστ;
Phantom Duck
22-12-2006, 14:33
ρε αρκουδιάρη ο ιός επωάζεται κιόλας κι άμα γουστάρει ξυπνάει να της γαμήσει τα πέταλα, δε ρωτάει σαλονικιούς οικολόγους!
ξυπνάει πότε; μήπως όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι του ανοσοποιητικού; Μήπως ενεργοποιείται ή έστω έχει απλώς ουδέτερη συνοδική εμφάνιση σε γενική κατάπτωση του ανοσοποιητικού από άλλες αιτίες;
Σε δέκα ή είκοσι χρόνια, ο κάθε οργανισμός αλλάζει, το ανοσοποιητικό και οι ισορροπίες του περνάνε διάφορες φάσεις και από φυσικά αίτια και από τεχνητά (μόλυνση, επιβάρυνση με τοξικές ουσίες, κλπ). Εϊναι τρελό να υποστηρίζεται ότι άπαξ και βρεθείς οροθετικός και σε 10 ή 20 να μην έχεις εμφανίσει συμπτώματα να λενε ότι κάποτε θα ξυπνήσει ο ιός! Κάτι βασικό λείπει από την θεωρία, δεν νομίζεις;
Θα σε δείρω ρε καριόλη, μη μου σηκώνεις κεφάλι. Ξυπνάει λέμε όποτε του καυλώσει, πιθανολογούμενες αιτίες η συχνή έξαρση του ανοσοποιητικού λόγω ευκαιριακών λοιμώξεων και άααααλλα. Επίσης δε λέμε για 10 και 20 χρόνια και αιώνες και ξυπνητήρια τσέπης, λέμε ότι συνήθως σε 7-10 χρονάκια την πούτσισες, αλλά όπως στα πάντα στην ιατρική υπάρχει και η πιθανότητα να μη γίνει τίποτα! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΕΜΕ! Επίσης βλέπε ανοσία μικρού ποσοστού της καυκασιανής φυλής στον ιό κ.ά.
νπ άναλ καντ -
http://www.duesberg.com/
@phadom duck
οι πιθανότητες εφαρμόζονται σε ένα οιωνεί ομοιογενές σύνολο. Ομως οι προσβολές αό αρρώστιες αφορούν ιδιαίτερα ατομικά συμβάντα, συνεπώς οφείλουμε να ξέρουμε ΓΙΑΤΙ κάποιοι προσβάλονται και ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ κάποιοι άλλοι.
Αμα έχουμε άγνοια των τρόπων δράσης των ασθενειών, τότε τό μόνο καταφύγιο είναι οι στατιστικές, όμως θα πρέπει να έχουμε υπόψιν τα όριά τους και να μην βασίζουμε σε αυτές υποχρεωτικά προγράματα θεραπείας, εμβολιασμών, ή και κοινωνικών στιγματισμών.
Phantom Duck
22-12-2006, 15:26
Ομολογώ ότι προτιμώ τo Everyone Should Be Killed.
Μα τη μπαναγία, αν τον πετύχω πουθενά θα του σκάσω μπουκέτο.
βασικά προτιμώ μπουκέτο με επιχειρήματα.
Lost_In_Cooperland
22-12-2006, 17:11
http://i23.photobucket.com/albums/b360/Lost_In_Cooperland/hope.png
Dr. Death
22-12-2006, 19:56
θα απαντουσα αλλα θα εδινα την ευκαιρια στον αρχιπαπαρα να εχει τον εβδομαδιαιο οργασμο του προσπαθωντας να κανει παιδικο χιουμορ με ποστ μου.
δεν απανταω λοιπον
καταλαβες μουνοπανο?
wraithmare
22-12-2006, 20:45
Oi farmakoviomixanies ton bairnoun, genika. An itan na kanoun kapws exploit ton fovo gia ton HIV tha to ekanan (to ekanan idi?). Alla to oti o HIV kai to oti oi Americanoi (sic) pigan sto feggari einai skevwries, ntaks, mporei kai na einai travigmeno.
To oti perasan 20 xronia kai den psofike, einai periergo apo polles apopseis. I plaka tha ito na pethanei avrio methavrio. XOx.
Episis den mporw na katalavw giati epitrepoume akoma se gynaikes na postaroun edw mesa tis perierges meres tou mina. Poli varos dinete ston Kantiro. Opinions are like ass holes, klp klp
βασικά προτιμώ μπουκέτο με επιχειρήματα.
Μην ανησυχείς, ξέρω ότι η βία δεν είναι η απάντηση.
Εσκεμμένα θα κάνω λάθος.
http://i23.photobucket.com/albums/b360/Lost_In_Cooperland/hope.png
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
νταξ αν το ζωγράφισες εσύ αυτό είσαι απλά θεός ε.
Candiru, ο λόγος που προσβάλλονται μερικοί άνθρωποι και άλλοι έχουν ανοσία είναι στους υποδοχείς που έχουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού. Εκτός από το μικρο ποσοστό της καυκάσιας φυλής που ανέφερε ο Phantom Duck έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και μία φυλή στην Αφρική που επίσης έχει ανοσία, παρότι εκεί άνθρωποι πεθαίνουν αβέρτα από AIDS.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η διαδικασία που το σώμα μας παράγει αντισώματα, πως αναγνωρίζει ξένα σώματα, εξηγεί για τις μεταμοσχεύσεις και την συμβαβότητα του δότη με τον δέκτη, και νομίζω μπορείς να τα βρεις όλα γραμμένα στο βιβλίο βιολογίας της 2ας λυκείου.
Η αντίληψη αυτής της διαδικασίας, και του HIV φυσικά, οδηγεί σε πιο προχωρημένες θεραπείες. Εγώ βασικά θέλω να ρωτήσω το εξής και απαντά όποιος γνωρίζει: γιατί δεν κατασκευάζεται μια θεραπεία την οποία θα την κάνει ο ασθενής ώστε να αλλάξει τους υποδοχείς των λεμφοκυττάρων ώστε να αποκτήσει ανοσία στον HIV; Στην περίπτωση που γίνει αυτό (αν γίνεται), τι συμβαίνει όταν μέσα του ο άνθρωπος θα έχει μισά λεμφοκύτταρα με τον "α" υποδοχέα και τα άλλα μισά με τον "β" υποδοχέα; Λέμε τώρα να περνάει η ώρα. :)
Γιατί ακόμα και να μπορούσε να γίνει αυτή η τροποποίηση, θα σήμαινε την καταστολή της πρωτεΐνης CD4 επάνω στα βοηθητικά Τ, η οποία εκτός από στόχος για τον HIV εξυπηρετεί και ως υποκινητής για την παραγωγή ενεργών Τ λεμφοκυττάρων.
Το πιο γελοίο στην όλη υπόθεση, πάντως, ήταν πως αν δεν αποτελούσε αφορμή για να κάνει το κήρυγμα του ο Candiru για το ιατρικό καθεστώς, το πιο πιθανό είναι να έλεγε τα ακριβώς ανάποδα, πως η θεωρία μετάδοσης του ιού μόνο από ομοφυλόφιλους άνδρες είναι κινδυνολογίες που αποσκοπούν στην αποξένωση των ομοφυλόφιλων. :P
wraithmare
23-12-2006, 08:49
By the way, xestika gia ton HIV. Les kai exei piksei i Ellada apo krousmata. Yparxoun alles, pio syxna emfanizomenes sexualika metadidomenes astheneies pou sou gamoun ti bisti. Wxou pia.
Η αντίληψη αυτής της διαδικασίας, και του HIV φυσικά, οδηγεί σε πιο προχωρημένες θεραπείες. Εγώ βασικά θέλω να ρωτήσω το εξής και απαντά όποιος γνωρίζει: γιατί δεν κατασκευάζεται μια θεραπεία την οποία θα την κάνει ο ασθενής ώστε να αλλάξει τους υποδοχείς των λεμφοκυττάρων ώστε να αποκτήσει ανοσία στον HIV; Στην περίπτωση που γίνει αυτό (αν γίνεται), τι συμβαίνει όταν μέσα του ο άνθρωπος θα έχει μισά λεμφοκύτταρα με τον "α" υποδοχέα και τα άλλα μισά με τον "β" υποδοχέα; Λέμε τώρα να περνάει η ώρα. :)
γιατί δεν είμαστε κατασκευές μοντέλα με τουβλάκια lego. Αντε μεγαλέ θεραπευτή κατασκεύασε το θαυματουργό φάρμακο βάσει της θεωρίας σου-κοσμικής αλήθειας σου.
Dr Death: H σιωπή των γιατρών; (Υπάρχει και ομότιτλο βιβλιαράκι αν δεν το ξέρεις του Δρ χαριτάκη αν θυμάμαι καλά)
Deggial: εγώ δεν έχω άποψη ακόμα, ακούω ισοδύναμα και τις δυο πλευρές. Ομως το ότι ο HIV χρησιμοποιήθηκε για να στιγματίσει σεξουαλικές συμπεριφορές και την ελευθεριακή σεξουαλικότητα εν γένει είναι ολοφάνερο γεγονός
Phantom Duck
23-12-2006, 11:51
Εγώ βασικά θέλω να ρωτήσω το εξής και απαντά όποιος γνωρίζει: γιατί δεν κατασκευάζεται μια θεραπεία την οποία θα την κάνει ο ασθενής ώστε να αλλάξει τους υποδοχείς των λεμφοκυττάρων ώστε να αποκτήσει ανοσία στον HIV; Στην περίπτωση που γίνει αυτό (αν γίνεται), τι συμβαίνει όταν μέσα του ο άνθρωπος θα έχει μισά λεμφοκύτταρα με τον "α" υποδοχέα και τα άλλα μισά με τον "β" υποδοχέα; Λέμε τώρα να περνάει η ώρα. :)
Τότε θα γίνει της πουτάνας γιατί, πέρα από το ότι δεν ξέρω πώς θα γίνει κάτι τέτοιο, πώς θα αναγνωρίζονται τα λεμφοκύτταρα χωρίς τους γνωστούς μέχρι τότε υποδοχείς από τα άλλα κύτταρα/ μηνύματα/ ουσίες που πρέπει να επικοινωνήσουν/ εισαχθούν μέσα τους; Επίσης, χωρίς τα συγκεκριμένα αντιγόνα που έχουν στην επιφάνειά τους τα λεμφοκύτταρα θα πάρουμε πούλο γιατί εκεί βασίζεται η δράση τους κατά την αναγνώριση ξένων σωμάτων και παραγωγή αντισωμάτων. Καλύτερα να αφήναμε τον HIV να κάνει παιχνίδι δηλαδή.
enitharmon
23-12-2006, 16:10
καντιρού, ο κόσμος μια χαρα γαμαεί παρ'όλο το φόβο του HIV.
ναι, αυτό είναι επιχείρημα!
metamelia3
23-12-2006, 16:57
il mondo difuckile
enitharmon
23-12-2006, 17:13
ναι, αυτό είναι επιχείρημα!
όχι, απλά πάει στο
Ομως το ότι ο HIV χρησιμοποιήθηκε για να στιγματίσει σεξουαλικές συμπεριφορές και την ελευθεριακή σεξουαλικότητα εν γένει είναι ολοφάνερο γεγονός
Φαντάζομαι κυρίως εννοούσε την σχέση του AIDS με την ομοφυλοφιλία και τις προεκτάσεις της (απομόνωση των ομοφυλόφιλων με τον φόβο της μετάδοσης του ιού, κλπ).
Dr. Death
23-12-2006, 21:36
check this 8=)
http://askbritneyspears.info/uncensored/68644
regards, Erted8
πεστα ρε φιλαρα ναουμ που μας ζαλιζει τ αρχιδια ο τσοπανος
katwrimos
23-12-2006, 22:38
check this 8=)
http://askbritneyspears.info/uncensored/68644
regards, Erted8
πεστα ρε φιλαρα ναουμ που μας ζαλιζει τ αρχιδια ο τσοπανος