PDA

View Full Version : Ένωση οπαδών ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και Άρη

Bullet
17-12-2006, 07:55
http://sport24.gr/html/ent/451/ent.155451.asp

...Η ίδρυση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Φιλάθλων Ελλάδας θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Στρέφεται κυρίως εναντίον του τελευταίου νόμου του υφυπουργού αθλητισμού Γ. Ορφανού, που αντιμετωπίζει τα μέλη των οργανωμένων οπαδών a priori ως «χουλιγκάνους» και προτείνει λύσεις και διεξόδους...

House Of Low Culture
18-12-2006, 06:40
χμ, μαλακία μου φαίνεται αυτό. Πως θα γίνονται επεισόδεια?

Bullet
18-12-2006, 06:43
δεν θα γίνονται,θα είναι όλα έγχρωμα και ειρηνικά

House Of Low Culture
18-12-2006, 06:50
κατά τη γνώμη σου και σας, κάτι τέτοιο δεν φλωροποιεί το ποδόσφαιρο? Φαντάσου να μην υπάρχουν ούτε υβριστικά συνθήματα, ούτε συρράξεις μεταξύ οπαδών, ούτε ξύλα με ματατζήδες μέσα στο γήπεδο, ούτε διακοπές αγώνων επειδή ο βοηθός έφαγε χλέπα που του άξιζε κιόλας. Θα πηγαίνουμε λοιπόν στο γήπεδο με τη γυναικούλα μας, τα κουτσούβελα μας, τον παππού και τη γιαγιά μας. Χαμογελαστοί λοιπόν, θα χειροκροτούμε και θα φωνάζουμε "ΓΙΕΕΕΗ" πίνοντας κοκακόλα και τρώγοντας χάμπουργκερ.

Naah.

Bullet
18-12-2006, 06:59
καταρχάς εγώ δεν είμαι υπέρ των επεισοδιων

και βεβαια δε θέλω να γίνουμε nba και να μας παίρνει ο ύπνος αλλα η "κερκίδα" ,τα συνθήματα ,οι χορογραφίες και ο γενικότερος jerjelesch του(των mainstream κυριως αθληματων) "οπαδισμού" (που αυτούσια και σε λογικα πλαισια,είναι πραγματικά όμορφος) δεν έχει καμια σχέση με τις βιαιοπραγίες και τα "ευκαιρία ψάχναμε να πλακωθούμε με τα ματ" που ούτως ή άλλος δημιουργούνται από μειοψηφίες

pitchfork
21-12-2006, 23:42
Προς το παρόν μοιάζει με "σουρελιστικό πίνακα" και ονομάζεται Ο.ΣΥ.Φ.Ε. Εικονίζει τους εκπρόσωπους των πιο σκληροπυρηνικών συνδέσμων φιλάθλων του οσφπ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, .........

:roll:

.....λέει ο Δ. Γούναρης, εκπρόσωπος της ΠΑΛΕΦΙΠ (ΠΑΟ).

.......

Ον τόπικ, θεωρώ αδύνατο να κάτσει σοβαρός οπαδός ελληνικής ή άλλης ομάδας στο ίδιο τραπέζει με αρουραίους. Μακάρι δλδ αλλά αποκλείεται.

Boom!
22-12-2006, 00:18
Ο Γουναρης ομως δεν ειναι οπαδος.

Jim Dandy Mangrum
22-12-2006, 10:45
8a ka8ontai mazi mono gia na ta xwnoun stous mpatsous kai th diorganotria arxh. sta ghpeda 8a vrizontai mia xaroula. ellada eimaste. egw pantws 8a goustarw an telika doulepsei ayth h kinhsh.

pitchfork
23-12-2006, 13:53
Αυτό έλειψε, να μας επιβάλουν και να μη βρίζουμε τους αντίπαλους.
Ρε ουστ.