PDA

View Full Version : Πρόβλημα με το MSN γαμώ την παναγία

stam and the witches
14-12-2006, 17:27
Δώσαμε για service το pc και αλλάξανε το motherboard και αναβαθμίσανε το bios και δεν μπορώ να μπω msn. Firewall κλπ δεν έχουν πειραχτεί.

Deggial κάνε κάτι γιατί θα την πληρώσει ο σκύλος.

Mitsmann
14-12-2006, 17:44
Μη βριζεις τα θεια.

Bullet
14-12-2006, 17:46
με πρόλαβε ο από πάνω

βρίζεις τη παναγια και περιμένεις να κανεις login?

lebowski
14-12-2006, 18:10
Μη βριζεις τα θεια.

Once_Emperor
14-12-2006, 21:22
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι το motherboard σου δεν υπάρχει περίπτωση να έχει κάποια σχέση με το ότι δεν μπαίνεις msn. Επίσης προβλήματα του στύλ "το pc μου δεν λειτουργεί" είναι ελαφρώς γενικά και αόριστα...

Διαβασε αυτό (http://catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html) (δώσε βάση εδώ (http://catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html#beprecise)) και μετά ξαναπόσταρε...

stam and the witches
15-12-2006, 04:25
Ήμουν ξεκάθαρος :P Το μόνο που έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που μπήκα msn ήταν η αναβάθμιση του bios.

Once_Emperor
15-12-2006, 05:14
Aπο 'τι φαίνεται δεν διάβασες αυτά που σου πα...

Το θέμα δεν είναι μόνο τι άλλαξε. Περιέγραψε το πρόβλημα. Τι εννοείς δεν μπαίνει? Τι σου λέει, ότι βάζεις λάθος password? Τι σύνδεση έχεις? Τι λειτουργικό? Ιντερνετ έχεις κανονικά? Ηelp us to help you. Και για more info δες τα παραπάνω link.

stam and the witches
15-12-2006, 05:18
Κωδικός Σφάλματος: 80048820
Εκτεταμένος Κωδικός Σφάλματος: 80048412

Επίσης, έχω την ίδια adsl γραμμή σε 2 pc. Από το ένα pc (το οποίο έχει το msn messenger) μπαίνει κανονικά, ενώ από το άλλο (το οποίο έχει το live messenger) δεν μπαίνει.

Once_Emperor
15-12-2006, 05:30
Aφενός. http://www.math.sk/bacigal/homepage/foto/relax/google_dumbQ.gif

και αφετέρου (http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30/solving-error-80048820/)...

solution_AK-47
15-12-2006, 06:18
Mallon 8a se xakepsan

Epishs:

Μη βριζεις τη θεια.

freak brother
15-12-2006, 06:28
μπαναγια δεν ειναι?

MastodontoideaPliokenous
15-12-2006, 06:44
mpanaia

dead
15-12-2006, 11:16
vgike kainourgio msn xtes k gamietai ligo h fasi

Deggial
15-12-2006, 12:17

Ας ξεκαθαρίσουμε (πάλι) μερικά πράγματα, με αφορμή αυτό το μήνυμα:

Το γεγονός πως γράφετε κάποιο πρόβλημα σας εδώ δεν με υποχρεώνει να σας απαντήσω. Επίσης, ακόμη πιο συχνά, δεν ξέρω καν να σας απαντήσω, όπως σε αυτή την περίπτωση. Δεν χρησιμοποιώ MSN και όσο το χρησιμοποιούσα στο παρελθόν δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα για να ξέρω τι συμβαίνει, ούτε θα κάθομαι σαν βλάκας να ψάχνω πώς να λύσω δικά σας προβλήματα, την στιγμή που θα μπορούσατε, με 2-3 αναζητήσεις, να είχατε βρει μόνοι σας την απάντηση.

Δεν με πειράζει να με ρωτάτε μήπως τυχόν μπορώ να σας βοηθήσω, είτε εδώ είτε στο MSN, κι αν μπορώ θα το κάνω. Ωστόσο, όταν έχετε την απαίτηση να σας βοηθήσω λες και σας το χρωστάω για κάποιον περίεργο λόγο, το πιο πιθανό είναι τέτοιες αυθάδιες να αγνοηθούν εντελώς.

metamelia3
15-12-2006, 12:21
message error

The Good Son
15-12-2006, 12:47
έλενξε αν η ημερομηνία και η ώρα που έχουν τα windows είναι η σωστή.
αν δεν είναι, το μσν δεν κάνει λογκ ιν.

Vampyra
15-12-2006, 14:50

Το γεγονός πως γράφετε κάποιο πρόβλημα σας εδώ δεν με υποχρεώνει να σας απαντήσω. Επίσης, ακόμη πιο συχνά, δεν ξέρω καν να σας απαντήσω, όπως σε αυτή την περίπτωση. Δεν χρησιμοποιώ MSN και όσο το χρησιμοποιούσα στο παρελθόν δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα για να ξέρω τι συμβαίνει, ούτε θα κάθομαι σαν βλάκας να ψάχνω πώς να λύσω δικά σας προβλήματα, την στιγμή που θα μπορούσατε, με 2-3 αναζητήσεις, να είχατε βρει μόνοι σας την απάντηση.

Δεν με πειράζει να με ρωτάτε μήπως τυχόν μπορώ να σας βοηθήσω, είτε εδώ είτε στο MSN, κι αν μπορώ θα το κάνω. Ωστόσο, όταν έχετε την απαίτηση να σας βοηθήσω λες και σας το χρωστάω για κάποιον περίεργο λόγο, το πιο πιθανό είναι τέτοιες αυθάδιες να αγνοηθούν εντελώς.

Deggy, εμένα η έκκληση μου φάνηκε ως απεγνωσμένη φωνή βοήθειας, όχι απαίτηση ή κάτι..

Anyway. stam and the witches, δοκίμασες να ξεριζώσεις το msn και να το εγκαταστήσεις απο την αρχή? Αν όχι βγάλτο τελείως, εντελώς, & βάλτο καινούργιο msn: link (http://g.msn.com/8reen_us/EN/INSTALL_MSN_MESSENGER_DL.EXE). Εάν το πρόβλημα επιμένει το συζητάμε πάλι. Προφανώς κάτι άλλο θα παίζει. Οι τεχνικοί που κάνουν τα σέρβις πάντα γαμάνε το σύμπαν.. στα τέτοια τους τι γαμάνε, αρκεί να φύγει το πισί απο το κατάστημά τους στην ώρα του. Το πολύ πολύ να κάνεις κανά φορματ. Εξάλλου άμα άλλαξες motherboard ένα φορμάτ νομίζω είναι λίγο αναγκαίο.

Επίσης:

έλενξε αν η ημερομηνία και η ώρα που έχουν τα windows είναι η σωστή.
αν δεν είναι, το μσν δεν κάνει λογκ ιν.

έλεγξτε το όντως αυτό. Συνήθως όταν αναβαθμίζουν bios/αλλάζουν mobo δεν ρυθμίζουν την ώρα και λέει 1/1/00. Δεν ξέρω αν αυτό γαμάει το msn, αλλά δεν αποκλείεται.

Phantom Duck
15-12-2006, 15:01

Πω, αν ο δέγγι κάνει έτσι φανταστείτε την αντίδραση του σκύλου.

Deggial
15-12-2006, 15:02
Deggy, εμένα η έκκληση μου φάνηκε ως απεγνωσμένη φωνή βοήθειας, όχι απαίτηση ή κάτι..

Ήταν αφορμή για να σχολιάσω ένα συχνό φαινόμενο, να κάνει κάποιος thread και μετά να μου γράφει στο MSN "ΔΕΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ, OMG!!!1!1~!11", λες και είμαι υποχρεωμένος να του λύσω το πρόβλημα.

Vampyra
15-12-2006, 15:03

Ήταν αφορμή για να σχολιάσω ένα συχνό φαινόμενο, να κάνει κάποιος thread και μετά να μου γράφει στο MSN "ΔΕΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ, OMG!!!1!1~!11", λες και είμαι υποχρεωμένος να του λύσω το πρόβλημα.

Τότε έχεις δίκιο!! Συμφωνώ! Άμα μάλιστα έλεγε OMFG!@$#!%!!!!~!~ θα τρωγε (μ)παναγίτσα.

Bullet
15-12-2006, 17:33
μάλλον δε θα ξανακάνω thread στο er για pc problem issue

Deggial
15-12-2006, 18:10
μάλλον δε θα ξανακάνω thread στο er για pc problem issue

Να κάνετε, πολύ ευχαρίστως. Κι αν κάποιος ξέρει, ας βοηθήσει. Ωστόσο να υπάρχει η απαίτηση (και η αντίστοιχη πίεση) ντε και καλά οι άλλοι να βοηθήσουν είναι γελοίο.

Bullet
15-12-2006, 18:26
δεν αντιλέγω απλά ο άλλος μπορεί να καίγεται ή να βιάζεται αλλα και πάλι αυτό είναι μια μορφή πίεσης και δε λέει

άλλωστε υπάρχουν ένα σορό forum για αυτές τις δουλειές με άτομα τα οποια είναι τόσο πορωμένα με το να λύνουν προβλήματα που περιμένουν νέο thread λες και εκτελούν λειτούργημα ας πούμε

katwrimos
15-12-2006, 18:42

Ήταν αφορμή για να σχολιάσω ένα συχνό φαινόμενο, να κάνει κάποιος thread και μετά να μου γράφει στο MSN "ΔΕΣ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΟΥ, OMG!!!1!1~!11", λες και είμαι υποχρεωμένος να του λύσω το πρόβλημα.`

Giafto ki ego den kano threads, rotao kateftheian ton necropethameno i ton deggial gia to provlima. :D

Aloste an ena provlima pou den mporei na to lysei o deggial, einai amfivolo oti mporo na to lyso ego

stam and the witches
15-12-2006, 18:56
Deggial με παρεξήγησες. Δεν απαιτούσα βοήθεια, απλά τόνιζα τη σοβαρότητα της κατάστασης :P

Phantom Duck
16-12-2006, 12:15
Τελικά την πλήρωσε ο κόπρος;