View Full Version : ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ TOOL 16/12
Parasight
10-12-2006, 12:07
Ο φίλος για τον οποίο είχα πάρει ένα επιπλέον εισιτήριο για τη συναυλία των Tool το ερχόμενο Σάββατο τελικά δεν κατεβαίνει, οπότε είναι κρίμα να μου μείνει, δεν είναι;
52 ευρώ η τιμή του, όσο το πήρα από την προπώληση.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας ε :P
fleshdiver
10-12-2006, 12:26
Δε γαμιέται, ας τα δούμε κι αυτά τα φλωράκια. Στο επόμενο deeper underground ή στο ματς των stoners, να γίνει το 'βέρι?
Parasight
10-12-2006, 12:55
Να μην παρεξηγηθώ: Παύλε έχω ήδη άλλους που ενδιαφέρονται. Θα επικοινωνήσω εγώ αν είναι ακόμα διαθέσιμο και θα ειδοποιήσω εδώ αν δεν είναι διαθέσιμο πια. Όσοι θέλουν ας εκδηλώσουν εδώ το ενδιαφέρον.
freak brother
10-12-2006, 16:44
Να μην παρεξηγηθώ: Παύλε έχω ήδη άλλους που ενδιαφέρονται. Θα επικοινωνήσω εγώ αν είναι ακόμα διαθέσιμο και θα ειδοποιήσω εδώ αν δεν είναι διαθέσιμο πια. Όσοι θέλουν ας εκδηλώσουν εδώ το ενδιαφέρον.
www.tickethouse.gr (http://www.tickethouse.gr)
επισης πως γινεται να τηρηθει σειρα προταιρεοτητας οταν υπαρχει μονο ενα εισητηριο και σου χουν πει ηδη διαφοροι οτι το θελουν? μπερδευτηκα
Parasight
10-12-2006, 18:14
Γιατί δεν έχω οριστική απάντηση από τον πρώτο που ενδιαφέρθηκε και μου ζήτησε μια μικρή προθεσμία. Doh. :P
Όσο για το
www.tickethouse.gr, το ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα εισιτήρια και δεν είπα ότι το δίνω γι'αυτό το λόγο ώστε να βγάλω κάτι. Απλά μου έμεινε γιατί δε θα έρθει αυτός για τον οποίο το πήρα. Χάρη σε μένα θα κάνει όποιος το πάρει.
freak brother
11-12-2006, 03:10
καλα νταξει απλα συνηθως αυτα τα ποστ γινονται οταν ειναι σολντ αουτ η συναυλια :P
Angelcurse
13-12-2006, 11:28
mlk dn tin palevw prwi prwi, evlepa to solnt aout k nomiza oti elege solint k exw kollisei 10 lepta k prospathw na katalavw ti ennoei me ton solint... :|
(sorry gia to off-topic :P)[/img]
"Η Ρωμη δε χτιστηκε σε μια μερα".
Το ειπε και ο McLaren.
Γιατί, άρχισαν να παίζουν μόνο απ' τα παλιά οι όπεθ?
koinotopes toolikes kakioules.
Parasight
18-12-2006, 10:33
Άντε ρε παιδιά, το θέλει λοιπόν κανείς ή όχι;;
Parasight
18-12-2006, 10:39
Πόσα δίνεις, γιατί έχω πολλές προσφορές.
ένα άδειο κουτί μίλκο και 100 euro
Parasight
18-12-2006, 11:11
Έκλεισε, αν δίνεις και το καλαμάκι του Milko.
Αρκετες μαλακιες γραψατε, κραταω μονο αυτη με το μιλκο.