PDA

View Full Version : DSL, ΓΑΜΙΕΣΑΙ

Shadowking
08-12-2006, 22:23
Η γαμωσύνδεση (768kbps) έχει παλαβώσει τελευταία. Δεν είναι μόνο ότι σέρνεται, είναι ότι όταν κατεβάζει από οπουδήποτε (http, ftp, torrent) έχει τρελά ups & downs στις ταχύτητες, στο ίδιο download.

Πήρα τηλέφωνο στην altec telecoms (ο γαμωπάροχος), και τους είπα τι τρέχει και ο τεχνικο-μαλάκας που μίλησα μου είπε ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα και γενικώς κόντραρε πολύ. Μέσα σ' αυτό το διάστημα έκανα και format, άρα δεν παίζει να είναι κάτι από firewall ή κάτι τέτοιο που έλεγε ο βλάκας. Όταν απείλησα ότι θα πάω από 'κει με την ομάδα μου, είπε ότι θα στείλει μια αναφορά στον ΟΤΕ αλλά να μην περιμένω και πολλά.

Α το router μου είναι ένα ασύρματο της linksys, πολύ γαμάτο-ουαου. Δοκίμασα (το λειτουργώ ασύρματα) να το βάλω και ενσύρματα και πάλι τα ίδια σκατά.
Τι στο διάλο;

edit:ορθογραφικά

Bullet
08-12-2006, 22:34
προβαιντερ που πηγες και διαλεξες ομως...

Shadowking
08-12-2006, 23:16
Απλά, ήτανε ο μόνος που πρόσφερε 3μηνη σύνδεση με το "Δίοδος", και την να την εκάνω την 12μηνη αφού δεν μένω 12μήνες (ευτυχώς) στην κωλόπολη που σπουδάζω; Ε; Ε;

Vampyra
08-12-2006, 23:21
Α το router μου είναι ένα ασύρματο της linksys, πολύ γαμάτο-ουαου. Δοκίμασα (το λειτουργώ ασύρματα) να το βάλω και ενσύρματα και πάλι τα ίδια σκατά.
Τι στο διάλο;

Να ρωτήσω κάτι.. μπορεί να λέω μαλακίες, δεν ξέρω, αλλά... αποκλείεται λόγω του ότι χρησιμοποιείς ασύρματη σύνδεση να χει μπει κανας "γείτονας" στο δίκτυο & να μοιράζεται μαζί σου μερικά ταπεινά kbps....? Επαναλαμβάνω, μπορεί να λέω μαλακίες & να είμαι άκυρη, αλλά απλά ρωτάω.

Bullet
08-12-2006, 23:22
απλα μονο παραπονα εχω ακουσει για αλτεκ

δοκιμασε συνδεση με καλωδιο ethernet btw

Bullet
08-12-2006, 23:23
Τι στο διάλο;

Να ρωτήσω κάτι.. μπορεί να λέω μαλακίες, δεν ξέρω, αλλά... αποκλείεται λόγω του ότι χρησιμοποιείς ασύρματη σύνδεση να χει μπει κανας "γείτονας" στο δίκτυο & να μοιράζεται μαζί σου μερικά ταπεινά kbps....? Επαναλαμβάνω, μπορεί να λέω μαλακίες & να είμαι άκυρη, αλλά απλά ρωτάω.

γινεται

ενας φιλος σερφαρει ετσι μονιμα

Vampyra
08-12-2006, 23:23
Τότε ρε guys, μήπως είναι αυτό το πρόβλημα & τσάμπα κατσαδιάζουμε την altecnet?

09-12-2006, 00:51
Βασικά ο αγαπημένος μας ΟΤΕ έχει πήξει όσο δεν πάει τα DSLAM γιατί τα έξυνε όταν έκανε το διπλασιασμό. Δε θέλετε να μάθετε τι νούμερα συνδέσεων υπάρχουν πάνω σε 8 ή 10 Mbit γραμμές.

Και έμαθα πως από νέα χρονιά θα υπάρξει αναβάθμιση, άρα υπομονή.

Shadowking
09-12-2006, 02:15
Ρε παιδί μου, γίνεται αυτό που λες, είναι χαρακτηριστικό έτσι και αλλιώς των ασύρματων routers να μπορούν να διαμοιράζουν την σύνδεση ασύρματα σε παραπάνω από ενα clients, άλλα για να αποφύγω κάτι τέτοιο (να μου κλέβουν τα kbps μου, οι 80χρονοι γείτονες μου δλδ) έχω βάλει δικλίδα ασφαλείας, να συνδέετε μόνο στο δικό μου πισι. Επίσης δοκίμασα ενσύρματη σύνδεση. Τζίφος. Η μαλακία είναι ότι ανανεώθηκε αυτόματα για ένα τέρμινο ακόμα η σύνδεση. Αν δεν φτιάξουν τα πράγματα από το νέο χρόνο, αλλάζω...

Dr. Death
09-12-2006, 02:17
Βασικά ο αγαπημένος μας ΟΤΕ έχει πήξει όσο δεν πάει τα DSLAM γιατί τα έξυνε όταν έκανε το διπλασιασμό. Δε θέλετε να μάθετε τι νούμερα συνδέσεων υπάρχουν πάνω σε 8 ή 10 Mbit γραμμές.

Και έμαθα πως από νέα χρονιά θα υπάρξει αναβάθμιση, άρα υπομονή.

βασικα ακριβως τα ιδια μου λεγανε οταν πηγα στο κεντρικο και εκανα μανουρα

οταν λεμε νεα χροινια βεβαια μην περιμενετε και γεναρη ε?
12 μηνες εχει το 2007

The Charon
09-12-2006, 02:50
ti diklida asfaleias evales?

to idio problima antimetwpizeis oti to exeis "free"?

giati pezei ean ebales wep encryption na kolwnei kapou, eidika se psilo bit rate.

Vampyra
09-12-2006, 03:06
Καλά... εγώ δε μπορώ ΑΚΟΜΑ να βάλω καν DSL.... OTE & σκατά στα μούτρα τους... :evil:

SpiritCrusher
09-12-2006, 05:58
Μοιάζει με θέμα DSLAM, που αν ισχύει τότε την πούτσισες.

Bullet
09-12-2006, 10:01
βασικά δεν έχουν τελειώσει οι αναβαθμίσεις
μούφες πουλάγανε όταν λέγανε για τελη νοέμβρη

κάπου πήρε το μάτι μου για τέλη γενάρη,υπομονή(κι άλλη)

When Black Roses Bloom
09-12-2006, 12:29
βασικά δεν έχουν τελειώσει οι αναβαθμίσεις
μούφες πουλάγανε όταν λέγανε για τελη νοέμβρη

κάπου πήρε το μάτι μου για τέλη γενάρη,υπομονή(κι άλλη)

To zw ayth th stigmh. Exw kanei aithsh gia 2 mbit, apo to Septembrh, kai akoma exw 1 mbit. Eytuxws plhrwnw mono gi'auto.

Bullet
09-12-2006, 13:04
θέλω και γω να πάω στα 2 αοριστου αλλα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή