View Full Version : play.com
zihuatanejo
08-12-2006, 16:41
Έψαχνα για ένα βιβλίο στο νετ, και μπαίνω στο play.com (http://www.play.com), όπου βλέπω, ότι δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής για κάποιο λόγο.
Σε κάθε προϊόν, υπάρχει η ένδειξη delievered με την τιμή δίπλα που πρέπει να πληρώσεις όταν σου έρθει.
Ίσχύει κάτι τέτοιο?
Αν ξέρει κάποιος, ας βοηθήσει πλιζ.
Αν υπάρχει ήδη, λοκ και λινκ και σόρι.
To play.com δεν έχει έξοδα αποστολής, για αυτό δε βλέπεις τπτ. Delivered = τόσο έχει ΚΑΙ για να αποσταλλεί. Shipping included δηλαδής.
Γαμάει το play.com. 8) Final price.
zihuatanejo
08-12-2006, 17:13
:shock:
Πολύ μπροστά τότε. 8)
δηλαδή ένα dvd έχει τα ίδια έξοδα αποστολής, σε όποια χώρα κι αν βρίσκεται ο παραλήπτης;
δηλαδή ένα dvd έχει τα ίδια έξοδα αποστολής, σε όποια χώρα κι αν βρίσκεται ο παραλήπτης;
Yup, yup, yup. Έχω αγοράσει DVD και παιχνίδια αρκετές φορές από το play.com. Βεβαίως, δε τα στέλνουν με courier, ωστόσο παίρνει μόνο 3-5 μέρες, αφού έρχονται από Αγγλία.
Ithilmir
08-12-2006, 19:00
και έχει και αρκετά καλές τιμές και καλές προσφορές που και πού.
γαμεί
Επίσης έχει την πολιτική πως αν χαθεί κάτι κατά την αποστολή του, αρκεί να το δηλώσεις και το αντικαθιστούν. Επειδή όμως οι Έλληνες είμαστε πολύ μάγκες, και λέγαμε συνέχεια πως "χάσαμε" τα πακέτα για να τα έχουμε διπλά και να τα ρίχνουμε ημπέη ή να τα κάνουμε δωράκια σε γκόμενες, το πλέη δεν στέλνει πλέον Ελλάδα οτιδήποτε είναι ακριβότερο από 30 λίρες.
Καλό??
Lost_In_Cooperland
08-12-2006, 19:17
αχαχααχαχαχα, κορυφαίο.
Επίσης έχει την πολιτική πως αν χαθεί κάτι κατά την αποστολή του, αρκεί να το δηλώσεις και το αντικαθιστούν. Επειδή όμως οι Έλληνες είμαστε πολύ μάγκες, και λέγαμε συνέχεια πως "χάσαμε" τα πακέτα για να τα έχουμε διπλά και να τα ρίχνουμε ημπέη ή να τα κάνουμε δωράκια σε γκόμενες, το πλέη δεν στέλνει πλέον Ελλάδα οτιδήποτε είναι ακριβότερο από 30 λίρες.
Καλό??
Αμφιβάλω αν ισχύει αυτό. Εκτός αν εννοείς πως δεν αντικαθιστά οτιδήποτε αξίας μεγαλύτερης των 30 λιρών, όπου κάτι γίνεται.
Angrafan
08-12-2006, 19:26
mpa oxi, dikio exei o atheist, kai oi trapezes epeidi oi ellhnes ekanan tous eksypnous tosa xronia kai thn kanane afhnontas aplirwta overdraft, twra dinoun se olous ektos apo tous ellhnes
Απο πότε ισχύει αυτό? Διότι έχω πάρει αντικείμενο 40 λύρες πριν κανα μήνα περίπου. 2 βιβλία βασικά. Και μου ρθαν κανονικά... :?
freak brother
08-12-2006, 20:49
mpa oxi, dikio exei o atheist, kai oi trapezes epeidi oi ellhnes ekanan tous eksypnous tosa xronia kai thn kanane afhnontas aplirwta overdraft, twra dinoun se olous ektos apo tous ellhnes
αυτο ισχυει.. αλλα ηξερα και λαμογια Ισπανο-πορτογαλους που καναν τα ιδια.. ειναι αδικια :|
zihuatanejo
08-12-2006, 21:26
Μεσογειακό ταμπεραμέντο.
Βασικά ισχύει per item αυτό, και μόνο για όσους έχουν βεβαρυμένο ιστορικό και νέους πελάτες. Δλδ αν είστε κάνα 2χρονο και παραγγέλνετε χωρίς προμπ, δε δν θα σας την πούνε.
jack the ripper
08-12-2006, 23:59
Gamaei to play.com .......Phra ena cdaki Riverside prosfata 11.90
Egw pantws psonizw ena xrono xoris provlimata mexri tis 2 teleutaies parageleies.Cod3 gia x360 parageleia stis 9noe pou den ir8e pote, opote parapono kai resend pou ir8e stis 28.Kai to 2o sinexomeno omws.Gears of war limited pali gia 360, stis 17/11 parageleia, oute auto ir8e pote.Opote auti ti fora refund.
De xerw an einai simptosi pantws akousa kai alla parapona apo atoma pou den tous ir8an ta pragmata autes tis meres.Prin apo auto ,kai sigekrimena mexri ton Oktovri den eixa pote provlima.Ta pragmata itan edw se 3-5 meres.To mellon 8a dixei ...Kai gia na mi tous klevoun , 8a prepe kanonika na xoun kapia akri me ta taxidromia, san tin ipografi pou zitane ta sistimena sini8ws.Opote 8a vlepoun ki autoi oti to paralavame to paketo.
ρε στάνταρ ισχύουν αυτά που λέτε για τις 30λ+ παραγγελιες ή είναι κάνα urban legend?
θέλω να πάρω κάτι με 40,πείτε
zihuatanejo
21-12-2006, 13:40
Εγώ που έκανα μια παραγγελία δεν έχει έρθει ακόμα.
Πριν κανά-2 βδομάδες η παραγγελία. :|
Παιδιά μου καλά μην ξεχνάτε οτι είναι χριστούγεννα και γίνεται της πουτανώς το κάνγκελο στα ταχυδρομεία κλπ. Επίσης όπως είπα στον Bullet, πιστεύω αυτά είναι μαλακίες.. αλλά ακόμα κι αν ισχύουν, μπορεί να κάνει την παραγγελία του άφοβα, πολύ απλα: ΕΑΝ στέλνουν θα χρεωθεί η κάρτα του & θα τα στείλουν. ΕΑΝ ΔΕΝ τα στέλνουν δεν θα χρεωθεί & θα τα βρει απ'αλλού. Απλά. Δεν παίζει άγχος. Θα ειδοποιηθεί εγκαίρως και στις 2 περιπτώσεις & θα ξέρει.
fandango
21-12-2006, 20:00
Εμένα που μου τα παραγγέλνει ο Αντώνης γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει χρεωστική (θα βγάλω του χρόνου, Αντώνη σ'αγαπώ! :pink:)
του έρχονται κανονικά, και από εκεί πήρα το Second stage turbine blade & Live at the starland ballroom των Coheed & Cambria, και το 3ο τευχακι της σειράς Courtney Crumrin που δεν τα έβρισκα πουθενά, εν ολίγοις play.com rules (Αντώνη, you rule too. :wink: )
DIEFKRINISH:
an exete epileksei sto play gia nomisma tis lires agglias orio paraggelias einai oi 30 lires!
an exete epileksei evro den yparxei kapoio orio...synitheizw na paraggelnw xbox360 games pou kostizoun 60 evro ekasto kai pote den eixa provlhma!
epishs na exete ypospin sas pws to play stelnei gadgets MONO sthn agglia!!!
@cynic: to cod3 kai to gow (opws kai to pro 6) eixan provlhma sto delivery logw megalou preorder! to pro mou hr8e 3 vdomades afou mou to taxydromhsane...sto entometaksy mou kanane kai refund...
nai diavasa tis proales sto myxbox.gr oti to gears limited den eir8e se kanenan genikotera.Egine refund omws opote ok.To cod3 ir8e me resend se 4meres ti deuteri fora.Genika pantws, gia 360 apo dw kai pera play-asia efoson ta games pou 8elw einai multiregion.Megali diafora apo to play.com Cod3 41e, gears limited 53e klp.To shipping tous me airmail leei girw stis 10 meres, alla i proti parageleia mou r8e se 5-6 ergasimes.Apsogi arxi diladi...
DIEFKRINISH:
an exete epileksei sto play gia nomisma tis lires agglias orio paraggelias einai oi 30 lires!
an exete epileksei evro den yparxei kapoio orio...synitheizw na paraggelnw xbox360 games pou kostizoun 60 evro ekasto kai pote den eixa provlhma!
epishs na exete ypospin sas pws to play stelnei gadgets MONO sthn agglia!!!
@cynic: to cod3 kai to gow (opws kai to pro 6) eixan provlhma sto delivery logw megalou preorder! to pro mou hr8e 3 vdomades afou mou to taxydromhsane...sto entometaksy mou kanane kai refund...
τζάμπα λιγουρευόμουνα ένα κινητό δηλαδή
nai diavasa tis proales sto myxbox.gr oti to gears limited den eir8e se kanenan genikotera.Egine refund omws opote ok.To cod3 ir8e me resend se 4meres ti deuteri fora.Genika pantws, gia 360 apo dw kai pera play-asia efoson ta games pou 8elw einai multiregion.Megali diafora apo to play.com Cod3 41e, gears limited 53e klp.To shipping tous me airmail leei girw stis 10 meres, alla i proti parageleia mou r8e se 5-6 ergasimes.Apsogi arxi diladi...
2 games exw parei apo play-asia to fear kai to rainbow 6 vegas...to fear hr8e se 9 meres enw to r6 se 15...epishs me kathe paragelia sou stelnoun kai ena ekptwtiko kouponi twn 5$ an h epomenh paraggelia sou ksepernaei ta 50$...
2-3 gnwstoi mou phran to gow apo play 1 mhna meta!
to kako me to play-asia einai oti exoun edra to hong-kong kai paizei na ginei kammia stravh kai na perimeneis kanena mhna to delivery...
@bullet: kai egw palia paw na paraggeilw 1 mp3 player an 8ymamai kala kai mou petaei message otan paw na plhrwsw pws ta gadgets einai mono gia uk..ksenera!
αψογοι,σε 5 μερες μαζι με το σουκου ,το dvd ηταν στη πορτα μου
MastodontoideaPliokenous
24-01-2007, 14:02
να σε καει στο λοστ :P
MastodontoideaPliokenous
24-01-2007, 14:16
σεντ γκαλεν
morphine
24-01-2007, 15:42
ρε για πείτε μου κάτι. δεν έχει να κάνει με το πλαυ βέβαια αλλά με το άμαζον, αλλά δεν πειράζει ίδια είναι όλα. Το λοιπόν, παρήγγειλα ένα δβδ τέλη νοέμβρη. Τέλη δεκέμβρη δεν είχε έρθει οπότε τους έστειλα μέηλ, και μου απάντησαν ευγενικά πως μου στέλνουν δεύτερο χωρίς χρέωση και αν μου έρθει ποτέ το πρώτο να το δωρίσω πουθενά για να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Το δεύτερο θα ερχόταν κάποια στιγμή μεταξύ 4 και 12 γενάρη. Έχουμε 24 και δεν έχει έρθει ακόμα. Τι κάνω; Ξαναστέλνω μέηλ ή θα νομίσουν ότι τους δουλεύω κι ότι έχω βρει τρόπο να παίρνω τσάμπα πράματα; Πάω και ρωτάω στο ταχυδρομείο; Χτυπάω όλες τις πόρτες, βρίσκω ποιος πούστης μου τα βουτάει και του λιώνω τη μάπα; Ζω ένα δράμα, πείτε.
zihuatanejo
24-01-2007, 16:32
Τα λεφτά έχουν τραβηχτεί nonetheless, ε? :?
Angrafan
24-01-2007, 17:58
ρε για πείτε μου κάτι. δεν έχει να κάνει με το πλαυ βέβαια αλλά με το άμαζον, αλλά δεν πειράζει ίδια είναι όλα. Το λοιπόν, παρήγγειλα ένα δβδ τέλη νοέμβρη. Τέλη δεκέμβρη δεν είχε έρθει οπότε τους έστειλα μέηλ, και μου απάντησαν ευγενικά πως μου στέλνουν δεύτερο χωρίς χρέωση και αν μου έρθει ποτέ το πρώτο να το δωρίσω πουθενά για να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Το δεύτερο θα ερχόταν κάποια στιγμή μεταξύ 4 και 12 γενάρη. Έχουμε 24 και δεν έχει έρθει ακόμα. Τι κάνω; Ξαναστέλνω μέηλ ή θα νομίσουν ότι τους δουλεύω κι ότι έχω βρει τρόπο να παίρνω τσάμπα πράματα; Πάω και ρωτάω στο ταχυδρομείο; Χτυπάω όλες τις πόρτες, βρίσκω ποιος πούστης μου τα βουτάει και του λιώνω τη μάπα; Ζω ένα δράμα, πείτε.
emena pantws apo to amerikaniko amazon pou eixa paragkeilei ena vivlio ellada (150 dolaria parakalw) mou irthe meta apo 3 mhnes
Phantom Duck
24-01-2007, 18:11
Πρότεινέ τους να το στείλουν ξανά συστημένο φάση κι ότι θα πληρώσεις εσύ την αποστολή, ξέρω γω. Μπορεί να δείξουν καλοπιστία και να στο στείλουν τσάμπα ξανά. Αν έχεις ξαναπαραγγείλει από κει παίχτο "παλιά πελάτισσα".
morphine
24-01-2007, 18:35
emena pantws apo to amerikaniko amazon pou eixa paragkeilei ena vivlio ellada (150 dolaria parakalw) mou irthe meta apo 3 mhnes
κάπως πιο δικαιολογημένη η καθυστέρηση αν και παραπάει 3 μήνες. Από βρετανία έρχονταν πάντα μέσα σε 1 βδομάδα.
Να χαθεί 2 φορές συνεχόμενες δεν είναι κάπως περίεργο; Βέβαια ακόμα πιο περίεργο είναι να παίζει φαν του Ντύλαν Μόραν στην πολυκατοικία μου. Αν συμβαίνει αυτό θα ήθελα να τον γνωρίσω.
Πρότεινέ τους να το στείλουν ξανά συστημένο φάση κι ότι θα πληρώσεις εσύ την αποστολή, ξέρω γω. Μπορεί να δείξουν καλοπιστία και να στο στείλουν τσάμπα ξανά. Αν έχεις ξαναπαραγγείλει από κει παίχτο "παλιά πελάτισσα".
καλή πρόταση, θα την έχω υπόψη για τυχόν μελλοντικές παραγγελίες. Το συγκεκριμένο σκέφτομαι να το αγοράσω από την αγγλία μιας και θα ανέβω σύντομα. Λέω να τους στείλω πως δεν ήρθε ποτέ αλλά δεν το θέλω πια, να δω αν θα μου πουν τίποτα για refund.
carheart
24-01-2007, 18:45
Μέχρι και τελωνείο μπορεί να σκάλωσε. Κάνε λίγη υπομονή, και εμένα μου είχαν κάνει αρκετούς μήνες μερικά πράγματα από το amazon.com όταν είχα παραγγήλει πριν δύο χρόνια.
Ποιό του Μόραν πήρες; Εγώ κατέβασα το Monster και είναι απολαυστικότατο.
καλέ ποιο τελωνείο? από το βρετανικό άμαζον το παρήγγειλε απ'ότι κατάλαβα.
πήγαινε ρώτα στο ταχυδρομείο imo, μπορεί να έχει συμβεί κάτι με την ετικέτα - να μή χωράει εντελώς η διεύθυνση ή κάτι τέτοιο
πριν 3-4 χρόνια είχα παραγγείλει ένα dvd και δεν ήρθε ποτέ, εγώ θεώρησα τα λεφτά μου χαμένα και δεν έστειλα ποτέ μειλ στο άμαζον και μόνοι τους μετά από 2 μήνες περίπου μου έστειλαν μειλ ότι επιστράφηκε και μου βάζουν πίσω τα λεφτά, συνεπώς αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα λογικά θα τα πάρεις πίσω.
(και btw σε εκείνη την παραγγελία είχα αγοράσει και ένα σιντί, είχα βάλει μία φορά τα στοιχεία μου, το σιντί ήρθε κανονικά, το ντιβιντί ποτέ, συνεπώς δεν έχει να κάνει ιδιαίτερα με το αν τα έβαλες εσύ σωστά, κάπου αλλού γίνεται μαλακία).
carheart
24-01-2007, 19:17
γιε, τώρα το πρόσεξα πως λέω μαλακίες.
Αν έχει καθυστερήσει από βρεττανία τόσο καιρό, δύσκολα τα πράγματα.
Ithilmir
24-01-2007, 19:49
ε δώστου λίγο χρόνο. ήταν και γιορτές κλπ. Και ελληνικά ταχυδρομεία. Άμα ξέρεις σε ποιό ταχυδρομίο έρχονται τα δέματά σου, πήγαινε ρώτα γιατί είναι και λίγο στόκοι και μπορεί να σου πούνε "μας σας στείλαμε 3 ειδοποιήσεις!!"
SpiritCrusher
24-01-2007, 20:50
χμου, παρήγγειλα την Τετάρτη 17/1 το TBC (παίγνιον που αποτελείται από 4 CD, για όποιον δεν ξέρει) από play.com και το βρήκα στο γραμματοκιβώτιο μου την Δευτέρα 22/1. Όλα φαίνονται οκ με τα ταχυδρομεία εδώ.
Ίσως να έμπλεξες με πουστράκιον στο ταχυδρομείο που καβαντζώνει DVDs or sth.
Νομίζω είχα δει κάπου πως μπορείς να ζητήσεις και πιο λεπτομερές tracking ώστε να ξέρεις που βρίσκεται το πακέτο, αλλά δε παίρνω όρκο.
morphine
25-01-2007, 11:56
είστε όλοι καλοί άνθρωποι. αν ξεβαρεθώ να κουνήσω θα πάω στο ταχυδρομείο.
καρχαρτ το τελευταίο του
When Black Roses Bloom
25-01-2007, 12:19
Sthn etairia pou douleyw, stelnoume enan terastio ogko taxyplhrwmwn me to Taxydromio. Ta Xristougenna gamh8hke o dias, kai mas kalesan ta 2/3 twn pelatwn legontas mas oti den eixan er8ei pote oi asfaleies tous. P.x. 1/12 kai na exei stalei apo ton 11o asfaleia den noeitai na mhn exei paei mexri twra. Ta Taxydromeia en genei gamiounte patokorfa, kai 8a prepei na tous pareis kai na tous trikseis ta dontia. Dwstous pono kai fraoules.
psychotron
25-01-2007, 13:47
...βρίσκω ποιος πούστης μου τα βουτάει και του λιώνω τη μάπα;
morphine: 1,05 Ισοπαλία: 4,10 Πούστης που τα βουτάει: 7,90
Η www.betmits.com (http://www.betmits.com) σε δίνει φαβορί. Τον έχεις.
Angrafan
25-01-2007, 13:53
egw dinw favori ston pousth pou ta voutaei
Mitsmann
25-01-2007, 14:24
2 ημιχρονο ασο τελικο για το πολυ μαρουλι.
morphine
25-01-2007, 21:50
και 2 ντιβιντιά λάβαρο.
έχει κανεις πρόβλημα με το play.com αυτές τις μέρες?πατάω checkout για ένα dvd και αντί να με πάει στην form confirm του order μου λέει no outstanding orders...
δεν έχουν και email για το support το σπιτάκι τους(ή μήπως έχουν,πείτε)
δεν είναι θέμα κάρτας στάνταρ μιας και πριν λίγο πήρα ένα usb stick από ebay χωρίς πρόβλημα
SpiritCrusher
25-03-2007, 21:12
Είδες στο helpdesk?
ναι, δε λεει κατι αλλα βρηκα μια φορμα email τελικα (τι διαολο κρυμμένη την ειχαν) και εστειλα
για να δουμε
έχει κανεις πρόβλημα με το play.com αυτές τις μέρες?πατάω checkout για ένα dvd και αντί να με πάει στην form confirm του order μου λέει no outstanding orders...
δεν έχουν και email για το support το σπιτάκι τους(ή μήπως έχουν,πείτε)
δεν είναι θέμα κάρτας στάνταρ μιας και πριν λίγο πήρα ένα usb stick από ebay χωρίς πρόβλημα
Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει σωστά τα στοιχεία της κάρτας; CV2 κτλ; Εγώ είχα πρόβλημα γιατί τον Φλεβάρη αγόρασα ένα dvd αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε αλλάξει το CV2 μετά την ανανέωση, και μου έβγαζε διάφορα κουλά. Κάπου/κάπως βλέπεις ποιο ακριβώς είναι το error code που σου πετάει οπότε πας στο FAQ και βλέπεις τι πρέπει να κάνεις... δεν θυμάμαι ρε γμτ ακριβώς...
εχω ξανακανει αγορα απο εκει ρε συ
και πως και ποτε αλλαζει το cv2? :? με μπερδεψες καπως
Το 2006 τελείωσε η κάρτα μου ρε συ. Expiration date. Όταν η τράπεζα μου έκανε την ανανέωση η νέα κάρτα είχε μεν τον ίδιο αριθμό, διαφορετικό φυσικά exp date αλλά και διαφορετικό CV2.
α οκ,δε παιζει τετοιο θεμα
_UnHoLyMaRtYr_
26-03-2007, 18:49
Γω πάντως τις 2 τελευταίες παραγγελίες μου δεν τις πήρα αν κ τις ξανάστειλαν (υποτίθεται; ) , και για να αποζημιωθώ τους έστειλα ίσα με 3 φορές. Θα αργήσω να ξαναπάρω από κει.
tis teleftees meres exei varesei egkefaliko to play...mallon ton ipie o server!
εμενα κοντευουν 2 βδομαδες και ακομα να ερθει το μασινχεντ
SpiritCrusher
05-04-2007, 17:52
Χεχ μήπως μπλέξατε με κανένα πουστράκι στο ταχυδρομείο που τα καβατζώνει; :P
ακυρο,μολις ηρθε (6 και το απογευμα ffs)
για πείτε μια,δε θέλω να χρησιμοποιώ τη πιστωτική και βαζώ τη visa την οποια έχω να σηκώνω λεφτά από το atm(ειναι electron) ωστε να αγοραζωμονο οταν βαλω λεφτα στον λογαριασμο και οχι με πιστωση
γιατί δε τη δέχεται?
Το γιατί δεν το ξέρω, το οτι δεν την δέχεται όμως είναι γεγονός. Πάρα πολλά e-shop sites δεν δέχονται τις electron για κάποιο λόγο. Τα περισσότερα βασικά. Προφανώς δεν τα βρίσκουν στις συμφωνίες με τις τράπεζες ή το σύστημα που χρησιμοποιείται για τις Online αγορές δεν υποστηρίζει απευθείας χρέωση και έλεγχο υπολοίπου or something.
τεσπα δε γαμιεται,πα να βαλω τα ευρα σε καμια prepaid visa γιατι η πιστωτικη παιδια που λετε μεταξυ μας ειναι μεγαλο φυδι
inhalexhale
24-09-2007, 15:29
Oxi to play.com pantws, kai genika den exw petyxei mexri stigmhs megalo e-shop pou na mh dexetai th xrewstikh mou (Visa Electron apo thn Kyprou, ayth pou xrhsimopoiw gia tis analhpseis). Ksanadokimase mhpws vazeis kapoio stoixeio lathos. An einai h prwth fora pou th xrhsimopoieis, epivevaiwse apo thn trapeza oti den einai kleidwmenh gia diadiktyakh xrhsh. Epishs an de sth dexetai thn wra pou patas plhrwmh, mporei na mhn exoun perastei akoma ta lefta pou ekanes katathesh sthn trapeza kserw gw sto logariasmo or sth.
Μένα καμία electron αναλήψεων δε δουλεύει online.. :(
ρε πηρα τηλ στην εμποροκαρτα και μου ειπαν οτι μπορω να αγορασω απο μαγαζι ξερω γω αλλα οχι απο ιντερνετ
inhalexhale
24-09-2007, 15:35
Xmou, eixa paei na vgalw apo merikes trapezes kai mou xan pei oti einai kleidwmenes gia xrhsh sto internet xwris dynatotha na energopoihthoun, enw se merikes alles eprepe na tous to peis wste na sthn ksekleidwsoun. Telika phra apo thn Kyprou opou sth dinoun th stigmh pou anoigeis to logariasmo, xwris arxikh katathesh, me oles tis dynatothtes energopoihmenes kai th xrhsimopoiw xwris kanena provlhma san kanonikh Visa kai analhpsewn kai thn agapw poly. Tsekare to sthn trapeza sou loipon.
Bullet rwta an mporoun na sto kanoun na th xrhsimopoihseis sto net alliws pare apo allou.
Μπα, εγώ έκανα το λάθος και έβγαλα πιστωτική τελικά και έχω καεί ολοσχερώς!! :rofl: Άσε.. μές τα νιάτα και θα με κλείσουν φυλακή.
asimoulis
26-09-2007, 02:16
apla pane stin trapeza plirwse oti exei meinei kai akirwse tin. telos.
Blindgeo
26-09-2007, 02:28
H' an einai polla kopsthn (o upallhlos ths trapezas omws oxi esu) kai plhrwse to upolloipo se doseis.
λοιπόν κοντεύει εξάμηνο που ένα dvd δεν έχει έρθει με 2-3 email με απολογιες για την καθυστέρηση και μαλακιες τουμπανα
βλέπω ότι στα feedback (είναι playtrade) έχουν μονο negative από ένα σημείο και μετά και κανεις δεν ελαβε τπτ
τι κάνουμε;
πούλο 17 ευρα;
Zita refund.Kanei to play genika an den er8oun ta pragmata.Vevea de xerw ti isxiei gia play trade.Genika eixa doulpsei play.com gia kana xrono mexri ta xristougena persi, opou kai arxisan ta provlimata.Den ir8an 3-4 parageleies sinexomena, ekana refund kai tous paratisa.Epeza me electron visa apo alpha bank.Dokimasa prin kamia vdomada na parageilw me nea alpha electron visa, kai de mou ti dexotan me tipota.De xerw an allaxane politiki kai se auto.Pantws tous paratisa genika.Pantou parapona gia ellada vlepw.Prepei na alaxane tropo shipping kai mas grafoune...
afou to 90% twn ellhnwn xrhstwn tou play agoraze, paralamvane kai meta estelne mail na pei oti to dema den irthe pote gia na parei refund. Afou den stamathsan entelws na stelnoun ellada pali kala
μονο που στη περιπτωση μου δε μιλαω για ελληνες,μιλαμε για negative feedback πανευρωπαικα
ποτε δεν ειχα προβλημα με delivery απο play/playtrade
δειτε http://www.play.com/PTSellerProfile.asp ... 67820&r=PC (http://www.play.com/PTSellerProfile.aspx?seller=10205067&listing=39082691&title=167820&r=PC)
ston cynic anaferotan h apanthsh mou :P
και μενα αφου απο την απαντηση του πηγε εκει :P