View Full Version : Sos me iderne
Συμβαίνει κατι τελείως περίεργο. δεν μπορω να σερφάρω με τον μοζίλα αλλά και τον εξπλόρερ όμως ο browser του realplayer μου μπαίνει κανονικά παντού... Στα άλλα δύο δείχνει να φορτώνει δύο ώρες. τί παίζει;
ο ξάδερφος μου το έπαθε πρόσφατα και δεν έβρισκε με τίποτα τι έφταιγε
τελικά έκανε format :|
Ω θεε μου είναι κολλητικό!
Mitsmann
07-12-2006, 09:51
Δοκιμασε να βαλεις DNS, στην καρτα δικτυου σου και να "καρφωσεις" τις IP manually.
αλλιως NOD32 και scan, και μετα Φορματ Ψ. Οχι απαραιτητα μ αυτη τη σειρα.
The Good Son
07-12-2006, 13:48
είναι θέμα ιού ή ρυθμίσεων;
μπορούμε να το κολλήσουμε και μεις που ποστάρουμε στο ίδιο φόρουμ με τον μολυνσμένο;
Δοκιμασε να βαλεις DNS, στην καρτα δικτυου σου και να "καρφωσεις" τις IP manually.
αλλιως NOD32 και scan, και μετα Φορματ Ψ. Οχι απαραιτητα μ αυτη τη σειρα.
Ακριβώς ό,τι λέει ο γλυκύτατος κύριος. ΤΟ ίδιο είχα πάθει & γω κι απλά για κάποιον λόγο είχανε μπει Automatic ips στην δικτυακή ρύθμιση & ενώ το nod έκανε updates κλπκλπ, ούτε ο explorer, ούτε κανένας άλλος browser δεν έμπαινε πουθενά. Βάλε ips & dns απο την αρχή & προτείνω μετά και κανά restart για να "περαστούν" σίγουρα οι ρυθμίσεις. Εάν δεν γίνει κάτι με αυτό.... χμ... :?
Mitsmann
07-12-2006, 15:14
Μωστε ποιο ρουτερ εχεις?
Phantom Duck
07-12-2006, 15:53
Παλαιοτέρως ένας γαμωιούλης που έκανε κάτι τέτοιες πλάκες αλλά δεν έμπαινε μόνο σε σελίδες όπως msn, yahoo και διάφορες τυχαίες. Στ' αρχίδια σας, ξέρω.
loipon to router einai tis tellas ena pou dinei, ena crypto pou mpainei se usb kai to dns den kserw kan ti einai, gia na min pw gia ta ipoloipa..
Mitsmann
07-12-2006, 18:39
Αν το μοντεμ σου ειναι μονο USB, μαλλον δεν ειναι αυτο που προτεινα.
Εχεις δοκιμασει με πανω απο ενα browser?
nai dokimasa kai ton firefox kai ton explorer. ola mou pan anapoda ola mou pan, ola mou pan.
invisistoned
07-12-2006, 19:07
μηπως σε κοντραρει το firewall σου?
oxi den exw allo ektos twn windows. episis opws eipa, oi selides de fortwnoun, de mou vgazoun error i kati tespa, apla kanei 25 wres na gemisei i mpara kai den gemizei kai menei etsi.
Once_Emperor
08-12-2006, 13:15
Start -> Run -> cmd
Δώσε "ping www.google.com (http://www.google.com)" και δες αν απαντάει.
Μετά δώσε "ping 209.85.135.103" και δες αν απαντάει.
Αν λειτουργεί το 2ο έχεις πρόβλημα με DNS. Aν δεν απαντάει κανένα έχεις πρόβλημα μάλλον με firewall ή με τον ΙSP σου.
Phantom Duck
08-12-2006, 17:46
Δε σου πα γω, κανάς ιός θα' ναι =D
Once_Emperor
08-12-2006, 20:42
...κατα κει καταλήγουμε.
μόνο με φορμάτ παλεύεται ε.
Δοκίμασε να τρέξεις κανα spybot ή super ad blocker
pare me th seira (updated definitions e) nod32 ,spybot kai ad aware
kane ena full system scan (oxi quick) kai me ta 3 kai an de breis ton io tote dokimase na peraseis ta processes pou trexoun sto backround sou se kapoio apo ta hijack this site pou paizoun kai sou dixnoun an kapoia apo autes einai ypopth h oxi (px http://www.hijackthis.de/)
moste & everyone
check here http://www.techspot.com/vb/topic58138.html
καντε οτι λεει για να βρειτε την υγεια σας
απο τους πιο ok & αναλυτικους οδηγους αντι-*σκατά*ware ever made