View Full Version : ΑΕΛ SOS
Πηλαδακη ξυπνα, Δωνη παραιτησου.
Απο πουλεν γιναμε καρπαζοεισπρακτορες.
Εδω και τωρα μαθημα πατριδογνωσιας και φανελογνωσιας στους παιχτες της ομαδας.
Οχι στους μισθοφορους της αρπαχτης. Ναι στους παιχτες της φιλοδοξιας, της εντοπιοτητας, του φιλοτιμου και της ποιοτητας.
5-0, 4-0, Δωνη keep walking.
p.s. Χυθηκε αιμα γι αυτο το στεμμα, που δεν το πηραμε με γλυψιμο και ψεμα.
\m/
Stormrider
29-11-2006, 01:50
:(
το πως τον πηρες τον τιτλο ασε να το ξερουμε καλυτερα :P
eleventh guardian
29-11-2006, 02:07
Πριν τέσσερα χρόνια στήσατε τα Χανιά για να πάρετε Χ και να μην πέσετε στη Δ'.
Τώρα σας χαλάει που παίζετε στην Α', ακόμα κι αν τρώτε 5 από την ΑΕΚ, 4 από τον γαύρο και (πιθανότατα) άλλα τόσα από τον βάζελο;
Εντάξει, καλό είναι να έχεις όραμα, αυτό σας κράτησε ζωντανούς τα δύσκολα χρόνια, αλλά μην τα θέλετε όλα δικά σας από τη μια μέρα στην άλλη.
Στο κάτω-κάτω, ομάδα δεν έχει η ΑΕΛ φέτος. Ούτε πέρυσι ήταν κάτι το εξαιρετικό δηλαδή, αλλά τη βοήθησε ο ενθουσιασμός και το γενικότερο καλό κλίμα. Φέτος που έχουν γίνει μπουρδέλο και τα αποδυτήρια, αντίο ζωή. Δεν σας βλέπω να κινδυνεύετε πολύ σοβαρά πάντως.
freak brother
29-11-2006, 02:29
το πως τον πηρες τον τιτλο ασε να το ξερουμε καλυτερα :P
ασε εμενα να γνωριζω καλυτερα που γυρναει η κορη σου.
Ναι αλλά έχει σύστημα ΡΟΜΒΟ.
rush2112
29-11-2006, 03:22
To pws pirame to prwtathlima to 88 einai gnwsto,apla paizodas to pleon moderno podosfairo pou eixe paiktei ews tote stin ellada
To pws pirame to prwtathlima to 88 einai apodekto apo oli tin ellada plin orismenwn stenomialwn kitrinomavrwn sunaisthimatwn.
ALLa den einai ayto thema.
Elleipsi entousiasmou = elleipsi ebnefsis
elleipsi ebnefsis = elleipsi hgeti
Doni ferneis terastia efthini
Matsouki kai i panagia mazi mas kai mazi sas
Ayta gia arxi......
PS1:kapoioi skorpane fovo kai tromokratia alla sto telos synergazodai me tin astinomia
PS2: romvo stin europi paizei i milan kai distixws kai i ael.Ta apotelesmata emfani
Το να χανεις απο κατα τεκμηριο καλυτερες ομαδες απο τη δικια σου ειναι αποτυχια; Δλδ οι τεσσαροπενταρες απο ΑΕΚ και Ολυμπιακο δεν ηταν αναμενομενες; Η ηττα απο τον Ηρακλη ειναι ντροπη; Εναν Ηρακλη που παιζει σταθερα στην Α' Εθνικη εδω και 2868 χρονια και πλασαρεται συνηθως στις υψηλες θεσεις της βαθμολογιας.
Τι θελατε δλδ να βγει η Λαρισα Ευρωπη απο τη δευτερη χρονια στην πρωτη κατηγορια; Να ειμαστε και σοβαροι να ουμε. Προσγειωθειτε και δειτε την πραγματικοτητα.
rush2112
29-11-2006, 03:58
Htta me htta exei diafora.Allo i ihtta kai allo o diasyrmos Kanenas pou ypostirizei ayti tin omada den einai aitherovamwn.oYte chl apaitei oyte emfaniseis omoies me tin dekaetia tou 80,aksioprepeia kai diathesi thelei na vlepei.Pragmata pou distixws exoun xathei (i oudepote ipirksan) sti simerini omada.
Kαπως ετσι. Αλλο να χανεις αξιοπρεπως, μετα απο μια στοιχειωδη και οργανωμενη προσπαθεια, και αλλο να αρχισεις επι ενα μηνα την κατρακυλα , μετρωντας ,τροπος του λεγειν, το σκορ μπασκετικα.
Δεν περιμενε κανεις οτι μετα απο τοσο μεγαλο διαστημα απουσιας απο την Α ως δια μαγειας θα καναμε το ενδοξο 88, αλλα αν συνεχισουμε ετσι θα κινδυνευσουμε με χειροτερους διασυρμους.
Οι προσδοκιες, τουλαχιστον οσων εχουν λιγο μυαλο και τσιπα πανω τους, ειναι ρεαλιστικες, δεν ονειρευονται να γινουν απο το πουθενα πρωτοι. Αλλα οχι και τετοια ξεφτιλα, και αν ο προπονητης αυτος ειχε καποια συναισθηση θα ειχε παραιτηθει. Αλλα τον διωχνει και ο αλλος που πηρε τηλεφωνο σαν κοριτσουλι να πει τι εδινε στον Ντινο.
Τερμα ρε, πρεπει να παρουμε τον Κωφιδη να γινει λιγο \m/.
dyingfreedom
29-11-2006, 10:33
όχι άλλο φουσέκη
Επιτελεύς δια του εκ θαλασσέως.
Raven Lord
29-11-2006, 11:37
το πρόβλημα με τους λαρισαίους είναι ότι δεν έχουν υπομονή. ακόμη δε ανέβηκαν στην α' και ονειρεύτηκαν ουέφα, τσ.λ. και μεγάλες εμφανίσεις μέσα σε έδρες που και επί άλλων εποχών μάζευαν 4 και 5 μπαλλάκια.
π.χ., στο ματς με ιωνικό. το παρακολουθούσα με φίλους λαρισαίους σε κεντρική καφετέρια της λάρισας. μόλις δέχτηκε γκολ η αελ στα πρώτα λεπτά, άρχισε το "πανηγύρι". παναγίες και όλοι είναι άσχετοι, να φύγει ο δώνης και τα λοιπά. εγώ έλεγα, ότι έτσι όπως πάει το ματς δε χάνουν με τίποτα, όπως και γύρισε και ξαφνικά πήγαιναν όλοι για πρωτάθλημα.
Phantom Duck
29-11-2006, 13:17
200 δολλάρια ρε αρχίδι Δώνη.
Όχι άλλοι φέηκ γιούζερς.
Parasight
29-11-2006, 15:34
Ώπα HAVOC, κρατάς από Λάρισα ρει;
Να τι χάνω που μπαίνω σπάνια στο athletics!
Κατ'εμέ θέλει υπομονή. Και μετά υπομονή. Και λίγη ακόμα υπομονή. Τώρα ανεβήκαμε, ο πρώτος στόχος πρέπει να είναι να μη γίνουμε ασανσέρ. Ωραία το πετύχαμε αυτό την πρώτη χρονιά στην Α', αλλά δε σημαίνει ότι κάποιος μας το χρωστάει και φέτος. Καλή η "επιθετική" φιλοσοφία και το "να παίζουμε καλή μπάλα πάνω απ'όλα", αλλά χωρίς ποιοτική αναβάθμιση του έμψυχου δυναμικού δε γίνεται τίποτα. Εδώ θέλει υπομονή λοιπόν, καλοί παίχτες δεν αγοράζονται από τη μια στιγμή στην άλλη - και οικονομικά και λόγω πρεστίζ το οποίο πρέπει να είναι υψηλό για να σε προτιμήσει ένας πρωτοκλασάτος παίχτης.
Τώρα, για τον Δώνη δεν έχω κάποια ξεκάθαρη άποψη αυτόν τον καιρό, αφού δεν παρακολουθώ αθλητική επικαιρότητα όσο πριν ένα χρόνο πχ, άρα δεν ξέρω τα τεκταινόμενα στον ομάδα με λεπτομέρεια. Πάντως το δίδυμο Πηλαδάκης/Δώνης ήταν που μας ανέβασε εδώ που μας ανέβασε μετά τα πέτρινα χρόνια. Ας δει ο καθένας τις ευθύνες του. Αν δει ο Δώνης ότι δε βγαίνει το πράμα ας παραιτηθεί. Τον ευχαριστούμε και όλα αυτά, αλλά δε γίνεται να είμαστε οι ανυψωτές ψυχολογίας για όλους τους πικραμένους.
Αν γίνει κάτι τέτοιο, κάτι για Κωφίδη που ειπώθηκε παραπάνω δεν ακούγεται καθόλου άσχημο.
Δεν εχω καμια αντιρρηση ως προς την υπομονη.
Για να αποφυγουμε ομως να γινει η ομαδα ασανσερ εκτος ελεγχου χρειαζεται οργανωση με βλεψεις σε βαθος χρονου. Πηλαδακης-Δωνης εκαναν ενα ξεκινημα, αλλα μετα τις πρωτες επιτυχιες αποτελεσμα μιας πρωτης οργανωσης και της τυχαιας κωλοφαρδιας, αρχισαν να δειχνουν πως περαν του επιχειρηματικου του ζητηματος δεν πρεπει να τους απασχολει πραγματικα η ομαδα και ο κοσμος της που στηριξε και στηριζει ανεξαρτητως κατηγοριας και βαθμολογιας.
Με παιχτες μπαμπαδια και ελλειψη καλων μεταγραφων δεν μπορεις να περιμενεις κατι τις επομενες σεζον. Εισαι απλως πυροτεχνημα, οσο λειτουργησε μια καλη συνθεση ανθρωπων που εκ των πραγματων ειναι στη δυση της καριερας τους.
Με προπονητη που κανει -εκ του επικαιρου αποτελεσματος κρινομενος-λαθος επιλογες σε παιχτες και τακτικη δεν προκειται να βελτιωθουμε. Επιπλεον αρνειται πεισματικα να παραδεχτει τα σφαλματα, να δεχθει συστασεις και να αλλαξει κατευθυνσεις.
Ο δε Πηλαδακης εκανε τελευταιως δυο τραβηγμενες κινησεις που προκαλλεσαν ασχημα. Ο Ντινος [dx] αναφεροταν σε τσατσους δημοσιογραφους και βγηκε ο Πηλ να πει πως του εδωσε 1000 ευρω or smth, οποτε τι, ειναι κι αυτος τσατσος? Με τη διαφορα βεβαια οτι το ποσο ηταν κατα Ντινο για ενισχυση για καποια προβληματα της υγειας του πατερα του. Οπως και να χει, ειτε φιλανθρωπια, ειτε λαδωμα, δεν βγαινεις να πεις δημοσιως τετοια πραγματα.
Και καπακι κοβει τα διαρκειας, και η εισοδος θα ειναι στον επομενο αγωνα ελευθερη.
Ομορφα πραγματα....
p.s. Για Κωφιδη δεν ακουστηκε κατι, εγω λεω καλα θα ηταν να γουστερνουμε...
p.s. raven lord, εχεις καταγωγη απο Τρικαλα και μενεις Λαρισα? Και ψιτ, δεν λεμε για τις καφριλες που εκει που φτυνουν μετα γλυφουν. Λεμε για τα τελευταια γεγονοτα, που οπως και να χει, φερουν ευθυνη καποιοι ανθρωποι περα απο τον κοσμο της ομαδας.
fleshdiver
29-11-2006, 17:17
Παρακαλούνται οι οπαδοί ομάδων του ΠΟΚ να μένουν έξω από τέτοιες συζητήσεις. Δεν νιώθετε, πώς να το κάνουμε. Κι εσύ 11νθ με απογοήτευσες πλήρως με το ποστ σου. Με αυτά τα μυαλά έχεις πάρει 2 κύπελλα?Δε νομίζω. Άλλο η υπομονή κι άλλο η έλλειψη ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ στόχων.
Καλά τα λέτε εσείς οι Λαρισινοί, μαζί σας εγώ. Κι εύχομαι να είναι ο Τσιώλης ο επόμενος προπονητής σας, αν δεν την παλέψει ο Δώνης. Το έχει το προπονητιλίκι, είναι φιλόδοξος, έχει επιθετική φιλοσοφία, είναι δικό σας παιδί και μάλιστα μέλος της μεγάλης Λάρισας. Αυτά που δεν κατάφερε στον Ιωνικό, θα τα καταφέρει μαζί σας, είμαι βέβαιος για αυτό.
eleventh guardian
29-11-2006, 17:24
Εντάξει, δεν με ξέρεις, βγάζω πάντα μια καφρίλα όποτε μιλάω για Λάρισα, της έχω ιδιαίτερη συμπάθεια. :D
Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι Λαρισαίοι το παρακάνουν με τον μεγαλοϊδεατισμό τους. Κι εγώ θα 'θελα να πήγαινε ο Πανιώνιος για πρωτάθλημα, αλλά ξέρω τι μου γίνεται.
Στη Λάρισα υπήρχε κόσμος που πίστευε πραγματικά ότι με τη φετινή ομάδα που έχει θα μπορούσε να πάρει την 3η θέση. Αλλο το να έχεις όραμα κι άλλο να μην βλέπεις την πραγματικότητα.
Στο μόνο πράγμα που ζηλεύω τους Λαρισαίους είναι ότι αγαπάνε και στέκονται κοντά στην ομάδα τους ανεξαρτήτως διοίκησης, κατηγορίας, καταστάσεων. Κάνω τη σύγκριση δηλαδή με το τι συνέβαινε με μερίδα δικών μας πέρυσι (που παρακαλούσαν να πέσουμε για να φύγει, δήθεν, ο Μπέος).
rush2112
29-11-2006, 18:36
11TH guardian oi larisaioi den pasxoun apo megaloideatismo.
Apo megaloideatismo pasxei kapoios neoploutos,kapoios mikromesaios kai genikos kapoios o opoios den exei geytei tin korifi kai apla trexei apo pisw tis mia zwi opws kanoun ta adespota skylakia pou trexoun pisw apo ta ix alla sto telos egataleipoun.
Gia tin sigekrimenh peripiptwsh i ael (omoiws kai oi opadoi tis) exei geytei tin korifi kai gia ta kala malista.epomenws makria apo emas syndroma megaloideatismou neoploutismou narkissismou kai loipwn ysterikwn fainomenwn...
H pikra pou epikratei stis takseis mas ton teleftaio kairo einai aporoia tis agwnistikis kathizisis kai oxi gia ti mi sigomidi twn anolwgwn vathmwn.
Simfwnw oti i ipomoni kai i pistwsi xronou einai oi kalyteroi symvouloi se tetoies katastaseis,alla trelainomai otan se ayti tin krisimi peristasi to metro pou pairnei i dioikhsh einai i dorean eisodos sto gipedo!!!(o larisaios emathe na plirwnei tin omada gia na tin goustarei kai oxi na einai tzabatzis) kai oi dhmosioi diaksifismoi me ton forza dino!!
Kleinodas ksanatonizw oti oudeis apaitei tin parousa fasi titlous,eksodous stin evropi kai podosfairo seminariakou epipedou opws sta 80's.
APAITOYME OMWS podosfairiko tzabouka diathesi filotimo kai pathos.Stoixeia distixws afada stin fetini ael,stoixeia anyparkta stin metria poiotika fetini ael.
PS1:Kaneis den einai midenistis kai den anagnwrizei to ergo twn triwn (Donis-Lirakis-Piladakis) alla oloi exoume ena tavani...(doni sofe)
PS2: Oi opadoi tou pok as grafoun.eidika tis aek pou akoma diapistwnw oti to 88 tous tsouzei akomi...
fleshdiver
29-11-2006, 19:36
PS2: Oi opadoi tou pok as grafoun.eidika tis aek pou akoma diapistwnw oti to 88 tous tsouzei akomi...
Δεν έχει γράψει κανένας ΑΕΚτζής εδώ. Μόνο ο bullet έγραψε για τον τίτλο του '88 κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω το γιατί. Η ΑΕΚ ήταν η διεκδικήτρια εκείνου του τίτλου, όχι ο ΠΑΟ.
Phantom Duck
29-11-2006, 19:55
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ PENIS ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Γιατί ο Αστέρας μας είναι ιδέα.
pitchfork
29-11-2006, 20:37
Καλά τι ψάχνετε τώρα?
Εδώ οι άνθρωποι ακόμα δεν ανέβηκαν στην Α εθνική και μου θέλουν και νέο – μοντέρνο - γαμάτο γήπεδο.
Δεν τους κάνει το παλιό…..
Ρε ουστ πάλι στη Β να βάλουνε μυαλό.
Το να χανεις απο κατα τεκμηριο καλυτερες ομαδες απο τη δικια σου ειναι αποτυχια; Δλδ οι τεσσαροπενταρες απο ΑΕΚ και Ολυμπιακο δεν ηταν αναμενομενες; ....
Ε εντάξει μην υπερβάλλουμε όμως. Η ήττα από τον οσφπ ήταν ψιλοέκπληξη
:)
rush2112
29-11-2006, 20:47
Εδώ οι άνθρωποι ακόμα δεν ανέβηκαν στην Α εθνική και μου θέλουν και νέο – μοντέρνο - γαμάτο γήπεδο.
Δεν τους κάνει το παλιό…..
Kai ti sxesi exei forklift to gipedo me tin a ethniki...
Kata kyrio logo (eidika stin ellada) oloi theloun na ftiaksoun gipeda oxi gia tin agwnistiki anodo tis omadas alla gia tin oikonomiki anodo tis A.E.
Kai sto finale giati na min theloume gipedo,tipota den mas leipei (sxedon tpt diladi,px proponitis).
Padws o kaznaferis einai poly brosta...
lebowski
29-11-2006, 21:00
Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι Λαρισαίοι το παρακάνουν με τον μεγαλοϊδεατισμό τους.
Στη Λάρισα υπήρχε κόσμος που πίστευε πραγματικά ότι με τη φετινή ομάδα που έχει θα μπορούσε να πάρει την 3η θέση.
Αυτο ειναι το θεμα.Στην πολη επικρατει η αποψη οτι η ΑΕΛ πρεπει να γαμαει και να δερνει καθε Κυριακη και πως οποιαδηποτε θεση κατω απο την τεταρτη ειναι αποτυχια...
Επικρατει ενας απιστευτος φασισμος και αν δεν δηλωνεις ΑΕΛ σε κοιτανε ολοι καπως.Ντακσει κι εγω υποστηριζω Αελαρα αλλα ειμαι ΑΡΗΣ τι να κανουμε?Αρκει να σημειωσω οτι στην πολη δεν υπαρχει στεγασμενος συνδεσμος αλλης ομαδας και οσοι επιχειρησαν να το κανουν τα βρηκαν ολα σπασμενα το ιδιο βραδυ κιολας.
Υπαρχουν αρκετα κομπλεξ που πρεπει να ξεπεραστουν για να μπορεσουμε να δουμε την Αελαρα ξανα μεγαλη.Αυτα.
fleshdiver
29-11-2006, 21:14
Αρκει να σημειωσω οτι στην πολη δεν υπαρχει στεγασμενος συνδεσμος αλλης ομαδας και οσοι επιχειρησαν να το κανουν τα βρηκαν ολα σπασμενα το ιδιο βραδυ κιολας.
Ποσο γαμηστερο ειναι αυτο? Και τι δε θα δινα για μια Νικαια που θα σπαγαμε γαυρο/βαζελο συνδεσμους με το που ανοιγαν.
Phantom Duck
29-11-2006, 21:24
Έτσι τα μουνόπανα, έτσι!
oxi re den trexei os ekproswpos twn apantaxou aektzidwn den paizei problem :) to tsouksimo pou skoftomouna simera itan tou natsoura eneka kai to mats to sabbato ... ekei malista. flesh tha pas ? ante re na brethoume einai kai nwris to matsaki pame gia kana bromiko kai mpyra meta mallon tha erthei kai o dead
Mitsmann
29-11-2006, 22:05
Παιδια...
ε παιδια...
στο μπεο μας η ΑΕΛ.
rush2112
30-11-2006, 00:04
Ντακσει κι εγω υποστηριζω Αελαρα αλλα ειμαι ΑΡΗΣ τι να κανουμε?
Poly berdemenos eisai re file.Ypostirizw ael alla eimai aris?
kAI EGO mazi soy psifizw karatzaferi alla eimai melos tis kne kai arthografo ston odighth
Telos padws se opoion aresoume,i ael einai ayti pou einai kai eftase ekei pou eftase xari ston kosmo tis.
Kai an gia kapoious i ael einai sto mpeo tous tous proteinw na apeythinthoyn ston AxilleA Beo na doun ti simainei Mp-B-eos
Alemao!!!
eleventh guardian
30-11-2006, 00:14
Πάντως αυτή η μεγαλομανία που υπάρχει στην Ελλάδα με τους οπαδούς από κάθε γωνιά της χώρας να υποστηρίζουν Ολυμπιακό, ΠΑΟ ή ΑΕΚ είναι αδικαιολόγητη. Τραγικό φαινόμενο και ίσως μοναδικό παγκοσμίως (σε τέτοια έκταση).
Μένεις στην Πάτρα, τη Λάρισα, το Ηράκλειο, την Ξάνθη ή τα Γιάννινα, έχεις την ομαδάρα σου με την μεγάλη ιστορία στην Α' Εθνική, γιατί να είσαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός;
Την άποψή μου την έχω ξαναπεί για το συγκεκριμένο θέμα, νομίζω είχαμε κάνει και ξεχωριστό τόπικ με τον regularpaul πριν καναδυό χρόνια, αλλά είναι μια από τις αιτίες που το επαρχιακό ποδόσφαιρο δεν πάει μπροστά.
Εννοείται φυσικά πως ακόμα κι αν σιχαίνομαι τη Λάρισα ως ομάδα (για διαφόρους λόγους), λέω χίλια εύγε στη μεγάλη πλειοψηφία των Λαρισαίων που υποστηρίζουν μόνο ΑΕΛ. Είναι μάλλον η μόνη πόλη στην οποία υπάρχει τέτοια συσπείρωση γύρω από την ομάδα τους.
ας με μάθαινε ο AIAΣ να είμαι ΑΙΑΝΤΑΡΑ(και μονο ε) όταν ήμουν πιτσιρικάς
δε με έμαθε όμως,τι να κάνουμε τώρα?
φταίνε κυρίως οι τοπικές ομάδες για τη κατάσταση
eleventh guardian
30-11-2006, 00:46
Τι εννοείς δεν σε έμαθε; :roll:
Φυσικά και δεν φταίνε οι τοπικές ομάδες, αλλά η νοοτροπία του Ελληνα οπαδού που θέλει τίτλους για να φαίνεται μάγκας και γαμάω στην παρέα του.
zihuatanejo
30-11-2006, 00:47
Eπίσης:
Εννοείται φυσικά πως ακόμα κι αν σιχαίνομαι τη Λάρισα ως ομάδα (για διαφόρους λόγους), λέω χίλια εύγε στη μεγάλη πλειοψηφία των Λαρισαίων που υποστηρίζουν μόνο ΑΕΛ. Είναι μάλλον η μόνη πόλη στην οποία υπάρχει τέτοια συσπείρωση γύρω από την ομάδα τους.
Κοίτα λίγο και βορειοδυτικά το χάρτη plz.
pitchfork
30-11-2006, 00:53
Και η λάμψη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ.
eleventh guardian
30-11-2006, 00:55
Ναι, και τα Γιάννινα στηρίζουν την ομάδα τους παρ' ότι έχουν περάσει πιο πολλές κακουχίες, τους είχα χαρεί στο μπαράζ με το Αιγάλεω στη Φιλαδέλφεια και οι Blue Vayeros είναι γαμώ τα παιδιά.
Αλλά και πάλι δεν υπάρχει τέτοια συσπείρωση όσο στη Λάρισα, δηλαδή οι Γιαννιώτες "αλλόθρησκοι" ή dublex οπαδοί (είμαι ΠΑΣ και κάτι άλλο) έχω την εντύπωση ότι είναι περισσότεροι από τους Λαρισαίους.
zihuatanejo
30-11-2006, 00:58
Όμορφα. 8)
Έχεις άδικο βέβαια, μιας και έχω την εντύπωση ότι η μισή+ Λάρισα υποστηρίζουν και ΟΣΦΠ.
eleventh guardian
30-11-2006, 01:01
Υπάρχει μεγάλο ποσοστό "αλλόθρησκων" στη Λάρισα, σίγουρα.
Απλώς, όσοι είναι ΑΕΛ είναι μόνο ΑΕΛ. Ενώ στα Γιάννινα υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που πάνε γήπεδο, αποστολές κ.λπ. και υποστηρίζουν και μια μεγάλη ομάδα.
zihuatanejo
30-11-2006, 01:05
και υποστηρίζουν και μια μεγάλη ομάδα.
Ναι, τον ΠΑΣ.
Κάποια μικρή εννοούσες υποθέτω. 8)
edit:
Πώς λέγεται η hot γκόμενα από τη Λάρισα;
- Τυροκαυτερή.
Και η λάμψη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ.
εξυπακούεται αδερφέ
Τι εννοείς δεν σε έμαθε; :roll:
Φυσικά και δεν φταίνε οι τοπικές ομάδες, αλλά η νοοτροπία του Ελληνα οπαδού που θέλει τίτλους για να φαίνεται μάγκας και γαμάω στην παρέα του.
ξέρεις αφού είσαι παλιός ότι ο ΑΙΑΣ κάποτε γαμούσε και έδερνε
όταν ήταν ανεβεί A εθνική οι διοικούντες δε την άφησαν γιατί δεν είχαν ρευστό για να ανταπεξέλθουν
χρονια και ζαμάνια έπαιζε σε ένα χωράφι που πλέον απλά είναι ένα χωράφι με γρασίδι
πολυ μικρός έψαχνα scarf του αίαντα εμφάνιση κτλ και κανεις δεν είχε
κτλ κτλ
ε λοιπόν αν δε σέβεται η ίδια ομάδα τον εαυτό της πως είναι δυνατόν να την σεβαστεί ο οπαδός?και μάλιστα ο πιτσιρικάς σε ηλικία διαμόρφωσης άποψης και επιλογής πλευράς?
eleventh guardian
30-11-2006, 01:10
Ρε Bullet, όταν ήσουνα 7-8 χρονών ο Αίας βολόδερνε στην Α' Πειραιώς. Προφανώς έβγαζαν φανέλες ίσα-ίσα για τους παίκτες κι εσύ ήθελες πολυτέλειες για τον κόσμο; Δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς τον κόσμο αυτό και το ξέρεις.
Δεν έτυχε να βιώσω τέτοια κατάσταση (αν κι εγώ, ως Νεοσμυρνιώτης τότε, έγινα Πανιώνιος το '83-'84, σε εποχή δηλαδή που σωνόμασταν στα μπαράζ) ώστε να ξέρω πώς θα λειτουργούσα σε αντίστοιχη περίπτωση.
Και εν πάση περιπτώσει, εσύ είσαι κάπως πιο δικαιολογημένος. Το καρφί μου πήγαινε κυρίως στους επαρχιώτες που έχουν ομάδα σε Α'-Β' Εθνική και δεν την υποστηρίζουν.
να σε διορθώσω θυμίζοντας σου ότι όταν ήμουν 6-7 χρονων (κάπου εκεί ισως και νωριτερα) ο Αιας πήρε το κύπελλο πειραιά και μάλιστα το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά πανελλαδικά από το καραϊσκάκη μέσω της ΕΡΤ2
είχα άλλο ένα λόγο λοιπόν να ψαχτώ παραπάνω μιας και ήταν αρκετά σημαντικό το όλο πακέτο ως γεγονός
επίσης δεν είναι λίγο το να έχει πάρει από εσένα το όνομα ο άγιαξ και μάλιστα να έρχεται για φιλικό στη σαλαμίνα για αυτό το λόγο
τελοσπάντων,κουβέντα να γίνεται,ούτως ή άλλως συμφωνώ ότι οι έχοντες ομάδα στα μεγάλα σαλόνια επαρχιώτες είναι ψιλό-χοντρό-αδικαιολόγητοι
edit:άλλωστε δε θεωρώ καν επαρχία την σαλαμίνα,όντας μέρος της αττικής
Raven Lord
30-11-2006, 01:29
p.s. raven lord, εχεις καταγωγη απο Τρικαλα και μενεις Λαρισα? Και ψιτ, δεν λεμε για τις καφριλες που εκει που φτυνουν μετα γλυφουν. Λεμε για τα τελευταια γεγονοτα, που οπως και να χει, φερουν ευθυνη καποιοι ανθρωποι περα απο τον κοσμο της ομαδας.
ξεκαθαρίζω (άλλη μια φορά :P ) ότι είμαι 50-50 τρικαλινός/λαρισαίος από άποψη καταγωγής... μεγάλωσα τρίκαλα, όμως, εποχή σχολείου κετς οπότε εδώ έχω περισσότερη παρέα κτλ. γουστέρνω και λάρισα με τα 1000 though (πριν 2 μήνες άλλωστε ξαναμετακόμισα τρίκαλα).
λοιπόν, ον τόπικ, σήμερα έτυχε να πίνω φραπεδάκι στη λάρισα με κάτι φιλαράκια από 'κει και επιβεβαίωσα την άποψη που επικρατούσε πριν φύγω. βιάστηκαν να πάρουν ψηλά τον αμανέ και τώρα οι καρπαζιές κακοφαίνονται. η ομάδα δουλεύει καλά, οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά κύριος στόχος θα έπρεπε να είναι η σταθεροποίηση στις θέσεις 7-9 για κάποια χρόνια. ίσως και το "χτίσιμο" μιας δυνατής έδρας σιγά σιγά. επειτα βλέπουμε για το μεγάλο μπαμ. οι περισσότεροι λαρισαίοι νομίζουν ότι η αελ είχε δυνατότητα να χτυπήσει τσ.λ. φέτος!
Αυτο το τσλι, το ch l....
Τι ΑΕΛ τσ λι, τι ΑΕΛ τυρι.
pitchfork
30-11-2006, 20:26
Πάντως και χωρίς να θέλω να φανώ αντιφεμινιστής, το να ασχολείται μια κοπέλα με το athletics δείχνει λίγο αστείο.
Μέχρι τώρα ασχολιόντουσαν μόνο γιούζερς αντρικού και ενδιάμεσου φύλου…
Πάντως και χωρίς να θέλω να φανώ αντιφεμινιστής, το να ασχολείται μια κοπέλα με το athletics δείχνει λίγο αστείο.
Μέχρι τώρα ασχολιόντουσαν μόνο γιούζερς αντρικού και ενδιάμεσου φύλου…
Και μενα μου φαινεται αστειο κατι με το οποιο μεγαλωσα και το θεωρω δεδομενο να το θεωρεις αστειο για μενα. Αλλα δε γαμιεται, εχει πλακα να θεωρει καποιος το οποιοδηποτε θεμα χωραφι του.
pitchfork
01-12-2006, 01:54
Καλά μη τρελαίνεσαι.
Δεν σε είπαμε και καμπούρα. Καλό είναι αυτό που είπα για σένα, παρ το από τη θετική του άποψη.
Δεν τα παιρνω καλιε [sic]. Αστειο λεμε. 8)
Aντε, τουλαχιστον σημερα απολαυσαμε κι ενα καλο γκολακι.
House Of Low Culture
04-12-2006, 05:05
αελ, whiplash και θα' μαι πάντα δίπλας, χάβοκ.
I'll never walk alone kiets... :P
Το whiplash ειναι βραζιλιανικο thrash μεταλ? [ειπαμε για αελ ξερΟμε, για μεταλ επε].
Κανε δλειας ομως, εχεις και ωραιο αβαταρ. Τα snowflakes τα σπανε.
Ο Δωνης παντως, παει να γινει νεος Αλεφαντος. Ετσι, στην τιμωρια
House Of Low Culture
04-12-2006, 13:46
-τσαντάρε?
-γκινγκιν
Parasight
04-12-2006, 13:46
Α ρα τσ είδις τσ πούζδις που νίκσαν;
-τσαντάρε?
-γκινγκιν
Μούλτι γκίνε ή γκίνε φοβερά είναι η απάντηση.
Και τερμα με τις τοννν.
Εναλλακτικως, τσιτς φάτσ(ι) αντι του τσανταρε.
Και ακομη καλυτερα φούτζι ντ'αοά στην ηττα.
Απο την πρωτευουσα εισαι, η καμια Σμιξ? :twisted:
Ο Δωνης παντως, παει να γινει νεος Αλεφαντος.
Μη γινεσαι ιεροσυλη.
House Of Low Culture
05-12-2006, 12:29
Σμιξ φυσικά. Και πιο μακριά.
Mικρε/η Σμιξιωτη/Σμιξιωτοπουλα, walk by my side. :P
Parasight
12-11-2007, 16:34
Τι γίνεται ρε πούστη μου φέτος πάλι; :evil:
eleventh guardian
12-11-2007, 16:43
Εντάξει, είναι καλυτερη από πέρυσι η ομάδα. Δεν πιστεύω να κινδυνεύσει (παρ' ότι έχει χάσει ήδη πολλούς βαθμούς που δεν έπρεπε και ακολουθεί ζόρικο πρόγραμμα).
Απλώς, πληρώνει την Ευρώπη και κάποιες αδικίες από τη διαιτησία (κυρίως στα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο).
Zoonchild
12-11-2007, 16:47
oντως. Υπαρχουν πολυ χειροτερες ομαδες απο την λαρισα απλα φετος εκτος απο την διαιτησια δεν την παει καθολου και η τυχη(ισοφαριση στο 94' απο λεβαδειακο πχ, πολλες χαμενες ευκαιριες γενικα)
βεβαια αυτη η κλαψα Δωνη και υπολοιπων για τις συνεχομενες "διαιτητικες σφαγες" κατανταει γραφικη και εκνευριστικη
eleventh guardian
12-11-2007, 16:50
βεβαια αυτη η κλαψα Δωνη και υπολοιπων για τις συνεχομενες "διαιτητικες σφαγες" κατανταει γραφικη και εκνευριστικη
Aυτό ξαναπές το.
Αλήθεια, έχουν δίκιο για το πεναλτι που ζητάνε στο τέλος (επειδή δεν το είδα στις φάσεις). Πάντως το πέναλτι που έδωσε υπέρ σας ήταν από τραβηγμένο έως ανύπαρκτο.
Zoonchild
12-11-2007, 16:56
αυτο που ζητησανε στο τελος δεν ηταν τιποτα. το δικο μας οντως παρατραβηγμενο, απλα ο χλωρος το κερδισε εξυπνα. Γενικα παντως στο χθεσινο ματς η διαιτησια δεν μπορεις να πεις οτι ευνοησε καποιον συγκεκριμενα, απλα εγιναν λαθη και για τις δυο πλευρες και ο Δωνης στεκεται σε ενα σφυριγμα(το δικο μας πεναλτυ). Αυτο ειναι και το "φαουλ" του γιατι, οπως και με την ΑΕΚ οταν εμεινε με 10 παικτες, μπορουσε να χτυπησει το παιχνιδι και να το παρει, αντι για αυτο προτιμαει να αναλωνεται σε διαμαρτυριες και αφορισμους, προσθετωντας περισσοτερο αγχος και εκνευρισμο στους παικτες του.
Απο τις 4 ομαδες που εχουν περασει παντως μεχρι στιγμης απο το καυτατζογλειο(Εργοτελης, Βεροια, Λεβαδειακος, Λαρισα) ηταν με διαφορα η καλυτερη και για αυτο δεν πιστευω να κινδυνεψουν στο τελος
Parasight
12-11-2007, 17:01
Εγώ από όσα έχω δει φέτος πιστεύω ότι μετά το κύπελλο πέρσι και την πρόκριση στους ομίλους ουέφα, έχουμε αποκτήσει ένα προβληματάκι στη νοοτροπία. Σαν να έχουμε πάρει πολύ αέρα ή κάτι τέτοιο. Η ομάδα πρέπει να προσγειωθεί. Και σωστά, οι κλάψες για τη διαιτησία πρέπει να σταματήσουν, δίκαιες ή άδικες.
Και ο κίνδυνος υποβιβασμού παραείναι ορατός κατ'εμέ. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και αν δε γίνουν μια-δυο διορθωτικές κινήσεις το Γενάρη. Ο Δώνης να μην κουνηθεί φέτος. Αλλά στο τέλος της σεζόν να γίνει ταμείο και αν δεν, στο καλό να πάει. Ίσως να ήταν καλός ως εδώ μόνο, ποιος ξέρει.
eleventh guardian
12-11-2007, 17:05
οπως και με την ΑΕΚ οταν εμεινε με 10 παικτες, μπορουσε να χτυπησει το παιχνιδι και να το παρει, αντι για αυτο προτιμαει να αναλωνεται σε διαμαρτυριες και αφορισμους, προσθετωντας περισσοτερο αγχος και εκνευρισμο στους παικτες του.
Αυτό πιστεύω ότι είναι το λάθος της Λάρισας. Αναλώνεται πολύ σε συζητήσεις, είτε για τη διαιτησία ("μας έσφαξε, μας έκανε" και τα συναφή) είτε για την Ευρώπη (αν πρέπει να της δοθεί προτεραιότητα σε σχέση με το πρωτάθλημα ή όχι) και τους βλέπεις να παίζουν με έναν ανεξήγητο εκνευρισμό και να μην αποδίδουν.
Γι' αυτό ακριβώς η Λάρισα έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα λόγω της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Και ο Αρης και ο Πανιώνιος με σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα έχουν λίγες απώλειες και είναι στην πρώτη πεντάδα. Μήπως έχουν παίκτες που είναι συνηθισμένοι στο Πέμπτη-Κυριακή; Όχι. Απλά έχουν πιο σοβαρούς προπονητές και δουλεύουν με περισσότερη ηρεμία.
Όχι ότι ο Δώνης είναι άσχημος (ως προπονητής, ε), έχει σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια, αλλά στο handling the media (που λέει και το FM) υστερεί απελπιστικά.
η ομαδα ειναι πολυ καλυτερη απο περυσι και ειναι εντελως παραλογο αυτο που συμβαινει αγωνιστικα
BURNIN AMBITION
13-11-2007, 05:40
Οχι στους μισθοφορους της αρπαχτης. Ναι στους παιχτες της φιλοδοξιας, της εντοπιοτητας, του φιλοτιμου και της ποιοτητας.
\m/molios thumithika oti eisai gunaika....
doni paraitisou leei. re oust. i ael einai omadara kai an evlepes ti gui9netai tin polemoun apo perusi.me toso gtp diaitisies pos na paei kalutera mou les?
FANTASMA
14-11-2007, 04:50
Απο τις ελαχιστες ομαδες που εχει καθε λογο να παραπονιεται για τη διαιτησια και χωρις να κραταει τα προσχηματα, αφου φετος την εχουν γαμησει. Θαθελα να δω με τον ΠΑΟ τι θα γινει. Υπαρχουν πολλα ενδεχομενα απο τα οποια το να κερδισει ο ΠΑΟ καθαρα και δικαια συγκεντρωνει τις λιγοτερες πιθανοτητες απο τα πιθανα σεναρια με βαση τη δυναμικοτητα των δυο ομαδων, την εδρα και τη βαθμολογικη κατασταση.
αν και τυριά και κάγκουρες, τους συμπαθάω. λίγο.
Parasight
17-03-2008, 15:53
Ρίξαμε πεντάρα ρε :shock: (έστω και στον ανάπηρο :P )
Άντε να δούμε, κάνουμε πρωταθλητισμό στον β' γύρο! Στον α' δε μας άφηναν βασικά :roll:
Mitsmann
18-03-2008, 16:49
\m/
οι Λαρισαιοι φιλαθλοι λοιπον, δειγματα υπομονης και στηριξης στην ομαδα τους.
ο Δωνης γενικα ειναι ενας ηρωας. Κριμα που (μπορει να) παει στην Αεκ.
σιγα να μην παει σρο αεκακι να καταστραφει
Parasight
06-10-2009, 08:59
^Άσχετο, αλλά ο αποπάνω κανονικά προφήτης ε :lol:
Λοιπόν, τι σκατά γίνεται φέτος; Μέχρι πού θα πάει αυτό;
Για πείτε όσοι είστε πάνω και παρακολουθείτε λίγο τα πράγματα (ανόμοια με μένα), υπάρχει φως στο τούνελ;
Tyler_Durden
06-10-2009, 11:07
Πέρα απο την πλάκα που έκανα στο θρέντ για το πρωτάθλημα, οτι θα πέσει, κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει. Έχει καλές -σχετικά- μονάδες και ΟΤΑΝ δέσουν, θα πάρει μπρος η ομάδα. Το βασικό πρόβλημα που έχει η αελ, είναι οτι κάθε χρόνο γκρεμίζει τον βασικό κορμό της, και ψάχνει απο την αρχή νέους παίχτες (οχι και τόσο σε ηλικία έ). Ε φέτος δεν της βγήκε με τίποτα αυτό. Είναι και ο Ουζουνίδης στα μαχαίρια με το ιατρικό τιμ της ομάδας, τον έχουνε και τα "μουνστέργια" στην μπούκα, γενικά είναι πιασε τ' αυγό και κούρευτο. Δεν θα κρύψω πάντως οτι απο μια πλευρά χαίρομαι γι αυτό το πράμα, κυρίως για τους μαλάκες οπαδούς που έχει αυτή η ομάδα και είναι ο βασικός λόγος που ενώ υπεραγαπάω αυτήν την πόλη, δεν δίνω δεκάρα για την ομάδα. Υπεροψία του κερατά, ψευτομαγκιά και νταηλίκι του κώλου που εξαντλείται πάνω σε 10χρονα παιδάκια που φοράνε στο δρόμο φανέλες ολυμπιακού και ΠΑΟ. Τα τελευταία χρόνια, ήταν τρελή μόδα εδώ να δηλώνεις "αελ", καθως ξαφνικά ανθρωποι που είχαν στα παπαρια τους την ομάδα και την μπάλα γενικότερα μόλις είδαν οτι άρχισε να ανεβαίνει η ομάδα ξεκίνησαν να το παίζουν πατριώτες και "απο ανέκαθεν αελ" ενώ στα πέτρινα χρόνια, ελάχιστοι στήριζαν εμπρακτα. Η αλήθεια είναι όμως, αυτό που είπα και το άλλο θρεντ: αν πέσει (λέμε τωρα) η αελ θα ξαναγεμίσει η πόλη γαύρους
Raven Lord
06-10-2009, 11:36
ωραίος αυτός που έγραψε το ταγκ. μου θυμίζει το υπερθεϊκό που είδα στο μαϊσπέι "γαμημένοι μπουρτζόβλαχοι επαρχιώτες που ψηφίζετε πασοκ"! προφανώς αυτός που το έγραψε δεν είδε τα αποτελέσματα στην πρωτεύουσα. :thumbsup:
Mitsmann
06-10-2009, 11:58
το συμπερασμα απ το ποστ Ταηλερ Νταρντεν ειναι οτι :
ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ
ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....
Tyler_Durden
06-10-2009, 12:49
ναι εμένα περίμενε η ελλάδα για να κοκκινίσει
Raven Lord
06-10-2009, 12:52
that's the way it goes... υπάρχει το "κατεστημένο" και οι υπόλοιποι. το θέμα είναι να διαλέξεις στρατόπεδο :P
regularpaul
06-10-2009, 13:06
αν και ηταν απο τα πρωτα πραγματα που ειχα γραψει μπαινοντας στο ΕΡ
ο φιλος_ταϊλερ αγγιξε τις ευαισθητες χορδες μου, οποτε παμε αλλη μια επαναληψη:
ειτε ειναι Λιβερπουλ ειτε ειναι Δοξα Κρανουλας
ο οπαδος οποιασδηποτε ομαδας εχει αυτην την υπεροψια που αναφερεις για την ομαδα του
εγω σαν Ιωνικος παραμυθιαζομαι οτι γαμαω και δερνω τους γαυρους
ακομα θυμαμαι το Παπαστρατειο στα 80's που παντα ημαστε περισσοτεροι
απο τους αδιαφορους -τοτε- για το μπασκετ γαυρους
ξεχνωντας οτι στα ματς της Νεαπολης με θρηνο ειναι σαν να παιζουμε εκτος εδρας
ακομα θυμαμαι οτι κερδιζα την ΑΕΚ του Ραμπιδη
οτι ειμαι η 1η ομαδα που ανεβασε κοσμο στο Αλεξανδρειο
θεωρω την ΑΕΚ πελατη μου επειδη την κερδισα 2-3 φορες
οτι οι βαζελοι μας φοβουνται επειδη δεν ερχονταν για πολλα χρονια στην Νεαπολη κλπ κλπ
πού να δεις με τι σνομπισμο αντιμετωπιζουμε τους φιλαθλους των αλλων ομαδων Β' Εθνικης
φαντασου λοιπον ποσο πιο υπεροπτες θα ειναι οι οπαδοι της ΑΕΛ
που στο κατω κατω εχουν και τιτλους και ειναι μεσα στις 2-3 πιο πετυχημενες επαρχιακες ομαδες
αυτα που γραφεις για τσαμπουκαδες σε 10χρονους με φανελες αλλων ομαδων
γινονται παντου και προφανως δεν ειναι αποκλειστικο χαρακτηριστικο οπαδων ΑΕΛ
αντι λοιπον να κατηγορεις τους οπαδους ΑΕΛ
προβληματισου για τον εαυτο σου, που ως Λαρισινος εισαι ΠΑΟ και οχι ΑΕΛ
[παλιοφλωροι_οπαδοι_μεγαλων_ομαδων - σορρυ ειχα καιρο να το γραψω :-D]
σοβαρα τωρα, γιατι εισαι ΠΑΟ και οχι ΑΕΛ, απλη απορια
Raven Lord
06-10-2009, 13:13
πάντως, για τη βλακεία που δέρνει μερικούς monsterάδες ο tyler έχει δίκιο. μέχρι και στη συναυλία scorpions έσκασαν μύτη και προσπαθούσαν να προκαλέσουν οποιονδήποτε περνούσε μπροστά τους, πετώντας τενεκεδάκια μπύρας και τραγουδώντας συνθήματα κατά του gayρου ( :!: ).
Αν και συμπαθω καθε επαρχιακη ομαδα,η αελ και η ξανθη ειναι 2 απο τις πιο σιχαμενες ομαδες του πλανητη.Δεν ηταν,ετσι εγιναν τα τελευταια χρονια.ειδικα τα τυρια παθαινουν κατι καθε φορα που παιζουν με εμας.Σε αυτο βεβαιως εχει βοηθησει πολυ και η τοπικη σαβουροφυλλαδα που εκδιδεται απο το γνωστο σκουλικι.
οι βαζελογαυροι ομως που δηθεν σας νοιαζει τι κανει η αελ,τραβηξτε πανυγηριστε κανενα διπλο της ομαδας σας μεσα στο αλκαζαρ και σταματηστε την "κλαψα" για την πορεια της αελ.
Parasight
06-10-2009, 14:22
Με τον ΜΠΑΟΚ υπάρχει θέμα από παλιά, ακόμη και πριν τα πέτρινα χρόνια. Γέμιζαν τα νοσοκομεία κάθε φορά που κατεβαίνατε Λάρισα :razz: ΟΚ έχει να κάνει και με τις δύο πλευρές αυτό, αν και προσωπικά δεν το καταλαβαίνω/συμμερίζομαι.
Όσο για το άλλο, πραγματικά ούτε εγώ κατάλαβα ποτέ με ποια λογική κάποιος δηλώνει κάποια ομάδα η οποία δεν προέρχεται από τον τόπο του, ή τεσπα που δεν συνδέεται κάπως μ'αυτή (και δεν ξέρω με ποιο άλλο τρόπο μπορεί κάποιος να συνδεθεί). Προσωπικά, δε "λέρωσα" ποτέ το στόμα μου λέγοντας ότι υποστηρίζω κάποιον άλλο, ακόμη και στις δύσκολες εποχές της ομάδας όταν, μετά την πρώτη απάντησή μου, όλοι με ρωτούσαν το εκνευριστικό "οκ κι από τις μεγάλες ομάδες;" (αυτό συνεχίζεται και σήμερα πολλές φορές btw). Δε λέω ότι ήμουν πρώτος στη Θύρα 1 ή τακτικός στο γήπεδο (ακόμη και σήμερα δεν ασχολούμαι όσο θα μπορούσα/ήθελα), αλλά αυτό είναι όπως το νιώθεις. Τεσπα, για μένα μιλώντας πάντα.
Tyler_Durden
06-10-2009, 14:33
Κατανοητά όλα αυτα ρε συ regularpaul, αλλά όχι ανεκτά όταν πρέπει να τα βιώσεις στην ίδια σου την πόλη.Και ξαναλέω οτι την Λάρισα ώς πόλη την λατρεύω.Ίσως μάλιστα πολύ περισσότερο απο αρκετούς Μονστεράδες, γιατί έχω ζήσει μακριά της και 6 χρόνια (4 Μυτιλήνη, 2 Λήμνο) την έχω χάσει και λίγο δηλαδή, και την έχω εκτιμήσει περισσότερο ίσως αυτά που προσφέρει. Αφου ξεκαθάρισα λοιπόν οτι δεν είναι θέμα σνομπισμού προς κάτι το λαρισα'ι'κό, πάμε παρακάτω στο θέμα της αελ ("αελ" και όχι "Λαρισα" όπως την φωνάζουν όλοι). Και απο την πλευρά του πατέρα μου και απο την πλευρά της μάνας μου, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ (1) βάζελος. Ο πατέρας μου απλά υποστηρίζει αελ, ο αδερφός του, είναι βαμμένος αελ, με διαρκείας ακόμη και τότε που η αελ κόντευε να πέσει Δ' εθνική, και ο αδερφός της μάνας μου ΒΑΜΜΕΝΟΣ παοκτσής. Οπότε Παναθηναικός δεν έγινα ούτε απο πατέρα ούτε απο θείους. Όσο περίεργο και να σου φανεί έγινα απο τον Σαραβάκο!!! Θυμάμαι οτι βλέπαμε αθλητικά κάπου το '91 στο σπίτι, και έβλεπα τον μητσάρα να βαράει φάουλ και τρελενόμουνα με την καμπύλη που έκανε η μπάλα και καρφωνόταν στα δίχτυα :-D. Εκείνη την περίοδο ο ΠΑΟ πήρε και το πρωτάθλημα, έσκασε και μια εκπομπή που μιλούσε για το Γουέμπλευ, ε δεν ήθελε και πολύ για να πειστεί το 7χρονο μυαλό μου και να αγαπήσει την ομάδα. Μετα απο χρόνια, μπορεί το μυαλό μου να μην μεγάλωσε, αλλά όχι και η αγάπη για την ομάδα.Και το γεγονός οτι κανείς (ούτε καν φίλος μου) δεν με έπεισε να γίνω ΠΑΟ, με έκανε να αποφύγω και το στάδιο του να αλλάξω ομάδα λιγα χρόνια αργότερα από αντίδραση σε αυτόν που θα μου μάθαινε την πρώτη μου ομάδα. Για την αελ πάντως, σαν παιδάκι είχα καλά συναισθήματα και θυμάμαι και απειροελάχιστα λίγο απο το δεός που μου είχε προκαλέσει το πρωτάθλημα του '88. Σταδιακά όμως, αυτή μου η απλά συμπάθεια έγινε αντιπάθεια απο όλο αυτό το καγκούρικο των οπαδών της αελ.Δηλαδή οι ίδιοι οι οπαδοί της με έκαναν να μην νοιάζομαι ιδιαίτερα για εκείνη. Φυσικά αν έχει κάποια διάκριση (ΟΧΙ σε βάρος του ΠΑΟ) δεν θα πω οτι θα στεναχωρηθώ κιόλας. Επίσης ξερνάω με όλους αυτούς που έγιναν αελ απο τότε που ανέβηκε Α' εθνική, ενω μέχρι πριν 4-5 χρόνια ήταν άλλη ομάδα.Όταν είσαι μια ομάδα, είσαι ακόμη και οταν εκείνη πάει για φούντο και όχι μόνο στα καλά. Και αυτό φαίνεται και τα τελευταία χρόνια που το Αλκαζάρ γεμίζει μόνο 3 φορές το χρόνο, και συνήθως έχει 4-5 χιλιάδες μόνο. Οι Μονστεράδες λένε "Στις χαρές και τις λύπες κοντά" και όσοι πράγματι όσοι ήταν εκει και στα δύσκολα, respect. Αλλά το γεγονός οτι η αελ παίζει στην Superleague δεν είναι αρκετό για να με πείσει να την στηρίζω.
regularpaul
06-10-2009, 14:33
όλοι με ρωτούσαν το εκνευριστικό "οκ κι από τις μεγάλες ομάδες;" (αυτό συνεχίζεται και σήμερα πολλές φορές btw)
να ειχα ενα νικλ για καθε φορα που το ακουγα αυτο!
παντως δεν εννοω οτι σωνει και καλα πρεπει ολοι να σκεπτονται τοπικ[ιστικ]α επιλεγοντας ομαδα
απλα το αλλο ακρο που ισχυει στην Ελλαδα ειναι που με απωθει
regularpaul
06-10-2009, 14:40
ταϊλερ κατανοητα και δεκτα αυτα που λες
και πολυ ανθρωπινος και ποδοσφαιρικος ο τροπος που εγινες ΠΑΟ
οπως και κατι παρομοιο που ειχε περιγραψει και ο ford για το πώς έγινε ΟΣΦΠ
το προβλημα ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια σκεπτεται σαν κι εσας
κι ετσι δημιουργειται -κατα τη γνωμη μου- ενας οχι ιδιαιτερα ενδιαφερων χαρτης οπαδων
κατι σαν τον δικομματισμο που στηριξε με την ψηφο του ο Ικονοκλαστ :P
απο εκει και περα, θυμαμαι πριν λιγα χρονια που η ΑΕΛ εκανε πορεια ανοδου μεν στην Γ' δε,
γεμιζε το γηπεδο της, εισαι σιγουρος πως της ειχαν γυρισει την πλατη οι οπαδοι?
Tyler_Durden
06-10-2009, 14:47
Ακριβώς αυτό που λες. Στην πορεία ανώδου γινόταν χαμός απο κόσμο. Θυμάμαι το αλκαζαρ χωρις καθίσματα με 18.000 κόσμο σε αγώνες με αγροτικούς αστέρες κλπ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ όταν ανέβαινε η ομάδα. Στην πορεία της απο το 96 μέχρι το 2002 ήταν τρεις και ο κούκος στο γήπεδο. Εξάλλου το συγκυριακό των "οπαδών" της, σου λέω ξανά οτι φαίνεται απο τον μέσο όρο στα εισητήρια που κόβει απο την δεύτερη χρονιά της στην Superleague και μετά.Δηλαδή στην καλύτερη 5-6 χιλιάρικα ανα αγώνα. Που πήγαν ξαφνικά οι 18.000 (έστω 13.000 που χωράει σήμερα το Αλκαζάρ) τώρα που η ομάδα "ξαναήρθε"?
regularpaul
06-10-2009, 14:53
εχμμ, θυμισου βρε Ταϊλερ τα εισιτηρια ΠΑΟ
τα προηγουμενα χρονια
και θα βρεις την απαντηση σου
ΑΕΛ στην Γ ειναι κατι αντιστοιχο του ΠΑΟ χωρις κουπα, σωστα?
το ''στις λυπες μαζι'' καλα ακουγεται σαν συνθημα αλλα ελαχιστοι το κανουν πραξη
Amnesiac.
06-10-2009, 15:48
Αγαπάμε ΑΕΛ, αρκεί να μη παίζει με Ολυμπιακό, Μαρούσι, Αιγάλεω, Καλαμάτα.
Ρέγκιουλαρπολ πρέπει να γνωρίσεις τον Λαρισαίο ξάδερφο μου, που στο δωμάτιο του είχε αυτοκόλλητο με το δικέφαλο της ΑΕΚ να γκρεμίζει το Αλκαζάρ, όταν έπαιζε Λάρισα - ΑΕΚ πήγαινε με τους ΑΕΚτζήδες ενώ μια φορά είχε αναγκαστεί να φύγει από το γήπεδο με τους ΑΕΚτζήδες και να τον αφήσει το πούλμαν τους έξω από τη Λάρισα γιατί τον πέτυχαν στο γήπεδο κάτι γνωστοί του να τραγουδάει "είναι πουτάνες των Λαρισαίων οι μάνες"
Tyler_Durden
06-10-2009, 16:03
Για την ιστορία να πούμε οτι στην Λάρισα το πλήθος των οπαδών κατανέμεται ανα ομάδα ως εξής:
1."αελάρες"
2.γαυροι (ελάχιστα λιγότεροι)
3.παοκτσήδες
4.αεκτζήδες
5.Παναθηναικοι
Raven Lord
06-10-2009, 18:43
Ακριβώς αυτό που λες. Στην πορεία ανώδου γινόταν χαμός απο κόσμο. Θυμάμαι το αλκαζαρ χωρις καθίσματα με 18.000 κόσμο σε αγώνες με αγροτικούς αστέρες κλπ. ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ όταν ανέβαινε η ομάδα. Στην πορεία της απο το 96 μέχρι το 2002 ήταν τρεις και ο κούκος στο γήπεδο. Εξάλλου το συγκυριακό των "οπαδών" της, σου λέω ξανά οτι φαίνεται απο τον μέσο όρο στα εισητήρια που κόβει απο την δεύτερη χρονιά της στην Superleague και μετά.Δηλαδή στην καλύτερη 5-6 χιλιάρικα ανα αγώνα. Που πήγαν ξαφνικά οι 18.000 (έστω 13.000 που χωράει σήμερα το Αλκαζάρ) τώρα που η ομάδα "ξαναήρθε"?
το 3 κ ο κούκος είναι δικαιολογημένο, όμως, μερικές φορές. μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ΠΑΕ και όχι με την "ομάδα της πόλης". εγώ παλιότερα κ πιο πολύ ο αδερφός μου (που είναι κ πιο αργόσχολος :P ) πηγαίναμε σε κάθε εντός του ΑΟΤ είτε ήταν γ είτε β εθνική, αλλά οι μαλακίες των εκάστοτε διοικήσεων μας ανάγκασαν να ξεκόψουμε. όταν βλέπεις ότι με το χώρο ασχολούνται λαμόγια, δε θα τους δώσεις ούτε τα χρήματά σου, ούτε το χρόνο σου. η αελ ανέβηκε τα τελευταία χρόνια γιατί έχει σοβαρή διοίκηση πρωτίστως.
ΥΓ. για την ιστορία, 2 περιπτώσεις υπάρχουν που ΔΕΝ υποστηρίζω αελ. όταν παίζει με τον ΑΟΤ ή όταν παίζει με τον ΠΑΟ.
Parasight
29-11-2010, 10:35
Τι έγινε ρε παιδιά; :roll:
Raven Lord
29-11-2010, 10:47
γενικά έχει πολύ εχθρικές διαιτησίες φέτος. και στην κρήτη το 2ο γκολ του εργοτέλη (πεναλτυ + κόκκινη) που ουσιαστικά έκρινε το ματς ξεκίνησε από οφσάιντ.
MaX Payne
04-12-2010, 15:04
θαρθει τελικα;
http://img411.imageshack.us/img411/8404/foto2gg.jpg (http://img411.imageshack.us/i/foto2gg.jpg/)
στηριζω
αδερφος του Χενκ ; :touched:
jack the ripper
04-12-2010, 15:31
football manager :touched:
λολ εντελως ομως.απο τους στανταρ coach που κοιταγες να υπογραψεις για το staff σου.
Parasight
06-12-2010, 12:07
Blazek όσο ταλέντο έχεις τόσο καραγκιόζης είσαι. Γαμώ το κεφάλι σου.
nothingman
09-12-2010, 23:51
ευτυχώς ξέχασαν το τσουτσέκι της τότεναμ από πάνω και έκαναν μια σοβαρότατη επιλογή.
http://images.football.co.uk/Dynamic/News/400x400/ChrisColemanNew2.jpg
στηρίζω.
http://www.whoateallthepies.tv/Coleman,%20Chris.JPG
:pink:
Parasight
11-12-2010, 09:27
Άντε να δούμε.
freak brother
12-12-2010, 20:08
πιο πολυ κοσμο θα μαζευει στην Β η αελ.
Raven Lord
17-12-2010, 13:16
γιορν άντερσεν στην αελ
http://sport24.gr/football/omades/Ael/article720761.ece/BINARY/w460/erw2.jpg
Parasight
08-01-2011, 21:57
Εντάξει μαλάκες, δεν είναι καν αστείο πια. Τι σκατα γίνεται; Και δε θέλω να ακούω για "εχθρικές διαιτησίες" γαμώ το φελέκι μου.
Kaserinos
09-01-2011, 15:54
Να'σαι σιγουρος οτι απο εμενα δεν θα ακουσεις τπτ τετοιο.
Θελει ταλεντο να παιζεις τοσο ΜΑ ΤΟΣΟ σκατα.
Ουτε ο πιο απαισιοδοξος περιμενε μια τετοια εξελιξη.
:wave: :wave: :wave:
http://resources.sport-fm.gr/sportfm/newspapers/11/01/09/matchthessalias.jpg