View Full Version : [TV] Nip/Tuck
τώρα που σταματάει και το prison break μετά το lost για κάτι μήνες ,μου πρότεινε ένας φίλος το nip tuck
για πείτε όσοι το έχετε δει τι λέει και αν αξίζει να ασχοληθούμε ,μη πάει τσάμπα το bandwith δλδς
aksizei. an kai amerikania full einai poly oreo.
Angrafan
23-11-2006, 17:57
ναι ωραιο είναι αλλα εμένα δεν το αντέχει το στομάχι μου
εγώ είδα τα 4-5 πρώτα επεισόδια και βαρέθηκα μετά πάντως. και οκ, είναι όντως λίγο αηδία σε φάσεις αλλά ο αποπάνως υπερβάλλει πιστεύω.
xm aidia ennoeite sti fasi ton egxeiriseon i sti fasi ton dialogon? .
pantos einai kali fasi giati ektos apo tin periptosi tou kathe epeisodiou exei kai mia geniki ypothesi/katastasi pou afora tous protagonistes kai ekselissetai oso pernoun ta epeisodia.
στη φάση των εγχειρίσεων.
Angrafan
23-11-2006, 18:37
στη φάση των εγχειρίσεων.
Apo ta pio oraia serials pou parakolouthousa oso hmoun agglia. Exo na do apo tote vevaia. An exei kaneis epeisodia kets as paiksei kana conne.
Ο πρωτος κυκλος ειναι καλος, ναι ακομη και τα σιχαματα με τις επεμβασεις. Οι δε ασθενεις ειναι σταθερα ολα τα χρονια που παιζει η σειρα μεγαλα νουμερα, κορυφη σκετη.
Απο εκει και μετα αρχιζει σταδιακα να ξεφευγει μεχρι που γινεται κανονικη σαπουνοπερα με καλη σκηνοθεσια.
Δηλαδη μιλαμε για εναν δευτερο κυκλο υπερσεξουαλισμενο, εναν τριτο με serial killer τον carver, και στον τεταρτο πλεον εχουν παρθει ολοι μεταξυ τους και θυμαμαι την παιδικη μου ηλικια με το τολμη και γοητεια.
Υπεροχη σαπιλα, ανεκδιηγητος ξεπεσμος, κορυφαια σειρα για χαβαλε και τραβηγμενες καταστασεις.
All in all, thumbs up, για το στυλ στο οποιο ανηκει.
enitharmon
25-11-2006, 18:24
πόσο χάλια μπορεί να είναι πια αυτές οι επεμβάσεις;
Eksartatai poso patsavoura einai h pelatissa.
Είναι εντελώς χάλια, eni. Δηλαδή πολύ splatter καταστάσεις. Αλλά μετά από αρκετά ανοιγμένα βυζιά, κεφάλια, κωλοτρυπίδες και δε συμμαζεύεται, συνηθίζεις. Γαμώ τις σειρές είναι. Δηλαδή, πάντα εκεί που λες ότι το γάμησαν πάλι, γίνεται κάτι ακόμη πιο τραβηγμένο. Εμένα μ' αρέσει ο κακός ο φαλακρός με τα tattoos. Ο γιος είναι πολύ φρικαλέος. Και η ξανθιά γυναίκα του Σον φωνάζει πολύ σε φάσεις :(
enitharmon
26-11-2006, 16:26
μετά το "κρακ" που άκουσα μια φορα στο ER όταν ανοιξαν θώρακα από την κάτω μεριά τραβώντας τον για να φτάσουν στην καρδιά, ε, πόσο να με συγκλονίσει ένα ανοιχτο βυζι;
SPOILER...Απο τα πιο σιχαμενα παντως ηταν φαση με βυζι που ειχε εμφυτευμα με ναρκωτικα και ειχε μολυνθει. Σαπιο κοπελινο. Και λιποαναροφηση που εγινε μεχρι θανατου.
Αλλα δεν ειναι πιο σιχαμενο απο csi με body farms και σκουληκια που προσωπικα ειναι το χειροτερο μου, μια χαρα ειναι, και συνηθιζεται ανετα.
Ο τατουατζης ειναι μορφη που δεν σταματαει να εμφανιζεται και μεχρι το 411 περιπου που εχει φτασει η σειρα. Επαναλαμβανομενος εξαιρετικος εφιαλτης.
Και ο καφρος ο Christian ωραιο γκομενακι.
μετά το "κρακ" που άκουσα μια φορα στο ER όταν ανοιξαν θώρακα από την κάτω μεριά τραβώντας τον για να φτάσουν στην καρδιά, ε, πόσο να με συγκλονίσει ένα ανοιχτο βυζι;
Eni πραγματικά το κρακ αυτό θα σου φανεί αστείο μετά τη σκηνή που ανοίγει το τριχωτό κώλο του πελάτη και βάζει μεσα το χέρι και το εμφύτευμα και καταλαβαίνεις το δερμα/κωλο να κανει φλαπ φλαπ που το σηκώνει και το ξαναβάζει στη θέση του.
από ιούλιο το δείχνει στο star
zihuatanejo
31-05-2007, 11:28
To θρεντ αυτό δε νομίζω να ενθαρρύνει την παρακολούθησή του. 8)
Και γενικότερα κάτι ER, Grey's anatomy και αυτό εδώ απόρώ γιατί τα βλέπει ο κόσμος?
Ανώμαλοι είναι, ή μαζόχες? :| :|
enitharmon
31-05-2007, 11:53
τα 2 που ανεφερες δεν ειναι αηδιαστικα (αν και δε βλεπω το δευτερο)
zihuatanejo
31-05-2007, 12:02
Δεν είναι αηδιαστικό αυτό:
Προσωπικά δε θα το άντεχα ιδιαίτερα.
enitharmon
31-05-2007, 13:49
ειναι η μόνη "τρου" στιγμη που θυμαμαι ομως
Egw eida 4 h 5 episodeia kai meta to parathsa, giati mou fanhke metrio kai mou bgaze ena synaisthima mizerias kapws. Kapoia stigmh pou tha sterepsoun oi seires(leme twra), tha dw kai to ypoloipo arga arga.
geologiko_karoto
03-07-2007, 01:35
ειδα πρωτο επεισοδιο στο Σταρ - πολυ γαματο,αν κ διαβαζοντας οσα εχεται γραψει περιμενα πολυ μπρουταλια αλλα τιποτες,ουτε λιγο βυζακι δεν εδειξε :P
dead in magazines
04-09-2007, 18:14
Μέσα σε 2 μέρες είδα τις 3 πρώτες seasons (ναι το έκαψα τελείως :oops:) και νταξ συμπαθητική σειρά είναι αν και ψυχοπλακωτική ώρες ώρες. Η ξανθιά γυναίκα του Sean είναι ο ορισμός της πιο ηλίθιας και σπαστικής μάνας ever, ο Matt είναι τελείως fucked up, ο Troy τα σπάει, o Sean true workaholic, η Ava θα έπρεπε να είναι η πρόεδρος του MyFriendsHotMom.com και καλύτερος απόλους ο καραφλός που τους έκανε πουτάνα συνέχεια ώσπου του αλλάξανε τη φάτσα και τον μπαγλαρώσανε. Επιστρέφει αργότερα μου φαίνεται όμως.
Griffith
07-09-2007, 19:29
Η ξανθιά γυναίκα του Sean είναι ο ορισμός της πιο ηλίθιας και σπαστικής μάνας ever, ο Matt είναι τελείως fucked up, ο Troy τα σπάει, o Sean true workaholic, η Ava θα έπρεπε να είναι η πρόεδρος του MyFriendsHotMom.com και καλύτερος απόλους ο καραφλός που τους έκανε πουτάνα συνέχεια ώσπου του αλλάξανε τη φάτσα και τον μπαγλαρώσανε. Επιστρέφει αργότερα μου φαίνεται όμως.
δικέ μπορεί να ξαναρχίζει το σχολείο αλλα μη μασάς,κάποια στιγμή θα τελειώσει κι αυτό οριστικά και θα μπορείς να τρως όσο φυστικοβούτυρο θες,πριν ή μετά το σκ8τ!
Τώρα που είπατε sk8, είδα χτες έναν πιτσιρίκο με μπλούζα μάνογουωρ και μαλλί έμο να κάνει πατίνι στη πλατεία της Κηφισιάς. Αλήθεια.
geologiko_karoto
11-09-2007, 23:10
ενα δικιο για την Ava το εχει ομως - ασχετο πουναι τρανσβεστ
FaithFails
13-09-2007, 13:38
Η σειρά είναι τρελή αμερικανο-κατινιά, αν και ο πρώτος κύκλος άξιζε και παρακολουθούσα μανιωδώς.
Εξαίρεση ο dr Troy και οι ατάκες του, θεός από κάθε άποψη :pink:
"college girls are fine... but you have to aim a little higher"
:rofl: