PDA

View Full Version : Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Σταυρό του Νότου

Parasight
20-11-2006, 10:59
Πήγα το Σάββατο. Απολαυστικότατος, δεν υπάρχει σήμερα αντίστοιχος Έλληνας μουσικός/δημιουργός ούτε στο ελάχιστο. Clue της βραδιάς, Σωκράτης Μάλαμας ως "αντικαταστάτης" της απούσας Μάρθας! Μιλάμε για μνημειώδεις εκτελέσεις! Ειδικά στους "Πότες της Στρογγυλής Τραπέζης¨όπου μαζεύτηκαν όλοι πίσω από ένα μικρόφωνο! Σκυλομετάνιωσα που ξέχασα να πάρω μαζί μου τη φωτογραφική να τραβήξω βιντεάκι! Θα ήταν άκρως συλλεκτικό!
Μέχρι και τραγούδι στα μαστόρικα έβγαλε ρε! (όποιος είναι από Λάρισα, και ιδιαίτερα από Ελασσόνα, καταλαβαίνει. Ο πατέρας μου, αν ήταν παρών, θα συγκινούνταν!)

Θανάσης rules ρε :dfinger:

Weiss
20-11-2006, 12:12
ωραία ήταν και με το Μάλαμα αλλά δυστυχώς τελικά ο σταυρός είναι εντελώς κωλομέρος, ξεκινώντας από τον πορτιέρη που αν δεν έχεις τραπέζι σε βάζει να κατέβεις από το πεζοδρόμιο και να περιμένεις (γιατί το πεζοδρόμιο είναι δικό του...) και καταλήγοντας στη σερβιτόρα που μας σούφρωσε 10 ευρώ (οκ, βάζω και ένα "μάλλον" μέσα αλλά έχουν ψιλοαποκλειστεί όλες οι άλλες εκδοχές).
έχω ήδη πάει δύο φορές και θα ήθελα να ξαναπάω και με τη μάρθα αλλά δε νομίζω να το κάνω τελικά.

Parasight
20-11-2006, 12:56
Χε, μόλις μίλησα με τον πατέρα μου και ανακάλυψα ότι ο Θανάσης παίζει να είναι τρίτος ξάδερφός μου ή κάτι τέτοιο! Δεν είναι σίγουρο αλλά θα το ψάξω.. Kewl ε; 8)

House Of Low Culture
20-11-2006, 13:49
θέλω να σε αγγίξω :pink: