View Full Version : Gadgetlust
Parasight
17-11-2006, 18:24
Έψαξα αρκετά αλλά δε βρήκα παρόμοιο topic.
Εδώ λοιπόν θα συζητάμε για gadgetάκια γενικώς και απροσδιορίστως - που θέλουμε/σχεδιάζουμε να αγοράσουμε, που ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε, που είναι άχρηστα, πανάκριβα, όμορφα, ζουμπουρλούδικα, κακάσχημα, νόστιμα, μπλε, με λέπια κλπ.
Και κάνω την αρχή με το mp3 player που έχω ερωτευτεί εδώ και αρκετό καιρό και επιτέλους πήρα την απόφαση να χτυπήσω (μάλλον θα γίνει αύριο!):
http://www.krunker.com/wp-content/photos/2005/12/creative_zen_vision_m.jpg
:pink:
CREATIVE ZEN VISION: M το όνομα αυτού και βασικά είναι ολόκληρο media player, όχι μόνο mp3.
Συγκεκριμένα:
Χωρητικότητα: 30GB (αποθήκευση 15,000 τραγουδιών, 100,000 φωτογραφιών, 120 ώρες video).
Οθόνη: 2,5 ίντσες (51 Χ 39mm), ανάλυση 320x240, 262.144 χρώματα.
Τροφοδοσία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
Αυτονομία: 14 ώρες μουσικής, 4 ώρες προβολής video.
Αναπαραγωγή αρχείων ήχου: MP3, WAV και WMA.
Αναπαραγωγή αρχείων βίντεο: WMV9, MPEG1/2/4-SP, Motion-JPEG, compatible DivX 4,5 και XviD.
Αναπαραγωγή αρχείων φωτογραφίας: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIFF.
Interface: USB 2.0 (συμβατό και με USB 1.1).
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένος ραδιοφωνικός δέκτης, εγγραφή από FM, εγγραφή ομιλίας.
Απαιτήσεις συστήματος: Microsoft Windows XP (Service Pack 1 ή νεώτερο) / XP 64-bit, Intel Pentium II 350MHz ή AMD K6-2 450MHz, 64MB RAM (128MB RAM προτεινόμενη), USB 1.1 port (USB 2.0 προτείνεται για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων), 170MB ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο.
Διαστάσεις: 104 Χ 62 Χ 18,9 mm.
Εγγύηση: 1 χρόνος
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.661126
Επίσης ένα πολύ ωραίο review υπάρχει και στο http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2440
Αύριο θα κάνω μια βολτίτσα από fnac και MediaMarkt για να δω πού συμφέρει οικονομικά, σε ένα απ'αυτά ή eshop.
Πείτε κι εσείε ό,τι θέτε.
Phantom Duck
17-11-2006, 18:27
http://den.pl/images/odtwarzacz_mp3_creative_muvo_tx_se_1gb_z1.jpg
Κανένα αύριο μετά από αυτό.
Parasight
17-11-2006, 18:32
Μόνο 1GB όμως :?
Το προηγούμενο μου mp3 player ήταν το Creative Zen Micro
http://nclairembault.typepad.com/main/images/b0006j08c009lzzzzzzz.jpg
5GB και ίσα που μου'φτανε όταν το είχα λόγω του ότι στη δουλειά έτρεχα και περνούσα τη μισή μου μέρα στα μετρό και στα λεωφορεία.
Btw μου το φάγανε, έσπασαν το αμάξι και το πήραν από το ντουλαπάκι τα μουνόπανα :evil:
Ithilmir
17-11-2006, 18:48
είστε λίγο άκυροι ε. ειδικά με το muvo.
λοιπόοον... το 30gb zen δεν είναι άσχημο. Το χα δει/πιάσει/ακούσει και δε με εντυπωσίασε καθόλου. Αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με HD mp3 players για να ξέρω καμιά καλλή εναλλακτική.
Γενικά πάντως τα καλύτερα mp3 players είναι μάλλον τα iaudio. Τέλεια ποιότητα ήχου κλπ, αλλά πανάκριβα. Για flash mp3 μάρεσαν πααααρα πολύ τα samsung (ιδίως το yepp) αλλά τελικά είναι λίγο ακριβούλια και αυτά.
Γενικά, άμα δεν ψάχνεις κάτι τέλειο σε ήχο (αλλά εννοείται κάτι παραπάνω από απλά καλό) και με χαμηλή τιμή και καλή ποιότητα και αρκετά features, για μένα τα sandisk είναι τα καλύτερα.
When Black Roses Bloom
17-11-2006, 18:58
Basika skeutomai na antikatasthsw to kinhto mou me kapoia atzenta (mias kai spaniws to xrhshmopoiw plewn eite gia sms eite gia thlefwno) to opoio p.x. na exei kati san beeper kai na mporw na apo8hkeyw thlefwna mesa. An exete kamia idea, rixte thn.
http://www.plaisio.gr/ProductImages/300x300/891053.gif
.-
panw pou egrafa, oti den yparxei logos na pareis ayto
apla perneis to ipod 30gb
klain k pali klain
Angrafan
17-11-2006, 19:24
http://www.plaisio.gr/ProductImages/300x300/891053.gif
.-
den thimamai na exw meinei toso efxaristimenos me kamia allh agora mou
Parasight
17-11-2006, 21:49
apla perneis to ipod 30gb
klain k pali klain
Γιατί όμως; Απλά επειδή είναι iPod; Γιατί ποτέ δεν ένιωσα ιδιαίτερη έλξη με τα iPod; Και το κλείδωμα που (θα) έχει με ορισμένα mp3 πού το βάζεις;
Για δες το review για το Vision M στο πρώτο μου post. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αντίστοιχο iPod, ίσα-ίσα, υποστηρίζει και περισσότερους τύπους αρχείων. Από κει και πέρα, όσον αφορά την εμφάνιση, περί ορέξεως κλπ.
When Black Roses Bloom
17-11-2006, 22:15
Plaka sthn plaka, ta minimal gadgets ta apex8anomai. Ena gadget prepei na exei tou kosmou ta mplimplikia panw. 8es na exeis gadget filaraki? Ma8e na to xrhshmopoieis. Kai h koutsh maria exei iPod naoume gia na blepei parapente. 8a eprepe na einai san ta devices tou Warhammer 40k from the dark age of technology :P
On topic:
Proteinete re kamia hlektronikh atzenta.
DarkOmeN
17-11-2006, 22:51
Εμένα μετα απο 2 χρόνια καθημερινής και ανελέητης λειτουργίας το iPod mini 4 GB με ικανοποιεί πλήρως! 8)
Γιατί όμως; Απλά επειδή είναι iPod;
Γιατί είναι ένα προϊόν εγγυημένης ποιότητας, εύχρηστο, κομψό, αν μένεις εκτός Ελλάδος έχει καλή τεχνική υποστήριξη (Rainbow sux ass) και μπορείς να χρησιμοποιείς και το iTunes για αγορές.
ΥΓ. Βεβαίως, δεν έχω iPod για να μιλώ εκ πείρας. :P
Parasight
17-11-2006, 23:30
μπορείς να χρησιμοποιείς και το iTunes για αγορές.
Για ποιο πράμα είπες να το χρησιμοποιώ, Αλέκο;;;;;;;
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
:P
Τέσπα, δεν έχω κάτι με τα iPod, απλά δεν είναι τα μόνα στον κόσμο, και, κακά τα ψέματα, το τεράστιο hype τους βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο design και την ποικιλία όσον αφορά την εμφάνιση. Πράγμα που δε με αγγίζει. Το Zen Vision M με καλύπτει με βάση τις δυνατότητες που ευαγγελίζεται. Και από την Creative είμαι ικανοποιημένος αφού έχω σχετική εμπειρία.
Proteinete re kamia hlektronikh atzenta.Δεν έχω σχέση. Μπορείς όμως να βρεις info πολύ εύκολα. Ξεκίνα από το eshop να δεις τι μοντέλα κυκλοφορούν πάνω-κάτω και μετά βρες μέσω Google reviews συγκεκριμένων μοντέλων, ακόμη και χρηστών. Τα οποία reviews βρίσκω και τα πιο χρήσιμα, αφού δείχνουν αν το εκάστοτε gadget έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον 8)
Angrafan
17-11-2006, 23:32
to ipod 30g aposo kserw einai to monadiko pou mporei na paiksei oloklhrh tainia (120 lepta) xwris fortish. Pragmatikoi xronoi, oxi afta pou lene oi kataskevastes
Edit: a kai to itunes einai o kalyteros mp3 player ever
Ναι αλλά δεν τα βρίσκει όλα τα εξώφυλλα.
Angrafan
18-11-2006, 00:46
ta vriskei ta vriskei
The Charon
18-11-2006, 02:18
http://den.pl/images/odtwarzacz_mp3_creative_muvo_tx_se_1gb_z1.jpg
auto einia hardcore katastaseis , prosferei ena kai monadiko pragma pou xreiazesai , sound.
antexei ta panta , plhn tou diakoptaki pou mporei meta apo ateleiwth xrhsh na sou kanei noumerakia
Εμένα μετα απο 2 χρόνια καθημερινής και ανελέητης λειτουργίας το iPod mini 4 GB με ικανοποιεί πλήρως! 8)
Και μενα. Nano βασικα εχω.
Το MuVo που ειχα παλια στο χρονο πανω μου χαλασε.
Το iTunes ειναι μεγαλη μαλακια παντως.
Phantom Duck
18-11-2006, 13:13
[quote="Phantom Duck":1vv5cz39]http://den.pl/images/odtwarzacz_mp3_creative_muvo_tx_se_1gb_z1.jpg
auto einia hardcore katastaseis , prosferei ena kai monadiko pragma pou xreiazesai , sound.
antexei ta panta , plhn tou diakoptaki pou mporei meta apo ateleiwth xrhsh na sou kanei noumerakia[/quote:1vv5cz39]
Ακριβώς, και το παλιό Μούβο που είχα ήταν γγ, μέχρι που μετά από 4 χρόνια λιωσίματος γαμήθηκε το πλέη/ πάουερ και δεν μπορούσα να το ανοίξω πλέον ;ρ
Άμα θέτε βίντεος και 8 χιλιάδες τερραμπάιτς και μαλακίες και φραγκοστάφυλο ριμπένα, πάρτε ένα λαπτοπ πίθηκοι. Και ΟΚ, ιΠοντς και ιΤιουνς μόνο για ΒΠάδες, εμείς είμαστε παιδιά του λαού!
Επίσης, αν όντως ισχύει ότι τα κομμάτια που ακούς από το ιΠοντ δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο πισι εκτός από το δικό σου, είναι για γέλια.
SpiritCrusher
18-11-2006, 15:33
Τι να μας κάνει 1 GB όμως μπρε;
Phantom Duck
18-11-2006, 15:42
Άμα δε σου φτάνουν ~20 άλμπουμς που μπορείς να ανανεώσεις διακριτικά κι εχέμυθα στο πλησιέστερο πισι, ε φίλος είσαι άρρωστος.
Amnesiac.
18-11-2006, 15:43
Τέσπα, δεν έχω κάτι με τα iPod, απλά δεν είναι τα μόνα στον κόσμο, και, κακά τα ψέματα, το τεράστιο hype τους βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο design και την ποικιλία όσον αφορά την εμφάνιση.
xm exw akousei mousiki apo arketa mp3 players kai oute kan aggizoun tin poiotita ixou tou ipod. einai TELEIA.
an eixa kai ena ixosystima me tetoio ixo tha imoun poly eytyxismenos.
Amnesiac.
18-11-2006, 15:46
ksexasa na pw oti poly to agapw to ipod mou :pink:
SpiritCrusher
18-11-2006, 15:54
Άμα δε σου φτάνουν ~20 άλμπουμς που μπορείς να ανανεώσεις διακριτικά κι εχέμυθα στο πλησιέστερο πισι, ε φίλος είσαι άρρωστος.
Ε χωράει κάπου στα 15 και θέλουμε να έχουμε και κάποια ποικιλία μέσα. Και συνήθως οι δίσκοι δεν είναι 40κάτι λεπτά =)
Btw σύμφωνα με reviews το τελευταίο Sony έχει καλύτερο ήχο από iPod και η μπαταρία του αντέχει 2+ φορές παραπάνω.
Phantom Duck
18-11-2006, 15:56
Δηλαδή τα σαραντακάτι λεπτά είναι λίγα; =|
SpiritCrusher
18-11-2006, 16:03
Χοχο βσκ και η παραπάνω μέτρηση έγινε με 47λεπτο δίσκο =/
Και οκ αν ακους χαρντκορ τα 40κάτι θα σου φαίνονται πολλά. :P
freak brother
18-11-2006, 16:06
http://www.digimania.gr/assets/galleryImages/10/piemontred/main.jpg
το αγαπω.. 6 γκιγκα πανεμορφο , τελειος ηχος , καποια μικροπροβληματα με μπαταρια και το προγραμα (αλλα εχει βγει πατςς) το προτινω ανεπιφυλακτα.
Phantom Duck
18-11-2006, 17:48
Χοχο βσκ και η παραπάνω μέτρηση έγινε με 47λεπτο δίσκο =/
Και οκ αν ακους χαρντκορ τα 40κάτι θα σου φαίνονται πολλά. :P
Ε ναι, παίζει και ότι ξέρω γω σεις οι μεταλλάδες θέλετε 320kbps για να απολαύσετε τη μπότα ;ρ
Angrafan
18-11-2006, 17:51
egw panw apo 10giga to poly den exw valei pote mesa. To kalo einai oti xrisimopoeitai aneta ws ekswterikos sklhros opote otan episkeptesai kapoio filo sou mporeis aneta na tou sikwseis tainies, paixnidia kai tsontes. Epeidi eixa Creative Jukebox prin to Ipod, kai thn eixa psaksei para poly prin to parw, pistepse me to ipod einai kalytero se olous tous tomeis eidikotera sto thema ths mpatarias afou me 2 wres fortish paizei gia kanena 20wro mousikh
Επίσης, αν όντως ισχύει ότι τα κομμάτια που ακούς από το ιΠοντ δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο πισι εκτός από το δικό σου, είναι για γέλια.
Καλα αυτο δεν παιζει.
DarkOmeN
18-11-2006, 18:05
Βασικά όλα τα κομμάτια μπορείς να τα μεταφέρεις σε αλλο πισί.Είναι μέσα στον φάκελο iPod control.
Το θέμα είναι απλα
iPod
Parasight
18-11-2006, 19:18
Γαμώ τη γκαντεμιά μου, μπήκα σήμερα το μεσημέρι eshop να παραγγείλω το Creative Zen Vision M (σελίδα 1 παρόντος topic) και εξαντλήθηκε! Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πριν μισή ώρα είχε φύγει το τελευταίο κομμάτι! :evil:
Άργησα τόσο να παραγγείλω γιατί έκανα βόλτα να δω πού είναι πιο φτηνό. Είναι παράξενο, αλλά κανείς (MediaMarkt, fnac, Multirama) δεν το έχει φέρει :shock: , εκτός του Πουστόβολου, ο οποίος το έχει 30 ευρώ ακριβότερα!
Θα αναγκαστώ να το πάρω από κει μου φαίνεται, γιατί το ονειρευόμουν μέρες και έχω φάει τρελή ξενέρα :cry:
iPod δεν παίρνω, είναι του σατανά αυτά :P
DarkOmeN
18-11-2006, 19:24
Γαμώ τη γκαντεμιά μου, μπήκα σήμερα το μεσημέρι eshop να παραγγείλω το Creative Zen Vision M (σελίδα 1 παρόντος topic) και εξαντλήθηκε! Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πριν μισή ώρα είχε φύγει το τελευταίο κομμάτι! :evil:
Άργησα τόσο να παραγγείλω γιατί έκανα βόλτα να δω πού είναι πιο φτηνό. Είναι παράξενο, αλλά κανείς (MediaMarkt, fnac, Multirama) δεν το έχει φέρει :shock: , εκτός του Πουστόβολου, ο οποίος το έχει 30 ευρώ ακριβότερα!
Θα αναγκαστώ να το πάρω από κει μου φαίνεται, γιατί το ονειρευόμουν μέρες και έχω φάει τρελή ξενέρα :cry:
iPod δεν παίρνω, είναι του σατανά αυτά :P
Καλύτερα να περιμένεις απο e-shop!
Αλλιως πάρε nano :twisted:
Parasight
19-11-2006, 13:07
Θα το έκανα, αλλά μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί και το απόθεμα του προμηθευτή, οπότε κανείς δεν ξέρει.
Ξέρει κανείς αν διατίθεται το συγκεκριμένο μοντέλο κάπου αλλού στην Αθήνα; Εναλλακτικά, υπάρχουν αντίστοιχα gadgets από άλλες εταιρείες (αναπαραγωγή ήχου-εικόνας, 20GB και άνω); Πχ ποιο είναι το αντίστοιχο iPod μοντέλο; (ακόμη και εκεί θα κοιτάξω, με καταφέρατε παλιόπαιδα :-o )
DarkOmeN
19-11-2006, 20:12
Θα το έκανα, αλλά μου είπαν ότι έχει εξαντληθεί και το απόθεμα του προμηθευτή, οπότε κανείς δεν ξέρει.
Ξέρει κανείς αν διατίθεται το συγκεκριμένο μοντέλο κάπου αλλού στην Αθήνα; Εναλλακτικά, υπάρχουν αντίστοιχα gadgets από άλλες εταιρείες (αναπαραγωγή ήχου-εικόνας, 20GB και άνω); Πχ ποιο είναι το αντίστοιχο iPod μοντέλο; (ακόμη και εκεί θα κοιτάξω, με καταφέρατε παλιόπαιδα :-o )
"Another one rides the Pod" :P
Βασικά το σκέτο iPod(ο χοντρούλης της οικογένειας :P ) έχει χωρητικότητα 30 και 80 γίγα.Αναπαράγει ήχο και βίντεο.
ΕΔΙΤ: http://www.apple.com/ipod/specs.html
Θα μπορούσες να πάρεις και κανα PSP βασικά τώρα που το σκέφτομαι.Έχει απ'ολα!
Ψήνομαι αυτή την εποχή να αγοράσω ένα mp3 player για να ακούω μουσικούλα στον δρόμο και το βράδυ όταν την πέφτω..δεν έχω τρελές απαιτήσεις και ούτε κανά τρελό ποσό να διαθέσω..κάτι με χωρητικότητα το λιγότερο 2GB και τιμή που να μην ξεπερνάει τα 150-180 ευρώ..2 που έχω σταμπάρει είναι αυτά...
MP3 PLAYER CREATIVE Zen V 2GB Black/Green
http://www.digitaldrops.com.br/drops/imagens/creativezenv.jpg
Xαρακτηριστικά
Κωδικός 0150062
Κατασκευαστής CREATIVE LABS
Εγγύηση (Έτη) 1
Αναπαραγωγή MP3, WMA,WAV, Audible Audio,JPEG.
Εγγραφή MP3, WMA,WAV, Audible Audio,JPEG.
Μνήμη 2GB
Oθόνη LCD 1.5", OLED 262.000 χρώματα
Δέκτης Όχι
Αυτονομία (Ώρες) Συνεχής Λειτουργία 15 ώρες
Mπαταρίες Li-Ion
Βάρος (gr) 43.5gr
Διαστάσεις 43.5 x 67.5 x 15.9 mm
Extras Φωνητική εγγραφή με ενσωματωμένο μικρόφωνο.
Δυνατότητα εγγραφής αρχείων WMA χωρίς τη χρήση PC.
Σύνδεση USB 2.0, Line-In.
Δυνατότητα αποθήκευσης 1.000 τραγούδια σε WMA.
Γύρω στα 130 ευρώ..και..
ΜΡ3 Player iRIVER H-10 GRAY
http://www.burnworld.com/mp3-players/images/iriver-h10-gray.gif
Xαρακτηριστικά
Κωδικός 0143857
Κατασκευαστής IRIVER
Εγγύηση (Έτη) 0
Αναπαραγωγή MP3,WMA
Εγγραφή MP3,MP3 PRO
Μνήμη 6Gb
Oθόνη Εγχρωμη LCD 1,5"
Δέκτης FM 20 μνήμες
Αυτονομία (Ώρες)
Mπαταρίες Λιθίου επαναφορτιζόμενη
Βάρος (gr)
Διαστάσεις
Extras Φωνιτική εγγραφή με ενσωματωμένο μικρόφωνο
Σύνδεση USB 2.0
Αποθήκευση εως 50.000 φωτογραφίες με ήχο
Αποθήκευση εως 1.600 τραγούδια
Συνεχής λειτουργία 12 ώρες με μπαταρία λιθίου
Στα 160 ευρώ...
Εσείς τι λέτε..?Έχετε να προτείνετε κανά άλλο με αυτά που θέλω..?
Parasight
19-11-2006, 21:28
Βασικά το σκέτο iPod(ο χοντρούλης της οικογένειας :P ) έχει χωρητικότητα 30 και 80 γίγα.Αναπαράγει ήχο και βίντεο.
ΕΔΙΤ: http://www.apple.com/ipod/specs.html
Video
Video formats supported: H.264 video, up to 1.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per sec., Low-Complexity version of the H.264 Baseline Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48 kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; H.264 video, up to 768 Kbps, 320 by 240 pixels, 30 frames per sec., Baseline Profile up to Level 1.3 with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48 kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats; MPEG-4 video, up to 2.5 Mbps, 640 by 480 pixels, 30 frames per sec., Simple Profile with AAC-LC audio up to 160 Kbps, 48 kHz, stereo audio in .m4v, .mp4, and .mov file formats
Αυτό τι σημαίνει, θα μου το κάνει λιανά κάποιος περισσότερο techno-geek από μένα; Παίζει ή δεν παίζει divx;;;
Το Creative που είχα σταμπάρει εγώ είναι divx-compatible..
Angrafan
19-11-2006, 21:46
paizei ta panta me metatroph thn opoia thn kanei to itunes thn wra pou pernas ta video sto ipod
Parasight
19-11-2006, 22:21
Αχά! Φταίω γω που θέλω Creative μετά; Δε χρειάζονται κανενός είδους μετατροπή τα βιντεάκια εκεί! Άσε που με τρομάζει και μόνο η ιδέα της εγκατάστασης iTunes στον υπολογιστή μου.. :roll: :P
@DΕΝΙΖ: Θα σου προτείνουν οι iPodάδες και το Nano :P Εγώ θα σου έλεγα Creative..
Angrafan
19-11-2006, 23:18
re leme eixa creative kai meta pira ipod. gia to itunes les xaza epanalamvanw einai o kalyteros mp3 player me terastia diafora apo ton deftero
DarkOmeN
20-11-2006, 02:57
Αγαπητέ Parasight.To ιΤunes είναι πολύ βολικό και εύχρηστο.Αυτες οι μετατροπές δεν είναι τίποτα μπελαλίδικο.Όλα γίνονται αυτόματα.Apple φίλος! :P
DENIZ ψήσου για nano.Όχι οτι παίρνω τίποτα ποσοστά απο την Apple αλλα τα iPod είναι ποιότητα.Παλιά είχα το JukeBox της Creative for the record.
Μπορεί να είναι καλά και χρυσά τα Ipod ρε παιδιά αλλά είναι λίγο εκτός budget για εμένα..το nano στα 2gb κάνει κάπου στα 180 και στα 4 gb πάει 230..ψάχνω και κάτι σχετικά οικονομικό.. :?
Ίσως το nano στα 2gb να είναι μια λύση αλλά το creative και το iriver που έδειξα είναι πολύ πιο δελεαστικά από άποψη τιμής... :|
DarkOmeN
20-11-2006, 04:07
Μπορεί να είναι καλά και χρυσά τα Ipod ρε παιδιά αλλά είναι λίγο εκτός budget για εμένα..το nano στα 2gb κάνει κάπου στα 180 και στα 4 gb πάει 230..ψάχνω και κάτι σχετικά οικονομικό.. :?
Ίσως το nano στα 2gb να είναι μια λύση αλλά το creative και το iriver που έδειξα είναι πολύ πιο δελεαστικά από άποψη τιμής... :|
Εγω το mini στα 4γιγα τοχα παρει πριν απο 2 χρονια 212 ευρα.Δες αν κυκλοφορει ακόμα και αν έχει πέσει η τιμή!
Για 4 giga πλεον κυκλοφορει μονο το nano που κοστιζει γυρω στη 250αρα. Deniz, βασει των χρηματων που εχεις θα σου προτεινα να παρεις το Iriver, λογω κακης εμπειριας που ειχα απο Creative.
Thanks.. :)
Μάλλον θα τσιμπήσω το iriver..160 ευρώ για 6 gb είναι μια χαρά και το ίδιο ακριβώς το έχει και ένας φίλος εδώ και ένα χρόνο και είναι απόλυτα ικανοποιημένος..
Parasight
20-11-2006, 07:46
Αγαπητέ Parasight.To ιΤunes είναι πολύ βολικό και εύχρηστο.Αυτες οι μετατροπές δεν είναι τίποτα μπελαλίδικο.Όλα γίνονται αυτόματα.Apple φίλος! :P
Σίγουρα κάνει μόνο του τις μετατροπές αλλά μάλλον είναι αυτονόητο ότι σε θέμα χρόνου υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μετατροπή/μεταφορά και σε σκέτη μεταφορά, σωστά;
λογω κακης εμπειριας που ειχα απο Creative.Μπορείς σε παρακαλώ αυτό να το κάνεις λίγο πιο λιανά;
Ναι, ίσως το ξεψειρίζω πολύ, αλλά κάπου 300 ευρώ θα σκάσω..
SpiritCrusher
20-11-2006, 17:28
Ε δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο..
]λογω κακης εμπειριας που ειχα απο Creative.Μπορείς σε παρακαλώ αυτό να το κάνεις λίγο πιο λιανά;
Μετα απο ενα 6μηνο χρησης το ραδιοφωνο σταματησε να παιζει, και στο χρονο πανω τα φτυσε εντελως.
Angrafan
20-11-2006, 21:11
haha kai emena to creative pou eixa sto xrono panw xalase to vysma pou mpainoun ta akoustika kai thelan 100 lires gia na mou to ftiaksoun ta mounopana, 1 vdomada afou elhkse h eggiisi
Phantom Duck
20-11-2006, 21:18
Στ' αρχίδια μας ρε καριόληδες μπουμπ κι ανγκραφαν, Creative εγγύηση. Είπαμε, 4 χρόνια σκίσιμο το μούβο και δεν είχε ακούσει ούτε το παραμικρό.
Parasight
20-11-2006, 21:39
Ό,τι και να λέτε, εγώ πήγα και χτύπησα το ZEN VISION σήμερα και αυτή τη στιγμή το βλέπω μπροστά μου να φορτίζει για πρώτη φορά. Εντυπώσεις μόλις το δουλέψω/ξεσκίσω.
Είμαι πολύ χαρούμενος! 8)