Log in

View Full Version : Need, Vulnus, Distortion of Perception, 12 Nov @ Underworld

Lukather
14-11-2006, 01:12
ante re paidia ti egine kanenas de pige?

einai kai sponsored by er kapoios de tha mas kanei ena report???

MeLinDa
14-11-2006, 01:36
an eksairesoume ton disortion htan kaneis allos apo dw mesa xtes?

Bullet
14-11-2006, 01:38
εσυ

MeLinDa
14-11-2006, 01:48
xioumorista bullet stamata to spam

Bullet
14-11-2006, 01:54
καλα

LokiTricksterGod
14-11-2006, 02:49
Πήγα κι εγώ. Να πω την αμαρτία μου, καμιά μπάντα δεν με ενθουσίασε. Οι Distortion ενώ στο demo ακούγονται τρομεροί, live για κάποιο λόγο δεν με τράβηξαν - φαντάζομαι τους αδικούσε αρκετά και ο ήχος.

Από τους Vulnus μόνο ο drummer μου κίνησε το ενδιαφέρον - τα φωνητικά αυτού του τύπου δεν με συγκινούν και οι κιθάρες μου φάνηκαν απλά αδιάφορες.

Στους Need έκατσα μόνο στα δυο πρώτα τραγούδια γιατί ήμουν λίγο πιεσμένος χρονικά, αλλά δεν μου φάνηκαν κάτι πολύ ξεχωριστό - αντίθετα, η μουσική τους μου έδωσε την εντύπωση πως είναι κάτι που έχει παιχτεί και έχει ξαναπαιχτεί και έχει κουραστεί πια, δεν χρειάζεται κι άλλο συγκρότημα να κάνει το ίδιο.

Αυτά.

SERPICO
14-11-2006, 03:56
MIPOS KSERASES STO TELOS KIOLAS??

babality
14-11-2006, 09:39
:lol: :lol: :lol: :lol:

LokiTricksterGod
14-11-2006, 15:53
Βλαμμένος κόσμος ρε πούστη.

Αφού δεν γούσταρα ρε μάστορα. Τι θες να πω;

VirusXI
14-11-2006, 16:45
μάστορα τιποτάνθρωπε κάνε ένα σπλιτς για ρηπόρτς.

Fake Lover
15-11-2006, 02:33
na pw ki egw entipwseis "ek twn esw" kai meta pros8etei opoios 8elei...arxika na pw oti den perimena na exei toso kosmo (kamia 250ara sinolika...) para thn arxikh aisodoksia mou...

kata t'alla psilogami8ike h fash me to xronodiagramma...(argise to soundcheck,eginan ta epeisodia,epaiksan kai kapoia aproopta texnika 8emata kai pige poli pisw to 8ema...)

anyway...oi Distortion epaiksan wraia an kai tous exw dei kai kalitera...ligo o oxi kai toso kalos hxos,ligo to spasmeno ba8y,ligo oti htan h prwth tous sthn A8ina kai htan ligo trakarismenoi den apedwsan ta megista kat'eme...pantws afisan kales entipwseis genika...

oi Vuluns gamisan gia mia akomh fora an kai me oxi kai toso kalo hxo auth th fora alla me sta8era kalh kai prwtogonh apodosh...pote 8a tou petaxtoun ta matia eksw tou tragoudisth tous na gelame den kserw!

apo thn pleura mas twra epaize ena sxetiko agxos mias kai htan to prwto "headline" live pou kaname kai to opoio organwsame eksoloklhrou monoi mas...syn to gegonos oti 8a paizame olokliro to album apo thn arxh ws to telos ++
la8h eginan,o hxos 8a mporouse na einai kai kaliteros,alla to feedback pou pirame kata th diarkeia alla kai meta htan super kai genika perasame gamw!

thanx se osous ir8ane kai se oles tis mpantes gia thn en genei iposthriksh...cheers!!

PS:gia rixte kai opoios allos ir8e...

Odonian
15-11-2006, 04:06
Εμείς εκεί ήμασταν και δηλώνω φανμπόης των Need. Τα κομμάτια τα ξέραμε ότι σπέρνουν, το είδαμε και live. Πήραμε και merch και όλα όμορφα. Φημολογείται ότι καλλίγραμμη (πολύ!) κοπέλα θα κυκλοφορεί σύντομα με μπλούζα Need στην Πάτρα για προμόσιον. :P

Επίσης ευχαριστώ πολύ για τα εντελώς αχρείαστα thanx στο cd. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα απολύτως τίποτα. Και δεν το λέω έτσι, πραγματικά δεν έκανα κάτι, εκτός από το να ακούσω το cd. :D

iskra
15-11-2006, 04:51
e ligo to xeis??!!

Odonian
15-11-2006, 05:34
Εσένα ίσκρα σου αρέσουν οι Νιντ;

iskra
15-11-2006, 06:03
ena tragoudi pou eixa katevasei apo to site tous itan opos prepei.

Odonian
15-11-2006, 06:23
:)

Bullet
15-11-2006, 09:39
οι νιντ ειναι γκρουπαρα με τα ολα της

MeLinDa
15-11-2006, 09:42
fake lover exeis tromerh skhnikh parousia,mhn spatalas enrgeia gia to promotion;p
oi vulnus foveroi.
disortion euxomai thn epomenh fora na paiksete se ena kalytero meros wste na 'fanei' h mousikh sas.
ante kai eis alla me ygeia... 8)

babality
15-11-2006, 14:22
Γιαννακο εγω δεν ηρθα ρε. :D
Ο θειος εχασε επαφη σε καποια φαση και γελαγα. Αλλα δεν πολυκαταλαβαινε γιατι γελαγα. Βασικα τιποτα δεν καταλαβαινε :D
Γαμω τσι φασεις το live παιδια. Ολοι τζετ. :)

verdictdenied
15-11-2006, 15:56
Και εγώ εκεί ήμανε......φόραγα το Metallica and justice for all era t-shirt μου για όποιον ενδιαφέρεται.....
Οι Distortion μου άρεσαν. Παίζαν πολύ καλά. Ο κιθαρίστας που σόλαρε ακουγόταν ελάχιστα. Ο τραγουδιάρης μου άρεσε κάτι που δεν συνέβη όταν άκουσα το ντέμο τους. Περίεργα πράγματα....παίζουν πολύ καλά οι μάγκες και ρίξαν και διασκευές The Haunted και Nevermore (αν θυμάμαι καλώς)
Οι Vulnus ενώ παίζουν πολύ καλά ανήκουν σε ένα παρακλάδι του οποίου φίλος δεν είμαι.....τα σπάσανε όμως
Οι Need γαμήσαν όμως με όλη την έννοια της λέξης. Above all. Πολύ καλά στημμένοι και οργανωμένοι σαν almost φτασμένη μπάντα. Ο κιθαρίστας έχει γράψει πολύ ωραία θέματα και φράσεις. ΨιλόΣκότωσε κάτι γρήγορες αλλά δεν πειράζει. ΄Σε γενικές γραμμές ξέρει τι κάνει.....
Ο Γιάννης έχει φωνή πιστεύω και ηρωική σκηνική παρουσία. Όλοι τους πάνω δείχνουν παθιασμένοι!!!!
Η διασκευή στο Jesus Saves γάμησε......το σόλο θα ήθελα ίδιο :D
Το σημείο που σε ένα κομμάτι τους λέει "Master, master...." από γνωστό άσμα που κυκλοφόρησε το 1986 έχει πολύ πλάκα.
Καλή φάση που μοιράζουν χαρτούμπα με το κόνσεπτ του δίσκου και ωραίοι με το banner πίσω τους. Εμένα μου έκαναν!

Ο τρελιάρης με το άγαλμα (τίτλος δοσμένος από γιούζερ του er) :D

Ravaya
15-11-2006, 17:16
Verdict to kommati ennoeitai kai den itan diko mas itan apla diaskevi kapos periergi se meros tou master of puppets. Kata ta alla ola ta sxolia sou dekta kai sosta... (respect) I aliteia einai oti kitharistikos den mpu ekatse kai poli kala ayto to live. Shit happens...

verdictdenied
16-11-2006, 12:23
Δεν πειράζει ρε φίλε που δεν σου έκατσε...συμβαίνει σε όλους αυτό. Φάνηκε ότι έχεις άποψη όμως και ότι χρησιμοποιείς πάρα πολύ καλά όσα ξέρεις και είμαι σίγουρος ότι ότι παίζεις το έχεις αφομοιώσει πρώτα. Μια χαρά σε βρήκα. :)
Το Demo μου το είχε δώσει ο Γιάννης και το βρήκα πραγματικά καλό αλλά όχι του στυλ μου. Στο live μου φανήκατε άλλο πράμα όμως και με κάνατε να ενδιαφερθώ περισσότερο για την μπάντα σας. Αν αυτό δεν δηλώνει επίπεδο τότε τι δηλώνει......
Φιλαράκι συνεχίστε ότι κάνετε. Ότι ενστάσεις έχω τις έχω πεί στον Γιάννη και είναι καθαρά η άποψη μου και μόνο. Θέμα γούστου και δικής μου προσέγγισης (δηλ. ενα πράγμα του στυλ τι θα έκανα εγώ αν ήμουν μαζί τους και είχα λόγο....).
Καλή συνέχεια.
Θα τα ξαναπούμε μόλις πάρω το cd. :)

babality
16-11-2006, 15:29
Θα συμφωνησω με βερντικτ. Μια χαρα κιθαριστας. Ολοι τον παραδεχτηκαν τον παλικαρο και κανεις απο αυτους δεν ηταν στη φαση. Αλλα νταξει οποιος παιζει φαινεται :wink:

Fake Lover
17-11-2006, 16:27
Φημολογείται ότι καλλίγραμμη (πολύ!) κοπέλα θα κυκλοφορεί σύντομα με μπλούζα Need στην Πάτρα για προμόσιον. :P

Apaitw fwtografies apo thn en logw despoinida me to en logw mplouzaki kai kanonizoume live sthn Patra lian sintomws!!! :D

Odonian
17-11-2006, 22:53
Σύντομα. :)

Kingryche
17-11-2006, 23:17
Φημολογείται ότι καλλίγραμμη (πολύ!) κοπέλα θα κυκλοφορεί σύντομα με μπλούζα Need στην Πάτρα για προμόσιον. :P

Apaitw fwtografies apo thn en logw despoinida me to en logw mplouzaki kai kanonizoume live sthn Patra lian sintomws!!! :D

όπα αυτό είναι καλό νεό...

αλλά που βρήκατε χώρο βρε παίδες?

Fake Lover
17-11-2006, 23:37
basika ta paidia apo tous Revolting Breed 8a to kanonisoun se kapoia fash molis ksemperdepsoun me ta grapsimata tou cd tous kai ap'oso kserw mallon se panepisthmiako xwro 8a ginei h fash...

perissoteres leptomereies as they come... :twisted:

Bullet
18-11-2006, 08:34
need & revolting?αυτά είναι...

για ποτε λέτε για να κάνω τα κουμάντα να κατεβω εκείνο το διάστημα?

distortionofperception
18-11-2006, 19:20
Γεια χαράααα... Ελειπα, ήμουν στη μαμα μου και δεν ειχα internet! Καλό το live!Οι Need παίξαν γαμάτα κι ας ισχυρίζονται οτι κάναν λάθη. Η όλη φάση ειχε ατμόσφαιρα απο πάρτυ μιας και παίζαν και τα γενέθλια ενος παιδιού στη μέση. Αρκετός κόσμος και το μαγαζί τέλειο. Αξιζει να το παρατηρείς με ταφωτα αναμενα. Για άλλη μια φορά θενξ στους Need που μας θεωρήσαν κατάλληλους για την τοσο ξεχωριστή γι'αυτους στιγμη! :) Οι Vulnus μ'αρέσαν αρκετα! Αλλα δεν πήρα μπλουζα.. Τεσπα, απλα εμεις δεν παιξαμε όπως επρεπε. Αργησαμε τη φάση, στα πρώτα κομμάτια εμπαινε ακόμα κόσμος και το γαμημενο το βαθύ απο τα τύμπανα ειχε φάει φλάς!!! Πρώτη φορά Αθήνα και ομολογώ οτι δεν ενθουσιάστηκα κιόλα. Να μου πεις καθε μέρα εχει live εκει. Τέσπα δεν κατάλαβα απο τον κόσμο αμα γουστάραν. Χειροκρότημα έπαιζε αλλά δεν ξέρω αμα ζεστάθηκε ο κόσμος. Υπήρχε και λιγάκι κατι σαν τρακ, μιας και ειχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ψιλογνώριμες φάτσες απο κατω :P και γνωρίζαμε καμια 25αριά μόνο! Αγόρασα και το Wisdom Machine, το οποίο ειναι πάρα πολύ φτηνό για το περιεχόμενο του... Τα παιδια τα έχουν δώσει όλα στο cd... Οπως και στο Live!!!!
Και πάλι ευχαριστούμε σε όσους ήρθαν και στηρίξαν!!!

Mentally Yours
18-11-2006, 23:42
όμορφο live ρε σεις
dop ωραίοι , vulnus γαμήσανε πάλι δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε και need πολύ καλύτεροι από ότι όταν τους είχα ξαναδεί πριν έναν χρόνο ακριβώς(πολλά pink για jesus saves)
συγχαρητήρια σε όλους

dix e6
19-11-2006, 05:27
PANTOS STO SINOLO I VRADIA ITAN KAI GAMW!!

OI VULNUS ITAN POLOI GAMATOI!
O DRUMMER TA SPAEI, POLY!!
ITAN I KATALILI MOUSIKI YPOKROUSI GIA XTYPIMA KAI KATAPOSI MPYRAS!!
EPELEXA TO DEYTERO LOGO KOURASIS :P
OI NEED KLASIKA VGIKAN KAI PAIXAN OPWS PAIZOUN PANTA!
KAI GAMW!
MONO POU O KWSTAS DEN MOU AFIERWSE TO SUTANATUS(XA TO MATHA EPITELOUS)
KAI O GIANNIS MAS EIPE "EYXARISTOUME TIS DISTORTION OF PERCEPTION" (ENTELI ALITHEYEI?AKOUGETE STIN KAMERA?? :P )

STI SINEXIA OI DIATROFIKES SYMVOULES TOU RAVAYA APODIXTHIKAN SWSTES!!! :D

PETRO OPWS EIPAME ME TA MINIMATA!! :)
KAI KWSTA OTAN MAS DIWKSOUN OPWS KANONISAME :P :rofl:

TheHiddenHand
20-11-2006, 22:15
hey drinking mate!tha kanoume thn pio beer-fueled bada pou egine pote!!!eimai etoimos na ta valw akoma kai me tous tankard!!oso gia to sutanatus,prepei na apologithw.hmoun toso enthousiasmenos-agxwmenos ekeinh thn kuriakh pou se kapoies faseis den thumomoun oute pws me lene...tha ektelestei to suntomotero h paragellia omws,i give you my word!

metal 'n beer mothafuckazzz!!!
:headbang2: :beerz:

dix e6
24-11-2006, 19:46
exei kaneis foto na postarei apo to live???????