PDA

View Full Version : Amon Amarth, Wintersun, Tyr Planet Music 11.11.06 Vienna

GuardianOfIvorytower
13-11-2006, 13:58
Ας εγκαινιάσω την επαναδραστιριοποιησή μου στο forum μετά απο πραγματκά πολύ καιρό (με αλλο nick) με ένα report από το live του περασμένου Σαββάτου.

Η πρώτη έκπληξη για μένα ήταν ότι η συναυλία ήταν sold out. Κοίτα να δεις σουξέ οι Amon Amarth :) ...
Μία μικρή καθυστέρηση με απέτρεψε απο το να δω τους Tyr, καθώς πρόλαβα μόνο 1 τραγούδι κ αυτό μισό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το κοινό το ευχαριστήθηκε, αν κρίνω από τις αντιδράσεις. Δεν είμαι κ γνώστης της δισκογραφίας τους εξάλλου.

Το ίδιο ισχύει κ για τους επόμενους Wintersun. Χωρίς να ξέρω τι ρόλο βαράνε κ με τη συνοδεία της πρώτης μπύρας ακούσαμε ένα ωραίο μείγμα μελωδικού Death/Black, αν μπορείς να το πεις έτσι, χωρίς να τρελαθώ κιόλας, αλλά η ώρα πέρασε ευχάριστα. Κ αυτούς πάντως το κοινό χειροκρότησε θερμά.

Κ φτάνουμε στο ζουμί της βραδιάς, δλδ τους Σουηδούς headliners. Το setlist βασίστηκε κυρίως στα 2 τελευταία CD τους, με κάποιες αναφορές σε παλαιότερα κομμάτια. Πολύ καλή σκηνική παρουσία, όρεξη, πάθος από το group, ανταπόδωση από το κοινό (count me in :P ), μια χαρά δηλαδή. 'Επαιξαν για περίπου μιάμιση ώρα, ή οποία κύλισε πολύ ευχάριστα κ χωρίς καμία κοιλιά. Γούσταρα που ακούστηκαν κ 2 κομάτια απο το ντεμπούτο τους (ομώνυμο κ Victorious March). Δεν είμαι πολύ εφάμιλος με όλα τα cd τους, κυρίως τα ενδιάμεσα τα έχω ακούσει ελάχιστα, αλλά με την εμφάνισή τους με έπεισαν να ασχοληθώ και με αυτά.

Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω κ με άλλα report. Άλλωστε αύριο έχει σουηδικό Death ολοκαύτωμα με Entombed, Unleashed, Dismember κ Grave. :headbang2:

enitharmon
13-11-2006, 14:27
αυτο που ειναι τελειο σε τετοιες συναυλιες ειναι το ντυσιμο του κοινου :D

GuardianOfIvorytower
13-11-2006, 14:33
Πάνω σε αυτό, ένας τύπος έσκασε με δερμάτινη καμπαρντίνα (φισιολογικό) κ στη ζώνη περασμένο ένα κέρας αλα viking, υποθέτω για να το χρησιμοποιήσει για ποτήρι???
Δυστυχώς ο σεκιουριτάς δεν τον άφησε να το πάρει μέσα, οπότε το άφησε στη γκαρνταρόμπα :rofl:.

enitharmon
13-11-2006, 14:34
omg, και στο Βερολίνο σολντ αουτ ειναι.....

α, αυτα τα κέρατα (όντως ποτήρια) τα χαν και στο βακεν

Atheist
13-11-2006, 16:57
Γκάρντιαν, κάνε μια καλή και πες μου ένα site με το τι συναυλίες θα παίζουν εκεί από 20/12 και ύστερα.

enitharmon
13-11-2006, 17:19
μλκ, θα εισαι Βιεννη την καλυτερη εποχη του κοσμου κι εσυ σκεφτεσαι τις συναυλιες ρε καθυστερημενε μεταλα;

GuardianOfIvorytower
13-11-2006, 18:05
Εγώ κοιτάω στο http://adl.at/ πάντα, όπου τις έχει σχεδόν όλες. Τώρα παίζει κ ένα άλλο μαγαζί προς μπαρ, όπου γίνονται συναυλίες με underground σχήματα, http://www.escape-metalcorner.at/index.php. Γίνονται τακτικά updates. Ότι άλλο είναι πες μου.

enitharmon
13-11-2006, 18:07
τι κανεις στη βλαχοχώρα btw?

Atheist
13-11-2006, 18:29
ΣΑΛΤΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΧΩΡΑ Η ΑΥΣΤΡΙΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ANSCHLUSS.

Επίσης, είδα σαφοκέησον στην πράγα, γιατί να μη δω και τπτ στη Βιέννη?

GuardianOfIvorytower
13-11-2006, 18:48
ΧΑΧΑ, βλάχους θα τους χαρακτήριζα στον τρόπο ομιλίας τους. Ξεχνάς ότι hochdeutsch ξέρεις. Αλλά η χώρα είναι πολύ ωραία κ οι άνθρωποι, ντάξει οι βιενέζοι είναι λίγο περίεργοι, οι άλλοι φιλικοί.
Μάστερ κάνω εδώ, σε πληροφορική.

Kveldssanger
13-11-2006, 18:50
τι διαολο, τους wintersun γιατί τους θυμαμαι για παουεροκατι. Εκτός αν το παουεροκατι ήταν τσιλντρενοφμποντομρεπλικες

carheart
13-11-2006, 19:00
ε τέτοιο είναι.