View Full Version : No new replies
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά όποτε μπαίνω όλα τα topics σε όλα τα sections φαίνονται σαν ήδη διαβασμένα κι ας είμαι αυτόματα logged in. Πότε πότε δε με κάνει αυτόματα log in αλλά και πάλι μετά τα ίδια. Έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν έχω βρει λύση :(
Kveldssanger
12-11-2006, 15:11
το forum αρχίζει να αποκτα συνειδηση
When Black Roses Bloom
12-11-2006, 16:05
Auto to pa8aina otan eixa automata to logged in ka8ws kai otan anoiga ton opera (ston opoio den kleinw to window tou er, apla kanw re-login).
Το θέμα είναι ότι και όταν δεν έχω ενεργοποιημένο το automatic log in και πάλι γίνεται το ίδιο οπότε δεν παίζει να φταίει αυτό. Άλλωστε τόσο καιρό όλα πήγαιναν μια χαρά με automatic login. Thx πάντως Wbrb.
@Kveld. Διαφωνώ μαζί σου. Είσαι ακόμα mod.
Kveldssanger
12-11-2006, 17:24
:(
παραβλεπω το σχολιο που με πληγωσε βαθυτατα και προτεινω να δοκιμασεις να κανεις κανα ντιλιτ τα κουκιζ!
Τζίφος. Κβελντ το σχόλιο μου ήταν αντιστοίχου ύφους με του δικού σου. Οπότε μάλλον κι εγώ αντέδρασα κάπως παρόμοια με το δικό σου I guess.
Κάποιος να προτείνει κάτι με το prob μου?
Dragonlord
14-11-2006, 01:09
σβήσε cookies
enitharmon
14-11-2006, 22:42
χμ, αυτό μου το κάνει συνεχως το άλλο πισι. Σ'αυτό που είμαι τώρα τα κουκιζ δουλεύουν μια χαρά, στο άλλο δε με βάζει
pisteuo oti eprepe na eixe mpei sto post of the day. kapoioi me sampotaroun edo mesa kai tha fane syntoma ban.