Log in

View Full Version : [TV] Battlestar Galactica

Pages : [1] 2

Phoebus
10-11-2006, 04:45
Λοιπόν, έψαξα για προηγούμενο topic καθώς είχα την εντύπωση ότι κάτι είχαμε πει παλιότερα... αλλά δεν βρήκα τίποτα, οπότε πάμε για νέο.

Battlestar Galactica. Sci-fi σειρά βασισμένη στη παλιότερη σειρά, καμία σχέση βέβαια με αυτή καθώς η ιστορία είναι εντελώς διαφορετική. Ξεκίνησε ως μια τηλεταινία και συνεχίστηκε ως σειρά, αυτή τη στιγμή τρέχει το 3ο season.

Χωρίς υπερβολή, είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά. Η δουλειά που'χει πέσει σε μερικές σκηνές με γραφικά είναι πάρα πολύ καλή, και θυμίζει σε φάσεις τα γραφικά του Firefly ειδικά στη κίνηση της κάμερας.

Kvlt οι Cylons οι οποίοι θα σας θυμίσουν τον Κιτ από τον Ιππότη της Ασφάλτου - ο ίδιος άνθρωπος τους σκέφτηκε έτσι.

Θα έγραφα κάτι για την ιστορία της σειράς αλλά νομίζω θα ήταν λάθος καθώς spoiler-ιάζει. Αξίζει πραγματικά να το δείτε... Είμαι στο 306 και νταξ... η σειρά τα σπάει κανονικά.

Επίσης Tricia Helfer.

Καληνύχτα σας.

SpiritCrusher
10-11-2006, 05:42
Αληθεύει πως η συγκεκριμένη σειρά ανάγκασε το Star Trek να πάρει πούλο;

necropethamenos
10-11-2006, 09:35
den exw idea alla i pragmatikotita einai oti to pataei katw to star trek. opws kai KATHE alli scifi seira plin firefly.

mexri twra kai i 3i season ta spaei aneleita

Mitsmann
10-11-2006, 11:07
Θα συμφωνησω ακρως μαζι σας. Ειμαι φαν. Μεγιστος φαν. Εχω δει μεχρι το 207 νομιζω, αν και εχω ολη την σαιζον. Πρεπει να κατεβει κι η τριτη. Αυτα.

Το πρωτο επεισοδιο (οχι το παηλοτ) ηταν απ τα καλυτερα sci-fi που χω δει παντως.

Parasight
10-11-2006, 11:13
Είδα το topic το πρωί πριν φύγω για δουλειά και αμέσως έβαλα να κατεβαίνουν τα πρώτα 5 επεισόδια (ευτυχώς τα βρήκα αμέσως στο soulseek). Ελπίζω να έχουν κατέβει 2-3 μέχρι να γυρίσω, γιατί μ'αυτά που λέτε ανυπομονώ!

Btw ήμουν πάντα σχετικά μέτριος Star Trek fan, αλλά φανατικός ήμουν με το Babylon 5 (αν αυτό λέει τίποτα). Ελπίζω το Galactica να έχει ωραίο storyline. Γιατί τελικά αυτό αξίζει, και σε sci-fi σειρές.

necropethamenos
10-11-2006, 13:35
Θα συμφωνησω ακρως μαζι σας. Ειμαι φαν. Μεγιστος φαν. Εχω δει μεχρι το 207 νομιζω, αν και εχω ολη την σαιζον. Πρεπει να κατεβει κι η τριτη. Αυτα.

Το πρωτο επεισοδιο (οχι το παηλοτ) ηταν απ τα καλυτερα sci-fi που χω δει παντως.

aslkjfdhlkwjhvsdklfjhvef v DEN EXEIS DEI TO TELOS TIS 2is SEASON?!?!

W MALAKA

W MALAKA W MALAKA W MALAKA

ntaks

etoimasou na kaneis kakakia panw sou. i 2i season oso plisiazei pros to telos ginetai kai pio gamisteri, to de teleftaio epeisodio einai OLA TA LEFTA.

necropethamenos
10-11-2006, 13:36
Είδα το topic το πρωί πριν φύγω για δουλειά και αμέσως έβαλα να κατεβαίνουν τα πρώτα 5 επεισόδια (ευτυχώς τα βρήκα αμέσως στο soulseek). Ελπίζω να έχουν κατέβει 2-3 μέχρι να γυρίσω, γιατί μ'αυτά που λέτε ανυπομονώ!

Btw ήμουν πάντα σχετικά μέτριος Star Trek fan, αλλά φανατικός ήμουν με το Babylon 5 (αν αυτό λέει τίποτα). Ελπίζω το Galactica να έχει ωραίο storyline. Γιατί τελικά αυτό αξίζει, και σε sci-fi σειρές.

em
mastora

des OPWSDIPOTE prwta to mini series
min to xalaseis ston eafto sou

ase ta epeisodia gia meta.

PRWTA MINI SERIES

to storyline einai theiko. the i ko.

Ithilmir
10-11-2006, 14:17
εμμ αν mini series εννοείς το pilot, ε τότε μάλλον είναι το 1ο απτα 5 που κατεβάζει :P Κιας είναι 3 ώρες

Parasight
10-11-2006, 14:25
Τώρα ν'αρχίσω να βλέπω ή όχι; :P

necropethamenos
10-11-2006, 14:29
Otan lew mini series ennow to mini series episodeia, 1,5 wra to kathena.

an exeis 2 tetoia ksekina na vlepeis

entit: http://www.imdb.com/title/tt0314979/

Parasight
10-11-2006, 14:35
Νομίζω αυτά πρέπει να'ναι γιατί, χωρίς να είμαι σίγουρος, το κάθε ένα είχε μέγεθος γύρω στα 600ΜΒ.

ΥΓ: Άσχετο, αλλά μια και το θυμήθηκα πριν, έχει ή ξέρει κανείς αν παίζουν πουθενά τα άπαντα Babylon 5; Στην πρώτη περίπτωση ενδιαφέρομαι σοβαρά. Όχι τζάμπα βέβαια ε.

Phantom Duck
10-11-2006, 15:36
(ευτυχώς τα βρήκα αμέσως στο soulseek)

Ε; Σειρές στο σωλσήκ;

Parasight
10-11-2006, 16:17
(ευτυχώς τα βρήκα αμέσως στο soulseek)

Ε; Σειρές στο σωλσήκ;
???

Phantom Duck
10-11-2006, 16:46
Έχω την ισχυρή εντύπωση ότι στο Soulseek διακινούνται μόνο αρχεία μουσικής.

Phoebus
10-11-2006, 17:06
Κυρίως μουσική, αλλά το slsk υποστηρίζει τα πάντα.

Δείτε το miniseries, είναι αρκετά μεγάλο και χορταστικό και σε βάζει στο τριπάκι να δεις την σειρά ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ.

Phoebus
10-11-2006, 17:13
Επίσης αυτό. (http://www.talkingdesktop.com/Grace%20Park.jpg)

Bullet
10-11-2006, 17:31
ποτε δε τη πάλεψα με αυτά τα διαστημικά

Parasight
10-11-2006, 18:36
Έχω την ισχυρή εντύπωση ότι στο Soulseek διακινούνται μόνο αρχεία μουσικής.
Α.
Όπως είπε και κάποιος παραπάνω, κατεβάζεις ό,τι είδους άρχεία θες, αρχεί ο απέναντι να τα μοιράζεται. Το συντριπτικό ποσοστό είναι mp3, true, Αλλά βρίσκεις και video. Καμία σχέση με torrents όμως. Στα οποία μάλλον πρέπει τελικά να αποτανθώ, αφού ο ένας(1) χρήστης στον οποίο βρήκα τα εν λόγω επεισόδια έφυγε αμέσως offline και δεν έχω τίποτα :|

fleshdiver
10-11-2006, 20:31
Επ, τι έχουμε εδώ?

Εχω δει τα πάντα μέχρι το 6ο επεισόδιο της 3ης σεζόν κι απόψε αναμένω το 7ο. Παράσιτε κι εγώ αποκλειστικός σολσικερ ήμουν αλλά για τα μάτια του γκαλάκτικα και της Νο 6, κατέφυγα στις τορεντιές.

http://www.georgehernandez.com/h/aaBlog/2005/media/03-08_TriciaHelferAsNumberSix.jpg

Parasight
10-11-2006, 21:17
Παράσιτε κι εγώ αποκλειστικός σολσικερ ήμουν αλλά για τα μάτια του γκαλάκτικα και της Νο 6, κατέφυγα στις τορεντιές.
Ναι ρε γμτ, το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα πώς χρησιμοποιούνται και δεν έχω χρόνο για ψάξιμο/διάβασμα. Αν κάποιο καλό παιδί μπορεί να μου προτείνει τα απαραίτητα starter προγράμματα για torrenting καθώς και να μου δώσει έναν μπούσουλα για ΑΣΧΕΤΟΥΣ θα ήμουν ευγνώμων (btw το είχα ζητήσει και σε ένα σχετικό thread, αλλά ουδείς απήντησε :| )

cloud
10-11-2006, 21:25
Αν κάποιο καλό παιδί μπορεί να μου προτείνει τα απαραίτητα starter προγράμματα για torrenting καθώς και να μου δώσει έναν μπούσουλα για ΑΣΧΕΤΟΥΣ θα ήμουν ευγνώμων (btw το είχα ζητήσει και σε ένα σχετικό thread, αλλά ουδείς απήντησε :| )

Κατεβάζεις το μtorrent (http://www.utorrent.com) κι ακολουθείς αυτόν τον οδηγό (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=32027).
Δεν είναι τόσο πολύπλοκο όσο φαίνεται.

Parasight
14-11-2006, 23:56
Είδα το πρώτο μέρος του mini-series. Αν πω ότι γάμησε θα το αδικήσω. Βουρ για το δεύτερο.

Parasight
17-11-2006, 09:32
Επίσης Tricia Helfer.

Καληνύχτα σας.
Πόσο δίκιο έχεις...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1d/Numbersix2.png
:pink:

Η σειρά πάντως όντως σπέρνει, έχω κατεβάσει τα πρώτα 13 επεισόδια και είμαι στη μέση. Μοναδική ατμόσφαιρα, φοβερά graphics, μελέτημένοι χαρακτήρες και συναρπαστικό plotline. Κάτι startrek-άκια μπορούν να πάνε να κρυφτούν και να μην ξαναφανούν ποτέ.

fleshdiver
17-11-2006, 20:59
να ρθεις μια τεταρτη απο αντεργκραουντ να σου δωκω την 2η σεζον + οσα εχω απο 3η (8 αυριο)[/σπαμ]

Parasight
17-11-2006, 21:51
Πλάκα-πλάκα, το είχα σκοπό αλλά ήθελα να είναι έκπληξη :P Θα σου πω έγκαιρα να τα φέρεις άμα είναι :wink:

necropethamenos
19-11-2006, 13:41
xm

308

gamwto oti kai na pw tha'nai spolier.

Parasight
19-11-2006, 17:17
Μη plz :)

Vampyra
23-11-2006, 12:39
ποτε δε τη πάλεψα με αυτά τα διαστημικά

Παρομοίως. Κατά τ'άλλα όμως :shock: :shock: :

http://i19.photobucket.com/albums/b172/vampira_sorceress/BATTLESTAR_SCIFI_00010.jpg

Parasight
24-11-2006, 10:10
Ρε γμτ, έχω κατεβάσει από 3 μεριές το επεισόδιο 1x12 και είτε είναι corrupted είτε είναι άλλα αντ'άλλων.. Μήπως μπορεί κάποιος να αφιερώσει λίγο χρόνο και bandwidth να μου το ανεβάσει κάπου; Ξέρω πως είναι μεγάλη χάρη (και όποιος μου την κάνει μετά θα είμαι η bitch του :!: ), αλλά δεν είναι κακό να ρωτάς ε 8)

edit: Άκυρο το παραπάνω αίτημα, το βρήκα το επεισοδιάκι :D

Parasight
29-11-2006, 14:38
Είμαι στο 208 και γαμάει απίστευτα. Παίζει και η Ζίνα και είναι Cylon! :-o :D Το πάω αργά-αργά, no pressure 8)
Η Starbuck, αν και δε μου'κανε καμιά τρελή εντύπωση στην αρχή, εξελίσσεται σε γαμώ τα γκομενάκια - σαν πακέτο και με τον χαρακτήρα της. Για την Tricia βέβαια, ο,τι και να πούμε πια, θα είναι πολύ φτωχό.

Btw το τελευταίο ως τώρα είναι το 308; Μέχρι εκεί έχω. Αν τυχόν παίζουν τίποτα links για νέα επεισόδια σε τίποτα rapidshare κλπ, ρίχτε εδώ ε.

edit: Άσχετο, επειδή παραπάνω έχει αναφερθεί το Firefly, μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες γενικές πληροφορίες; Τι παίζει πάνω-κάτω, αν αξίζει να ασχοληθώ, πόσα seasons έχουν βγει, αν τελείωσε ή συνεχίζεται ακόμα. Φχαρστώ.

Ithilmir
29-11-2006, 16:53
το firefly είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει ποτέ. Sci-fi space western και γαμάει τα πάντα. Ούτε μια season (14 επισοδεια υπάρχουν) και μια ταινία -Serenity-. Ναι μετράει απίστευτα και οπωσκαιδήποτε

Parasight
04-12-2006, 08:44
Νταξ είδα το 220.

Εεεεεεπωςτιπουποιοςποτετιεγινερεπαιδιά;;;;;;;;;

:shock:

Phoebus
05-12-2006, 15:00
Είδα το 309... επεισοδιάρα!

Parasight
05-12-2006, 15:05
Το 309 είναι στο queue για download.. Εγώ κάνω ένα διάλειμμα πριν αρχίσω τον 3ο κύκλο. Όλα μονοκοπανιά θα πάθω τίποτα :P
Α, είναι και τα 10 webisodes που χρονικά τοποθετούνται ανάμεσα σε 2ο και 3ο κύκλο. Τα έχετε δει; Από ποιότητα είναι χάλια αφού βγήκαν μόνο σε streaming video, για το τι παίζεται θα σας πω όταν τα δω 8)

Parasight
08-12-2006, 12:59
http://en.battlestarwiki.org

Γκάβλα 8)

Ithilmir
08-12-2006, 17:31
Το 309 είναι στο queue για download.. Εγώ κάνω ένα διάλειμμα πριν αρχίσω τον 3ο κύκλο. Όλα μονοκοπανιά θα πάθω τίποτα :P
Α, είναι και τα 10 webisodes που χρονικά τοποθετούνται ανάμεσα σε 2ο και 3ο κύκλο. Τα έχετε δει; Από ποιότητα είναι χάλια αφού βγήκαν μόνο σε streaming video, για το τι παίζεται θα σας πω όταν τα δω 8)

ξέρεις τη διάρκειά τους ? γιατί κατέβασα 1 25λεπτο "the resisance" και δεν ξέρω άμα είναι 1 απτα 10 η και τα 10 compiled μαζί.
Και ναι όντως χάλια ποιότητα αλλά ντάαξ

Parasight
10-12-2006, 23:23
Ναι κάπου 25 λεπτά είναι όλα μαζί, γύρω στα 2μιση λεπτά μέσος όρος διάρκειας για το καθένα.

Σήμερα είδα και το 309. Αν και όχι το καλύτερο επεισόδιο ever, γέμισε κάποια πολύ ενδιαφέροντα κενά.

:spoiler:
Σαν σύνολο όμως η σειρά όσο πάει και γαμεύει. Η κατοχή στον New Caprica κράτησε όσο θα έπρεπε imo (ώστε να δείξει τις αλλαγές στις ισορροπίες και όλες τις πτυχές της κατοχής των Cylons) και ξαναγυρίσαμε στην περιπλάνηση με το BSG, όχι όμως με τα πράγματα ακριβώς όπως πριν, αφού πολλοί χαρακτήρες έχουν αλλάξει δραματικά, ίσως και για πάντα. Λατρεύω τη δουλειά που γίνεται στους χαρακτήρες, οι οποίοι ΟΛΟΙ έχουν βάθος και παίζουν ο καθένας το δικό του ρόλο στο συνολικό σενάριο. Επίσης και τα υπαρξιακά/θεολογικά ερωτήματα που τίθονται είναι ενδιαφέροντα και προσθέτουν στο ήδη φοβερό σενάριο, ελπίζω μόνο οι σεναριογράφοι να το πάνε κάπου το θέμα και να μην είναι μόνο μπλα μπλα για να περνάει η ώρα. Μπράβο τους πάντως, κάνουν απίστευτη δουλειά ως τώρα.

Α, άρχισα και το Firefly σήμερα, είδα τον πιλότο και 2 επεισόδια. Έπος, ε; 8)

invisistoned
11-12-2006, 03:50
Ποιο καλο παιδακι,
θα μου γραψει ενα dvdακι?

Parasight
11-12-2006, 14:58
Πες τι θες να 'χει μέσα να στο μοντάρω 8)

invisistoned
12-12-2006, 05:23
πρωτη, δευτερη και οτι εχει βγει απο τριτη (επισης αν υπαρχουν τιποτα εξτρα, webepisodes κλπ).

πμ η μσν να συννενοηθουμε?

Parasight
12-12-2006, 09:16
Έτσι, να πέφτει προσηλυτισμός και σε καινούριους :twisted:

Btw το πρωί πριν φύγω για δουλειά είχε κατέβει και το 310. Θα έχω φρέσκο πράμα να δω το μεσημέρι 8)

necropethamenos
12-12-2006, 12:54
e nai. 310 tha doume simera. ax.

to 309 sas ekane plitsiplitsi sta matia.

genikotera i seira einai apla eggyisi. Ta exw ksanapei.

mono to firefly ISWS (pleon, nai, isws) na yperterei. Tha doume.

posogamaeitheemou

a kai episis eiste oloi xazoi giati i gkomena sti seira einai MIA:

i park.

efxaristw.

Parasight
12-12-2006, 13:58
Asians just don't do it for me man :roll:

necropethamenos
12-12-2006, 21:59
Asians just don't do it for me man :roll:

Parasight
12-12-2006, 22:29
Πόσο γάμησε το 310 όμως ε!

Τι να λέμε, έχει ξεφύγει η σειρά, δεν υπάρχει σύγκριση. Χάνει όποιος δεν έχει ασχοληθεί.

invisistoned
13-12-2006, 11:23
parasight?

Parasight
14-12-2006, 10:18
Εχμ το πήρες το PM;

necropethamenos
14-12-2006, 23:16
Πόσο γάμησε το 310 όμως ε!

Τι να λέμε, έχει ξεφύγει η σειρά, δεν υπάρχει σύγκριση. Χάνει όποιος δεν έχει ασχοληθεί.

vasika kai mono to soundtrack...
to effect einai analogo tou soundtrack tou braveheart (pou se empaze toso sto ekastote synaisthima wste na xaseis epafi me tin pragmatikotita)

siga pou de tha gamouse to 310.

Ithilmir
15-12-2006, 02:09
εεμμμ αν εξαιρέσουμε 20-30 δευτερόλεπτα ήταν ψιλμέτριο... δλδ έλεος πια
ωχ! δεν έχουμε νερό. ώχ μας τέλειωσαν τα καύσιμα!!. ώπααα τελειώνει ο αέραααας. ώχ φαί δεν έχουμε κια για κάποιο μυστήριο λόγο πρέπει να περνάμε μέσα από το Θάνατο γιατί ε έτσι.

ε μάρεσει η σειρά και γαμάει ε. Απλά ε λίγο

Parasight
15-12-2006, 08:33
Χμμ μόνο με ρομάντζα πιστεύω θα ήταν πολύ βαρετό ε :P
Άλλωστε δε μας έχει πει κανείς ότι τα επεισόδια πηγαίνουν μέρα με τη μέρα. Είναι γνωστό ότι το σενάριο κάνει χρονικά "άλματα" και συνήθως σε μπάζει κατευθείαν στο κέντρο της υπόθεσης. Αν δεν το έκανε αυτό, κάθε φορά μισό επεισόδιο θα ήταν για να δείξει πώς φτάσαμε εκεί και γιατί κλπ.
Στο 310 το φαγητό κάπως μολύνθηκε. Αυτό μπορεί να πήρε κάμποσες μέρες για να γίνει και να το συνειδητοποιήσουν. Ε απλά δε μας το έδειξε, αλλά επικεντρώθηκε στο τι έκαναν για να το ξεπεράσουν. Επιπλέον, τόσο καιρό στο διάστημα θα ήταν μεγάλη πολυτέλεια να μη μας απασχολήσει ποτέ το νερό, ο αέρας, το φαγητό. Το ότι μας απασχολούν αυτά τα πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες είναι δεδομένα, το βρίσκω ρεαλιστικό (όσο ρεαλιστική μπορεί να είναι μια sci-fi σειρά τεσπα).
Άσε που από ό,τι έχω διαβάσει, ο πλανήτης στον οποίο κατεβαίνουν στο 311 για να συλλέξουν τροφή, έχει κάποια μεγαλύτερη σημασία για το storyline. Δεν ξέρω τίποτα άλλο, δε θέλω να ξέρω πριν δω το επεισόδιο άλλωστε.

invisistoned
15-12-2006, 15:41
Εχμ το πήρες το PM;
γιε

fleshdiver
17-12-2006, 16:02
E δείτε και το 3-11 όμως.
Μετά έχουμε διάλειμα ως τις 21/1/07 και μεταφερόμεθα στις Κυριακές.

Και του χρόνου!

Deggial
17-12-2006, 18:55
Στο 310 το φαγητό κάπως μολύνθηκε. Αυτό μπορεί να πήρε κάμποσες μέρες για να γίνει και να το συνειδητοποιήσουν. Ε απλά δε μας το έδειξε, αλλά επικεντρώθηκε στο τι έκαναν για να το ξεπεράσουν. Επιπλέον, τόσο καιρό στο διάστημα θα ήταν μεγάλη πολυτέλεια να μη μας απασχολήσει ποτέ το νερό, ο αέρας, το φαγητό. Το ότι μας απασχολούν αυτά τα πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες είναι δεδομένα, το βρίσκω ρεαλιστικό (όσο ρεαλιστική μπορεί να είναι μια sci-fi σειρά τεσπα).
Άσε που από ό,τι έχω διαβάσει, ο πλανήτης στον οποίο κατεβαίνουν στο 311 για να συλλέξουν τροφή, έχει κάποια μεγαλύτερη σημασία για το storyline. Δεν ξέρω τίποτα άλλο, δε θέλω να ξέρω πριν δω το επεισόδιο άλλωστε.

Το πρόβλημα είναι πως αυτή είναι ν-οστή φορά που χρησιμοποιούν το ίδιο σενάριο με ελάχιστες παραλλαγές, οπότε και το επεισόδιο τελικώς είναι βαρετό.

Parasight
17-12-2006, 18:59
E δείτε και το 3-11 όμως.
Μετά έχουμε διάλειμα ως τις 21/1/07 και μεταφερόμεθα στις Κυριακές.

Και του χρόνου!
Κατεβαίνει, κατεβαίνει 8)

necropethamenos
18-12-2006, 11:19
Peite mou oti sas xalase kai to 311 twra...

Parasight
18-12-2006, 17:53
Τι να μας χαλάσει ρε, με το πουλί στο χέρι μας άφησαν οι πούστηδες. Άντε τώρα να βγει το επόμενο από Γενάρη :roll:

Parasight
20-12-2006, 10:40
http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... 00&page=13 (http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=122900&page=13)

After the screening, they opened up the floor to a few questions and answers. The writers mentioned multiple times the ratings were doing poorly, and they encouraged people to tell their friends to start watching. They were also overwhelmed with the response to this screening (hopefully, they do something like that again). The Q&A ended with someone asking, "Will we see one of the final 5 cylons before season 3 ends (previously, the writers mentioned it was already finished shooting)?" The writers conferred for 10 seconds, then said "Yes." Then someone in the audience asked, "Will we know we saw them?" but that went unanswered. :o

Yeah, that's why they're moving to Sunday at 10pm after the break, to try to find new interest in the series. One of the questions asked was, "Is the show in danger of getting cancelled?" and they said "Yes, although season 3 is already shot, so you'll probably see those at least."

:?

Phoebus
22-12-2006, 04:01
Νταξ... είδα το 311 μόλις.

Ω θα τους γαμήηηηηηησω που το αφήνουνε εκεί.

Parasight
02-01-2007, 10:07
http://www.syfyportal.com/news.php?id=2945

Caprica Arrives At SciFi Channel
... Well, the scripts anyway

(October 30 2006) - SciFi Channel isn't all talk when it comes to "Battlestar Galacitca," and that includes its proposed spinoff, "Caprica."
The New York Post is reporting that the first scripts have arrived on the desks of the network cable officials this week presenting a story that is not based in space, or really even a lot of action. It's more or less a new look into the origin of the Cylons.

"It's a family drama and a political drama about corporations and politics," executive producer Ronald D. Moore said. "It's almost [more] like a sci-fi soap than it is an action-adventure series."

The show will center around two families, one of whom owns a large computer corporation similar to Microsoft that builds the first Cylons, while the other is Adm. William Adama's father, a lawyer who at the time becomes an opponent of what they're trying to do, Moore said.

"It's the story of the creation of the Cylons," he said. "We're trying to do something different within the genre and give a different flavor to the material than 'Battlestar Galactica' does."

The series, now in its third season, has been pulling in more than 2 million viewers each week, and the first two seasons that are now available in DVD box sets have been some of the top-selling items from many retailers.

Ενδιαφέρον ακούγεται, ε;

necropethamenos
02-01-2007, 10:34
apo ti mia theloun na to kleisoun to magazi apo tin alli anoigoun ypokatastima?!

Parasight
02-01-2007, 11:06
Απ'ό,τι λένε, το Caprica θα είναι πολύ λιγότερο sci-fi και πολύ λιγότερο action, αλλά πιο κοινωνικό. Θα στοχεύει δλδ σε διαφορετικό ακροατήριο, συν το BSG fanbase, οπότε πρέπει να έχει καλύτερη τηλεθέαση. Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά προς το παρόν.

edit: Αυτό που μας καίει όμως τώρα τεσπα είναι ότι η 21η του μηνός αργεί πολύ ακόμα :|

invisistoned
07-01-2007, 16:04
πφφφ, πολλα κολλημα η σειρα. Ειμαι στη μεση της δευτερης σεζον.
Parasight θενκς. :wink:

Deggial
07-01-2007, 16:24
Αν έχει τις ίδιες αμερικανιές με το BSG (εκλεγμένη κυβέρνηση σε καιρό πολέμου όπου ο μόνος με τα μέσα επιβολής της εξουσίας είναι ο στρατός, lol) μάλλον θα είναι αδιάφορη.

Parasight
08-01-2007, 22:17
Get your BSG fix with the season 3 gag reel:

http://video.google.com/videoplay?do...62423268&hl=en

(contains possible spoilers, you've been warned)

Parasight
16-01-2007, 03:16
Για να περάσουν λίγο πιο εύκολα οι μέρες ως την Κυριακή που βγαίνει το 312, πάρτε τη φρέσκια φωτογράφηση της Νο6 στο αμερικανικό Playboy :wink:

http://www.sendspace.com/file/8z2r6l:pink: :malakia:

invisistoned
16-01-2007, 09:32
κυριακη λοιπον

Parasight
22-01-2007, 22:10
Έσκασε ρε παιδιά το 312 πουθενά;;;

regularpaul
22-01-2007, 22:21
thepiratebay.org

invisistoned
23-01-2007, 00:08
και demonoid

necropethamenos
23-01-2007, 15:50
nai. loipon. Den mporw na pw TI ap ola me xalase giati tha einai spoiler.

omws, nai, me xalase. senariaka kai, xm, de lew kai me poion akomi tropo mexri na to deite kai oi ypoloipoi.

_UnHoLyMaRtYr_
23-01-2007, 17:25
Βάλε σπόιλερ εμότικον και πες το για μας που δεν παρακολουθούμε.

Parasight
24-01-2007, 02:53
http://www.striglsmusicnews.com/podcast ... lestar.htm (http://www.striglsmusicnews.com/podcasts/talkingmetal/battlestar.htm)

:shock: :lol: :lol:

Btw το 312 μόλις κατέβηκε. Αύριο μεσημεράκι με την ησυχία μου θα γίνει το καλό 8)

regularpaul
25-01-2007, 05:42
ε τελικα τι σε χαλασε βρε νεκρονεκρε?
ισως το καλυτερο επεισοδιο της 3ης σεζον

Phoebus
25-01-2007, 16:42
Ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω πλέον με το BSG είναι ότι νοιάζομαι για τους χαρακτήρες, και το γαμημένο το σενάριο είναι τέτοιο που σε αφήνει να πιστεύεις ότι κάθε στιγμή μπορεί κάποιος να πεθάνει, δεν μπορώ να ηρεμήσω βλέποντας τη σειρά...

Κατά τ'άλλα 312 μέγιστο ρησπέκτ. Ποιον νομίζετε ότι είδε; :)

regularpaul έγινες και συ δικός μας :)

BSG = the new Star Wars.

Parasight
25-01-2007, 23:12
Επιτέλους βρήκα χρόνο να δω το 312.

Νταξ δεν παίρνει κριτική.
Γενικά συμφωνώ 100% με Φοίβο, είναι η πρώτη sci-fi σειρά/ταινία ever στην οποία έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι χαρακτήρες και η ανάπτυξή τους, παρά τα ειδικά εφέ και η μάχες στο διάστημα. Φανταστική δουλειά.
Όσο για το ποιον είδε, κατ'εμέ ΟΛΟΙ έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Έχω σταματήσει να προσπαθώ να προβλέψω τη συνέχεια, είναι ανώφελο :)

Ρε συ ο regularpaul είναι δικός μας από την αρχή :wink:

Mitsmann
26-01-2007, 15:44
Τωρα το ειδα αυτο.

http://www.striglsmusicnews.com/battlestar/KateeScottraptor1.jpg

αχαχαχα ελα μωρη ομαδα ανθραξ.

necropethamenos
27-01-2007, 19:55

re sorry kiolas, mono emena mou ekane entypwsi to "wpa-teleiwnei-to-epeisodio-valto-sto-grigoro-kai-zisan-aftoi-kala-kai-meis-kalytera"?

diladi

mou fanike tromera aniso epeisodio. Ksafnika se tria leptakia ola ta themata lynontai kai oloi einai asfaleis kai gamaoua na poume, tsaka-tsaka.

episis to olo story me to supernova, entaksei, DIMOTIKO na exeis paei gamwto katalavaineis poso AKYRO einai olo afto.

invisistoned
29-01-2007, 21:44
εσκασε καιτο 313 στα γνωστα μερη.

regularpaul
29-01-2007, 22:25
44,7% :)

νεκροπεθ, σωστοι κι οι 2 προβληματισμοι σου αλλα οχι για να μας χαλασουν και τοσο πολυ πια

Parasight
12-02-2007, 13:59
Διαλιέχτε

http://rapidshare.com/files/16109397/bsg.0314.part1.rar
http://rapidshare.com/files/16109405/bsg.0314.part2.rar
http://rapidshare.com/files/16109400/bsg.0314.part3.rar
http://rapidshare.com/files/16109381/bsg.0314.part4.rar
ή

http://rapidshare.de/files/37616780/bsg.0314.part1.rar
http://rapidshare.de/files/37616781/bsg.0314.part2.rar
http://rapidshare.de/files/37616782/bsg.0314.part3.rar
http://rapidshare.de/files/37616777/bsg.0314.part4.rar

invisistoned
18-02-2007, 12:23
The Sci Fi Channel announced the order for a 4th season of Battlestar Galactica on Tuesday, Feburary 13th. The initial order is for 13 episodes, the 1st of which will premiere in January 2008.

It's possible that Season 4 will include 20 episodes or even 22 episodes, according to SyFy Portal. Season 2 included 20 episodes as will Season 3. Season 1 only had 13 episodes.

It appears that Ronald Moore and David Eick will be able to produce the DVD movie after all. The movie is expected to be released in DVD format at first. It could air on the Sci Fi Channel after that. (Many of the "original movies" on the Sci Fi Channel were actually released on home video and DVD well before their premieres on Sci Fi.)

A January start date for Season 4 will avoid the heavy competition from the fall network line-ups.

necropethamenos
19-02-2007, 14:10
efxaristw thee mou.

ax.

Parasight
20-02-2007, 01:17
Και το ότι ο νέος κύκλος θα είναι 13άρης και όχι 20άρης, μόνο ως θετικό το βλέπω εγώ :wink:

Parasight
20-02-2007, 15:11
Άλλο ένα επεισόδιο-filler λοιπόν, μακριά από το κύριο storyline. Για το θέμα που πραγματευόταν ήταν πολύ καλό επεισόδιο (σε συναισθηματική φόρτιση κλπ), αλλά σαν πολύ δεν έχουμε αφήσει τα βασικά θέματα κατά μέρος μου φαίνεται; Άντε μπρος να μπαίνουμε στο ψητό σιγά-σιγά! Μου φαίνεται ότι μάλλον θέλουν να μας "κοιμίσουν" πριν το συνταρακτικό που πρόκειται αναμφισβήτητα να γίνει ως το τέλος του κύκλου. Αλλά όπως και να'χει, παρατράβηξε ε.

Kveldssanger
26-02-2007, 11:02
είμαι κάπου στο 3x04 (με διαλειμματα για επαναπροβολες γκριν γουινκ) και η σειρα στην 2η/3η σαιζόν έχει κουραστεί πάρα πολύ. Η 2η με εξαιρεση 2-3 επεισόδεια ήταν σαπουνοπερα-ποιος-θα-πηδήξει-ποιον και η 3η σεναριακα φαίνεται να είναι το-τραβαμε-να-βγαλουμε-κανα-φραγκο-παραπάνω. Δεν είναι χάλια, βλέπεται αρκετά άνετα αλλά και πάλι δεν κολλάς τόσο πολύ. Και συγκρίσεις με firefly (ειδικά σε επίπεδο χαρακτήρων - και ας μην πρόλαβαν να τους αναπτύξουν πολύ) είναι άκυρες. Το μόνο ιδιαιτέρως ενδιαφέρον είναι να δούμε ποιοι ειναι οι υπολοιποι 5 cylons

Parasight
26-02-2007, 11:27
Πιστεύω ότι είσαι πολύ σκληρός. :(

Σοβαρά τώρα, παραδέχομαι ότι μόνο στη μέση του 2ου κύκλου υπήρξε μια μικρή κοιλιά, αλλά ο 3ος κύκλος τα πάει περίφημα ως τώρα (315, το 316 κατεβαίνει as we speak :wink: ). Δλδ αν είναι να μιλήσουμε για "τραβήγματα", τι να μας πει πχ το Lost ξέρω γω :P

Bullet
26-02-2007, 11:37
αφήστε το lost μας ήσυχο :P

Parasight
28-02-2007, 00:07
Ακόμη ένα filler λοιπόν, και μείναμε όλοι οι BSG freaks με μια όσο-δεν-πάει-άλλο-δυσβάσταχτη αίσθηση ανεκπλήρωτου για ακόμη μια φορά. Κατά τα άλλα, φανταστική δουλειά ακόμη μια φορά σε ένα φανταστικό επεισόδιο - για filler πάντα. Ο Chief έδωσε ρεσιτάλ, ενώ ό,τι να πούμε για τον Baltar θα είναι λίγο - ο τύπος έχει εξελιχθεί στον πιο ενδιαφέρων χαρακτήρα του cast.
Το επόμενο επεισόδιο λέγεται "Maelstorm", και από τον τίτλο και μόνο προϊδεάζει για συνταρακτικά πράγματα. Άντε θα τους δώσω μια βδομάδα ακόμα 8)

necropethamenos
05-03-2007, 13:25
to mono pou aksize sto epeisodio itan o dialogos sti fylaki. genikws xameni wra, kati-prepei-na-valoume-gia-na-gemisei-i-seira.

ntaks, eleos, oxi allo, i proxwriste to gamimeno to senario i stamatiste aplws. min gamate tin pio wraia seira pou vgike meta to firefly.

Parasight
05-03-2007, 17:14
Ξέχασα ο μαλάκας να βάλω να κατεβαίνει το 317 το πρωί πριν φύγω για δουλειά και τώρα πρέπει να περιμένω ως το απόγευμα.
Νεκροπεθαμένε, συμφωνώ ότι μας έχουν λείψει οι αγαπημένοι μας Cylons και η εξέλιξη της κύριας ιστορίας, αλλά πολλές άλλες σειρές θα σκότωναν για να έχουν τόσο γαμάτα "fillers" όσο αυτά του BSG. Τεσπα οι φήμες λένε ότι στο 317 έχει ήδη αρχίσει να γίνεται της καριόλας. Υπομονή.

Α και πάρτε όσοι δεν το βρήκατε ακόμα, όσο είναι ακόμη ζεστό :wink:

http://rapidshare.com/files/19471665/bsg.0317.part1.rar
http://rapidshare.com/files/19471667/bsg.0317.part2.rar
http://rapidshare.com/files/19471668/bsg.0317.part3.rar
http://rapidshare.com/files/19471647/bsg.0317.part4.rar
{OR}
http://rapidshare.de/files/37659527/bsg.0317.part1.rar
http://rapidshare.de/files/37659528/bsg.0317.part2.rar
http://rapidshare.de/files/37659529/bsg.0317.part3.rar
http://rapidshare.de/files/37659526/bsg.0317.part4.rar
{OR}
http://www.netload.in/dateia823f4721f6e3db0c071f941eafc91e5/bsg.0317.part1.rar.htm
http://files.to/get/385068/34496/bsg.0317.part2.rar
http://www.2xupload.de/file/9a1779b9cbae2801e09752af37b740e8/bsg.0317.part3.rar.html
http://www.filemonster.net/en/file/4380/bsg-0317-part4-rar.html

necropethamenos
05-03-2007, 17:52
αλλά πολλές άλλες σειρές θα σκότωναν για να έχουν τόσο γαμάτα "fillers" όσο αυτά του BSG.

isxyei alla afto den ta kanei kati kalytero apo fillers :(

Parasight
05-03-2007, 19:06
Όσο για το κάτα πόσο τα συγκεκριμένα fillers είναι "άχρηστα" θα ήθελα να παραθέσω 2 quotes από άτομα που προφανώς αναλύουν τα πράγματα λίγο περισσότερο και τα οποία διάβασα σε άλλο forum, και με τα οποία συμφωνώ απολύτως:

Oso gia to dirty hands, proswpika to karagoustara. Proetoimase ki allo to edafos gia ti diki tou baltar parousiazontas ena diko tou worldview, mas psinei oti exei kai supporters among the fleet, mia xaroula. It barely qualifies as a filler: an mas elegan katey8eian sto epomeno oti den ton misoun oi pantes, 8a legame oti ir8e apo to pou8ena. Ksafnika, well, the guy has a point. :P

Auto einai to kalo toulaxiston, oti auta pou gia "alles" seires 8a htan apla fillers, edw xtizoun xarakthres kai bazoun ta pragmata se ena perspective prin arxisoun pali ta purotexnhmata. In retrospect, nomizw oti pragmatika apolausa auth thn anepishmh trilogia "life in the fleet after New Caprica", ka8ws prepei na 8umomaste oti mporei na gurisame pali sto basiko setting ths seiras, to drifting through space in search of Earth, alla sunebhsan gegonota sto meta3u pou ephreasan tous pantes. Bravo loipon pou gurisan men sto, sigoura pio agaphto, journeying through the stars, alla se kamia periptwsh den pathsan reset button.

To resolution tou epeisodiou ki emena de me trelane, pollh xara kai eutuxia all around, alla apo thn allh, se kalei na pistepseis se mia an8rwpothta h opoia 8elei kati kalutero, 8elei na zhsei armonika xwris ta la8h tou parel8ontos, 8elei na ekmetalleutei auth th deuterh eukairia pou ths do8hke, kai proswpika I'm down with that. Kai auto ginetai xwris ta afelh frou-frou tou Gene Roddenberry, opou h an8rwpothta einai pleon pefwtismenh epeidh... well, epeidh ths KAPNISE. :P

Αν με ρωτάς, έχουν ένα point.
BSG all the way man :headbang:

regularpaul
05-03-2007, 21:34
ρε συ παράσιτε, ελληνοαμερικάνος το γράφει το κείμενο που παρέθεσες?

τες πα, άλλο ήθελα να ποστάρω, για το επεισόδιο 17

πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Parasight
05-03-2007, 22:11
ρε συ παράσιτε, ελληνοαμερικάνος το γράφει το κείμενο που παρέθεσες?
Χαχα, εκτός από αυτό που είπες θα μπορούσε να είναι μόνο φοιτητής στας Αγγλίας :wink:

317, ε;
http://img115.imageshack.us/img115/6672/iconeekpe2.gif

necropethamenos
06-03-2007, 00:09
skaste, molis mpika spiti, den to exw dei akoma

invisistoned
12-03-2007, 09:13
http://rapidshare.com/files/20608250/tlr-bsg.318.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20608248/tlr-bsg.318.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20608244/tlr-bsg.318.part3.rar
http://rapidshare.com/files/20608232/tlr-bsg.318.part4.rar

http://rapidshare.com/files/20608302/bsg318.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20608301/bsg318.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20608304/bsg318.part3.rar
http://rapidshare.com/files/20608268/bsg318.part4.rar

Parasight
12-03-2007, 13:58
Έληξε προχτές το premium rapidshare και θα πάρει βράδυ για να το δω :roll:
Οι φήμες λένε ότι και στο 318 γίνεται πανικός πάντως.

Parasight
19-03-2007, 09:54
Προτελευταίο επεισόδιο του κύκλου, 1st part of season finale 2-parter. Για να δούμε:

http://rapidshare.com/files/21736817/bsg.0319.pro.part1.rar
http://rapidshare.com/files/21736815/bsg.0319.pro.part2.rar
http://rapidshare.com/files/21736818/bsg.0319.pro.part3.rar
http://rapidshare.com/files/21736785/bsg.0319.pro.part4.rar
{OR}
http://www.2xupload.de/file/c5c6e1b47de5f64dc49dfcc0c21f187d/bsg.0319.pro.part1.rar.html
http://files.to/get/398369/63865/bsg.0319.pro.part2.rar
http://dofiles.com/file/1700/bsg-0319-pro-part3.rar.html
http://www.filemonster.net/en/file/5025/bsg-0319-pro-part4-rar.html
{OR}
http://rapidshare.de/files/37680407/bsg.0319.part1.rar
http://rapidshare.de/files/37680409/bsg.0319.part2.rar
http://rapidshare.de/files/37680408/bsg.0319.part3.rar
http://rapidshare.de/files/37680406/bsg.0319.part4.rar

invisistoned
19-03-2007, 11:41
οε οε

cavity
19-03-2007, 16:08
ποιος θα μου γραψει το firefly?

regularpaul
19-03-2007, 23:58
εχωσε το 19 και οι σκηνες του 20 ειναι :shock:

Parasight
20-03-2007, 09:39
Το μεσημέρι θα το δω! Ω ρε φίλε, φαντάζομαι :shock:

invisistoned
20-03-2007, 15:15
αντε να δουμε γιατι το 18 τελειωσε καπως αδοξα.

Τα firefly τα εχω εγω αν θες.

cavity
20-03-2007, 17:27

και ποτε ερχεσαι προς αθηνα?

Parasight
21-03-2007, 09:45
Λοιπόν το 119 έχει στρώσει έτσι τα πράγματα ώστε με ένα μικρό άγγιγμα τα πάντα είναι έτοιμα να γκρεμιστούν στο τελευταίο επεισόδιο! :shock: Δεν τολμάω να κάνω προβλέψεις, το καλό είναι ότι δε θα μας ταλαιπωρήσουν και δεν υπάρχει καμιά διακοπή στη σειρά, άρα τη Δευτέρα θα τα ξέρουμε όλα.

Parasight
26-03-2007, 06:59
Για ελάτε πάρτε εδώ πέρα να δούμε τι θα γίνει.

http://rapidshare.com/files/22809181/bsg.0320.part1.rar
http://rapidshare.com/files/22809186/bsg.0320.part2.rar
http://rapidshare.com/files/22809183/bsg.0320.part3.rar
http://rapidshare.com/files/22809154/bsg.0320.part4.rar
{OR}
http://rapidshare.de/files/37689921/bsg.0320.part1.rar
http://rapidshare.de/files/37689922/bsg.0320.part2.rar
http://rapidshare.de/files/37689923/bsg.0320.part3.rar
http://rapidshare.de/files/37689920/bsg.0320.part4.rar

regularpaul
26-03-2007, 19:44
Ψ Υ Χ Ε Δ Ε Λ Ε Ι Α

Parasight
27-03-2007, 09:02
Όντως, πολλά ναρκωτικά το season finale 8)

Άντε τώρα να περάσει ένα 5μηνο :?

necropethamenos
27-03-2007, 22:44
gamise.

Parasight
28-03-2007, 12:11
Τι 5μηνο λέω παραπάνω, αρχές 2008 θα αρχίσει ο 4ος κύκλος διαβάζω τελικά :|

Τόυλάχιστον θα βγάλουν 2ωρη ταινία κάποια στιγμή από Σεπτέμβρη.

edit: Και μια ωραία ανάλυση: http://darkustv.blogspot.com/2007/03/ba ... inale.html (http://darkustv.blogspot.com/2007/03/battlestar-galactica-season-3-finale.html)

invisistoned
30-03-2007, 09:45
ω μλκ τασπασε. Αντε να περιμενεις τους Νοεμβριους τωρα.

οπως τα λεει ο Parasight, δηλ καπως ετσι:
SCI FI has renewed Battlestar Galactica for a full fourth season, commissioning 22 hour-long episodes of "the best show on television." This will include a special two-hour extended event that will air during fourth quarter 2007 and be released on DVD by Universal Studios Home Entertainment.

cyber_lingas
01-05-2007, 21:03
:P Ένας Adama λείπει μόνο απο το C&C3
Οι καλοί:
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/777/777865/icc3i-command-performance-20070403021800861.jpg

και οι κακοί
http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/article/777/777865/icc3i-command-performance-20070403021800111.jpg

Πάντως η Grace φένεται να βαριέται την ζωή της όταν εμφανίζεται

Scarbaf
10-05-2007, 14:58
Oι κακοί, οι κακοί..
TRICIA ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!!
MARRY ME!!!!

Scarbaf
04-06-2007, 02:41
apla ta espase to season finale!!!

to kserw argisa ligo na to dw,alla...

One Colour Black
21-06-2007, 16:54
Ιησου Χριστε κ Παναγια Παρθενα.Θελω να γινω και εγω ενας Cylon ( καλα,συμβιβάζομαι και με Bill Adama).Θεικη σειρα

Parasight
28-06-2007, 13:54
Έτσι, σιγά-σιγά και σε ανύποπτες στιγμές σκάνε συνεχώς νέοι πιστοί :twisted:

katwrimos
19-07-2007, 01:12
Eida oli ti seira se 5 meres. Teleio epos.

Osoi den sas arese to dirty hands den sas katalavaino. Nomizo oti einai GAMO pou den kolane mono stous vasikous xaraktires alla o kathe enas exei ena diko tou episodio sto opoio einai sto epikentro kai ta episodia me ton chief einai ola 1+1, thimitheite to fragged pou gia mena einai to kalitero episodio sci-fi seiras ever.

To pio gamato sti seira einai oti den deixnoun tin zoi kai ton polemo sto diastima san xaroumeni istoria.

Episis prepei na po zito oi cylons, i koinonia ton anthropon einai mia aisxri diktatoria. Oi cylons fainetai toulaxiston oti apofasizoun me psifoforia antiprosopon ton montelon akoma kai se kairo polemou kai afto einai gamo giati thimizei romaious.

Eimai o monos pou pistevei oti i proedros einai 2000 fores pio diavoliki apo ton Baltar?

O Admiral adama einai episis ena fasistaki, o papadopoulos tou diastimatos. Kai o sintagmatarxis einai o patakos.

O pio gamatos einai o Zarek, o opoios tha eprepe na einai kai proedros an den eixan valei to xeraki tous o papadopoulos kai o patakos.

Scarbaf
19-07-2007, 20:10
Για μένα το καλύτερο επισόδειο είναι το Exodus,Part 2...
Η μόνη μλκία οτι χάνεται το Pegasus! Κρίμα το κτήνος...

Πάντως όσοι γουστάρετε παιχνίδια με διαστημοκαταστάσεις, δοκιμάστε το o-game (http://ogame.gr/). Έχουμε και συμμαχία επηρεασμένη από την σειρά ( 12 Colonies ).

Και μια γαμάτη φωτό:
http://www.scifitv.fr/SCIFI/ASSETS/Images/286907/bsg_galactica_800.jpg

cyber_lingas
11-10-2007, 19:22
:D
we're going the wrong way!!! (http://www.youtube.com/watch?v=VysVxz2_rQg)

cyber_lingas
20-11-2007, 03:06
Λοιπόν....;
Εντυπώσεις απο το Razor? :-o

Και για όσους δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα... http://btjunkie.org/torrent/Battlestar- ... 6507be130f (http://btjunkie.org/torrent/Battlestar-Galactica-Razor-2007-Dvdrip-Xvid-AC3-2-0/252069d704ce841e954e917868ada5c2546507be130f)

invisistoned
20-11-2007, 10:02
επιτελους :-o

cyberlingas τα razor "flashbacks" ειναι ανεξαρτητα? Ή ολα μαζι κανουν το razor?

(Μην πεις τπτ ~περιεργο γιατι δεν το εχω δει ακομα.)

Parasight
20-11-2007, 11:12
Μουνάρες είδα Razor!
Τι να λέμε τώρα, είχε χτυπήσει και κόκκινο η ανυπομονησία λόγω στέρησης, το κατάπια με τη μία. Πέρασε μιάμιση ώρα κι εμένα δε μου φάνηκε ούτε μισή.
Γενικά καλύπτει κάποια κενά της πορείας του Pegasus πριν βρει το Galactica, αλλά έχει πολύ περισσότερο ζουμί από αυτό. Μέχρι και hints για τα μελοντικά επεισόδια του BSG υπάρχουν, σε σημείο να ανεβάζουν την ανυπομονησία ακόμη περισσότερο. Καλύτερα να μην πω άλλα, θα είναι κρίμα να spoiler-ιάσω. Άλλωστε όσοι είναι να το δείτε, θα (και πρέπει να) το δείτε.
Τι να λέμε, η κορυφαία σειρά όλων των εποχών.

cyberlingas τα razor "flashbacks" ειναι ανεξαρτητα? Ή ολα μαζι κανουν το razor?Ανεξάρτητα είναι τα flashbacks, όπως και τα 10 webisodes με την κατοχή στον New Caprica στην αρχή του τρίτου κύκλου.

katwrimos
20-11-2007, 19:59
psiloapogoiteusi itan to razor. Yperfortomeno me vareta kai xiliopaigmena concepts (maxes enantion yperoplon klp, ante me to kalo na anatinaksoun kai to death star).

Ta dio pragmata pou kanoun to BG na ksexorizei einai i foveri katapliktiki kai yperoxi koinonia tou proletariatou ton cylons kai i diarkis maxi ton dimokratikon humans enantia sti stratiotiki diktatoria pou prospathei na epivalei o adama kai o falakros yparxigos tou (pou miazei me ton patako btw).

BG pou den peristrefetai giro apo ta parapano stoixeia einai epomenos mapa.

Parasight
21-11-2007, 12:27
psiloapogoiteusi itan to razor. Yperfortomeno me vareta kai xiliopaigmena concepts (maxes enantion yperoplon klp, ante me to kalo na anatinaksoun kai to death star).
Εχμ πού τα είδες τα υπερόπλα; :?
Τεσπα γούστα είναι αυτά, άλλωστε είναι το ίδιο το BSG που έχει ανεβάσει τα standards τόσο πολύ. Άλλωστε το Razor είχε σαν κύριο θέμα του τις συνέπειες αυταρχικής και δικτατορικής αρχής (βλέπε admiral Kane). Να μην πούμε για χαρακτήρες, έτσι; Μπροστά στο BSG, το Star Trek πια φαντάζει σαν Μπομπ Σφουγγαράκης στα μάτια μου.

Scarbaf
30-11-2007, 01:13
ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

μα καλά κανείς δεν είναι το νέο επισόδιο (διπλάσιο απ'το κανονικό παρακαλώ) ?

τα έσπασε!

η μλκία είναι οτι τώρα το επόμενο είναι τον Μάρτιο και έμεινα με το πουλί στο χέρι...

regularpaul
30-11-2007, 18:25
για το Razor μιλάς ή όντως βγήκε το 1ο επεισόδιο?

Parasight
01-12-2007, 00:52
Για το Razor μιλάει, εννοείται ρε :D

SCARBAF ΞΥΠΝΑ!

:D :P 8)

invisistoned
02-12-2007, 16:16
μμμ οχι τοσο καλο οσο θα ηθελα το razor, ομως ανοιξε η ορεξη για τα επομενα επεισοδια.

μεχρι τον μαρτιο ομως εχει καιρο.. θα ψαxτουμε με τα masters of sci-fi.

Scarbaf
03-12-2007, 15:18
Για το Razor μιλάει, εννοείται ρε :D

SCARBAF ΞΥΠΝΑ!

:D :P 8)

:oh: :oops:

εχμμμ, ναι, ούτε καν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τα προηγούμενα ποστς. ωραίος!

Nodoordonotthereisnotry
21-03-2008, 23:55
Λοιπόοοον. Σήμερα τελείωσα "μονοκοπανιά" σε διάστημα μερικών εβδομάδων φαντάζομαι( Ι blame the bandwidth throttling) και τις 3 seasons. Τι να πρωτοπεί κανείς; Έπος, έπος και πάλι έπος. Τι αερομαχίες(δεν έχω δει πουθενά-ούτε καν σε ταινίες- κάτι που να πλησιάζει αυτήν την τελειότητα), τι χαρακτήρες( Gaius Baltar, Bill Adama και τα ρέστα), τι μουσικές, τι γκόμενες, τι πλοκές, τι,τι,τι..Σε κάθε επεισόδιο επιβάλλεται να σου σηκώνεται η τρίχα και να λες μέσα σου: "ωχ , τι βλέπουμε ρε μλκες!! :shock: ". Πωωω, ειδικά στο s02e18 νομίζω, τρελάθηκα. Πολύ σωστά το έθεσε ο Phoebus, έχει ένα μέρος της αισθητικής του Star Wars και πιστεύω πως δε θα ήταν ιεροσυλία αν το αποκαλούσαμε το "νέο" Star Wars. Πραγματικά πατεί κάτω οποιαδήποτε αντίστοιχη σειρά προσπαθώ να θυμηθώ.

Υστερόγραφο: Τα 'σπασε και το season finale.

edit: Letterman - Top 10 Reasons to Watch the New Season of BSG (http://www.youtube.com/watch?v=MxkNjHgAZm0&feature=related) :rofl: Ο λόγος της Lawless!!! :lol:

Parasight
22-03-2008, 02:15
edit: Letterman - Top 10 Reasons to Watch the New Season of BSG (http://www.youtube.com/watch?v=MxkNjHgAZm0&feature=related) :rofl: Ο λόγος της Lawless!!! :lol:
Αχαχαχαχα τα'σπασε όντως :rofl: Επίσης, Νο.6 και Tigh :D

Nodoorasoufsjsfghjkiduf welcome on board αλλά δες και Razor ε :wink:

invisistoned
22-03-2008, 11:43
πλησιαζουν οι μερες...

cyber_lingas
22-03-2008, 17:58

Βγήκαν και με κοστούμια απο την σειρά....:P
Τους βλέπω σαν τον Κιρκ να καταντάνε και αυτοί, μετά το finale της σειράς να τριγυρνάνε σε sci-fi συνέδρια... :twisted:

invisistoned
04-04-2008, 19:04
σημερα ξεκινα season 4...

Nodoordonotthereisnotry
05-04-2008, 00:49
omg. τρέχω.

edit: πω πω πω πω. Γκάιους!!!

Parasight
05-04-2008, 15:28
Το είδατε;

ΡΕ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;!!!

wino
05-04-2008, 15:52
θα σας φτάσω ρε μουνάκια

Nodoordonotthereisnotry
05-04-2008, 16:56
Ναι, το'δαμε και μας άρεσε.

katwrimos
05-04-2008, 17:59
oraio itan, kamia sxesi me ti malakia to razor

wino
14-04-2008, 10:48
η τέταρτη season θα είναι και η τελευταία?

Parasight
14-04-2008, 11:10
^Ναι. Και αυτό μόνο ως καλό μπορώ να το εκλάβω.

katwrimos
14-04-2008, 12:15
kai to deftero episodio gamise, idios oi faseis me tous cylons

cloud
15-04-2008, 02:29
Μέχρι που θα κρατήσει η ιστορία με την Ρόσλιν και τις προφητείες; (είμαι στα πρώτα επισόδια του δεύτερου κύκλου)
Με κούρασε.

Parasight
15-04-2008, 15:20
Παράτα το αν κουράστηκες κιόλας.

wino
15-04-2008, 15:35
ta cylonika gkomenakia einai eth fwtos mprosta e? E?

cloud
15-04-2008, 15:50

Δλδ αυτή είναι η βασική πλοκή ως το τέλος του κύκλου; Η Ρόσλιν, οι προφητείες και τα κλισέ;
Κρίμα τότε γιατί ξεκίνησε καλά.

Nodoordonotthereisnotry
16-04-2008, 00:57
ποια κλισέ; πείτε μου και μένα ρε.. :?

Parasight
16-04-2008, 09:47

Δλδ αυτή είναι η βασική πλοκή ως το τέλος του κύκλου; Η Ρόσλιν, οι προφητείες και τα κλισέ;
Κρίμα τότε γιατί ξεκίνησε καλά.
Η βασική πλοκή της σειράς είναι.
Εκτός από τα κλισέ, ούτε εγώ το κατάλαβα αυτό. Τι εννοείς;

Parasight
20-04-2008, 01:52
Το 403 μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά!
Από την άποψη του ότι συνειδητοποιήσαμε ότι τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή η οποία μπορεί να κοπεί ανά πάσα στιγμή. Σαφώς και δε θα ήταν σοφό να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου από το 3ο μόλις επεισόδιο, αλλά πήραμε σαφώς το μήνυμα που έπρεπε με σχετικά μικρό τίμημα (το θάνατο ενός απλά δευτεροκλασάοτυ χαρακτήρα)

Nodoordonotthereisnotry
20-04-2008, 17:23
Αν δεν υπήρχαν οι μηχανικοί τα raptors δε θα μπορούσαν να πετάξουν ούτε ένα fracking μέτρο.

wino
20-04-2008, 20:50
loipon teleiwsa deuterh season, kai perimenw na katevei h trith twra.

To telos ths deuterhs season einai e3airetiko, alla galactica xwris starbuck? Pws psh8hke na katevei kai na meinei me ton lao? Ti sou kanei o erwtas...
Baltar parolo pou einai polu emetikos einai o pio endiaferwn xarakthras eukola. Starbuck h pio sumpa8htikh. Admiral Adama polu spa8i re paidi mou..., nta3ei vale ligo nero sto krasi sou.

Epishs Tricia helfer...

wino
28-04-2008, 00:46
Βρίσκομαι λίγο μετά τη μέση της τρίτης περιόδου και έχω δύο ερωτήσεις προς αυτούς που είναι up to date με τη σειρά

1.) θα δούμε κανέναν από τους 5 cylons που έχουν απομείνει?

2.) στο ναό που ο chief προσπαθούσε να βρει το μάτι του Δία η Ζήνα είδε τα πρόσωπα των 5 cylons, ποια είναι η σχέση τους όμως με την 13 φυλή και το δρόμο προς τη γη?

regularpaul
29-04-2008, 12:33
wino, μπροστά σου έχεις μερικά από τα κορυφαία επεισόδια galactica
αντί να ρωτάς τι θα γίνει στη σειρά απλά δες την!

ο parasight έχει τόσο συγκλονιστεί με το 4ο της 4ης σεζόν
που σταμάτησε να ποστάρει? :D

wino
29-04-2008, 13:37
sto deutero erwthma mou 8a dw8ei apanthsh?
Giati den to epiasa akrivws ti paixthke, kai poia h sxesh twn cylons me to eye of jupiter,

tespa, to s/k logika 8a eimai etoimos gia 4 season

Deggial
01-05-2008, 12:16
Giati den to epiasa akrivws ti paixthke, kai poia h sxesh twn cylons me to eye of jupiter,

Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι πως η κουλτούρα των Cylons επίσης περιέχει παρόμοια αποκρυφιστικά στοιχεία με την προφητεία των humans, γι' αυτό και αναζητούν το Eye of Jupiter - μόνο που από την πλευρά τους δεν αφορά την εύρεση της Γης, αλλά την ανακάλυψη των πέντε άγνωστων humanoid Cylons (νομίζω ο Gaius το αναφέρει ρητά αυτό, όταν συζητά με ένα Three).

Τα επεισόδια που δεν έχεις δει ακόμα έχουν διαρκώς σχέση με τους πέντε χαμένους Cylons.

wino
01-05-2008, 12:31

Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι πως η κουλτούρα των Cylons επίσης περιέχει παρόμοια αποκρυφιστικά στοιχεία με την προφητεία των humans, γι' αυτό και αναζητούν το Eye of Jupiter - μόνο που από την πλευρά τους δεν αφορά την εύρεση της Γης, αλλά την ανακάλυψη των πέντε άγνωστων humanoid Cylons (νομίζω ο Gaius το αναφέρει ρητά αυτό, όταν συζητά με ένα Three).

Τα επεισόδια που δεν έχεις δει ακόμα έχουν διαρκώς σχέση με τους πέντε χαμένους Cylons.

thx kat arxhn,
auto pou den epiasa einai giati to eye of jupiter na sxetizetai me tous 5 cylons, afou upoti8etai oti ftiaxthke prin kan dhmiourgh8oun oi cylons. Exw ftasei sto episodeio pou xanoume th thrace meta apo tria oxi toso endiaferonta episodeia epistrefoume sthn kentrikh istoria nomizw.
to razor pote kukloforhse? meta thn trith season? Rwtaw gia na dw pote 8a to dw

Deggial
01-05-2008, 12:46
auto pou den epiasa einai giati to eye of jupiter na sxetizetai me tous 5 cylons, afou upoti8etai oti ftiaxthke prin kan dhmiourgh8oun oi cylons.

Και ο ναός κατασκευάστηκε για να εκπληρώσει μία προφητεία 4000 χρόνια μετά. :P Η σημασία του Eye of Jupiter δεν είναι διαφορετική από αυτή των humans, και οι δύο βασίζονται στις θρησκευτικές τους παραδόσεις.

Οι Cylons διατηρούν μέρη της συλλογικής γνώσης των ανθρώπων, οπότε είναι λογικό η θρησκεία τους να υιοθετεί, έστω και διαστρεβλωμένα, πολλά στοιχεία της πολυθεϊστικής θρησκείας των αποικιών. Πήραν τον μύθο του Temple of Five και τον προσάρμοσαν στην δική τους μονοθεϊστική θρησκεία.

to razor pote kukloforhse? meta thn trith season? Rwtaw gia na dw pote 8a to dw

Δε το' χω δει ακόμα, αλλά το Razor αφορά την ιστορία του Pegasus πριν συναντηθεί με το Galactica (κάτι που συμβαίνει στη δεύτερη σεζόν ή θυμάμαι λάθος;). Οπότε μάλλον μπορείς να το δεις όποτε θες, ανεξάρτητα από τη σειρά.

wino
01-05-2008, 12:54
Ok, dekto
epishs mourh ths zena otan eide ton teleutaio cylon! Prepei na einai kapoios pou exei perasei polla apo tous cylons, sth new caprica isws?
Hmmm, den nomizw na einai autos, den kollaei dld...

Deggial
01-05-2008, 13:00
Ok, dekto
epishs mourh ths zena otan eide ton teleutaio cylon! Prepei na einai kapoios pou exei perasei polla apo tous cylons, sth new caprica isws?
Hmmm, den nomizw na einai autos, den kollaei dld...

Καλά, περίμενε να δεις τέλος τρίτης σεζόν - τέταρτη σεζόν να πορωθείς με τους Cylons. :P

wino
01-05-2008, 13:07
perimenw pws kai pws!
Polu kalh seira. Den to perimena na einai toso gamath. Sci-fi seira pou na exei tis maxes kai ta dogfights se deuterh moira! Poio polu endiaferei h istoria kai oi xarakthres para oi maxes. Mono auto ftanei dld.

wino
01-05-2008, 13:57
hdh goustarw cylons.
Number six...

katwrimos
02-05-2008, 02:49
o deggial einai xalara cylon kai ego xalara cylon wannabe!

wino
02-05-2008, 11:19
oloi eimaste cylons file mou

wino
04-05-2008, 14:21
w 8eoi

w 8eoi

w 8eoi

w 8eoi

Poso gamhse to season finale!!!!!!

O XO cylon???????????
De ginontai auta ta pragmata! Tragikh eirwneia kai gia chief
Kai to tragoudi sto telos omorfo
Kai starbuck pisw kai ti allo 8eleis. Tetoio season finale den paizei na exw 3anadei.
H seira einai polu ompros
Monh 3enera pou logika 8a xasoume ton apollo apo CAG

Parasight
06-05-2008, 06:35
ο parasight έχει τόσο συγκλονιστεί με το 4ο της 4ης σεζόν
που σταμάτησε να ποστάρει? :D
Χθες βράδυ γύρισα σπίτι μετά από 10 μέρες ρε :P
Δεν είδα τίποτα ακόμα. Σήμερα.

Parasight
07-05-2008, 09:42
Polu kalh seira. Den to perimena na einai toso gamath. Sci-fi seira pou na exei tis maxes kai ta dogfights se deuterh moira! Poio polu endiaferei h istoria kai oi xarakthres para oi maxes. Mono auto ftanei dld.
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω αυτά σε άσχετους για να δουν κάτι διαφορετικό και μου απαντάνε "σιγά μην κάτσω να δω διαστημική σειρά με μπλιμπλίκια και πίου-πίου." Τι να πεις :|

Τεσπα, είδα επιτέλους μαζί 404 & 405 και ζω για τη στιγμή που θα σπάσει για τα καλά ο Chief και θα γίνουν όλα κόλαση! Αφού περίμενα να γίνει ήδη από το 405 αλλά στο τέλος έδωσε το χέρι στον Baltar και ξενέρωσα :P
Έλα πάμε μωρή Starbuck :twisted:

wino
07-05-2008, 12:57
Autos pou 8a meinei spa8i pantws einai o Anders, de mou fainetai na alla3ei, sto 403 eimai kai klassika h kariola alla3e prwth, eimai polu periergos kai gia XO, o opoios edwse ena korufaio monologo sto telos tou tritou kuklou:
My name is Saul Tigh, I am an officer in the Colonial Fleet. Whatever else I am, whatever else it means, that's the man I want to be. And if I die today, that's the man I'll be.

Kai ton chief den mporw na ton psuxologhsw alla pisteuw oti telika 8a alla3opistisei kai autos

Thn exoume gamhsei san eidos

wino
10-05-2008, 16:01
http://rapidshare.com/files/113887145/b ... .part1.rar (http://rapidshare.com/files/113887145/bsg.0406.part1.rar)
http://rapidshare.com/files/113887127/b ... .part2.rar (http://rapidshare.com/files/113887127/bsg.0406.part2.rar)
http://rapidshare.com/files/113887113/b ... .part3.rar (http://rapidshare.com/files/113887113/bsg.0406.part3.rar)
http://rapidshare.com/files/113887061/b ... .part4.rar (http://rapidshare.com/files/113887061/bsg.0406.part4.rar)
{OR}
http://netload.in/dateidc99dbcff08ae00e ... t1.rar.htm (http://netload.in/dateidc99dbcff08ae00e2cb03a8a2d1ccdfe/bsg.0406.part1.rar.htm)
http://uploaded.to/file/y5oufe/bsg.0406.part2.rar
http://www.files.to/get/271558/xsgphfo8e1
http://www.load.to/?d=DXLMvSNkut
{OR}
http://rapidshare.de/files/39366115/bsg.0406.part1.rar
http://rapidshare.de/files/39366119/bsg.0406.part2.rar
http://rapidshare.de/files/39366118/bsg.0406.part3.rar
http://rapidshare.de/files/39366100/bsg.0406.part4.rar
{OR}
http://netload.in/dateifbb1a9105f2c812b ... tv.avi.htm (http://netload.in/dateifbb1a9105f2c812bf2019f813092d1b6/battlestar.galactica.406.readnfo.hdtv-0tv.avi.htm)

ela na 3upname

Parasight
13-05-2008, 12:52
Τι άλλο θα γίνει επιτέλους, όλα τούμπα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο!

wino
14-05-2008, 01:10
[spoiler:1s6ma7xt]Λοιπόν έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι 5 κρυμένοι cylons σχετίζονται κάπως με τη 12 φυλή, αυτή τους έστειλε για να δείξουν το δρόμο στους ανθρώπους, έχουν κρυμμένες πληροφορίες για το πως θα πάνε στη Γη, για αυτό και καθώς πλησίαζαν το ionian nebula ενεργοποιήθηκαν, ακούω στοιχήματα για τον πέμπτο...[/spoiler:1s6ma7xt]

cyber_lingas
14-05-2008, 01:30
[spoiler:njgst2f9]Λοιπόν έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι 5 κρυμένοι cylons σχετίζονται κάπως με τη 12 φυλή, αυτή τους έστειλε για να δείξουν το δρόμο στους ανθρώπους, έχουν κρυμμένες πληροφορίες για το πως θα πάνε στη Γη, για αυτό και καθώς πλησίαζαν το ionian nebula ενεργοποιήθηκαν, ακούω στοιχήματα για τον πέμπτο...[/spoiler:njgst2f9]

Ε, την Παρασκευή που θα ξυπνήσει η Ζήνα, θα μας πεί ποιος είναι και ο πέμπτος....(σιγα μην το πουν απο τώρα :P)
Πάντως ο μόνος που δεν ειναι σιγουρα ειναι o Baltar...επειδή είναι ο πιο προφανής...μαλακία θα ήταν...

wino
14-05-2008, 01:34
[spoiler:26owpcml]Λοιπόν έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι 5 κρυμένοι cylons σχετίζονται κάπως με τη 12 φυλή, αυτή τους έστειλε για να δείξουν το δρόμο στους ανθρώπους, έχουν κρυμμένες πληροφορίες για το πως θα πάνε στη Γη, για αυτό και καθώς πλησίαζαν το ionian nebula ενεργοποιήθηκαν, ακούω στοιχήματα για τον πέμπτο...[/spoiler:26owpcml]

Ε, την Παρασκευή που θα ξυπνήσει η Ζήνα, θα μας πεί ποιος είναι και ο πέμπτος....(σιγα μην το πουν απο τώρα :P)
Πάντως ο μόνος που δεν ειναι σιγουρα ειναι o Baltar...επειδή είναι ο πιο προφανής...μαλακία θα ήταν...

Βασικά Baltar και Thrace είναι πολύ προφανείς, βασικά θα έβγαζα Adama, Roslin αλλά μετά τον πανικό που έγινε με τους άλλους 4 όλα είναι πιθανά

cyber_lingas
14-05-2008, 04:09
Άντε θα το πώ...
στην φώτο που κυκλοφόρησε το το φθινόπωρο
http://farm3.static.flickr.com/2158/2177726792_7b0e59cfbd_b.jpg
η θέση του Ιούδα είναι κενή...:P (επίσης ο Ronald D. Moore δήλωσε: Yeah. I said that. I probably shouldn’t have said that [laughs] but I have said that. So, yeah [that is the case, the final Cylon is not any of the people in the photo]. )

Και ο Number Two είχε πεί,στην Ρόσλιν, στον πρώτο κύκλο...Adama is a cylon... ποιός Adama λείπει απο την φώτο; :D

Parasight
14-05-2008, 09:11
^Μόνο ο νεκρός Adama. Would make sense! :shock:

Scarbaf
14-05-2008, 09:25
:shock: λες?

wino
14-05-2008, 10:41
oxi o nekros re paidia, mlkia, kalutera na einai o lakis o gaeta 3erw gw, mporei na einai kai arxidia vevaia auto pou eipe,

edit: ase pou mporei na exei kai kanena e3wgamo o bill, alla gia na einai cylon to paidi 8a prepei na einai kai h mana h o pateras e?
Ara malakies...

Parasight
14-05-2008, 10:52
Τι λε ρε, το να είναι ο Zak ο τελικός cylon γαμάει απεριόριστα! Και μάλιστα, με κάθε τρόπο που μπορώ να σκεφτώ. Πάρε μόνο πόσο επηρρεάζονται Bill, Apollo, Starbuck. Δε χρειάζεσαι και τίποτα άλλο :P

wino
14-05-2008, 10:57
malakia omws den einai na mhn ton exoume dei?
Tespa, ase pou an den exei pai3ei kamia uio8esia, duskolo na einai cylon

edit: to maxairi tou chief, einai to maxairi pou diale3e o locke otan htan pitsirikas?

cyber_lingas
14-05-2008, 14:07
Μα εγω δεν μίλησα για τον νεκρο γιό ... υπάρχει και άλλος ένας adama στο galactica...:D

wino
14-05-2008, 14:09
o apollo einai sth fwto, uparxei kai allos?

edit: trivia: ektos an ennoeis ton apollo ths arxikhs seiras 8)

Deggial
14-05-2008, 16:10
Αμφιβάλλω αν έχει πράγματι αξία η κατηγορία για τους Adama, αλλά εάν ισχύει υπάρχουν τρεις ύποπτοι:
- η CO Dualla ή Dee, ως πρώην σύζηγος του Lee Adama
- ο Zak Adama, το οποίο είναι η λιγότερο πιθανή εκδοχή
- η Tamara Adama, αδερφή του Admiral William Adama, μιας και υπάρχει σχετικό sub-plot στο spin-off series Caprica.

IMO, αποκλείεται ο πέμπτος Cylon να μην είναι κάποιο βασικό πρόσωπο της σειράς που ήδη ξέρουμε, οπότε επενδύω στην Dee.

wino
14-05-2008, 16:19
egw 8a pontarw sto palio apollo, kai vlepoume...

cyber_lingas
14-05-2008, 16:54
Ε,ναι η Dee Adama ειναι :P(λέω εγώ)

wino
14-05-2008, 16:57
gia na doume gia na doume...
8a arghsoun na mas ton dei3oun pantws

edit: opoios kai na nai pantws, 8a einai kai akuro kai anamenomeno tautoxrona, apo autous sth fwto 8a evaza ta lefta mou sto Helo mono

Nodoordonotthereisnotry
15-05-2008, 01:47
Δε ξέρω ρε παιδιά..εγώ στην αρχή έλεγα για Baltar επειδή μπορούσε να κάνει το λεγόμενο "projecting", αλλά λόγω ιστορίας με six, λες ας πάει στο διάολο.. αλλά η αγαπημένη μου επιλογή ήταν, είναι και θα είναι ο Admiral. Γι'αρχή, νομίζω πως ο Baltar δε πρόλαβε ποτέ να ολοκληρώσει το cylon detection test του στον πρώτο κύκλο για τον Adama. So far, so good. Μετά είδαμε πως έκαμνε projecting σε ένα επεισόδιο που έβλεπε τη γυναίκα του. Ωραία. Και τρίτον τι πιο επικό και τραγικό θα ήταν αν αυτός που οδηγούσε τόσο καιρό το ανθρώπινο είδος στον πόλεμο με τους cylon ήταν και ο ίδιος cylon!

wino
15-05-2008, 01:55
koita apo th mia 8a htan poly gamato na einai h o adama h h roslin kai egw sthn arxh autous upopsuastika kai goustara alla apo thn allh 8a einai kai ligo mataio olo auto to ta3idi gia diafugh afou diaole odhgos einai ex8ros.
Epishs mhn 3exname kai ta projection ths starbuck vevaia alla kai emena mou fainetai poly profanes na einai auth, o baltar einai ena teleiwmeno lamogio kai tipota perissotero kai gia auto ton agapame.
Den 3erw, 8a goustara poly na einai kanenas apollo alla den ginetai, dee einai mia kalh epilogh opws kai o geata px, epishs to sugnwmh ths zhna sto nao phgaine ston XO h se kapoion allo? Pantws me tous 4 allous meiwsane poly tis epiloges gia ton final one. Kai eimai kai poly periergos na dw ti 8a kanoun telika oi alloi, 8a geutoun th skoteinh pleura ths dunamhs san ton anakin h 8a meinoun spa8ia san ton luke?

Nodoordonotthereisnotry
17-05-2008, 13:43
Πόσο γάμησε.. [spoiler:2ymuxwi4]Jump![/spoiler:2ymuxwi4]

wino
17-05-2008, 14:18
gia na doume, gia na doume

Deggial
17-05-2008, 14:28
Πολύ μπουρδέλο η κατάσταση.

cyber_lingas
18-05-2008, 03:49
Και αυτο το κωλομικρο, το ημίαιμο, σα να βγηκε απο τo Omen είναι...

wino
18-05-2008, 12:43
panikos

[spoiler:1o5eczg6]mh mou skotwnete allo number six[/spoiler:1o5eczg6]

Phoebus
20-05-2008, 00:32
[spoiler:35vu95ha]Εγώ πιστεύω ότι όλοι είναι Cylons. Όταν βρουν την Γη, θα βρουν και στοιχεία που θα δείχνουν πως ο πρώτος πόλεμος με τους Cylons τελείωσε διαφορετικά. Οι Cylons σκότωσαν όλη την ανθρωπότητα. Μετά από πολλά χρόνια, οι Cylons κατάλαβαν τη μαλακία τους και προσπάθησαν να "κατασκευάσουν" μια νέα ανθρωπότητα. Αλλά τόσο καλή ήταν η δουλειά τους που η ανθρώπινη φύση που δημιούργησαν κουβαλούσε τα ίδια ελαττώματα. Νέος πόλεμος μεταξύ Cylons + "ανθρωπότητας". Οι Cylons επιστρέφουν με τα 12 μοντέλα. Μοντέλα που είναι φτιαγμένα να ΜΗΝ κουβαλάνε τα ίδια ελαττώματα.. όμως η ιστορία άλλα δείχνει.[/spoiler:35vu95ha]

wino
20-05-2008, 01:08
γαμάτη θεωρία! Να σου πω την αλήθεια δε συμφωνώ αλλά είναι πολύ έξυπνη, βέβαια η σειρά είναι αρκετά μαύρη για να έχει πιθανό ένα τέτοιο τέλος αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι τέτοιο.

Scarbaf
20-05-2008, 01:31
ρε τι επισοδιάρα ήταν αυτή!?!?!?!?!?

Parasight
20-05-2008, 08:26
Ο final cylon λοιπόν είναι πάνω στο Galactica και σχεδόν αποκλείω την Dee, αφού την έχουμε δει μόλις 2 δευτερόλεπτα σε 7 επεισόδια. Δλδ αν ήταν να παίξει τόσο βασικό ρόλο είναι αδικαιολόγητο όλο αυτό το κλάσιμο.
Helo & Gaeta παίζουν επίσης για μένα, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο το "adama is a cylon" part.

wino
20-05-2008, 10:17
kala to oti thn exoun dei3ei ligo de shmainei kai kati, mporei na ths afierwsoun kapoio episodeio argotera, etsi kai alliws exei dromo pisteuw mexri na mas dei3oun ton final one. An pistepsoume th fwto pou postartistike sthn prohgoumenh selida oute o helo einai an kai egw e3akolou8w na pontarw ston apollo tou arxikou battlestar galactica

cyber_lingas
20-05-2008, 15:29
Άμα ήταν ο Helo, τότε η Hera δεν είναι το πρώτο hybrid και τσάμπα όλος ο ντόρος τόσο καιρό....και οι cylon δεν μπορούν να κάνουν παιδιά μεταξύ τους(ή μπορούν...; :| )
(By the way και το μούλικο του Chief hybrid είναι αλλα δεν έχει ασχοληθεί κανείς ακόμα...)

Parasight
21-05-2008, 09:18
Α ναι σχωράτε με, ξέχασα ότι και ο Helo είναι στη φωτογραφία.

Ναι, και του Chief hybrid είναι, αλλά ως τώρα δεν το ξέρει κανείς εκτός των τεσσάρων. Γι'αυτό οι Cylons δίνουν τόσο τεράστια σημασία μόνο στη Hera.
Πάντως θα έχει πλάκα να είναι ο Gaeta. Να μάθει ότι με ένα download (οκ αν δεν καταστρέψουν το hub στο επόμενο) μπορεί να έχει νέο πόδι :!:

Karmakosmic
28-05-2008, 01:40
Βγήκε καινούργιο;

Nodoordonotthereisnotry
28-05-2008, 12:09
Όχι, λόγω eurovision, δεν είχαμε LOST, BSG & Doctor Who αυτήν την εβδομάδα.

edit: παρατηρώ μία κινητικότητα όσον αφορά το BSG, θα το ερευνήσω και θα αναφέρω αναλόγως.

edit #2: βγήκε το καινούριο. Οι πληροφορίες μου λένε πως τα 3 τελευταία της mid season θα προβάλλονται στην αγγλία πριν προβληθούν στην Αμερική..αυτά είναι!

edit #3: το είδαμε κιόλας!!

Scarbaf
29-05-2008, 16:25
υποτιτλοι παιζουν? δεν εχω βρει πουθενα!

Nodoordonotthereisnotry
29-05-2008, 23:50
Δυστυχώς, δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το ζήτημα. :(

wino
30-05-2008, 01:45
gia peite gia to lampin, sthn arxh mou eixe fanei tragikos me skatohype gualia hliou kai alhteia alla siga siga arxizw na ton goustarw olo kai pio polu. Wraios xarakthras, exei polla na dwsei, kaluteros apo tous tragikous gaeta kai dualla dld.

[spoiler:3hxx2nm8]ti ston poutso exei paixtei me tous final five kai th fulh pou phge sth gh peite moy alh8eia[/spoiler:3hxx2nm8]

Parasight
01-06-2008, 20:27
[spoiler:1t8vszy9]ti ston poutso exei paixtei me tous final five kai th fulh pou phge sth gh peite moy
alh8eia[/spoiler:1t8vszy9]
Εμ αυτό προσπαθούμε να δούμε όλοι μέχρι το τέλος της σειράς ντε :P

Κατά τα άλλα, Husker is back και δε συμμαζεύεται! Lampkin επίσης θεός και πραγματικά περίμενα κάποια στιγμή να γυρίσει. Άντε να δούμε τι θα γίνει που έχουν γίνει σκατά όλα.

cloud
03-06-2008, 17:35
Πείτε μου λίγο πως τοποθετείται χρονικά το Razor κι αν αξίζει να το δει κανείς. Επίσης τι διάρκεια έχει;

wino
03-06-2008, 22:14
to razor anaferetai sto battlestar pegazus, 3ekinaei apo thn epi8esh twn cylons kai ftanei mexri pou ginetai arxhgos tou o apollo. Se auto prwtagwnisths einai enas neos xarakthras pou den emfanizetai sth seira, kai oti sxetiko elege gia thn istoria tou battlestar galactica anafer8hke se prosfato episodeio. Kapou miamish wra einai, oxi tipota to sugklonistiko alla vlepetai euxarista

Nodoordonotthereisnotry
07-06-2008, 18:28
Βγήκε καινούριο, τα bondiασε όσο λίγα.

Deggial
07-06-2008, 19:01
Θα καθυστερούν πολύ οι αποκαλύψεις, γαμώ τον Άγιο Φερνάνδο;

Parasight
10-06-2008, 10:34
Κάτσε ντε, με την τσίμπλα στο μάτι είναι ακόμη η Ζίνα, να μην πιει έναν καφέ; :P

wino
10-06-2008, 11:50
spoiler?

cyber_lingas
10-06-2008, 15:33
Lol, έτσι που τον έφαγε η Ζήνα τον άλλο, περίμενα να βγάλει μια αμαζόνικη κραυγή και να πηδήξει πάνω στο cylono-άλογο της.

Deggial
10-06-2008, 16:01
[spoiler:fypqonr8]Βασικά εγώ περίμενα να πεθάνει ο Μπάλταρ (επιτέλους) και να αναστηθεί μετά από τρεις μέρες. :P[/spoiler:fypqonr8]

Nodoordonotthereisnotry
10-06-2008, 23:18
Lol, έτσι που τον έφαγε η Ζήνα τον άλλο, περίμενα να βγάλει μια αμαζόνικη κραυγή και να πηδήξει πάνω στο cylono-άλογο της.

Α-λε-λε-λε-λε-λε shiiii iiii i iiiiiiiii eeee... Η Gabrielle είναι ο 5oς Cylon.

wino
12-06-2008, 01:30
?

cloud
13-06-2008, 00:46
Η γαβριέλλα μωρέ, η ξανθούλα γκόμενα της ζήνας

wino
13-06-2008, 01:24
κάηκα...

Deggial
14-06-2008, 13:57
Ουφ, άντε τώρα υπομονή ως τον Γενάρη.

wino
14-06-2008, 14:29
ερώτηση και αν θες μου απαντάς σε πμ, τον μαθαίνουμε τον τελευταίο?

Deggial
14-06-2008, 14:31
ερώτηση και αν θες μου απαντάς σε πμ, τον μαθαίνουμε τον τελευταίο?

[spoiler:sjp34p0r]Όχι. Αλλά μαθαίνουμε μία πληροφορία γι' αυτόν.[/spoiler:sjp34p0r]

Nodoordonotthereisnotry
14-06-2008, 15:12
Εδώ γίνονται τόσα και τόσα και σεις κολλήσατε στον 5o;

cyber_lingas
14-06-2008, 23:54
[spoiler:kztq2o4w]Όχι. Αλλά μαθαίνουμε μία πληροφορία γι' αυτόν.[/spoiler:kztq2o4w]

[spoiler:kztq2o4w]Τι εννοείς; Οτι και καλά δεν είναι στον στόλο; Μπορεί απλά να μην τον είχε δεί η πολέμαρχος[/spoiler:kztq2o4w]

Parasight
15-06-2008, 10:02
Γαμώ τις mid-season διακοπές τώρα, ξέρουμε πότε προβλέπεται το 411; Θα πιάσει 2009; :?

wino
15-06-2008, 13:34
[spoiler:q6iixm07]Όχι. Αλλά μαθαίνουμε μία πληροφορία γι' αυτόν.[/spoiler:q6iixm07]

[spoiler:q6iixm07]Τι εννοείς; Οτι και καλά δεν είναι στον στόλο; Μπορεί απλά να μην τον είχε δεί η πολέμαρχος[/spoiler:q6iixm07]

[spoiler:q6iixm07]Η απλώς είναι στο σκάφος των cylons, αν δεν είναι στο στόλο που θα είναι?? Κατά τα άλλα όπως τα είπαμε για τους 4. Η καριόλα με τη μία πήγε στους εχθρούς.[/spoiler:q6iixm07]

[spoiler:q6iixm07]Σιγά που θα αφήναμε τη Γη ανέπαφη... (αν είναι η Γη βασικά)[/spoiler:q6iixm07]

Κατά τα άλλα ποιος περιμένει ένα εξάμηνο?

Parasight
17-06-2008, 00:42
Αν είναι μόνο εξάμηνο καλά, κάτι για Μάρτιο έχω ακούσει :roll:

Ευκαιρία για μια καλή επανάληψη από την αρχή, αν μη τι άλλο. Είναι πολλά να ξαναθυμηθούμε :)

Deggial
17-06-2008, 20:15
Ιανουάριος 2009 είναι η επίσημη ημερομηνία.

necropethamenos
20-06-2008, 00:10

?! ti les twra, to 10o episode itan to teleftaio sti season?!

cyber_lingas
20-06-2008, 01:15
Άσχετο...
Με όλες τις 6 που αποχαιρετήσαμε στα τελευταία επεισόδια, κατάλαβε κανείς αν την γλύτωσε η Caprica 6? (Καλά, η Boomer πέθανε στο hub(μάλλον))

Phoebus
20-06-2008, 01:19
Νταξ.... τώρα............ τι να πω.......... απιστευτίλα.......

Deggial
20-06-2008, 11:33

?! ti les twra, to 10o episode itan to teleftaio sti season?!

Επί της ουσίας, ναι.

Τέσπα, βσκ η φάση είναι ότι η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία και θα έχει 20 επεισόδια. Μόνο που την έχουν χωρίσει σε δύο περιόδους, την μία την είδαμε και η δεύτερη ξεκινά τον Γενάρη.

wino
20-06-2008, 14:33
Πάντως έχουν ταλέντο να σε αφήνουν με το πουλί στο χέρι

necropethamenos
20-06-2008, 22:10
ntaks twra ti na pw... THELW KIALLO, TI MALAKES EINAFTOI?!

SpiritCrusher
21-06-2008, 21:01
Μπε,

λέω να του ρίξω μια ματιά αλλά βλέπω πως υπάρχει η σειρά και κάποια mini-series ( :?: )

Από που αρχίζουμε ή τέλος πάντων με ποια σειρά τα βλέπουμε;

cyber_lingas
22-06-2008, 01:46
Μπε,

λέω να του ρίξω μια ματιά αλλά βλέπω πως υπάρχει η σειρά και κάποια mini-series ( :?: )

Από που αρχίζουμε ή τέλος πάντων με ποια σειρά τα βλέπουμε;

Ένα miniseries υπάρχει και το βλέπεις πρώτο και μετά 1ος κύκλος...

wino
25-06-2008, 10:25
πρόμο για τα τελευταία επισόδεια

http://www.youtube.com/watch?v=K5WPM_obGic

Parasight
01-09-2008, 11:48
The Sci Fi Channel must have heard my cries of pain over the lengthy hiatus we're enduring as we wait for Battlestar Galactica to return in January. First they announced that they would be super-sizing the final 10 episodes, and now they've released the fantastic news that a BSG TV movie is in the works. The movie will air sometime after the series wraps up in 2009, but it'll actually take place prior to the miniseries that kicked off the show. Battlestar Galactica scribe Jane Espenson has written the script, and series star Edward James Olmos has signed on to direct. This may be the best frakkin' news ever.

According to the Sci Fi Channel's press release, the story "focuses on familiar characters including Cylon Number One, known as Cavil (Dean Stockwell), Resistance Leader Sam T. Anders (Michael Trucco) and Chief Galen Tyrol (Aaron Douglas). In the beginning, the Cylons had a plan, but it didn't account for one thing: survivors. During the chaotic aftermath of the destruction, two powerful Cylon agents struggle with plots and priorities on the human ships that got away, and among the resistance fighters who were left behind."

More cast members will be announced in the coming weeks, but I find it interesting that at least two of the final five Cylons will be central to the story. Will we learn more about their Cylon pasts? I hope we unravel some of those mysteries before the end of the series, but I'm sure there will be plenty of story left to tell beyond the 10 remaining episodes.

Much like with the Razor TV movie, this Battlestar Galactica adventure will also be released on DVD shortly after airing on the Sci Fi Channel. Let's hope this is just the first of many BSG movies to come.
http://www.buddytv.com/articles/battles ... 21850.aspx (http://www.buddytv.com/articles/battlestar-galactica/battlestar-galactica-tv-movie-21850.aspx)

Γαμώ :touched:

Kelldorain
01-09-2008, 11:58
Χμ σήμερα ξεκινάω να βλέπω τη σειρά, έχοντας βρει λινκς (και σειρά) για ότι έχει βγει συμπεριλαμβανομένων mini series, weps κλπ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αξίζει να τα δώ όλα αυτά ή αν θα βαρεθώ και είναι καλύτερο να πάω στα eps κατευθείαν. Γενικά πάντως μου αρέσει να αναλύεται πολύ αναλυτικά η μυθολογία ενός κόσμου κλπ

Parasight
01-09-2008, 12:09
Αρχίζεις από το mini series εννοείται, γιατί χωρίς αυτό δε θα καταλάβεις τίποτα. Τα πρώτα webisodes που βγήκαν (με τίτλο "The Resistance") είναι ακριβώς πριν τον 3ο κύκλο, ωραία είναι αν και όχι ζωτικά για continuity. Μια άλλη ομάδα webisodes ("Razor Flashbacks") βγήκε ανάμεσα σε 3ο και 4ο κύκλο, μαζί με το Razor. Χρονικά αυτά τα webisodes τοποθετούνται πολύ παλιά, στη διάρκεια του πρώτου πολέμου με τους Cylons. Το Razor στη διάρκεια του 2ου κύκλου. Και τα δύο αυτά όμως παίζουν το ρόλο flashback, οπότε μπορείς να τα δεις όποτε θες, αλλά ας πούμε μετά τον 2ο κύκλο.

Αυτά 8)
Γενικά πάντως, σαφώς και αξίζει να τα δεις όλα με τη σειρά τους. Σε σημεία η εξελίξεις στη σειρά είναι ραγδαίες, και οι χαρακτήρες περνάνε από χίλια κύματα.

Harbinger of Death
01-09-2008, 13:12
Έλα, το γαμήσανε και ψόφησε με το spin-off. Άντε να δούμε και την τελευταία κωλοσεζόν, κι αυτό μόνο και μόνο για την τελευταία σκηνή της 4ης. Γιατί πριν είχε βυθιστεί στον Άδη.

Και πριν διαφωνήσετε, έχω να πω μόνο αυτό.

Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ :gun: :behead:

.&-

Parasight
01-09-2008, 14:02
Οτιναναι φιλαράκι. Δλδ αν γαμήσανε αυτό, τι να πουν άλλες σειρες (πχ Prison Break). Εδώ υπάρχουν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα, και η σειρά πραγματικά έχει λόγο ύπαρξης και είναι απρόβλεπτη από κύκλο σε κύκλο.

Το spin-off δε σε υποχρεώνει κανείς να το δεις, είναι ανεξάρτητο ως ιστορία.

Harbinger of Death
01-09-2008, 14:26
Το ότι άλλες σειρές τις γαμήσανε περισσότερο, δε σημαίνει ότι δε γαμήσανε αυτή. Να δεις Wire, που είναι σειρά που δεν τη γαμήσανε ποτές. Και πήγε και 5 σεζόν. Θα ποστάρω σχετικό thread σύντομα.

Parasight
01-09-2008, 14:36
:offtopic:
Ντάξει ρε παλικάρι, υπάρχουν άπειρες σειρές. Κι εγώ σου λέω δες Arrested Development για την κορυφαία κωμωδία όλων των εποχών. Δε βγαίνει άκρη έτσι.
"Το γαμήσανε". Μπράβο. Ανάλυσέ το αν θες να το συζητήσουμε. Αλλιώς άστο, δες Wire.

Harbinger of Death
01-09-2008, 15:39
ΟΚ. Point taken. Θα πω.

[spoiler:26t63zeg]Το πρώτο πράγμα που με χάλασε είναι τα μοντέλα των Cylon. Ντάξει, στην αρχή δεν ξέραμε τίποτα, οπότε η μοντέλα Number 6, με σκοπό την κατασκοπεία και την αποπλάνηση ανθρώπων φαινόταν γαμάτη. Στη συνέχεια, οι επόμενοι δύο ήταν επίσης σχετικά πετυχημένοι. Από ένα σημείο και πέρα όμως, οι συγγραφείς φαίνεται ότι δε συνειδητοποιούν ότι όταν εμφανίζουν έναν ακόμα Cylon, αυτός θα είναι μόνιμος, και αρχίζουν να τους πετάνε από δω κι από κει αψήφιστα. Μάλιστα καταλήγουν αποτυχημένοι, γιατί συχνά απλά τους χρειάζεται ένας Cylon που δεν έχουν δείξει μέχρι τώρα, και κοτσάρουν έναν, όπως πχ το μαύρο γιατρό.

Και ξαφνικά, ως εκ θαύματος, εκεί που έχουν εμφανιστεί 7 μοντέλα, μαθαίνουμε ότι τα υπόλοιπα 5 είναι ιερά και κρυφά! Ω, θεοί! Δεν είναι ότι δεν έχουν χρόνο να αναπτύξουν άλλα storylines, ότι δε θέλουν να πληρώσουν άλλους πρωταγωνιστές, ειλικρινά! Είναι ότι ήταν καλά σχεδιασμένο. Κανείς βέβαια δε μας λέει γιατί οι τελευταίοι πέντε είναι κρυφοί, και γιατί δεν υπάρχουν άλλες κόπιες των μοντέλων τους (ή αν υπάρχουν, που είναι). Τεσπα, μπορώ να συνεχίσω για πολύ ακόμα για την επιλογή των μοντέλων των Cylon, καθώς και για τους "χαρακτήρες" τους, δεδομένου ότι προφανώς έφτιαξαν ο ένας τον άλλο και δεν "εξελίχθηκαν". Ας το αφήσουμε.

Και κάτι παρεμφερές: κλασσικά μικροί χαρακτήρες που ήρθαν στο προσκήνιο για μια δυο στιγμές, έγιναν πρωταγωνιστές και πρωτοστάτησαν σε storylines όπου ήταν _άκυροι_, τελείως. ΔλΔ έλεος, η Petty Officer Dualla (παρότι όμορφη και την ευχαριστήθηκα), τι δουλειά είχε με τον Adama Junior; Ό,τι να 'ναι. Απλά εκμεταλλεύονται το ότι μας είναι οικείοι, και τους πετάνε παντού. Ε βέβαια, ποιος άλλος θα ηγηθεί της ομάδας για τη διάσωση των ομήρων (σε ένα επεισόδιο με ομηρία σε ένα μπαρ), εκτός από την motherfrakking Starbuck; Δεν υπάρχει ειδική ομάδα, με δικό της αρχηγό. Φυσικά και δεν έγινε για να μην κάτσουν οι πρωταγωνιστές πίσω! Ήταν λογικό.

Και το πρόβλημά μου με τους μικρούς χαρακτήρες που έγιναν πρωταγωνιστές είναι ότι δε γράφτηκαν για να γίνουν πρωταγωνιστές, και αυτό φαίνεται από την εξειξη των χαρακτήρων τους. Ο Tyrol ξαφνικά μας βγήκε final five, δλδ έλεος. Οι Final Five δεν πέθαναν στην επίθεση, δεν ήταν σε άλλους πλανήτες, ήταν όλοι στο Battlestar Galactica. Αλλά θα μου πεις, κάτι τους τράβηξε εκεί. Ε; Και θα συμφωνήσω. Τους τράβηξε η εμπορικότητα της σειράς και το γεγονός ότι για να γίνει σωστά θα έπρεπε να ξοδευτούν άπειρα λεφτά και να γραφτούν πολύ πιο δύσκολα storylines, τα οποία δε θα ακολουθούσε κανένας και δε θα έβλεπε επίσης κανένας. Οπότε να τοι.

Και αυτά είναι μόνο τα παράπονά μου με τη βάση της σειράς, τα οποία στην αρχή ήταν ανεπαίσθητα και συγχωρούνταν, επειδή τουλάχιστον η υπόλοιπη σειρά είχε μια σοβαρότητα και ήταν ενδιαφέρουσα. Όταν όμως μπήκαμε στην 4η σεζόν, η λέξη πάτος επαναπροσδιορίστηκε. Δε μιλάω καθόλου για κάτι άκυρα επεισόδια που έδειξαν πριν και ήταν καθαρά filler, όπως αυτό με τη μαύρη αγορά και το ντετεκτιβικό/νουάρ. Μιλάω για 4η σεζόν, και τις ηλιθιότητες που έδειχναν πια σε κάθε επεισόδιο. Στην τέταρτη σεζόν, σε κάθε επεισόδιο μπλεκόμαστε σε μαλακίες που λίγο μετράνε για την όλη υπόθεση, απλά οι συγγραφείς έχουν υπογράψει τόσα επεισόδια. Δημιουργούνται μικροκρίσεις που λύνονται μέσα σε 1-2 επεισόδια, και δεν αφήνουν ίχνη, γιατί δεν είχαν θέση εξ αρχής στη σειρά.

Επίσης, γεμίζονται με δράμα σκηνές και καταστάσεις που, έμφυτα, δεν έχουν. Αυτό που είπα και στο προηγούμενο ποστ με το δικηγόρο, με έκανε να lol. Πραγματικά. Η ΓΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΤΗΜΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ. ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΓΑΤΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ADAMA. Τον πήρε στα σοβαρά και πήγε να τον μεταπείσει με κλισέ ατάκες και non sequitur.

Και μιλάμε ότι αναφέρω μόνο ό,τι μου ήρθε πρώτο στο μυαλό. Αυτά είναι μόνο ένα μικρό δείγμα. Το θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στα τελευταία ιδίως επεισόδια της 4ης σεζόν, σε κάθε επεισόδιο οι μαλακίες γέμιζαν λίστα.

Εν τω μεταξύ η σειρά άρχισε τόσο καλά, ήταν πολύ καλοφτιαγμένη, και πίστευα ότι θα το πάει κάπου. Επίσης στο τέλος, με τη Γη, πραγματικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και γι' αυτό με κρατάει για την επόμενη σεζόν. Απλά έπρεπε αυτό το επεισόδιο να χε έρθει πολλάαααα επεισόδια πριν. Το ενδιάμεσο ήταν απλά φλυαρία, που θα μπορούσε να είχε συνμπτυχθεί (χωρίς να χαθεί ουσία) σε 2-3 επεισόδια.

Αυτά. Αν βαριέσαι να διαβάσεις/απαντήσεις, ΟΚ.[/spoiler:26t63zeg]

Parasight
01-09-2008, 16:54
Τα εκτενέστατα σχόλια σου δείχνουν ότι παρακολουθείς τη σειρά από την αρχή, και απορώ πραγματικά γιατί, αφού όπως λες άρχισες να ξενερώνεις από τον 1ο κιόλας κύκλο :P

Από πού να ξεκινήσω, ας πούμε από τα twists που βγαίνουν στην πορεία μιας σειράς. Θες να μου πεις ότι το BSG είναι η μόνη σειρά στην οποία συμβαίνει αυτό; Δλδ στο Prison Break είχαν εξ αρχής σκοπό να το γαμήσουν έτσι; Ή οι σεναριογράφοι του Lost είχαν "πλέξει" εξ αρχής όλο αυτό το δαιδαλώδες τερατούργημα (για μένα); Ή το X-files είχε εξ αρχής προγραμματιστεί να κρατήσει 10 χρόνια; Η λίστα είναι ατέλειωτη γιατί μιλάμε για ΣΕΙΡΕΣ, δλδ συνεχόμενα επεισόδια τα οποία δημιουργούν κύκλους, το πλήθος των οποίων θα εξαρτηθεί από το πόσο επιτυχημένη θα είναι η σειρά. Και σε κάθε τέτοια σειρά υπάρχει ένα team σεναριογράφων, των οποίων η ευθύνη είναι, είτε να βρουν καινούρια και συναρπαστικά πράγματα αν αυτή συνεχιστεί, είτε να τη "μαζέψουν" και να την κλείσουν όσο αξιοπρεπώς γίνεται αν αυτή κοπεί. Απλά πράγματα. Από κει και πέρα, δεν ξέρω τι μπορεί να ζητάς από μια σειρά, πάντως (κρίνοντας από όσα γράφεις) μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δε θα το βρεις πουθενά.
Μιλώντας συγκεκριμένα για το BSG, δε με χάλασε κάτι ιδιαίτερα στο χειρισμό των χαρακτήρων, εκτός ίσως από τα μέσα του 2ου κύκλου με τα ρομάντζα και τα ερωτικά τρίγωνα όπου το παράκαναν Τόλμη και Γοητεία, αλλά συνήλθαν σχετικά γρήγορα, οπότε πάει αυτό.
Όσο για τα fillers, όλες οι σειρές χρειάζονται και έχουν fillers, και (νομίζω το 'χω ξαναγράψει) πολλές σειρές θα σκότωναν να έχουν fillers σαν του BSG. Επειδή στα συγκεκριμένα πάντα εξερευνούνταν χαρακτήρες, σχέσεις μεταξύ τους που αλλιώς δε θα βλέπαμε, όπως επίσης και πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά ζητήματα μέσα από ένα ιδιόμορφο πρίσμα όπως αυτό μιας μονίμως περιπλανώμενης στο διάστημα κλειστής κοινωνίας. Δλδ εσύ θα ήσουν ικανοποιημένος με έναν κύκλο στο τέλος του οποίου θα έβρισκαν τη γη και τελείωσε το πανηγύρι; Από χαρακτήρες, ή και τυχόντα μηνύματα που μια σωστή σειρά θα πρέπει να έχει; Πότε θα υπήρχε χρόνος για τέτοια πράγματα; Μόνο μπαμ μπουμ και τέλειωσε;
Για τα twists που προέκυψαν στην πορεία τα είπαμε. Από την άλλη όμως, πρέπει να αναγνωρίσουμε στο BSG ότι ξεκίνησε με κάμποσα πολύ δυνατά στοιχεία, κάποια από τα οποία ήταν μάλιστα μοναδικά, και κανείς ποτέ δε θα περίμενε από μια διαστημική σειρά. Τι θα'λεγες για τη θεολογική πλευρά; Οι άνθρωποι ειναι δωδεκαθεϊστές, ενώ οι Cylons μονοθεϊστές. Αυτό υπήρχε εξ αρχής και κατά τη γνώμη μου διερευνάται πολύ πετυχημένα, κι ακόμα έχουμε να δούμε πού θα καταλήξει. Επίσης, η Νο6-οπτασία που βλέπει ο Baltar; Κι αυτό το θέμα επίσης υπάρχει από την αρχή, και ακόμη περιμένουμε να δούμε τι σημαίνει. Τα ηθικά θέματα που τέθηκαν κι αυτά εξ αρχής όσον αφορά το "φταίξιμο" του Baltar στην εισβολή των Cylons, και πώς είδαμε την πλήρη διάστασή τους στη δίκη του στο τέλος του 3ου κύκλου; Αυτά είναι 2-3 που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή. Οπότε το μόνο για το οποίο δε μπορείς να χαρακτηρίσεις του συγγραφείς είναι για έλλειψη πλάνου και χρήση μόνο έκτακτων αυτοσχεδιασμών.

Τεσπα, το bottomline είναι, άμα σε χαλάει τι το πίνεις. Δε μπορώ να μπω στην ψυχολογία κάποιου ο οποίος βλέπει κάτι επίτηδες χωρίς να του αρέσει, μόνο και μόνο για να έχει στοιχεία για να κράξει. Έχω δει Lost μόνο ως τα μέσα του 1ου κύκλου περίπου και δε μου άρεσε. Ε το έκοψα. Δε συνέχισα να το βλέπω για να έχω πατήματα να τη λέω σ'αυτούς που συνεχίζουν. Κοίτα δε στη λέω τώρα, κουβέντα κάνουμε, αλλά πρέπει να σου είναι βασανιστήριο να δεις τον υπόλοιπο μισό κύκλο που απομένει. Άστο για μας, κι αν θες να σου πω τι θα γίνει :P :D

Harbinger of Death
01-09-2008, 18:19
1) Δεν ξενέρωσα από τον πρώτο κύκλο, στην αρχή όλα ήταν ανεπαίσθητα και συγχωρούνταν. Ξενέρωσα στον τέταρτο, και αν δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο, δε θα έβλεπα τον επόμενο κύκλο. Έχω παρατήσει κι άλλες σειρές.
2) Δεν είδα ποτέ Prison Break
3) Στο Lost είναι γνωστό ότι ο σκελετός της υπόθεσης ήταν γραμμένος εξ αρχής (όχι με λεπτομέρειες, αλλά τα σημαντικά)
4) Δεν έχω δει πολύ X-Files
5) Αυτό που λες με τις σειρές ισχύει, και μου έχουν αρέσει πολύ σειρές που δεν το έπαθαν. Πάντως δε νομίζω ότι γίνεται σε ΟΛΕΣ. Σύμφωνοι, γίνεται στις περισσότερες, αλλά υπάρχουν σειρές με προαποφασισμένο σενάριο (βλ. Lost, Carnivale), ή που όταν βλέπουν ότι δεν έχουν άλλα να πουν το κλείνουν (The Wire, Rome), που ξεφεύγουν.
6) Για τα twists τι είπαμε; Να υποθέσω ότι συμφωνείς; :P
7) Το θεολογικό κομμάτι κι εγώ περίμενα να δω τι θα κάνουν γιατί φαινόταν ενδιαφέρον, αλλά τελικά αναμασάνε τα ίδια μυστήρια και δε μας είπαν και τίποτα.
8 ) Η Νο6/οπτασία είναι περίεργο πως δεν εξαφανίστηκε όταν βρήκε την κανονική. Προφανώς είναι μια δικαιολογία να δείχνουν την Tricia Helfer με ωραία φορέματα- ουπς, η συνείδησή του ήθελα να πω.
9) Αν ο 4.5 κύκλος είναι αρκετά βασανιστικός, ανάλογα το threshold της περιόδου, σαφώς και θα το παρατήσω :)

:mrgreen:

Parasight
01-09-2008, 19:02
3) Στο Lost είναι γνωστό ότι ο σκελετός της υπόθεσης ήταν γραμμένος εξ αρχής (όχι με λεπτομέρειες, αλλά τα σημαντικά)Ε χαίρω πολύ ντε, αυτό δεν είπαμε και για το BSG; Μη μου πεις ότι στο Lost ήταν προσχεδιασμένη κάθε μικρή εκνευριστική και "μπερδευτική" λεπτομέρεια, έλεος. Πάνω από τα μισά προέκυψαν στην πορεία και με την ανέλπιστη σαρωτική επιτυχία της σειράς.

υπάρχουν σειρές με προαποφασισμένο σενάριο (βλ. Lost, Carnivale), ή που όταν βλέπουν ότι δεν έχουν άλλα να πουν το κλείνουν (The Wire, Rome), που ξεφεύγουν.Βασικά εδώ πρέπει να είναι το κύριο σημείο της διαφωνίας μας, προσωπικά δεν πιστεύω ότι 4 κύκλοι είναι πολλοί για το BSG, μη σου πω το αντίθετο. Δεν υπήρχε ποτέ ένα επαναλαμβανόμενο για μεγάλο χρονικο διάστημα setting, αυτό φαίνεται από το πόσο διαφορετικός σε αυτόν τον τομέα είναι ο κάθε κύκλος από κάθε άλλον. (το κόκκινο είναι φάουλ :P )

6) Για τα twists τι είπαμε; Να υποθέσω ότι συμφωνείς; :P Όχι ρε, είπαμε ότι σε όλες τις σειρές γίνεται ως έναν βαθμό και είναι αναμενόμενο και φυσιολογικό. Duuuh :P

7) Το θεολογικό κομμάτι κι εγώ περίμενα να δω τι θα κάνουν γιατί φαινόταν ενδιαφέρον, αλλά τελικά αναμασάνε τα ίδια μυστήρια και δε μας είπαν και τίποτα.
8 ) Η Νο6/οπτασία είναι περίεργο πως δεν εξαφανίστηκε όταν βρήκε την κανονική. Προφανώς είναι μια δικαιολογία να δείχνουν την Tricia Helfer με ωραία φορέματα- ουπς, η συνείδησή του ήθελα να πω. Σ'αυτά τα δύο προτρέχεις και βγάζεις αρνητικά προκατειλημμένη στάση. Κάτσε να δούμε τι και πώς θα εξηγήσουν, κι αν είναι μούφες πρώτος εγώ θα κράξω :P

Ανακεφαλαίωση: Το BSG για μένα είναι ό,τι καλύτερο έχω δει σε σειρά από την εποχή του X-files, το οποίο, αν και από ένα σημείο και μετά παρήκμασε αρκετά, ήταν επαναστατική και καινοτόμος σειρά στα ως τότε παγκόσμια τηλεοπτικά δεδομένα. Hell, 10 χρόνια κράτησε.

Harbinger of Death
01-09-2008, 19:44
OK. Ας δούμε λοιπόν.

Kelldorain
09-10-2008, 21:44
Λοιπόν άρχισα τη σειρά μια μέρα μετά το ποστ που έκανα, δηλαδή στις 2 Σεπτέμβρη και τώρα έχω φτάσει μέχρι και το 3χ9 βλέπωντας τη σειρά σε χαλαρούς ρυθμούς. Οπότε θα γράψω γενικά τι πιστεύω για τη σειρά μέχρι τώρα και θα ξανακάνω πόστ όταν τελειώσω και την 4η season.
Καταρχάς δηλώνω το προφανές, ότι δηλαδή το concept αν όχι και τόσο πρωτότυπο έχει γερές βάσεις και (θέλω να πιστεύω) ότι το σενάριο είναι στο μεγαλύτερο μέρος του γραμμένο από πριν.
Το mini series ενώ οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν βαρετό προσωπικά μου άρεσε αρκετά και γενικά θεωρώ κάτι τέτοιο καλό για οποιαδήποτε σειρά. Ωστόσο στην 1η σεζόν η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ουσιαστικά δεν παρατήρησα καμιά εξέλιξη αλλά συνέχεια το μοτίβο πρόβλημα --> zomg πρέπει να βρούμε λύση ---- λύση found. Βέβαια θα μου πείτε τι να έβαζαν στο σενάριο. Πιστεύω μια καλή ιδέα θα ήταν να μετέτρεπαν οι σεναριογράφοι την αναζήτηση της γης σε ένα είδος treasure hunt, με την έννοια της συνεχούς έυρεσης στοιχείων που μέσω γρίφων θα οδηγούσαν στα επόμενα. Αυτό που κράτησε τη σειρά εκείνη τη περίοδο ήταν το πολύ έξυπνο ομολογουμένως σύστημα με τους cylons. Έχωντας δει 4 και ξέρωντας ότι έμεναν 8 αυτόματα σκεφτόμουν ποιος μπορεί να είναι κλπ. Το τέλος όμως της σεζόν μου άφησε επίσης πικρή γέυση αφού απλά ήταν ένα ρηχό cliffhanger και τίποτα περισσότερο (ρηχό γιατί η συνέχεια ήταν προβλέψιμη). Να τονίσω εδώ ότι σε καμιά περίπτωση δεν βρήκα τη σεζόν κακή. Απλά ελαφρώς κατώτερη του τι είχα ακούσει και περίμενα, αφού κακά τα ψέματα, ήμουν εξαρχής σίγουρος ότι θα δω μια από τις καλύτερες σειρές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει με αρκετά καλά επισόδεια και απογειώνεται στο σημείο που έρχονται σε επαφή με το Pegasus. Αν και η ιδέα ευρεσης άλλων επιζόντων ήταν εξαρχής σίγουρο πως κάποια στιγμή θα υλοποιούταν, αυτό έγινε με πολύ όμορφο τρόπο. Παράλληλα αρχίζει να φαίνεται πόσο ωραία δουλεία έχει γίνει στους χαρακτήρες, οι οποίοι όλοι αναπτύσονται και είναι ενδιαφέροντες , εκτός της Laura Roslin που θα έκανε ένα καλό στον κόσμο αν αυτοκτονούσε. Ειδική μνεία για τον Baltar που είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά. Στη συνέχεια ακολουθεί η μεγαλύτερη έως εκεί που χω φτασει κοιλιά της σειράς. Τα ending episodes όμως είναι ΕΠΙΚ. Ειδικά το time jump και η συνέχεια ακριβώς μετά είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι της σειράς.
Με τέτοιο lead in είναι φυσικό η 3η σεζόν να ξεκινάει απίστευτα, και παρά το ότι συμβαίνουν περισσότερα γεγονότα από ότι στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς, συνεχίζει να υπάρχει focus στους χαρακτήρες και ειδικά σε starbuck, xo και w. adama. Λίγο προς το 9 που είμαι τώρα αρχίζει μια μικρή πτώση νομίζω αλλά ίδωμεν.
Για το τέλος αναφέρω κάποια αρνητικά στοιχεία :
- σε κάποια σημεία υπάρχει ασυνέχεια. Δηλαδή μπορεί ένα επ να είναι αφιερωμένο κατά 60% σε ένα θέμα και στα επόμενα αυτό το θέμα να μην αναφέρεται καν. Δεν μου έρχονται παραδείγματα αλλά καταλαβαίνετε νομίζω τι εννοώ
- οι cylons, και το θέμα με αυτόυς που δεν έχουν αποκαλυφθεί αρχίζει να καταντά κουραστικό.
- το θεολογικό κομμάτι της σειράς. απλά δεν κολλάει σε μια τέτοια σειρά τα οράματα μιας να αποτελούν την εξήγηση για το πως θα βρουν το δρόμο στη γη

Πάω να δω :P

H.
10-10-2008, 12:59
Χαχα, είμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια φάση με τον Kelldorain (μόνο που με χώνει 3 επεισόδια κι έχουμε πλέον ανοιχτό ανταγωνισμό :P ). Είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει μετά το Lost σίγουρα και το mini-series ήταν απλά τέλειο και ο λόγος που με έκανε να παρακολουθήσω, ενώ κατά τα άλλα μόλις άκουγα διαστημικά και μαλακίες έλεγα μακριά. Μόνες ενστάσεις είναι ο Baltar ο οποίος (στην φάση που είμαι τουλάχιστον) είναι αυτός που του ταιριάζει η περιγραφή "πρέπει να πεθάνει asap" ΚΑΙ ότι η μεγαλύτερη κοιλιά παρατηρείται στην τρίτη σεζόν από τη στιγμή της επιστροφής στο battlestar και ως το σημείο που έχω δει (με κάτι πλήρως άκυρα επεισόδια τύπου αγώνες box και ψυχογραφήματα κτλ).

wino
10-10-2008, 14:07
ο baltar είναι ο καλύτερος χαρακτήρας της σειράς, δε γίνεται να πεθάνει. Η τρίτη season νομίζω πως μετά τη φυγή απο το new caprica είναι λίγο κουραστική, αλλά το τέλος είναι γάμησε τα.

H.
10-10-2008, 14:43
Δεν ξέρω πως εξελίσσεται στη συνέχεια (τελικά είχα δει ως το 10), αλλά μέχρι τώρα είναι ένας σκατένιος ατομιστής που σκέφτεται μόνο τον πούτσο του και τον θρόνο του.

Βέβαια το ότι διαφωνούμε για έναν από τους 3 ίσως βασικότερους χαρακτήρες είναι διαπιστευτήριο του πόσο τεράστια σειρά είναι αυτή και νιώθω χάπι που έπεσε στα χέρια μου :)

Επίσης, τώρα που ξαναείδα το bump post, έρχομαι να πω ότι δεν γίνεται να μην σου αρέσει το cliffhanger της πρώτης σεζόν. Για μένα είναι ο ορισμός του cliffhanger και ξέρω πολλές σεζόν διαφόρων σειρών που το ζηλεύουν (βασικά όλες, lol).