PDA

View Full Version : devil may cry 3 gia PC

iskra
08-11-2006, 17:42
an to exei paiksei kapoios as postarei giati exo kati apories.

SpiritCrusher
08-11-2006, 17:50
WTF?

Έχει βγει DMC3 στο pc? To 1 ήταν από τα καλύτερα games του PS2.

iskra
08-11-2006, 17:58
xm nai. dld auto pou xo katevasei etsi leei. devil may cry special edition for PC. nato (http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry)

antimetopizo omos kati provlimata me ton xeirismo alla kai ta koumpia genika. sygkekrimena sto configuration menu de mou vgazei kan epilogi gia na allakso ta koumpia kinisis (ta opoia exei default wsad) para mono gia ta ypoloipa. episis otan vgazei tutorial gia diafores kiniseis kai combos, ta deixnei mono me ta koumpia tou gamepad kai einai poly ekneuristiko na kathesai na psaxneis poio antistoixei se kathe koumpi. to xeirotero einai oti sto kyrio menu den exei epilogi exit (!!!!) kai an prospathiso na patiso alt+tab i alt+ctl+del i to koumpi start de me vgazei apo tin othoni tou paixnidiou. tespa.

cloud
08-11-2006, 19:11
antimetopizo omos kati provlimata me ton xeirismo alla kai ta koumpia genika. sygkekrimena sto configuration menu de mou vgazei kan epilogi gia na allakso ta koumpia kinisis (ta opoia exei default wsad) para mono gia ta ypoloipa. episis otan vgazei tutorial gia diafores kiniseis kai combos, ta deixnei mono me ta koumpia tou gamepad kai einai poly ekneuristiko na kathesai na psaxneis poio antistoixei se kathe koumpi. to xeirotero einai oti sto kyrio menu den exei epilogi exit (!!!!) kai an prospathiso na patiso alt+tab i alt+ctl+del i to koumpi start de me vgazei apo tin othoni tou paixnidiou. tespa.

Αυτές είναι οι κλασσικές μαλακίες που κάνουν όταν μεταφέρουν παινίδια απο κονσόλα στο pc. Έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια και λύση δεν υπήρχε (νομίζω στο prov evolution 4 για παράδειγμα). Τα wasd για κίνηση πάντως είναι βολικότερα για κίνηση απο τα βελάκια, αρκεί να τα συνηθίσεις. Για να βγεις απο το παιχνίδι θα δουλεύει το alt + F4, δε μπορεί.

HIV
08-11-2006, 19:47
diavaste kai to readme ,den xalaei.

iskra ,gamaei to game an 8es kati teleiws ka8isterimeno me nu-metal mousiki , na pozariazesai ,na skotwneis ekatonoxtakosa terata monos sou,kai na spas to key otan xaneis. episis exei to pidima-ston-toixo pou pistevw oti einai apo mono tou logos na pareis to game.

egw to exw liwsei pantws.
katevasto/parto. kai otan to vare8eis pata alt+f4 se opoia fasi 8eleis. sou vgazei "EXIT : YES/NO"

edit: a to exeis...

kai afta pou sou eipa ta ksereis idi..

iskra
09-11-2006, 16:12
telika katefera na to xrisimopoiiso ta velakia tou numpad gia tin kinisi. epaiksa ligo xthes to vrady. plaka exei. polli sfagi.