View Full Version : [Cinema] Lady in the Water (2006)
Dragonlord
29-10-2006, 22:45
Απορώ που δεν έχει ανοίξει ακόμα topic για τούτην εδώ. Η τελευταία ταινία του Shyamalan (Sixth Sense, Unbreakable, The Village). Και μόνο το ότι στο imdb έχει 6.3/10 σημαίνει ότι αξίζει, όπως άξιζε και το the village. Απλά, πάλι στο trailer φαίνεται σαν τρόμου (γ' διαλογής είναι η αλήθεια) οπότε αν θέλετε να δείτε αυτό απλά μην πάτε. Παίζει και ο Shyamalan σε αρκετά κεντρικό ρόλο.
Επίσης έχω φάει κόλλημα με την αφίσα:
http://www.canmag.com/images/front/movies2006/ladyinthewaterposter2.jpg
Kveldssanger
29-10-2006, 23:54
To Sixth Sense ήταν συμπαθές, το Unbreakable βαρετό, το Signs δεν το είδα και το The Village τραγικά απαράδεκτο. Αν και αυτό έχει κάπως ενδιαφέρουσα υπόθεση, έχω εμπιστοσύνη στον Shyamalan να βγάλει βλακεία πάλι. Το μόνο που θα με κάνει να το δώ είναι ότι πρωταγωνιστεί ο (ψιλοθεούλης) Giamatti.
Ithilmir
30-10-2006, 01:00
Η μόνη ταινία του σιάμαλαν που δεν είναι τέλεια είναι το signs λόγω σεναρίου. Από ατμόσφαιρα πάλι γαμώ.
Το village είναι από τις καλύτερες ταινές έβερ και ναι το lady in the water έχει απίστευτα τέλεια αφίσα και τη θέλω
Parasight
30-10-2006, 01:02
Είμαι τρελό Shyamalan-fanboy. Έχω λατρέψει ό,τι έχει κάνει, με συνεπαίρνει η ατμόσφαιρα που δημιουργεί πάντα και τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται (όπως και η ιδιαίτερη οπτική γωνία που χρησιμοποιεί). Ανυπομονώ να δω το LITW, Giamatti rules of course.
Α, και ο ίδιος ο Shyamalan πάντα εμφανίζεται στις ταινίες του, είναι παράδοση.
To Sixth Sense ήταν συμπαθέςΜάλλον understatement για την ταινία που έθεσε νέα standards στο χώρο ε 8)
Ithilmir τα λες πολυ σωστά :wink:
enitharmon
30-10-2006, 01:15
εεε, το βιλατζ είναι βαρετό μεχρι εκει που δεν παίρνει
κι αν έχεις δει και το the beach πριν το βιλατζ, κατανταει και ενοχλητικό (το βιλατζ)
Kveldssanger
30-10-2006, 01:17
βασικά το βίλατζ έχει το καλό ότι αφού το δεις, θα σου φαίνονται τόσο εκνευριστικοί όλοι οι χαρακτήρες που μετά ακόμα και τα ποστ του καντίρου δεν θα σου κάνουν αίσθηση.
enitharmon
30-10-2006, 01:21
τώρα που το ξανασκέφτομαι, η τυφλή κοπέλα είναι η our Mrs Reynolds από το firefly?
βασικά το βίλατζ έχει το καλό ότι αφού το δεις, θα σου φαίνονται τόσο εκνευριστικοί όλοι οι χαρακτήρες που μετά ακόμα και τα ποστ του καντίρου δεν θα σου κάνουν αίσθηση.
QFT!
Είχα γελάσει τόσο πολύ με το Τhe Village.... μα τόσο πολύ...
Parasight
30-10-2006, 08:23
:rofl:
wraithmare
30-10-2006, 13:43
Ksana apodeiknyete oti eiste unballed.
Ampaloi.
tamagothi
30-10-2006, 13:53
ε, αγόρια! αν θέλετε να τσακωθούμε για το village, ξεθάψτε κάποιο από τα 2 σχετικά θρεντ, μη γαμάτε αυτό.
Kveldssanger
30-10-2006, 14:03
ε κάτσε να δούμε και αυτό, να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε ον τοπικ!
Phantom Duck
30-10-2006, 16:02
ΕΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ, ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!
Λοιπόν, την είδα χθες το βράδυ κατά λάθος και είναι φρικιαστικά άσχημη. Έχει άθλιο σενάριο, βαρετούς χαρακτήρες, εξέλιξη που δεν εκπλήσσει ούτε πεντάχρονο (και γενικά όλη η ταινία φαίνεται να απευθύνεται σε βρέφη). Μάλιστα, είχα την τύχη να δω την ταινία πριν καταλάβω από τα κρέντιτς ότι ήταν του Συάμαλαν ωστέ να μπορέσω να τη μισήσω χωρίς τύψεις. Ακόμα χειρότερη από το βίλλατζ, πολύ χειρότερη από έκτη αίσθηση και άφθαρτο και χιλιόμετρα κάτω από σάινς.
Εάν όμως γουστάρετε ένα σενάριο που περιέχει οποιδήποτε κλισέ έχει υπάρξει μετά την ιστορία της Χιονάτης, χαρακτήρες που τα έχουν καταλάβει όλα πρωτού καν τελειώσει η προβολή των τρεήλερς και εξηγούν κάθε χιλιοστό της υπόθεσης στο θεατή (ο οποίος σκέφτεται "πως σκατά αυτός ο ηλίθιος τα ξέρει όλα" και "άντε γαμήσου μαλάκα συάλαμαν, τουλάχιστον στον οιωνό οι συμπτώσεις ήταν μέρος του σεναρίου κι όχι αποτέλεσμα της ανύπαρκτης πλοκής") και μια πλήρη ανυπαρξία σκοπού και έστω κάποιου υπωτυπώδους διδάγματος του στυλ "οι χορτοφάγοι τον παίρνουν", θα τη λατρέψετε!
Εμετικά ηλίθια ταινία. Η χειρότερη που έχω δει ποτέ. Ανοίγω ακάουντ στο paypal, αρχίστε δωρεές για να ρεφάρω τα 7.5� ευρώ μου.
Έντιτ: α, και δεν είναι τρόμου ούτε για πλάκα. Περιπετειούλα/ παραμυθάκι με ξαφνικούς ήχους που σε ξεκουφαίνουν προσπαθώντας να "ταράξουν την ψυχούλα του θεατή".
freak brother
30-10-2006, 16:13
καλα κανω και εμπιστευομαι τις κριτικες λοιπον :P
One Colour Black
30-10-2006, 16:53
Einai megisth alhteia , mhn th deite.
_UnHoLyMaRtYr_
30-10-2006, 21:09
Εγώ πάλι είδα το τρέιλερ το οποίο υποτίθεται πως -σαν τρέιλερ- πρέπει να ναι τρισγαμάτο και είπα "αυτο δεν παίζει να το δω με τίποτα."
Phantom Duck
30-10-2006, 22:03
Εγώ άλλη ταινία πήγα να δω και μου είπαν ότι βλέπουμε δαύτο όταν τέλειωσαν τα τρέηλερ :|
Dragonlord
30-10-2006, 22:06
ΕΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ, ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ!
Λοιπόν, την είδα χθες το βράδυ κατά λάθος και είναι φρικιαστικά άσχημη. Έχει άθλιο σενάριο, βαρετούς χαρακτήρες, εξέλιξη που δεν εκπλήσσει ούτε πεντάχρονο (και γενικά όλη η ταινία φαίνεται να απευθύνεται σε βρέφη). Μάλιστα, είχα την τύχη να δω την ταινία πριν καταλάβω από τα κρέντιτς ότι ήταν του Συάλαμαν ωστέ να μπορέσω να τη μισήσω χωρίς τύψεις. Ακόμα χειρότερη από το βίλλατζ, πολύ χειρότερη από έκτη αίσθηση και άφθαρτο και χιλιόμετρα κάτω από σάινς.
Εάν όμως γουστάρετε ένα σενάριο που περιέχει οποιδήποτε κλισέ έχει υπάρξει μετά την ιστορία της Χιονάτης, χαρακτήρες που τα έχουν καταλάβει όλα πρωτού καν τελειώσει η προβολή των τρεήλερς και εξηγούν κάθε χιλιοστό της υπόθεσης στο θεατή (ο οποίος σκέφτεται "πως σκατά αυτός ο ηλίθιος τα ξέρει όλα" και "άντε γαμήσου μαλάκα συάλαμαν, τουλάχιστον στον οιωνό οι συμπτώσεις ήταν μέρος του σεναρίου κι όχι αποτέλεσμα της ανύπαρκτης πλοκής") και μια πλήρη ανυπαρξία σκοπού και έστω κάποιου υπωτυπώδους διδάγματος του στυλ "οι χορτοφάγοι τον παίρνουν", θα τη λατρέψετε!
Εμετικά ηλίθια ταινία. Η χειρότερη που έχω δει ποτέ. Ανοίγω ακάουντ στο paypal, αρχίστε δωρεές για να ρεφάρω τα 7.5� ευρώ μου.
Έντιτ: α, και δεν είναι τρόμου ούτε για πλάκα. Περιπετειούλα/ παραμυθάκι με ξαφνικούς ήχους που σε ξεκουφαίνουν προσπαθώντας να "ταράξουν την ψυχούλα του θεατή".
ΧΑ! Για όσους δε με πίστευαν.
Parasight
31-10-2006, 11:52
:shock:
Πάσο λοιπόν. Τέτοια σύμπνοια (αρνητικών) απόψεων είναι το λιγότερο ανησυχητική. Θα επανέλθω αφού το δω.
Κριμα και ηθελα να την δω, αλλα ειναι τραγικες οι αντιδρασεις, μπορει και να μην ειναι καλη, σε αντιθεση με τις υπολοιπες του Σιαμαλαν που ειχαν ολες γαματη ατμοσφαιρα και ομορφη εξελιξη, οτι κι αν λετε ρε. :P
Αν επρεπε να τις βαλω σε σειρα....
1. The Village
2. Sixth Sense
3. Unbreakable
4. Signs
Phantom Duck
31-10-2006, 16:34
Χαίρομαι που προστατεύω τη νεολαία από τέτοια χασαποειδώς κατακρεουργημένα κομμάτια κινηματογράφου.
Αλλά ο Οιωνός πατάει κάτω χωριά και μπρουσγουίληδες ρε.
sabbattack
31-10-2006, 17:12
Χαίρομαι που προστατεύω τη νεολαία από τέτοια χασαποειδώς κατακρεουργημένα κομμάτια κινηματογράφου.
o oiwnos einai apo tis megaluteres malakies pou exw dei pote mou! O af8artos tou gamaei ka8e intsa ths pshxhs tou.
Dragonlord
31-10-2006, 20:31
Αν δεν έχετε πειστεί και μετά από αυτό ότι η ταινία γαμάει, τι να πω.
Phantom Duck
31-10-2006, 21:19
Αφού στην τελική θα το δεις και μετά θα επιστρέψεις γονατιστός να ζητήσεις συγγνώμη ρε καναγιά.
SpiritCrusher
31-10-2006, 22:05
Χαχαχα Οιωνός ρε μλκ.
Ithilmir
01-11-2006, 03:40
Κριμα και ηθελα να την δω, αλλα ειναι τραγικες οι αντιδρασεις, μπορει και να μην ειναι καλη, σε αντιθεση με τις υπολοιπες του Σιαμαλαν που ειχαν ολες γαματη ατμοσφαιρα και ομορφη εξελιξη, οτι κι αν λετε ρε. :P
Αν επρεπε να τις βαλω σε σειρα....
1. The Village
2. Sixth Sense
3. Unbreakable
4. Signs
+1
Parasight
02-11-2006, 14:12
Lady In The Water.
Χαρίεν αν και με λίγο παραπάνω μπλα μπλα ίσως απ'όσο θα ήθελα. Μου άρεσε πάντως. Εκτός από όλα τ'άλλα ο κύριος Σιάμαλαν έβγαλε και το άχτι του για τους κριτικούς κινηματογράφου. :)
Υπάρχει κι άλλη άποψη λοιπόν! Το'χα καταλάβει ότι πολλοί εδώ πέρα είναι είτε ακραίοι μηδενιστές είτε ακραίοι ελιτιστές :P
Θα την έβλεπα όπως και να'χε βέβαια, αλλά με είχατε ψιλοξενερώσει με τα ισοπεδωτικά σχόλια ρε καρντάσια 8)
Έχει άθλιο σενάριο, βαρετούς χαρακτήρες, εξέλιξη που δεν εκπλήσσει ούτε πεντάχρονο (και γενικά όλη η ταινία φαίνεται να απευθύνεται σε βρέφη).
χαρακτήρες που τα έχουν καταλάβει όλα πρωτού καν τελειώσει η προβολή των τρεήλερς και εξηγούν κάθε χιλιοστό της υπόθεσης στο θεατή (ο οποίος σκέφτεται "πως σκατά αυτός ο ηλίθιος τα ξέρει όλα" και "άντε γαμήσου μαλάκα συάλαμαν, τουλάχιστον στον οιωνό οι συμπτώσεις ήταν μέρος του σεναρίου κι όχι αποτέλεσμα της ανύπαρκτης πλοκής") και μια πλήρη ανυπαρξία σκοπού και έστω κάποιου υπωτυπώδους διδάγματος του στυλ "οι χορτοφάγοι τον παίρνουν"
Αν και μπορώ να πω οτι διασκέδασα με την ταινία, και δάκρυσα και στο τέλος (καλά, εγώ δακρύζω & με τις διαφημίσεις), θα συμφωνήσω με το παραπάνω ποστ. Μου κανε ιδιαίτερη εντύπωση ακριβώς το πως όλα τα μάντευαν, όλα γίνονταν σε χρόνο ρεκόρ, όλα εμφανίζονταν εκεί που έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε. Και πράγματι ο τρόμος της ταινίας βασίζεται σε εφφε & τπτ άλλο. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι και πως, αλλά αν το πάρει κανείς οτι η ταινία είναι όντως ένα παραμυθάκι στο οποίο ένας μύθος βγαίνει αληθινός, τότε δεν θα το βρει τόσο γελοίο. Η μουσική πάντως & η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, αλλά δυστυχώς το σενάριο είναι τραβηγμένο απτα μαλλιά & το χαλάει πολύ. Αυτά.
ΥΓ: όσο για τις ταινίες του κυρίου συαλα-τάδε, η καλύτερη όλων για μένα είναι by far το Sixth Sense & μετά το Unbreakable. Και το Village καλό είναι, αλλά είχα την ατυχία να μου κάνουν το μεγαλύτερο spoiler της ζωής μου & να μου πουν τι παίζει με τα "τέρατα" πριν την δω.... :evil: Το Signs μου άρεσε για τον λόγο του οτι ήταν μια "εφικτή" περίπτωση. Βασιζόταν στην ψυχολογία του θεατή & όχι τόσο στα εφφε.
Αν και μπορώ να πω οτι διασκέδασα με την ταινία, και δάκρυσα και στο τέλος (καλά, εγώ δακρύζω & με τις διαφημίσεις), θα συμφωνήσω με το παραπάνω ποστ. Μου κανε ιδιαίτερη εντύπωση ακριβώς το πως όλα τα μάντευαν, όλα γίνονταν σε χρόνο ρεκόρ, όλα εμφανίζονταν εκεί που έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε. Και πράγματι ο τρόμος της ταινίας βασίζεται σε εφφε & τπτ άλλο. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι και πως, αλλά αν το πάρει κανείς οτι η ταινία είναι όντως ένα παραμυθάκι στο οποίο ένας μύθος βγαίνει αληθινός, τότε δεν θα το βρει τόσο γελοίο. Η μουσική πάντως & η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη, αλλά δυστυχώς το σενάριο είναι τραβηγμένο απτα μαλλιά & το χαλάει πολύ. Αυτά.
ΥΓ: όσο για τις ταινίες του κυρίου συαλα-τάδε, η καλύτερη όλων για μένα είναι by far το Sixth Sense & μετά το Unbreakable. Και το Village καλό είναι, αλλά είχα την ατυχία να μου κάνουν το μεγαλύτερο spoiler της ζωής μου & να μου πουν τι παίζει με τα "τέρατα" πριν την δω.... :evil: Το Signs μου άρεσε για τον λόγο του οτι ήταν μια "εφικτή" περίπτωση. Βασιζόταν στην ψυχολογία του θεατή & όχι τόσο στα εφφε.
:rofl: :rofl: :pink:
Phantom Duck
03-11-2006, 15:36
το σενάριο είναι τραβηγμένο απτα μαλλιά
Ναι, αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω πρωτού ξεχάσω τα Ελληνικά μου.
wraithmare
03-11-2006, 17:33
Prin pw otidhpote allo:
δάκρυσα και στο τέλος (καλά, εγώ δακρύζω & με τις διαφημίσεις)
:shock:
:|
Anyway
Den thymamai to unbreakable se epipeda skinothesias kai ithopoiias alla thymamai oti eixe wraio concept (parousiaze to hero fantasy me mia-pio-realistiki-proseggisi).
Kai sas xezw esas tous elitistes. Ha.
Dr. Death
04-11-2006, 05:15
την ειδα...απλα μια ταινια να περασουν 2 ωριτσες ΟΚ στο σινεμα..τιποτα το ιδιαιτερο ...τιποτα το τραγικο.
μια οκ ταινια...παμε παρακατω.
και επειδη ειμαι τυπος των σαουντρακς ..η μουσικουλα ηταν ομορφη.
επισης ο πολ τζιαματι ειναι καλος ηθοποιος...μαλακια που αναλωνετε συνηθως σε κωμικους ρολους.
Parasight
04-11-2006, 18:57
Den thymamai to unbreakable se epipeda skinothesias kai ithopoiias alla thymamai oti eixe wraio concept (parousiaze to hero fantasy me mia-pio-realistiki-proseggisi).
Kai sas xezw esas tous elitistes. Ha.
Σ'ωραίος εσύ. Και η σκηνοθεσία του ήταν στα γνωστά (υψηλά) επίπεδα
Eisaste anoixtomualoi???
Exete gousto??
Eiste fans twn paramuthiwn?
Den eisaste sxedon kanenas apo tous parapanw kolimenous posters???
Epivalete na pate na to deite!!!!
Ena uperoxo paramuthi valmeno polu omorfa sthn shmerinh koinwnia.
Mia uperoxh paramuthenia atmosfaira pou thn entharine kata polu to soundtrack ths tainias.
Ena prwtotupo senario pou sigoura den exete 3anadei. Sugkinitiko kai taytoxrona atmosfairiko.
Mia ithopoios pou sou edeine thn entupwsh pws par olh thn anthrwpinh ths emfanish, den itane ap afton ton kosmo.
H vathmologia pou ths exei valei to IMDB kata thn dikh mou apopsh thn adikei kata polu thn tainia.
Xeromai pou o Shyamalan gia allh mia fora me ta3idepse se ena diaforetiko planith.
Mia xarh apo tous agaphtous anagnwstes aftou tou post.... ama den exete dei h viwsei kati .... mhn anoigete to stwma giati vgainoune kourades kai vrwmizoun ton politismo mas. Mhn epireazetai thn gnwmh twn allwn xwris na exete idea gia to antikeimeno.... apo ena trailer pote kai kaneis den katafere na krinei an tha tou aresei mia tainia h oxi.
Ama eiste tsigkounides kai skefteste ta lefta pou xalate sto cinema.... perimenete na vgei h tainia se DvD.... eimai sigouros pws an akoma kai tote den sas aresei, toulaxiston den tha stenaxwritheite gia ta lefta tou cinema.
freak brother
09-11-2006, 03:19
γιατι πολλες φορες το ανοιχτομυαλια συγχεεται με ελειψη γουστου ?
μη μιλάς ρε,δεν άκουσες τι είπε?
κουράδες που βρωμίζουν τον πολιτισμό μας λοιπον :thumbsup:
Kveldssanger
09-11-2006, 09:59
α να χαθείτε, πρωί-πρωί με συγκινήσατε :touched:
Parasight
09-11-2006, 10:53
Exete gousto??
Ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ πότε η απάντηση σ'αυτήν την ερώτηση είναι "ναι" και πότε "όχι", γιατί μια ζωή δεν το'χω καταλάβει :roll:
Kveldssanger
09-11-2006, 11:05
μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. για μενα η απάντηση είναι σίγουρα ναι. για σας τωρα, δε ξερω.
Parasight
09-11-2006, 11:11
Εγώ δεν ξέρω αν έχω. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω (επειδή αλλιώς θα το ήξερα); Και αν δεν έχω πού μπορώ να βρω, έστω λίγο;
Απαντήστε μου σοβαρά και όχι με κουράδες παρακαλώ. Γιατί άλλωστε η ταινία μάλλον γαμάει τελικά, αλλά επιφυλάσσομαι μέχρι να τη δω 8)
Kveldssanger
09-11-2006, 11:13
δηλαδή υπονοείς ότι η απάντησή μου δεν ηταν σοβαρη? :cry:
Mitsmann
09-11-2006, 11:31
Eisaste anoixtomualoi???
Exete gousto??
Eiste fans twn paramuthiwn?
Den eisaste sxedon kanenas apo tous parapanw kolimenous posters???
Epivalete na pate na to deite!!!!
Ena uperoxo paramuthi valmeno polu omorfa sthn shmerinh koinwnia.
Mia uperoxh paramuthenia atmosfaira pou thn entharine kata polu to soundtrack ths tainias.
Ena prwtotupo senario pou sigoura den exete 3anadei. Sugkinitiko kai taytoxrona atmosfairiko.
Mia ithopoios pou sou edeine thn entupwsh pws par olh thn anthrwpinh ths emfanish, den itane ap afton ton kosmo.
H vathmologia pou ths exei valei to IMDB kata thn dikh mou apopsh thn adikei kata polu thn tainia.
Xeromai pou o Shyamalan gia allh mia fora me ta3idepse se ena diaforetiko planith.
Mia xarh apo tous agaphtous anagnwstes aftou tou post.... ama den exete dei h viwsei kati .... mhn anoigete to stwma giati vgainoune kourades kai vrwmizoun ton politismo mas. Mhn epireazetai thn gnwmh twn allwn xwris na exete idea gia to antikeimeno.... apo ena trailer pote kai kaneis den katafere na krinei an tha tou aresei mia tainia h oxi.
Ama eiste tsigkounides kai skefteste ta lefta pou xalate sto cinema.... perimenete na vgei h tainia se DvD.... eimai sigouros pws an akoma kai tote den sas aresei, toulaxiston den tha stenaxwritheite gia ta lefta tou cinema.
Συγκινητικο ποστ.
_UnHoLyMaRtYr_
09-11-2006, 12:11
Θα κάθομαι γω τώρα να διαβάζω τις μαλακίες που γράφει ο κάθε φέηκ γιούζερ του Shyamalan τώρα.
Phantom Duck
09-11-2006, 14:23
Wagnard σ' αγαπώ.
den katalavenw .. uparxoun fake kai real users tou shyamalan????
exeis thn entupwsh pws me plhrwse gia na pw kala logia gia to ergo??
apla eimai anoixtomualos kai den thavw kati an den to dw prwta.....
oso gia to post pou anaferete sto gousto... mono to diko mou gousto uparxei ... kanenws allounou.
to thema einai an twn allwn sumvadizei me to diko mou, gia na boroume na kanoume mia antikeimenikh kai politismenh shzhthsh pou na afora mia tainia.... xwris na milame me logia tou aera.
sevomai apolita to post tou Phantom Duck giati pragmatika thn eide kai den tou arese.... alla eida ena soro alla posts pou graftikane mono kai mono gia na xtupisoune merika plhktra na xaroune..... trigger happy
SpiritCrusher
09-11-2006, 23:51
χαχαχα δεν-υπάρχει.
Mitsmann
10-11-2006, 00:23
den katalavenw .. uparxoun fake kai real users tou shyamalan????
exeis thn entupwsh pws me plhrwse gia na pw kala logia gia to ergo??
oso gia to post pou anaferete sto gousto... mono to diko mou gousto uparxei ... kanenws allounou.
to thema einai an twn allwn sumvadizei me to diko mou, gia na boroume na kanoume mia antikeimenikh kai politismenh shzhthsh pou na afora mia tainia.... xwris na milame me logia tou aera.
sevomai apolita to post tou Phantom Duck giati pragmatika thn eide kai den tou arese.... alla eida ena soro alla posts pou graftikane mono kai mono gia na xtupisoune merika plhktra na xaroune..... trigger happy
ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΟΣΙΩΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΕΡΜΟΤΡΥΠΩΤΟ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ.
http://m-m-m.gr
Parasight
10-11-2006, 01:24
Έλα ρε τώρα, μην τον αποπαίρνεις και φύγει. Από post-of-the-day σε post-of-the-day βαδίζει. Αστέρι, κρίμα να χαθεί.
Είναι και βαλτός του Shyamalan.
necropethamenos
10-11-2006, 09:45
toso anoixtomyalos pou amesws meta:
ATELEIWTI, ADIASPASTI, ADAMANTINI, AKOURASTI, ASYLLIPTI ANOIXTOMYALOSYNI.
eisai o rockavlon tou cinema?
(prin apantiseis, psakse sto forum na deis poios einai o rockavlon. i min apantiseis. DEN KANEI NA APANTISEIS AN DEN EXEIS DIAVASEI GIA TON ROCKAVLO! xouxou.)
xeromai pou kolas stis le3eis.... einai polu diaskedastiko... kai twra ti ??? tha diorthwseis ta orthografika mou lathoi?
Mitsmann
10-11-2006, 11:04
Οχι βεβαια.
Parasight
10-11-2006, 11:08
xeromai pou kolas stis le3eis.... einai polu diaskedastiko...
Sorry ρε φίλος, αλλά τι άλλο υπάρχει να προσέξει κάποιος από 2 posts σου στο forum; Το ότι είσαι ωραίο παιδί; Όταν επικοινωνείς μόνο με το να γράφεις (σε forum ή οπουδήποτε αλλού), το μόνο που δίνεις στους άλλους για να σε καταλάβουν είναι λέξεις. Δε μπορεί ο καθένας να μυρίζει τα δάχτυλά του για το τι εννοείς.. Κάνω λάθος;
necropethamenos
10-11-2006, 13:30
xeromai pou kolas stis le3eis....
e nai re, einai profanes, otan GRAFOUME kati oi lekseis den exoun simasia!! Eprepe na epikentrwthw sto POSO DIKIO EXEIS kai ston terastio pallomeno andrismo sou.
einai polu diaskedastiko... kai twra ti ??? tha diorthwseis ta orthografika mou lathoi?
den exw arketes meres na zisw gia na apotolmisw kati tetoio. isws an to anethetes se mia etairia na eixe eparkes proswpiko. tha sou kostize kati parapanw alla you'd live to see what your text was SUPPOSED to look like :)
Phantom Duck
10-11-2006, 16:17
Ναι ρε φίλε αλλά ας πούμε σε σημεία είμαι εξαιρετικά εμπαθής και στάζω φαρμάκι, για να μην αναφέρω ότι περιγράφω συνεχώς τα πράγματα τραγικά. Δεν πρόσεξες κάτι τέτοιο;
den exei shmasia... borei na prostheses kafstiko xioumor kai na thn 3eftulises thn tainia... alla toulaxiston peires mia gefsh kai meta anoi3es to stwma sou.
Phantom Duck
10-11-2006, 16:47
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, η ορθογραφία της τελευταίας φράσης ή το υπονοούμενο που αυτή εξαπολυέι εναντίον μου.
Parasight
10-11-2006, 18:37
Ναι ρε φίλε αλλά ας πούμε σε σημεία είμαι εξαιρετικά εμπαθής και στάζω φαρμάκι, για να μην αναφέρω ότι περιγράφω συνεχώς τα πράγματα τραγικά. Δεν πρόσεξες κάτι τέτοιο;
Εσύ τελικά με ποιον είσαι; Με τον εαυτό σου ή με τους άλλους; :P
Phantom Duck
10-11-2006, 19:08
Προσπαθώ απεγνωσμένα να φλεημάρω με τον εαυτό μου.
Parasight
10-11-2006, 21:13
A noble cause, I must admit.
Cadaveric_Incubator
16-11-2006, 04:25
ti eleinh tainia re pousti thelw ta lefta mou pisw mas koroidevoun...ekeino to gamhmeno pou diavaze to mellon apo ta dhmitriaka prepei na pethanei