View Full Version : [Cinema] Children of Men (2006)
wraithmare
29-10-2006, 15:05
...arketa kali.
Ithopoiia kalh, Clive Owen theoc opws panta, skinothesia pou se "vazei" mesa stin tainia, soundtrack para poli kalo klp klp
Senario: Etos 2027, oi gynaikes tou kosmou einai steires edw kai 18 xronia, o kosmos "pethanei" siga siga kai se oles megales poleis tou kosmou ginetai xalasmos kyriou.
Dystopia kai skines polemou (oxi flwries), wmi kafrila plasarismeni wraia (san documento apo alithino poelmo kets).
Ntaks, I suck at criticizing movies, apla lew, aksizei na to deite.
Angelcurse
29-10-2006, 16:42
+1
ntaks diavasa oti exei polu dinates polemikes skines pou ontws exei k to olo thema me e3itarei polu. Dn diafainetai pouthena pws oi an8rwpoi psaxnoun meta manias tin swtiria tou an8rwpinou genous (mias k dn mporoun na genni8oun paidia edw k 18 xronia), anti8etws perimenoun to telos
Γαματο ειναι. Αν και εκπλησσομαι που αρεσει σε μερικους εδω μεσα... αφου ειναι Χολιγουντ! Η μηπως δεν ειναι?
Nodoordonotthereisnotry
31-10-2006, 16:05
Γαματο ειναι. Αν και εκπλησσομαι που αρεσει σε μερικους εδω μεσα... αφου ειναι Χολιγουντ! Η μηπως δεν ειναι?
Λες ξαφνικά να άρχισε το Hollywood να προσλαμβάνει άγγλους ηθοποιούς/extras; Δεν είναι Hollywood λοιπόν.
Εγω το ξερω οτι ειναι αγγλικη παραγωγη... το οτι η ταινια θα μπορουσε να ειναι η ιδια με αμερικανικη προφορα και να εχει βγει απο το Χολιγουντ και ολοι να την θεωρουν αθλια εσυ το ξερεις?
Εγω το ξερω οτι ειναι αγγλικη παραγωγη... το οτι η ταινια θα μπορουσε να ειναι η ιδια με αμερικανικη προφορα και να εχει βγει απο το Χολιγουντ και ολοι να την θεωρουν αθλια εσυ το ξερεις?
se latrepsa.
Cadaveric_Incubator
31-10-2006, 20:40
apisefth tainia pantws tromerh skhnothesia
Nodoordonotthereisnotry
01-11-2006, 00:21
Όχι, εγώ το ξέρω αυτό. Εσύ δεν το ήξερες. Τι με νοιάζει εμένα όμως αν οι άλλοι θεωρούν άθλια μία υποθετική ταινία του μυαλού σου που θα έχει αμερικάνικη προφορά και θα είναι παραγωγή του Hollywood;
freak brother
01-11-2006, 02:03
Όχι, εγώ το ξέρω αυτό. Εσύ δεν το ήξερες. Τι με νοιάζει εμένα όμως αν οι άλλοι θεωρούν άθλια μία υποθετική ταινία του μυαλού σου που θα έχει αμερικάνικη προφορά και θα είναι παραγωγή του Hollywood;
οσοι θελουν να δουν πως μπορουν οι αμερικανοι να καταστρεψουν μια ταινια να πα να δουν το wickerman
Angrafan
01-11-2006, 03:04
+1 ston frikbro
Τιποτα... απλα μου τη σπαει η προκαταληψη... πηγα κι εγω στο σινεμα, ειδα μια γαμω τις ταινιες, μπαινω και στο ER, βλεπω τοπικ με τιτλο Children of Men και αμεσως σκεφτομαι οτι θα την εχουν θαψει ολοι μιας και ειναι κατα ενα ποσοστο ταινια που πληρει αρκετα κριτηρια των αμερικανικων μπλοκμπαστερ, μελλον, φαντασια, πολεμος ξερεις τωρα... αλλα τελικα βλεπω οτι αρεσε σε ολους και δεν μπορω να κραξω κανεναν ρε γμτ!!!
wraithmare
01-11-2006, 11:43
Τιποτα... απλα μου τη σπαει η προκαταληψη... πηγα κι εγω στο σινεμα, ειδα μια γαμω τις ταινιες, μπαινω και στο ER, βλεπω τοπικ με τιτλο Children of Men και αμεσως σκεφτομαι οτι θα την εχουν θαψει ολοι μιας και ειναι κατα ενα ποσοστο ταινια που πληρει αρκετα κριτηρια των αμερικανικων μπλοκμπαστερ, μελλον, φαντασια, πολεμος ξερεις τωρα... αλλα τελικα βλεπω οτι αρεσε σε ολους και δεν μπορω να κραξω κανεναν ρε γμτ!!!
Mou ti spaei kai emena olo to anti-amerikaniko, *anef-diakrisews* aisthima twn kairwn mas.
Alla i tainia gamise.
When Black Roses Bloom
01-11-2006, 12:14
Pame pali ekeino to thread prin xronia pou brizomastan gia hollywood like and do-not like? Se osous aresei to hollywood aresei (eimai enas apo autous). Se osous den aresei magkia tous. Peri oreksews oudhs logos. Nomizw?
freak brother
01-11-2006, 13:48
γιατι γενικευουμε?
When Black Roses Bloom
01-11-2006, 14:40
Ti enoeis "giati genikeyoume?" frik?
freak brother
01-11-2006, 16:45
Ti enoeis "giati genikeyoume?" frik?
ε μην λεμε συνεχεια τα ιδια.. hollywood ειναι και το αποκαλυψη τωρα hollywood και το Ραμπο. Διακρινεις καποια ομοιοτητα?
Angrafan
01-11-2006, 19:07
o rampo gamaei kala omws
When Black Roses Bloom
01-11-2006, 19:23
o rampo gamaei kala omws
HAHAAHHAHAAHAHAHHAAH
HAHAAHAHAHAHAHHAAHHA
HAAHAHAHAHHAAHAHHAHA
MoRmEnGiL
06-11-2006, 19:22
pros olous tous parapanw: :skase:
to children of men gamhse pantelws,kai o Michael Caine htan 8eotatos,kai o owen to idio.
skhno8esia teleia,senario para poly kalo,liigo ekane mia mikrh koilia sth mesh alla pio poly 8a elega oti apla eixe 8eikh arxh k telos para ekane koilia sth mesh.
mou 8ymise kati meta3y 12 monkeys,blade runner,28 meres meta kai half life (me ta kloubia kai to public control :P ) xwris na ftanei kamia apo tis parapanw sto mikro tous daxtylaki (me e3airesh to 28 meres meta,alla still egw to 28 meres meta to proskynisa)
the_kindly_one
06-11-2006, 19:59
http://www.athinorama.gr/cinema/votes/default.asp?pid=160438&id=8036
:rofl: :rofl: :rofl:
Parasight
08-11-2006, 00:36
Έδωσε η ταινία! Τρομερή σκηνοθεσία, σε σημείο που σοκάρει. Τεχνοτροπία στυλ Irreversible μου φάνηκε (δλδ hand-held κάμερα σε συνεχόμενη λήψη, χωρίς αλλαγές πλάνων). Clive Owen και Michael Caine ρεσιτάλ αμφότεροι.
Όσο για ατμόσφαιρα, σκέτη μαυρίλα και τίποτα άλλο. Αυτά είναι :twisted:
sabbattack
23-11-2006, 12:36
POSO MA POSO GAMHSE AUTO TO ERGO...
Ligo to (anamenomeno) happy end me xalase. Perimena sapila me thn tainia na kleinei enw to ploio den eixe er8ei. 8a ekleine mizera kai pessimistika.
O Michael Cain 8eos, o Clive Owen SKATOFATSA ( :pink: ) kai to soundtrack...to soundtrack... :touched: :touched:
Parakaleiste na to anebasete asap sto gnwsto thread...
Sabbatack, βάλε SPOILEEEEEEEEEEER emoticon!! :P
Με κάλυψαν όλοι οι αποπάνω. Η σκηνοθεσία τα σπάει και συνίσταται για σινεμά, λόγω εκπληκτικών ηχητικών εφφέ που σε καθηλώνουν. Αξίζει πέρα για πέρα. & όντως ο Μαικλ Κέην είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!! :)
ΛΟΛ για το Αθηνόραμα. Κρίμα που λόγω των σχολίων μερικών πανηλίθιων το rating του κοινού πιάνει πάτο ακόμα και σε μεγαλειώδεις ταινίες. Αλλά, ποιός χέζει το Αθηνόραμα να μου πεις.. :D
sabbattack
23-11-2006, 14:17
re sy vampyra eleos, edw sto a8hnorama grafei o MPAMPHS YPOKOYLTOYROGLOY gamw th moustarda, oi tupoi sto site se peiraksan? O an8rwpos pou eballe (se mia MNHMEIWDH kritikh pou exw krathsei) MHDEN ( 0 ) sto Fight Club. Ti allo na pw...
Mitsmann
23-11-2006, 14:34
ααχχαχααχχα 0 στο Φαητ Κλαμπ. αχαχχααχαχ
re sy vampyra eleos, edw sto a8hnorama grafei o MPAMPHS YPOKOYLTOYROGLOY gamw th moustarda, oi tupoi sto site se peiraksan? O an8rwpos pou eballe (se mia MNHMEIWDH kritikh pou exw krathsei) MHDEN ( 0 ) sto Fight Club. Ti allo na pw...
Αυτό λέω.. για το μπούτσο. Και δυστυχώς καμιά φορά καλώς-κακώς κοιτάμε λίγο το Rating και κανα σχόλιο αυτού του κομπλεξικού που γράφει κριτικές, πρωτού δούμε μια ταινία. Άλλος κομπλέξας απο κει... τσκ τσκ. Τεσπα. Το πόιντ είναι ένα: η ταινία γάμησε!
Και ποιντ 2: βάλε SPOILEEEEEEEEER emoticon! :P
KoiliaSamprela
25-08-2016, 09:08
Για μένα το θρεντ ήταν μια αφορμή να ξεκινήσω να βλέπω καμιά ταινιούλα που έχει πάρει καλές κριτικές και δεν έχω δει. Ξεκίνησα χθες με Children of Men, γάμησε. Επίσης τον Clive Owen τον είχα για μεγάλο γιωτόμπαλο, έκανα λάθος.
πως χωρίς παρεξήγηση το children of men είναι μέσα στο τοπ10 με τις χειρότερες ταινίες που έχω δει
ypersyntelikos
25-08-2016, 09:09
Για μένα το θρεντ ήταν μια αφορμή να ξεκινήσω να βλέπω καμιά ταινιούλα που έχει πάρει καλές κριτικές και δεν έχω δει. Ξεκίνησα χθες με Children of Men, γάμησε. Επίσης τον Clive Owen τον είχα για μεγάλο γιωτόμπαλο, έκανα λάθος.
πως χωρίς παρεξήγηση το children of men είναι μέσα στο τοπ10 με τις χειρότερες ταινίες που έχω δει
χαχα δεν παρεξηγώ, αλλά γιατί;;
KoiliaSamprela
25-08-2016, 09:49
χαχα δεν παρεξηγώ, αλλά γιατί;;
δεν μου άρεσε καθόλου ο κλάιβ όουεν , και επίσης το σενάριο ήταν αστεία πρόχειρο, πχ γιατί δεν υπήρχαν άλλα παιδιά? δεν είχε κανένα βάθος, να εξηγήσει απλά τι έπαιζε πίσω απ όλη αυτήν την φάση
Phantom Duck
25-08-2016, 11:28
και μόνο το μονόπλανο στο αμάξι να είχε και μετά δυόμισι ώρες credits, πάλι ταινιάρα θα ήταν.
freak brother
25-08-2016, 12:24
τι να κανει ο BULLET?
Καλα πρεπει να ειναι λογικα αφου ποσταρει για το The Night Of συχνα πυκνα
ypersyntelikos
25-08-2016, 14:18
δεν μου άρεσε καθόλου ο κλάιβ όουεν , και επίσης το σενάριο ήταν αστεία πρόχειρο, πχ γιατί δεν υπήρχαν άλλα παιδιά? δεν είχε κανένα βάθος, να εξηγήσει απλά τι έπαιζε πίσω απ όλη αυτήν την φάση
Γενικά δεκτό. Προσωπικά δεν είμαι από τους τύπους που παραμονεύουν στη γωνία για να ανακαλύψουν "τρύπες" στο σενάριο. Ειδικά άμα πρόκειται για ταινία "τύπου post apocalyptic* " που ξαφνικά λόγω μιας επιδημίας στειρότητας άρχισαν να μην γεννιούνται μωρά όσο βάθος και να δώσεις πάλι τρύπες θα 'χει.
Όπως και να χει, ξέρω πολύ κόσμο που ξενερώνει με αυτό, και είναι κάτι που το δέχομαι. Απλά εγώ (κυρίως και ως άσχετος - μη σινεφίλ) δεν είμαι τέτοιος τύπος.
Ό,τι είπε ο Φάντομ, όχι μόνο η σκηνή με το αυτοκίνητο, αλλά και αυτή μέσα στο κτήριο που πολιορκείται. Γενικώς από σκηνοθεσία - φωτογραφία - ατμόσφαιρα ήταν απολαυστική.
* το post apocalyptic σε πολλά εισαγωγικά, ξέρω ότι η ταινία δεν είναι τέτοια
When Black Roses Bloom
25-08-2016, 17:42
Ο Μπούλετ ήταν ο Στέισον 11?
freak brother
25-08-2016, 17:47
ναι, το χω χασει με τις αλλαγες νικ .
Phantom Duck
25-08-2016, 18:28
έχει ακόμα 3 account στην πρώτη σελίδα των top posters, ρισπέκτ από έναν φίλο της enehy
Bullet + StationEleven + Ethereal + Abruzzi + S-11 = 36,658 posts
/ξηγας