PDA

View Full Version : Nea mousika revmata kai ilikia

necropethamenos
23-10-2006, 15:40
Sxetika me ton tropo pou aporrofa kaneis kainourgia mousiki oso megalwnei:

Gkouitar Xiro says:
einai oti kalytero exeis akousei apo kainourgiles.
Gkouitar Xiro says:
pes tin gamimeni alitheia
[Phantom Duck] says:
xm.
[Phantom Duck] says:
e den einai kainourgila.
[Phantom Duck] says:
ki h alitheia einai oti tous eixa akousei to 2005
Gkouitar Xiro says:
einai thema orismou
Gkouitar Xiro says:
gia kapoion 28 etwn
Gkouitar Xiro says:
einai.
[Phantom Duck] says:
eimai 18 omws.
[Phantom Duck] says:
kai den ta xw kleisei kan.
[Phantom Duck] says:
twra pou to skeftomai.
[Phantom Duck] says:
10 xronia mlk.
Gkouitar Xiro says:
o yeah
Gkouitar Xiro says:
kapoia stigmi
Gkouitar Xiro says:
akoma kai an eksakoloutheis na akous
Gkouitar Xiro says:
kai na psaxneis
Gkouitar Xiro says:
kai na xwneveis kainourgio pragma
Gkouitar Xiro says:
TOULAXISTON i ennoia tou paliou kai tou kainourgiou allazei
Gkouitar Xiro says:
giati to timeline einai poly megalytero
Gkouitar Xiro says:
opote to kommati tou timeline pou apokaleis kainourgio einai anagkastika megalytero

einai i den einai etsi?

Candiru
23-10-2006, 15:47
στατιστικά όσο μεγαλώνεις ακούς και άλλα πιο σοφτ και χαλαρά γιαυτό και ο πιο γελοίος όρος genre AOR για να πιάσει τα πιό ενήλικα target groups.

Αλλά μόνο στατιστικά, διότι ο καθένας έχει το προσωπικό του στυλ και μπορεί να ακούει και τα πιο νέα ρεύματα, ό,τι ήχο και να έχουν.

Phantom Duck
23-10-2006, 15:48
Να σημειώσω ότι για το παραπάνω λογκ φταίνε οι The Psyke Project. Ζάο και τα μυαλά στα κάγκελα.

Ον τόπικ, δεν έχω ιδέα γιατί είμαι ακόμα νιάτο κι όλα παλιά μου φαίνονται =]

Έντιτ: εμείς μιλάμε για σκισίματα κι ο Καντίρου σκέφτεται ΑΟR.

metamelia3
23-10-2006, 15:48
Θέλω να ανακαλύψω το θρας στα 50 μου και να φτιάξω μπάντα

hunted by a Freak
23-10-2006, 16:14
:rofl:

Kveldssanger
23-10-2006, 17:21
Ομολογώ ότι δεν καταλαβα ακριβώς που καταλήγει ο προβληματισμός και τι εννοούμε με τον όρο "νεα ακούσματα" τελικά. Πάντως, ελπίζω το "ό,τι καλύτερο από καινουργίλα" να μην πήγαινε για τους Zao =p

Candiru
23-10-2006, 18:53

κανένα πρόβλημα, απλώς δεν θα γράφεις κομμάτια του στυλ metal militia, seek and destroy, κλπ εφηβικά ξεσπάσματα

necropethamenos
23-10-2006, 19:01
Ομολογώ ότι δεν καταλαβα ακριβώς που καταλήγει ο προβληματισμός και τι εννοούμε με τον όρο "νεα ακούσματα" τελικά. Πάντως, ελπίζω το "ό,τι καλύτερο από καινουργίλα" να μην πήγαινε για τους Zao =p

pigaine stous psyke.

i diafora vrisketai sto oti o PD thewrei palio pleon kati pou akouse to 2005, enw egw sigoura oxi par'oti exei kykloforisei panw apo ena xrono.

kata ta alla egw men den thewrw kainourgious tous zao alla o provlimatismos (mou) kataligei sto oti an akouga mousiki apo to 1970 gia paradeigma tha thewrousa tous zao kainourgious, giati mesa sta 36 xronia pou tha akouga mousiki oi zao tha eixan emfanistei kapou sto teleftaio 1/7 tis periodou aftis.

Kveldssanger
23-10-2006, 19:06
Α, τωρα καταλαβα (αργώ λιγο αλλα τα πιανω τελικα). Παντως το νεο/παλιο εχει να κανει και μετα γενικότερα ακούσματα πιστευω. Δηλαδή για τον Phantom Duck οι Zao που ακουσε περυσι μπορει να μην είναι και κάτι τοσο καινούριο γιατί γενικά ακούει τέτοια πράγματα, ενώ για σενα να ειναι γιατί μεχρι στιγμής δεν είχες ασχοληθει ιδιαίτερα με όλα αυτα (που ειναι του σατανα).

House Of Low Culture
23-10-2006, 19:10
η Ζάο είναι του Άη Βασίλη.

Phantom Duck
23-10-2006, 20:37
Α, τωρα καταλαβα (αργώ λιγο αλλα τα πιανω τελικα). Παντως το νεο/παλιο εχει να κανει και μετα γενικότερα ακούσματα πιστευω. Δηλαδή για τον Phantom Duck οι Zao που ακουσε περυσι μπορει να μην είναι και κάτι τοσο καινούριο γιατί γενικά ακούει τέτοια πράγματα, ενώ για σενα να ειναι γιατί μεχρι στιγμής δεν είχες ασχοληθει ιδιαίτερα με όλα αυτα (που ειναι του σατανα).

Σωστός, μόνο που δε μιλάμε για τους Ζάο λέμε αλλά για τους Psyke Project =ρ

Οι Ζάο έκαναν ντεμπούτο γύρω στο 1997 οπότε είναι σε μια ΟΚ μουσική ηλικία (όχι, δε μου φαίνονται παππούδες!)

Kveldssanger
23-10-2006, 20:44
Ε με κουραζετε ομως. Και σαικεπροτζεκτ της ιδιας συνομοταξιας ειναι υποθετω.

Phantom Duck
23-10-2006, 20:51
Ναι αλλά είναι 10 χρόνια νεότεροι.

Kveldssanger
23-10-2006, 20:54
και ακόμα να βρουν τίποτα πιο ενδιαφερον να παίξουν?

Phantom Duck
23-10-2006, 21:13
Έλα τώρα, καταρχάς αυτό που λες δεν έχει λογική σύνδεση (είναι νεότεροι άρα έχουν χρόνο να αλλάξουν ύφος) και κατά δεύτερον μην κάνεις πως ακόμα κι ένας πρώην μπλακάς δεν μπορεί να εκτιμήσει τους σπαραγμούς του "Where Blood And Fire Bring Rest"!

Kveldssanger
23-10-2006, 21:21
Τους κυρίους δεν τους γνωρίζω και περισσότερο αστειευομουν ομολογουμενως, αν και αν υποθεσω οτι κινούνται στον χώρο του μεταλλιζοντος χαρντκορ εδώ και πολύ καιρό πιστευω οτι το συγκεκριμένο είδος όχι απλά κορεστεί (αν είχε ποτέ τίποτα ενδιαφερον) αλλά κοντεύει να σαπίσει και το κουφάρι του, οπότε προσωπικά πάλι στα ίδια είμαστε (και αυτό ηταν μια μεγάλη πρόταση). Παντως ψιλοδιαφωνώ στο ότι νέα/φρεσκα ακούσματα είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από το πότε βγήκε κάτι.

Pitsadoros
23-10-2006, 22:11
simfwnw me kveld sto oti den exei sxesi i xronologia kikloforias. oi 16 horsepower pixi gia mena einai kati entelws kainourio k prwtotipo gia mena pou prwtoakousa prosfata. oso gia to metalcore de tha pethanei pote koufales oso vgainoun mpantares. to idio isxuei gia kathe allo eidos

gia to thema tis ilikias nomizw oti paizei rolo mono sto pws antilamvanetai o katheis kati pou akouei prwti fora. de mporw n akousw as poume lizzy borden (kati pio palio) oute hammerfall (kati pio kainourio) gia prwti fora k na porwthw giati exw akousei poli pio poliploka pramata prin ap autous. xasma genewn i kati tetoio telwspantwn

alla ap tin alli ama gamaei katitis pws na mi s aresei? england prevails

necropethamenos
23-10-2006, 23:01
m. ok. point.

metamelia3
24-10-2006, 03:19

κανένα πρόβλημα, απλώς δεν θα γράφεις κομμάτια του στυλ metal militia, seek and destroy, κλπ εφηβικά ξεσπάσματα
ο γιεα, μ'ο γιεα κιλλ ωλ ντα γιανκ μεν!
μογιεαμογιεαμογιεα

Candiru
24-10-2006, 06:48
oso gia to metalcore de tha pethanei pote koufales oso vgainoun mpantares. to idio isxuei gia kathe allo eidos

αν και δεν έχει να δώσει κάτι καινούριο όντως βγαίνουν μερικές φορές δισκάρες, η πιό πρόσφατη είναι το Sands of Time από Born from pain που έχω ακούσει, (βγήκε πριν 2 χρόνια περίπου)