PDA

View Full Version : Isis - In the Absence of Truth

Dragonlord
21-10-2006, 13:23
©2006 Ipecac

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.388.cover.jpg

01. Wrists of Kings
02. Not in Rivers, But in Drops
03. Dulcinea
04. Over Root and Thorn
05. 1000 Shards
06. All Out of Time, All Into Space
07. Holy Tears
08. Firdous E Bareen
09. Garden of Light

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=388)

Dark Dominion
21-10-2006, 14:00
Δε παλεύονται τα παληκάρια με τίποτα. Κόντεψε να με πάρει ο ύπνος ακούγοντας το.

Bullet
21-10-2006, 14:03
:rofl:

Phantom Duck
21-10-2006, 14:12
Να ένας συνειδητοποιημένος λάτρης του σελέστιαλ.

carheart
21-10-2006, 14:28
ε είναι αλήθεια πως όλοι προτιμάμε τους Hammerfall λίγο.

Dark Dominion
21-10-2006, 14:30
Καθήστε και ακούστε τα μαστούρια τοτε :D

Amnesiac.
21-10-2006, 14:30
ews katholou.

carheart
21-10-2006, 14:32
Dark Dominion η συμβολή σου στο thread τελείωσε.

Amnesiac., ρώτα μία τον Αλέξανδρο Μπάρκα αν του άρεσε το σιντί!

Phantom Duck
21-10-2006, 14:33
Καθήστε και ακούστε τα μαστούρια τοτε :D

sXe heavy metal;

Angrafan
21-10-2006, 15:53
egw pantws oute mastouromenos mporw na tous akousw

Amnesiac.
21-10-2006, 16:07
Amnesiac., ρώτα μία τον Αλέξανδρο Μπάρκα αν του άρεσε το σιντί!

leei oti epeidi tou irthan polles nees kyklofories mazemenes, den exei prolavei na to liwsei, an kai twra pou to skeftetai, isws to oti eliwse alla albums (battle of mice p.x.) kai oxi ayto na simainei kati.

parolayta tha ithele na kseroun oi isis oti tous agapaei poly kai tha akousei to album polles fores akoma kai polla filia stin omorfi athina.

kati tetoio telos pantwn.

The Good Son
21-10-2006, 16:15
Οι πνιγηρές του παρενέργειες, σε αντιδιαστολή με την αμεσότητα του μηνύματος, έδρασαν υπογείως, αυτοπροσδιορίστηκαν νοητά και απέκτησαν την υπόστασή τους.

έχυσα,.

Amnesiac.
21-10-2006, 16:18
τρεις φορές κιόλας!

dyingfreedom
21-10-2006, 16:35
Αριστούργημα.

Επίσης, αναφορά χάμμερφολ σε τόπικ isis είναι τουλάχιστον τραγική, αν όχι ντροπιαστική.

Dark Dominion
21-10-2006, 16:44
k h leksh mastouria anaferotan stous isis, just to let you know

Bullet
21-10-2006, 16:44
σωωωωωώπα

Dark Dominion
21-10-2006, 16:46
:P

Griffith
21-10-2006, 16:58
Βαρετό.
Δεν ξέρω,μετά απο 10-12 ακροάσεις το album συνεχίζει να μη με τραβάει να το ακούσω (ολόκληρο).Τα κομμάτια φαίνεται σαν να αναπτύσσονται όλα με τον ίδιο τρόπο,υπάρχουν μεν κάποιες ωραίες μελωδίες αλλά οι περισσότερες είναι κοινότυπες/αδιάφορες και που και που χώνουν και κάνα επίσης αδιάφορο riff.Ισχύει ότι τα φωνητικά του Turner είναι βελτιωμένα,αλλα ως μέρος του όλου συνόλου μου δεν μου κάνουν και καμία αίσθηση.

Dark Dominion
21-10-2006, 17:12
Βαρετό.
Δεν ξέρω,μετά απο 10-12 ακροάσεις το album συνεχίζει να μη με τραβάει να το ακούσω (ολόκληρο).Τα κομμάτια φαίνεται σαν να αναπτύσσονται όλα με τον ίδιο τρόπο,υπάρχουν μεν κάποιες ωραίες μελωδίες αλλά οι περισσότερες είναι κοινότυπες/αδιάφορες και που και που χώνουν και κάνα επίσης αδιάφορο riff.Ισχύει ότι τα φωνητικά του Turner είναι βελτιωμένα,αλλα ως μέρος του όλου συνόλου μου δεν μου κάνουν και καμία αίσθηση.

Poly wraia ta les file

Griffith
21-10-2006, 17:15
:fear:

carheart
21-10-2006, 17:17
O Dark Dominion.

Kveldssanger
21-10-2006, 17:18
προλαβαίνεις να αλλάξεις γνώμη λοιπον. το album είναι πανέμορφο, καλύτερο από το panopticon και σε φάσεις μου φαίνεται ότι παίζει να είναι και το καλύτερο τους.

Dark Dominion
21-10-2006, 17:20
προλαβαίνεις να αλλάξεις γνώμη λοιπον. το album είναι πανέμορφο, καλύτερο από το panopticon και σε φάσεις μου φαίνεται ότι παίζει να είναι και το καλύτερο τους.

fantazomai poso vareta tha einai ta prohgoumena tous tote

carheart
21-10-2006, 17:20
Dark Dominion η συμβολή σου στο thread τελείωσε.

dyingfreedom
21-10-2006, 17:21
Ρε dark dominion, κάνε μας τη χάρη και αποχώρησε από το τόπικ ησύχως.
Αφού δεν την παλεύεις με isis, μην το κουράζεις.
Καταλάβαμε οτι ακούς στρουμφοπάουερ.

Kveldssanger
21-10-2006, 17:22

fantazomai poso vareta tha einai ta prohgoumena tous tote

ρε φιλος δεν πας να γράψεις καμια κριτική στους μεηντεν να ξεκαβλώσεις, να μας αφήσεις και εμας στην ησυχία μας? εντάξει, είπαμε, το ερ, έχει γίνει ασυλο για καθυστερημενους τον τελευταίο καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε και τις αποπειρες τους για χιουμορ.

cloud
21-10-2006, 17:50
Βαρετό.

Κάτι τέτοιο θα έλεγα κι εγώ. Παίζει ρόλο βέβαια ότι ακόμα δεν έχω χορτάσει το Panopticon και αυτό καταλήγω να ακούω κάθε φορά.

cavity
21-10-2006, 18:01
:hippy:

metamelia3
21-10-2006, 18:03
εντάξει, καλοί οι άησις αλλά οι Kansas είναι το μέλλον, ξυπνήστε.

GG*
21-10-2006, 18:07
εχω διαβασει για αυτο το δισκο σε αρκετα sites/forums,αρνητικα σχολια.

μετα απο αρκετες ακροασεις το μονο που μπορω να πω ειναι οτι Ο ΔΙΣΚΟΣ ΓΑΜΑΕΙ :evil:

Δεν νομιζω να ξεπερνα τις προηγουμενες δουλειες τους, αλλα δεν γνωριζω και πολλα groups που μπορουν να το κανουν αυτο...

Ειμαι σιγουρος οτι live τα κομματια θα μετρανε περισσοτερο,γι'αυτο ας ελπισουμε να μας επισκεφτουν συντομα.

και επειδη προσπαθω αλλα δεν κρατιεμαι να μην απαντησω στις μαλακιες του dark dominion:ο καθενας ακουει την μουσικη που του αξιζει.......

metamelia3
21-10-2006, 18:14
και επειδη προσπαθω αλλα δεν κρατιεμαι να μην απαντησω στις μαλακιες του dark dominion:ο καθενας ακουει την μουσικη που του αξιζει.......
πώς μπορείτε και βγάζετε τόση κακία μερικοί;

το Firdous E Bareen αξίζει στην ελιτ. μαεχνιαχνιαχ

Dark Dominion
21-10-2006, 18:19
εχω διαβασει για αυτο το δισκο σε αρκετα sites/forums,αρνητικα σχολια.

μετα απο αρκετες ακροασεις το μονο που μπορω να πω ειναι οτι Ο ΔΙΣΚΟΣ ΓΑΜΑΕΙ :evil:

Δεν νομιζω να ξεπερνα τις προηγουμενες δουλειες τους, αλλα δεν γνωριζω και πολλα groups που μπορουν να το κανουν αυτο...

Ειμαι σιγουρος οτι live τα κομματια θα μετρανε περισσοτερο,γι'αυτο ας ελπισουμε να μας επισκεφτουν συντομα.

e nai egw de pairnw narkwtika :P :weed: :weed: :weed:

Kingdom Gone
21-10-2006, 18:26
eeee skase pia de mas endiaferei i apopsi sou re moggolo (http://tinyurl.com/y7fjj3) gyrna apo kei pou se petage pia

blackbird
21-10-2006, 18:28
έχω ένα παράπονο απ το δίσκο
εκεί που περιμένεις σημεία να σε στείλουν στης γης το πυρωμένο κέντρο τα κομμάτια τελειώνουν
δύσκολα θα μ αρέσει πιο πολύ απ το πανόπτικον

Dark Dominion
21-10-2006, 18:42
eeee skase pia de mas endiaferei i apopsi sou re moggolo (http://tinyurl.com/y7fjj3) gyrna apo kei pou se petage pia

to mouni pou se petage :D

Boom!
21-10-2006, 18:44
Ακουσαμε τον Dark Dominion να μας λεει οτι δεν του αρεσε το νεο Maiden επειδη παιζουνε τα ιδια και τα ιδια. Τον ακουσαμε επισης να λεει οτι του αρεσε το νεο Hammerfall για τον ιδιο ακριβως λογο που δε του αρεσε το Maiden. Τωρα μας λεει οτι δε του αρεσουν οι Isis επειδη ειναι μαστουρωμενοι.... Εγω θα προσθετα και καβλωμενοι και οτι τον αγαπανε καλα.

On topic:

εκεί που περιμένεις σημεία να σε στείλουν στης γης το πυρωμένο κέντρο τα κομμάτια τελειώνουν
δύσκολα θα μ αρέσει πιο πολύ απ το πανόπτικον

Προς τα κει κλινω και γω, αν και εχω λιγο καιρο να τ'ακουσω και οχι παντα υπο τις καταλληλες συνθηκες. Θα το ξαναβαλω τωρα που βγαινει και κανονικα πλεον, να δω αν εχω αλλαξει γνωμη. Παραμενει αρκετα ποιοτικο παντως.

metamelia3
21-10-2006, 18:54
Τωρα μας λεει οτι δε του αρεσουν οι Isis επειδη ειναι μαστουρωμενοι.... Εγω θα προσθετα και καβλωμενοι και οτι τον αγαπανε καλα.
χαχαχαχαχα

Dark Dominion
21-10-2006, 18:58
Ακουσαμε τον Dark Dominion να μας λεει οτι δεν του αρεσε το νεο Maiden επειδη παιζουνε τα ιδια και τα ιδια. Τον ακουσαμε επισης να λεει οτι του αρεσε το νεο Hammerfall για τον ιδιο ακριβως λογο που δε του αρεσε το Maiden. Τωρα μας λεει οτι δε του αρεσουν οι Isis επειδη ειναι μαστουρωμενοι.... Εγω θα προσθετα και καβλωμενοι και οτι τον αγαπανε καλα.

kai th mana sou kala thn agapane pantws

carheart
21-10-2006, 19:02
Dark Dominion τα επόμενα posts σου θα διαγράφονται ακόμα και αν είσαι ον τόπικ.

Σοβαρά.

metamelia3
21-10-2006, 19:10
ban! ban the pariah!

House Of Low Culture
21-10-2006, 20:44
Κααααααλός δίσκος, αλλά θα συνεχίσω να προτιμώ τα άλλα τους. Το "Νot In Rivers, But In Drops" είναι σέκσυ.

Σε άλλα νέα, η καταπληκτική Τζίνα Λολομπριτζίτα παντρεύεται.

Candiru
21-10-2006, 23:20
εγώ έχω μόνο το οσεανικ και μόνο αυτό ξέρω από Ισις και προσκυνώ. Την προηγουμενη βδομάδα εψαχνα απεγνωσμενα το Πανοπτικον αλλά πουθενά στη σαλονίκη.

Ελπίζωμε με την νέα κυκλοφορία να τα τσιμπήσω και τα δυο.

Αλλα αυτός που έγραψε την κριτική ή πρέπει να πήρε ληγμένα, η το πόνημά του αποτελεί εξαιρετική παρωδία/διακωμώδηση ψευτοκουλτουριάρη γκέη μουσικοκριτικού.

ikonoklast
21-10-2006, 23:25
πιστεύω οτι μιμείται το μπάρκα.

οντόπικ το holy tears και κανα δυο άλλα κομματάκια είναι και γαμώ τους motherfuckers!
panopticon δεν είναι όμως!
και έχει και πούτσα εξώφυλλο!

cybernaut 667
22-10-2006, 00:33
η κριτικη εμενα μου αρεσε.)
κ ναι, ειναι δισκαρα αλλα δεν πιανει το προηγουμενο-
το πανοπτικον συγκρινεται μονο με αενιμα

H.
22-10-2006, 02:13
:baaa:

cloud
22-10-2006, 03:14
Λέω να το κλειδώσουμε και να το πάρουμε απ' την αρχή.

Kveldssanger
22-10-2006, 11:31
Δεν θα το λεγες και κακή ιδεα.

Thomas_G
22-10-2006, 11:42
To panopticon den kataferan na to ftasoun...Elpizo kapoia stigmi na to kataferoun...Kalos einai o diskos alla....Kati exoun xasei nomizo...elpizo na tous doume live fetos gia na epanorthosoun...

solution_AK-47
22-10-2006, 11:50
8a tous doume sigoura live fetos.

Thomas_G
22-10-2006, 11:53
Les e???? Ante na doume.... 8)

Phantom Duck
22-10-2006, 11:55
Σ'λέστιαλ :(

solution_AK-47
22-10-2006, 12:05
Nai re. Meta th malakia pou kanane 8a er8oun xesmenoi gia live. Epishs sumfwna me plhrofories, pou elegxontai omws ws anakribeis, prin thn enarksh tou live 8a ka8ontai sthn porta oloi mazi kata thn proseleush tou kosmou k 8a zhtane suggnwmh apo ka8ena proswpika epeidh to "In the Absence of Truth" den antapokri8hke stis prosdokies tou.

Thomas_G
22-10-2006, 12:06
Auto mporei kapos na diorthosei ta pragmata alla kai pali den xero an tha tous sinxoriso...ama kanoun kai kamia pipa...

VirusXI
22-10-2006, 13:40
Βαρετό.

αυτά +
το ότι την είδαν μάλλον πιο μουσικάντηδες και τους προτιμώ μίνιμαλ. Δεν είναι άσχημο αλλά σαφώς κατώτερο προσδοκιών και προηγούμενων άλμπουμς. Επίσης περίμενα καλό κσώφυλλο κιείναι μλκία.

Thomas_G
22-10-2006, 14:00
Simfono kai sto exofilo...Amesos mou thimise SunnO)) - In Black se alli ekdosi....
http://img227.imageshack.us/img227/6269/081wz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img136.imageshack.us/img136/8618/untitledsq4.png (http://imageshack.us)

VirusXI
22-10-2006, 14:02
ούτε αυτό. το sunn είναι σχέδιο, αυτό είναι τπτ με ένα τίτλο πάνω.

Parasight
22-10-2006, 23:54
Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο αρχίζουμε τις αψυχολόγητες έως και βέβηλες συγκρίσεις :P
Τέσπα, κατ'εμέ οι Isis έχασαν ένα μεγάλο ποσοστό της αυθόρμητης προσωπικότητάς τους στο Panopticon. Δε θα το'λεγες κακό, αλλά σε καμία περίπτωση μνημειώδες (σαν το Oceanic δλδ). Το καινούριο το έχω ακούσει μόνο μία φορά και μου φάνηκε να κινείται πάνω-κάτω στα ίδια. Βέβαια οι Isis αξίζουν κάμποσα ακούσματα πριν κριθούν τελεσίδικα, οπότε αυτό με μία επιφύλαξη προς το παρόν.

H.
23-10-2006, 00:03
Θα έλεγα όχι μόνο σχεδόν στα ίδια αλλά ακριβώς στα ίδια. Το μεγάλο πρόβλημα των συγκροτημάτων αυτού του τύπου είναι κατά τη γνώμη μου ότι επαναλαμβάνονται συχνά και κατά πάσα πιθανότητα κουραστικά.

cloud
23-10-2006, 00:56
Θα έλεγα όχι μόνο σχεδόν στα ίδια αλλά ακριβώς στα ίδια. Το μεγάλο πρόβλημα των συγκροτημάτων αυτού του τύπου είναι κατά τη γνώμη μου ότι επαναλαμβάνονται συχνά και κατά πάσα πιθανότητα κουραστικά.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Που τα είδες τα ίδια και ποιά είναι τα συγκροτήματα αυτού του τύπου βρε καημένε;

Parasight
23-10-2006, 06:53
ούτε αυτό. το sunn είναι σχέδιο, αυτό είναι τπτ με ένα τίτλο πάνω.
Ίσωσ τελικά να μην είναι έτσι, αφού βρήκα και αυτήν την εκδοχή

http://img126.imageshack.us/img126/8562/isisitaot12pfoldercoverev7.jpg (http://imageshack.us)

Candiru
23-10-2006, 08:20

μάλλον θα τα ακούσω, αλλά ενμέρει συμφωνώ. Πχ Tool: καραγουστάρω, όμως έχουν ένα στυλ που επαναλαμβάνεται. Επίσης, αν και δεν εχω ακούσει όλες τις δουλειές των συγγενών Neurosis, έχουν και αυτοί ένα επαναλαμβανόμενο στυλ, όχι όμως τόσο όσο οι Tool.Για τους Isis απο τη στιγμή που έχω ακούσει μόνο το Οσεάνικ προσωπικά δεν μπορώ να το πω, όμως για να το λένε κάποιοι μαλλον κάπου στηρίζονται.

Τι σχέση έχουν αυτές οι 3 μπάντες; Είναι προγκ μέταλ με (ή δήθεν) ψαγμένο στυλ μουσικής και στίχων.

Kveldssanger
23-10-2006, 08:41
:bang:

lost_icon
23-10-2006, 10:01
off topic

Dark Dominion vres gkomena opwsdhpote kai tha deis pws ola ta akoustika sou provlhmata tha lythoun.

H. to exeis dhlwsei epanhlleimenws oti den sou aresoun oi isis,e stfu epitelous kai akou pain of salvation.

ON TOPIC:

to in the absence of truth einai toulaxiston aristourghma.den akousa filler kommati oute gia plaka,den zorizoun katastaseis oute travane diarkeies kommatiwn gia thn plaka tous kai gia na to paiksoun mousikes dianoies.akouste to prosektika ;-)

Mitsmann
23-10-2006, 10:29
αχαχααχαχ οι Ισις προγκ μεταλ

psychotron
23-10-2006, 10:46
Ο Ίσις δεν ήταν παίκτης του ΟΦΗ το 85; :shock:

H.
23-10-2006, 11:22
Διάφορα φαιδρά κι ωραία :)

Τέσπα όταν λέω ότι επαναλαμβάνονται δεν εννοώ τόσο από δίσκο σε δίσκο όσο δυστυχώς μέσα σε ένα κομμάτι. Δηλαδή κάνεις ένα γαμάτο ριφ ρε παιδί μου, ε μη μου το παίζεις στο ριπίτ όμως πέντε λεπτά μίνιμουμ στην πορεία του ίδιου κομματιού κιόλα, κουρδίζομαι. Εντάξει αν δεν ισχύει κι αυτό μάλλον άλλο συγκρότημα άκουσα, τι να πω...

Ναι Candiru οι Tool είναι επαναλαμβανόμενοι αλλά αυτά έχει το Σουηδικό death metal, τι να κάνουμε :(

@lost: σε σένα και δια προσωπικού το 'δήλωσα' Βάιε δεν έβγαλα και καμιά αφίσα :P

Kveldssanger
23-10-2006, 11:27

Τέσπα όταν λέω ότι επαναλαμβάνονται δεν εννοώ τόσο από δίσκο σε δίσκο όσο δυστυχώς μέσα σε ένα κομμάτι. Δηλαδή κάνεις ένα γαμάτο ριφ ρε παιδί μου, ε μη μου το παίζεις στο ριπίτ όμως πέντε λεπτά μίνιμουμ στην πορεία του ίδιου κομματιού κιόλα, κουρδίζομαι. Εντάξει αν δεν ισχύει κι αυτό μάλλον άλλο συγκρότημα άκουσα, τι να πω...

ρε φιλος ομως οι αισις δεν παιζουν προγκρεσιβ (που λεει και ο καντιρου) για να παιζουν 354354656 ριφακια το λεπτο. Σα να λες οτι δεν σου αρεσει το kraut π.χ. επειδη επαναλαμβάνονται τα θεματα. ελεος δλδ

Bullet
23-10-2006, 11:38
αυτή είναι η μαλακια με τις ταμπέλες (μάλλον άλλη μια μαλακια)

progressive σημαίνει προοδευτικό και η μουσική των isis είναι προοδευτική άρα έχει και μια βάση σαν ορος

βεβαια είπαμε,γαμώ τις ταμπέλες και τα standards τους γαμώ

H.
23-10-2006, 11:42
Δεν είναι όμως και αναγκαίο να παίζεις προγκρέσιβ (που λέει και ο Candiru) απλά για να μην σπας νεύρα δια της επαναληψιμότητάς σου πιστεύω. Δεν θα είχα πρόβλημα με τις διάρκειες ας πούμε των songs τους αν μπορούσαν έστω να κάνουν δυο μικρές αλλαγές ρε παιδί μου, να αναζωογονοποιήσουν το ενδιαφέρον μου. Τώρα όμως δε μπορώ αφού ακούσω 9 λεπτά song με ένα και μόνο ριφ, να βγω και να πω πόσο γαμάει παιδικία κωλαράκια ας πούμε.

lost_icon
23-10-2006, 12:06

Ναι Candiru οι Tool είναι επαναλαμβανόμενοι αλλά αυτά έχει το Σουηδικό death metal, τι να κάνουμε :(

@lost: σε σένα και δια προσωπικού το 'δήλωσα' Βάιε δεν έβγαλα και καμιά αφίσα :P

nai einai epanalamvanomena arketa shmeia tous alla afto den tous kanei kakous oute steirous mousika.

e mh me kaneis na psaksw ta topics tou er gia na vrw dhlwsh sou peri isis xexexe :P variemai..

cloud
23-10-2006, 12:37
αναζωογονοποιήσουν

μας έχεις πεθάνει

Candiru
23-10-2006, 13:18

και σαν χιούμορ είναι ανόητο.

να έλεγες τους Neurosis death παίζεται, έχουν τέτοια στοιχεία, οι tool είναι πιο κοντά στο ιντάστριαλ.

η κατάταξή τους στο προγκ (και των 3 μπαντών) δεν έχει να κάνει τόσο με την ποικιλία και πολυπλοκότητα της μουσικής τους, όσο με την χρήση νεωτερισμών στις συνθέσεις (πχ οι neurosis χρησιμοποιούν μερικές φορές κάποια έθνικ όργανα, οι τοολ ατμοφαιρικά ηχητικά εφέ, κλπ) και τους "ψαγμένους" στίχους συχνά σε σημείο να είναι ακαταλαβίστικοι.

Η επαναληπτικότητα μπορεί να είναι και σε ένα κομμάτι, μπορεί και σε ολόκληρη δουλειά, μπορέι και στο σύνολο της δουλειάς τους (πχ Tool/Perfect Circle), με μικρές διαφοροποιήσεις που όμως δεν παύουν να τους κάνουν γαμάτους.

Πάντως η έννοια προγκ είναι παπαριά των εταιρειών

Phantom Duck
23-10-2006, 13:19
progressive σημαίνει προοδευτικό και η μουσική των isis είναι προοδευτική άρα έχει και μια βάση σαν ορος

Ναι αλλά ο Καντίρου είπε "προγκ μέταλ"!

Ενώ είναι σαφές πως οι πούστηδες οι Άισις έχουν μολύνει το χάρντκορ =D

solution_AK-47
23-10-2006, 13:23

Oi upoloipes paparies einai mia prosfora tou xrhsth Candiru

carheart
23-10-2006, 13:32
και σαν χιούμορ είναι ανόητο.

ενώ οι δικοί σου χαβαλέδες ας πούμε.

να έλεγες τους Neurosis death παίζεται, έχουν τέτοια στοιχεία, οι tool είναι πιο κοντά στο ιντάστριαλ.

γιατί του απαντάντε ακόμα;

Ρε δικέ μου, φτιάνεις μια επιχειρηματολογία με βάση ένα ορισμό που στο τέλος αποκαλείς παπαριά. Πόσο περισσότερο βλαμμένος μπορείς να γίνεις;

solution_AK-47
23-10-2006, 13:35
Γιουντονγουονανόου!

dyingfreedom
23-10-2006, 13:48
ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ.
Μπορεί να μην έχει σχέση με την κριτική του νέου δίσκου των Isis, αλλά πες την. Πού ξέρεις; όλο και κάποιος θα γελάσει.
Μπορεί επίσης να μην έχει σχέση με την κριτική του νέου δίσκου των Isis, αλλά δεν πειράζει. Αν έχεις και συ μια μαλακία να αναφέρεις, εδώ είναι το κατάλληλο τόπικ.

Συνεχίστε τον καταιγισμό των ποστς, ακόμα και αν δεν έχετε ακούσει το άλμπουμ.

Candiru
23-10-2006, 13:50

Ρε δικέ μου, φτιάνεις μια επιχειρηματολογία με βάση ένα ορισμό που στο τέλος αποκαλείς παπαριά. Πόσο περισσότερο βλαμμένος μπορείς να γίνεις;

άλλο το τι είναι και άλλο το πώς τον χρησιμοποιώ.

προγκ λέγονται και μπάντες με περισσότερη δεξιοτεχνία που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό το στυλ, γιαυτό είναι παπαριά, γιατί ο ίδιος όρος είναι πολυ γενικός και συνήθως έχει ένα τάργκετ γκρουπ δήθεν ψαγμένων, αλλά και χρησιμοποιείται για τελείως διαφορετικά στυλ. Πχ τι σχέση έχουν αυτές οι τρεις μπάντες με Queensryche, Mekong Delta, Watchtower, κλπ;

Από την στιγμή όμως που χρησιμοποιείται, κάπως πρέπει να τον σουλουπώσουμε για να αναφερθούμε σε μπάντες που αναφέρεται, κρίνοντάς τον συχνά με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Candiru
23-10-2006, 13:51
ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ.
Μπορεί να μην έχει σχέση με την κριτική του νέου δίσκου των Isis, αλλά πες την. Πού ξέρεις; όλο και κάποιος θα γελάσει.
Μπορεί επίσης να μην έχει σχέση με την κριτική του νέου δίσκου των Isis, αλλά δεν πειράζει. Αν έχεις και συ μια μαλακία να αναφέρεις, εδώ είναι το κατάλληλο τόπικ.

Συνεχίστε τον καταιγισμό των ποστς, ακόμα και αν δεν έχετε ακούσει το άλμπουμ.

βασικά μας εμπνέει το στυλ της αρχικής κριτικής :lol:

carheart
23-10-2006, 13:56
Από την στιγμή όμως που χρησιμοποιείται, κάπως πρέπει να τον σουλουπώσουμε για να αναφερθούμε σε μπάντες που αναφέρεται, κρίνοντάς τον συχνά με δυο μέτρα και δυο σταθμά.

είναι χρέος σου ας πούμε;

solution_AK-47
23-10-2006, 14:07
Epeidh ais8anomai sunupeu8unos gi auth thn katastash, k exei dikio pou krazei dyingfreedom as pw k gw thn proswpikh mou apopsh gia to neo ISIS.
Loipon, to disko ton exw akousei 3-4 fores mono opote 8a akolou8hsei k allo post argotera. San prwth ektimhsh, prokeitai gia ena PARA POLY KALO disko pou omws (mexri stigmhs) den exei ektopisei ap' thn korufh (sta dika mou gousta) to Oceanic. To opoio Oceanic omws exw liwsei edw k 4 xronia. Mou fainetai fusikh sunexeia tou Panopticon k de mporw na pw oti upoleipetai. Auta gia twra.

P.S. mias k to akouw twra, exw na dhlwsw oti opws ola tous ta albums, me kerdizei olo k pio polu me ka8e akroash.

P.S.2 mod, dineis mia xamenh maxh...

cavity
23-10-2006, 14:57
κλειδώστε το.

VirusXI
23-10-2006, 17:38
Candiru, άντε να παίξεις στο ίντυ.

το πρόβλημα, σε πρώτη φάση, με αυτόν το δίσκο είναι ότι έκαναν κάτι διαφορετικό.

Δηλαδή κάνεις ένα γαμάτο ριφ ρε παιδί μου, ε μη μου το παίζεις στο ριπίτ όμως πέντε λεπτά μίνιμουμ στην πορεία του ίδιου κομματιού κιόλα
μιααααμ. ας καταφέρει κάποιος να γράψει το ΓΑΜΑΤΟ ριφφ κιας το παίζει για μέρες, όχι 5λεπτα μόνο. (Jerusalem πχ hihi)

Kveldssanger
23-10-2006, 17:44
Ε εντάξει πλεον ομως νομίζω ότι το ύφος των Isis δεν πονταρει τόσο στα υπεργαματα/heavy riffs, αφου το χουν γυρισει αρκετά περισσότερο στο πιο ψυχεδελοποστ. Και τελικά 1000 shards.-

Not_saved
23-10-2006, 21:49
Mallon to kalytero Isis tragoudi to parapanw.

Gia to ekswfyllo tha symfwnisw oti borousan na kanoun kati kalytero (eidika meta to apisteuto layout tou Panopticon) alla den exw dei olo to booklet opote epifylassomai.

Oson afora to disko,apo tis 6-7 fores pou ton exw akousei nomizw oti mallon einai telika ligo kalyteros apo to Panopticon sto synolo tou.To opoio Panopticon tis teleutaies fores pou exw akousei mou dinei tin entypwsi tou ypervolika provlepsimou me apotelesma na to variemai elafrws,kati pou de symvainei me to Oceanic.

silencer51
23-10-2006, 23:09
Πάρα πολύ καλό άλμπουμ, δεν μπορώ ακόμα να το βαθμολογήσω σε σχέση με τα υπόλοιπα...

Και όντως το 1000 shards πηδάει.

Angrafan
24-10-2006, 00:45

anakalw

carheart
24-10-2006, 00:56
ούτε μαστουρωμένος;

zihuatanejo
24-10-2006, 01:21
1000 shards, holy tears έπη.

Κατά τα άλλα, με καμιά δεκαριά ακροάσεις(ούτε καν), δε μπορώ να βγάλω πόρισμα κατά πόσον είναι καλύτερο από Panopticon, Oceanic.

Πάντως, κινείται μέχρις ενός σημείου σε κάπως πιο προγκ μονοπάτια (στα όρια που ορίζει ο όρος προγκ - τα έσπασα στην προηγούμενη πρόταση, έτσι? :D ).

solution_AK-47
24-10-2006, 02:24

anakalw

Dld?

egw pantws mastouromenos mporw na tous akousw

:?:

Phantom Duck
24-10-2006, 20:57
Σελέστιαλ.

stam and the witches
24-10-2006, 21:00
Σελέστιαλ.

deadbird
25-10-2006, 01:49
τους αγαπώ τους isis γαμώτι, αλλά τούτο δω είναι βαρετό, με ελάχιστες εξαιρέσεις ανάξιες λόγου. σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να το ακούσω ολόκληρο (μόνο όταν έπαιζε στο backround). καλά, ούτε λόγος για συγκρίσεις με προηγούμενα.

carheart
25-10-2006, 01:52
Γεννημένος άμουσος είσαι ρε πούστη μου. Φακ, πως γίνεται να μην σου άρεσε εσένα;

deadbird
25-10-2006, 02:00
άσε ρε. πολύ απλά έχω γαμάτο γούστο. βασικά καλές ιδέες υπάρχουν στο δίσκο (και 2-3 τραγούδια είναι απο καλά έως συμπαθητικά) αλλά το κουράζουν πολύ με αποτέλεσμα να κουράζομαι ακόμη περισσότερο. κωλοκατάσταση.

metamelia3
25-10-2006, 04:29
Κατέληξα: το Firdous E Bareen είναι το καλύτερο κομμάτι τους ιμο.

Kingdom Gone
25-10-2006, 04:36
οτι λεει ο ντεντμπιρντ. δλδ κάναν το ύφος τους μανιέρα, μεγάλη απογοήτευση.

Kveldssanger
25-10-2006, 08:55
άσε ρε. πολύ απλά έχω γαμάτο γούστο. βασικά καλές ιδέες υπάρχουν στο δίσκο (και 2-3 τραγούδια είναι απο καλά έως συμπαθητικά) αλλά το κουράζουν πολύ με αποτέλεσμα να κουράζομαι ακόμη περισσότερο. κωλοκατάσταση.

εσένα σου άρεσε το τελευταίο mastodon είπαμε?

Candiru
25-10-2006, 10:14

1. τι σχέση έχει αυτό με το αν του άρεσε ή όχι το νέο ίσις;

2. Οι μαστόδοντες γαμάνε και στην τελευταία τους δουλειά φλερτάρουν ακόμα πιο πολύ με αυτό το είδος προγκρέσιβ, άλλωστε ίσως και γιαυτό να κατεβαίνουν μαζί με Tool.

στον πιο πάνω: όταν λες μανιέρα τι εννοείς; συνήθως ο όρος χρησμοποιείται για να δηλώσει κουραστικό ανακάτεμα πολλών στυλ μουσικής, καθώς και μια υπερβολικά στυλιζαρισμένη μορφή, παράσταση, κλπ, συνήθως στη ζωγραφική ή στο θέατρο, κλπ ίσως και μουσική.

Kveldssanger
25-10-2006, 10:20
ρε καντιρου να πουμε, γραφε αυτα που είναι να γράφεις στο πολιτιξ να χαίρονται όλοι αλλα μη νιωθεις την αναγκη να πετάγεσαι και σε καθε συζητηση ανεξαρτήτως θέματος.

Parasight
25-10-2006, 10:29
στην παραπάνω περίπτωση:

κάνω μανιέρα = το ζαλίζω
(κρίνοντας από τα συμφραζόμενα, δοκιμάστε το, δουλεύει αρκετά συχνά)

edit: Και btw, συμφωνώ ότι όντως το έχουν ζαλίσει αρκετά οι Isis (κατ'εμέ άρχισαν να το ζαλίζουν από το Panopticon). Φοβεροί μουσικοί, τεχνικά και ατμοσφαιρικά μελετημένη μουσική, ΑΛΛΑ. Δεν περιμένω βέβαια να συμφωνήσουν όλοι. Περί ορέξεως κλπ.

Candiru
25-10-2006, 10:39
στην παραπάνω περίπτωση:

κάνω μανιέρα = το ζαλίζω
(κρίνοντας από τα συμφραζόμενα, δοκιμάστε το, δουλεύει αρκετά συχνά)

edit: Και btw, συμφωνώ ότι όντως το έχουν ζαλίσει αρκετά οι Isis (κατ'εμέ άρχισαν να το ζαλίζουν από το Panopticon). Φοβεροί μουσικοί, τεχνικά και ατμοσφαιρικά μελετημένη μουσική, ΑΛΛΑ. Δεν περιμένω βέβαια να συμφωνήσουν όλοι. Περί ορέξεως κλπ.

τότε είναι πιο κοντά στο δέυτερο ορισμό.

Candiru
25-10-2006, 10:43
ρε καντιρου να πουμε, γραφε αυτα που είναι να γράφεις στο πολιτιξ να χαίρονται όλοι αλλα μη νιωθεις την αναγκη να πετάγεσαι και σε καθε συζητηση ανεξαρτήτως θέματος.

βασικά την καθυστερημένη παπαριά εσύ την έγραψες, εκτός και αν έκανες πλάκα.

οσο για το 2ο σκέλος μου ξανασκέψου το καλύτερα.

και για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ ΔΕΝ διαβάζω ΚΑΘΟΛΟΥ μουσικά περιοδικά και διαμορφώνω την άποψή μου είτε μόνος μου είτε από τυχάρπαστες αναφορές στο διαδίκτυο. Γιαυτό και σας φαίνομαι αιρετικός και αυτά που γράφω κινέζικα.

Kveldssanger
25-10-2006, 11:11
μ' αρεσει που σε λίγο θα σηκώσεις και τον αιρετικό σταυρό του αιρετικού μάρτυρα.

Candiru
25-10-2006, 11:16
μ' αρεσει που σε λίγο θα σηκώσεις και τον αιρετικό σταυρό του αιρετικού μάρτυρα.

τον σήκωσα ήδη :P

Mitsmann
25-10-2006, 11:21
και για να μην παρεξηγούμαστε, διαμορφώνω την άποψή μου από τυχάρπαστες αναφορές στο διαδίκτυο.

Candiru
25-10-2006, 11:46
και για να μην παρεξηγούμαστε, διαμορφώνω την άποψή μου από τυχάρπαστες αναφορές στο διαδίκτυο.

όχι από τυχάρπαστους σέρφερς, αλλά από τυχία επιλεγμένα μουσικά σάιτ (all music, BNR metal pages, κλπ)

Parasight
25-10-2006, 11:52
Μανία εδώ πέρα να καταλήγουν ΟΛΑ τα topics σε διαμάχες επί προσωπικού επιπέδου.
Αν θεωρείτε ότι κάποιος λέει μαλακίες ή άσχετα πράγματα, απλά το να τον αγνοήσετε δε θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα; :?

Candiru
25-10-2006, 12:03
Αν θεωρείτε ότι κάποιος λέει μαλακίες ή άσχετα πράγματα, απλά το να τον αγνοήσετε δε θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα; :?

έχει ψυχολογικό ενδιαφέρον η περίπτωσήτους. Κλονίζονται οι "βεβαιότητές" και "αντικειμενικότητες" τους που τους προσδίδουν υπαρξιακό νόημα και δεν θέλουν να παραδεχτούν αυτό που υποσυνείδητα καταλαβαίνουν: την υποκειμενικότητα στο γούστο και στην κρίση. Ειδάλλως θα συνέβαινε αυτό που λες: Γνώμη του είναι, ας πούμε τη δική μας και πάμε γι' άλλα.

καντιρικό ψυχογράφημα κιετς ναούμ :lol:

Parasight
25-10-2006, 12:10
Με πιάνεις πλήρως βλέπω :roll:

Ευτυχώς πάντως που τους 3εμπροστιάζεις "αυτούς", ενώ παραμένεις on topic και δε λες άσχετα πράγματα. Δεν είναι προσωπική επίθεση, απλά προτείνω να ξεκολλήσετε λίγο ΟΛΟΙ. Ή έστω συνεχίστε σε σχετικά topics.

Whatever.

Candiru
25-10-2006, 12:19
Με πιάνεις πλήρως βλέπω :roll:

Ευτυχώς πάντως που τους 3εμπροστιάζεις "αυτούς", ενώ παραμένεις on topic και δε λες άσχετα πράγματα. Δεν είναι προσωπική επίθεση, απλά προτείνω να ξεκολλήσετε λίγο ΟΛΟΙ. Ή έστω συνεχίστε σε σχετικά topics.

Whatever.

βασικά εδώ ΟΛΟΙ είμαστε κολλημένοι, όμως μερικοί τόχουν πάρει πολύσ τα σοβαρά :P

Parasight
25-10-2006, 12:24
Σοβαρά ή αστεία, κάπου καταντάει κουραστικό όποιο topic και να ανοίξεις να είναι ακόμα ένα volume του "Candiru vs. the world"

Για το καινούριο Isis έχει κανείς να πει τίποτα;

Candiru
25-10-2006, 12:44
Σοβαρά ή αστεία, κάπου καταντάει κουραστικό όποιο topic και να ανοίξεις να είναι ακόμα ένα volume του "Candiru vs. the world"

Για το καινούριο Isis έχει κανείς να πει τίποτα;

α, για το καινούργιο ίσις; Χμ, δεν το άκουσα ακόμα!

solution_AK-47
25-10-2006, 12:53
Auto se kanei ligo perissotero malaka sta matia mas. K epitelous

μη νιωθεις την αναγκη να πετάγεσαι και σε καθε συζητηση ανεξαρτήτως θέματος.

legontas tis pipes sou gia 8emata pou de gnwrizeis. An exeis enstaseis gia th sumperifora/tis gnwmes mas kane ena kainourio topic.

carheart
25-10-2006, 14:12
Candiru, στις πολύ αρχές ήσουν αστείος. Μετά το κούρασες. Εσύ δεν κουράζεσαι ποτέ ρε μπάσταρδε;

Θα απαντήσεις μόνο αν έχεις να πεις κάτι για τον νέο δίσκο των Isis.

metamelia3
25-10-2006, 15:30
Που κολλάς εσύ ρε καραγκιόζη;

carheart
25-10-2006, 15:32
...

House Of Low Culture
25-10-2006, 16:35
λίγο μουκοσολβάν(?) και το κσανακούω(?)

:?:

Parasight
25-10-2006, 16:45
Που κολλάς εσύ ρε καραγκιόζη;
Παλιέ, μη με δείρεις σε παρακαλώ! :shock:

Όπως ο Έλληνας οδηγός οικειοποιείται το δρόμο και δεν υπολογίζει ότι οδηγούν και άλλοι δίπλα του, το ίδιο και ο Έλληνας forumer. Από τη στιγμή που έχει κάμποσες χιλιάδες posts θεωρεί το forum τσιφλίκι του.

solution_AK-47
25-10-2006, 16:49
Pffffffff, MHN TSIMPAS K SY RE! DEN KATALABES GIATI TO EKANE?!

Candiru
25-10-2006, 16:52
ευτυχώς που σταμάτησα να ποστάρω και η συζήτηση αμέσως επανήλθε στη νέα δουλειά των ίσις

fleshdiver
25-10-2006, 16:58
Θέλω να πιστεύω ότι ο Κάλκι έκανε πνεύμα (..) και δεν το εννοούσε πραγματικά αυτό που έγραψε. Αλλιώς θα τον δείρω εγώ για σένα Μatt.

To Panopticon είναι ο αγαπημένος μου δίσκος των Isis. Οι δίσκοι τους έχουν μια λογική συνέχεια. Ο νέος δεν με ξετίναξε όπως ο προκάτοχός του αλλά έχουμε να φάμε πολύ ψωμί ακόμα πριν την τελική κρίση. Ούτε καν το βινύλιο δεν έχω πιάσει στα χέρια μου.

House Of Low Culture
25-10-2006, 17:03
http://img.photobucket.com/albums/v629/mathcore/dolphinism.jpg
τώρα ακούγεται μαγευτικότερο.

solution_AK-47
25-10-2006, 17:05
Θέλω να πιστεύω ότι ο Κάλκι έκανε πνεύμα (..) και δεν το εννοούσε πραγματικά αυτό που έγραψε. Αλλιώς θα τον δείρω εγώ για σένα Μatt.

To Panopticon είναι ο αγαπημένος μου δίσκος των Isis. Οι δίσκοι τους έχουν μια λογική συνέχεια. Ο νέος δεν με ξετίναξε όπως ο προκάτοχός του αλλά έχουμε να φάμε πολύ ψωμί ακόμα πριν την τελική κρίση. Ούτε καν το βινύλιο δεν έχω πιάσει στα χέρια μου.

AKRIBWS AYTO. Me monh diafora oti mou aresei to Oceanic liiiigo perissotero ap' to Panopticon.

edit, gia na mh ginei k allo flame. Twra auto to "pneuma re kalki ti to h8eles? :P

Parasight
25-10-2006, 17:12
Pffffffff, MHN TSIMPAS K SY RE! DEN KATALABES GIATI TO EKANE?!
Ε τότε μάλλον είμαι όντως νέος :oops: :P

metamelia3
25-10-2006, 18:52
ναι, πλάκα ήταν. σοριζ

stam and the witches
25-10-2006, 21:03
ευτυχώς που σταμάτησα να ποστάρω και η συζήτηση αμέσως επανήλθε στη νέα δουλειά των ίσις

:rofl:

Ypopshfiothta gia ena apo ta kalytera fetina topics.

zihuatanejo
25-10-2006, 22:43
House of low Culture δε μπορείς να καταλάβεις πόσο τα σπάει το avatar σου.

Concrete Donkey ρε. :touched:

Κλείνει η παρένθεση.

deadbird
26-10-2006, 14:30

αμέ.

Kveldssanger
26-10-2006, 14:46
καλά θα το αναλύσουμε απο κοντα αυτό =ρ

iskra
30-10-2006, 13:14
to kainourio isis einai to kalytero isis

Kveldssanger
30-10-2006, 13:16
σ' αγαπάω!

iskra
30-10-2006, 13:17
logiko.

carheart
30-10-2006, 13:23
ε μα

iskra
30-10-2006, 13:26
pira kainourio ypologisti. oreos einai.

Kveldssanger
30-10-2006, 13:28
θελω και γω καινουριο υπολογιστή. και ο υπολογιστής μου θέλει καινούριο υπολογιστή.

Bullet
30-10-2006, 13:31
δεν είσαι ο μονος :P

Parasight
30-10-2006, 13:33
pira kainourio ypologisti. oreos einai.
http://www.metroactive.com/papers/sonoma/12.23.99/gifs/oreo-9951.jpg

iskra
30-10-2006, 13:43
The newest registered user is Analghtos

dyingfreedom
30-10-2006, 21:35
On topic: Άλμπουμ της χρονιάς.

Dark Dominion
30-10-2006, 23:17

ti pineis k de mas dineis? :P

dyingfreedom
30-10-2006, 23:20
Ρε φίλε, τράβα άνοιξε κανα τόπικ για τους labyrinth και άσε τους Isis πια. Άντε μπράβο.

carheart
30-10-2006, 23:25

ti pineis k de mas dineis? :P

βούλωνε ρε καθυστέρα.

Dark Dominion
30-10-2006, 23:26
ANTE GAMHSOY MWRH KARIOLA GAMW TO MOUNI POU SE KSERNAGE, BASTARDO

Pitsadoros
30-10-2006, 23:30
:)

Griffith
30-10-2006, 23:34
...
Ρε Dark Dominion άνθρωπέ μου,δεν είναι δυνατόν 10 σελίδες μετά να συνεχίζεις να επανέρχεσαι για να μας τα κάνεις ζέπελιν.Άμε παίξε παραπέρα.Κι άμα έρθει ο κάρχαρτ να σε κοροϊδέψει στο thread σου δεν θα τον αφήσουμε.Δίνε του όμως.

Kveldssanger
30-10-2006, 23:34
να πω κάπου εδώ ότι 1000 Shards!

dyingfreedom
30-10-2006, 23:37
~Holy Tears~

Bullet
30-10-2006, 23:40
κλαίω

deadbird
30-10-2006, 23:42
χασμουριέμαι λίγο

Boom!
31-10-2006, 01:02
On topic: Ζευγάρι της χρονιάς.

lost_icon
31-10-2006, 16:58
ANTE GAMHSOY MWRH KARIOLA GAMW TO MOUNI POU SE KSERNAGE, BASTARDO

synexizeis na ton kaneis lastixo kai oi mods se exoun edw mesa na gamas ta threads,KALA TOUS KANEIS \M/

Jim Dandy Mangrum
31-10-2006, 17:25
gamaei o diskos pantws!!!! :rofl:

lost_icon
31-10-2006, 18:05
gamaei o diskos pantws!!!! :rofl:

gia ton peo kavala..

Cadaveric_Incubator
31-10-2006, 19:59
apo ta kalytera album tis xronias.einai idiofies oi anhrwpoi ti na leme twra...isws to kalytero album tous

koreisch
31-10-2006, 22:49
kalos diskos safws oxi omws kai apo ta kalytera tous.logiko vevaia an to leei kapoios pou arxise na akouei isis apo to panopticon...
celestial...red sea...

carheart
31-10-2006, 22:53
ποιό είσαι εσύ;

koreisch
31-10-2006, 22:54
kapoio tha eimai kai egw.yparxei kapoia diafwnia gia tous isis?

Kveldssanger
31-10-2006, 22:56
μετά το ντεμο ξεπουλήθηκαν!

carheart
31-10-2006, 22:58
Όχι ιδιαίτερη, απλώς ο τρόπος που έγραψες το "logiko vevaia an to leei kapoios pou arxise na akouei isis apo to panopticon..." θυμίζει εκείνον τον υπεργαμάτο σουπερουάου τύπο που έμαθε τους Isis 12 δευτερόλεπτα αφότου ιδρύθηκαν. Και γενικώς αυτοί οι τύποι με ενοχλούν κάπως. Αλλά εσύ φαίνεσαι ωραίο παιδί και δεν είσαι σαν αυτούς. Ε;

koreisch
31-10-2006, 23:00
btw xilies fores to in the fishtank.

koreisch
31-10-2006, 23:01
Όχι ιδιαίτερη, απλώς ο τρόπος που έγραψες το "logiko vevaia an to leei kapoios pou arxise na akouei isis apo to panopticon..." θυμίζει εκείνον τον υπεργαμάτο σουπερουάου τύπο που έμαθε τους Isis 12 δευτερόλεπτα αφότου ιδρύθηκαν. Και γενικώς αυτοί οι τύποι με ενοχλούν κάπως. Αλλά εσύ φαίνεσαι ωραίο παιδί και δεν είσαι σαν αυτούς. Ε;
kamia tetoia prothesh.

carheart
31-10-2006, 23:06
δικό μου λάθος τότε, σόρι =)

koreisch
31-10-2006, 23:57
ok no prob.eksalou oi isis exoun pleon kataferei na akougontai eyxarista apo olous aneksarthtws mousikwn akousmatwn.pragma pou pisteyw oti einai tromera shmantiko kai aksiologo.

Kveldssanger
31-10-2006, 23:59
εντάξει, εκτός αν είσαι ο νταρκ_ντομινιον.

H.
01-11-2006, 00:51
ok no prob.eksalou oi isis exoun pleon kataferei na akougontai eyxarista apo olous aneksarthtws mousikwn akousmatwn.pragma pou pisteyw oti einai tromera shmantiko kai aksiologo.

Νταξ αυτό δεν πιστεύω ότι ισχύει, χωρίς πλάκα.

ΕΔΙΤ: το οτί ακούγονται από πολλούς (γιατί το όλους που έγραψες δεν ορίζεται) ευχάριστα. (ΔΕ ΛΕΩ ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΙΣΙΣ, ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙ, ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ).

Kveldssanger
01-11-2006, 00:53
Ε προφανώς δεν ισχύει. Μιλάμε πάντα για δεδομένα πλαίσια. Ούτε ο Steel Assasin πρόκειται να ξεκινήσει να γουστάρει Isis, ούτε αυτός που ξυπνάει το πρωί με Shostakovic.

H.
01-11-2006, 00:54
Είσαι ο flash?

Kveldssanger
01-11-2006, 00:55
είμαι στη δουλειά και περιμένω να σχολάσω

H.
01-11-2006, 01:15
Α. Γιατί ακόμα ούτε το edit του post είχα κάνει :P

Phantom Duck
01-11-2006, 16:46
...αλλά καλά τα λέει ο γιούζερ κορεης!

koreisch
01-11-2006, 16:57
sorry pantws meta apo ena shmeio den katalaba ti ennooun ta posts... tespa.

O)))zma
01-11-2006, 22:29
otan me to kairo arxizeis na katalabaineis, tote einai pou tha prepei na anisixeis ...

Candiru
02-11-2006, 00:14
otan me to kairo arxizeis na katalabaineis, tote einai pou tha prepei na anisixeis ...

α, εγώ τόσον καιρό και πάλι πολλά δε τα καταλαβαίνω :oops:

O)))zma
02-11-2006, 00:29
esi de xreiazetai na katalabeis kamari mou

Kveldssanger
02-11-2006, 00:33
τι δεν καταλαβατε ρε παιδιά και καντίροι?

solution_AK-47
02-11-2006, 00:43

Murizei kammeno...

Candiru
02-11-2006, 09:21
τι δεν καταλαβατε ρε παιδιά και καντίροι?

εγω δεν θεωρούμαι παιδί; σαν να λέμε έχω τρία παιδιά και ένα κορίτσι; :lol:

O)))zma
02-11-2006, 10:18
exo 3 paidia kai ena candiru

Candiru
02-11-2006, 10:31
exo 3 paidia kai ena candiru...

...σε γυάλα; :lol:

O)))zma
02-11-2006, 10:34
me gialia

xHERETICx
04-11-2006, 23:47
πιστεύω οτι ο αγόρος το έθεσε τέλεια στο μέταλ χάμμερ, έπαθα πλάκα βλέποντας κριτική να μοιάζει τόσο με την προσωπική μου άποψη. με λίγα λόγια, επειδή απο το πανόπτικον φαινόταν οτι είχαν κατασταλλάξει στο πως θέλουν να παίξουν, δεν έμεναν και πολλά περιθώρια να εκπλαγεί κανεις. όμως, τα τραγούδια δεν είναι τόσο καλά. ιδέες υπάρχουν άφθονες, αλλά τα κομμάτια δεν αναπνέουν σωστά, οι δυναμικες δε βγαίνουν γιατί είναι ψόφιες, και η αναλογία των καθαρών φωνητικών με τα πιο βαρια δε μου κάθεται καλά. ο δίσκος σχεδόν σε πνίγει, αφού σχεδόν σε κάθε κομμάτι ψάχνεις μια κορύφωση που δεν έρχεται ποτέ. κι όποτε έρχεται, βγαίνει με άκυρες μεθόδους, όπως δίκαση στην επανάληψη κάποιου μοτίβου. γενικά τα ντράμς δε λένε, ακόμα κι αν δεις τους ρυθμούς σε στυλ τουλ σαν κάτι θετικό, που δεν περιορίζει ντε και καλά την προσωπικότητα της μπάντας. άν επρόκειτο για κάποιο δίσκο των καλτ οφ λούνα ας πούμε (που τους ακούω και μ'αρέσουν), θα έλεγα οτι είναι πολύ καλό, αλλά το να νιώθω σα να ακούω κάποια άλλη μπάντα που θέλει να παίξει σαν τους άισις δεν είναι πολύ θετικό. υπάρχουν ωραία κομμάτια και στιγμές που είναι τέλειες, οι ήχοι που βγάζουν είναι υπέροχοι και βλέπω οτι αρεσε σε πολλούς πιο πολύ απο το πανόπτικον. το ακούω και νιώθω οτι κάτι λείπει, σε δύναμη, συναίσθημα και τον ακροατή να μπαίνει μέσα στο κομμάτι. κάτι που για να νιώσεις στο πανόπτικον ολοκληρωτικά, χρειάζεσαι σχεδόν 4 δευτερόλεπτα και μετά το θέμα έχει λήξει.

metamelia3
05-11-2006, 07:05
η αναλογία των καθαρών φωνητικών με τα πιο βαρια

psofimi
09-11-2006, 15:10
isis in the absence of truth...best album of the year mazi me to pelican...etsi prepei na paizetai i mousiki pleon!

Boom!
09-11-2006, 18:30
Ναι, μονο που οι Pelican δεν εβγαλαν αλμπουμ φετος.
Και η μουσικη παιζεται οπως γουσταρουν να τη βγαζουν οι μουσικοι.
Δε θα σε ρωτησουν κιολας.

Lethargica
09-11-2006, 23:17
02. Not in Rivers, But in Drops

:pink:

Θέλω να το ακούσω λάιβ αυτό.

psofimi
11-11-2006, 20:35
Ναι, μονο που οι Pelican δεν εβγαλαν αλμπουμ φετος.
Και η μουσικη παιζεται οπως γουσταρουν να τη βγαζουν οι μουσικοι.
Δε θα σε ρωτησουν κιολας.

den to eipa gia na to epibalw se kanenan pws na paozetai i mousiki apla einai i dikia mou gnwmi... 8)

[evilisgoingon]
20-12-2006, 14:52
exo 3 paidia kai ena candiru

fige apo dw re aliti!

To Celestrial nikise tin maxi me to In Absence of truth,autoi oi tool exoun ferei ta panw katw.Mallon o Broadrick prepei na kanei epanesindesi GODFLESH giati poli aera exoun parei oloi..

Not_saved
21-12-2006, 00:40
]To Celestrial nikise tin maxi me to In Absence of truth,autoi oi tool exoun ferei ta panw katw.

Swsti paratirisi,polles oi epirroes Tool sto teleutaio Isis,mallon ypotimoun tous eautous tous ta palikaria :)

cybernaut 667
22-12-2006, 01:25

Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο αρχίζουμε τις αψυχολόγητες έως και βέβηλες συγκρίσεις :P

επιμενω ε?

now playing : isis - in the absence of truth - 08 - firdous e bareen

Amnesiac.
26-12-2006, 05:50
ekana lathos. sygxwreste me.

carheart
21-09-2008, 19:14
Εγώ σε συγχωρώ, είμαι σε ξεθάβιν mood.

Amnesiac.
21-09-2008, 19:55
Χα! Ξέθαψε κι αυτό τώρα!