PDA

View Full Version : Pink Cream 69-Thunderdome-Promo-2004

The_Emperor
11-01-2004, 13:28
Ayto epese sta xeria mou edw kai dyo meres. An kai den eimai kai o kalyteros opados toy hard rock, otan akouso kati kalo apo ayto to xwro pernaw kala. To neo album ton pink cream einai katharo hard rock sta perissotera kommatia me arketa glam stoixeia. Apsogh paragogh, omorfes idees, dynata refrain, kala solos kai genika ena album pou nomizo oti epitelei to skopo toy. Den ksero an einai kalytero apo ta prohgoumena toys afou ta exo akousei poly biastika. Pantws einai ena album pou oi opadoi toy eidous nomizo oti tha ektimhsoun poly. Gia mena einai idaniko mousiko xalaki otan grafw afou einai poly up tempo kai se "anebazei"!

Kingryche
12-01-2004, 02:37
PC69! :D
Apo ta agapimena mou groups kai i kaliteri evropaiki hard rock mpanta gia mena xalara edo kai polla xronia.
Pare oposdipote to Electrified.Einai oti kalitero.Meta tsekare Sonic Dynamite,Endagered kai One Size Fits All. Ola einai eksairetika.
Den eimai arketa "pronomiouxos" na peftoun promos sta xeria mou opote perimeno na to do se kana rafi diskopolioiu kai na to paro opos einai.Den exo kammia amfivolia oti kai afto tha einai korifaio.
Poser reeee!!!

The_Painless
12-01-2004, 02:45
Τα πρώτα 2.- Ειδικά το πρώτο!!!
Και το Electrified ωραίο είναι.

Kingryche
12-01-2004, 02:50
Eimai poli megalos fan tou Deris kai stous PC69 kai stous Helloween.Kai ennoeitai pos kai to omonimo einai gamato alla ok min ta valoume ola...
Theoro omos pos me ton Readman kai eidika me to Electrified eftasan sto zenith tous.Till now...

Amnesiac.
12-01-2004, 13:01
Apo ta agapimena mou groups kai i kaliteri evropaiki hard rock mpanta gia mena xalara edo kai polla xronia.

kala, katse na vgaloun disko oi monkey business kai ta leme.

Kingryche
13-01-2004, 02:39
Yeah! Allos enas anoixtomialos fan...

symposium_lexotanil
13-01-2004, 15:03
apo to neo leksiko mpampesinioti :

anoixtomialos (o,ousiastiko) : autos pou eironeuetai kai xleuazei melh twn monkey buisness,idiaitera ton kingryche.

morphine
13-01-2004, 21:20
gaman oi pc69
otan tous akouga dld gamousan, exw kairo na asxolh8w :?

Kingryche
14-01-2004, 00:41
Ok, anoixtomialia einai na xlevazeis atoma pou den gnorizeis kai mpantes pou den exeis dei i akouseis pote...
Ox more de varethikate?Get a life please.

atom_smasher
14-01-2004, 02:25
pc69 gamoun.psinomai kai gw na to tsimphsw,polu kaloi kai oi teletuaioi tous diskoi.poser rules

Amnesiac.
14-01-2004, 12:30
anoixtomialos (o,ousiastiko) : autos pou eironeuetai kai xleuazei melh twn monkey buisness,idiaitera ton kingryche.

anoixtomialia einai na xlevazeis atoma pou den gnorizeis kai mpantes pou den exeis dei i akouseis pote...

protimw ton orismo tou mpampesinioti, an kai me kalyptoun kai oi 2 orismoi : EIMAI ANOIXTOMYALOS \m/