View Full Version : Lake Of Tears - Gargarin 15/10/06.
κιεγαμώ ήτανε. παίξαν απ'όλα κιε πολύ χέβυ κιήταν όλα πολύ όμορφα.
όλαυτά μετά τα σαπόρτ, δυστυχώς προλάβαμε λίγο από Deviser.
να κσανάρθουν μόνοι τους οι lake of beers σε κανά αν/άντεργουόρλντ λεω γω.
Lost_In_Cooperland
17-10-2006, 03:25
Πολύ με παιδεύουν οι lot ρε πούστη. Αρχικά, δεν πήρα χαμπάρι την αλλαγή ημερομηνίας για σαλονίκη και πήγα δυο μέρες πιο μπροστά :?
Τέσπα, όπως είπε και ο βάιρους ήταν πολύ όμορφα, αν και περίμενα ακόμη καλύτερα.
Τελειώνει το live, πάω στα τρένα για επιστροφή στο σπίτι και ξαναπαίρνω τ' αρχίδια μου. Νο τίκετς. Πέφτει και η μπαταρία του κουνητού πριν πάρω κάποιον να πάμε για καμιά μπίρα και τώρα περνώ την ώρα μου σε net cafe και κοντεύω να κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο.
hunted by a Freak
17-10-2006, 04:20
εθεαθησαν σημερα στο σταθμο τρενων θεσσαλονικης μεσα σε βανακι πολυ κουλ,αλλα δεν τους ειδα λαιβ.καλοι ηταν εμαθα.
οι deviser έπαιξαν το threnody?
verdictdenied
17-10-2006, 14:25
Death SS rule.....γιατί γαμώτο??? Ψηνόμουν.
Που να δεις εμεις που χαμε παρει και εισιτηριο....
Anyway, μια χαρα παντως οι Lake Of Tears.
verdictdenied
18-10-2006, 11:39
Ένα κομμάτι μου άρεσε από αυτούς και ήταν βίντεο σε μια παλιά βιντεοκασσέτα του metal Invader!!!!! Μου έχουν πάρει δώρο ένα cd τους αλλά δεν μου έκανε. Οι Death SS σε ότι τους έχω ακούσει γαμάνε.
Amnesiac.
18-10-2006, 15:36
emena paidia poly mou arese.
Dragonlord
20-10-2006, 00:11
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&id=71)