View Full Version : Τι distro έχετε ;;;
ikonoklast
05-10-2006, 22:43
Εδώ οι χρήστες που χρησιμοποιούν λινυχ διανομές μας ενημερώνουν για το ποιά είν στα γούστα τους και χαριεντίζονται ελεύ8ερα κάνοντας φλέημς με τους άλλους. Δε κάνω μπαμπ τα εκατονοχτακόσα ίδια 8ρέντς για ευνόητους λόγους. Απαντάμε με σ8ένος.
Εγώ εχω μιαν dapper drake κε ένα σλακ δέκα. Δουλεύω κυρίως στο ubuntu τελευταία λόγω του καλού documentation κε combatibility αν κε δεν έχω κατασταλλάξει εντελώς.
Ubuntu Edgy Eft και Ichthux!
The Charon
05-10-2006, 23:54
Gentoo
exw kai se ena mhxanhma dual slack , alla den to xrhshmopoiw :(
Από όσες διανομές έχω δοκιμάσει, για home χρήση, περισσότερο μου άρεσε το Ubuntu (Kubuntu για την ακρίβεια). Αν/όταν αγοράσω δεύτερο υπολογιστή θα το εγκαταστήσω εκεί αποκλειστικά. Πλέον δεν έχω Linux γιατί είναι εκνευριστικό να κάνεις reboot όποτε θες να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι.
Το Fedora επίσης μου άρεσε αλλά γενικώς είναι λίγο χαζές οι διανομές άνω των 1gb με άχρηστα πράγματα που ποτέ δε θα ήθελες να εγκαταστήσεις.
Rattlehead
06-10-2006, 11:38
Debian! Παλιά βέβαια είχα δοκιμάσει κι άλλα όπως Red Hat, Fedora, Mandrake αλλά τελικά έμεινα στο Debian. :)
Έλα ρε Charon :) Gentoo power!
Εγώ το τελευταίο distro που είχα βάλει ήταν το slackware 9.1. Έχω κατεβάσει και το τελευταίο ubuntu αλλά πλέον δεν έχω pc. ;(
Rattlehead
06-10-2006, 14:41
Για να κάνουμε και flame και να έχει πλάκα.. Ξέρετε ότι οι χρήστες Debian θεωρούν τους Gentoo-άδες ποζέρια του κερατά ε.
Προσωπικά δεν έχω κανά πρόβλημα, αν και όντως είναι λίγο ποζέρια :P
The Charon
06-10-2006, 17:19
Den asxoloumai polu kairo kai oxi toso sobara.
Asxoloumai kana 1 1/2 xrono peripou.Kai auto apo etsi giato gamwto mias kai den exw sxesh me plhroforikh.Eixa 1 mhna slackware kai meta ebala gentoo.Apo tote kai gia panta gentoo.Exei tromero documentation.Oi users tou einai eth mprosta kai ta project team tous apla gamane.Kai osoi lene oti einia zori to gentoo einai paramu8i.To installation handbook na exeis kai ola ginontai.Ligo gia to portage na diabaseis kai ola einai ok.
Once_Emperor
06-10-2006, 20:07
Στα 2 pc-ια που είναι desktop με Χ και λοιπά έχω Gentoo. Έχω ένα server με Openbsd και είχα κιαλλο ένα pc (δανεισμένο) με Freebsd για κάμποσο καιρό αλλά μου το πήραν πίσω... Γενικά είμαι πολύ fan του ports system (aka portage) και όταν με το καλό στησω τα άλλα 2 pc που περιφέρονται σε πολλά κομμάτια σε όλο το σπίτι, μάλλον για Gentoo και Bsd τα βλέπω.