View Full Version : Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσετε στις Δημοτικές - Νομαρχιακές?
Αλλο.
Kατα το αυτο που ξερουμε μας κανει στις δημοτικες και κατα το ελλειψει καλης εκπροσωπησης αντιδραστικα με ψηφο σε νεο αδοκιμαστο προσωπο στις νομαρχιακες.
πριν λίγο κατέβηκα για τσιγάρα και περνούσε ένας από τους υποψηφιους δημαρχους με όλη τη κουστωδία και ένα cult τύπο με μουσάκι και καράφλα που κράταγε ένα τηλεβόα και φώναζε πως περνα ο αυριανός δήμαρχος της σαλαμίνας κτλ
χαιρετούσαν όσους έβλεπαν και μόλις πέρασαν από μπροστά μου άρχισαν τα φιλε ροκαμπιλάδες είμαστε,δεν υπάρχει αύριο χωρίς ροκεντρολ και κάτι τέτοια
με κριτήριο το RAWK λοιπόν :|
DarkOmeN
01-10-2006, 13:39
πριν λίγο κατέβηκα για τσιγάρα και περνούσε ένας από τους υποψηφιους δημαρχους με όλη τη κουστωδία και ένα cult τύπο με μουσάκι και καράφλα που κράταγε ένα τηλεβόα και φώναζε πως περνα ο αυριανός δήμαρχος της σαλαμίνας κτλ
χαιρετούσαν όσους έβλεπαν και μόλις πέρασαν από μπροστά μου άρχισαν τα φιλε ροκαμπιλάδες είμαστε,δεν υπάρχει αύριο χωρίς ροκεντρολ και κάτι τέτοια
με κριτήριο το RAWK λοιπόν :|
έλεος
ikonoklast
01-10-2006, 13:49
Άλλο. Δε 8α ψηφίσω, πολιτικά κριτήρια.
siga min traviemai trikala pali.
Shadowking
01-10-2006, 14:46
Πολιτικά/στήριξη σε έναν καινούριο συνδυασμό που φαίνεται καλύτερος από την σαπίλα που υπάρχει τόσο χρόνια στο evosmo city & sas gamame to spiti.
Fireknight
01-10-2006, 15:42
Ego pali psifizo sto xorio mou ke de ksero kanenan ipopsifio :( .
House Of Low Culture
01-10-2006, 17:04
Οικογενειακά ή κοινωνικα κριτήρια (ο συγγενής ή φίλος/γνωστός που πολιτεύεται). Ο μαθηματικός μου.
The Charon
01-10-2006, 17:05
kala to trelo gelio pezei sthn alexpoli
pou gia mia poli me 50 xiliades psifoforous einai 250 peripou upopsifioi
dld 200 psifioi ston ka8ena
xaxaxaxaxaaxax
Ψηφος αντιδρασης, αν και δεν τα ξερω και τοσο καλα τα πραματα εκει που ψηφιζω. Οι απληρωτοι υπαλληλοι του δημου παντως δινουν ενα στιγμα πιστευω.
όποιον νοιάζεται για την ποιότητα ζωής της πόλης ή του νομού και όποιον βάλει φραγμο στην αυτοκίνηση και ενδιαφέρεται για την ουσιασική προστασία του πράσινου και της θάλασσας.
stam and the witches
01-10-2006, 20:21
Άλλο. Δε 8α ψηφίσω, πολιτικά κριτήρια.
Queen of the Hi-Ace
01-10-2006, 20:35
ας γελάσω ηχηρά.
Ας κλασω βρωμερα.
+ bonus δικη μου η σελιδα.
stam and the witches
01-10-2006, 20:54
ας γελάσω ηχηρά.
Dior8wnw. Tha pshfisw. To krithrio omws den perilamvanetai sta parapanw.
necropethamenos
01-10-2006, 21:07
tha psifisw opoion den exei ksanavgei dimarxos giati opoios exei vgei edw pera ta exei kanei KWLO.
kai afou nomizw oti sxedon oloi oi ypopsifioi ektos apo afton tou KKE exoun ksanaeklegei se kapoia fasi, e, o KKE einai o anthrwpos mou.
tespa oloi kseroume oti kapoios neodimokratis tha vgei pali edw, den tha kanei TIPOTA kai apla tha perimenei tis epomenes ekloges gia na plymmirisei o topos apo odokatharistes mia vdomada prin.
Cadaveric_Incubator
01-10-2006, 23:11
den tha psifisw exw exetastikh kai den borw na katevw athina alla an psifiza mallon lefko tha erixna
freak brother
01-10-2006, 23:51
να πα να γαμηθουν ολοι (αφου παλι δεξιος θα βγει)
verdictdenied
02-10-2006, 15:16
Ας κλασω βρωμερα.
+ bonus δικη μου η σελιδα.
Καλύτερα δεν είναι έτσι. Συμφωνώ και στο κλάσιμο!
[quote="Queen of the Hi-Ace":1l94fwam]ας γελάσω ηχηρά.
Dior8wnw. Tha pshfisw. To krithrio omws den perilamvanetai sta parapanw.[/quote:1l94fwam]
Γιαυτό υπάρχει και η επιλογή "'Αλλο(πείτε τι)" :|
psychotron
03-10-2006, 10:04
Θα ψηφίσω με μοναδικό κριτήριο το προσωπικό μου συμφέρον.
Ξέρω ότι αυτό λέγεται "βόλεμα" αλλά δε δίνω δεκάρα.
:)
σε έναν κόσμο όπου όλοι, με politically correct προσχήματα, δηλώνουν ότι ψηφίζουν αυτόν που θα κάνει καλό στον τόπο και τελικά πάντα όλα μετά πάνε από το σκατό στο σκατότερο, η παραπάνω δήλωση είναι ανατρεπτική και επαναστατική.
Το "γιατί" το αφήνω σαν ερώτηση κρίσεως
Raven Lord
03-10-2006, 14:09
τα ξανάπαμε και τα δικά μου
γενικά ψηφίζω με τοπικά, κοινωνικά και λιγότερο πολιτικά κριτήρια στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.
ikonoklast
03-10-2006, 20:31
σε έναν κόσμο όπου όλοι, με politically correct προσχήματα, δηλώνουν ότι ψηφίζουν αυτόν που θα κάνει καλό στον τόπο και τελικά πάντα όλα μετά πάνε από το σκατό στο σκατότερο, η παραπάνω δήλωση είναι ανατρεπτική και επαναστατική.
xa0ax0ax0xa00ax0ax0ax0xa0axaxxa0ax0ax0
Βλεπω εδω το Θεμο, και ειχε ενα καλο μουνακι, που ειχε βγει Miss Maxim και κατεβαινει με το Σκανδαλιδη.
katwrimos
04-10-2006, 11:07
epidi theoro tin topiki aftodiikisi mia apo tis megaliteres pliges tis ellinikis oikonomias kai genikotera pistevo oti tha eimastan poly kalytera me poly ligoterous dimous, tha grapso starxidia mou ta prosopa kai tha psifiso me kommatika kritiria, diladi tsipra :D
Dark Dominion
05-10-2006, 14:30
Allo. Vasika gia akyro lew na paw. prwth fora pshfizw se nomarxiakes kai de thelw na paei xamenh se kapoion malaka.
Τοτε ψηφισε καποιον που δεν ειναι.
freak brother
05-10-2006, 18:36
Ο Κακλαμανης παιζει να ειναι ανετα πιο ανοιχτομυαλος στα θεματα ομοφυλοφιλων απο τον Τσιπρα παντως!!
Ο Κακλαμανης παιζει να ειναι ανετα πιο ανοιχτομυαλος στα θεματα ομοφυλοφιλων απο τον Τσιπρα παντως!!
Στην Θεσσαλονίκη ξεκάθαρη θέση για τους οφ/φιλους και γενικά τον ρατσισμό έχουν τα σχήματα του ΣΥΝ και των Οικολόγων. Και στους δυο συμμετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί ή Νομαρχιακοί σύμβουλοι οφ/φιλοι και των δύο φύλων, επίσης ανάπηροι και μετανάστες, στους οικολόγους του Τρεμόπουλου είναι και μία Κογκολέζα υποψήφια.
Ο Μπουτάρης, παρόλο που έχει πολύ καλές θέσεις σε πολλά θέματα έχει κάνει εντελώς ηλίθιες ομοφοβικές δηλώσεις και ρατσιστικές για άτομα που εκδιδονται.
freak brother
05-10-2006, 20:04
Στην Θεσσαλονίκη ξεκάθαρη θέση για τους οφ/φιλους και γενικά τον ρατσισμό έχουν τα σχήματα του ΣΥΝ και των Οικολόγων. Και στους δυο συμμετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί ή Νομαρχιακοί σύμβουλοι οφ/φιλοι και των δύο φύλων, επίσης ανάπηροι και μετανάστες, στους οικολόγους του Τρεμόπουλου είναι και μία Κογκολέζα υποψήφια.
Ο Μπουτάρης, παρόλο που έχει πολύ καλές θέσεις σε πολλά θέματα έχει κάνει εντελώς ηλίθιες ομοφοβικές δηλώσεις και ρατσιστικές για άτομα που εκδιδονται.
βασικα ηθελα να πω οτι ο Κακλαμανης ειναι πουστης
Stormrider
06-10-2006, 00:20
athlitikasfdak'nf
The Charon
06-10-2006, 00:21
psifizw enan giatro pou mou eswse thn zwh.
Parasight
06-10-2006, 10:46
Θα ψηφίσω με το ίδιο κριτήριο με το οποίο αυτοί, όταν βγουν, αποφασίζουν ότι το δημόσιο χρήμα είναι τσιφλίκι τους και κοιτάνε να λαμογιέψουν και να φάνε αυτοί και ο κύκλος τους όσα προλάβουν μέσα στην τετραετία τους.
Τα περί αλλαγών, ενδιαφέροντος, ανάπτυξης της πόλης μας κλπ. τα ακούω βερεσέ. Τις τελευταίες βδομάδες τρώμε τις φάτσες τους στη μάπα σε αφίσες παντού σε πλατείες και σταυροδρόμια, τον υπόλοιπο καιρό πρέπει να βάλεις τη Νικολούλη να τους βρει. Τον πούλο από μένα λοιπόν.
freak brother
06-10-2006, 20:49
βαριομουνα
http://www.deviantart.com/deviation/40906848/
:evil:
εχω βαρεθει ..
verdictdenied
09-10-2006, 13:52
Για μπουνιές όλοι τους απλά!
Εκεί που μένω φτιάξαν πρόσφατα ένα δρόμο που ήταν τίγκα στις λακούβες τα τελευταία 4 χρόνια....Καλά που έρχονται οι εκλογές και γίνεται κανένα έργο ή καμιά παροχή (Βο(υ)λευτικές κυρίως) αλλιώς...... Π΄νατως είναι για τον πούτσο που έχουν το θράσος και μας κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Πείτε μου ρε πούστη ένα τρόπο (αν υπάρχει) για να πάρουν το μήνυμα......
Εκεί που μένω φτιάξαν πρόσφατα ένα δρόμο που ήταν τίγκα στις λακούβες τα τελευταία 4 χρόνια....Καλά που έρχονται οι εκλογές και γίνεται κανένα έργο ή καμιά παροχή (Βο(υ)λευτικές κυρίως) αλλιώς...... Π΄νατως είναι για τον πούτσο που έχουν το θράσος και μας κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Πείτε μου ρε πούστη ένα τρόπο (αν υπάρχει) για να πάρουν το μήνυμα......
ψηφίζεις μικρές παρατάξεις
verdictdenied
09-10-2006, 14:28
Θα ρίξω ένα Booklet Verdict Denied δαγκωτό......και θα βάλω έναν σταυρό σε εμένα.
enitharmon
09-10-2006, 14:34
...
necropethamenos
09-10-2006, 14:36
it's not working omws :(
verdictdenied
09-10-2006, 14:36
!!!
Sotos_The_Tequiler
09-10-2006, 14:50
de 8a pshfisw! ai sixtir
it's not working omws :(
εδώ πάνω δουλεύει εδώ και 8 χρόνια, νομίζω και στην Κοζάνη και Λαμία
verdictdenied
09-10-2006, 15:14
Εγώ βλέπω και τον Ψωμιάδη εκεί πάνω....δουλεύει σίγουρα? :D
Εγώ βλέπω και τον Ψωμιάδη εκεί πάνω....δουλεύει σίγουρα? :D
εδώ και 8 χρόνια εκλέγεται ο Τρεμόπουλος από τους οικολόγους, φέτος οι προοπτικές του είναι καλύτερες.
verdictdenied
09-10-2006, 15:23
????? :shock:
????? :shock:
εννοείται νομ.σύμβουλος.
verdictdenied
09-10-2006, 15:31
8) αααααααααα, είπα και εγώ......
bleeding
09-10-2006, 17:09
δε θα ψηφισω φετος.
CoRpSeMaKeR
09-10-2006, 19:07
Και καλά θα κάνεις. Περίοδος εκλογών και έχουμε χεστεί στη βρωμιά, ακόμα και τώρα που πρέπει και καλά να δώσουν μια καλή εντύπωση στον κόσμο, δεν κάνουν τίποτα.
Και καλά θα κάνεις. Περίοδος εκλογών και έχουμε χεστεί στη βρωμιά, ακόμα και τώρα που πρέπει και καλά να δώσουν μια καλή εντύπωση στον κόσμο, δεν κάνουν τίποτα.
ε, πώς! στις αφίσσες η Αράπογλου έχει κάνει λίφτινγκ και η Πατουλίδου φωτοσόπ
Pinatero
10-10-2006, 11:48
εδώ και 8 χρόνια εκλέγεται ο Τρεμόπουλος από τους οικολόγους, φέτος οι προοπτικές του είναι καλύτερες.
O Τρεμόπουλος δεν είχε στήριξη από συνασπισμό στις προηγούμενες εκλογές?? Ή κάνω λάθος γιατί δε θυμάμαι καλά?
O Τρεμόπουλος δεν είχε στήριξη από συνασπισμό στις προηγούμενες εκλογές?? Ή κάνω λάθος γιατί δε θυμάμαι καλά?
Είχε, τώρα τα χάλασαν και ο ΣΥΝ με αυτή την αψυχολόγητη ενέργεια πάει τώρα για χαντάκωμα, μια και τα γκάλλοπ του δίνουν 1-2% ενώ τον Τρεμόπουλο 4,5-5% και έχει και μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε σχέση με τον άγνωστο Πλωμαρίτη του ΣΥΝ, που σημαίνει ότι τα ποσοστά μπορεί να είναι και πιό μεγάλα.
Υπόψιν ότι με ΣΥΝ το 2002 είχε πιάσει 5,1%
Pinatero
11-10-2006, 00:38
Καλά και ο Τρεμόπουλος με τις ευρωπαϊκές προοπτικές του Συνασπισμού και της Ε.Ε. που "σέβεται" το περιβάλλον κι έτσι πήγε :? ??
τότε το'χα ρίξει άκυρο γι'αυτό τον λόγο, αλλά φέτος μάλλον θα τον ψηφίσω!
Καλά και ο Τρεμόπουλος με τις ευρωπαϊκές προοπτικές του Συνασπισμού και της Ε.Ε. που "σέβεται" το περιβάλλον κι έτσι πήγε :? ??
τότε το'χα ρίξει άκυρο γι'αυτό τον λόγο, αλλά φέτος μάλλον θα τον ψηφίσω!
τότε οι υποψηφιότητες ήταν από την "κοκκινοπράσινη" πλευρά του ΣΥΝ που δείχναν να αποστασιοποιούνται από την κομματική γραμμή. Φέτος τα πράγματα άλλαξαν και υποτροπίασαν :P
freak brother
14-10-2006, 16:31
Πώς ψηφίζουμε
Υποχρεωτική είναι η συμμετοχή των εκλογέων στις αυριανές νομαρχιακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.
Δεν υποχρεούνται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι υπερήλικες άνω των 70 ετών, οι διαμένοντες μονίμως σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων από τον τόπο που ψηφίζουν και όσοι κατά την ημέρα των εκλογών βρίσκονται στο εξωτερικό.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Κάθε ψηφοφόρος, προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο επικυρωμένο δημόσιο έγγραφο, αποδεικτικό της ταυτότητάς του.
Οσοι εκ των ψηφοφόρων δεν βρίσκουν το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους πρέπει να απευθύνονται στον οικείο δήμο και να ζητούν βεβαίωση εγγραφής στα δημοτολόγια, ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Στις τρεις υπερνομαρχίες της χώρας (Αθηνών - Πειραιώς, Δράμας - Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης - Εβρου) και στις νομαρχίες με 37μελή και άνω νομαρχιακά συμβούλια, οι ψηφοφόροι μπορούν να «σταυρώνουν» από έναν έως τέσσερις υποψηφίους νομαρχιακούς συμβούλους, στις νομαρχίες με 31μελή νομαρχιακά συμβούλια από έναν έως τρεις και στις νομαρχίες με 21μελή ή 25μελή νομαρχιακά συμβούλια από έναν έως δύο.
Στους δήμους Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς οι ψηφοφόροι μπορούν να βάζουν από έναν έως τρεις σταυρούς προτίμησης στα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, σε όλους τους άλλους δήμους από έναν έως δύο σταυρούς προτίμησης και στις κοινότητες μόνον ένα σταυρό.
Οι υποψήφιοι νομάρχες, δήμαρχοι και πρόεδροι κοινοτήτων δεν χρειάζονται σταυρό προτίμησης. Ωστόσο, αν τεθεί σταυρός προτίμησης, τούτο δεν συνιστά λόγο ακύρωσης του ψηφοδελτίου.
Μάθε πού ψηφίζεις
Οι εκλογείς μπορούν να πληροφορούνται σε ποιο εκλογικό τμήμα θα ψηφίσουν από την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr (http://www.ypes.gr)), από τον τηλεφωνικό αριθμό 1564 και επικουρικά από τη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών στα τηλέφωνα: 210-3223391, 210-3231824, 210-3235344, 21-3220308, 210-3220281, 210-3230228, 210-3232829, 210-3232144 και 210-3230398.
Οι εκλογείς του νομαρχιακού διαμερίσματος Αθηνών μπορούν να απευθύνονται στον τηλεφωνικό αριθμό 1539.
Πληροφορίες δίδονται επίσης στους δήμους, στις κοινότητες και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.
γιατι εγω νομιζα οτι δεν ειναι υποχρεωτικες?
den nomizw na ksekouni8w na paw na psifisw
einai sto xeri sou na min einai ipoxrewtikes.
hunted by a Freak
14-10-2006, 17:10
δεν ειναι υποχρεωτικες.εχει καταργηθεί αυτό άτυπα.
Απο οσο γνωριζω, μονο οι ευρωεκλογες δεν ειναι υποχρεωτικες.
phthoggon
14-10-2006, 17:54
Εμένα πάντως που με έτρεχαν εφορευτική στις προηγούμενες φέτος ούτε που θα με δουν :|
House Of Low Culture
14-10-2006, 17:54
όλων το ειδών οι εκλογές δεν είναι υποχρεωτικές, μας κλάνουν τ' αρχίδια.
Εμένα πάντως που με έτρεχαν εφορευτική στις προηγούμενες φέτος ούτε που θα με δουν :|
Πω, πικρα.
όλων το ειδών οι εκλογές δεν είναι υποχρεωτικές, μας κλάνουν τ' αρχίδια.
Αυτα λενε ολοι μεχρι να τους παρουν πρεφα.
Παντως το να ειναι υποχρεωτικη η ψηφος ειναι οντως μαλακια, απο τη βαση του.
House Of Low Culture
14-10-2006, 18:20
αναι, ποιοι θα μας πάρουν πρέφα ρε Βοομ! ?????
House Of Low Culture
14-10-2006, 18:23
μου κλάνουν ταρχιδα/
Raven Lord
15-10-2006, 19:33
μπράβο τσίπρα 8)
Pinatero
15-10-2006, 20:01
...η πόλη έιναι ασφυκτική όταν την πνίγουν τα εθνικά ιδεώδη...!!
για την Θεσσαλονίκη που βγάλαμε πάλι τον Νομάρχη της Καρδιάς μας και τον Δήμαρχο των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δίνουμε και ωραία ποσοστά στον Καρατζαφέρη
μπρρρρ
eleventh guardian
15-10-2006, 20:05
Λιώνω με το πορτοκαλί σακάκι αλά Σάκης Σταυρόπουλος που φοράει ο Αρούλης στο Mega. :lol:
ειναι cult!
αν φορεσει και τραγιασκα,θα ειναι ιδιος ο ταμτακος :D
...η πόλη έιναι ασφυκτική όταν την πνίγουν τα εθνικά ιδεώδη...!!
για την Θεσσαλονίκη που βγάλαμε πάλι τον Νομάρχη της Καρδιάς μας και τον Δήμαρχο των πολιτιστικών εκδηλώσεων και δίνουμε και ωραία ποσοστά στον Καρατζαφέρη
μπρρρρ
ωχράδες, γαμούν το σύμπαν!
πάντως ο Τρεμόπουλος βγαίνει άνετα και ως τώρα τρίτος (7,1%) και βγάζει και δεύτερο Νομ. Σύμβουλο. Ας μην βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο. :)
http://www.forthnet.gr/templates/newsPo ... x?p=174390 (http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=174390)
δεν έχει ως τώρα αποτελέσματα από Δήμο, ο Μπουτάρης πώς παέι;
κοίτα που βιάστηκα να χαρώ,τώρα έπεσε στο 3,7 :?
ο Μπουτάρης τελικά πάει για τρίτη δύναμη, αν και είναι κάπως μαλακάκος κ'ατι ε'ιναι και αυτό
eleventh guardian
15-10-2006, 23:12
ο Μπουτάρης τελικά πάει για τρίτη δύναμη, αν και είναι κάπως μαλακάκος κ'ατι ε'ιναι και αυτό
Isws kai defteros mporw na sou pw...
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=2119
Συγχαρητηρια σους θεσ/νικεις που ξαναβγαλανε νομαρχη αυτο το σιχαμερο αποβρασμα...
eleventh guardian
15-10-2006, 23:44
To palevei me megales aksiwseis o Mpoutaris gia defteri 8esi.
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=2119
Pinatero
15-10-2006, 23:52
κι άμα βγει ο Μπουτάρης 2ος τι έγινε?
κι αν πάμε σε 2ο γύρο λες και θα βγεί Μπουτάρης ή Αράπογλου?
αχ τι καλό θα μας φέρει για τη γιορτή των Αγγέλων φέτος...? ?
Nodoordonotthereisnotry
15-10-2006, 23:55
Συγχαρητηρια σους θεσ/νικεις που ξαναβγαλανε νομαρχη αυτο το σιχαμερο αποβρασμα...
Ψωμιάδη, προχώρα και άλλαξέ τα όλα.
αφού βάλαν τη Πατουλίδου για αντίπαλο τι περιμέναν, να σπάσουν το κατεστημένο του Ψωμιάδη? Περίπατο έκανε.
υπηρχαν και αλλοι υποψηφιοι εκτος απο την Πατουλιδου
δηλαδή εννοείς ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος εκτός της Πατουλίδου να βγει νομάρχης αντί του Ψωμιάδη;
εννοω οτι μπορουσε ο καθενας να ψηφισει κατι αλλος εκτος απο Ψωμιαδη και οχι απαραιτητα Πατουλιδου.
επισης υπαρχει και το λευκο αν δεν θελεις κανεναν.
αλλα απ'οτι φαινεται η ειναι πολυ ζωα οι εκλογεις η εχει βολεψει τοοοσους ππολλους ο Ψωμιαδης με τις κομπινες του που δεν του παρουσιασε προβλημα...
αυτό έλεγα. Ο Ψωμιάδης για τον Α η Β λόγο έχει αποκτήσει ένα σταθερό σύνολο ψηφοφόρων, κάτι που δεν σπάει τόσο εύκολα. Κανείς μέσος ψηφοφόρος δε θα πει "ε ας ψηφίσω κάποιον άλλο" εαν δεν υπάρχει ένας δυνατός "άλλος".
απλα φανταστηκα (και hoped) οτι μετα απο τα τελευταια εκτροπα με αποκαλυψεις και κουμπαριες κλπ κλπ θα ξυπναγε λιγο ο κοσμος...
τιποτα ομως...
ζωα
Τι λες ρε; Δε θα ψηφιζανε τον ηρωα της καθημερινοτητας, αυτον το μαχητη της Βορειας Ελλαδας, που πολεμα με σθενος το κατεστημενο της Αθηνας;
Καθυστερηση.
αλλα απ'οτι φαινεται η ειναι πολυ ζωα οι εκλογεις η εχει βολεψει τοοοσους ππολλους ο Ψωμιαδης με τις κομπινες του που δεν του παρουσιασε προβλημα...
ακριβώς αυτό! οι προσωπικές μικροεξυπηρετήσεις είναι το χαρτί του και ο εθνολαϊκισμός του. Επιπλέον, όλα αυτά που εμείς τα λέμε γελοία, να χοροπηδάει δημόσια σε τραμπολίνο, να χορεύει με μασκαράδες, κλπ του δίνουν πόντους στο μικρό μυαλό του μέσου ψηφοφόρου που το μόνο που τον νοιάζει είναι το προσωπικό βόλεμα και έναν "δικό" του πολιτικό που να τον νοιώθει κοντά του
Και στο κάτω κάτω τα σκάνδαλα δεν μετράνε τόσο γιατί κάθε μικροεξυπηρέτηση ειναι και ένα σκάνδαλο. Για μια ακόμα φοά επαληθεύεται το "έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν"
Η πατουλίδου ήταν μηδέν ως αντίπαλος, ο μονος ουσιαστικός αντίπαλος ήταν ο "γραφικός" για πολλούς Τρεμόπουλος, ο οποίος όμως ανέβηκε σημαντικά και ως τώρα βγάζει δύο. Αν ο ΣΥΝ και η Μπρεκάση δεν έδειχναν την αψυχολόγητη εγωιστική ξεροκεφαλιά τους, θα βγαίναν 3-4 Ν.σύμβουλοι.
Για μια ακόμα φορά η αριστερά έδειξε πόσο αγκυλωμένη είναι και πόσο εκτός τόπου και χρόνου, ακόμα και αν ανήκει στο ανανεωτικό ρευμα.
Επειδή ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν ένα μερίδιο ψηφοφόρων που ανήκουν στον ίδιο χώρο και ταλαντεύονται μεταξύ των δύο παρατάξεων, οι λανθασμένες επιλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Ναι, υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι, αλλά αυτοί "παίζουν" με άλλον χώρο πολιτών.
Επειδή ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν ένα μερίδιο ψηφοφόρων που ανήκουν στον ίδιο χώρο και ταλαντεύονται μεταξύ των δύο παρατάξεων, οι λανθασμένες επιλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Ναι, υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι, αλλά αυτοί "παίζουν" με άλλον χώρο πολιτών.
αυτό έχει χάσει προ πολλού την βασιμότητά του και το βλέπουμε ειδικά φέτος και στις δημοτικές στη Θεσσαλονίκη. Αλλά και στην Νομαρχία, μια και ο Ψωμιάδης συσπειρώνει άτομα ΚΑΙ από τις δυο παρατάξεις. Εκεί που έβγαινε ΑΝΕΤΑ ο Παπαδόπουλος του ΠΑΣΟΚ, ξαφνικά το 2002 όλα ανατράπηκαν.
Η τάση στις εκλογές Τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η ψήφιση ΠΡΟΣΩΠΩΝ πάνω από όλα και λιγότερο παρατάξεων.
Οσο για τους υπόλοιπους, τουλάχιστον για Τρεμόπουλο υπάρχει κωλυσιεργία στην προβολή του, όχι μόνο λόγω έλλειψης χρημάτων για ικονοποιητική προβολή, αλλά και σκόπιμη από τα ΜΜΕ: πχ στα έξιτ πολ η ΕΡΤ3 ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ, παρόλο που εκλέγεται για 3 φορά, ενώ συμπεριέλαβε τον υποψήφιο του ΣΥΝ που εκλέγεται για πρώτη φορά. Για του λόγου το αληθές δείτε στο λινκ της φορθνετ που έβαλα πιό πάνω, τα εξιτ πολ για τις νομαρχιακές της Θεσ/νίκης.
Pinatero
16-10-2006, 11:17
Αν ο ΣΥΝ και η Μπρεκάση δεν έδειχναν την αψυχολόγητη εγωιστική ξεροκεφαλιά τους, θα βγαίναν 3-4 Ν.σύμβουλοι.
Για μια ακόμα φορά η αριστερά έδειξε πόσο αγκυλωμένη είναι και πόσο εκτός τόπου και χρόνου, ακόμα και αν ανήκει στο ανανεωτικό ρευμα.
κάτσε δεν κατάλαβα δηλαδή έπρεπε να στηρίξουν Τρεμόπουλο??
Ο ΣΥΝ δεν ξέρω για ποιούς λόγους δεν στήριξε Τρεμόπουλο φέτος, αλλά και η Μπρεκάση ο χώρος απο τον οποίο προέρχεται (ΚΟΕ κ.ά) έχει συνεργαστεί με τον ΣΥΝ στο ανέκδοτο ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται για τους γνωστούς καραγκιόζηδες με το Συνθημα αλα ριζοσπαστικής δεξιάς "τους διώξαμε απο την Ιαπωνία, να τους διώξουμε κι απο τη Σούδα"!
για μένα καλύτερα που δεν στήριξε ο ΣΥΝ φέτος Τρεμόπουλο γιατί έδειξε μια άλλη δυναμική των οικολόγων μακριά απο τους φιλοευρωπαϊστές του ΣΥΝ! η οικολογική κρίση είναι πολιτικό ζήτημα και δεν πρέπει να περιθωριοποιείτε σαν κάτι ξεχωριστό! οι "οικολόγοι εναλλακτικοί" για παράδειγμα έχουν πάει με εξωκοινοβουλευτικη αριστερά!
τελικά δυστυχώς ο Τρεμόπουλος βγάζει μονο 2 και ο πλωμαρίτης 1
Αν ο ΣΥΝ και η Μπρεκάση δεν έδειχναν την αψυχολόγητη εγωιστική ξεροκεφαλιά τους, θα βγαίναν 3-4 Ν.σύμβουλοι.
κάτσε δεν κατάλαβα δηλαδή έπρεπε να στηρίξουν Τρεμόπουλο??
Ο ΣΥΝ δεν ξέρω για ποιούς λόγους δεν στήριξε Τρεμόπουλο φέτος, αλλά και η Μπρεκάση ο χώρος απο τον οποίο προέρχεται (ΚΟΕ κ.ά) έχει συνεργαστεί με τον ΣΥΝ στο ανέκδοτο ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται για τους γνωστούς καραγκιόζηδες με το Συνθημα αλα ριζοσπαστικής δεξιάς "τους διώξαμε απο την Ιαπωνία, να τους διώξουμε κι απο τη Σούδα"!
για μένα καλύτερα που δεν στήριξε ο ΣΥΝ φέτος Τρεμόπουλο γιατί έδειξε μια άλλη δυναμική των οικολόγων μακριά απο τους φιλοευρωπαϊστές του ΣΥΝ! η οικολογική κρίση είναι πολιτικό ζήτημα και δεν πρέπει να περιθωριοποιείτε σαν κάτι ξεχωριστό! οι "οικολόγοι εναλλακτικοί" για παράδειγμα έχουν πάει με εξωκοινοβουλευτικη αριστερά!
τελικά δυστυχώς ο Τρεμόπουλος βγάζει μονο 2 και ο πλωμαρίτης 1
ακριβώς για αυτό! τα ιδεολογικά-κομματικά κολλήματα της αριστεράς που τα μεταφέρουν και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης όπου τα προβλήματα είναι άλλης φύσης.
Από τη μια είναι καλό διότι φάνηκαν οι πραγματικές δυναμεις των οικολόγων, από την άλλη όμως έχει οιωνεί παγιωθεί η ψωμιαδοκρατία με πρακτικά ανύπαρκτη αντιπολίτευση.
Ο Καντιρού βρήκε το ταίρι του :?:
Ο Καντιρού βρήκε το ταίρι του :?:
και εσύ βρήκες επιτέλους αντιπροσωπευτικό άβαταρ :P
To avatar μου γαμάει δισκογραφίες sepultura φίλος.
stam and the witches
16-10-2006, 12:12
Κάτι μας είπες ;P
Pinatero
16-10-2006, 12:33
ακριβώς για αυτό! τα ιδεολογικά-κομματικά κολλήματα της αριστεράς που τα μεταφέρουν και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης όπου τα προβλήματα είναι άλλης φύσης.
.
όχι τόσο άλλης φύσης καθώς οι νομαρχίες και δημαρχίες χρηματοδοτούνται απο κυβερνήσεις, οι οποίες παίρνουν κάποια κονδύλια για την τοπική αυτοδιοίκηση απο τας Ευρώπας! βέβαια η διαχείρηση των χρημάτων γίνεται από αυτούς!
μέχρι τα επόμενα τοξικά νέφη των διάφορων ταγαράδων, ο κουμπάρος τον κουμπάρο 2 φορές τη βδομάδα και τις φιέστες για τον Βουκεφάλα με δώρο υποθαλλάσια αρτηριοσκλήρωση και παν Μετρό άριστον...
γιαουρτορίψεις universalius
verdictdenied
16-10-2006, 12:50
Τελικά στις νομαρχιακές ψήφησα εμένα. Βλάχος ο Πουτανιάρης!!!
στα μέρη μου θα έχουμε και δεύτερο γύρο
thank god,βγήκε από το "παιχνίδι" ο χειρότερος δήμαρχος που έχει εκλεγει ποτε στο νησί και που απλά έξυνε τα @@ του ολόκληρη τη τετραετία
.
όχι τόσο άλλης φύσης καθώς οι νομαρχίες και δημαρχίες χρηματοδοτούνται απο κυβερνήσεις, οι οποίες παίρνουν κάποια κονδύλια για την τοπική αυτοδιοίκηση απο τας Ευρώπας! βέβαια η διαχείρηση των χρημάτων γίνεται από αυτούς!
μέχρι τα επόμενα τοξικά νέφη των διάφορων ταγαράδων, ο κουμπάρος τον κουμπάρο 2 φορές τη βδομάδα και τις φιέστες για τον Βουκεφάλα με δώρο υποθαλλάσια αρτηριοσκλήρωση και παν Μετρό άριστον...
γιαουρτορίψεις universalius
καλά, η δυνατότητα απαγκίστρωσης από ΕΕ είναι ανέφικτο όνειρο. Αλλά εδώ ούτε το νυχάκι των όποιων καλών της ΕΕ δεν απολαμβάνουμε λόγω αυτών των τοπικών ηγεμονίσκων και της κάκιστης διαχείρισης αυτών των κονδυλίων που τα συμπύκνωσες πολύ ωραία στην τελευταία σου παράγραφο
eleventh guardian
16-10-2006, 15:08
Χωριά/δήμοι όπου γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=2507
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=413
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=2703
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=3711
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=2503
αλλά το κορυφαίο είναι εδώ:
http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=4412
Προβλέπω οικογενειακή βεντέτα... :P
Phantom Duck
16-10-2006, 19:35
Εδώ (http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=2703) κι εδώ (http://194.176.113.1/dimos.aspx?id=3711) φαίνεται πόσο αρχιδιά είναι το 42%.
Raven Lord
16-10-2006, 19:40
η θεσσαλονίκη απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο προοδευτική πόλη είναι... εύγε :?
verdictdenied
17-10-2006, 10:23
Ρε παιδιά την Πατουλίδου την έχουν μοντιφικάρει. Καθόμουν μια μέρα μπροστά στην τηλεόραση και σκάει η δικιά σου και σκέφτηκα: " καλό το πουρό" και μετά κατάλαβα ότι είναι αυτή.....πως έγινε αυτό??? Αυτή είναι πιο ωραίο μουνί πάντως από τον Ψωμιάδη.... :D
necropethamenos
17-10-2006, 11:00
η θεσσαλονίκη απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο προοδευτική πόλη είναι... εύγε :?
pali me xronia me kairous...
Ρε παιδιά την Πατουλίδου την έχουν μοντιφικάρει. Καθόμουν μια μέρα μπροστά στην τηλεόραση και σκάει η δικιά σου και σκέφτηκα: " καλό το πουρό" και μετά κατάλαβα ότι είναι αυτή.....πως έγινε αυτό??? Αυτή είναι πιο ωραίο μουνί πάντως από τον Ψωμιάδη.... :D
είπαμε πιό πάνω, στις αφίσσες η Αράπογλου έχει κάνει λίφτιγκ και η Πατουλίδου Φώτοσοπ και χωρίς ίχνος πλάκας ναουμ!
Οσο για τους σταυρούς προτίμησης σε Τρεμόπουλο, εκλέγεται μια γυναίκα αρχιτέκτων περιβάλλοντος και επίσης ως τώρα (περιπου οι μισές καταμετρήσεις), 8 στις 10 πρώτες θέσεις είναι γυναίκες και μάλιστα, που είναι και ενδιαφέρον, 6η είναι η Κογκολέζα που είναι χημικός περιβάλλοντος του ΑΠΘ.
verdictdenied
17-10-2006, 12:44
Τι Photoshop....εγώ σου είπα την είδα να μιλάει στην τηλεόραση....κουφάθηκα όταν κατάλαβ ποια είναι....
solution_AK-47
17-10-2006, 18:36
Epeidh hmane grammateas dikastikou thn Kuriakh ena exw na pw. Htan polu sugkinhtikes oi skhnes pou erxosanto hlikiwmenoi pou de mporousan n' aneboun tis skales logo kardias h' allwn problhmatwn ugeias, giagiades k pappoudes pou ap' th biasunh tous na pshfisoun ksexwrizan to pshfodeltio eksw ap' to paraban ma h pio dunath skhnh htan otan mia giagia hr8e 10 lepta prin kleisoun oi kalpes pshfise k staurwse tis kalpes. Nai. "Mhn anhsuxeite kuria mou. 8a bgei...". DOKSA K TIMH STA A8ANATA MPARMPADGIA K TOYS KOLLHMENOI DEKSIOI POY BGALANE PALI TO NOMARXH THS KARDIAS MAS!
edit: Se allo eklogiko pou douleue filos, phgan 2 pshfoforoi ek twn opoiwn o enas milouse spasta ellhnika k o allos de milouse leksh. Otan o deuteros mphke na pshfisei o prwtos tou fwnaze ap' eksw (afou prohgoumenos malwse me ton dikastiko epeidh den ton afhse na mpei mazi tou) "Pswmiadhs, Pswmiadhs" sta rwssika...
Chopped In Half
17-10-2006, 19:43
Τι Photoshop....εγώ σου είπα την είδα να μιλάει στην τηλεόραση....κουφάθηκα όταν κατάλαβ ποια είναι....
θα προτιμούσαμε να μουγκαθείς
Otan o deuteros mphke na pshfisei o prwtos tou fwnaze ap' eksw (afou prohgoumenos malwse me ton dikastiko epeidh den ton afhse na mpei mazi tou) "Pswmiadhs, Pswmiadhs" sta rwssika...
πώς είναι το ψωμιάδης στα ρώσικα;;
freezing_moon
17-10-2006, 20:21
Хлебников
freak brother
17-10-2006, 22:46
[quote=verdictdenied]Τι Photoshop....εγώ σου είπα την είδα να μιλάει στην τηλεόραση....κουφάθηκα όταν κατάλαβ ποια είναι....
Otan o deuteros mphke na pshfisei o prwtos tou fwnaze ap' eksw (afou prohgoumenos malwse me ton dikastiko epeidh den ton afhse na mpei mazi tou) "Pswmiadhs, Pswmiadhs" sta rwssika...
πώς είναι το ψωμιάδης στα ρώσικα;;[/quote:2qnp3ia4]
χαχαχαχα με προλαβες
έχει κάνει πάρα πολλές μικροεξυπηρετήσεις, οι πορωμένοι μπορούν να φέρουν και πεθαμένους ή με ορούς στη ζώνη του λυκόφωτος να ψηφίσουν και ακούγεται ότι έχει κανει πάρα πολλές μεταδημοτεύσεις ρωσοπόντιων κυρίως σε χωριά που τον υποστηρίζουν.
verdictdenied
18-10-2006, 11:37
Ούτως ή αλλως ακόμα θα σου τα γράφω εδώ ρε όρχη!!!!!
Όταν θα με ακούσεις θα με αγαπήσεις.
Nodoordonotthereisnotry
22-10-2006, 21:50
Φίλος Νεοδημοκράτης που ψηφίζει Θεσ/νίκη..τον ρώτησα τι ψήφισε και με απάντησε "Ψωμιάδη". Του αρχίζω τα "τι μαλακία έκανες κ.τ.λ." και μου απαντάει: "είναι αυτοδημιούργητος." Τα σχόλια περιττεύουν.
Dark Dominion
22-10-2006, 23:08
Εντάξει Νεοδημοκράτης είναι, σου φαίνεται περίεργο;
IOSPRESS
21/10/06
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ από τη στήλη της «Πανδώρας» στο «Βήμα» της περασμένης Κυριακής: «Μπορεί αυτά που έλεγε (ο Αλέξης Τσίπρας) να ήταν ακαταλαβίστικα, εξωπραγματικά και επί της ουσίας αναχρονιστικά, ιδίως όμως στις εμφανίσεις του την τελευταία προεκλογική εβδομάδα έδειξε ότι μπορεί να τα λέει με την αυτοπεποίθηση και άνεση του ανθρώπου που πιστεύει ότι λέει την αλήθεια. [...] Εχει μέλλον ο Α. Τσίπρας, αλλά όχι στον ΣΥΝ, ο οποίος αμφιβάλλω αν έχει. Στη φωτογραφία, ο Αλέξης και τα κορίτσια του από εκδήλωση του συνδυασμού του για τις γυναίκες. Προσέξτε τα κορίτσια του Αλέξη και θα καταλάβετε γιατί ο ΣΥΝ δεν έχει μέλλον...». Το σχόλιο συνοδεύει φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται πολύ γνωστά γυναικεία στελέχη της Αριστεράς με μακρά θητεία στα φεμινιστικά ζητήματα.
ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ; Κακώς νοούμενοι αστεϊσμοί που δεν έχει νόημα να πάρουμε στα σοβαρά; 'Η, πάλι, μια ακόμη έκφραση του πολύ ιδιαίτερου μισογυνισμού που συναντάμε τόσο συχνά στην εποχή της δημοσιογραφίας του λάιφ-στάιλ;
ΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ με το συγκεκριμένο σχόλιο της «Πανδώρας» είναι γιατί, πέραν όλων των άλλων, συνοψίζει με δυο κουβέντες τους όρους που καθορίζουν πλέον σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή των γυναικών στις εκλογές. Οι υποψήφιες οφείλουν να προσαρμοστούν σε προδιαγραφές που δεν σχετίζονται με την πολιτική τους ιστορία και έχουν ελπίδες επιτυχίας κυρίως αν η εμφάνισή τους ή/και η προσωπική τους ζωή τις καθιστούν άξιες για ένα εξώφυλλο της «Espresso».
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ αυτού του τύπου εμφανίζονται ως πολύ σύγχρονες και αντλούν τις βεβαιότητές τους από τη γενικευμένη πλέον τάση αποπολιτικοποίησης της πολιτικής. Στην πραγματικότητα, σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, πρόκειται για μια παμπάλαιη συνταγή υπονόμευσης των γυναικείων υποψηφιοτήτων που συνόδευσε τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή που αυτές διανοήθηκαν να ασχοληθούν με την πολιτική. Με ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο αντιμετωπίστηκαν οι γυναίκες πολιτικοί από την εποχή του Μεσοπολέμου: η γελοιογράφησή τους βάσει της (υποτιθέμενης) εμφάνισής τους, του τρόπου που ντύνονται ή του ύψους των τακουνιών τους υπήρξε μια συστηματική μέθοδος αποθάρρυνσης των γυναικών να κατέβουν στον στίβο της πολιτικής.
ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ είναι η σχετική εξέλιξη που αφορά και τις ίδιες τις υποψήφιες. Κάποιοι συνδυασμοί προσπάθησαν να παίξουν το παιχνίδι μ' αυτούς τους απαράδεκτους για τις γυναίκες όρους, και πολλές υποψήφιες κινήθηκαν προεκλογικά έχοντας κατά νου το πρότυπο στο οποίο πρέπει να ανταποκρίνονται προκειμένου να γίνουν ευκολότερα αποδεκτές. Αρκεί μια ματιά στα προεκλογικά φυλλάδια των γυναικών που κατέβηκαν με τους συνδυασμούς των δύο μεγάλων κομμάτων στην Αθήνα.
Να μερικά από τα κριτήρια με τα οποία που μας ωθούν να ψηφίζουμε. Ευτυχώς για τον Τσίπρα δεν τα ακολούθησαν οι περισσότεροι.
Dr. Death
23-10-2006, 13:38
τι εχει γραψει η ΛΑΛΙΝΑ ΦΑΦΟΥΤΗ επι του θεματος στο βημα?
solution_AK-47
23-10-2006, 13:52
:rofl:
βλέπω πως είσαι στα χάι σου όταν μ' έχεις πλάι σου :pink:
freezing_moon
23-10-2006, 15:43
πάντως η ξαδέρφη μου που πάει 3η λυκείου λέει ότι όλα τα γκομενάκια στο σχολείο της ποθούν τον τσίπρα και την επόμενη φορά θα τον ψηφίσουν!
Mitsmann
23-10-2006, 15:44
Καλη τσ(ι)ουπρα κι αυτη
(ασδφασδφ)
και για τον Βούγια τα ίδια λέγαν από πιτσιρίκες μέχρι και νεανίζουσες 45άρες, όμως αυτό συνδυαζόταν και με κάποιο περιεχόμενο στα λεγόμενα του, πριν το χάσει εντελώς.
Dr. Death
23-10-2006, 15:55
βασικα βγηκε η αδεια ασκησης επαγγελματος και ειμαι λιγο χαρουμενος..επισης πηρα ιατροσημο για τ αμαξι και εκλεισα και θεση γενικου μερους ειδικοτητας.
Οποτε ειμαι λιγο στα χαι μου ουτως η αλλως...μην το κανει μονο ο θεος απ το 2011 και μετα να κατεβεις ρεθυμνο και να ερθεις αρρωστημενος στο νομαρχιακο.
ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ._
[quote="Dr. Death":cukfs11r]τι εχει γραψει η ΛΑΛΙΝΑ ΦΑΦΟΥΤΗ επι του θεματος στο βημα?
βασικα βγηκε η αδεια ασκησης επαγγελματος και ειμαι λιγο χαρουμενος..επισης πηρα ιατροσημο για τ αμαξι και εκλεισα και θεση γενικου μερους ειδικοτητας.
Οποτε ειμαι λιγο στα χαι μου ουτως η αλλως...μην το κανει μονο ο θεος απ το 2011 και μετα να κατεβεις ρεθυμνο και να ερθεις αρρωστημενος στο νομαρχιακο.
ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ._ [/quote:cukfs11r]
σούχω ξαναπεί στείλε μου τα στοιχεία σου για να μην συναντηθούμε :P
btw καλή σταδιοδρομία, με οδηγού την μπαγιερ και την λαρός,
Καλή σταδιοδρομία ντ. ντεθ =D
Solo Carriera
23-10-2006, 21:33
γιατί το '11 και γιατί στο ρέθυμνο;
Dr. Death
23-10-2006, 22:48
11 ελευθερωνει θεση παθολογιας
ρεθυμνο γιατι απο εκει ειμαι...εχωμε σπιτια ελιες ρακες κρασα κλπ
σιγα μην κατσω σα το μαλακα να περιμενω αθηνα οπως ολοι οι μεγαλομανεις που θελουν να κανουν γενικο μερος ειδικοτητας σε 10κατι χρονια και βαλε.
νταξ παω στην πατριδα και λυνω το προβλημα αφηνωντας τους εκλεκτους συναδελφους να γινουν μεγαλογιατροι.
αλλωστε μετα το γενικο μερος το ειδικο μερος μπορει να γινει αθηνα οποτε παλι κερδισμενος βγαινω απο αποψη αναμονης.
επισης τελος thnx για τις ευχες...και στα δικα σας ,σε οτι κανετε.
solution_AK-47
24-10-2006, 00:02
K apo mena
Mitsmann
24-10-2006, 01:00
11 ελευθερωνει θεση παθολογιας
ρεθυμνο γιατι απο εκει ειμαι...εχωμε σπιτια ελιες ρακες κρασα κλπ
σιγα μην κατσω σα το μαλακα να περιμενω αθηνα οπως ολοι οι μεγαλομανεις που θελουν να κανουν γενικο μερος ειδικοτητας σε 10κατι χρονια και βαλε.
νταξ παω στην πατριδα και λυνω το προβλημα αφηνωντας τους εκλεκτους συναδελφους να γινουν μεγαλογιατροι.
αλλωστε μετα το γενικο μερος το ειδικο μερος μπορει να γινει αθηνα οποτε παλι κερδισμενος βγαινω απο αποψη αναμονης.
επισης τελος thnx για τις ευχες...και στα δικα σας ,σε οτι κανετε.
καλη σταδιοδρομια βαζελακι.
Βγηκε ο χαρος παγανια. Καλες βολες.
metamelia3
24-10-2006, 04:37
εχωμε ρακες κρασα κλπ
κινκυ
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος στη καταγγελία του Π. Ψωμιάδη προς την Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων της Περιφέρειας για παράνομη αφισοκόλληση, που επισύρει χρηματική ποινή από 50 έως 100.000 ευρώ!
Ο συνδυασμός που, κατά κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας, διαφημίστηκε με στόλο αυτοκινούμενων μέσων, που προσέφερε φαγητό και ψηφοδέλτια έξω από τα εκλογικά κέντρα την ημέρα των εκλογών, που γέμισε τη πόλη με ολόσωμα σταντ που απεικόνιζαν τον επικεφαλής του, έρχεται να καταγγείλει την αφισοκόλληση σε χώρους που ήδη χρησιμοποιούνταν για αφισοκόλληση αφισών και μάλιστα ενώ από τα 1.300 διαφημιστικά μέσα (στέγαστρα ΟΑΣΘ, ρακέτες) στο Δήμο Θεσσαλονίκης μας παραχωρήθηκαν μόνο πέντε!
«Πρόκειται για μια απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και εκδικητική συμπεριφορά απέναντι στη νομαρχιακή παράταξη που αποκάλυψε τα σκάνδαλα της διοίκησης Ψωμιάδη και τον κατέβασε από το 64% τον Ιούνιο στο 48% την περασμένη Κυριακή», δήλωσε ο Μ. Τρεμόπουλος. «Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτή η μικρότητα, που προφανώς θα ακολουθηθεί και από άλλες, δεν θα μας αποτρέψει από το να δώσουμε νομική συνέχεια σε όλες τις σκανδαλώδες υποθέσεις που αφορούν το καθεστώς Ψωμιάδη και που καταγγείλαμε πολιτικά στην προεκλογική περίοδο».
κάθαρμα! το γιαούρτι προ του εκλογικού αποτελέσματος το συγχώρεσε, όμως όχι την ανελέητη αντιπολίτευση στις κουμπαριές του μετά τη εκλογή του.
Σαλονικιοί και εκλογικά δικαιώματα.