View Full Version : Assassin's Creed
erxetai na isopedosei. psakste na deite ta trailers.
solution_AK-47
30-09-2006, 14:00
Wraios eisai! Kana link 8a dwseis?
http://www.youtube.com/watch?v=cc-ClutaN_I
http://assassinscreed.uk.ubi.com/
http://assassinscreed.uk.ubi.com/html/images/screen1_enlarge.jpg
http://ps3.qj.net/uploads/articles_module/33031_Assassins_Creed_qjgenth.jpg
looks great
SpiritCrusher
30-09-2006, 14:27
Dunno, ωραίο setting, ωραία γραφικά και είναι καλό σαν ιδέα. Αν το έκανε καμιά Looking Glass θα ξέραμε από τώρα ότι θα ήταν τέλειο, όμως Ubisoft.. :|
To game fainetai na spernei. Prosfata ematha oti vgainei kai gia Xbox360 enw mexri twra iksera oti tha vgei mono gia PS3. OK, mou deiksei o Ingo kai kati in-game videos, epatha sok..... Fainetai ypervolika teleio. Telikws plisiazei perissotero Thief para Prince of Persia & xarika poly dioti to 2o to variemai. Episis gia na paixtei se PC (elpizw na mas dothei ki afti i dynatotita telika), prepei na paroume paketo me to game kai kainourgio pc..... :? Alla anyway. Tha ginei ki afto kapote.
Έχω δει ένα μεγάλο demo για PS3 και την έπαιξα 3 φορές για πάρτη του.
Ρισπέκτ.
sabbattack
03-10-2006, 02:02
Malakes 8a bgei auto to EPOSCH gia pc??
12 stars circle your brow
03-11-2009, 17:02
Έσκασε το ΙΙ, δώστε βάση.
Ingolemo
14-04-2010, 13:00
Πς. (τι θα γίνει με αυτό το ντρίμφολ ρε)
http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamfall_Chapters
25-01-2011, 01:30
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed:_Brotherhood
SpiritCrusher
25-01-2011, 02:55
Ναι. Και;
25-01-2011, 11:17
α τίποτα ιδιαίτερο, εγώ το τερμάτισα πριν λίγες ώρες και ξεψαχνίζοντας πότε θα βγει το 3 έπεσα πάνω σ'αυτό
το συνέχισες ; είναι ωραίο;
Marillion
25-01-2011, 15:10
κάτσε τι λες ποιο τερμάτισες, το 1 ή το 2; λογικά το 2 για να περιμένεις το 3 αλλά τι ναρκωτικά παίρνεις ρε φιλάρα :dfinger:
το μπραδερχουντ είναι μια απτα ιδια με λίγες προσθήκες συγκριτικά με το δευτερο, τεραστιο αλμα με το πρώτο χάλι. δυστυχώς δεν πιάνει επίπεδα συγκίνησης δεύτερου και η ιστορία του εζιο δεν χρειαζόταν να συνεχιστεί αλλά $$. για την ώρα είμαστε 2>>brotherhood>>>>1
το 3 το περιμένουμε να δούμε πότε, έχει γίνει λόγος για διάφορα σεττινγκ όπως βικτωριανή αγγλία ή ακόμα και σημερινή εποχή (:roll:) αλλά δεν έχει εξακριβωθεί τπτ.
25-01-2011, 15:12
γιατί παίρνω ναρκωτικά καλέ; το 2 τερμάτισα, το 1 το 'χω αφήσει αιώνες πίσω (το έπιασες το καλαμπούρι ;) ;) ;) )
ντάξει βαριέμαι να το παίξω
το 3 λογικά θα βγει 2012, και το παιχνίδι θα έχει μουσικη A Forest of Stars!
Emena pantws mia xara mou fanike.Mou arese kalitera apo to 2, enw to pira perimenwntas ena aplo expansion tou. 28ores to roloi me ola koble (xwris tis gtp simees pou girisan apo to 1). Finale mindfuck klasika pali.Prepei na diavasw to wiki se kapia fasi.
Marillion
25-01-2011, 16:08
ελα ρε μόνο για το φινάλε του ντεσμοντ αξίζει το σενάριο, η νέα ιστορια του εζιο δε φτάνει ούτε στο μικρό δαχτυλάκι τα όσα συνταρακτικά συνέβησαν στο 2ο το οποίο γενικά ήταν καλογραμμένο και εκτός οριών βιντεογκεημς, είχε ρε παιδί μου μια συνέπεια, εναν στόχο κάτι.
αυτό εδώ παραήταν fast paced, τα τγουιστς ανύπαρκτα (εκτός απ'το αρχικό), ο εζιο τελείως αδιάφορος (ενώ στο προηγούμενο τον ένιωθες 3dimensional character με αυτά που περνούσε και με τον τρόπο που παρουσιάζονταν). γενικά μετά το 2ο ακτ στο μπραδερχουντ ανέλαβε άλλος σεναριογράφος (ΦΑΙΝΕΤΑΙ) και η φάση γαμήθηκε. έπρεπε να αφήσουν το παλικάρι που ασχολήθηκε με το προηγούμενο να συνεχίσει και ετούτο δω ή τεσπα ας τον βάλουν στο επόμενο παρακαλώ.
οκ για γκεημπλευ δεν είναί τόσες οι προσθήκες αλλά μέσα σε ενα χρόνο τι να προλάβαιναν. btw εγώ γιατί το έβγαλα τόσο γρήγορα ? κάτω απο 20 ώρες με ολα τα σαιντ κουεστς και αγοράζοντας όλη τν πολη αλλά χωρίς να ψάχνω τα κολλεκταμπλς. κάτι περίεργο συμβαίνει:-|
SpiritCrusher
25-01-2011, 18:14
Ναι αλλά το Brotherhood έχει Multi!
Marillion
25-01-2011, 22:18
τρου εχω να το παιξω τοσο καιρό που το ξέχασα. και ωραίο μούλτι ήτανε.
είπαμε όπως και της παναγιάς τα μάτια να είχε (!) δύσκολα θα έφτανε το 2.
Phantom Duck
25-01-2011, 22:21
"Ubisoft's Philippe Bergeron stated that potential settings could include England in the Middle Ages, during the era of King Arthur, and feudal Japan, the latter of which had been a "personal favorite" of many in the staff, although nothing has been confirmed yet."
fapfapfapfap
metamelia1
25-01-2011, 22:29
το 3 θα ειναι στο κοσμο του desmond με τον desmond να ειναι assassin :!:
fapfapfapfap
Marillion
25-01-2011, 22:30
ιιιχχ.
εδώ σε κοτζάμ τζεηντ εμπαιρ που ήταν και rpg δεν τράβηξε το σεττινγκ.
ειμαι για αγγλία γιατί και αυτοί στα συνομωσιακά ήταν τα ίδια σκατά με τους ιταλούς της αναγέννησης και γαμηστεροί φονιάδες με κίνητρα απίθανα και ευφάνταστοι κιόλας!!!
τώρα και οι άλλοι οι γιάπωνες μπορεί να είχαν τέτοια αλλά δεν είμαστε τόσο εκτεθειμένοι εμείς οι δυτικοί στα δικά τους και μόνο τους σαμουράι ξέρουμε (σαμουράι παρκούρ :dfinger: )
σαν να το βλέπω παντως μπροστά μου, θα λέγεσαι Ryo και μια μέρα καθώς θα γυρνάς σπίτι σου θα φάνε τον πατέρα σου και θα θέλεις να πάρεις εκδίκηση σε ένα φανταστικό ταξίδι που καταλήγει στο Hong kong και σε μια συνομωσία που φανερώνεται σιγά σιγα... οπ κάτσε άλλο ήταν αυτό.
xaxa nai gia tis ores einai kai ligo diko mou to 8ema. Epexa story perisotero monokopania , kai me to pou teliwse asxoli8ika me ta ipolipa.Ekana kai ti vlakeia na afisw ta glyphs tou the truth (poso ta spase) gia meta to telos kai mallon exasa merikous story related dialogous.Episis oi teleftees ores itan kapsimo tou brotherhood level up xoris logo.Apla voltes sto xarti kai kati assasination sidequests pou xan minei diasparta. Se sxesi me to 2 den xerw me kolise perisotero sinolika. 8imame to 2 eixa pexei mexri prin ti mesi tou story ,kai arxika kapou me kourase kai to afisa kana 2mines etsi.Meta skalosa kai to teliwsa mazi me ta dlc se 25ores 8imame.Ola xoris to ach gia ta poupoula (allo fiasko auto). Genika pantws exoun ftiaxei trelo 8ema oi tipoi, to desmond komati borei na anaptix8ei arketa sto mellon, kai me oli ti sinomosiologia pou epexe sta glyphs boroun na travixoun apeires sinexeies.
offtopic ps: Exoun valei prosfora sto live to sp dlc tou bioshock 2 kai to undead nightmare apo rdr sta 400points ekasto.Fantazome axizoun gia tosa e? Arxisa proxtes rdr kai bioshock 2 exw pexei kamia ora opote 8a bei apo tin arxi sintoma.
Marillion
26-01-2011, 13:03
το minerva's den λες; δεν το χω παίξει, αλλά εχω παίξει το undead που εννοείται οτι αξίζει σε αυτά τα λεφτά εκτός αν το θες ρητεηλ και μαζι με τα υπόλοιπα dlc.
σχετικά με το brotherhood ήμουν ενθουσιασμένος το καλοκαίρι αφού είχα διαβάσει το family του puzo που (παίζει να το χουν διαβάσει και αυτοί ε) που είναι ουσιαστικά η ιστορία των Βorgias με πραγματικά facts μέχρι ενός βαθμού. δυστυχώς δεν εκμεταλεύτηκαν ούτε στο 1/10 τα όσα θα μπορούσαν να κάνουν incorporate στην ιστορία και το όλο πράγμα έβγαλε βιασύνη. αντίθετα το 2 δεν κρεμόταν απ'τα @@ των borgias και είχε το συνολικό σέττινγκ της αναγέννησης με την προσωπική ιστορία του έζιο. δεν ξέρω το βρήκα εξαιρετικό σε θέματα pacing, twists, dialogue κτλ, τα κινηματογραφικά aspects δηλαδή. ήθελαν να αποδείξουν βέβαια και κάτι οι τύποι, ότι το franchise μπορεί να επιβιώσει, δεν θέλανε απλά cash-in. πάντως όπως και να χει δεν είναι χάλι το brotherhood ε δε λέω αυτό, μ'αρεσε πολύ, απλά καλύτερα να είχαμε άλλο πρωταγωνιστή και σέττινγκ.
btw πήγα πρόσφατα ρώμηκαι είχα σημειώσει μερικά monuments απ'το codex του παιχνιδιού. οι art designers τους το χουν, πολύ surreal συναισθημα. σκέφτομαι πως θα είναι για τους ρωμαίους αυτό :-p
επίσης πήγα και σε αναγεννησιακή πρωτεύουσα, το urbino, το οποίο ξέσκισε. όπως και να χει την εξαντλήσαμε την αναγέννηση αλλά όσο κράτησε άξιζε (για το ασσασινς)
xaxa to zises e? Pata Y gia eagle vision leei.Kala nai se 8ema arxitektonikis einai korifeoi oi tipoi.Den xerw mou skase anapoda emena i fasi genika.To 1 apla ok , to 2 poli kalo genika, e sto brotherhood eipa ante pame kai gia 3. Pantws kerdisane to stoixima , mesa se ena xrono vgalane axioprepestato titlo. Akoma 8imame oti stin traba edwsa kai 20e kai to skeftomoun arketa prin.Telika ta axize :)
Btw ta xristougenna eixan stilei kodiko gia tin extra crypt tou collectors sto mail pou xeis dilosei to Uplay account.Tsekare an de to xeis dei.Kala 10lepta crypt einai, alla entaxei.Episis exoun dosei kai 2 free dlc me maps gia to multi. Elaxista epexa mp, kana 2 games, arketa kalo mou fanike.Alla den pezei xronos gia mp genika.
Exei bei backlog programma tora. Teliwsa proxtes Mass effect 2 me ta dlc (46hrs leei :P) , Vanquish kai tora bike RDR.Meta exei Fallout Vegas pou fago8ika na to parw, perasa kai to patch alla de to arxisa. Klasika kapsimata.
Marillion
26-01-2011, 13:22
ειχα πάρει την υπερέκδοση ρε (εκείνο το σεντουκι) και τα είχε όλα μέσα, ακόμα και το dlc με τον κοπέρνικο + 2 μπονους σαιντ μισσιονς της εκδοσης.
SpiritCrusher
29-01-2011, 12:43
Δεν είχαμε κάπου θρεντ με προσφορές;
Ανιγουει αν κάποιος περίμενε καμία προσφορά για το Brotherhood
http://www.zavvi.com/offers/price-crash.list?utm_source=ENZ-_2086626191&utm_medium=email&utm_campaign=ENZ-_2086626191
28μιση.
Beyond Within
05-05-2011, 19:51
bump
Το 3ο (και μάλλον τελευταίο) μέρος έρχεται τον Νοέμβριο. Assassin's Creed Revelations λέγεται και τα πρώτα screenshots δείχνουν Κωνσταντινούπολη.
http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/ubisoft/assassinscreedrevelations/acrfirst610.jpg
SpiritCrusher
05-05-2011, 22:06
Θα προτιμούσα είτε να βλέπαμε νεο Assassin, ή να είχαμε πάλι Altair (για να έχει και αυτός ένα σοβαρό παιχνίδι). Οκ, θα δούμε του χρόνου στο Assassin's Creed 3 τι θα έχουμε.
asimoulis
20-05-2011, 22:58
ουφ μόλις τερμάτισα το δεύτερο.
γιατί λες ότι ο altair χρειάζεται ένα σοβαρό παιχνίδι; τουλάχιστον το σενάριο δεν καταρρέει όπως του δευτέρου μετά την εμφάνιση του μήλου, ίσα ίσα παίζει γαμώ τις ανατροπές και γαμώ τις μάχες εκεί με τη φρουρά του ριχάρδου. τέτοια μάχη δεν βρήκα στο 2.
κατά τα άλλα ένα από τα καλύτερα gameplay ever απίστευτα σφιχτοδεμένο.
σκέφτομαι να αγοράσω το brotherhood έτσι για φόρο τιμής στην εταιρία έχει παίξει κανείς το multi λέει τίποτα;
SpiritCrusher
20-05-2011, 23:08
Γιατί κατα γενική ομολογία το AC1 είναι η μετριότητα η ίδια. Νομίζω είσαι ο 1ος που διαβάζω ότι το τελείωσε (από μη-ραντομ-κομμεντ-σε-παιχνιδοσαιτ) :P
Όλοι το βαριόμαστε κάπου στη 2η ώρα.
Όλοι, δηλαδή εσύ και.
Το τελείωσα επίσης.
SpiritCrusher
21-05-2011, 01:24
Ok., με το όλοι εννοούσα τις απόψεις πάνω στις οποίες έχω πέσει. Πχ ο αδερφός μου που το είχε αρχίσει αρκετά πιο πριν αλλά επίσης δεν το τελείωσε γιατί βαρέθηκε, ένας γνωστός μου που επίσης το έπαιξε τα ίδια (χωρίς να το ξέρω, μην λεμε και για επηρρεασμούς) και από εκεί και μετά ότι έχω διαβάσει σε ιντερνετς/φορουμς/κομμεντς κτλ. Ακόμα και τα reviews του έκαναν λόγο για μετριότητα.
Νομίζω ακόμα και οι ίδιοι της Ubisoft εμμέσως το παραδέχτηκαν λέγοντας πως για τη δημιουργία του 2 έλαβαν σοβαρά υπόψη το feedback που πήραν για το τι δεν αρεσε στο 1ο.
asimoulis
21-05-2011, 01:43
πολλοί το βαρέθηκαν στις πρώτες 2 ώρες αλλά πολλοί βαρέθηκαν και το arkham asylum π.χ. δεν μου λέει κάτι.
21-05-2011, 12:13
βασικά εγώ δεν ξέρω έναν εκτός από σένα τον αδερφό σου και τον φίλο που να μην το τερμάτισε ;p (κι εγώ το έσκισα σε 2 μέρες)
Phantom Duck
21-05-2011, 14:33
rofl, το 1 ήταν απλά ένα ατέλειωτο παρκούρ χωρίς νόημα η αλήθεια είναι.
babality
21-05-2011, 14:36
ε ενταξει ηταν και η εισαγωγη τως γκειμς στον κοσμο του παρκουρ..
Firestorm2
21-05-2011, 15:34
το 1 ειχε πολυ μονοτονο και επαναλαμβανομενο γκειμπλει
στο 2 βελτιωθηκαν πολυ τα πραματα, εγινε πολυ πιο ενδιαφερον
κατα τ'αλλα το σεναριο ειναι αυτο που αξιζει μοστ οφ ολλ και ολη αυτη η κοσμοθεωρια που αναπτυσσει :!:
το 3 θα ειναι το λιγοτερο εντυπωσιακο.
Ομοίως παράτησα το 1 για τους ίδιους λόγους, όπως εξ' άλλου και το farcry 2
http://www.youtube.com/watch?v=Wo6Q14vBB1c
:malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia::malakia:
Ethereal
13-09-2011, 06:54
http://www.youtube.com/watch?v=Vwmlu0g5oGs
Kingdom Gone
13-09-2011, 12:37
Πείτε ένα καλό τόρρεντ για το 2.
Firestorm3
13-09-2011, 12:39
skidrow
Kingdom Gone
14-09-2011, 12:46
skidrow
μερσι, κατεβαινει
The Donnn
16-11-2011, 19:20
Εσώκλειστος με γαστρεντερίτιδα, και μου φέρνουν το REVELATIONS. Επιστρέφω με ριβιού
The Donnn
17-11-2011, 20:19
Η γαστρεντερίτιδα πέρασε, και είμαι στο 25%.
Μέχρι τώρα καλά τα πάει, η Κωνσταντινούπολη είναι όμορφη, γραφικά κλπ. Οι "κακοί" Βυζάντιοι Ναΐτες μιλούν ελληνικά, όπως και αρκετός κόσμος στην Πόλη, added humor bonus.
Το νέο hookblade δεν είναι κάτι το τρομερό, οι νέες κινήσεις μάχης που δίνει δεν είναι πολύ χρήσιμες και ο νέος τρόπος να μετακινήσαι από οροφή σε οροφή μέχρι τώρα ήταν άχρηστος, αφού σπάνια βρίσκεις καλώδια που πάνε στη κατεύθυνση που θέλεις. Βοηθά όμως στο να σκαρφαλώνεις πιό γρήγορα και να καθαρίζεις μεγαλύτερα κενά όταν πηδάς (αυξημένο reach)
Οι βόμβες είναι αρκετά χρήσιμες. Είναι οξύμωρο να προσπαθείς να είσαι stealth ενώ ρίχνεις βόμβα κρότου για να φύγουν οι φρουροί, αλλά δεν γαμιέται, οι εκρήξεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες.
Το μέγεθος της Πόλης είναι κάπως μικρό αναλόγως με το 1 & 2, αλλά απ'ότι αντιλαμβάνομαι σε μιά φάση θα παίξεις και με τον Altair ή κάτι τέτοιο, άρα αναμένω εκπλήξεις.
Προς το παρόν δεν βγαίνεις από το animus, απλά είσαι σε μια fucked up virtual reality φάση με τον 16, και πρέπει να περνάς κάτι ηλίθιες πίστες σε πρώτο πλάνο (εμετικό και κακά σχεδιασμένο) που σου τις ανοίγει όταν μαζεύεις ένα συγκεκριμένο αριθμό από collectibles στο παιχνίδι. Η μαλακία είναι πως τα collectibles είναι 100, και μάλλον θα βγεί ο κώλος μας να τα βρούμε όλα για να προχωρήσει η ιστορία.
Τεσπα, για τους φανς της σειράς σίγουρα αξίζει, μέχρι τώρα όμως δεν έδειξε κάτι που να δκαιολογά το τέλος μιας πετυχημένης τριλογίας. Βέβαια είναι ακόμα αρχή...επιστρέφω με δεύτερο ριβιού
Marillion
03-12-2011, 12:38
Εφόσον είμαι και εγώ ένας fan της σειράς (απ'το δεύτερο κι έπειτα) νομίζω μπορώ να πω 2,3 λογάκια.
Το story είναι αρκετά χαοτικό για να περιγραφεί και να χαρακτηριστεί μονολεκτικά, πρωτίστως διότι υπάρχουν 3 χαρακτήρες και 3 διαφορετικά arcs που συνδέονται μεταξύ τους. Ο Ezio έπρεπε να μας είχε αφήσει απ'το δεύτερο AC, αλλά έστω κι έτσι, ο McDevitt (ο νέος lead-writer, τρίτος που αλλάζει σε 3 games), χειρίζεται τον χαρακτήρα καλύτερα απ'ότι τον είδαμε στο Brotherhood. Βασικός λόγος είναι ότι πλέον τον βλέπουμε στο προτελευταίο στάδιο της ζωής του (τελευταίο όσο αφορά τα ''επαγγελματικά'' του) και υπάρχει μια κάποια συναισθηματική φόρτιση χωρίς να ιδρώσει σε επίπεδα γραψίματος. Κάποια twists είναι OK, κάποια άλλα meh, η ιστορία του Ezio πάσχει από τους ελάχιστους και όχι ιδιαίτερα πολυδιάστατους χαρακτήρες που αλληλεπιδρά καθώς και απ'το μηδαμινό character develοpment. Όταν τα έχεις δει και ζήσει όλα δύο παιχνίδια πίσω, το ολο πράγμα μυρίζει ένα τελευταίο cash in. Το love story ενώ φαίνεται αρχικά να παίρνει τον χρόνο του, τα μαζεύει γρήγορα γρήγορα στο τέλος και η τρύπα βγάζει μάτια. Κρίμα και πάλι. Όλως παραδόξως το φινάλε και η ταινία της Ubisoft workshops είναι και αυτά που τον σώζουν. Dialogue σε συμπαθή απλώς επίπεδα.
Ο Desmond είναι ο Desmond. Κάτι πάει να γίνει με την όλη φάση και να του δώσει ένα βάθος η σειρά αλλά μέτρια πράγματα. Τυπικά μαθαίνουμε κάποια βασικά πράγματα για το παρελθόν του (όχι τρομερά ενδιαφέροντα) μέσω ενός glitch στο animus που μας επιτρέπει να παίξουμε ένα puzzle game εξιστόρησης του παρελθόντος του. Το παιχνίδι, παίζεται (δεν είναι και portal), ενώ είναι προαιρετικό. Αλλος ένας που σώζεται στο φινάλε.
Και τώρα το καλύτερο :
Ο Altair επιστρέφει και η ιστορία του είναι το highlight του παιχνιδιού. Ολα τα sequences που έπαιζα μαζί του, ήταν άψογα σκηνοθετημένα, έδιναν πληροφορίες με την σέσουλα, υπήρχε tension, υπήρχε drama, γενικά υπήρχε όραμα. Κρίμα που δεν κράτησαν πολύ.
Aκολουθεί μικρό spoiler
eEkeYOCPjvg
Tι άλλο να πει κανείς. Η φοβερή ορχηστρική μουσική απ'την κλασική ορχήστρα του Malmö με στοίχειωσε συνολικά.
Το φινάλε σας αφήνω να το αποκρυπτογραφήσετε μόνοι σας. Εξηγεί κάποια ερωτήματα, ενώ γεννά μερικά μεγαλύτερα. Κλασικά πράγματα για όσους παρακολουθούν την σειρά. ΑΛΛΑ, είναι τοσο όμορφα δομημένο και αποτυπώνεται με τέτοια αφηγηματική μαεστρία που θα το βλέπετε με ανοικτό το στόμα.
Αλλο ένα Point στους narratlogists. Μπράβο!
Στα του gameplay θα πούμε λιγότερα γιατί δεν προσφέρει πολλά συγκρινόμενο με το Brotherhood. Ο βασικός κορμός έχει παραμείνει ίδιος με την Κωνσταντινούπολη να αποτελεί έναν ωραίο παιδότοπο με αρκετό βάθος. Κλασικά updates πανοπλίας, ρουχισμού, οπλισμου, recruit και training assassins, κάποια ωραία side missions και μπόλικο ευφάνταστο platforming εντός και εκτώς κτηρίων. Τα νέα additions είναι το bomb crafting (καλό αλλά δεν το πολυδούλεψα), ένα tower defence game (λίγο raw & unpolished αλλά λειτουργικό), ο γάντζος που σου επιτρέπει να κινείσαι και να σκαρφαλώνεις πιο γρήγορα μέσα στην πόλη, καθώς και μια σειρά νέων animations στα των δολοφονιών. Μερικά crypt missions ήταν εξαιρετικά και μου θύμησαν αρκετά τις non-stop action σκηνές του Uncharted. Μακάρι να δούμε και άλλα τέτοια στο μέλλον. Όπως καταλαβαίνεται πάντως, μέσα σε ένα χρόνο, όσα studios και αν επιστράτευσε η Ubisoft, δεν είχαμε δραματικές αλλαγές (multiplayer δεν έπαιξα ακόμη, φαίνεται πιο πλήρες απ'οσα έχω διαβάσει).
Το franchise δείχνει να λειτουργεί εδώ και 3 παιχνίδια σαν μια τηλεοπτική σειρά και οι αντιδράσεις που πιάνω εγώ, είναι πως, εφόσον το gameplay παραμένει solid, ο κόσμος το παίζει για να δει που θα πάει το story. Ο λόγος που είχαμε και μια αισθητή πτώση στο metacritic, είναι πως με ίδια mechanics το content για όποιον έχει παίξει το προηγούμενο, γίνεται λίγο ''πάμε πάλι, τα ίδια''. Και υπάρχει ένα δίκιο σε αυτήν την άποψη άσχετως αν αυτά τα ''ίδια'' είναι απρόσμενα, διαχρονικά. Το επόμενο πρέπει να κάνει πολλά για να διατηρήσει τους πάντες ικανοποιημένους και δεν ξέρω που θα πρέπει να δουλέψoυν για να το καταφέρουν. Σε κάθε περίπτωση, κατά τα φαινόμενα σε ένα χρόνο θα μάθουμε αφού οι τύποι κάνουν λόγο για AC3 μέσα στο 2012 για να συμπεσουμε και χρονικά με το συνωμοσιολογικό concept του τέλους του κόσμου. Αυτά!
SpiritCrusher
03-12-2011, 13:39
Δε νομίζω ότι θα υπάρξουν αλλαγές μέχρι το 4, είναι hardware limited με τις τωρινές κονσόλες σε αυτό ακριβώς που βλέπουμε εδώ και 3 χρόνια.
Marillion
03-12-2011, 13:42
Ναι, όντως είναι, απλώς για γενικότερες αλλαγές στο gameplay αναφέρομαι, όχι στην μηχανή γραφικών κτλ
SpiritCrusher
03-12-2011, 13:55
Ναι κι εκεί αναφέρομαι. Πχ. καλύτερα και παραπάνω AI profiles ή περισσότερες παραμέτρους σε stealth missions κτλ. Μεγαλύτερες και με περισσότερη ποικιλία πόλεις. Γενικά τώρα δε μπορούν να κάνουν τίποτα, δεν έχουν άλλη μνήμη για να χωρέσουν κάτι παραπάνω. Με το ζόρι είναι playable σε κονσόλες, λίγο παραπάνω και θα πέσει κάτω από τα 24 FPS :P
Marillion
03-12-2011, 14:22
χμου ολα όσα αναφέρεις δεν οι είναι oυσιαστικές αλλαγές τις οποίες επικαλείται το μεγαλύτερο μέρος του τύπου. το πρόβλημα με την επαναληψιμότητα στα ac, δεν είναι η ποικιλία στις πόλεις (που ήδη έχει κάνει τρομερά βήματα εμπρός) ούτε το περιορισμένο ai. απλά ότι τα combat mechanics δεν έχουν πάει πουθενά και πως το platforming είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το πρώτο παιχνίδι. το να αλλάξουν κάτι δραστικά σε αυτά μπορεί να μην βγάζει ιδιαίτερο νόημα με εμπορικά κριτήρια (αλλά και από θέμα χρονικών περιθωρίων εφόσον δεν πρόκειται να ερθουν κοσμογονικές αλλαγές σε 12 μήνες), αλλά σίγουρα δεν είναι πράγματα που επηρεάζονται απ'το limited hardware. είναι άλλα τα ταμπού που πρέπει να ξεπεραστούν.
SpiritCrusher
03-12-2011, 17:12
χμου ολα όσα αναφέρεις δεν οι είναι oυσιαστικές αλλαγές τις οποίες επικαλείται το μεγαλύτερο μέρος του τύπου. το πρόβλημα με την επαναληψιμότητα στα ac, δεν είναι η ποικιλία στις πόλεις (που ήδη έχει κάνει τρομερά βήματα εμπρός) ούτε το περιορισμένο ai. απλά ότι τα combat mechanics δεν έχουν πάει πουθενά και πως το platforming είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το πρώτο παιχνίδι. το να αλλάξουν κάτι δραστικά σε αυτά μπορεί να μην βγάζει ιδιαίτερο νόημα με εμπορικά κριτήρια (αλλά και από θέμα χρονικών περιθωρίων εφόσον δεν πρόκειται να ερθουν κοσμογονικές αλλαγές σε 12 μήνες), αλλά σίγουρα δεν είναι πράγματα που επηρεάζονται απ'το limited hardware. είναι άλλα τα ταμπού που πρέπει να ξεπεραστούν.
Χμ, νομίζω πως πήρες το ποστ μου περισσότερο κυριολεκτικά από όσο θα ήθελα. Αυτά που είπα ήταν παραδείγματα του τι θα μπορούσαν να κάνουν, όχι το τι χρειάζεται απαραίτητα το AC από design.
Παράδειγμα πάλι σκέψου πως δεν υπάρχει και ιδιαίτερος λόγος να αλλάξει το combat τώρα, οκ σκοτώνεις με 1-2 κουμπιά. Έστω ότι σου δίνουν άλλα 5, αν οι εχθροί είναι το ίδιο χαζοί θα τους σκοτώνεις πάλι με 1-2 και τα άλλα θα πάνε στράφι, πάλι θα το βρουν κουραστικό. Στη τελική Assassin είσαι, το τωρινό combat ταιριάζει και σαν lore: Parry, Counter-attack και όταν είσαι περικυκλωμένος έχεις μειονέκτημα. Στο platform κομμάτι το ίδιο, όπως είναι τώρα θα παραμείνει σαν "bonus stages".
Σκέψου πχ. ότι θα μπορούσε το platform κομμάτι να είναι μέσα στον κανονικό κόσμο, ίσως σε infiltration, ή το combat να γίνει πιο ενδιαφέρον με πιο δυναμικούς εχθρούς που έχουν inventories και σε παλεύουν αναλόγως ή να είναι περισσότερο δυναμικός κόσμος ή...ή.
Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι πως ο κόσμος τους είναι καλός και τους δίνει απεριόριστες δυνατότητες σαν game design, ο μόνος περιορισμός αυτή τη στιγμή είναι θέμα hardware που τους αναγκάζει να διαλέξουν τι μπορούν να κάνουν και τι όχι. Και όπως έχει τώρα το πράγμα, πέρα από μικρές αλλαγές τύπου bombs, μάλλον δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. Άσε που παίζει να μην θέλουν κιόλας μέχρι να τελειώσει η τριλογία
(πέρα από το 12μηνο ε, εκείνο είναι άλλο καφάσι)
Ανιγουει εσύ σε PS3 δεν το πήρες; Τρέχει καλύτερα από Brotherhood;
Marillion
03-12-2011, 20:14
μου τρέχει απροβληματιστά. βλέπω σε φόρα να λένε για πεσμένα fps αλλά δεν παρατήρησα κάτι και πρέπει να επένδυσα κοντά στις 20 ώρες
Είμαι ως γνωστόν ΤΡΕΛΟΣ fanboy της σειράς. Και διαβάζω ποστ Marillion και πραγματικά απορώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ούτε μισό θετικό στο παιχνίδι. Σενάριο ανύπαρκτο, χωρίς καμία συνοχή, γραφικά ΖΙΓΚΑ στα glitches (πραγματικά καιρό έχω να δω τέτοια προχειροδουλειά από μεγάλο υποτίθεται franch), καμία πρωτοτυπία, νέο mechanic μόνο οι bombs με τις οποίες δεν έχει νόημα να ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ, μικρή διάρκεια (είμαι κοντά στον τερματισμό), άκυρες όλες οι scences με Altair και Desmond.
Πραγματικά απογοητεύτηκα και πιστεύω το ακόμα και το 1 είναι καλύτερο.
The Donnn
03-12-2011, 20:56
Είναι άξιο απορίας το πόσο συχνά συμφωνώ με τον αποπάνω. Βιαστική προσπάθεια της ubisoft για μια τελευταία αρπακτή με τον Ezio πριν βγάλουν το τελικό του χρόνου. Κάτι με συμβόλαιο να βγάλουν παιχνίδι φέτος διάβασα, και λόγω έλλειψης χρηματος να βγάζουν κάτι πρόχειρο.
Ιστορία χωρίς αρχή και τέλος, χλιαροί διαλογοι, glitches του κερατά (βρέθηκα πολλές φορές να κολυμπώ ΚΑΤΩ από την πόλη, να είμαι συνεχώς μέσα σε σύνεφο smokebomb 10 λεπτά ΑΦΟΥ την είχα ρίξει κλπ). Περιμένουμε (ξενέρωτοι) το 3 του χρόνου λοιπόν.
Marillion
04-12-2011, 06:54
ναι αρχικά η διάρκεια εφόσον τα κανεις όλα, είναι ίση περίπου με αυτήν του brotherhood που ήταν το μεγαλύτερο της σειράς οπότε καμμια λογική εδώ (εκτός αν τρέχεις από αποστολή σε αποστολή που μάλλον αυτό κάνεις)
η προχειροδουλεία μπορεί να έχει να κάνει με το pc port, εγώ το παίζω στο ps3, νομίζω ξεκαθαρίστηκε. μου τρέχει απροβλημάτιστα.
όταν λέτε πως το σενάριο είναι ανύπαρκτο, που το βασίζετε; γιατί όπως έγραψα παραπάνω με τρεις στόρυ αρκς είναι τρομακτικά χαζό να πας να το περιγράψεις μονολεκτικά, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε τέταρτη συνέχεια. αν δεν επιχειρηματολογήσετε όπως εγώ, με συγκεκριμένα παραδείγματα δεν πρόκειται να πάρω στα σοβαρά τέτοια θέση. προς υπενθύμιση να πω πως βρίσκω το σεναριακό redeeming quality του τίτλου στο φινάλε και τον altair. desmond και ezio δεν μου είπαν πολλα πράγματα. το διαβάσατε το ποστ μου;
το να πεις ότι το bomb crafting είναι το μόνο νέο feature, είναι ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ.
είπαμε, έχει tower defence, νεο mechanic με γάντζο για σκαρφάλωμα και μετακινήσεις, και επειδή ξέχασα να το αναφέρω νωρίτερα, η προαγωγή των assassins σε master assassins γίνεται με συμπληρωματικές αποστολές που συμμετέχεις παρά με το να τους στέλνεις κάπου στον χάρτι και μετά να πηγαίνεις να τους ''βαφτίζεις'' που ήταν γενικά αστείο στο brotherhood. (α και τα animus sequences του desmond)
με 2,3 σειρές δεν περίμενα περισσότερα, αλλά άμα δεν θέλετε να γράψετε γιατί βαριέστε, δεκτόν.
α καλά και ότι το πρώτο είναι καλύτερο, τι να πούμε, κλείνει ένα σοβαρότατο ποστ μέσα στην αντικειμενικότητα με τον σωστό τρόπο
Μαρίλιε παρόλο που προβοκάρεις το να πάρεις μία απάντηση με ανάλογο ειρωνικό ύφος να σου πω ότι προσωπικά βαριέμαι απίστευτα να κάνω μεγάλα ποστ, όχι μόνο εδώ, θα το έχεις παρατηρήσει και γενικά. Οπότε πάλι θα γράψω λίγα αδιαφορώντας για το αν θα τα πάρεις στα σοβαρά.
Αν τον γάντζο τον θεωρείς καινούργιο "mech" μαγκιά σου, εγώ το θεωρώ μια αχρείαστη ΜΙΚΡΗ προσθήκη που δεν προσφέρει τίποτα, δηλαδή το παιχνίδι το φωνάζει πότε να πατήσεις shift. Αυτό δεν είναι mech. Mech είναι το tower defence όπως εύστοχα λες το οποίο είναι επικά κακοσχεδιασμένο σε σημείο που όποτε νικάω αλλά και όποτε χάνω να μου αφήνει μια αίσθηση ότι το όποιο αποτέλεσμα ήταν πιο πολύ random παρά στηρίχτηκε στις πράξεις μου.
Όταν λέω το σενάριο είναι ανύπαρκτο έχω στο μυαλό μου κυρίως το επικό II στο οποίο είχαμε ένα πανέμορφο δέσιμο σεναρίου με πραγματικά ιστορικά γεγονότα ενώ τώρα έχουμε αποσπασματικά fragments 3 διαφορετικών ζωών οι οποίες συνδέονται απλά υποτυπωδώς μέσω ενός apple of Eden για το οποίο (και πάλι) δεν βγάζουμε άκρη. Ε κουλουβάχατα δηλαδή, έτσι το είδα.
Τα γραφικά glitches δεν έχουν να κάνουν με το pc γιατί δεν θέτω θέματα απόδοσης αλλά ελαττωματικών σχεδιασμών. Κάνεις μάχη, "πιάνεις" την ειδική κίνηση, και τις περισσότερες φορές φαίνεται ο Ezio να ρίχνει μπουνιές στον αέρα (εδώ μου θυμίζει κάτι παλιές ταινίες που ντουμπλάραν low budget σκηνές ξύλου), να κάνει αφύσικες κινήσεις. Φαινόμενα όπως αυτό που είπε ο Ντονννννννν(ν) με τη smoke bomb, έχουμε και με το κολύμπι όπου ο κόσμος ξαφνικά αναλύεται στα πρωτόλυα πολύγωνα σα να πήρες ecstasy, γαμώ την τρέλα μου εμένα μου σκαρφάλωσε ακόμα και ένα περβάζι μόνο του χωρίς να κάνω τίποτα. Άσχημα glitches δηλαδή και εντελώς προχειροδουλειά σχεδιαστικά.
Και είμαι κοντά στο τέλος έχοντας κάνει όλα τα side quests (εκτός από animus fragments φυσικά και 100% synchronizations).
Δεν θα επανέλθω άλλο παρά μόνο αν κάποιος έχει τη νοητική δυνατότητα να συζητήσει άνευ ειρωνίας.
Edit: τελικά έγραψα αρκετά :P
ikonoklast
04-12-2011, 12:46
Πλακώνεται πρωινιάτικα Κυριακής για το Ασσασσινςκρηντ. :touched:
Μπαίνει στο assassin's creed topic για πάρτη μου :touched:
τωρα ειμαι καπου στο 20% νταξει δεν εχει πολλες αλλαγες απτο brotherhood οπως ειπαν και οι αλλοι.. αλλα δεν με πολυνοιαζει το παιζω για την ιστορια περισσοτερο.. α και για το 3 εχω μια υποψια οτι θα ειναι στην ρωσσια και ακομα πιο μπροστα στον χρονο.. αν σκεφτεις οτι το πρωτο ηταν καπου στο 1100 το δευτερο στο 1500 αυτος ο χαρακτηρας και η εποχη μου μοιαζει τελειος για να ειναι επομενος.. http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Nikolai_Orelov
asimoulis
04-12-2011, 17:33
η απάντηση στον marillion, να γίνει και shooter.
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20110722174241/assassinscreed/images/e/e4/Orelov_rifle.png
Marillion
04-12-2011, 19:42
είναι ασύνδετο το σενάριο και δεν πάει πουθενά. και να πήγαινε δεν έχει ενδιαφέρον γιατί δεν υπάρχει character development στον ezio εδώ και 2 παιχνίδια. ξεκινά το παιχνίδι έτοιμος για να πάει στο φινάλε. τα ίδια λέμε. ο λόγος που έμεινα ήταν επειδή μου λες πως απορείς όταν εξηγώ αναλυτικότατα ότι οι 2/3 δεν μου είπαν πολλά πράγματα. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην γουστάρεις altair πάντως. συνεχίζει από κει που τέλειωσε το πρώτο, εξηγεί τα οράματα του ezio, δείχνει γιατί ήταν τόσο σημαντικός και το προσωπικό του δράμα ήταν το Highlight τoυ νέου. περί ορέξεως όμως...
τώρα για το μισό θετικό εντάξει, ήξερα σε development ενός χρόνου να μην περιμένω λαγούς με πετραχήλια. δεν νοείται άνθρωπος πάντως που γούσταρε το gameplay του brotherhood και να μην γούσταρε εδώ. προσθηκες υπάρχουν, το να μην αρέσουν γούστα. το tower defence δεν είναι τόσο κακοφτιαγμένο, απλά ήθελε περισσότερο polish. ο γάντζος είναι mechanic γιατί εφαρμόζεις έναν νέο μηχανισμό στο gameplay. η νέα κωλοτούμπα που περνάς τον άλλον από πάνω, επίσης.
περί γραφικών glitches, δεν θα επαναλαμβάνομαι κάθε φορά. δεν έχει τπτ τέτοιο το ps3 version λέμε.
Και πάλι συμφωνώ με τις ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ (έτσι όπως το λες είναι το σωστό), συνεχίζω να λέω ότι δεν τα λες mechanics γιατί δεν είναι συστατικά στοιχεία ποτέ (ο γάντζος συνεισφέρει όσο συνεισέφερε και το extra αλματάκι με το ίδιο κουμπί μάλιστα στο brotherhood, την δε κωλοτούμπα πόσες φορές την έχεις χρησιμοποιήσει? Εγώ μετά την αρχή του παιχνιδιού που στη μαθαίνει αν δε μου την μνημόνευες τώρα δεν θα θυμόμουν ποτέ ότι υπάρχει :P).
Playstation δεν έχω για να ξέρω πώς είναι εκεί απλά σύμφωνα με όλα τα υπόλοιπα cross platform παιχνίδια, δεν περίμενα να υπάρχει μια ΤΕΤΟΙΑ μεγάλη διαφορά, μιλάμε για πραγματική ασχήμια, δεν λέω μαλακίες. Για τον χρόνο του development επίσης έχεις δίκιο, αντιλαμβάνεσαι όμως ότι δεν είναι δικαιολογία για την εταιρεία ε. Κάντο σε παραπάνω χρόνο κύριε και δώσε το creed που λαχταράμε και όχι προχειράτζες.
Για το σενάριο σε παραπέμπω και στο review του eurogamer (αν γενικά το σέβεσαι το site, εγώ από εδώ το έμαθα και μου φαίνεται αρκετά αντικειμενικό), δεν είναι θέμα ομορφιάς τα κομμάτια του altair, είναι ότι χαλάνε το ήδη μέτριο coherency στο σενάριο του παιχνιδιού (εγώ βασικά δεν πολυβγάζω άκρη, αλλά πες είμαι χαζός, ακόμα κι έτσι είναι στην καλύτερη μέτριο πιστεύω). Εκεί βέβαια θα διαβάσεις και μια τρελή εμμονή στην κοροϊδία του γάτζου που βγάζει αρκετό γέλιο.
Marillion
04-12-2011, 21:27
Καλό είναι το eurogamer αν και προτιμώ gamasutra gameinformer και edge. Ειδικά το edge. Δεν το διάβασα το review αλλά γενικά όλα αυτά τα ''σοβαρά'' gaming sites ήδη κυνηγάνε την σειρά για τα εμφανή Dan Brown-isms της. Eίναι fanboy art πλέον και θα γίνει σαν το lost των videogame franchises αν συνεχίσουν τα mindfucks & cliffhangers δίχως να δώσουν σοβαρές απαντήσεις. Δεν ψάχνω εξονυχιστικά μια συνέπεια στην σειρά, έτσι δεν μπαίνω σε σοβαρό debate για να πω τι έγινε και πως (κάτι για πολλαπλά apple of eden λένε και για tease νέου χαρακτήρα που εγώ δεν έπιασα καν) απλά μπορώ να απολαυσω μερικά cinematics (ειδικά του φινάλε) γιατί προσεγγίζουν μια δυνατή κινηματογραφική εμπειρία και αυτό για το μέσο θέλει μεγάλη επένδυση στην τεχνολογία. Συνεχίζω να πιστεύω πως ο Altair ήταν μακράν ότι πιο ενδιαφέρον εδώ μέσα & η μοναδική ιστορία που είχε ψωμί αλλα μπορούμε να συνεχίσουμε να διαφωνούμε. Σε κάθε περίπτωση, το βρίσκω επίπεδα πάνω στο γράψιμο απ'το Brotherhood που σαν ας πούμε μεταβατικό στάδιο (και με αλλαγή writer ενδιάμεσα στο σενάριο) ήταν μεγάλη απογοήτευση για το source material που είχε. Ε και εννοείται πως το 2ο ήταν μακράν το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα.
Ναι η ubi αντιμετωπίζει το Ac σαν επικερδές franchise και θα το φτάσει μέχρι εκεί που δεν πάει. Βέβαια η άλλη πλευρά λέει πως για τόσο μικρό development time, το τελικό προιον είναι ένα 20ωρο game γεμάτο content, με multiplayer. Οπότε για την ώρα μπαλαντζάρει πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί χωρίς να πέφτει.
The Donnn
05-12-2011, 08:17
Μαρίλλιε, και γω σε ps3 το έπαιξα και μου έκανε glitches. Ντάξει δεν χάλασε ο κόσμος, δεν ήμουν στο μέσο αποστολής...καλύτερα να μην υπήρχανε όμως.
Τα mini games με τον Ντεσμοντ είναι εμετικά at best...μηδέν γραφικά, ζαλιστικό gameplay, εντελώς αχρείαστο....πολύ καλύτερα τα puzzles των προηγουμενων.
Η ιστορία επίσης τί απέγινε; Νιώθω πως δεν ήξεραν τί να κάνουν, και το άφησαν να αιωρειται. Ασαφείς συζητήσεις εκτός Animus με τον ράντομ ξένο (Luke, I am your Father), τη Ρεμπέκα και τον Σον, καμία λογική εξήγηση για το (επικό) τέλος του brotherhood όταν κάρφωσες τη Λούση, μέχρι και ο νέος θεός που έφεραν να μιλήσει στο τέλος φαίνεται να βαριέται (και το λέει)!!! Οι αποστολές με τον Αλταΐρ είναι μεν συγκίνησις, αλλά κάπως άσχετες. Αντί να ασχολείται με το creed, τα μήλα, το codex κλπ, επιμένει να επικεντρώνεται στη κόντρα του με τον άλλο που του έβρισες τον πατέρα. Γενικά, πολλά κενά. Τί στο διάολο είχε η βιβλιοθήκη μέσα τελικά; Πού πάει η πλοκή; Γιατί το Animus να θέλει να σε σβήσει; Εκείνοι οι Ναΐτες της Abstergo τί απέγιναν; Σου δίνει την αίσθηση πρόχειρης παρένθεσης σε έκθεση 4ης δημοτικού...αυτό μου την έσπασε.
NPC's?? Στα προηγούμενα είχες τον θείο σου (it's-a me, Mario!!), τον ΘΕΟ στρατόκαβλο Bartolomeo με το σπαθί τη Μπιάνκα, τον Λεονάρτο Ντα Βίντσι, μέχρι και οι κακοί ήταν γαμάτοι - βλέπε Cesare, Rodrigo, κλπ. Εδώ τί έχεις; Ένα χλιαρό Assassin που ώρα με την ώρα περιμένεις να αρχίσει να σου κάνει παζάρι να σου πουλήσει copy dvds, τον Piri Reis (που θυμίζει μπαρμαν σε τριάστερο ξενοδοχείο - ΒΑΡΙΕΤΑΙ ασχοληθεί μαζί σου) ένα σπυριάρη έφηβο που την είδε ιντελλέ, και μέσα από προβλέψιμο plot twist, ίσως τον πιο ΑΔΙΑΦΟΡΟ κακό - ούτε το όνομα του καν δεν θυμάμαι..
To tower game δεν το σχολιάζω, ανέκαθεν τα μισούσα άρα η γνώμη μου είναι υποκειμενική. Είναι πιό εύκολο όμως να κάτσεις να χάσεις, και να καθαρίσεις τον Ναΐτη διοικητή ξανά στο καπάκι. Μέσα σε 30" επανακτάς την περιοχή.
Οι βόμβες είναι μια χαρά...δεν χρησιμοποιησα το skunk oil, lamb's blood, fool's gold κλπ - δεν σου δίνεται και το κατάλληλο κίνητρο σε κάποια αποστολή να τα ψάξεις. Μόνο splinter/caultron και smoke βρήκα χρήσιμα. Καλό θα ήταν να έκαναν αποστολές με τουλάχιστο προαιρετικό στόχο να βάψεις κάποιον με ψεύτικο αίμα, ή να χρησιμοποιήσεις το πλήθος να διαφύγεις με το να τους ρίξεις χρυσάφι, κάτι τέλοσπαντον.
Το hookblade ναι μεν σου δίνει κάποια επιπρόσθετα προτερήματα, αλλά η απουσία του δεν θα ήταν καθόλου αισθητή.
Σημειώστε, στο PS3 συμπεριλαμβάνεται και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 1 για install. "Απολογούμαστε που το παιχνίδι είναι μικρό και ατελές, πάρτε ΚΑΙ ΤΟ 1 για θυμηθήτε ΠΟΣΟ βελτιωθήκαμε - για να μην μας κράξετε". :D
Marillion
05-12-2011, 19:01
ρε αυτό το er με την παραπληροφόρηση κάτι έχει. σταματήστε να λέτε ότι ειναι μικρό, 20+ ώρες για σημερινό action game είναι φαινομενική διάρκεια.
στο θέμα των glitches, εντάξει donn, έχει glitches, σας το έκρυβα γιατί τα παίρνω απ'την ubi (...).
βαριέμαι να αναλωθώ στα του στόρυ, νομίζω είναι ανώφελο να περιμένουμε συνοχή και προσχεδιασμένο φινάλε. το πάνε όπως τους βγει. δεν λέμε τπτ διαφορετικό. το brotherhood, δεν είχε bartolomeo, mario, rodrigo, leonardo da vinci (ουσιαστικά δλδ) και ο Cesare ήταν γελοίος σαν κακός όμως. επίσης ωραίο φινάλε desmond αλλά γτπ ezio ε. για το 2 μάλλιασε η γλώσσα μας να λέμε ότι ειναι το καλύτερο.
ρε αυτό το er με την παραπληροφόρηση κάτι έχει. σταματήστε να λέτε ότι ειναι μικρό, 20+ ώρες για σημερινό action game είναι φαινομενική διάρκεια.
εγω παντως εχω περιπου 6 -7 ωρες gameplay και το εχω σχεδον τερματισει... εχει πολυ μικρο Storyline.. και κακο ειναι π ξεκινας και τα εχεις ολα ξεκλειδωμενα κινησεις οπλα κτλ... αλλα μαλλον βιαζοντουσαν να τελειωσουν καπως την ιστορια τ ezio για να μπει ο καινουριος το 2012.. ps: εγινε κατι στην φωνη του altair η εχω καιρο να τον ακουσω??
The Donnn
10-12-2011, 17:09
Άλλαξε όντως η φωνή του Αλταΐρ, αλλά μου άρεσε
Marillion
10-12-2011, 19:58
εγω παντως εχω περιπου 6 -7 ωρες gameplay και το εχω σχεδον τερματισει... εχει πολυ μικρο Storyline.. και κακο ειναι π ξεκινας και τα εχεις ολα ξεκλειδωμενα κινησεις οπλα κτλ... αλλα μαλλον βιαζοντουσαν να τελειωσουν καπως την ιστορια τ ezio για να μπει ο καινουριος το 2012.. ps: εγινε κατι στην φωνη του altair η εχω καιρο να τον ακουσω??
stevecross πας από αποστολή σε αποστολή και δεν κάνεις τπτ άλλο. το παιχνίδι δεν είναι μικρό, εσύ βιάζεσαι να το τελειώσεις κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα. και το Skyrim μικρό είναι έτσι.
επίσης, τα όπλα δεν είναι ξεκλειδωμένα απ'την αρχή. όσο προχωράει το στόρυ ανοίγουν και άλλα. άσε που χρειάζεσαι χρήματα για να τα αγοράσεις, τα οποία για να τα μαζέψεις πρέπει να έχεις αγοράσει την μισή πόλη.
stevecross πας από αποστολή σε αποστολή και δεν κάνεις τπτ άλλο. το παιχνίδι δεν είναι μικρό, εσύ βιάζεσαι να το τελειώσεις κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα. και το Skyrim μικρό είναι έτσι.
επίσης, τα όπλα δεν είναι ξεκλειδωμένα απ'την αρχή. όσο προχωράει το στόρυ ανοίγουν και άλλα. άσε που χρειάζεσαι χρήματα για να τα αγοράσεις, τα οποία για να τα μαζέψεις πρέπει να έχεις αγοράσει την μισή πόλη. ακριβως... απλα τα προηγουμενα δεν ειχαν τοσα πολλα side quest.. και εχω συνηθησει να πηγαινω απο αποστολη σε αποστολη.. τωρα βσκ κοντευω να το τελειωσω και σταματησα το στορυ και κανω ολα τα αλλα... αα και.. ενα τσεκουρι που εχουν μερικοι φρουροι π ειναι καπως στρογγυλη η λεπιδα του ειναι το πιο δυνατο που εχω βρει.. στα στατσ του ειναι τα παντα φουλαρισμενα..
Aleister
01-03-2012, 10:48
http://oi41.tinypic.com/20upe74.jpg
http://img.gawkerassets.com/img/17f2flz4efmjxjpg/original.jpg
Μολις εγιναν leak οι παραπανω πικς. Πληροφοριες λενε οτι θα παιζεις ως ενας ινδιανος στον εμφυλιο της Αμερικης.
Marillion
01-03-2012, 21:01
ξέρω, φαινεται γελοίο το αρτ πάνω αλλά δεν σας δουλευει ο aleister. μολις επισημοποιήθηκε
http://img.gawkerassets.com/img/17f41pfvljwa5jpg/xlarge.jpg
αρχικά είπα meh, αλλά τώρα που το σκέφτομαι λεω cool.
asimoulis
01-03-2012, 21:29
ναι αλλά στο αμέρικα οι μασώνοι δεν ήταν οι καλοί που φκιάσανε το έθνος;
Marillion
01-03-2012, 21:36
οχι οι ινδιανοι ηταν οι πραγματικοι μασώνοι και μετά εκαναν τα καζίνο
Aleister
01-03-2012, 21:40
στο παιχνιδι αν θυμαμαι καλα ο Jefferson (founding father/maswnos) ηταν με τους Templars (aka τους κακους)
Marillion
01-03-2012, 21:44
να δω τον jefferson templar και Αμερικανικά μήντια να κλαίνε για τον διασυρμο του εθνικου ήρωα και αλλο τπτ.
αν και το τγουιστ σε αυτήν την περίπτωση θα ειναι πως οι templars ειναι τελικά οι καλοί
SpiritCrusher
02-03-2012, 01:25
:-?
Μου άρεσε πιο πολύ η ιδέα για Λονδίνο και βικτωριανή εποχή
asimoulis
03-03-2012, 05:06
πάρτε και λίγο colin moriarty
k69ZeLUGCm8
το χουμε μαθει απεξω το παραμυθι με τους ινδιανους και την αμερικανικη επανασταση.. τιποτα πιο καινουριο και ενδιαφερον δεν βρηκαν?
Από το κακό στο χειρότερο αυτή η σειρά..
Phantom Duck
03-03-2012, 15:29
το 2 ήταν σκάλες ανώτερο από το 1, τα ενδιάμεσα δεν τα άγγιξα καν γιατί σιχαίνομαι τα add-ons. μια χαρά είναι η φάση αμερικάνικη επανάσταση, επίσης η καλύτερη ιδέα που είχε ακουστεί ήταν παραδοσιακή ιαπωνία.
Marillion
03-03-2012, 15:46
καλο ειναι προτού πας στο τρίτο να παιξεις τα ενδιάμεσα, έστω για να πιάσεις τι γινεται στο στορυ. μπορεις να τα βγαλεις στηβκροσσ φαση 3 ωρες το ένα. θασαι εντελως γτφ αλλιώς.
επίσης ναι, και εγώ οσο το σκεφτομαι Αμερικανικη επανάσταση ειναι πολύ καλη επιλογή για να επιστρέφουμε σιγά σιγα στον τοπο του εγκλήματος
Aleister
03-03-2012, 15:49
επίσης η καλύτερη ιδέα που είχε ακουστεί ήταν παραδοσιακή ιαπωνία.
πολυ "παιγμενο" σκηνικο, η αμερικη του εμφυλιου ειναι χιλιες φορες πιο original
Phantom Duck
03-03-2012, 16:16
καλο ειναι προτού πας στο τρίτο να παιξεις τα ενδιάμεσα, έστω για να πιάσεις τι γινεται στο στορυ. μπορεις να τα βγαλεις στηβκροσσ φαση 3 ωρες το ένα. θασαι εντελως γτφ αλλιώς.
δεν ψήνομαι παρκούρ στο ίδιο περιβάλλον με άπειρα βαρετά quests. έχω διαβάσει το σενάριο και των 2 κι έχω δει τα endings αν μετράει =ρ
Marillion
03-03-2012, 18:22
πως ξερεις πως ειναι βαρετά αν δεν τα έχεις παιξει; τα εχεις δει youtube;
η προσωπικη μου αποψη ειναι πως το συνολικο quest design του brotherhood ειναι κατά πολύ ανώτερο και πολυδιαστατο από αυτό του 2. ισως οχι η φαινομενικη διαφορα μεταξύ 1 & 2 αλλά σιγουρα μιλάμε για βελτίωση.
Phantom Duck
03-03-2012, 18:38
μωρέ ναι απλά δεν προλαβαίνω να παίξω βασικά παιχνίδια που θέλω, πόσο μάλλον να παίξω κάτι που είναι στην ίδια ακριβώς μηχανή και design με το ac 2. έχω παρατημένο arkham city, μεθαύριο βγαίνει ME3 κλπ.
The Donnn
03-03-2012, 18:57
http://ps3.ign.com/articles/121/1219745p1.html
Leak του νέου χαρακτήρα. Ινδιάνος εν καιρώ αμερικανικης επαναστασης
Εμένα μου αρέσει η ιδέα για την Αμερ. Επαν, απλά θέλω να αναβαθμιστεί το παιχνίδι γενικά (έχω τελειώσει φουλ τα 1 και 2) επειδή τα quests ειδικά στο 1 ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ και το τελείωσα γιατί πολύ απλά βαριόμουν να ασχοληθώ με εξεταστική.
Το 2 έφτιαξε λίγο όσον αφορά αυτό τον τομέα, έχει όμως ακόμα δρόμο το θέμα.
Η ιδέα για ιαπωνία που διάβασα παραπάνω ΓΑΜΑΕΙ, βέβαια τέτοια παιχνίδια με assasins στην ιαπωνία έχουμε παίξει απο το ps1.
The Donnn
03-03-2012, 19:07
Νταξ για το 1 τα είπαμε 1,000 φορές....τέλειο gameplay graphics κλπ αλλά ξέχασαν να σχεδιάσουν το παιχνίδι. Το 2 άγγιξε την τελειότητα.
Όσο για την ιδέα της Αμερικής τον 18ο αιώνα, ταιριάζει με την ιστορία του παιχνιδιού, τα conspiracy theories κλπ. Αναμένουμεννν
Marillion
03-03-2012, 20:13
http://i.imgur.com/zfRML.jpg
http://i.imgur.com/XswPc.jpg
http://i.imgur.com/Wwfnk.jpg
http://i.imgur.com/01J2Q.jpg
asimoulis
03-03-2012, 20:45
μμμ
metamelia1
05-03-2012, 12:21
http://assassinscreed.ubi.com/ac/en-GB/
7 wres :?:
asimoulis
05-03-2012, 15:52
για trailer και τέτοια
Aleister
05-03-2012, 20:06
http://www.youtube.com/watch?v=ubgX_-KOqeM&feature=youtu.be
πολυ brutal o καινουριος
Marillion
11-05-2012, 14:39
εχμ...
EiVJG_mrtFo
τελεια... παντα το ονειρο μου ηταν να βγει ενα assassins creed οπου σκαρφαλωνεις δεντρα και ολοι σου οι εχθροι εχουνε τουφεκια....
The Donnn
11-05-2012, 20:39
Φυσικά και το τρέιλερ του Revelations ήταν επίσης καβλωτικό...αλλά πιστεύω το 3 θα αναπληρώσει.
http://www.youtube.com/watch?v=bNgh5WiMbBM για δειτε.. εγω πιστευω το ψιλοχαλασανε παει κι αυτο
Μελαγχολικός Χοντρούλης
27-08-2012, 01:34
ε;
βλεπουμε αλλο βιντεο μαλλον!
εμενα μου φαινεται ενα (μικρό) βημα μπροστά τα όσα ειδαμε και μάλιστα με μεκανικς που βοηθούν στην φυσικότερη και πιο διασκεδαστική κινητικη ευελιξια του ασσασσινου μας. πιο fluid, πιο γκαζιας, πιο φονιάς.
βέβαια δεν μπορει να ξεφυγει απ'τα στενα ορια που εχει θέσει πλέον η ίδια η σειρα για την εμπορική βιωσιμότητα της
για να δουμε. το gameplay (http://www.youtube.com/watch?v=gZrklEy9ohQ) vid στο δασος ήταν παρα πολυ καλό πάντως
Μελαγχολικός Χοντρούλης
08-10-2012, 23:46
ph9jn5kRo9k
σοβαρά τώρα, τι trailer-αρα εφτιαξαν οι τύποι;
The Donnn
31-10-2012, 13:57
Άρχησα το ΙΙΙ. Πάει καλά!
Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω το κάπως διαφορετικό layout των κουμπιών ειδικά την ώρα της μάχης...Δεν έγιναν τεράστειες βελτιώσεις, απλά άλλαξε λίγο ο τρόπος, πχ αντί να είσαι με το R1 πατημένο και να περιμένεις επιθεση για να κάνεις counter, τώρα πατάς μια φορά τον κύκλο και μπαίνει για λίγο σε στάση άμυνας, κάπως έτσι. Δεν ξέρω αν είναι λόγω συνήθειας, πάντως συνέχεια πχ θέλω να βγάλω τη λεπίδα, και αυτός ρίχνει νομίσματα, ή τραβά πιστόλι. Θα καλυτερέψει σίγουρα.
Aκολουθεί σπόιλερ...
Δεν αρχίζεις με τον Κονορ. Αρχίζεις ως ένας Λονδρέζος ασσασσίνος που πάει Αμερική να βρει ένα χαμένο First World site...λέω και γω τί γίνεται; Σε κάποια φάση όμως γνώρισα μια Ινδιάνα πιπίτσα και περιμένω να γίνει κατάστασις για να κάνουν τον Κονορ. Nice touch.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
31-10-2012, 14:02
ειλικρινα ρε ντονν γιατι να μην βαλεις σποιλερ; εχω διαβασει 10 ρηβιου και ολα λενε για το ποσο ωραια και απροσμενα ξεκινα διχως να αποκαλύπτουν τπτ και ερχομαι εδώ και το διαβαζω.
τι να σου πω
The Donnn
31-10-2012, 14:12
Φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο....1000 συγνώμη...Ντάξει δεν είναι και το τεράστειο σπόιλερ αλλά έχεις δίκαιο, τεράστεια μαλακία μου...
The Donnn
31-10-2012, 19:41
Επιστρέφω για να πω πως αυτό που ανέφερα δεν είναι το τουιστ που λενε τα reviews...σε περιμένουν ωραίες εκπλήξεις ;)
metamelia1
31-10-2012, 19:41
e gkamo to mouni pote tha vgei ya pccccccccccc :c
λεει νοεμβρη.. ποτε τον νοεμβριο εχουνε πει?
rage for order
31-10-2012, 20:58
λεει νοεμβρη.. ποτε τον νοεμβριο εχουνε πει?
23
Goddamn! Πότε προλάβανε τα μουνόπανα κιόλας?
The Donnn
03-11-2012, 15:12
Πότε προλαβαν τι;
Να φτιάξουν ολοκληρωμένο παιχνίδι τόσο σύντομα από το προηγούμενο (άθλιο) expansion.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
03-11-2012, 16:01
το φτιαχνουν εδω και τρια χρονια υποτιθεται.
μου φαινεται λογικο, ο βασικος σεναριογραφος την εκανε μετα το μπραδερχουντ (ειχε γραψει τα πρωτα δυο τσαπτερ εκει) και επεστρεψε σ'αυτό.
παντως το γαμησες με τα αθλια εξπανσιονς. δεν ειναι φιφα. ελάχιστα franchises σε ετησια βάση, έχουν προσφέρει 15ωρα campaign με τέτοια production values. μπορεί να σου φαινονται οτι δεν ειναι και το βημα μπροστά (δεν είναι) αλλά τα λεφτά τους τα βγάζουν με το παραπάνω.
μιλάμε πάντα για εποχές που βγαινουν 5ωρα action games ε
Μιλάμε για ένα θέμα στο οποίο σου ανέλυσα με λεπτομέρεια την άποψή μου και δεν δεχόσουν τίποτα. Παραμένει άθλιο το brotherhood κατά την εκτίμησή μου (και όσων πάνω κάτω ξέρω).
Beyond Within
03-11-2012, 16:15
Μόνο το brotherhood ήταν αχρείαστο, το revelations ήταν σαν καινούριο παιχνίδι, και πολύ ωραίο μάλιστα, δεν καταλαβαίνω γιατί το θεωρείτε expansion.
Η γραμμή από το ΙΙ και μετά είναι κάθε νοέμβριο καινούριο παιχνίδι.
Για το revelations συμφωνώ πάντως, καλούλι ήταν.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
04-11-2012, 00:21
το κράζεις τρεις σελίδες πισω (και δυο γραμμες πανω)
Το revelations? Σώπα ρε, με θυμάμαι να κράζω μόνο το brotherhood, μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
04-11-2012, 10:21
Είμαι ως γνωστόν ΤΡΕΛΟΣ fanboy της σειράς. Και διαβάζω ποστ Marillion και πραγματικά απορώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει ούτε μισό θετικό στο παιχνίδι. Σενάριο ανύπαρκτο, χωρίς καμία συνοχή, γραφικά ΖΙΓΚΑ στα glitches (πραγματικά καιρό έχω να δω τέτοια προχειροδουλειά από μεγάλο υποτίθεται franch), καμία πρωτοτυπία, νέο mechanic μόνο οι bombs με τις οποίες δεν έχει νόημα να ασχοληθεί ΚΑΝΕΙΣ, μικρή διάρκεια (είμαι κοντά στον τερματισμό), άκυρες όλες οι scences με Altair και Desmond.
Πραγματικά απογοητεύτηκα και πιστεύω το ακόμα και το 1 είναι καλύτερο.
τα'χεις μπερδέψει προφανώς. καλή καρδιά
The Donnn
04-11-2012, 21:52
Είμαι sequence 7...παιχνιδάρα...!
...και μολις μου ποσταραν σποιλερ στο fb για το τέλος. Ομορφα.
απο stealth τι λεει ρε δον? γιατι απο οτι gameplay ειχα δει εδειχνε μονο σφαγιασμους και εκρηξεις..
The Donnn
04-11-2012, 23:08
Εκεί όντως χάνει λίγο...οι φρουροί σε αντιλαμβάνονται πιο εύκολα παρά στα προηγούμενα, και νιώθεις πως κάποια stealth missions είναι λίγο linear, δηλαδή εαν δεν τρέξεις το συγκεκριμενο δευτερολεπτο στην ταδε σκαλα και να πέσεις στον ταδε σανο, γίνονται ολα της πουτάνας.
Γενικά είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το να κάνεις full synch τα περισσότερα main missions είναι σχεδόν αδύνατο.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
05-11-2012, 08:12
To παιχνίδι θέλει περίπου ένα επτάωρο για να γίνει Open world.
Στην αρχή παραείναι γραμμικό.
Τώρα που άνοιξε όμως βγάζει έντονη red dead dempt-ιλα και το λέω για καλό αυτό.
Εκπληκτική δουλειά σε narrative/διαλόγους.
The Donnn
05-11-2012, 11:56
Οντως αυτό με το red dead redemption το είχα πει και γω. Αλλά όσο περισσότερο παίζω, τόσο πιο γραμμικές μου φαίνονται καποιες αποστολές, τουλάχιστο για να τις βγαλεις με full synch και να μην βγαλεις απλα το τσεκούρι και να κόβεις κεφάλια δεξιά αριστερά. Νιώθω πως παρα-είναι κόπος μερικές φορές άμα πρέπει να κάνω reload 50 φορές για να καταφέρω την συγκεκριμένη αλληλουχία που απαιτείται για να βγει η αποστολή σωστά...ή απλά μπορεί να γέρασα και να έπεσαν τα αντανακλαστικά μου :D
enitharmon
15-11-2012, 13:47
πρωτη φορα σε ps3 με χειριστηριο (το 3) και μου φαινεται οτι δε θα καταφερω ποτε να θυμαμαι όλους τους συνδιασμούς κουμπιων που απαιτείται για να κανω ό,τι χρειάζεται. δεν είμαστε να λιώνουμε με τα εικοστετραωρα πλεον
πρωτη φορα σε ps3 με χειριστηριο (το 3) και μου φαινεται οτι δε θα καταφερω ποτε να θυμαμαι όλους τους συνδιασμούς κουμπιων που απαιτείται για να κανω ό,τι χρειάζεται. δεν είμαστε να λιώνουμε με τα εικοστετραωρα πλεον
http://cache.ohinternet.com/images/d/d7/LOL_WUT_PEAR.jpg
The Donnn
15-11-2012, 14:16
Το 3 έχει κάπως απλοποιημένους χειρισμούς σε σχέση με τα άλλα για να καταλάβεις...στο μισάωρο όμως συνηθίζεις
Το 3 έχει κάπως απλοποιημένους χειρισμούς σε σχέση με τα άλλα για να καταλάβεις...στο μισάωρο όμως συνηθίζεις
e3 oy kai to parapanw epifwnhma. Egw pantws protimoysa to palio systhma maxhs, to neo phgan na to kanoyn opws to batman, xwris na petyxoyn to flow (ayta lene oi dhmosiografoi har har)
Eni, twra to phres to ps3?
enitharmon
15-11-2012, 14:32
ναι και εχω συνηθίσει μόνο σε πισι (λολ για την απλοποιηση στο χειρισμό)
Από τα πιο εύκολα παιχνίδια στον χειρισμό έβερ τα πρώτα δύο πάντως.
The Donnn
15-11-2012, 20:01
Τώρα για να τρέξεις, το κάνεις μόνο με το R1 και τον μοχλό, δεν χρειάζεται πλέον το X. Και στο fighting, το counter το κάνεις με τον κύκλο μια φορά ανα κίνηση αντί με το R1 συνεχόμενα. Αυτά βασικά.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
15-11-2012, 20:04
για πείτε γενικά πως σας φαίνεται.
εχω επενδυσει καμμια 20αρια ώρες και ειμαι στο 50% αν δεν κάνω κανένα λάθος.
το παιχνίδι μετά το εξαιρετικό πρώτο 12-13ωρο, έχει γίνει το παλιο κλασικό ασσασσιν με κάποιες αναλαμπές.
αυτό δεν το αμαυρώνει ιδιαίτερα αλλά δείχνει πως δεν έγιναν τα βήματα μπροστά με τα οποία σε προδιαθέτει αρχικά
The Donnn
16-11-2012, 04:25
Έγραψα σεντόνι, αλλά θα το έσβησα μην κάνω κάποιο σπόιλερ πάλι :D Θα πω απλά πως συμφωνώ μαζί σου
babality
18-11-2012, 04:45
γαμω τα πισι και τις αναμονες τους. brotherhood μαπα παντως συμφωνω σε σχεση με revelations που το παιξα και 3 φορες.
Μελαγχολικός Χοντρούλης
18-11-2012, 18:42
γτπ το φινάλε (του ντέσμοντ)
metamelia1
23-11-2012, 23:35
GAMAEI
metamelia1
24-11-2012, 09:04
kaneis parkour sto dasos, kinigas likous arkoudes lagous elafia aetous, girnas sto indianiko hwrio ke i giagia sou dinei mia eksogiini siskevi opou sou milaei mia arxaia ontotita, se metamorfonei se aeto ke petas mazi tis mesa sta sinefa ke se kati spilies, sou deihnei to mellon kai oti ise ASSASINOS...meta girnas sta vouna ke kinigas cougars.
CONNOR= ANAGRAMATISMOS TOU CRONO
KE INE IDIOS ME TON SERGE APO CHRONO CROSS
http://wonderpodonline.com/wp-content/uploads/2011/10/chronocross_b3_screen024.jpghttp://images.gamenguide.com/data/images/full/7208/assassins-creed-iii-protagonist-connor-as-a-young-boy.jpg?w=600
AFTO INE PEXNIDI RE
metamelia1
24-11-2012, 11:06
kaneis mia navmaxia novi pirat ke meta apo ligo vriskese 150 xronia meta sti korifi enos ouranoksisti etoimos na pidikseis... A D E G E I A
metamelia1
24-11-2012, 11:09
o desmond poli maimoudofatsa omws re pusti......ton thimame pio glikuli :<
metamelia1
01-12-2012, 04:57
tl;dr inc
ARISTOURGIMA mexri to telos tou seq 9...apo kei kai pera ma ti panagia ola pane STRAVA. i kai oxi.
emfanestato oti einai rushed (?) kai erxontai nea sequels
haytham terastios xaraktiras, sofos ke paneksipnos, as ine ke templar. o logos pu pethenei toso ksafnika einai eite oti ine rushed genika eite [1]... connor stenomialos ximpatzis pou i filosofia tou de paei parapera apo to 'thelo na ekdikitho ti mana mu ke na swsw to gamwxwri mu', pou profanws me afta ta miala den katafernei pragmatika tipota parapano apo to na ginei apla ypoxeirio tis juno.
ke sti teliki to olo thema templars/assassins minerva/juno einai entelos controversial.
1. juno- ti kataferan oi altair/ezio/connor/desmond? tosi aimatoxisia ana tous aiwnes, toso anapofefkto xaos, ke ok swthikan 6 dis. anthrwpoi apo to na kaun zodanoi me adalagma tin 'eleftheria' tus. mia xilietia ideologias eleftheris voulisis mono ke mono na odigithun sto akrivos aditheto apotelesma.
2. minerva- epanalipsi tis anthropinis kathisterisis pu tha xithei aima allwn toswn dis anthropwn ana tus aiwnes sto onoma tu 'theou'? pada tha iparxun avoules mazes pu tha ne efkola xeiragogisimes/ipokinumenes me polla mesa. to milo tis edem ehei metaforiki ennoia sto olo paramithi.
3. templars- borei na ehun apanthropes ke adistaktes taktikes alla de boreis na tous vaftiseis KAKUS. vasei twn parapanw, h douleia twn templars vgazei poli perissotero noima. ke fisika, thisies pada prepei na ginonte, i aimatoxisia ine anapofefkti - to na thes na prostatefseis ena xwrio 100 katoikwn ine kati teleios prosorino (connor), epivaletai na vlepeis ti Megali Sfairiki Eikona (haytham)
ke telos 4. oi assassins, to pio mistirio point apo ta parapano. pote tha boresei o anthropos na ine ELEFTHEROS i tha ine ya pada outopiki? ti simenei ELEFTHERIA?
vgenei noima apo tus parapano provlimatismous? oxi?
prosexws [1] semisequel me ti zwi tou haytham me emvathinsi se ola ta parapano -to oti genithike asasinos ke metatrapike se templar proipothetei vathiteri katanoisi, pu ine emfanis-
kai assassins creed 4 opou eimaste ston 2o pagosmio polemo me tous TEMPLARS roosevelt/churchill/stalin/hitler na ehoun organwsei to megalitero makeleio tis anthropinis istorias me stoho to new world order se ena pexnidi yperparagwgara. tha bei kanas tranos tou desmond sto animus. an paei gia 5 tha gamithei entelos.
katatalla TRILOGIA LEGANE GAMO TA SPITIA TUS
Μελαγχολικός Χοντρούλης
02-12-2012, 11:13
εξαιρετικη πρόβλεψη για haytham. οντως ο πιο ωραίος χαρακτήρας στο νέο.
αν πέσεις μέσα γι'αυτό και για το 4, με σκλάβωσες.
γαμάτη ιδέα πάντως, στείλτους μέηλ.
metamelia1
02-12-2012, 18:26
haytham terastios....
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mee0anar7l1r5py20o1_r1_500.jpg
ine grandmaster ke akoma ke sta 50 tou lerwnei ta xeria tou kanonika, san ton connor. ke sto telos pu taxa pethane, epitides afise ton gio tou, ta matia tou kathreftizan agapi, akoma ke ta teleftaia logia.....ola afta se kanun na provlimatizesai gia to ti ekrive mesa tou aftos o anthropos
even if they're full of hate, open your eyes connor
i idea ine idi sto lore, ine arketa profanes oti afto tha kanoun, to ww2 ine arketa self implying. ke me ligi dosi twn genius tis epoxis tesla (o opoios eihe apple of eden ke ekane oti ekane) klp. ade geia
asimoulis
10-12-2012, 21:38
Πρωί, 1 μαρτίου του '12
Μολις εγιναν leak οι παραπανω πικς. Πληροφοριες λενε οτι θα παιζεις ως ενας ινδιανος στον εμφυλιο της Αμερικης.
ξέρω, φαινεται γελοίο το αρτ πάνω αλλά δεν σας δουλευει ο aleister. μολις επισημοποιήθηκε
LsT_9eaDtAs
http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2013/02/assassins-creed-iv-black-flag-e1362053907755.jpg
νέο game λογικά μέσα στο έτος. το έχουν κάψει
KoiliaSamprela
09-12-2016, 08:23
Πρωί, 1 μαρτίου του '12
LsT_9eaDtAs
το έχει τζάμπα το https://club.ubisoft.com/
asimoulis
14-12-2016, 03:48
γενικά θεωρείται το πιο αδύναμο της σειράς αλλά δεν το βρήκα καθόλου κακό
Phantom Duck
14-12-2016, 17:13
είναι πολύ κακό ειδικά αν σκεφτείς τον προκάτοχό του. ευτυχώς κατάλαβαν ότι από τα σάπια mini games άξιζε μόνο το πειρατιλίκι και το κράτησαν για το αξιοπρεπές (αλλά χωρίς σενάριο) 4.
SpiritCrusher
19-12-2016, 02:35
το έχει τζάμπα το https://club.ubisoft.com/
Να πούμε πως μέχρι και σήμερα έχει και άλλα 6 games τζάμπα.