View Full Version : Ανακοινωση προς οπαδους του ΠΑΟ.
Mitsmann
28-09-2006, 23:44
ετσι απλα για πληροφορια. δε μας πειραζει η εφταρα πια. την ξεπερασαμε. Τζαμπα τα γραφετε γιατι δεν εχω δει ουτε εναν δικο μας (σικ) που οταν διαβαζει τα ποστς με εφτα μεσα να λεει "ω ρε πουστη, με εριξε...."
Magellan
28-09-2006, 23:45
riboooooooooo
_UnHoLyMaRtYr_
28-09-2006, 23:47
Γιατρευτήκαμε.
_UnHoLyMaRtYr_
28-09-2006, 23:47
Κάτι μου λέει ότι θα κλειδωθεί αυτό.
συγχαρητήρια για άλλο ένα εκπλητικό trhead!
α και για να μη το ξεχάσω,αν δεν πείραζε όπως λες δε θα γίνονταν ούτε τα χαζά post του τύπου cinema thread και γενικότερα γενικά
και στη τελική δε θα την αναφέραμε καν την εφτάρα αν δε τη ζητάγατε τόσο μανιασμένα
ναι :)
Magellan
28-09-2006, 23:48
as grapsoume kamoia malakia loipon
riboooo
_UnHoLyMaRtYr_
28-09-2006, 23:49
Το ποστ στο σίνεμα έγινε εξαιτίας της εφτάρας θες να πεις;
τι μαθαίνω σήμερα ρε μάγκα
Phantom Duck
28-09-2006, 23:49
Μπούρμποοοο.
Mitsmann
28-09-2006, 23:50
μα ηταν προφανες νομιζω!!
τι μαθαίνω σήμερα ρε μάγκα
έλα τώρα που δε σας έχει πειράξει η ρετσινιά...
Mitsmann
28-09-2006, 23:51
Μολις στο παμε στο τοπικ. ηταν πολυ σαφες πιστευω.
_UnHoLyMaRtYr_
28-09-2006, 23:52
ναι, έχεις δίκιο.
το έψαξα μέσα μου. αυτό είναι που μου ρουφάει το κουράγιο να σηκωθώ κάθε πρωί.
η εφτάρα.
η επίθεση της γιγαντιαίας εφτάρας.
:(
σαφές είναι και το ότι σας έχει πειράξει τόσα χρονια το "ραντεβού στο mega" τα ole,ole τα "πουτάνα της ευρώπης" οι καναπέδες ,το wembley,τα διπλα και ένα σορό που στη τελική δώσατε αφορμή να "βγούν"
από τα forum μέχρι τα ραδιόφωνα είναι σαφές ότι περιμένετε πως και πως για στραβή του παο εκτος συνόρων εξαιτίας όλης αυτής της χρονια συσσωρευμένης καζούρας
δεν είναι κακό να το παραδεχτείς,η υποκρισία είναι όμως(κακή)
τέλος είμαι μονος μου με τόσους γαύρους,θέλω κανονάκι γιατί τελειώνει η ενέργεια
Mitsmann
28-09-2006, 23:55
Καλα, μιλωντας με απειρους ολυμπιακους, το Γουεμπλεη ειδικα μας εχει ξεσκισει την ψυχολογια.
_UnHoLyMaRtYr_
28-09-2006, 23:55
Ποια υποκρισία ρε μαλάκα ποια ρετσινιά πολύ σοβαρά τα παίρνετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας ;ρ
Magellan
28-09-2006, 23:57
Καλα, μιλωντας με απειρους ολυμπιακους, το Γουεμπλεη ειδικα μας εχει ξεσκισει την ψυχολογια.
re malaka enoei to gipedo 5x5 stou domazou?
το ότι απαντάω με το ύφος που ακολουθείτε πάει να πει ότι τα περνώ σοβαρά ,ενώ εσείς όχι,μάλιστα,η περίπτωση του ότι μαλακιζόμαστε ομαδικώς πάει περίπατο δηλαδή γιατί έτσι,πάω πάσο
p.s. για το wembley έχετε βρει αντιβιοτικό,το κουτόχορτο που αναμασάει και καθημερινά το κάθε tv magic team media,καλά είστε
edit:επίσης,γιατί μιλάτε για αντί-ολυμπιακό κόμπλεξ ρε γαμώτο ενώ ειδικά εδώ μέσα(er) έχετε ανοίξει τόσα πικάρω-thread και έχετε κάνει τόσα πικάρω-post?
Mitsmann
29-09-2006, 00:06
περιμενε σου χω κι αλλη αληθεια!!!!!
δε βλεπουμε ματζικ και οταν το βλεπουμε κατα κανονα πιστευουμε οτι λεει παπαριες.
ισως δεν επρεπε να στο πω τοσο αποτομα αυτο.
_UnHoLyMaRtYr_
29-09-2006, 00:15
γενικά έχω να δω τηλεόραση 3 χρόνια, τι τιβι μάτζικ ρε ψηλέ
Ώπα, έντιτ: Αλήθεια πιστεύετε ότι μαζευόμαστε με μπύρες κλπ και βλέπουμε μάτζικ και γελάμε;
θες να στο κάνω νιάνια?γάμα το tv magic,εννοω τις μαλακίες που λέτε γενικότερα μεταξύ σας για χρυσώνεται το χάπι(πράγμα που το κάνουν όλοι οι οπαδοί)
δηλαδή για να μη παρεξηγούμαι το ότι κάθομαι και μιλάω ακόμα για τον ευρωπαίο παο είναι και αυτό μια μαλακια για να χρυσώνω το χάπι της αποτυχίας μας
αυτού εδώ
4-5-0
....................................εμπεντε................................
βυντρα................μορις..............κωτσιος....................σεριτς
σαλπι...........μποβιο........ματζιος...........μπισκαν....παπαδοπουλος
.....................................................................................
της κατάντιας και του ρεζιλέματος
με αντίπαλο τους φρατζολομαχους των μεταλλουργιών
αλλα ρε πούστη,ακολουθώ το πικάρισμα σας και κατά ένα περίεργο τρόπο θέλετε να με βγάλετε λάθος και δε ξέρω και γω τι χωρίς κανέναν απολυτως λόγο και να με εκνευρίζεται βραδιάτικα ενώ καταβάθος σας αγαπάω και τους δυο,μαλακες :P
_UnHoLyMaRtYr_
29-09-2006, 00:25
άντε ρε στο διάολο!
χαχαχ βασικά όταν βρισκόμαστε μεταξύ μας ας πούμε βρίζουμε την ομάδα στα σκατά , την χαιρόμαστε στα καλά.
Ούτε λέμε "τώρα κάτσε να δω τι θα πούμε για να ξεχάσουμε το Γουέμπλει και το 7-0" ούτε "πω μαλάκα τι παιχτάρα ο Μπόρχα".
Δεν καταλαβαίνω αυτά τα περί "υποκρίνεστε ότι ξεχνάτε το 7-0".
Πραγματικά -μιλώντας για τον εαυτό μου-, δε με ενδιαφέρει σήμερα.
πινκ σματς σαικς.
η επισήμανση μου ήταν επηρεασμένη από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί σε forum και ραδιόφωνα,κλίμα που κάνει μπαμ πως προέρχεται από την καζούρα των προηγουμενων χρονων
μια βραδια κάτσε να ακούσεις sport fm (πχ) να δεις που όσοι γαύροι το πάνε στο ευρώπη conversation θα πούνε για την απομυθοποίηση του παο και τις 5αρες που έφαγε τα 2 τελευταία χρονια και στο "αφήστε το παραμύθι του γαύρου τις ξεφτίλας" "you suck now too" κτλ κτλ
αυτό από μονο του δεν επιβεβαιώνει αυτό που λέω?γάμα τις μονάδες,δες την πλειοψηφία και κρίνε
_UnHoLyMaRtYr_
29-09-2006, 00:36
Ε στο πέος μου η πλειοψηφία ρε καυλίτσα μου εσύ, αφού και οι της Παναχαικής στην πλειοψηφία σβήνουν τις πορείες των μεγάλων κ θυμούνται την τέταρτη θέση του 84 ξέρω γω. Από τη στιγμή που μπλέκεις με μάζα, είναι άσκοπο να ψάχνεις να βρεις ποιος είναι ο πιο σωστός νομίζω.
ε ναι χαίρω πολύ,αλλα όταν λέμε οι γαύροι,οι βάζελοι κτλ κτλ δε πιστεύω να εννοούμε τους χρηστες του er και μονο,σωστά?
ειδάλλως θα κάναμε thread του τύπου μιτσμανν,unholy,psychotron κτλ vs. pitchfork,bullet,kingryche κτλ στο καραϊσκάκη τη κυριακή,ας συζητήσουμε ,"ρε μιτσμανν τι ευκαιρία έχασες ρε στη κενή εστία τότε στο βουκουρέστι" k.o.k. κτλ
_UnHoLyMaRtYr_
29-09-2006, 00:38
Χμ έτσι το εκλαμβάνω εγώ, ναι. Σαν τους χρήστες. Δε συναναστρέφομαι με απ έξω (μη γνωστούς μου) γαυροβάζελους, δε με νοιάζει η γνώμη και το πικάρισμά τους.
Mitsmann
29-09-2006, 00:41
ειδάλλως θα κάναμε thread του τύπου μιτσμανν,unholy,psychotron κτλ vs. pitchfork,bullet,kingryche κτλ στο καραϊσκάκη τη κυριακή
ε καλα κι ετσι σας εχουμε.
kanoniste kana 5x5 sto "ligo pio panw apo to lykeio" nte :P
typwste to kai dwste to se kapoion pou sas agapaei :D
Εμενα παντως δεν εχει σταματησει να με ενοχλει η εφταρα, γιατι δεν ξεκινησε και ποτε...
θυμάμαι ότι έβλεπα το match με γαύρους,ειλικρινά δεν είχα όρεξη ούτε να τους δουλέψω,μη σου πω ότι με πείραξε κιόλας
ακόμα θυμάμαι τη φάτσα του λίπη στο 6-0 με ένα λύπηση-ύφος "μήπως πρέπει να σταματήσουμε?" κοιτώντας προς προτάσοφ μεριά
πάντως σοβαρά αφού κανονίζετε που κανονίζετε μπάλα στου ρέντη γιατί δεν έρχεστε και από δω?έχει δυο ωραία γηπεδάκια 7x7 και έχοντας να παίξω μπάλα 6 χρονια και με τόσο αλκοόλ και νικοτίνη και ενα σορο κιλα επιπλεον,φαντάζει δελεαστικό πακέτο καφρίλας και κωμικής παρακμής :P
pitchfork
30-09-2006, 17:56
Εγώ όπως έχω ξαναπεί ήμουν στη Γλασκώβη την προηγούμενη, είχα πάρει από το πουθενά μια τρόμερή πρόκριση (με διπλό εκτός έδρας - τιν' τούτο πάλι? ) και ακόμα σιχτιρίζω τον εαυτό μου που δεν είχα μάθει ότι θα έπαιζε με τα τρίτα η γιούβε και δεν θα έδειχνε έλεος, για να βρω πτήση και να πάω στα καπάκια (ήμουν κι εγώ εκεί κιετς).
:D
Τέσπα. ον τόπικ, συμφωνώ με μιτσμαν κλπ, τι να σε πειράξει μια εφτάρα, οι τριαροτεσσάρες είναι πλέον ρουτίνα, τρία πάνω τρία κάτω χέστηκε η φοράδα στ αλώνι.
Εκεί είναι και η διαφορά μας άλλωστε.
:)
freak brother
01-10-2006, 20:52
μαζεψαμε αλλους 3 ευκολους βαθμους.. οταν ποτε (σε καμια 10 αρα χρονια) φερει κανα χ ο ολυμπιακος με καναν ιωνικο , αιγαλεω , καμια καλιθεα αμα ανεβει , θα καταρευσει το συμπαν :shock: τα χουνε πει οι γερονταδες