PDA

View Full Version : Λαθρομετανάστες

enitharmon
27-09-2006, 21:14
The Turkish Foreign Ministry has registered its official protest with Athens over video images taken by the Turkish coast guards of Greek coast guard boats dropping Afghani refugees in rubber dinghys into Turkish coastline waters. The video images were recorded in July 2004, and again this year in late May, and show Greek coast guard boats coming from the Greek islands of Samos and Lesbos leaving groups of Afghani refugees to drift towards Kusadasi and Ayvalik.

The actions of the Greek coast guard appear to be against all international laws, and the video clips have been sent to Greek officials from Ankara in hopes of bringing more attention to the matter.

In the latest of the video images shot from a Turkish coast guard helicopter, a Greek vessel approaches Turkish waters from the island of Lesbos early in the morning of May 27, 2006. Stopping about 700 meters off the Ayvalik coastline, the Greek coast guard boat lowers a rubber dinghy into the water, and transfers 6 Afghani refugees into the dinghy without so much as a paddle. The 6 Afhgani refugees are then seen paddling with their hands to reach the shoreline.

According to Turkish police forces, Greece's practice of dropping illegal refugees into Turkey picked up in earnest after 2003. As many as 5,800 refugees having been brought to the Turkish borders, in what is a clear infraction of international law.

http://www.hurriyet.com.tr/english/5117426.asp?gid=74

και

Οι ελληνικές Αρχές κατηγορούνται ότι έριξαν στη θάλασσα περίπου σαράντα λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι Τούρκοι περισυνέλεξαν στα ανοιχτά του Καράμπουρουν της Σμύρνης έξι πτώματα και 31 διασωθέντες.
ο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ανατολή» μετέδωσε χθες την πληροφορία ότι οι διασωθέντες λαθρομετανάστες ανέφεραν πως αρχικά οδηγήθηκαν από την Κωνσταντινούπολη στα τουρκικά παράλια του Αιγαίου, από όπου μεταφέρθηκαν σε ελληνικό νησί. Εκεί, είπαν, τους αντιλήφθηκαν περίπου στις 2 τα μεσάνυχτα οι ελληνικές Αρχές και, αφού τους συνέλαβαν και τους φόρεσαν χειροπέδες, τους μετέφεραν στα ανοιχτά του Αιγαίου για να τους λύσουν τις χειροπέδες και να τους ρίξουν στη θάλασσα.

Από τους έξι νεκρούς, οι τρεις είναι Τυνήσιοι, και οι υπόλοιποι ένας Ιρακινός, ένας Παλαιστίνιος και ένας Αλγερινός. Από τους διασωθέντες, οι 16 είναι Τυνήσιοι, 8 είναι Παλαιστίνιοι, 5 είναι Ιρακινοί και 2 Λιβανέζοι.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=7893620

υπάρχουν άλλες πηγές για το αν όντως είναι αλήθεια; (γιατί κάθε εφημερίδα γράφει για άλλο τόπο και άλλους μεταναστες)

edit: το πρώτο συνέβει πριν μια βδομάδα, το δεύτερο περιστατικό είναι χθεσινό απ'ότι φαίνεται.

daydreamer
27-09-2006, 21:28
Μαλακία αν είναι αλήθεια, αλλά νταξ οι λαθρομετανάστες από πού ήρθαν αν όχι από την Τουρκία; Να πα να γαμηθούν οι Τούρκοι που γκρινιάζουν κι όλας και να πα να γαμηθούν και οι Έλληνες που το κάναν αυτό, αν το κάναν.

enitharmon
27-09-2006, 21:36
δε νοιαζόμαστε αν γκρινιάζουν οι Τούρκοι ή όχι daydreamer

Veinsaw
27-09-2006, 21:46
Μαλακία αν είναι αλήθεια, αλλά νταξ οι λαθρομετανάστες από πού ήρθαν αν όχι από την Τουρκία;

Σωστά, σωστά.

HAVOC
27-09-2006, 21:55
Nice technique, wrong target.

daydreamer
28-09-2006, 01:22
i care

Kingdom Gone
28-09-2006, 01:24
χαχαχα εκτός τόπου και χρόνου...

carheart
28-09-2006, 02:06
i care

:shock:

daydreamer
28-09-2006, 03:11
αγνοήστε με τέλεψα εξεταστική σήμερα είμαι γενικώς αλλού, sorry, over and out

Kuolema
28-09-2006, 11:17
υπάρχουν άλλες πηγές για το αν όντως είναι αλήθεια; (γιατί κάθε εφημερίδα γράφει για άλλο τόπο και άλλους μεταναστες)

Για τους προχθεσινούς πάντως (τους τρεις Αιγύπτιους και τους άλλους τρεις) η αχτοφυλακή δε λέει τίποτε. Μόνο από Τουρκία μιλούν...

Raven Lord
28-09-2006, 13:02
αυτά γίνονταν και παλιότερα στην κέρκυρα, με τη μεγάλη έκρηξη της παράνομης μετανάστευσης από αλβανία. την είχαν στημμένη οι ειδικές δυνάμεις με τα ζόντιακ και καθάριζαν όποιον προσπαθούσε να περάσει. ούτε συλλήψεις ούτε να τους στείλουν πίσω. κατευθείαν στο ψαχνό. μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο αλλά αυτά τα λένε οι κάτοικοι του νησιού.

ένας φίλος που ασχολείται με ψάρεμα, είχε ρίξει παραγάδι και έβγαλε ένα πτώμα μισοφαγωμένο από τα ψάρια :shock:

Candiru
28-09-2006, 14:51
αυτά γίνονταν και παλιότερα στην κέρκυρα, με τη μεγάλη έκρηξη της παράνομης μετανάστευσης από αλβανία. την είχαν στημμένη οι ειδικές δυνάμεις με τα ζόντιακ και καθάριζαν όποιον προσπαθούσε να περάσει. ούτε συλλήψεις ούτε να τους στείλουν πίσω. κατευθείαν στο ψαχνό. μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο αλλά αυτά τα λένε οι κάτοικοι του νησιού.

ένας φίλος που ασχολείται με ψάρεμα, είχε ρίξει παραγάδι και έβγαλε ένα πτώμα μισοφαγωμένο από τα ψάρια :shock:

άμα το λένε εκεί έτσι θάναι. Πιό αξιόπιστοι είναι οι ανυποψίαστοι κάτοικοι παρά η διαμεσολαβημενη επίσημη ειδηση

Veinsaw
28-09-2006, 15:15
άμα το λένε εκεί έτσι θάναι.

verdictdenied
28-09-2006, 15:56

Απλά φρικτό! :(
Τραβηγμένο μου ακούγεται πάντως....δεν λέω χαλεπούς καιρούς ζούμε αλλά μου φαίνεται too much. Έχουμε φτάσει τόσο στον πάτο και εδώ????
Και οι τούρκοι βέβαια μου φαίνεται ειρωνικό να ασκούν κριτική με ανθρωπιστικά κίνητρα....
Πήρε η ανθρωπότητα τον κόσμο και τον χώρισε σε ιδιόκτητες εκτάσεις και φρόντισαν οι έχοντες επιρροή και εξουσία να χωρίσουν και τους ανθρώπους βάσει μεταφυσικών αναζητήσεων (Θρησκείες και λοιπές μαλακίες).
Δεν υπάρχει γυρισμός!

FIXXXER
28-09-2006, 15:59
Καντιρου, μου τη σπαει που το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι λες μαλακιες, γιατι μετα θα λενε οτι το κανω απο αντιδραση, ενω δεν ειναι ετσι. Λες και ζεις σε αλλο κοσμο και δεν ξερεις οτι οι μεγαλυτερες μουφες και λαικοι μυθοι (aka urban legends σε ελευθερη μεταφραση) εχουν προελθει απο μαλακες ανυποψιαστους πολιτες που θελουν να τραβηξουν την προσοχη και λενε οτι ναναι με μια περισσεια δοση υπερβολης.

Δεν εννοω οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι αληθεια, η οτι υπαρχουν και παρα πολλες φορες που ο ανυποψιαστος πολιτης λεει την αληθεια, ισως ειναι και η πλειοψηφια, αλλα ποτε δεν μπορεις να ξερεις.

Ον τοπικ, χοντρη μαλακια, προσπαθησα να βαλω τον εαυτο μου σε μια θεση ενος τυπου που τον πετανε 1 χιλιομετρο σχεδον απο τις ακτες μονο με τα ρουχα του και ειναι σαν να του λενε πηγαινε βρεγμενος σε μια κωλοχωρα να ζησεις χωρις να εχεις τιποτα αλλο μαζι σου. Προφανως και δεν το καταφερα, γιατι πρεπει να ειναι πολυ πιο χοντρο πακετο απο αυτο που εχει ζησει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα, αλλα σιγουρα μπορεις να καταλαβεις το μεγεθος της μαλακιας.

verdictdenied
28-09-2006, 16:08
οι μεγαλυτερες μουφες και λαικοι μυθοι (aka urban legends σε ελευθερη μεταφραση) εχουν προελθει απο μαλακες ανυποψιαστους πολιτες που θελουν να τραβηξουν την προσοχη και λενε οτι ναναι με μια περισσεια δοση υπερβολης.

Ον τοπικ, χοντρη μαλακια, προσπαθησα να βαλω τον εαυτο μου σε μια θεση ενος τυπου που τον πετανε 1 χιλιομετρο σχεδον απο τις ακτες μονο με τα ρουχα του και ειναι σαν να του λενε πηγαινε βρεγμενος σε μια κωλοχωρα να ζησεις χωρις να εχεις τιποτα αλλο μαζι σου. Προφανως και δεν το καταφερα, γιατι πρεπει να ειναι πολυ πιο χοντρο πακετο απο αυτο που εχει ζησει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα, αλλα σιγουρα μπορεις να καταλαβεις το μεγεθος της μαλακιας.

Αυτό!

28-09-2006, 16:15
Και φυσικά ο προοδευτισμός του ER προτείνει άνοιγμα των συνόρων στους κακόμοιρους μετανάστες για να μην έχουμε τούτα τα πράγματα ε;

Ον τόπικ τραγικό ήταν, έπρεπε να τους μπουζουριάσουν και να τους στείλουν από κει πού'ρθαν.

FIXXXER
28-09-2006, 16:18
Δεν ειπε κανεις τιποτα τετοιο, αλλα σιγουρα το θεωρω πιο ανθρωπιστικη λυση απο το να τους πεταξεις στη θαλασσα. Και προσωπικα με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο η ανθρωπιστικη αντιμετωπιση του ζητηματος παρα η πολιτικη, η κοινωνικη, η ελληναρικη η οποιαδηποτε αλλη.

28-09-2006, 16:23
Εσύ μπορεί να μην τό'πες, πίστεψέ με όμως, η καθυστέρηση πάει σύννεφο στο ER.

Γενικά θυμίζει προεκλογικές παπαριές που λένε λένε λένε και μόλις δουν μετά πρακτικά ένα ζήτημα πως δεν υλοποιήτε κάνουν μόκο.

FIXXXER
28-09-2006, 16:29
Η διαφορα ειναι οτι το ER ειναι ενα φορουμ που μπορει κανεις να λεει την αποψη του, ακομα κι αυτος που δε θα βαλει υποψηφιος για προεδρος η δημαρχος, και επισης, μπορει ο καθενας να λεει οτι θελει, χωρις να αναλογιζεται τις πρακτικες δυσκολιες του ζητηματος, γιατι δεν αποφασιζει αυτος για τη λυση των προβληματων.

Και αν αυτο εσενα σου φαινεται καθυστερημενο, μπορεις καλλιστα να ψηφισεις καποιον που θαθελε να σκοτωσει τους λαθρομεταναστες στην ηλεκτρικη καρεκλα, καποιον που θεωρει τους Πακιστανους και τους Αλβανους κατωτερους ανθρωπους απο τον Ελληνα, γενικα, οποιον θελεις, αλλωστε αυτο μετραει, το πως θα λυσουμε πιο πρακτικα το θεμα, ωστε τελικα να εχουμε κι εγω κι εσυ και ολοι γυρω μας τους ομορφους μας δρομους, την Ολυμπιαδα μας, τις πισινουλες μας κτλ. :) :) :)

Θα μου πεις, αν το παιζεις τοσο ανθρωπιστης γιατι δεν πουλας το λαπτοπ και να χαρισεις τα λεφτα στους μαυρους της Αφρικης? Εμ, μαλακια το ξερω, αλλα αν δεν αρχισουν να το κανουν αυτοι που πραγματικα θα κανουν τη διαφορα και αυτοι που υποχρεουνται να το κανουν πολυ περισσοτερο απο μενα κι εσενα, γιατι να το κανω εγω? Για να με πατησουν κι εμενα μετα οταν θα βρουν την ευκαιρια?

28-09-2006, 16:35
Παράδειγμα καθυστέρησης είναι να δηλώνω πχ ότι πρέπει να έχουμε παγκόσμια ειρήνη σε όλους τους τομείς(μουσουλμάνοι-αμερικάνοι, παλαιστίνιοι-εβραίοι, μπάτσοι-πρεζέμπορες, γαύροι-βάζελοι κλπ) και να μην χυθεί ούτε μια σταγόνα αίμα ξανά.

Και αν μου λένε πως αυτό είναι ανέφικτο, τότε να λέω πως αφού το λέω, πρέπει να γίνει με κάποιο μαγικό τρόπο(που βέβαια με Καντιρουειδείς

Candiru
28-09-2006, 16:38
Καντιρου, μου τη σπαει που το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι λες μαλακιες, γιατι μετα θα λενε οτι το κανω απο αντιδραση, ενω δεν ειναι ετσι. Λες και ζεις σε αλλο κοσμο και δεν ξερεις οτι οι μεγαλυτερες μουφες και λαικοι μυθοι (aka urban legends σε ελευθερη μεταφραση) εχουν προελθει απο μαλακες ανυποψιαστους πολιτες που θελουν να τραβηξουν την προσοχη και λενε οτι ναναι με μια περισσεια δοση υπερβολης.

Δεν εννοω οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι αληθεια, η οτι υπαρχουν και παρα πολλες φορες που ο ανυποψιαστος πολιτης λεει την αληθεια, ισως ειναι και η πλειοψηφια, αλλα ποτε δεν μπορεις να ξερεις.

ενώ η επίσημη άποψη όμως ε; ξεχυλίζει από αντικειμενικότητα :lol:

απλά τραγικός!

Veinsaw
28-09-2006, 16:38
Κάτσε, αυτό με την παγκόζμια ειρήνη είναι καθυστερημένο ως δήλωση επειδή είναι ανέφικτο κιέτσι?

28-09-2006, 16:40
Όσο πρακτικά ανέφικτη είναι μια κοινωνική ισορροπία στην Ελλάδα με ανοιχτά σύνορα.

Δεν είδα να σταματά κανέναν αυτό όμως ε;

FIXXXER
28-09-2006, 16:42
Οχι, τελικα συμφωνω κι εγω οτι ειναι καθυστερημενο. Και ειναι καθυστερημενο επειδη υπαρχουν ενα σωρο μαλακες που ουσιαστικα δε θελουν παγκοσμια ειρηνη γιατι δεν τους βολευει ετσι. Δηλαδη εντελως υποθετικα ρε Στιλ Ασασιν, αν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι της γης, η εστω ενα 90% αυτων, ηθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειρηνη, πιστευεις οτι δε θα το καταφερναμε? Αλλα το ανθρωπινο ειδος ειναι ετσι φτιαγμενο που ο καθενας για καποιον λογο θελει να αισθανεται πιο ισος απο τους αλλους και να εχει περισσοτερα υλικα αγαθα, οποτε τι να το κανεις, την πληρωνουν αυτοι που τους αρκει ενα λιτρο νερο και ενα κιλο φαι για ενα μηνα.

28-09-2006, 16:44
Η ερώτηση παλικάρι δεν είναι αν θέλει το 90% παγκόσμια ειρήνη, αλλά αν αυτό το 90% δεν έχει εμπλεκόμενα συμφέροντα/ιδεολογίες/κλπ που κατατάσσονται λίγο παραπάνω από την παγκόσμια ειρήνη.

Και επειδή αυτά σου λέω πως υπάρχουν, είναι ανέφικτη.

ΕΝΤΙΤ: Μπλεχ, καλά τα ίδια λέμε. Πάντως ίδια λογική πάει και στο θέμα μετανάστες και Ελλάδα στην παρούσα οικονομικοασφαλιστικοκοινωνική κατάσταση.

Candiru
28-09-2006, 17:56
Η ερώτηση παλικάρι δεν είναι αν θέλει το 90% παγκόσμια ειρήνη, αλλά αν αυτό το 90% δεν έχει εμπλεκόμενα συμφέροντα/ιδεολογίες/κλπ που κατατάσσονται λίγο παραπάνω από την παγκόσμια ειρήνη.

Και επειδή αυτά σου λέω πως υπάρχουν, είναι ανέφικτη.

ΕΝΤΙΤ: Μπλεχ, καλά τα ίδια λέμε. Πάντως ίδια λογική πάει και στο θέμα μετανάστες και Ελλάδα στην παρούσα οικονομικοασφαλιστικοκοινωνική κατάσταση.

εφ΄οσον το γκαυβλί του πολέμου είναι μια πιθαμή μακριά από τη σούφρα τους οι τεχνοφασίστες της διαχείρισης και των συμφερόντων μπορούν να αυνανίζονται ανενόχλητοι παρατηρώντας τους δέικτες του χρηματιστηρίου.

fusion
28-09-2006, 18:09
δηλαδή σας φαίνεται πιο ανθρωπιστική η περσινή πρόταση της Commission στον ΟΗΕ για δημιουργία γκέτο μεταναστών εξ Ανατολής στη Β.Αφρική χωρητικότητας κάποιων χιλιάδων...

οι υπόλοιποι τι θα γίνουν άραγε?εκεί περνάμε σε άλλες σφαίρες αντιανθρωπισμού ή εγκρίνετε?

ikonoklast
28-09-2006, 18:12
ποιο αν8ροπιστικύ απο τί;

fusion
28-09-2006, 18:27
από τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών βάσει των κοινοτικών οδηγιών περί διασφάλισης συνόρων,σκοπιμοτήτων κλπ κλπ

και ρωτώ:γιατί δεν φυγαδεύονται ποτέ προς μη ευρωπαϊκές χώρες?πχ Αίγυπτο που είναι και δίπλα

εννοώ πως εφικτές ανθρωπιστικές λύσεις δεν υπάρχουν

Veinsaw
28-09-2006, 18:57
The Madagascar Plan was a suggested policy of the Third Reich government of Nazi Germany to forcibly relocate the entire Jewish population of Europe to the French island colony of Madagascar, off the coast of Africa. (http://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan)

The British Uganda Program was a plan to give a portion of British East Africa to the Jewish people as a homeland. (http://en.wikipedia.org/wiki/British_Uganda_Program)

ikonoklast
28-09-2006, 19:31
από τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών βάσει των κοινοτικών οδηγιών περί διασφάλισης συνόρων,σκοπιμοτήτων κλπ κλπ

και ρωτώ:γιατί δεν φυγαδεύονται ποτέ προς μη ευρωπαϊκές χώρες?πχ Αίγυπτο που είναι και δίπλα

εννοώ πως εφικτές ανθρωπιστικές λύσεις δεν υπάρχουν
Πιστεύω πως έχω να κάνω με τρείς ασύνδετες προτάσεις αλλα είμαι στις καλές μου γενικά.

απαντήσω ίδιο τρόπο:

ναι!εχεις στρατοπεδο συγκεντρωσης ειναι αν8ρωπιστικο απο πυροβολεις πσαχνο,σχεση οχι γιατι κοινοτικς οδηγιες αρχιδια καλαβρεζικα.εε κανει πολεμο,λες κανει α8ρωπισμο σε προσφυγες;

γιατι απο μη ευρωπαικες χωρες φυγαδευοντε ετσι κι αλλιως!λολ
τις προαλλες ειχε εδω χανια-καστελι 113 οτινανε που τους ειπανε ολους εγιπτιους για να ξεμπερδεβουν κε τους στιλανε πακετο καιρο,χεχε

εγω α8ρωπιστις οχι.ομως αν εσι νομιζις πρεπι περνομε μονο οσους χρειαζομαστε για χωραφια κε οικοδομες λα8ος.πραγματικοτητα αλλη:μπορις νομιμοπηύσις,μη πεταξεις 8αλασσα,μη δωσεις ξυλο,γενικως μπορεις μην εισαι μαλακας

28-09-2006, 19:42
μπορις νομιμοπηύσις,μη πεταξεις 8αλασσα,μη δωσεις ξυλο,γενικως μπορεις μην εισαι μαλακας
Και μετά τι κάνεις φίλε ουμανιστή;

Οξύνεις σημαντικά προβλήματα του τόπου ή όχι;

Veinsaw
28-09-2006, 19:46
Όπως? Ανεργία?

28-09-2006, 19:57
Μπα όχι, εγώ λέω είμαστε αρκετά έξυπνοι ουμανιστές που θα τους αφήσουμε να μπουν στην Ελλάδα αλλά θα τους το απαγορέψουμε να δουλεύουν μέχρι να βελτιωθεί η υπάρχουσα κωλοκατάσταση ώστε να ψοφήσουν από πείνα. Έτσι είμαστε καλοί, από το να έχουν ακριβώς το ίδιο τέλος στο ΧΥΖσταν τους.

Χα, του την έφερα του στιλασάσιν. :D

Veinsaw
28-09-2006, 20:00
Με το να μην απαντάσ σοβαρά δεν εμπνέεισ εμπιστοσύνη στην σταθερότητα των πιστεύω σου, οπότε.

28-09-2006, 20:03
Με το να κάνεις ηλίθιες ερωτήσεις ούτε εσύ. :)

Και για να σε προλάβω, η γη είναι στρογγυλή.

Veinsaw
28-09-2006, 21:45
Δεν θεωρώ πως η ερώτησή μου είναι ηλίθια και δεν μπορώ να καταλάβω αν την κρίνεις ως τέτοια επειδή η απάντηση είναι αυτονόητα καταφατική ή αυτονόητα αρνητική.

29-09-2006, 00:19
OMG κάποιοι ξεχνούν πράγματα γρήγορα. (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=485020&highlight=#485020)

(στα γρήγορα με ένα τυχαίο search)

Ναι, η καταφατική απάντηση ήταν προφανής.

Keep it up ER-ουμανιστές :thumbsup:

Veinsaw
29-09-2006, 02:32
Είχες απαντήσει ως προς το ποιούς επαγγελματικούς κλάδους πλήττουν οι αλλοδαποί και στερούν από τους Έλληνες?

btw είναι τουλάχιστον αφελές να απευθύνεσαι σε εμένα ως ουμανιστή.

29-09-2006, 02:43
Αφού δεν απαντά ο αδερφός ουμανιστής ικονοκλάστ και μιλάς εσύ, ε η λογική συνέχεια σε σένα πάει. :P

Όσο για ποιους κλάδους, κάθε κλάδο που δουλεύουν προφανώς. Ή μήπως δεν υπάρχουν Έλληνες που δουλεύουν σε οικοδομές, σε τρύγο, ως οδοκαθαριστές ξέρω εγώ; Ή μήπως αυτοί οι κλάδοι έχουν κενές θέσεις εργασίας και κάνουμε "εισαγωγές" εργατικού δυναμικού;

O)))zma
29-09-2006, 02:45
Oraia loipon den exoume para na dioksoume tous ksenous kai na lisoume ta problimata mas!!!!Ti kala

Veinsaw
29-09-2006, 03:05
Ή μήπως δεν υπάρχουν Έλληνες που δουλεύουν σε οικοδομές, σε τρύγο, ως οδοκαθαριστές ξέρω εγώ; Ή μήπως αυτοί οι κλάδοι έχουν κενές θέσεις εργασίας και κάνουμε "εισαγωγές" εργατικού δυναμικού;

Εσύ θα μου πεις μάγκα μου. Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να παραπονιέται επί προσωπικού. Αν από την άλλη εσύ έχεις κάποια στατιστική μελέτη περί ποσοστού ανεργίας σε σχετικούς κλάδους, ευχαρίστως να το αναγνωρίσω ως αληθές.

novembrine
29-09-2006, 03:17

άμα το λένε εκεί έτσι θάναι. Πιό αξιόπιστοι είναι οι ανυποψίαστοι κάτοικοι παρά η διαμεσολαβημενη επίσημη ειδηση

candiru gia des ti grafei to indymedia. Ama to exei kai ekei pera paei kai teleiwse, isxuei. Sthn ikaria, enas ntopios pisteuei oti o hlios sunexizei na kaiei apo tis anthrwpines klanies. E gia na to leei o anupopsiastos katoikos kati tha kserei parapanw.
Den amfisvhtw to gegonos alla mou thn dinei to apoluto ths (opws-panta-kataigistikhs-kataggeltikhs-alternative-gnwmhs-sou)

ontopic : kai emeis ksenoi eimaste gia olous tous allous. Alla emeis anhkoume se mia genia pou den ths eleipse tipota. Kai auto giati oi progonoi mas sterhthikan pragmata elpizontas se ena kalytero aurio. Pws mporoume emeis na milame kai na prospathoume na katalavoume pws niwthei enas anthrwpos xiliades xiliometra makria apo th patrida tou xwris tipota. Pou ginetai mpalaki anamesa se Tourkous kai Ellhnes malakes? (eipe o gaidaros ton peteino kefala!) Edw xwris tsigara menoume kai trelainomaste apo thn apalepsia. Einai terastio thema kai sigoura kaneis den exei dikio h adiko. O monos pou thn plhrwnei panta omws einai o lathrometanasths

Candiru
29-09-2006, 07:09

candiru gia des ti grafei to indymedia. Ama to exei kai ekei pera paei kai teleiwse, isxuei. Sthn ikaria, enas ntopios pisteuei oti o hlios sunexizei na kaiei apo tis anthrwpines klanies. E gia na to leei o anupopsiastos katoikos kati tha kserei parapanw.
Den amfisvhtw to gegonos alla mou thn dinei to apoluto ths (opws-panta-kataigistikhs-kataggeltikhs-alternative-gnwmhs-sou)

έχετε απόλυτο δίκιο, την άλλη φορά θα εμπιστευτώ τις "επίσημες" και απόλυτα "έγκυρες" ανακοινώσεις της αστυνομίας

29-09-2006, 08:56
Oraia loipon den exoume para na dioksoume tous ksenous kai na lisoume ta problimata mas!!!!Ti kala
Μια επιστροφή στα χρόνια του δημοτικού θα σου επιτρέψει να μάθεις ανάγνωση. Ξέρεις, Γ+Α=ΓΑ, Τ+Α=ΤΑ, Γ Α Τ Α!

Πού ανέφερα εγώ να διώξουμε τους πάντες; Εγώ απλά είπα πόσο καθυστέρες είναι όσοι προτείνουν άνοιγμα των συνόρων και μαζικές νομιμοποιήσεις(εκτός αν προτείνουν μια ελιτιστική επιλογή των παραγωγικών μεταναστών και να διαολοστέλνουμε τους απλούς εργάτες, χωρίς ειδίκευση κλπ οπότε οκ, πάσο, θα βρείτε νέο θύμα μάλλον τότε), οξύνοντας ήδη μεγάλα προβλήματα.

Όσο για σένα Atheist, εγώ δέχομαι as is το γεγονός ότι η χώρα έχει μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Πολύ μεγάλο. Που προφανώς σημαίνει πως υπάρχει παντού ανεργία. Εκτός αν δεν πιστεύετε στην απλή λογική πως όποιος πεινάει και βόθρους καθαρίζει για να ζήσει. Γιατί αν δεν το κάνει μάλλον δεν πεινάει πολύ, απλά πράγματα.

Ή μήπως είναι ψώνια οι άνεργοι Έλληνες που ζουν με τα 300κάτι ευρώ το μήνα για λίγο, μετά με τίποτα και δε ρίχνουν τα μούτρα τους να πάνε ξέρω εγώ να δουλέψουν στο πορτοκάλι ή να δουλέψουν σε μια οικοδομή; Εκτός αν μεταξύ των επιλογών "ζω αξιοπρεπώς" και "εγώ είμαι φτιαγμένος μόνο για στέλεχος επιχείρησης και στα αρχίδια μου αν ψοφώ από την πείνα" διαλέγουν το δεύτερο, οπότε μπαίνουν στην γενικευμένη ουμανιστική κατηγορία του ER. :)

Candiru
29-09-2006, 09:24
κανένα γκαβλί αλά ΠολΠοτ χρειάζεσαι να νοιώσεις και θα στρώσεις στο πι και φι

29-09-2006, 09:30
Μπράβο μαλάκα. Εσύ πιστεύεις πως με νερό θεραπεύεσαι και πως μια αταξική κοινωνία αναρχίας μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση του επιπέδου ζωής μας.

Λογικό είναι να πιστεύεις πολλές μαλακίες ακόμα. :)

Candiru
29-09-2006, 10:04
Μπράβο μαλάκα. Εσύ πιστεύεις πως με νερό θεραπεύεσαι και πως μια αταξική κοινωνία αναρχίας μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση του επιπέδου ζωής μας.

Λογικό είναι να πιστεύεις πολλές μαλακίες ακόμα. :)

ναι καραγκιοζάκο, αρκει να παραιτηθούν οι προνομιούχοι διαχειριστές από τα υπερβολικά προνόμιά τους και να ανοίξουν οι μεγαλογιατροί τα μάτια τους

29-09-2006, 10:55
Παρακαλείσαι τότε μέγα ουμανιστή καλέ άνθρωπε Καντιρού να ξεθάψεις το αντίστοιχο θρεντ και να στηρίξεις με επιχειρήματα και όχι με σοφιστείες τις ιδέες σου.

Με τον όρο σοφιστείες εννοώ το 90% των ποστς σου. Για μια φορά δείξε πως υπάρχει λίγη λογική σκέψη στο κεφάλι σου.

necropethamenos
29-09-2006, 12:04
re stilasasin, akomi kai an ypothesoume oti exeis dikio s'afta pou les, pou se ena epipedo pistevw oti exeis (sto thema tis anergias),

metaksy tou na afksithei i anergia kai tou na petas anthrwpous sti thalassa kai opoios ftasei stin akti eftase, ntaks, as afksithei i anergia! Tha peis twra "den se aggizei to thema giati eisai volemenos". I alitheia einai oti den nomizw oti i douleia mou ws texnikou H/Y tha kindynepsei apo ton metanasti, omws kai pali, i enallaktiki einai na psofane sti thallasa i na tous kanoun pera-dwthe gia panta oi arxes tis ekastote xwras? Diladi, ksereis, einai ANTHRWPOI kai einai pragmatika TYXAIO to gegonos oti den einai esy kai einai aftoi!

Eks allou, to gegonos oti exoume emeis tin tyxi na exoume gennithei edw kai oxi se mia xwra pou tha mas anagkasei na protimisoume ta SKATA tis metanastefsis apo ta topika skata den mas dinei aftomatws kai tin dynatotita na krinoume kai na apofasizoume an tha epitrepsoume se kapoion akomi na exei prosvasi se afta pou emeis apolamvanoume. Diladi ok, emeis exoume tin TYXI na exoume roufiksei ta apeira lefta tis EE (kovw to pouli mou oti to 90% to fagame tsampa kata ta gnwsta ellinika protypa) kai na zoume se mia katastasi pou DEN mas kanei na theloume na metanastefsoume.

kai vgainoume twra emeis na poume "a megale ksereis, tough luck, gennithikes se lathos meros, agamisou kai koftolaimo sou" wsan na DIMIOURGISAME (egwkaisy) tin katastasi stin opoia zoume, pragma pou o allos den ekane epeidi einai px tempelis i vlakas? PAPARIA, oute tempelis oute vlakas itan, GKANTEMIS itan.

Den einai oti palaipses oli ti zwi sou na ftiakseis kati kai irthe o metanastis na sou to katastrepsei. PAPARIA. TYXEROS isoun, eidika an milame gia tin ellada. Twra ama einai na klaime pou tha mas paroun to glyfeitzouri apo to stoma, pistevw oti to glyfitzouri den mas aksize kan eks arxis.

sto katw katw mas dwsane kathe efkairia apo tin EE na ftiaksoume ta dika mas glyfitzouria alla oloi kseroume ti tin kaname afti tin efkairia 20 xronia twra e?

entit: an ftiaxname ta dika mas glyfitzouria isws kai na PARAKALOUSAME gia metanastes.

29-09-2006, 12:18
Καταρχήν είπα πρώτο πρώτο πως είναι τραγικό να τους πετάνε. Απλά απέλαση. Άμεση. Σε οποιονδήποτε λαθρομετανάστη. Και σε αυτούς που περάσαν.

Και δεν είναι θέμα τύχης. Τύχη θα είχα αν είχα γεννηθεί στο Ντουμπάι ξέρω εγώ, ή αν είχα ορυχεία διαμαντιών στη Ν.Αφρική. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι δα και τόσο τέλεια. Άλλωστε, οι ίδιοι ουμανιστές έχουν δηλώσει ότι θα φύγουν από την Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία, ειδικά σε περίπτωση πολέμου πχ θα γίνουν λαγοί και άλλα τέτοια όμορφα.

Και για να στο πω διαφορετικά, ας πούμε πως ένα PC έχει ένα 300άρι τροφοδοτικό. Και έχει πάνω 1002 πράγματα και δουλεύει οριακά με το τροφοδοτικό. Δεν θα πεις εσύ ως τεχνικός "ε και τι έγινε, του βάζω άλλα 20 usb πράγματα πάνω και στα αρχίδια μου αν μετά δεν ανάβει". Είτε λες παίρνω μεγαλύτερο τροφοδοτικό, είτε βγάζω κι όλας πράγματα που δεν χρειάζονται για να είναι πιο σταθερό. Και επειδή στην Ελλάδα το μεγαλύτερο τροφοδοτικό(ή αλλιώς θέσεις εργασίας) δεν βρίσκονται εύκολα(και μην αρχίσετε πάλι περί βιομηχανίας, αυτή και αν πηγαίνει κατά διαόλου - πόσα εργοστάσια κλείσαν στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια?), αναγκαστικά κάνουμε περικοπές του τι έχουμε πάνω. Και κυρίως δεν προσκαλούμε άλλους να βάλουν ακόμα περισσότερα πράγματα σε ένα ήδη υπερφορτωμένο σύστημα.

Και σε τελική, μαλάκες είναι οι άλλοι; Οι αμερικανοί για παράδειγμα, κάναν "εισαγωγές" μέχρι να στήσουν την βιομηχανική οικονομία τους(γιατί είχαν τις υποδομές κλπ), και τώρα που έχουν κορεσμό ξανά είναι ζόρι να πάρεις μια πράσινη κάρτα εκεί. Ή γενικά κάθε λογική χώρα που καταλαβαίνει πως μεγαλύτερη ανεργία σημαίνει μεγαλύτερη αστάθεια στις κοινωνικές δομές.

Ξαναλέω, ο θεός σας προίκισε και με ένα πράγμα που λέγεται μυαλό, χρησιμοποιήστε το που και που αντί να χρησιμοποιείτε μόνο το συναίσθημα.

katwrimos
29-09-2006, 12:24
Ego sou ksanaleo (os ptyxiouxos oikonomologos pleon) oti i ellada:

A. antexei perissoteri metanasteusi

B. tin symferei oikonomika i perissoteri metanasteusi

Tora profanos eisai ki esy enas candirou, ksereis oikonomika kalytera apo emena, iatriki kalytera apo ton dr butcher klp, opote mporeis na pisteveis oti theleis :D

Alla meta min ti les ston candirou gia ton idio logo...

Candiru
29-09-2006, 12:37
Ξαναλέω, ο θεός σας προίκισε και με ένα πράγμα που λέγεται μυαλό, χρησιμοποιήστε το που και που αντί να χρησιμοποιείτε μόνο το συναίσθημα.

εσύ καλύτερα να μάθεις να χρησιμοποιείς το συναίσθημα γιατί μάλλον δεν ανήκεις στους προικισμένους από τον θεό. :lol:

29-09-2006, 12:58

Tora profanos eisai ki esy enas candirou, ksereis oikonomika kalytera apo emena, iatriki kalytera apo ton dr butcher klp, opote mporeis na pisteveis oti theleis :D

Alla meta min ti les ston candirou gia ton idio logo...
Aγαπητέ οικονομολόγε κατώριμε,

Στο άλλο θρεντ σε είχα ρωτήσει διάφορα που πάντα με υπεκφυγές δε μου έδινες απαντήσεις.

Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη κάνε τον κόπο και απάντα μου.

Εμπεριστατομένα ως πτυχιούχος οικονομολόγος πλέον.

Φχαρστώ.

Και Καντιρού, αυτά εννοώ περί έλλειψης επιχειρηματολογίας. Συνέχισε να μας καταπλήσσεις με τις τσαχπινιές σου. :)

Candiru
29-09-2006, 13:04
καλά, αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι παλιά ήμασταν στη θέση τους, οι καιροί γυρίζουν και μπορεί θα έρθουμε στη θέση τους, τότε να σε δω όταν θα πέσεις σε φιλέσπλαχνους λιμενικούς ώστε να μπουν στον κόπο να σου βγάλουν τις χειροπέδες πριν σε αμολύσουν στη θάλασσα. :twisted:

29-09-2006, 13:09
Καλά, και εσύ μάλλον κόπηκες στην ανάγνωση στο δημοτικό ε;

Ναι, θα παραπονεθώ όταν με πετάξουν στη θάλασσα.

Δεν θα παραπονεθώ όμως όταν με απελάσουν, όταν μου απαγορέψουν να μπω στη χώρα τους, γενικά όταν πάω να κάνω κάτι που πιθανότατα να τους πειράξει και έτσι έχουν κάθε δικαίωμα να μου το απαγορέψουν.

Candiru
29-09-2006, 13:35
Καλά, και εσύ μάλλον κόπηκες στην ανάγνωση στο δημοτικό ε;

Ναι, θα παραπονεθώ όταν με πετάξουν στη θάλασσα.

Δεν θα παραπονεθώ όμως όταν με απελάσουν, όταν μου απαγορέψουν να μπω στη χώρα τους, γενικά όταν πάω να κάνω κάτι που πιθανότατα να τους πειράξει και έτσι έχουν κάθε δικαίωμα να μου το απαγορέψουν.

δεν θα μεταναστεύσεις δηλαδή όταν στην καλύτερη οι συνθήκες διαβίωσης εδώ θα είναι απαγορευτικές και στην χειρότερη θα κινδυνέυει η σωματική σου ακαιρεότητα;

Ή μήπως (όπως φαίνεται να υποννοείς με ότι δεν θα διαμαρτυρηθείς ΜΟΝΟ σε "πολιτισμένη" απέλασή σου) θα ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να επιχειρήσεις μετανάστευση σε μια χώρα συμβάλοντας στην αύξηση της εκεί ανεργίας και της υπονόμευσης της οικονομίας της;

necropethamenos
29-09-2006, 13:40
Καταρχήν είπα πρώτο πρώτο πως είναι τραγικό να τους πετάνε. Απλά απέλαση. Άμεση. Σε οποιονδήποτε λαθρομετανάστη. Και σε αυτούς που περάσαν.

ok akoma kai afto (pou den einai toso viaio) einai antitheto me afto pou sou lew peri tou dithen dikaiwmatos mas na orizoume poios mporei na epwfeleitai apo tin pragmatikotita tis xwras mas kai poios oxi. (as if we had ANYTHING to do with it)

Και δεν είναι θέμα τύχης. Τύχη θα είχα αν είχα γεννηθεί στο Ντουμπάι ξέρω εγώ, ή αν είχα ορυχεία διαμαντιών στη Ν.Αφρική. Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι δα και τόσο τέλεια. Άλλωστε, οι ίδιοι ουμανιστές έχουν δηλώσει ότι θα φύγουν από την Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία, ειδικά σε περίπτωση πολέμου πχ θα γίνουν λαγοί και άλλα τέτοια όμορφα.

i ellada einai mia xwra kouradenia se sxesi me ton dytiko kosmo genikotera, mia xwra pou DEN apoteleitai apo polites pou tous aksizei KAN i kourada tis, sigoura omws einai kalytera na zeis edw para sto 70% tou planiti (opou kindyneveis na pethaneis apo tin peina i ton polemo i kapoia prwtogoni arrwsteia).

episis, otan ginei edw polemos kai gw paw na metanastefsw se kapoia alli xwra (opws kai tha kanw) tha ithela se ekeini ti xwra na mi mou kleisoun tin porta, antithetws na katalavoun oti einai ligotero simantiko na tous xalasw ligo ti soupa para na paw na psofisw gia ton kathe vlaka pou apofasise na me steilei na psofisw.

Και για να στο πω διαφορετικά, ας πούμε πως ένα PC έχει ένα 300άρι τροφοδοτικό. Και έχει πάνω 1002 πράγματα και δουλεύει οριακά με το τροφοδοτικό. Δεν θα πεις εσύ ως τεχνικός "ε και τι έγινε, του βάζω άλλα 20 usb πράγματα πάνω και στα αρχίδια μου αν μετά δεν ανάβει". Είτε λες παίρνω μεγαλύτερο τροφοδοτικό, είτε βγάζω κι όλας πράγματα που δεν χρειάζονται για να είναι πιο σταθερό. Και επειδή στην Ελλάδα το μεγαλύτερο τροφοδοτικό(ή αλλιώς θέσεις εργασίας) δεν βρίσκονται εύκολα(και μην αρχίσετε πάλι περί βιομηχανίας, αυτή και αν πηγαίνει κατά διαόλου - πόσα εργοστάσια κλείσαν στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια?), αναγκαστικά κάνουμε περικοπές του τι έχουμε πάνω. Και κυρίως δεν προσκαλούμε άλλους να βάλουν ακόμα περισσότερα πράγματα σε ένα ήδη υπερφορτωμένο σύστημα.

kat'arxin, tha eprepe na exoume allaksei trofodotiko. Defteron to paradeigma sou einai kapws akyro giati den akolouthei akrivws tis arxes tou paradeigmatos "xwra/theseis ergasias vs metanastes".

gia tin akriveia, sto paradeigma sou den vlepeis tin enallaktiki tou yperfortwmenou systimatos, i opoia einai ANTHRWPOI POU YPOFEROUN POLY PERISSOTERO APO ENAN ELLINA ANERGO.

Και σε τελική, μαλάκες είναι οι άλλοι; Οι αμερικανοί για παράδειγμα, κάναν "εισαγωγές" μέχρι να στήσουν την βιομηχανική οικονομία τους(γιατί είχαν τις υποδομές κλπ), και τώρα που έχουν κορεσμό ξανά είναι ζόρι να πάρεις μια πράσινη κάρτα εκεί. Ή γενικά κάθε λογική χώρα που καταλαβαίνει πως μεγαλύτερη ανεργία σημαίνει μεγαλύτερη αστάθεια στις κοινωνικές δομές.

thes na syzitisoume an einai malakes oi amerikanoi? FYSIKA kai einai. milas gia mia koinwnia me apeiro sysswrevmeno plouto kai apistefta adiki koinwniki diastrwmatwsi. Diladi, ok, pisteveis oti epeidi akolouthoun aftin tin politiki, i koinwniki tous pragmatikotita einai gamati kai panemorfi? I mipws den exoun anergous? I mipws den exoun TRELLI ftwxeia?

nai re, mazi sou, alla den sou fainetai logiko oti APO TA 2 KAKA (tin afksisi tis anergias i ton thanato apo ton polemo i ti ftwxeia kai genikotera tin dystyxia megalwn omadwn anthrwpwn) einai ligotero kako to prwto?

29-09-2006, 14:00
@Καντιρού: Δε λέω κάτι δύσκολο. Πάω εγώ να μπω, ενώ είναι ενάντια στο συμφέρον της χώρας εκείνης. Αν είμαι σε τραγική κατάσταση εννοείται πως θα το κάνω, αλλά δε θα τους ζητάω τα ρέστα όταν με απελάσουν μετά. Ξέρω εκ των προτέρων τι πάω να κάνω, δέχομαι και τις συνέπειες.

@νεκρο: Μα δε μιλάμε για 5 ή 10 άτομα.

Μιλάμε για άπειρη εισροή ατόμων, μέχρι να εξισωθεί η εδώ κατάσταση με την εκεί κατάσταση.

Γιατί ποιος θα βάλει όρια αν ανοίξουν σύνορα και δεχόμαστε μετανάστες αβέρτα;

Επίσης το παράδειγμα μια χαρά αποδεκτό είναι. Το "θα έπρεπε να αλλάξουμε τροφοδοτικό" με το "έχουμε όμως τροφοδοτικό μεγαλύτερο;" είναι η διαφορά. Σε μια ουτοπία, οκ, θα ίσχυε, στον πραγματικό κόσμο όχι.

Όσο για το ποιος υποφέρει και ποιος όχι, να στο πω διαφορετικά. Κάποια περιφερειακά έχουν by default μεγαλύτερο priority(οι Έλληνες μήπως?) άρα δικαιούνται by default κάποιους πόρους του συστήματος. Άρα ναι, ο Έλληνας ο άνεργος έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από τον μετανάστη από το ΧΥΖστάν. Αν είχε το σύστημα ελεύθερους πόρους, ας δεχόταν μετανάστες. Αν δεν έχει, με το να δέχεται κάνει χειρότερη την εσωτερική κατάσταση. Έτσι οι Έλληνες θα καταλήξουν μετανάστες κάπου αλλού, αφού εδώ δεν θα υπάρχει δουλειά, μετά θα υπάρξουν κι άλλοι μετανάστες από εκεί που θα πάνε οι Έλληνες κοκ.

Αν τώρα διαφωνείς στα by default περισσότερα δικαιώματα του Έλληνα στην Ελλάδα από έναν λαθρομετανάστη(κι όχι μόνο για Έλληνα σε Ελλάδα, και Άγγλου σε Αγγλία κλπ) ή αν βρεις μαγικό τρόπο να αναπτυχθεί ξαφνικά αυτή η χώρα ώστε να παρέχει θέσεις εργασίας παντού έχοντας μια σταθερή οικονομία, τότε πάσο. Κατέβα στις βουλευτικές και θα σου κάνω εγώ την καμπάνια σου.

necropethamenos
29-09-2006, 16:28
Αν τώρα διαφωνείς στα by default περισσότερα δικαιώματα του Έλληνα στην Ελλάδα από έναν λαθρομετανάστη

afto akrivws symvainei vasika. den pistevw katholou sta perissotera dikaiwmata tou ellina stin ellada kai gia afto den mporw na antilifthw ta legomena sou.

gia poion logo exw px egw proteraiotita stin ekmetallefsi twn porwn tou systimatos? Milas, ousiastika, gia ena Birthright, kai oxi se oikogeneiako epipedo. Den mporw na to dextw etsi.

HAVOC
29-09-2006, 19:02
Kατσε ρε νεκρο, στη χωρα σου εχει τον ιδιο λογο με σενα ενας ξενος?
Φυσικα και ειναι birth right. Γεννηθηκες καπου και αυτοματως εχεις καποια δικαιωματα και καποιες υποχρεωσεις. Τις κληρονομησες απο τους γονεις σου, αυτοι απο τους δικους τους, κ.ο.κ.
Συμφωνω μαζι σου, ειναι καθαρη τυχη που γεννηθηκες εδω και οχι στην Αιθιοπια, στην εποχη αυτη και οχι στην Τουρκοκρατια, και στη θεση που ειναι τωρα καποιος που πειναει/διωκεται/βασανιζεται μπορει ο οποιοσδηποτε να βρεθει, και φυσικα συμφωνουμε στο να φερθουμε με την ευαισθησια που θα θελαμε αντιστοιχως να μας φερθουν κι εμας αν βρισκομασταν σε αναγκη.
Αλλα να τηρηθουν ισορροπιες και ελεγχοι.
Κι εσυ θα ηθελες βοηθεια στον ενδεχομενο πονο σου, αλλα θα ειχες και γνωση, οτι προτεραιοτητα θα εχει πρωτα το παιδι αυτουνου που του ζητας βοηθεια και μετα εσυ. Αντιστοιχως, πρωτα ειναι η δικη σου οικογενεια, και αν περισσευει απο αυτη θα δωσεις και σε μια αλλη.
Αν εισαι στα ακρα, και πρεπει αναγκαστικα να επιλεξεις, θα πεις επειδη κατα τυχη γεννηθηκα εδω, ας φαει ο χ, και ας πεινασει ο πατερας μου?
Δε σου λεω σε καμια περιπτωση πως εγκρινω την τακτικη πεσε και κολυμπα, απο την οποια ξεκινησε το τοπικ.
Αλλα να υπαρχει ελεγχος στο ποιος μπανει στη χωρα, και κατω απο ποιους ορους μπορει/συμφερει να μεινει η οχι.

Candiru
29-09-2006, 19:35
πάντα υπάρχει ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής, όμως η αναλογία με την οικογένεια δεν στέκει, μια και "εμείς" ως έθνος είμαστε δεμένοι με τεχνητούς δεσμούς και δεν είναι δυνατόν να ανέχομαι εγώ την αχαλίνωτη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ουσιαστικά προκαλεί την μαζική ανεργία και να νοιώθω αδελφός με τα αφεντικά και να λέω στον κατατρεγμένο φύγε, πάνε όπου θες, όχι εδώ γιατί θα μου παρεις τα μισά ψίχουλα που με ταϊζει το αφεντικό και ενδεχομένως να μου τα πάρεις όλα μια και στην κατάσταση που είσαι αρκείσαι με τα μισά ψίχουλα από όσο εγώ.

και φυσικά δεν υφίσταται τέτοια κατάσταση, μια και πληροφορικάριοι της πολυθρόνας και των ανατομικών πληκτρολογίων φοβούνται για τη δουλειά που θα χάσουν και την ανεργία που δήθεν θα προκαλέσουν οι μετανάστες, λες και τέτοια δουλειά θα πιάσουν την επομένη της νομιμοποίησής τους, όμως η σύγχρονη μιζέρια που μας δέρνει μας κάνει να χτυπάμε το σαμάρι επειδή διστάζουμε να χτυπήσουμε το γαϊδούρι.

29-09-2006, 19:44
Καντιρού, εσύ να νοιάζεσαι για τον κατατρεγμένο μετανάστη, εγώ νοιάζομαι για τον κατατρεγμένο συμπολίτη μου. Για αυτόν που μεγάλωσα πχ μαζί του, που πήγα μαζί του σχολείο, που παίζαμε μαζί σα μικρά παιδιά. Για αυτόν που δε σπούδασε και που ψάχνεται να βρει μια δουλειά σε οικοδομή για να ζήσει. Ουμανιστή μου εσύ.

Και η αναλογία στέκει. Να στο πω διαφορετικά. Ας πούμε πως έχεις 10 παιδιά θεωρητικά(αν έλεγα πρακτικά θα παραήμουν σαδιστής), και έχεις 9 πιάτα φαϊ για τα παιδιά σου. Και έρχεται στην πόρτα σου ένας μετανάστης.

Θα στερήσεις σε ένα ακόμα από τα παιδιά σου ένα πιάτο φαϊ για να τον ταϊσεις; Θα κάνεις μήπως μικρότερες μερίδες(που δεν είναι αρκετές όμως για να χορτάσουν) ώστε να το μοιράσεις παντού, μην αφήνοντας κανέναν ικανοποιημένο έτσι αφού ακόμα όλοι θα πεινάνε; Ή μήπως με κάποιο μαγικό τρόπο θα το παίξεις χριστός, θα βρέξει μάννα εξ ουρανού και θα κάνεις το κολπάκι που έμαθες στην Καννά, φτιάχνοντας κρασί από νερό;

Veinsaw
29-09-2006, 19:52
όταν βλέπω συγκρούσεις απτών στατιστικών στοιχείων καυλώνω.

FIXXXER
29-09-2006, 19:54
Στιλ Ασασιν, οχι, η καλυτερη λυση ειναι να τον παρεις μεσα στο σπιτι σου, να τον πας στο μπανιο δεμενο, να τον βαλεις στην μπανιερα, να ανοιξεις τη βρυση αφου θα του εχεις δεσει πετρες 100 κιλων στα ποδια και να του πεις οτι εχει 2 λεπτα να λυθει.

29-09-2006, 19:54
Prove our common logic wrong και δώσε μας στατιστικά στοιχεία εσύ.

Εγώ πάω να διαβάσω για Laplace, DFT και Z.

FIXXXER
29-09-2006, 19:56
Μπορει καποιος να παραθεσει επιχειρηματα για τους λογους για τους οποιους καποιος που εχει γεννηθει στην Ελλαδα εχει προτεραιοτητα στα δικαωματα της ζωης απεναντι σε καποιον που δεν εχει γεννηθει?

katwrimos
29-09-2006, 20:49
Φυσικα και ειναι birth right. Γεννηθηκες καπου και αυτοματως εχεις καποια δικαιωματα και καποιες υποχρεωσεις. Τις κληρονομησες απο τους γονεις σου, αυτοι απο τους δικους τους, κ.ο.κ.

What? Apo pou ki os pou exo ypoxreoseis pou den exo analavei? Prosopika pistevo ta eksis:

A. Kaneis den exei kamia ypoxreosi pou ton varainei san propatoriko amartima. PX OXI, den eimai ypoxreomenos na pao strato, na psifizo i na kano otidipote den exo o idios analavei tin ypoxreosi na kano. I moni "ypoxreosi" pou exo einai na min katapato ta dikaiomata ton allon, ola ta alla einai malakies. Akou kei klironomises ypoxreoseis apo tous dikous sou.

B. Safos kai einai kako na yparxei anergia. Giati omos na prepei na einai anergos o ksenos kai oxi o ellinas? Me poia logiki? Epidi einai ellinas? Starxidia mou. Ti douleia tin pairnei o pio paragogikos. Safos prepei na yparxoun kapioi fragmoi stin eisroi metanaston me vasi tis antoxes tis oikonomias, alla oi apelaseis einai aparadektes. Me poia logiki apofasizei kapoios oti o ksenos prepei na fygei apo ti xora gia na parei ti thesi tou enas ligoteros paragogikos ellinas? Me ti logiki oti oi ksenoi einai katoteroi? Me ti logiki oti oi ksenoi einai pio asximoi? Me ti logiki oti oi ksenoi exoun ligotero katharo aima kai i makroxronia paramoni tous tha molynei tin elliniki ratsa? Ilikrina den katalavaino.

PS. Steel assasin sto topic sou apantisa se oses sovares oikonomikes apories eixes. Tora gia malakies den mpaino ston kopo na sou apantiso. An thes tha mpo ston kopo na sou eksigiso giati einai malakies, min perimeneis omos na sizitiso sxetika.

29-09-2006, 21:03
Α! Έτσι εξηγείται! Υπάρχουν μόνο δικαιώματα, όχι υποχρεώσεις.

Καταλαβαίνεις πόσο μαλακία ακούγεται αυτό ε;

Και για να σου απαντήσω, όπως το κράτος περιμένει από εμένα ή εσένα να πας υποχρεωτικά στρατό πχ, έτσι προσφέρει και κάποια δικαιώματα. Όλα είναι δίνεις και παίρνεις. Για ποιο λόγο αν δεν είχα κάτι να κερδίσω πχ να υπερασπιζόμουν την χώρα σε περίπτωση πολέμου; Το κάνω, και ξέρω πως όταν τελειώσει ο πόλεμος έχοντας κερδίσει, θα έχω κάποια δικαιώματα εγώ που πολέμησα για την χώρα από έναν που θα έρθει 10 χρόνια μετά και απλά θα απαιτεί, χωρίς να έχει προσφέρει κάτι.

Α και στο άλλο τόπικ είπες πως συμφωνώ μαζί σου. Αυτό τα λέει όλα. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και οι απόψεις σου ταυτίζονται με τις δικές μου.

stam and the witches
30-09-2006, 01:06
Για ποιο λόγο αν δεν είχα κάτι να κερδίσω πχ να υπερασπιζόμουν την χώρα σε περίπτωση πολέμου;

:shock:

Συμφωνω μαζι σου, ειναι καθαρη τυχη που γεννηθηκες εδω και οχι στην Αιθιοπια, στην εποχη αυτη και οχι στην Τουρκοκρατια, και στη θεση που ειναι τωρα καποιος που πειναει/διωκεται/βασανιζεται μπορει ο οποιοσδηποτε να βρεθει, και φυσικα συμφωνουμε στο να φερθουμε με την ευαισθησια που θα θελαμε αντιστοιχως να μας φερθουν κι εμας αν βρισκομασταν σε αναγκη.

8)

necropethamenos
30-09-2006, 02:21

fysika.

?!

apo pou akrivws aporreei afto? Gennithika kapou kai den eixa epilogi oute protimisi. Edw ETYXE kai gennithika. S'afto edw to meros dinoun ta tade dikaiwmata kai tis tade ypoxrewseis. S'ekeino pou gennithike o metanastis oxi.

Poios apo tous 2 mas dialekse otidipote? Kaneis. Giati egw exw perissotera dikaiwmata? Sorry alla to oti apla den imoun gkantemis den einai eparkws kali apantisi.

ma an pisteveis afto tote de ginetai na pisteveis kai to proigoumeno pou eipes!!! Diladi, thewreis dikaio o tyxeros na zisei me tin tyxi tou kai o gkantemis na eksartatai apo tin eleimosyni tou tyxerou?

tha elegxei diladi enas typos pou den exei kanenan logo na exei perissotera dikaiwmata kapoion allon pou den exei kanenan logo na exei ligotera, kai olo afto sou fainetai logiko!!

Κι εσυ θα ηθελες βοηθεια στον ενδεχομενο πονο σου, αλλα θα ειχες και γνωση, οτι προτεραιοτητα θα εχει πρωτα το παιδι αυτουνου που του ζητας βοηθεια και μετα εσυ. Αντιστοιχως, πρωτα ειναι η δικη σου οικογενεια, και αν περισσευει απο αυτη θα δωσεις και σε μια αλλη.
Αν εισαι στα ακρα, και πρεπει αναγκαστικα να επιλεξεις, θα πεις επειδη κατα τυχη γεννηθηκα εδω, ας φαει ο χ, και ας πεινασει ο πατερας μου?

entaksei, twra to na paromoiazeis ena kratos kai tous polites tou me mia oikogeneia einai o pleon akrodeksios tropos na vlepeis tin koinwnia.

genikotera oi ethnikistikes antilipseis areskontai se tetoiou eidous optikes apenanti stous apotelountes to ethnos giati apallassontai apo to varos tou na dikaiologisoun GIA POION LOGO prepei oi polites enos kratous na aisthanontai "aderfia", wste na aisthanontai kai tin patrida ws mama.
Syggnwmmi alla aftos o symvolismos den mou kanei katholou kai den exeis kanena pragmatiko epixeirima na kaneis tin analogia ethnous-oikogeneias, ektos kai an gnwrizeis kathe ellina proswpika kai exeis koina viwmata analoga me afta pou exeis me tous syggeneis sou.

sorry alla paparia. O monos desmos metaksy emou kai opoioudipote ellina den exei kapoiou eidous diaproswpiki sxesi mazi mou einai oti kapoios kapote apofasise oti anikoume sto idio ethnos. Mia texniti mpourda diladi, isws gia sas simainei polla, gia mena tipota idiaitero.

Δε σου λεω σε καμια περιπτωση πως εγκρινω την τακτικη πεσε και κολυμπα, απο την οποια ξεκινησε το τοπικ.
Αλλα να υπαρχει ελεγχος στο ποιος μπανει στη χωρα, και κατω απο ποιους ορους μπορει/συμφερει να μεινει η οχι.

E, egw pistevw oti den mas peftei logos. Oute pio eksypnoi oute pio douleftarades eimaste, oute tipota pou me tin aksia mas egw kai sy kerdisame mas efere stin thesi na zoume se aftin tin xwra se afti ti xronologia. Ws ek toutou, den vlepw pws akrivws emeis dikaioumaste na eimaste oi krites tou ti tha apoginoun aftoi pou den itan eksisou tyxeroi.

HAVOC
30-09-2006, 02:32

fysika.

.

Θα σταθω σε αυτο το σημειο, και θα σου διευκρινησω το εξης.
Δεν εχω αντιρρηση να αποκτησει τα ιδια δικαιωματα και τις ιδιες υποχρεωσεις με μενα στη χωρα μου.
Απο τη στιγμη ομως, που αυτο δεν θα βλαψει εμενα.
Γιατι ειναι τυχη το οτι γεννηθηκα εδω, αλλα απο καποιο σημειο και μετα, ορισμενα πραγματα που κατα τυχη απολαμβανω, δουλεψαν για να τα απολαμβανω οι γονεις μου, οι γονεις των γονιων μου, και καλουμαι να κανω το ιδιο κι εγω. Υπαρχει δηλαδη ενα προηγουμενο δεσμων, που εσενα μπορει να ειναι στα αρχιδια σου, αλλα εγω θα δεχτω ενα "ξενο" στοιχειο, με την προυποθεση οτι μπορει να βελτιωσει την υπαρχουσα κατασταση.
Και για να εξηγουμεθα...Τον εργατικο/ηρεμο/τιμιο ανθρωπακο[και δεν το λεω υποτιμητικα], που θα δουλεψει και καποιες αρχες που καλως μοιραζομαστε ως Ελληνες [και γαμα την καταγωγη,μιλαμε για αυτο το συστημα που οριζουμε γενικοτερα ως Ελλαδα αυτη τη στιγμη]θα τις ενστερνιστει και πιθανον να προσθεσει και κατι καλο δικο του, ναι θα τον δεχτω, εφοσον υπαρχει η υποδομη για να μου προσφερει και να του προσφερω εξισου.
Το μπουλουκι εξαθλιωμενων αγριεμενων ανθρωπων και κακοποιων μαφιοζων που δεν μπορει η χωρα μου να βοηθησει να βγει απο τη σαπιλα, δεν το θελω. Δεν θα το πνιξω χαρωπα, αλλα θα προτιμησω να παει σε καποιο μερος με μεγαλυτερη δυναμη απο τη δικη μας πορδιτσα. Κατανοητο?

Raven Lord
30-09-2006, 03:56
η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να ξαναμαναδιαβάσω τη συζήτηση για τη μετανάστευση. πραγματικά κούραση. μόνο σε ένα σημείο θέλω να σταθώ που μου φαίνεται πολύ αστείο. υπάρχουν ακόμη "μορφωμένοι" άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ανεργία οφείλεται στους (λαθρο)μετανάστες (διαλέξτε με ή χωρίς την παρένθεση).

σκεφτείτε, όμως, ποιον βολεύει η ύπαρξη της ανεργίας και ποιον θα βόλευε η εξάλειψή της και θα βρείτε τον ένοχο. :wink:

30-09-2006, 08:07
Όχι, δεν οφείλεται η ανεργία στους λαθρομετανάστες. Κανείς δεν το είπε αυτό.

Υπάρχουν από την άλλη καθυστερημένοι που επιμένουν πως μια μαζική εισροή λαθρομεταναστών ΔΕΝ θα κάνει την υπάρχουσα κατάσταση χειρότερη. Ίσα ίσα επιμένουν, θα βελτιωθεί η κατάσταση! :shock:

ER, γαμάς. Με πτυχία μάλιστα. :thumbsup:

Candiru
30-09-2006, 08:56
Το μπουλουκι εξαθλιωμενων αγριεμενων ανθρωπων και κακοποιων μαφιοζων που δεν μπορει η χωρα μου να βοηθησει να βγει απο τη σαπιλα, δεν το θελω. Δεν θα το πνιξω χαρωπα, αλλα θα προτιμησω να παει σε καποιο μερος με μεγαλυτερη δυναμη απο τη δικη μας πορδιτσα. Κατανοητο?

ΕΛΕΟΣ!

όλοι οι μετανάστες είναι μπουλούκι αγριεμενων (μήπως και κανιβάλων) κακακοποιοί μαφιόζοι;

δεν είναι μπουλούκια αγριεμένων οι "δικοί μας", τα "αδέλφια μας" χούλιγκανς ή μπαχαλάκηδες, δεν είναι μαφιόζοι οι ηγέτες μας και ο περίγυρός τους (μπάτσοι, δικαστές, κλπ) και είναι οι κακόμοροι

necropethamenos
30-09-2006, 10:19
Γιατι ειναι τυχη το οτι γεννηθηκα εδω, αλλα απο καποιο σημειο και μετα, ορισμενα πραγματα που κατα τυχη απολαμβανω, δουλεψαν για να τα απολαμβανω οι γονεις μου, οι γονεις των γονιων μου, και καλουμαι να κανω το ιδιο κι εγω.

a) den katalavainw giati thewreis oti ESY kaleisai na apolafseis (doulevontas estw) tin parousa katastasi kai oxi kapoios allos. To gegonos oti gia tin parousa katastasi apilafsan (doulevontas) oi goneis sou den simainei oti mono esy mporeis na synexiseis na tin apolamvaneis, oute oti mporeis esy na krineis POIOS tha tin apolafsei (doulevontas).

Kai o metanastis na doulepsei gia'ftin kaleitai, kai esy. Kaneis de mporei na eggyithei oti o metanastis tha to kanei, oute oti esy tha to kaneis. In fact, an eisai ellinas einai para poly pithano na gineis apla enas apatewnakos kai na min to kaneis. Gia poio logo esy exeis aftin tin efxereia kai o metanastis oxi?

b) kaneis to lathos pali na pisteveis pws zeis se mia koinwnia pou oloi eimaste syggeneis kai oloi eks aimatos demenoi. Gia'fto kai thewreis oti gia tin katastasi pou simera zeis ypefthynoi itan oi goneis sou (me tous opoious symvolizeis kapoies palioteres genies genikotera, afou milame gia mia xwra kai oxi gia to spiti sou). Den isxyei afto. I politiki mias xwras den mporei na einai i politiki enos noikokyriou.

c) to na dexesai ENA klironomiko dikaiwma se ethniko epipedo simainei oti mporeis na dexteis kai ta ypoloipa. Ara loipon oi evraioi kala ekanan kai egkatastathikan stin pro xilietiwn patrida tous (me ta gnwsta apotelesmata), emeis kala tha kanoume na pame na paroume tin poli, oi italoi kala tha kanoun na erthoun na paroun ta valkania kai ti mikra asia (a, kai tin poli mazi me afta, xoxo) kai paei legontas.

na me sygxwrate pou den to vlepw etsi to prama

Υπαρχει δηλαδη ενα προηγουμενο δεσμων, που εσενα μπορει να ειναι στα αρχιδια σου,

sou eksigw omws GIATI einai st'arxidia mou.

αλλα εγω θα δεχτω ενα "ξενο" στοιχειο, με την προυποθεση οτι μπορει να βελτιωσει την υπαρχουσα κατασταση.
Και για να εξηγουμεθα...Τον εργατικο/ηρεμο/τιμιο ανθρωπακο[και δεν το λεω υποτιμητικα], που θα δουλεψει και καποιες αρχες που καλως μοιραζομαστε ως Ελληνες [και γαμα την καταγωγη,μιλαμε για αυτο το συστημα που οριζουμε γενικοτερα ως Ελλαδα αυτη τη στιγμη]θα τις ενστερνιστει και πιθανον να προσθεσει και κατι καλο δικο του, ναι θα τον δεχτω, εφοσον υπαρχει η υποδομη για να μου προσφερει και να του προσφερω εξισου.

e afta pou eipa pio panw isxyoun kai gia afto

katholou. oute exeis logo na les oti tha einai mafiozoi, oute exeis tropo na krineis anthrwpous pou exoun zisei se mia xwra pou tous diwxnei mazika. Ksereis, de fevgei kaneis apo to spiti tou rakendytos epeidi tou fanike endiaferousa i prooptiki. VASIKA fevgei epeidi den exei alli epilogi. Pws to lene.

fysika kai i xwra sou mporei na voithisei. akoma kai o pakistanos pou sou katharizei ta tzamia sto fanari VOITHIETAI (haha alli mia thesi ergasias xameni na ypothesw?). giati to nomismataki sou exei SOVARI aksia otan tha to steilei stin oikogeneia tou. kai aftos PROTIMAEI na katharizei ta tzamia sou apo to na einai sto pakistan, giati les na ginetai afto?

Epeidi einai mafiozos, i epeidi einai PAMFXTWXOS kai den exei tropo na zisei ta paida tou?

a, kai oson afora ton elegxo: me ti kritiria akrivws tha ton kaneis? perimeneis na sou pei aftos pou tha pernaei apo ton elegxo "geia sas, harim katampoulek, mafiozos"? PAPARIA. tha afiseis apeksw ton ftwxo kai ton aneidikefto epeidi aftos einai pou fovasai oti tha anagkastei na klepsei.

nai nai, na to kanoume, kali idea. :?

30-09-2006, 10:47
Οι παππούδες των Πακιστανών πολέμησαν στην Ήπειρο το 40 για να μην μπουν οι Ιταλοί και τα τσιράκια τους οι Αλβανοί και πέσει η Ελλάδα στο φασισμό του Μουσολίνι; Ή οι δικοί μας παππούδες;

Για την παρούσα κατάσταση της χώρας, υπεύθυνοι είναι οι δικοί μας πρόγονοι, όχι του κάθε αλλοδαπού. Αν και αυτό δεν το καταλαβαίνεις, τότε οκ.

Αλλά φυσικά, ότι δικαιώματα έχω εγώ τα ίδια πρέπει να έχει και ένας μετανάστης ε;

Και ξαναλέω, αφού απολαμβάνουμε τα δικαιώματα αυτά δεχόμαστε τις υποχρεώσεις προς το κράτος που μας τα προσφέρει. Αλλιώς όλοι θα γινόμασταν λαγοί όταν παραστεί ανάγκη(βλ. πόλεμος), όπως λαγός θα γίνει ΚΑΘΕ μετανάστης εδώ αφού δε χάνει δα και τίποτα.

Όσο αφορά το έξυπνο χιούμορ σου περί θέσης εργασίας και φαναριών, όχι. Δεν τρώει θέση εργασίας. Συμβάλει στην παραοικονομία όμως. Αλλά ξέχασα, ούτε αυτά είναι σοβαρά για σένα. Και για άλλη μια φορά, δεν είναι αιτία του κακού αυτοί, είναι όμως ένας παράγοντας.

Και σε τελική, αφού δε δέχεσαι τον έλεγχο εσύ, προφανώς προτείνεις να είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε αν κατάλαβα καλά. Έχεις σκεφτεί πόσο σκατά θα γίνουν όλα σε λίγο χρονικό διάστημα αν τα πράγματα δούλευαν έτσι;

Candiru
30-09-2006, 11:14
Οι παππούδες των Πακιστανών πολέμησαν στην Ήπειρο το 40 για να μην μπουν οι Ιταλοί και τα τσιράκια τους οι Αλβανοί και πέσει η Ελλάδα στο φασισμό του Μουσολίνι; Ή οι δικοί μας παππούδες;

Για την παρούσα κατάσταση της χώρας, υπεύθυνοι είναι οι δικοί μας πρόγονοι, όχι του κάθε αλλοδαπού. Αν και αυτό δεν το καταλαβαίνεις, τότε οκ.

αν κάποιοι έλληνες αντιστάθηκαν, άλλοι τόσοι ή δεν πολέμησαν ή συνεργάστηκαν με τον εχθρό. Αντιθέτως, πολλοί αλβανοί, βούλγαροι, κλπ πολέμησαν σθεναρά τον ίδιο κατακτητή συμβάλλοντας στην παγκόσμια διαμόρφωση της κατάστασης που είναι υπέυθυνη για την σημερινή δική μας. Τι παίζει λοιπόν εδώ μου λες;

Deggial
30-09-2006, 11:38

Επιγραμματικώς αυτά + το γεγονός πως η μετανάστευση είναι ένα φαινόμενο το οποίο δε γλυτώνεις όσο "κλειστά" και αν είναι τα σύνορα σου.

Βαριέμαι να συζητώ ξανά τα ίδια θέματα με τα ίδια άτομα. Δε πρόκειται να αναφερθεί τίποτε καινούργιο, πόσο μάλλον να αλλάξει η άποψη κάποιου.

30-09-2006, 11:51
Όταν λέτε αντέχει παραπάνω μετανάστευση αντέχει παραπάνω ανεργία εννοείτε;

Και επίσης πως θα βελτιωθεί η κατάσταση; Δεν είμαστε η Αμερική όταν αναπτυσσόταν, αφού δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να δούμε ανάπτυξη βιομηχανίας στην Ελλάδα ποτέ.

Και ναι δεν γλιτώνεις, μπορείς όμως να έχεις μικρότερες επιπτώσεις, κυρίως σε σχέση με τα ανοιγμένα σύνορα που κάποιοι προτίνουν.

Επίσης, επειδή δεν καταλαβαίνω καλά, τι το παραπάνω έχει η Ελλάδα από οποιαδήποτε άλλη αναπτυγμένη χώρα(Σουηδία πχ που ξέρει ο κατώριμος) που να την συμφέρει η μετανάστευση;

Α ναι, και κατώριμε, σε εκείνο το άλλο θρεντ ακόμα περιμένω απαντήσεις ε;

Δώσε μας τα φώτα σου πτυχιούχε οικονομολόγε.

Candiru
30-09-2006, 12:06
Βαριέμαι να συζητώ ξανά τα ίδια θέματα με τα ίδια άτομα. Δε πρόκειται να αναφερθεί τίποτε καινούργιο, πόσο μάλλον να αλλάξει η άποψη κάποιου.

να ένα θέμα, όπως και τα ναρκωτικά, τα ελληνοτουρκικά, κλπ που έχουν ανοιχτεί 124512354 διαφορετικά τόπικ χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς. Οταν όμως εγώ ανοίξω για 2354 φορά ένα φλέγον θέμα με νέα στοιχεία σηκώνεται ERπανάσταση

Deggial
30-09-2006, 13:26
να ένα θέμα, όπως και τα ναρκωτικά, τα ελληνοτουρκικά, κλπ που έχουν ανοιχτεί 124512354 διαφορετικά τόπικ χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς. Οταν όμως εγώ ανοίξω για 2354 φορά ένα φλέγον θέμα με νέα στοιχεία σηκώνεται ERπανάσταση

Είναι απίστευτο πως δεν έχεις καταλάβει τόσον καιρό τον λόγο της γκρίνιας για τα δικά σου τόπικς...

carheart
30-09-2006, 13:31
πάλιωσε, αλλά δική μου.

Candiru
30-09-2006, 13:47

Είναι απίστευτο πως δεν έχεις καταλάβει τόσον καιρό τον λόγο της γκρίνιας για τα δικά σου τόπικς...

είναι αντινεοφιλελεύθερα, δεν είναι από αυτά που προβάλουν τα μεήνστρημ μέσα, προκαλούν σε εναλλακτικό τρόπο σκέψης, δείχνουν πλευρές που πολλοί δεν θα ήθελαν να δουν....

Solo Carriera
30-09-2006, 13:52
λοιπόν, μεγάλο μέρος των μεταναστών όντως ρέπει προς το έγκλημα, όχι επειδή η ψυχούλα τους είναι μαύρη και άραχνη, όπως θα λέγε ως σωστός τρόμπας ο καντιρού, αλλά επειδή οι αντικειμενικές κοινωνικές συνθήκες τους αναγκάζουν να το κάνουν. οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τις συνθήκες αυτές.

επίσης, απ' τη στιγμή που καταλαβαίνεις πως το ότι εσύ γεννήθηκες στην ελλάδα και όχι κάπου αλλού ενώ ο τάδε μετανάστης στη δείνα μπανανία και όχι στην ελλάδα είναι καθαρά θέμα τύχης τότε το επόμενο λογικό βήμα είναι να καταλάβεις ότι εκείνος και εσύ θα πρέπει να απολαμβάνετε τα ίδια δικαιώματα παντού και πάντα. αλλιώς είσαι κρετίνος ολκής. εκτός αν θεωρείτε μεγάλο επίτευγμα εκ μέρους σας το ότι καταφέρατε να γεννηθείτε σε αυτό το γεωγραφικό μήκος και πλάτος, αρκετό για να δικαιολογεί ιδιαίτερη μεταχείρηση.

τέλος, τα σπάω με τον κάθε μαλακά ελληναρά που αντί να ανοίξει τα μάτια του να δει τι άτομα και ιδέες υποστηρίζει αναφέρεται στους μετανάστες ως τον νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο.

σας γαμούμε την παναγία και είναι ζεστά και όμορφα.

Candiru
30-09-2006, 15:26
[quote="Solo Carriera"]λοιπόν, μεγάλο μέρος των μεταναστών όντως ρέπει προς το έγκλημα, όχι επειδή η ψυχούλα τους είναι μαύρη και άραχνη, όπως θα λέγε ως σωστός τρόμπας ο καντιρού, /quote]

αν το υπόλοιπο ποστ σου δεν ήταν κορυφαίο, θα ελεγα ότι πήρες ληγμένα.

O)))zma
30-09-2006, 16:08
:thumbsup: as kleisei edo

phthoggon
30-09-2006, 16:49
επίσης, απ' τη στιγμή που καταλαβαίνεις πως το ότι εσύ γεννήθηκες στην ελλάδα και όχι κάπου αλλού ενώ ο τάδε μετανάστης στη δείνα μπανανία και όχι στην ελλάδα είναι καθαρά θέμα τύχης τότε το επόμενο λογικό βήμα είναι να καταλάβεις ότι εκείνος και εσύ θα πρέπει να απολαμβάνετε τα ίδια δικαιώματα παντού και πάντα. αλλιώς είσαι κρετίνος ολκής.

a) den katalavainw giati thewreis oti ESY kaleisai na apolafseis (doulevontas estw) tin parousa katastasi kai oxi kapoios allos. To gegonos oti gia tin parousa katastasi apilafsan (doulevontas) oi goneis sou den simainei oti mono esy mporeis na synexiseis na tin apolamvaneis, oute oti mporeis esy na krineis POIOS tha tin apolafsei (doulevontas).

Οκ, reality check. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δεν ήμαστε ψυχές οι οποίες περιπλανώνται στο άπειρο και ξαφνικά μπαίνουμε στο σώμα ενός μωρού σε ένα τυχαίο μέρος στη γη. Είμαστε το γενετικό αποτέλεσμα της ένωσης των γονιών μας. Δεν είναι δικαίωμα δικό μας η απήλαυση των κεκτημένων των γονιών μας αλλά well, δικό τους, όπως και η απόφαση με αυτή τη λογική για το σε ποιον θα το κληροδοτήσουν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σταματήστε να είστε καθυστέρες και πείτε τουλάχιστον ότι διαφωνείτε με το Jus sanguinis ολικά και όχι χαζομαρίτσες του στυλ "η πολιτική της χώρας δεν μπορεί να είναι πολιτική ενός νοικοκυριού" κτλ.

Solo Carriera
30-09-2006, 16:52
οι οποίοι γονείς μας σαφώς υπήρξαν αξιότεροι από το Χ ζευγάρι στην καμπότζη, και ο γονείς των γονιών μας επίσης κατα πολύ αξιότεροι των γονιών του παραπάνω Χ ζευγαριού. γενικά ρε παιδί μου, επικρατεί μια κάποια οικουμενική αξιοκρατία.

άσε μας ρε νταλάρα.

phthoggon
30-09-2006, 16:57
Ποιος μίλησε ρε για αξιοκρατία. Μάθε να διαβάζεις. Είπαμε. Jus Sanguinis. Οκ? Τώρα αυτό ή το δέχεσαι σα δικαίωμα 'η το γράφεις στα ρχίδια σου. Suit yourself.

Solo Carriera
30-09-2006, 16:58
μισό να κοιτάξω τι σημαίνει ζους σανγκουίνις στο wikipedia!!

Atheist
30-09-2006, 18:19
Χυμός αίματος?

House Of Low Culture
30-09-2006, 19:58
ματωμένος Δίας!!!

pitchfork
30-09-2006, 20:48
Α! Έτσι εξηγείται! Υπάρχουν μόνο δικαιώματα, όχι υποχρεώσεις.

Καταλαβαίνεις πόσο μαλακία ακούγεται αυτό ε;

Και για να σου απαντήσω, όπως το κράτος περιμένει από εμένα ή εσένα να πας υποχρεωτικά στρατό πχ, έτσι προσφέρει και κάποια δικαιώματα. Όλα είναι δίνεις και παίρνεις. Για ποιο λόγο αν δεν είχα κάτι να κερδίσω πχ να υπερασπιζόμουν την χώρα σε περίπτωση πολέμου; Το κάνω, και ξέρω πως όταν τελειώσει ο πόλεμος έχοντας κερδίσει, θα έχω κάποια δικαιώματα εγώ που πολέμησα για την χώρα από έναν που θα έρθει 10 χρόνια μετά και απλά θα απαιτεί, χωρίς να έχει προσφέρει κάτι.

Α και στο άλλο τόπικ είπες πως συμφωνώ μαζί σου. Αυτό τα λέει όλα. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και οι απόψεις σου ταυτίζονται με τις δικές μου.
Το πιο αστείο πάντως Steel Assassin με σένα είναι ότι στις υποχρεώσεις του κάθε πολίτη πρώτα σου 'ρχεται στο μυαλό η υποχρέωση να πας στρατό, δηλαδή να κοπροσκυλιάσεις 1 χρόνο και όχι οι φόροι που ο καθένας πληρώνει (χρήμα = ένα μέρος από την καθημερινή του εργασία) σε αυτό το μπουρδέλο κράτος.
Και το να πολεμήσεις σε ένα πόλεμο που (πιθανότατα) δεν θα γίνει ή θα γίνει για κάποιους λόγους (σχετικούς με μετακίνηση πλούτου πάντα) που θα αποφασίσουν κάποιοι άσχετοι με τη χώρα αυτή που υπερασπίζεσαι. Χεχεχε.
Δεν ξέρω αν έχεις πάει στρατό βέβαια...

Ace
30-09-2006, 20:52
Ωραιος ο πιτσφορκ.
Βασικα ομως το προβλημα με τους αλβανους ειναι οτι δε μιλανε ελληνικα κι ετσι δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μαζι τους, και βαζουνε λαθος τα πλακακια, βαφουνε αλλο χρωμα τα δωματια.. δραμα.
Πιστευω εχει τυχει σε ολους.
Γι αυτο κι ενας σωστος τυπακος εγραψε ενα συνθημα κοντα στο σπιτι του καβιτυ νομιζω.
"Αλβανε, μιλα ελληνικα η ΨΟΦΑ!"

Deggial
30-09-2006, 21:20
Ωραιος ο πιτσφορκ.
Βασικα ομως το προβλημα με τους αλβανους ειναι οτι δε μιλανε ελληνικα

Γι' αυτό φροντίζεις, ως κράτος, να μαθαίνουν την γλώσσα και αυτό να είναι απαραίτητο για άδεια μόνιμης παραμονής στην χώρα.

Ace
30-09-2006, 21:22
Αλβανος εισαι ρε;

30-09-2006, 22:02
Solo Carriera, επειδή από ότι έχω καταλάβει είσαι από τους τυχερούς που οι δικοί τους έχουν κάποια Α φράγκα γιατί δε δίνεις το 80% όσων σου δίνουν στους άστεγους λαθρομετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Έτσι, για να εξισώσεις την πουτάνα την τύχη που σε έχει εσένα πλούσιο και αυτούς γαμησέ τα.

Μόλις το κάνεις, θα σε παραδεχτώ. Αλλά να πέσεις σχεδόν στο επίπεδό τους, ανεβάζοντας το δικό τους λιγάκι(εντροπία κι έτσι, πλήρης εξίσωση, κομμουνισμός και λοιπές ιδεολογίες σου).

Ως τότε ως λέει και το γνωστό ρητό, have a nice warm cup of shut the fuck up. Δείξε μας με έργα τι μέγας φιλάνθρωπος είσαι και όχι έτσι. Μόλις το κάνεις θα σε παραδεχτώ. Ως τότε είσαι ένας παρλαπίπας όμως ε;

Επίσης ο pitchfork μπορεί να καταλάβει γιατί φέρνω το επιχείρημα του στρατού αν αναλογιστεί με τη λογική των περισσοτέρων εδώ μέσα στο συγκεκριμένο θέμα(και όχι μόνο).

Τέλος, Deggial και κατώριμε, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη εξηγείστε μου τα παράδοξα που υποστηρίζετε. Γιατί αναρωτιέμαι με τι πολύπλοκη λογική αυτά ισχύουν που το μικρό μου μυαλουδάκι δεν τα συλλαμβάνει.

EDIT: Α ναι, και πού'σαι pitchfork, σκέψου πως οι λίγοι οι πλούσιοι οι δυνατοί στην ιστορία πάντα αποφάσιζαν για τους πολέμους, όχι οι αγρότες.

Αλλά επίσης τυχαία για αυτούς τους ηλίθιους πολέμους μιλάμε αναφέροντας τους περσικούς πολέμους, το '21, το '40 και δε ξέρω και εγώ πόσα άλλα. Αλλά ξέχασα, εσύ ανήκεις στην κατηγορία που θα πει τους 1300 ξέρω εγώ που ψοφήσαν στις Θερμοπύλες μαλάκες, που κάτσαν και ψοφήσαν για τα συμφέροντα των άλλων, πιθανότατα για τα συμφέροντα άλλων πόλεων κρατών επίσης.

Κοίτα ρε τι μαλάκες που ήταν μια ζωή οι Έλληνες και είναι και περήφανοι από πάνω. Και αυτά τα υμνούν όλοι ε; Όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένοι. Τελικά τέτοια μαλακία είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Μεγαλύτερη από την παγκόσμια μαλακία που χαρακτηρίζει τους Isis doom metal ένα πράμα.

Atheist
30-09-2006, 23:41
το '40

Καλά γάμησε η 2nd Panzer Division.

Κοίτα ρε τι μαλάκες που ήταν μια ζωή οι Έλληνες και είναι και περήφανοι από πάνω. Και αυτά τα υμνούν όλοι ε; Όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένοι.

Steel Assassin, ο άμεσος απόγονος του Περικλή.

stam and the witches
30-09-2006, 23:49
Ante gamhsou pou 8a milhseis k gia tous Isis!

30-09-2006, 23:52
Το βρίσκεις πολύ του παρελθόντος;

Για δες τον μαλάκα τον Παπαφλέσσα. Καλά δε ζούσαν ειρηνικά οι αγρότες Έλληνες που δούλευαν για τους τσιφλικάδες; Και οι Τούρκοι δεν τους πείραζαν.

Ε και ήρθαν οι μαλάκες οι άλλοι, έβαλε και το χεράκι της η ντροπή του έθνους που λέγεται εκκλησία και έγινε το μοιραίο. Γαμημένη επανάσταση. Πως αποφάσισαν οι λίγοι για την τύχη των πολλών;

Σωστά Atheist;

EDIT: stam and the witches: Εγώ έχω δικαίωμα να μιλάω για Isis όσο αυτοί είναι doom metal. :wink:

stam and the witches
30-09-2006, 23:58
Endokso 21. As einai kala oi symmaxoi Aggloi/Galloi/Rwssoi pou mas voh8hsan na ginoume aneksarthto kratos!

To oti se ka8e post sxedon anafereis "Mpravo anoixtomyalia oi ERites :thumbsup:", "empros epanastatiko ER :thumbsup:", "o Demaio 8a eprepe na sas gamhsei enan enan paliotentympohdes" me provlhmatizei gia to synolo twn apopsewn sou pantws.

30-09-2006, 23:59
Γαμά η επιχειρηματολογία σου φιλαράκο.

Να φανταστώ ακούς και Isis ε;

:thumbsup:

stam and the witches
01-10-2006, 00:02
Pros8ese to teleutaio sou post sto point pou 8elw na vgalw.

Sta peri epanastashs tou 21 klp, 8ymise mou pote hmastan aneksarthto kratos apo to 1453.

01-10-2006, 00:06
Α! Αυτό κατάλαβες.

Μάλιστα.

Τώρα διάβασε γιατί το λέω και σε ποιου το επιχείρημα περί των λίγων οργανωτών πολέμων που αφήνουν έξω από αυτούς τις μάζες.

Μετά ξαναδές το προηγούμενο ποστ σου.

:)

stam and the witches
01-10-2006, 00:16
Ennoeis profanws oti h epanastash apotelese maziko kinhma kai oxi apofash ligwn.

..?

01-10-2006, 00:21
Εννοώ ότι οργανώθηκε από λίγους οι οποίοι προφανώς δεν ήταν απλοί αγρότες και από άτομα που δεν ήταν σε ελλαδικό χώρο τότε αλλά σε Γαλλίες κι έτσι.

stam and the witches
01-10-2006, 00:28
Tote se parakalw teleiwse to syllogismo sou, apo kei pou thn eleges ston pitchfork k meta. Mou fainetai adianohto auto pou pas na peis, ektos an kanw la8os!

01-10-2006, 00:35
Και το να πολεμήσεις σε ένα πόλεμο που (πιθανότατα) δεν θα γίνει ή θα γίνει για κάποιους λόγους (σχετικούς με μετακίνηση πλούτου πάντα) που θα αποφασίσουν κάποιοι άσχετοι με τη χώρα αυτή που υπερασπίζεσαι. Χεχεχε.
Να στο πω αλλιώς;

1) Εκκλησία = πλούτος από τότε
2) Οι της Γαλλίας τότε που προετοίμαζαν τον πόλεμο ιδεολογικά ήταν άσχετοι με την Ελλάδα όπως το εννοεί ο pitchfork, αφού δε ζούσαν κάτω από τον τουρκικό ζυγό.

Διάολε! Κοίτα ρε!

Θες να βρω αντιστοιχίες με άλλους πολέμους επίσης;

Νομίζω πως είναι προφανές ότι γενικά ο οποιοσδήποτε θέλει ειρήνη και το κεφάλι του ήσυχο.

Τέσπα, παραέγινε οφ τόπικ, ας γυρίσουμε στους λαθρομετανάστες που θα βοηθήσουν την ελληνική οικονομική και κοινωνική κατάσταση.

Περιμένω να μου εξηγήσετε τούτο το παράδοξο.

Atheist
01-10-2006, 01:16
Βασικά αν ένας λαθρομετανάστης που μου είπε η θεία μου αχ βαχ γαμησι απο μανογουορ που θελετε καλα ρε παλικαρι μου διαβασε καλυτερα το ποστ μου νομιζω ειναι αυτονόητο (εμότικον) γεμίσαμε ανοιχτόμυαλους ουμανιστές εδώ και είναι σα να σου λέω πως στην προκάμβρια περίοδο κακώς κάναμε (θαυμαστικά) ακούτε άησης πειτε και το άλλο το καλό εντάξει μείνε με αλβανό.

01-10-2006, 01:36
Με το να μην απαντάσ σοβαρά δεν εμπνέεισ εμπιστοσύνη στην σταθερότητα των πιστεύω σου, οπότε.
Don't throw stones if you live in houses made of glass.

enitharmon
01-10-2006, 02:05
νυστάζω τρελλά, αλλά στηλ ασσασιν να πούμε έχουμε μπει στον 21ο αιωνα κι εσύ μας λες για τους αλβανούς και τους ναζι το '40

α, και σίγουρα δε χρειάζεται τη δικιά μου υποστήριξη ο σόλο, αλλά ακόμα και η μισή Κρήτη να ανοίκε στους γονείς του (περουσιακά εννοώ), δεν είναι δικά του να τα δώσει και δεν ευθύνεται κιόλας αν οι γονείς του ήταν μεγαλοτσιφλικάδες που ρουφάν το αίμα κλπ κλισέ. Άμα τα κληρονομούσε να του υπενθυμίσεις

01-10-2006, 02:12
Αν οι γονείς του είχαν τη μισή κρήτη και του δίναν φραγκοδίφραγκα οκ.

Αν όμως την βγάζει άνετα, ε πως μπορεί και τα λέει αυτά αν τα κρατά τα φράγκα για να περνά καλά ενώ ο συνάνθρωπός του πονά; Σαν τον Αρτέμη ένα πράγμα στο Αλαλούμ.

Κομμουνισμός και χριστιανικά διδάγματα περί 2 χιτώνων κλπ στα λόγια γαμάνε.

Επίσης στα περί 40 εγώ απλά τα ανέφερα για ότι λέει ο πιτσφορκ. Πιστεύω έκλεισε, εκτός αν όσα ανέφερα δεν είναι αρκετά για να καταλάβει ότι ο πόλεμος γίνεται πάντα όπως γίνεται, επηρεάζει πολλούς με αποφάσεις λίγων. Και προφανώς δε θα αλλάξει. Και είναι οφ-τόπικ.

Ξαναλέω, περιμένω απαντήσεις στα περίεργα που μου λέτε.

stam and the witches
01-10-2006, 02:32
Steel Assassin to epixeirhma "gia deikse mas re ti erga exeis kanei k meta pes mas gia kommounismous" mou 8ymizei kaugades sto gymnasio pou mou legane "e tote fere tous alvanous na meinoun spiti sou!!"

Apo th stigmh pou o solo k o ka8e solo den exei ypshlh 8esh sthn paragwgh k den pinei to aima alvanwn sta nauphgeia tote den mporeis na apaiteis erga apo auton. Opote to epixeirhma "eidame ti kaneis k esy paliovolemeno koumouni gamw tous isis" den exei vash.

01-10-2006, 02:41
1ον και σημαντικότερο. Το γαμώ τους Isis έχει βάση. Αν τώρα εσύ ακούς Isis και ακούς το Into the Depths of Sorrow ή το Beyond the Crimson Horizon ή το Psalm 9 ή το Witchunter Tales ξέρω εγώ, τότε έχεις σοβαρά πρόβλημα στο ακουστικό νεύρο και χρειάζεσαι βοήθεια.

Επίσης, από το να πέσω στο επίπεδο της επιχειρηματολογίας του περί τύχης, με την ίδια τύχη και εγώ πρέπει να καταριέμαι την γκαντεμιά μου που δεν έχει η οικογενειά μου μια πολυεθνική ή που δεν έχουμε πετρελαιοπηγές;

Ή ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι επειδή γεννήθηκες στην Ελλάδα, καλώς ή κακώς έχεις δικαιώματα και υποχρεώσεις;

Ένα από τα δικαιώματα σου και υποχρέωση του κράτους είναι να σου προσφέρει μια γαμημένη θέση εργασίας. Γιατί αν δεν ίσχυε αυτό, όλοι θα την είχαμε κάνει για τα ξένα.

Το γιατί τώρα το έχω εγώ παραπάνω αυτό το δικαίωμα από 32524323 αλλοδαπούς που περιμένουν να κάνουν το ντου, ε το έχω εξηγήσει. Αν δεν το καταλαβαίνετε δεν θα κάνω και κακά μου.

Τώρα, σοβαρά, γιατί νομίζω πως παπαρολογείτε τόση ώρα για να μην απαντήσετε, θα μου εξηγήσει κάποιος τι σκατά θα κερδίσει ο τόπος με την μαζική εισροή μεταναστών;

stam and the witches
01-10-2006, 02:46
Ti sxesh exei to "gamw tous Isis" me tous "poia h sxesh metaksy Isis kai Solitude Aeternus k Trouble?" Gamane k as mhn einai doom.

Kanonika h kouventa 8a eprepe na kinh8ei gyrw apo to kata poson oi Unearthly Trance 'h oi Khanate einai doom, pou kata th gnwmh mou einai h metekseliksh tou. Akouw apopseis.

ikonoklast
01-10-2006, 02:48
ωραίο 8ρέντ;

01-10-2006, 02:49
Ti sxesh exei to "gamw tous Isis" me tous "poia h sxesh metaksy Isis kai Solitude Aeternus k Trouble?" Gamane k as mhn einai doom.
Ε οκ, δε μιλάω για σένα. Μιλάω για το υπόλοιπο 80% του ER που τους λέει doom.

Στο περί γαμάνε βέβαια, :yawn:

Kanonika h kouventa 8a eprepe na kinh8ei gyrw apo to kata poson oi Unearthly Trance 'h oi Khanate einai doom, pou kata th gnwmh mou einai h metekseliksh tou. Akouw apopseis.
Ε το γάμησες όμως τώρα.

Πω πω η χαρά του οφφτόπικ είναι εδώ.

stam and the witches
01-10-2006, 02:54
An tous leei kapoios doom eimai etoimos na arxisw na varaw alvanous me ropala.

Pantws pisteuw oti shkwnei split giati to 8ema exei vaseis.

Atheist
01-10-2006, 03:08
ΚΝίτες και εθνίκια επί isis και μάνογουορ
Μια αιωνιότητα στο νταχάου δεν ξεπληρώνει το εξελικτικό έγκλημα.

01-10-2006, 03:10
Ο Atheist με λέει εθνίκι. (1)

Ο Atheist λέει τους Isis doom metal. (2)

(1), (2) ==> :)

stam and the witches
01-10-2006, 03:19
Atheist an me ksanapeis knith 8a pw ston kosmo se poia mpanta paizeis.

House Of Low Culture
01-10-2006, 03:27
οι ISIS ειναι δοομ.

Atheist
01-10-2006, 03:27
Atheist an me ksanapeis knith 8a pw ston kosmo se poia mpanta paizeis.

Θα δυσκολευτεί να αποφασίσει ποιά απ τις 2 είναι πιο αστεία!

steel assassin, πρέπει να ΄να κανείς πολύ καθυστέρας για να λέει ντουμ τους άησης, εκτός αν είναι γερμανός και τους έχει γνωρίσει από κοντά.

01-10-2006, 03:38
3 στα γρήγορα από τα search.

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... p?p=200619 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=200619)

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... oom#199421 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=199421&highlight=isis+doom#199421)

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... oom#334323 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=334323&highlight=isis+doom#334323)

(Το τελευταίο ίσως να εννοεί πως οι Isis παίζουν jazz. Μπορεί να κάνω λάθος. :?)

Γενικά το πρώτο τα σπάει όμως.

House Of Low Culture
01-10-2006, 03:48
...πάω να παίκσω μπρόκεν σουόρντ!!!!!!

Solo Carriera
01-10-2006, 04:14
Solo Carriera, επειδή από ότι έχω καταλάβει είσαι από τους τυχερούς που οι δικοί τους έχουν κάποια Α φράγκα γιατί δε δίνεις το 80% όσων σου δίνουν στους άστεγους λαθρομετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα; Έτσι, για να εξισώσεις την πουτάνα την τύχη που σε έχει εσένα πλούσιο και αυτούς γαμησέ τα.

Μόλις το κάνεις, θα σε παραδεχτώ. Αλλά να πέσεις σχεδόν στο επίπεδό τους, ανεβάζοντας το δικό τους λιγάκι(εντροπία κι έτσι, πλήρης εξίσωση, κομμουνισμός και λοιπές ιδεολογίες σου).

Ως τότε ως λέει και το γνωστό ρητό, have a nice warm cup of shut the fuck up. Δείξε μας με έργα τι μέγας φιλάνθρωπος είσαι και όχι έτσι. Μόλις το κάνεις θα σε παραδεχτώ. Ως τότε είσαι ένας παρλαπίπας όμως ε;

Επίσης ο pitchfork μπορεί να καταλάβει γιατί φέρνω το επιχείρημα του στρατού αν αναλογιστεί με τη λογική των περισσοτέρων εδώ μέσα στο συγκεκριμένο θέμα(και όχι μόνο).

Τέλος, Deggial και κατώριμε, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη εξηγείστε μου τα παράδοξα που υποστηρίζετε. Γιατί αναρωτιέμαι με τι πολύπλοκη λογική αυτά ισχύουν που το μικρό μου μυαλουδάκι δεν τα συλλαμβάνει.

EDIT: Α ναι, και πού'σαι pitchfork, σκέψου πως οι λίγοι οι πλούσιοι οι δυνατοί στην ιστορία πάντα αποφάσιζαν για τους πολέμους, όχι οι αγρότες.

Αλλά επίσης τυχαία για αυτούς τους ηλίθιους πολέμους μιλάμε αναφέροντας τους περσικούς πολέμους, το '21, το '40 και δε ξέρω και εγώ πόσα άλλα. Αλλά ξέχασα, εσύ ανήκεις στην κατηγορία που θα πει τους 1300 ξέρω εγώ που ψοφήσαν στις Θερμοπύλες μαλάκες, που κάτσαν και ψοφήσαν για τα συμφέροντα των άλλων, πιθανότατα για τα συμφέροντα άλλων πόλεων κρατών επίσης.

Κοίτα ρε τι μαλάκες που ήταν μια ζωή οι Έλληνες και είναι και περήφανοι από πάνω. Και αυτά τα υμνούν όλοι ε; Όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένοι. Τελικά τέτοια μαλακία είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Μεγαλύτερη από την παγκόσμια μαλακία που χαρακτηρίζει τους Isis doom metal ένα πράμα.

στην πούτσα μου στην πούτσα μου στην πούτσα μου και πάλι.

ούτε καν το διάβασα γαμώ την παναγία σου.

Atheist
01-10-2006, 04:15
3 στα γρήγορα από τα search.

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... p?p=200619 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=200619)

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... oom#199421 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=199421&highlight=isis+doom#199421)

http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... oom#334323 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=334323&highlight=isis+doom#334323)

(Το τελευταίο ίσως να εννοεί πως οι Isis παίζουν jazz. Μπορεί να κάνω λάθος. :?)

Γενικά το πρώτο τα σπάει όμως.

μμμ. προς στιγμήν νόμισα πως έχει άλλα 1000 είδη μέσα. αλλά μετά διάβασα καλύτερα, έχεις δίκιο ναι, λαθρομετανάστες.

Ace
01-10-2006, 16:48
ωραίο 8ρέντ;
Καλο ειναι.

Boom!
01-10-2006, 18:49
Ένα από τα δικαιώματα σου και υποχρέωση του κράτους είναι να σου προσφέρει μια γαμημένη θέση εργασίας. Γιατί αν δεν ίσχυε αυτό, όλοι θα την είχαμε κάνει για τα ξένα.

Οριστε; Απο που και ως που το κρατος εχει τετοια υποχρεωση; Που τα χεις δει αυτα γραμμενα;

01-10-2006, 18:55
Στον προεκλογικό λόγο κάθε πολιτικού.

Αν γίνεται στην πραγματικότητα είναι άλλη ιστορία.

Candiru
01-10-2006, 19:41
το συμπάθειο, αλλά οι Isis είναι progresive metal όπως οι neurosis & Tool, με πιό κλασσικού χαρντ ροκ και μπλουζ επιδράσεις από τους τελευταίους. Αν κάπου δίνουν και λίγο αίσθηση ντουμ αυτό δεν αποτελεί βασικό χαρατηριστικό τους

Atheist
01-10-2006, 20:08
Ξέρεις ότι είναι καιρός να αυτοκτονήσεις με καύση σε ένα μέρος που φυσάει αρκετά για να σκορπίσουν οι στάχτες σου όταν ο καντήρου αποδεικνύεται λιγότερο καθυστερημένος από εσένα.

01-10-2006, 20:10
Μην τα λες σε μένα, πες τα στους οπαδούς τους που τους λένε έτσι.

Έδωσα λινκς, τράβα εκεί.

necropethamenos
01-10-2006, 20:55

den eisai o pappous sou. parto apofasi.

vasika oxi. prwton den to katalavainw. Alla kai an to katalavaina, milwntas sygkekrimena gia tin ellada, ypefthyni gia otidipote mi tritokosmiko einai i evrwpaiki enwsi kai 3-4 politikoi pou myristikan ta fragka eparkws nwris.

alla kai na itan oi progonoi mas, den vriskw sxesi. Den eimai o progonos mou. Den mou aksizei gia kapoion logo kati pou kerdise o progonos mou

Αλλά φυσικά, ότι δικαιώματα έχω εγώ τα ίδια πρέπει να έχει και ένας μετανάστης ε;

nai.

Και ξαναλέω, αφού απολαμβάνουμε τα δικαιώματα αυτά δεχόμαστε τις υποχρεώσεις προς το κράτος που μας τα προσφέρει. Αλλιώς όλοι θα γινόμασταν λαγοί όταν παραστεί ανάγκη(βλ. πόλεμος), όπως λαγός θα γίνει ΚΑΘΕ μετανάστης εδώ αφού δε χάνει δα και τίποτα.

amfivallw poly gia afto pou les. oi metanastes, se megala pososta, eidika meta tin 1i genia, deixnoun megali thelisi akolouthisoun oli tin ethniki provatopoiisi pou toso agapas. Kati atomakia styl pswmiadi omws den tous afinoun na sikwnoun ti simaia mas.

rings a bell?

Όσο αφορά το έξυπνο χιούμορ σου περί θέσης εργασίας και φαναριών, όχι. Δεν τρώει θέση εργασίας. Συμβάλει στην παραοικονομία όμως. Αλλά ξέχασα, ούτε αυτά είναι σοβαρά για σένα. Και για άλλη μια φορά, δεν είναι αιτία του κακού αυτοί, είναι όμως ένας παράγοντας.

exeis 2 kaka. i paraoikonomia einai to mikrotero apo ta 2. opote protimw afto

Και σε τελική, αφού δε δέχεσαι τον έλεγχο εσύ, προφανώς προτείνεις να είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε αν κατάλαβα καλά. Έχεις σκεφτεί πόσο σκατά θα γίνουν όλα σε λίγο χρονικό διάστημα αν τα πράγματα δούλευαν έτσι;

den eimai katholou sigouros oti tha ginontousan skata. Alla kai na ginontousan den vriskw enan logo na ypostiriksw oti mas aksizei to antitheto, etsi apla epeidi vriskomaste idi se thesi isxyos.

freak brother
02-10-2006, 04:56
Και εγω πιστευω στην ελευθερη μετακινηση των λμεταναστων και στα ισα δικαιωματα. Αλλα εδω που ζω δεν εχει ουτε μεταναστες ουτε εγκληματικοτητα .

phthoggon
02-10-2006, 05:27
Που ζεις είπαμε?

Bullet
02-10-2006, 06:16
bitapis

Candiru
02-10-2006, 11:11
πωπώ θράσσος steel assasin! Κινδυνεύει η φυλή μας! Φαντάζεσαι μαύρους να φοράνε φουστανέλα και να κρατάνε τη σημαία; :lol:

ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ!

Να εκδίδεται πιστοποιητικό γέννησης στα παιδιά των μεταναστών/τριών

που γεννιούνται στην Ελλάδα και να εγγράφονται στα δημοτολόγια

Διαδήλωση Διαμαρτυρίας
Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2006 3 μ.μ.
Πλατεία Δημαρχείου (οδός Aθηνάς)
απέναντι από το παλιό Δημαρχείο της Αθήνας

Καλούν:
Ένωση Αφρικανών Γυναικών
Πανελλαδικό Δίκτυο Μεταναστριών

Την ώρα που εμείς, οι μετανάστριες\ες στερούμεθα από πολλά απλά και αυτονόητα δικαιώματα και αγωνιζόμαστε εναντίον όλων των διακρίσεων που πλήττουν τις ζωές μας, υποχρεωνόμαστε να αναδείξουμε τον επείγοντα χαρακτήρα

που έχουν οι διακρίσεις εναντίον των παιδιών που γεννάμε σ’ αυτή τη χώρα, που τα ίδια δεν είναι μετανάστες ή μετανάστριες, αφού βλέπουν για πρώτη φορά το φως στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα, η χώρα στην οποία ζούμε και η χώρα στην οποία τα παιδιά μας γεννιούνται, δε μας δίνει πιστοποιητικό γέννησης παρά μόνο ένα χαρτί νοσοκομείου που επιτρέπει την εγγραφή του νεογέννητου στο ληξιαρχείο.

Ζητούμε νομοθετική ρύθμιση για την απόκτηση δικαιώματος εγγραφής στα δημοτολόγια όσων παιδιών γεννιούνται στην Ελλάδα, καθώς και την τροποποίηση του νόμου 3284/2004 «Νέος Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας», ώστε να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις παιδιών που γεννιούνται σε ελληνικό έδαφος ανεξάρτητα από το εάν οι γονείς τους έχουν την ελληνική υπηκοότητα.

Στη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών κρατών, τα παιδιά, που γεννιούνται στο έδαφός τους παίρνουν την υπηκοότητα της χώρας στην οποία γεννήθηκαν. Σε αντίθεση η Ελλάδα ακολουθώντας το «δίκαιο του αίματος» και όχι αυτό «του εδάφους» ουσιαστικά αδιαφορεί για ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και βάζει τις βάσεις για να παραμείνουν αυτά τα παιδιά στο περιθώριο σε μία συνεχή κατάσταση ανασφάλειας και με διαρκή κίνδυνο απέλασης.

Μετά από δέκα μήνες προσπαθειών επανερχόμαστε με κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη, ημέρα διεκδίκησης όλων των δικαιωμάτων των μεταναστών σε πολλές χώρες σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ, για να αναδείξουμε αυτό το καίριο αίτημα που αφορά τα παιδιά. Τονίζουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός από τα 200.000 παιδιά μεταναστριών/των (0-18 ετών) που υπάρχουν στην Ελλάδα έχουν γεννηθεί εδώ, και όπως είναι φυσικό διεκδικούν την ισότητα. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι ενώ σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν βρίσκεται ο παράδεισος για τους μετανάστες, πάντως δεν υπάρχουν τέτοιες διακρίσεις.

necropethamenos
02-10-2006, 12:12
Και εγω πιστευω στην ελευθερη μετακινηση των λμεταναστων και στα ισα δικαιωματα. Αλλα εδω που ζω δεν εχει ουτε μεταναστες ουτε εγκληματικοτητα .

nai, kai?

freak brother
02-10-2006, 13:46

nai, kai?

γαμω!

katwrimos
04-10-2006, 12:28
[quote="Steel Assassin":6rl3j5hl]Ένα από τα δικαιώματα σου και υποχρέωση του κράτους είναι να σου προσφέρει μια γαμημένη θέση εργασίας. Γιατί αν δεν ίσχυε αυτό, όλοι θα την είχαμε κάνει για τα ξένα.

Οριστε; Απο που και ως που το κρατος εχει τετοια υποχρεωση; Που τα χεις δει αυτα γραμμενα;[/quote:6rl3j5hl]

Em... Sto syntagma??

(to kanoniko syntagma, oxi to stathmo tou metro)

Άρθρο 22
Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού. Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας.

Boom!
04-10-2006, 17:03
[quote="Steel Assassin":3lw6ok3u]Ένα από τα δικαιώματα σου και υποχρέωση του κράτους είναι να σου προσφέρει μια γαμημένη θέση εργασίας. Γιατί αν δεν ίσχυε αυτό, όλοι θα την είχαμε κάνει για τα ξένα.

Οριστε; Απο που και ως που το κρατος εχει τετοια υποχρεωση; Που τα χεις δει αυτα γραμμενα;

Em... Sto syntagma??

(to kanoniko syntagma, oxi to stathmo tou metro)

Άρθρο 22
Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού. Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από φύλο ή άλλη διάκριση, έχουν δικαίωμα ίσης αμοιβής για παρεχόμενη εργασία ίσης αξίας. [/quote:3lw6ok3u]

Γιατι εχω την εντυπωση πως αυτο που λες, δεν ειναι το ιδιο ακριβως με αυτο που λεει ο Steel Assassin;

04-10-2006, 17:21
Boom! ζεις σε ένα κράτος που δε σου προστατεύει το δικαίωμα στην εργασία.

Σήκω φύγε όσο είναι καιρός και είσαι παραγωγικός.

Boom!
04-10-2006, 17:43
Και ποιος σου ειπε οτι θελω να εργαστω;

Candiru
02-11-2006, 12:12
Αυτά συμβαίνουν στους ζουλού και τους μάο μάο, όχι στην Ελλάδα:

«Παραπονεμένα λόγια έχουν τα τραγούδια μας γιατί τ' άδικο το ζούμε μέσα από την κούνια μας»

Η Τίτι είναι φίλη μου. Γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1987. Ο πατέρας της ήταν από τη Νιγηρία (πέθανε σε αυτοκινητικό δυστύχημα όταν η Τίτι ήταν δέκα χρόνων) και η μητέρα της από το Καμερούν. Η Τίτι πέρασε από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Λύκειο. Όπως κάθε Ελληνόπουλο. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, κάποια στιγμή, ήταν το χρώμα της επιδερμίδας της. «Υπήρχαν στιγμές που καταράστηκα τον εαυτό μου που ήμουν μαύρη» - αφηγείται. «Παρακαλούσα τον Θεό να με ξεβάφει. Μου δημιουργήθηκαν πολλά κόμπλεξ, από κάποια σκληρά περιστατικά που έζησα έξω από το σχολείο κυρίως. Πάλεψα πολύ για να τα ξεπεράσω. Και τα κατάφερα...».

Το κόμπλεξ του χρώματος η Τίτι το ξεπέρασε. Αυτό που δεν μπορεί να ξεπεράσει είναι ο τοίχος του παραλόγου. Αυτόν τον ανακάλυψε στην Γ' Λυκείου. Έπρεπε να δώσει Πανελλήνιες και της ζήτησαν χαρτιά. Μέχρι τότε ήταν γραμμένη στα χαρτιά της μητέρας της. Έπρεπε να βγάλει δικά της. Το μόνο που διέθετε ήταν μια ληξιαρχική πράξη γέννησης από το μαιευτήριο. Πήγε στην αρχή στην Αστυνομία. Είχε την αφέλεια να ρωτήσει: «Εμάς τα παιδιά που γεννιόμαστε στην Ελλάδα γιατί δεν μας δίνετε ελληνική ταυτότητα;». Ο αστυνομικός της απάντησε μειδιώντας: «Ο παππούς μου δεν μου έχει δείξει κάποιον μαύρο Έλληνα για να σε θεωρώ Ελληνίδα». (Ο αστυνομικός ίσως δεν ξέρει ότι ουκ ολίγοι λευκοί Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στην Αφρική και πως τα παιδιά τους που γεννιούνται εκεί παίρνουν αυτομάτως τις υπηκοότητες των χωρών της Μαύρης Ηπείρου. Γιατί οι απολίτιστοι Αφρικανοί αναγνωρίζουν το jus solis, το δίκαιο του εδάφους)... Από την Αστυνομία η Τίτι πήγε στον δήμο. Της είπαν: «Εάν δεν φέρεις διαβατήριο από το Καμερούν, δεν πληρώσεις 150 ευρώ παράβολο και 150 ένσημα θα σε απελάσουμε». Να την απελάσουν πού; Γιατί εκείνη δεν έχει άλλη πατρίδα εκτός από την Ελλάδα...

Ένιωσε ταπεινωμένη και τσακισμένη. Περιπλανήθηκε και ακόμα περιπλανιέται. Διαβατήριο δεν μπορεί να βγάλει. Η μητέρα της πήγε στο Καμερούν και της είπαν ότι η κόρη της πρέπει να έχει ελληνική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γεννήσεως από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα, όμως, στα παιδιά σαν την Τίτι δεν δίνουν καν ένα πιστοποιητικό γεννήσεως. Δεν εγγράφονται στα δημοτολόγια. Η Τίτι, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και θεωρεί τον εαυτό της Ελληνίδα, σήμερα είναι άπατρις. Δεν μπορεί να εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο, να πιάσει κανονική δουλειά, να ταξιδέψει, να αναπνεύσει...

Η Τίτι είναι ένα από τα 200.000 παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και που δεν τους χορηγείται πιστοποιητικό γεννήσεως: ο τοίχος του παραλόγου ζητά να βγάλουν πιστοποιητικό γεννήσεως στη χώρα καταγωγής των γονέων τους... Και όταν συμπληρώσουν δεκαοκτώ χρόνια να περάσουν από τις ίδιες διαδικασίες που πέρασαν και οι γονείς τους: παράβολα, ένσημα, ουρές και μια προσωρινή άδεια παραμονής που πολλές φορές την παίρνεις ληγμένη...

Ένα από τα 200.000 παιδιά που μεγαλώνουν ως Έλληνες, θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες και ξαφνικά στα δεκαοκτώ τους ανακαλύπτουν ότι θεωρούνται εντελώς ξένα. Σαν να έφθασαν μόλις χθες στην Ελλάδα. Η Τίτι είναι ένα από τα 200.000 παιδιά που βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα. Ξένα για τη χώρα καταγωγής των γονέων τους, ξένα για τη χώρα όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν: ξένοι χωρίς ημερομηνία λήξεως...

Το θέμα δεν είναι μόνο ανθρωπιστικό. Είναι βαθιά πολιτικό. Οι μετανάστες θα είναι πολίτες τρίτης κατηγορίας ή θα γίνουν κάποτε ισότιμοι, με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις; Θα γίνουν μέλη της ελληνικής κοινωνίας ή θα βρίσκονται απέναντί της; Η Τίτι και άλλα 200.000 παιδιά αγωνιούν, ελπίζουν και περιμένουν μια απάντηση...

νομίζω είναι από τα ΝΕΑ, μου το έστειλαν με μέηλ από τον αφρικάνικο σύλλογο γυναικών μεταναστών

02-11-2006, 12:43
Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

Ή μήπως δε βρίζει τους δικούς της που δεν προσπάθησαν να νομιμοποιηθούν ή δεν προνόησαν το παιδί τους να έχει ένα πιστοποιητικό γεννήσεως;

Αλλά όχι, φταίει το κράτος, όχι η μαλακία που έδερνε τους γονείς της. Έτσι Καντιρού;

Όσο για το...

ουκ ολίγοι λευκοί Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στην Αφρική και πως τα παιδιά τους που γεννιούνται εκεί παίρνουν αυτομάτως τις υπηκοότητες των χωρών της Μαύρης Ηπείρου
Προφανώς δεν έχει το συνθετικό λαθρό- μπροστά από μια λέξη. Αν οι γονείς της Τίτι είχαν χαρτιά όπως έπρεπε να συμβαίνει θα μπορούσε κάλλιστα να βγάλει ότι χαρτιά ήθελε κι αυτή.

Για να μην ξεχνιόμαστε ε;

enitharmon
02-11-2006, 12:48
λοιπόν στηλ ασσασσιν να πούμε, και νόμιμοι να είναι οι γονείς, τα παιδιά αυτά δεν έχουν δικαίωμα πιστοποιητικού γεννήσεως, μόνο από το μαιευτήριο έχουν χαρτί. Εκτός κι αν όλοι οι μαύροι είναι παράνομοι

και μέλος της εε να είσαι και να γεννήσεις στην Ελλάδα (άρα είσαι νόμιμος), το παιδί δεν παίρνει ελληνική υπηκοότητα

02-11-2006, 12:50
Τότε τι δουλειά έχει σε ένα thread με θέμα *gasp* Λαθρομετανάστες *gasp* :?:

enitharmon
02-11-2006, 12:53
έκα τώρα που σε πιάσαν οι τυπικότητες

enitharmon
02-11-2006, 12:54
και δηλαδη, και λαθρομετανάστες να είναι οι γονείς, αυτή τι φταίει; Αν θες να είσαι σωστός, απέλασε τους γονείς και κράτα το παιδί μόλις ενηλικιωθεί ξέρω γω

katwrimos
02-11-2006, 12:57
Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

Ή μήπως δε βρίζει τους δικούς της που δεν προσπάθησαν να νομιμοποιηθούν ή δεν προνόησαν το παιδί τους να έχει ένα πιστοποιητικό γεννήσεως;

Αλλά όχι, φταίει το κράτος, όχι η μαλακία που έδερνε τους γονείς της. Έτσι Καντιρού;

Όσο για το...
[quote="Ο συνήθης ηλίθιος":1kj7srzq]ουκ ολίγοι λευκοί Έλληνες έχουν μεταναστεύσει στην Αφρική και πως τα παιδιά τους που γεννιούνται εκεί παίρνουν αυτομάτως τις υπηκοότητες των χωρών της Μαύρης Ηπείρου
Προφανώς δεν έχει το συνθετικό λαθρό- μπροστά από μια λέξη. Αν οι γονείς της Τίτι είχαν χαρτιά όπως έπρεπε να συμβαίνει θα μπορούσε κάλλιστα να βγάλει ότι χαρτιά ήθελε κι αυτή.

Για να μην ξεχνιόμαστε ε;[/quote:1kj7srzq]

yeah re ilithie vlaka, molis fygeis apo ti xora sou 16 xronon egkyos kai ftaseis stin ellada kai geniseis, xoris na milas ellinika, xoris na ksereis tous nomous, einai poly efkolo na vgaleis pistopoihtiko geniseos. VLAKA

Necropethamene o steel assasin prepei na kanei parea me ton pethero sou. A match made in heaven

Candiru
02-11-2006, 12:59
τι λαθρομετανάστες μου τζαμπουνάς; Για να έχει ενηλικιωθεί το παιδί και να πηγαίνει σχολείο λαθρομετανάστες είναι; Αλλωστε το λέει το κείμενο καθαρά: τα παιδιά πρέπει να περάσουν όλη τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία των γονέων για να θεωρηθούν έλληνες υπήκοοι. Σαν τους μετανάστες στο αμέρικα και γερμανία, το 1970 τα παιδιά τους που ενηλικιώθηκαν να μην είχαν δικαίωμα ιθαγένειας, τι λέμε τώρα, η χειρότερη και πιό παράλογη πολιτική χώρας απέναντι στους ξένους

02-11-2006, 13:12
Επιστήμονα κατώριμε, δεν έχει το κράτος νόμους και διαδικασίες για την ελληνοποίηση οποιουδήποτε; Εγώ νομίζω έχει.

Το κάναν οι γονείς της; Όχι.

Περίμενε να γίνει 18 και ξαφνικά να γίνουν όλα; Ναι.

Ε δε φταίει το κράτος, το ηλίθιο το κεφάλι των δικών της φταίει.

Που πας ρε καραμήτρο;

enitharmon
02-11-2006, 13:33
το κουράζεις ρε φίλε

εδω οι έλληνες παραπονιούνται για τη γραφειοκρατία, μια φορολογική δήλωση πρέπει να παραδώσουν και βρίζουν παπάδες (για να μη σου θυμίσω την πολεοδομία), όχι να πρέπει να κάνεις και χαρτιά για ιθαγένεια. Και με αντιμετώπιση σαν του βλάχου στην αστυνομία ("δεν μου χει πει ο παππούς μου για μαύρους Έλληνες"), ωραία βοήθεια και εξυπηρέτηση θα έχει.

Επίσης, αίτηση για ιθαγένεια (εφ'όσον κανένας γονιός δεν είναι Έλληνας) γίνεται μόλις ενηλικιωθείς.

Ωραία να πιστεύεις ότι φταίνε σε όλα οι μαύροι ε;

O)))zma
02-11-2006, 13:46
kai oi evraioi ftaine e!!!!mi ksexniomaste

02-11-2006, 13:50
Δηλαδή ως τα 18 δεν είχε καμία ιθαγένεια; Δεν μπορούσαν να γυρίσουν οι γονείς της πίσω στη χώρα της να πάρει από εκεί χαρτιά;

Το κάνετε να φαίνεται λες και ήταν παγίδα του κράτους για να μείνει "άπατρις" για μια ζωή ώστε να την απελάσουν.

Δε νομίζω οι νομοθεσίες να μην έχουν λύσεις για αυτά. Αν τα ακολούθησαν είναι άλλη ιστορία. Αυτό ήταν το πρόβλημα, όχι το κακό κράτος. Νόμους ακριβώς δε γνωρίζω, αλλά δε πιστεύω να υπάρχουν τέτοιες ελλείψεις.

Σε λίγο θα μου πείτε πως ζούμε σε μια φασιστική Ελλάδα που το κράτος αποφασίζει τα πάντα αγνοόντας τι θέλει ο λαός. :thumbsup:

ΥΓ: Κινεζομογγολική συνομοσία ήταν.

Phoebus
02-11-2006, 13:56
Steel Assassin,

Θα στα πω μία τελευταία φορά, όπως έχω προσπαθήσει και στο παρελθόν αλλά φαίνεται δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται στην Ελλάδα, αναμασάς ό,τι έλεγες παλιότερα και δεν λες τίποτα καινούριο και στην τελική κρίνεις εξ' ιδίων. Δεν ξέρεις και δεν έχεις καμία γνώση για τι κάνουν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα, πως εργάζονται, πως ζουν, δεν έχεις κανένα στοιχείο και απλά πετάς αρλούμπες από δω και από κει για την απασχόληση, ειδικά την μισθωτή, γιατί δεν έχω καμία εντύπωση ότι μιλάς για "ελεύθερους επαγγελματίες" ή εργοδότες.

Οι μετανάστες ΔΕΝ "κλέβουν" θέσεις εργασίας. Επίσης, και εσύ και ο κατώριμος έχετε "παραφράσει" το Σύνταγμα, το οποίο δεν εξασφαλίζει σ'όλους τους Έλληνες δουλειά, τους εξασφαλίζει το δικαίωμα στην εργασία, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Και έτσι για να γνωρίζεις και εσύ, και οι υπόλοιποι, μιλάμε για 2.700.000 περίπου εργαζόμενους της μισθωτής εργασίας, με ένα 68% αυτών που ζουν με λιγότερο από 1000 ευρώ, και μέσα στο φάσμα 0-1000 ευρώ έχουμε 170.000 ανθρώπους που δεν βγάζουν πάνω απο 500 ευρώ που είναι ας πούμε ένα "ψυχολογικό" όριο. Οι μετανάστες που νομίζεις ότι "πέφτουν"; Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο η κοινωνία μας να είναι τέτοια, και η μερίδα των 170.000 να μην μπορεί να βγάλει ούτε τα προβλεπόμενα! Τι μαλακίες λοιπόν κάθεσαι και λες;;; Μέσα στους 170.000 αυτούς ανθρώπους είναι και οι μετανάστες! Και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών απασχολείται σε ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. Η ΑΛΒΑΝΗ 'Η Η ΡΩΣΙΔΑ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΕΙ ΣΚΑΛΕΣ ΦΙΛΕ STEEL ASSASSIN;

Ή ανησυχείς μήπως κάποιος άσχετος τουρκαλβανός σου κλέψει την δουλειά όταν θα πάρεις το πτυχίο σου;;; Για πες μου!

Λοιπόν, αν έχεις στοιχεία και έχεις διάθεση να μου πεις τι θέσεις εργασίας κλέβουν οι μετανάστες, τι λεφτά παίρνουν, τι δικαιώματα εκμεταλλεύονται κτλ. Και εσύ και ο κάθε ανημέρωτος εδώ μέσα που έχει μπλέξει τη πούτσα με τη βούρτσα. Έλεος δηλαδή, συγκεκριμένα εσύ βγάζεις ότι ξενοφοβικό έχεις μέσα σου και το παρουσιάζεις με μαλακίες επιχειρήματα, και στο διαβεβαιώνω, όταν απαντάς στο συγκεκριμένο θέμα επειδή νομίζεις ότι έχεις δίκιο τελικά προκαλείς γέλιο, ενώ άλλοι για κάποιους δικούς λόγους θεωρούν ότι είναι πιο_άνθρωποι_από_άλλους.

Φτάνει πια... αλλάχτε λίγο μυαλά... και ενημερωθείτε...

enitharmon
02-11-2006, 14:02
δίνεις ρεσιτάλ σήμερα

λοιπον: αν διάβαζες προσεκτικά το κείμενο θα έβλεπες ότι γράφει το εξής "Η μητέρα της πήγε στο Καμερούν και της είπαν ότι η κόρη της πρέπει να έχει ελληνική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γεννήσεως από την Ελλάδα." το οποίο η Ελλάδα δε δίνει, γιατί θεωρεί ότι παιδί αλλοδαπού παίρνει αυτομάτως την υπηκοότητα των γονιών. Για να πάρεις όμως αλλοδαπό διαβατήριο πρεπει να έχεις ληξιαρχική πράξη, την οποία οι ελληνικές αρχές δε δίνουν. Κατάλαβες τώρα;

Παγίδα του κράτους δεν είναι, για να στήσεις παγίδα πρέπει να έχεις μυαλό, ηλιθιότητα είναι. Γενικά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μετανάστες (όπως δεν υπάρχουν και μειονότητες), και όσοι υπάρχουν θα γυρίσουν σπίτι τους, οπότε γιατί να τους δώσουμε ιθαγένεια. Απλά εδώ και χρόνια υπάρχουν αλλοδαποί και όλοι θεωρούν ότι το πρόβλημα θα λυθεί από μονο του.

Και με πολίτες σαν κι εσένα, όχι, το κράτος φυσικά και δεν είναι φασιστικό, αφού φταίει η ηλιθιότητα των μαυρων...

02-11-2006, 14:02
@Phoebus: Έχουμε τους 170000, έστω ότι οι λαθρομετανάστες είναι 20000(τυχαία).

Έχουμε ας πούμε και 400000 άνεργους(τυχαία πάλι, κάνε αυτόν τον αριθμό όσο θες, κάτω από τις 20000 ή όποιο τυχαίο νούμερο ανέφερα παραπάνω δεν είναι μικρότερο).

Ε λοιπόν θα μπορούσαμε να είχαμε λοιπόν 20000 λιγότερους ανέργους. Οι οποίοι στο χρόνο πάνω στο ταμείο ανεργίας(max, ανάλογα με τα ένσημα των 2 τελευταίων ετών πάει και μπορεί να είναι από εξάμηνο νομίζω) όχι μόνο δε θα παίρνουν τα 329.25 ευρώ νομίζω το μήνα, δε θα παίρνουν ΤΙΠΟΤΑ.

Και μίλα μου για επίπεδα ανέχειας μετά.

Τα έχουμε πει 1000000 φορές. Μην τα ξαναλέμε. Εσύ βλέπεις άπειρο αριθμό θέσεων εργασίας. Εγώ βλέπω πεπερασμένο. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη σύμφωνα με το πως βλέπει τα πράγματα.

@enitharmon: OK, πάσο, αυτό δεν το πρόσεξα. Μαλακία της νομοθεσίας τόσο της Ελλάδας όσο και του Καμερούν. Οι ειδικοί μάλλον τα σκάτωσαν εκεί. Κι ο Καντιρού πρέπει να μάθει να βάζει τα μπολντ καλύτερα.

Και ναι, το κράτος είναι ηλίθιο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ασχέτως της νοοτροπίας μου. Ή αμφιβάλλεις με αυτό και θα μου πεις άλλο ένα έξυπνο απόφθεγμα;

Phoebus
02-11-2006, 14:06
ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 40000 ΑΝΕΡΓΟΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 11%, ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ) ΕΙΤΕ ΟΙ 20000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, _ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΕΧΙΑ ΕΧΟΥΜΕ_, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;

Phoebus
02-11-2006, 14:09
Επίσης, με ποια λογική χωρίζεις τους ανθρώπους σε "Έλληνες aka δικαιούχους εργασίας" και "ξένους aka μη δικαιούχους". Με κάποιο μαγικό τρόπο, όταν με το δικό σου σκεπτικό οι 20000 αυτοί ξένοι απολυθούν από τη δουλειά τους... δεν θεωρούνται άνεργοι...!!! Είναι εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΟ αυτό που λες, το καταλαβαίνεις;

02-11-2006, 14:10
Phoebus πες το αυτό σε έναν άνεργο.

Ξέρεις, σε έναν που δεν έχει καθόλου έσοδα.

EDIT: Και δεν ξεχωρίζω Έλληνες aka δικαιούχους εργασίας και μετανάστες aka μη δικαιούχους.

Αυτό που ξεχωρίζω όμως είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες. Αλλά ξαναλέω, είναι από τη γωνιά βλέπεις το θέμα. Στην ουτοπία κι εγώ θα ήθελα λογική μπάτε σκύλοι αλλέστε. Αλλά εδώ δεν είναι ουτοπία. Γι'αυτό έχουμε και ανεργία.

enitharmon
02-11-2006, 14:11
να μου απαντήσεις κι εμενανε όμως ε

στον άνεργο ότι και να πω, πάλι άνεργος θα είναι και θα πιστεύει ό,τι θέλει

02-11-2006, 14:12
Δεν προλαβαίνω τόσα ποστς, δείτε λίγο και τα έντιτς ε;

Phoebus
02-11-2006, 14:21
Phoebus πες το αυτό σε έναν άνεργο.

Ξέρεις, σε έναν που δεν έχει καθόλου έσοδα.

EDIT: Και δεν ξεχωρίζω Έλληνες aka δικαιούχους εργασίας και μετανάστες aka μη δικαιούχους.

Αυτό που ξεχωρίζω όμως είναι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες. Αλλά ξαναλέω, είναι από τη γωνιά βλέπεις το θέμα. Στην ουτοπία κι εγώ θα ήθελα λογική μπάτε σκύλοι αλλέστε. Αλλά εδώ δεν είναι ουτοπία. Γι'αυτό έχουμε και ανεργία.

ΜΗ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!

Υπάρχουν πολλοί πιο σοβαροί και πιο δύσκολοι όσον αφορά τους ελεγκτικούς μηχανισμούς λόγοι που υπάρχει ανεργία.

Σου έχω εξηγήσει και παλιότερα ότι οι λαθρομετανάστες είναι λίγοι, και δεν κλέβουν ΚΑΝΕΝΟΣ την εργασία καθώς δεν έχουν κάρτα εργασίας, δεν πληρώνονται τα προβλεπόμενα και ο εργοδότης τους δεν πληρώνει το κράτος επειδή τους απασχολεί. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!

Και επειδή συγκρίνεις λαθρομετανάστη με άνεργο (που για κάποιο λόγο θεωρείς ότι οι άνεργοι είναι μόνο Έλληνες!), δε νομίζω ότι κάποιος έχων κάρτα εργασίας θα πήγαινε σε μια δουλειά που δεν σε πληρώνει, δεν σου κολλάει ένσημα, και όταν πάθεις εργατικό ατύχημα δεν θα σε πετάξουνε σα το ζώο με το κεφάλι σου σπασμένο στα δύο ακριβώς απ'έξω από το εργοστάσιο.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι τα'χεις φτιάξει λάθος στο κεφάλι σου αυτά τα πράγματα... Δεν συμβαίνουν όπως νομίζεις.

02-11-2006, 14:24
Δηλαδή εσύ μου λες πως οι λαθρομετανάστες δεν παίζουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ρόλο στην έλλειψη θέσεων εργασίας;

Αν ναι, νικάς. Αν όχι, εμμένω στις απόψεις μου.

Ποτέ δεν είπα πως είναι το άλφα και το ωμέγα του εργασιακού προβλήματος. Αλλά παραμένουν ένα μέρος.

Phoebus
02-11-2006, 14:37
Για να εμμένεις στις θέσεις σου πρέπει να έχεις κάποιους λόγους, δεν αρκεί το "έτσι πιστεύω" ή το "έτσι γουστάρω" και μετά εγώ ή ο οποιοσδήποτε έχει την "υποχρέωση" να σου αλλάξει μυαλό.

Δεν γνωρίζω να σου πω πως ΑΠΟΛΥΤΩΣ δεν επηρεάζουν την απασχόληση, αυτό που μπορώ να σου πως ΑΠΟΛΥΤΩΣ είναι ότι ευθύνονται το λιγότερο για τις εργασιακές σχέσεις στην ελλάδα, ειδικά στην μισθωτή εργασία. Και όταν λέω το λιγότερο, εννοώ σε σημείο που δεν ασχολείται ούτε η ΓΣΕΕ ούτε ο ΣΕΒ μαζί τους, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.

Και χέστηκα για την νίκη Steel Assassin, με ενδιαφέρει συγκεκριμένα ΕΣΥ πλέον αυτό το μεσημέρι να καταλάβεις ότι ΔΕΝ φταίνε οι ΛΑΘΡΟμετανάστες για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα, ή για τις χείριστες εργασιακές σχέσεις, τόσο μεταξύ εργαζομένων όσο και εργαζομένων-εργοδοτών, ή για τις πολύ χαμηλές αποδοχές στην απασχόληση ή για τα επίπεδα ανέχειας που ανέφερες, ή για το επίπεδο ποιότητας ζωής που θα έπρεπε να απολαμβάνουμε όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως υπηκοότητας και κατά πόσο η χώρα μας είναι ικανή να αντιμετωπίσει/εκμεταλλευτεί το φαινόμενο της μετανάστευσης.

02-11-2006, 14:45
Αν επηρεάζουν την ανεργία στην Ελλάδα έστω και κατά 1% για μένα την επηρρεάζουν. Αυτός είναι αρκετός λόγος για να εμμένω στις απόψεις μου.

Και προφανώς η ΓΣΕΕ δεν ασχολείται και ασχολείται πρακτικά με τα πιο σημαντικά ζητήματα αφού αυτά πρέπει να ληθούν πρώτα και πιθανότατα λύνονται πιο εύκολα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Παρ'όλα αυτά, στη θεωρία, οι απόψεις μου δεν αλλάζουν. Στην πράξη άλλωστε δε μπορώ να κάνω και κάτι.

Candiru
02-11-2006, 15:21
Αν επηρεάζουν την ανεργία στην Ελλάδα έστω και κατά 1% για μένα την επηρρεάζουν. Αυτός είναι αρκετός λόγος για να εμμένω στις απόψεις μου.

Και προφανώς η ΓΣΕΕ δεν ασχολείται και ασχολείται πρακτικά με τα πιο σημαντικά ζητήματα αφού αυτά πρέπει να ληθούν πρώτα και πιθανότατα λύνονται πιο εύκολα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Παρ'όλα αυτά, στη θεωρία, οι απόψεις μου δεν αλλάζουν. Στην πράξη άλλωστε δε μπορώ να κάνω και κάτι.

εδώ την απιθανότητα την λαμβανεις υπόψη σου όμως, ε; :wink:

02-11-2006, 15:26
Έκανες τη διαίρεση μήπως; Θες να σου πω πόσα δρομολόγια έχουν γίνει από το Σάμινα ως σήμερα; Ή πόσα τάνκερ έχουν κάνει δρομολόγια τον τελευταίο χρόνο; Είναι πουθενά κοντά στο 1%;

Εγώ νομίζω πως είναι πολύ μικρότερο. ΠΑΡΑ πολύ μικρότερο.

Έτσι για να δεις δηλαδή την τάξη μεγέθους πριν συγκρίνεις.

Candiru
02-11-2006, 15:29
Έκανες τη διαίρεση μήπως; Θες να σου πω πόσα δρομολόγια έχουν γίνει από το Σάμινα ως σήμερα; Ή πόσα τάνκερ έχουν κάνει δρομολόγια τον τελευταίο χρόνο; Είναι πουθενά κοντά στο 1%;

Εγώ νομίζω πως είναι πολύ μικρότερο. ΠΑΡΑ πολύ μικρότερο.

Έτσι για να δεις δηλαδή την τάξη μεγέθους πριν συγκρίνεις.

κοίτα την απάντηση

necropethamenos
03-11-2006, 00:35
Επίσης, με ποια λογική χωρίζεις τους ανθρώπους σε "Έλληνες aka δικαιούχους εργασίας" και "ξένους aka μη δικαιούχους". Με κάποιο μαγικό τρόπο, όταν με το δικό σου σκεπτικό οι 20000 αυτοί ξένοι απολυθούν από τη δουλειά τους... δεν θεωρούνται άνεργοι...!!! Είναι εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΟ αυτό που λες, το καταλαβαίνεις;

i apantisi einai kati selides pio pisw. Oi PROGONOI, filtate, merimnisan gia mas, ta iera kai me aima demena eggonia tous. Ara dikaiwmatika mono emeis mporoume na apolamvanoume ta agatha twn AGIWN XWMATWN pou OI PROGONOI (epanalamvanw, gia na min ksexniomaste) mas klirodotisan.

Tous allous prepei na tous faei to mavro (i kai vathy mple) skotadi. Kai emeis na filame to xwma tis patridos, to opoio an den ypirxe E.E. kai ypirxan mono progonoi tha vrwmouse POLY pio polli skatila kai apo oso vrwmaei twra.

iskra
03-11-2006, 00:37
aei gamisou re pasoke.

katwrimos
04-11-2006, 22:13
aei gamisou re pasoke.

busted!

iskra
06-11-2006, 15:37
aei gamisou re katwrime.

necropethamenos
06-11-2006, 16:41
aei gamisou re pasoke.

me apostomwses

iskra
06-11-2006, 16:50
loipon an thes na milisoume sovara, mporo na sou po oti auti i tasi sou pros ton aristerismo kai ton anarxoautonomismo, opos autoi anthropokentrika kai sxedon lavey-ika ekfrazontai, mou prokalei mia asyllipti aidia dedomenon ton ypoloipon ptyxon tis prosopikotitas sou tis opoies tygxanei na gnorizo. genika re paidi mou auti i daimonopoiisi tis (sygxronis) deksias stin opoia askeiste ki esy kai o katorimos me megalo zilo mou prokalei synaisthimata,ton opoion i ekfrasi kymainetai apo xalaro meidiama oiktou mexri gkrimatses pou synodeuoun synithos protaseis opos "ti les re kathystera gamo to spiti sou" ktl.

necropethamenos
06-11-2006, 17:00
loipon an thes na milisoume sovara, mporo na sou po oti auti i tasi sou pros ton aristerismo kai ton anarxoautonomismo, opos autoi anthropokentrika kai sxedon lavey-ika ekfrazontai, mou prokalei mia asyllipti aidia dedomenon ton ypoloipon ptyxon tis prosopikotitas sou tis opoies tygxanei na gnorizo.

"I tasi mou pros ton aristerismo"? Aftoprosdioristika ws aristeros? (to anarxoaftonomos einai akomi pio asteio). Gia poion logo tha eprepe na skeftomai alliws? Ti kanw akrivws, gia paradeigma, pou einai antitheto me tis apopseis mou gia tous metanastes?

Gia to thema "sou prokalw aidia" to eklamvanw san endeiksi tou oti kati kanw swsta.

genika re paidi mou auti i daimonopoiisi tis (sygxronis) deksias stin opoia askeiste ki esy kai o katorimos me megalo zilo mou prokalei synaisthimata,ton opoion i ekfrasi kymainetai apo xalaro meidiama oiktou mexri gkrimatses pou synodeuoun synithos protaseis opos "ti les re kathystera gamo to spiti sou" ktl.

-edw epanalamvanoume tin teleftaia frasi prin apo to quote sou kai symplirwnoume:-

den daimonopoiw xwris epixeirimata kati. den thymamai na eipa otidipote -sxetiko me tetoia themata- xwris mia paragrafo pou na to eksigei. ektos apo to parakatw:

SYNEXISE NA AIDIAZEIS MAZI MOU. EFXARISTW.

iskra
06-11-2006, 17:07
loipon merikoi anthropoi otan kanoun oti den katalavainoun kai to paizoun pio vlakes apoti pragmatika einai nomizontas oti etsi kalyptoun ti vlakeia tous kai fainontai pio eksypnoi mou spane ta neura.

parakalw.

necropethamenos
06-11-2006, 17:12
loipon merikoi anthropoi otan kanoun oti den katalavainoun kai to paizoun pio vlakes apoti pragmatika einai nomizontas oti etsi kalyptoun ti vlakeia tous kai fainontai pio eksypnoi mou spane ta neura.

an perimeneis oti to yponnooumeno sou ginetai eks orismou katanoito apo ton paralipti to provlima den to exei o paraliptis. En oligois egw ONTWS den exw katalavei ti vriskeis oti kanw pou einai antitheto me tis apopseis mou pou se enoxloun.

parakalw.

sas eimai ypoxreos

iskra
06-11-2006, 17:28
- tou vrad iela pisou aptou stavlou na si gamis!!!!

- kala nte!! ti fonazs a!! to piasa touponooumenou!!!

necropethamenos
06-11-2006, 17:37
- tou vrad iela pisou aptou stavlou na si gamis!!!!

- kala nte!! ti fonazs a!! to piasa touponooumenou!!!

"loipon merikoi anthropoi otan kanoun oti den katalavainoun kai to paizoun pio vlakes apoti pragmatika einai nomizontas oti etsi kalyptoun ti vlakeia tous kai fainontai pio eksypnoi mou spane ta neura."

iskra
06-11-2006, 17:42
(loipon, me to deutero post mou sou eksigisa o,ti den eixes katalavei me to proto kai den afisa kanena yponooumeno. giauto to logo akolouthise kai to sygkekrimeno syntomo anekdotaki. ti akrivws den katalavaineis se ola auta?) thes na mou apodeikseis gia kapoio logo ton opoio den mporo na katalavo oti eisai pio vlakas apoti nomizo?

edit : vasika na poume kietsi tora pou ksanavlepo to teleutaio post sou edraionetai mesa mou i pepoithisi oti einai epipedou necroslaughter, rokavlon kai tetoia. :|

necropethamenos
06-11-2006, 17:47
(loipon, me to deutero post mou sou eksigisa o,ti den eixes katalavei me to proto kai den afisa kanena yponooumeno. giauto to logo akolouthise kai to sygkekrimeno syntomo anekdotaki. ti akrivws den katalavaineis se ola auta?) thes na mou apodeikseis gia kapoio logo ton opoio den mporo na katalavo oti eisai pio vlakas apoti nomizo?

den me apasxolei to poso vlakas nomizeis oti eimai. sto katw katw, eimai.

PARAKATW omws. Les oti exeis kapoio kollima me tis apopseis mou epeidi kapou vlepeis conflict me tis ypoloipes apopseis mou. Kai egw rwtaw: POU TO VLEPEIS AFTO. kai esy mou apantas "kaneis to vlaka"

sovara twra, egw eimai vlakas alla esy exeis kapoio poly sovaro provlima sysxetisis twn entos tou egkefalou sou kai aftwn pou exeis ekfrasei.

iskra
06-11-2006, 17:53
oxi. apla eisai vlakas.

ase mas re nekropethamene tora pou thes na sou kano kai analysi tis prosopikotitas sou gia na ypostirikso to pio aplo epixeirima tou kosmou. kai se periptosi pou epimeneis (ki ego epimeno na min anafero tpt), mporo na sou po oti ta legomena sou me aidiazoun akoma kai asxeta me tin opoia ekfansi tis prosopikotitas sou gnorizo. auta.

episis kaneis parea me ton katorimo.

sorry den to ennoousa to teleutaio :|

necropethamenos
06-11-2006, 17:57
mporo na sou po oti ta legomena sou me aidiazoun akoma kai asxeta me tin opoia ekfansi tis prosopikotitas sou gnorizo. auta.

wow. prepei na kanw poly kali douleia telika!!

iskra
06-11-2006, 18:02
kai kapou edo stamatao na sou apantao giati i tasi kai ton 2 mas na exoume ton teleutaio logo ekfylizei ola osa exoun eipothei prin. krima.

necropethamenos
06-11-2006, 18:16
e paradeksou to gamato einai!