PDA

View Full Version : Πανίκας και κουμπάροι

Candiru
25-09-2006, 19:18
νομίζω πως υπάρχει σχετικό τόπικ, αλλά δεν μου το έβγαλε το search.

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/2005-01-08-____-___________________.jpg

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/ego-forao-pantelonia.jpg

Εχασε τη μιλιά του για δύο εικοσιτετράωρα «ο Νομάρχης» (όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του, λες και δεν υπάρχουν άλλοι νομοί στην Ελλάδα), βλέποντας τον πιο στενό του συνεργάτη να οδηγείται στον Κορυδαλλό. Αλλά πολύ γρήγορα διαπίστωσε ότι οι φόβοι του ήταν αδικαιολόγητοι. Οι ίδιοι τηλεοπτικοί αστέρες -που τους στόλισε με όλα τα γνωστά κοσμητικά των Λαδάδικων- τον καλοδέχτηκαν στην πασαρέλα του ΤΟΡ-10 της τηλεόρασης. Οι ίδιοι αγωνίζονται τώρα να τον αποδώσουν λευκό και πάλι στη νομαρχία του. Φτάνει μια μικρή δήλωση στην αρχή κάθε δελτίου, ότι δηλαδή δεν περιλαμβάνει ο κ. Ψωμιάδης τον εκάστοτε τηλεοπτικό οικοδεσπότη του στη «δημοσιογραφική αλητεία της Αθήνας» και ότι δεν εννοούσε αυτόν, όταν αναφερόταν στα στρινγκ που φορούν κάτω από το παντελόνι κάποιοι τηλεοπτικοί αστέρες.

Από κει και πέρα είναι έτοιμοι όλοι οι συνομιλητές του να του αποδώσουν τα εύσημα του αγωνιστή, του έντιμου, του λεβέντη, δίνοντας το δικό τους νόημα στα γνωστά μισαλλόδοξα, θρησκόληπτα και τοπικοεθνικιστικά κηρύγματά του. Αλλά πώς έγινε άραγε τόσο δημοφιλής στη Θεσσαλονίκη ο κ. Ψωμιάδης; Δεν είναι οι ατέλειωτες τηλεώρες με μόνιμο παράθυρο ανοιχτό στον νομάρχη που του έδωσαν τα μεγάλα ποσοστά; Δεν είναι τα γλέντια και τα τραγούδια του που παίζουν επί χρόνια τα τηλεπρωινάδικα και τηλεξενυχτάδικα; Δεν είναι οι τόσο ευπρόσδεκτες από τα κανάλια απόψεις του, από τις παρελάσεις και τον Οδυσσέα Τσενάι μέχρι τα παρεκκλησιαστικά κηρύγματα και από την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας μέχρι την τρομοκρατία;

Ακόμα και τώρα που έχασε την ψυχραιμία του, όταν είδε τη φαμίλια του να κινδυνεύει, και πάλι τα αθηναϊκά κανάλια βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Από τον Τέρενς Κουίκ που αυτοχρίστηκε περίπου σαν εν Αθήναις εκπρόσωπός του μέχρι τον Γιώργο Τράγκα που κλαίγοντας σχεδόν εκλιπαρούσε την εύνοιά του, αλλά και τον Γιώργο Αυτιά που μας διαβεβαίωσε για την εντιμότητά του. Ακόμα και ο κ. Χατζηνικολάου αποφάνθηκε ότι είναι έντιμος «ο Νομάρχης», την ίδια ώρα που μας έλεγε ότι δεν εγγυάται για κανέναν πέραν του εαυτού του!

Παίρνοντας θάρρος εκείνος τους ειρωνεύεται, αποκαλεί τους πολιτικούς του αντιπάλους φιρφιρίκους και ξαναρχίζει: «Εγώ είμαι ο Νομάρχης», «εγώ είμαι η σχολή Ψωμιάδη», «εγώ είμαι αρσενικός». Κι όλα αυτά αναγορεύονται σε πολιτικές και ηθικές αξίες. «Ρωτάω το νομάρχη που δεν μασάει τα λόγια του» αναφωνεί ο Παυλόπουλος το βράδυ στις ειδήσεις του ALTER. Για να πάρει την απάντηση: «Εσύ θέλεις τον Ψωμιάδη στην κάμερα»!

Για ποιο λόγο ακριβώς είναι αγωνιστής ο κ. Ψωμιάδης και τι είναι εκείνο το καλό που έχει κάνει στο νομό του το ξέρουν μόνο ο Πανάγος και οι άλλοι στενοί του φίλοι, καθώς και οι τηλεοπτικοί αστέρες, με τους οποίους διατηρεί αυτές τις σχέσεις έρωτα και μίσους, με κουμπάρο πάντα την AGB. Αυτό που γνωρίζουμε όλοι οι υπόλοιποι είναι ότι δεν υπάρχει καμιά βελτίωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης ή στην περιφέρειά της ή στα δάση της ή στο νερό της που να μπορεί να αποδοθεί στην ξεχωριστή προσφορά του. Εθνικιστικές φιέστες, αρνήσεις για δημιουργία μονάδων απεξάρτησης, διορισμοί κουμπάρων, αρπαχτές κάποιων, εξυπηρετήσεις ημετέρων και πολλές δημόσιες εμφανίσεις στα καταραμένα αθηναϊκά κανάλια. Αυτές είναι οι γνωστές στο κοινό δραστηριότητες του νομάρχη.

Το θλιβερό σ' όλη αυτή την ιστορία είναι ότι το κατασκεύασμα αυτό των καναλιών είναι έτοιμο να καταρρεύσει, να εξαφανιστεί σαν τηλεοπτικό καρτούν, όταν παύσει να πουλάει αυτή η καρικατούρα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και τα κανάλια που τον φιλοξενούν ή όταν δεν εξυπηρετεί πλέον τους ευρύτερους κομματικούς σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Και τότε οι πρώτοι που θα τον κατασπαράξουν θα είναι οι ίδιοι που χάριν της τηλεθέασης τώρα κάθονται και τον ακούν να τους περιγελά αδιαμαρτύρητα.

(Ελευθεροτυπία, 23/9/2006)

Mitsmann
25-09-2006, 19:55
Πραγματικα δεν εχω χρονο να ποσταρω 23445 λινκς το ενα μετα το αλλο.

Μεχρι να επιστρεψω ομως σκεφτειτε τι χρησιμο να γραψετε ωστε το τοπικ να αποφυγει το μπαναλισμο και συναμα τους συνταγματαρχες.

enitharmon
25-09-2006, 21:05
καντιρού, θες να σου κανω ενα τόπικ να παίζεις εκεί με την ησυχία σου;

ένα "Καντιρού και καθημερινότητα" (προτάσεις για άλλους τίτλους δεκτές) που θα ποστάρεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου και όσα λινκ θες

γιατί, ριλι, τι να σου απαντήσουμε σε αυτό το θρεντ; Δεν είμαστε και του επιπέδου του ιντυμίντια, καταλαβαίνεις, δυσκολευόμαστε να σου συμπαραστεκόμαστε σε αυτά που σε προβληματίζουν.

Candiru
25-09-2006, 21:17
καντιρού, θες να σου κανω ενα τόπικ να παίζεις εκεί με την ησυχία σου;

ένα "Καντιρού και καθημερινότητα" (προτάσεις για άλλους τίτλους δεκτές) που θα ποστάρεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου και όσα λινκ θες

γιατί, ριλι, τι να σου απαντήσουμε σε αυτό το θρεντ; Δεν είμαστε και του επιπέδου του ιντυμίντια, καταλαβαίνεις, δυσκολευόμαστε να σου συμπαραστεκόμαστε σε αυτά που σε προβληματίζουν.ι

πρώτα πρώτα είναι για δεν είναι επικαιρότητα; Είναι δυνατον να μην τον αναφέρουμε τέτοιες μέρες;

Δεν υπάρχει λόγος για ξεχωριστό θρεντ, η λύση είναι μία και φορουμικα παγκοσμίως αποτελεσματική: ή γίνεται συζήτηση (καλή ή περιπαιχτική) ή τραβάει το θέμα τον κατήφορο.

enitharmon
25-09-2006, 22:03
ναι ρε παιδίμ, αλλά ποστάρεις ένα κείμενο και 2 φώτο. Τώρα ο επόμενος τι να γράψει;

Να βρίσει τον Ψωμιάδη; Να πει οτι καλά κάνει; Να σου πει ευχαριστώ για την ενημέρωση; Αν περιμένει να ενημερωθεί από το ερ, ας πρόσεχε.

Οπότε ένα θρεντ και χώνεις μέσα θέματα που νομίζεις ότι πρέπει να ξέρουμε

DarkOmeN
25-09-2006, 22:10
ναι ρε παιδίμ, αλλά ποστάρεις ένα κείμενο και 2 φώτο. Τώρα ο επόμενος τι να γράψει;

Τη γνώμη του?

enitharmon
25-09-2006, 22:13
η οποία είναι;

DarkOmeN
25-09-2006, 22:17
η οποία είναι;

Προσωπικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι.Θα δούμε τι θα'χει να πει ο επόμενος.

Candiru
25-09-2006, 22:34
eni καλά οι φωτό σε πείραξαν; Δεν δείχνει την γελοιότητα του συγκεκριμένου; Αν τις έβαζα στο pix thread θα ήταν καλά;

enitharmon
25-09-2006, 22:50
δε συννενοούμαστε ε;

Veinsaw
25-09-2006, 22:56

Τη γνώμη του?

η οποία είναι;

Προσωπικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι.Θα δούμε τι θα'χει να πει ο επόμενος.

Εμπρός να αλλάξουμε τον κόσμο.

ikonoklast
26-09-2006, 02:29
πως όταν περπατάς

γλυκά όπου πατάς

η στέρφα γη αν8ίζει.

Ace
26-09-2006, 03:09
iniord

Candiru
26-09-2006, 06:35
δε συννενοούμαστε ε;

γιατί, ριλι, τι να σου απαντήσουμε σε αυτό το θρεντ; Δεν είμαστε και του επιπέδου του ιντυμίντια, καταλαβαίνεις, δυσκολευόμαστε να σου συμπαραστεκόμαστε σε αυτά που σε προβληματίζουν.

.........

Να βρίσει τον Ψωμιάδη; Να πει οτι καλά κάνει; Να σου πει ευχαριστώ για την ενημέρωση; Αν περιμένει να ενημερωθεί από το ερ, ας πρόσεχε.

..........

darkomen wrote: τηγνώμη του ίσως;

eni answers: η οποία είναι;

με αυτά τα σιβυλικά που γράφεις προσπαθώ τα μέγιστα αλλά δεν

Candiru
26-09-2006, 06:52
ψήνεται πάντως για κουμπαριές:

http://www.starfm.gr/magazino/news_more ... =%CD%DD%E1 (http://www.starfm.gr/magazino/news_more.php?article_id=31819&cat=%CD%DD%E1)

Mitsmann
26-09-2006, 11:03
..-. ..- -.-. -.- / -.-- --- ..- / ..- ... . .-.. . ... ... / .- ... ... .... --- .-.. .

Candiru
26-09-2006, 11:09
..-. ..- -.-. -.- / -.-- --- ..- / ..- ... . .-.. . ... ... / .- ... ... .... --- .-.. .

mitsmann the morsman

verdictdenied
26-09-2006, 12:00
Μπουνιές που θέλει αυτός ο άνθρωπος......τέτοιοι βγαίνουν....γενιέται ένας ηλίθιος κάθε λεπτό τελικά.
τα ποστ αυτά γίνονται υποθέτω για να γράψει κάποιος την γνώμη του και για ανταλλαγή απόψεων. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει λόγος να ανταλλάξουμε απόψεις για ένα θέμα που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν διαφωνούμε (καθ'ότι η διαφωνία τρέφει το διάλογο). Καλό είναι βέβαια να ακουγόμαστε και το ίντερνετ είναι ένα μέσο.
Από κει και πέρα τέτοιου είδους τόπικ γίνονται βορά off topic συζητήσεων που ουσιαστικά αποτελούν προσωπικές επιθέσεις του αρχιπόστερ (καλό ε?) δηλ. του Candiru και άλλων χρηστών. Κάποιες φορές όμως σίγουρα είναι εντός θέματος αλλά εκφράζονται με ιδιαίτερο πάθος :D
Η ιδέα του να κάνει ένα τόπικ σχετικό με την επικαιρότητα και να ποστάρει εκεί δεν με βρίσκει αρνητικό...όμως μπορεί να τον τοποθετεί στο περιθώριο και τον κάνει κάπως εύκολο στόχο του στυλ πάμε στο τόπικ του Candiru έτσι για να τον χέσουμε λίγο...
Από την άλλη βέβαια μπορούν να μπαίνουν εκεί μόνο όσοι όντως ενδιαφέρονται (δεν το λέω ελιτίστικα αυτό-δηλ. ότι μόνο μέλη της υψηλής αυτής λέσχης είναι δεκτά). Βέβαια έτσι γλυτώνετε τα απανωτά post του που σας ενοχλούν (κάνοντας την σελίδα δική του :D ) αλλά εσείς οι ίδιοι του δίνετε αξία ενώ δεν το θέλετε κάνοντας τον πρεσβευτή της επικαιρότητας στο ER.
Πιστεύω ότι όλοι παίζουν το ρόλο τους εδω πέρα. Ακόμη και αυτοί που δεν "θέλουμε". Εδώ στις συσκέψεις μεγάλων οργανισμών προβλέπεται η ύπαρξη ατόμου ο οποίος πρέπει να διαφωνεί και να αμφισβητεί για να διπλοτσεκάρωνται όλα (συνήγορος του διαβόλου). Δεν εννοώ ότι ο συγκεκριμένος είναι κάτι τέτοιο, απλώς ίσως και αυτός όπως όλοι κάτι προσφέρει με τις παρεμβάσεις του (ενοχλητικές ή μη). Και εγώ πιστεύω ότι μερικά από αυτά που λέει δεν χρειάζονται.
Για να χέζεστε έτσι (εννοώ κράξιμο) όλοι τόσο πολύ θα έχετε σίγουρα τους λόγους σας και το "παρελθόν" σας που εγώ όμως δεν γνωρίζω και να με συγχωρείτε. Σίγουρα κάτι τρέχει καιρό τώρα εδώ πέρα και γίνεται σφαγή και εγώ δεν ξέρω γιατί γίνεται. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός και γραφικός (γιατί τα έχω ξαναπεί) και συγγνώμη ειλικρινά αν έγινα :)

Candiru
26-09-2006, 12:33
Μπουνιές που θέλει αυτός ο άνθρωπος......τέτοιοι βγαίνουν....γενιέται ένας ηλίθιος κάθε λεπτό τελικά.
τα ποστ αυτά γίνονται υποθέτω για να γράψει κάποιος την γνώμη του και για ανταλλαγή απόψεων. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει λόγος να ανταλλάξουμε απόψεις για ένα θέμα που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν διαφωνούμε (καθ'ότι η διαφωνία τρέφει το διάλογο). Καλό είναι βέβαια να ακουγόμαστε και το ίντερνετ είναι ένα μέσο.
Από κει και πέρα τέτοιου είδους τόπικ γίνονται βορά off topic συζητήσεων που ουσιαστικά αποτελούν προσωπικές επιθέσεις του αρχιπόστερ (καλό ε?) δηλ. του Candiru και άλλων χρηστών. Κάποιες φορές όμως σίγουρα είναι εντός θέματος αλλά εκφράζονται με ιδιαίτερο πάθος :D
Η ιδέα του να κάνει ένα τόπικ σχετικό με την επικαιρότητα και να ποστάρει εκεί δεν με βρίσκει αρνητικό...όμως μπορεί να τον τοποθετεί στο περιθώριο και τον κάνει κάπως εύκολο στόχο του στυλ πάμε στο τόπικ του Candiru έτσι για να τον χέσουμε λίγο...
Από την άλλη βέβαια μπορούν να μπαίνουν εκεί μόνο όσοι όντως ενδιαφέρονται (δεν το λέω ελιτίστικα αυτό-δηλ. ότι μόνο μέλη της υψηλής αυτής λέσχης είναι δεκτά). Βέβαια έτσι γλυτώνετε τα απανωτά post του που σας ενοχλούν (κάνοντας την σελίδα δική του :D ) αλλά εσείς οι ίδιοι του δίνετε αξία ενώ δεν το θέλετε κάνοντας τον πρεσβευτή της επικαιρότητας στο ER.
Πιστεύω ότι όλοι παίζουν το ρόλο τους εδω πέρα. Ακόμη και αυτοί που δεν "θέλουμε". Εδώ στις συσκέψεις μεγάλων οργανισμών προβλέπεται η ύπαρξη ατόμου ο οποίος πρέπει να διαφωνεί και να αμφισβητεί για να διπλοτσεκάρωνται όλα (συνήγορος του διαβόλου). Δεν εννοώ ότι ο συγκεκριμένος είναι κάτι τέτοιο, απλώς ίσως και αυτός όπως όλοι κάτι προσφέρει με τις παρεμβάσεις του (ενοχλητικές ή μη). Και εγώ πιστεύω ότι μερικά από αυτά που λέει δεν χρειάζονται.
Για να χέζεστε έτσι (εννοώ κράξιμο) όλοι τόσο πολύ θα έχετε σίγουρα τους λόγους σας και το "παρελθόν" σας που εγώ όμως δεν γνωρίζω και να με συγχωρείτε. Σίγουρα κάτι τρέχει καιρό τώρα εδώ πέρα και γίνεται σφαγή και εγώ δεν ξέρω γιατί γίνεται. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός και γραφικός (γιατί τα έχω ξαναπεί) και συγγνώμη ειλικρινά αν έγινα :)

α, μην την ψάχνεις και πολύ, ό,τι δικό μου έχεις διαβάσει στο περιπου είναι όλα από 4/6/2005, δεν κρύβεται τίποτε φοβερό και τρομερό. Αν κρύβεται ας το επαναφέρει κανείς για να κρίνεις ιδίοις όμασι.

Επίσης για τον Πανίκα έχει ξαναγίνει, αλλά δεν το έβγαζε το σέρτς για να κάνω bump. Σε εκείνο που το είχε ανοίξει ΑΛΛΟΣ δεν υπήρξε τέτοια συμπεριφορά και έγινε μια χαρά συζήτηση και χώσιμο. Απλώς υπάρχει τέτοια πρωτοφανής προκατάληψη που Ο,ΤΙ και να ποστάρω θεωρείται μαλακία ipso facto, ακόμα και αν είναι επιστημονική άποψη.

btw, Εξακολουθείς να είσαι το πιό ανοιχτό μυαλό στο ER.

enitharmon
26-09-2006, 12:37
[
Επίσης για τον Πανίκα έχει ξαναγίνει, αλλά δεν το έβγαζε το σέρτς για να κάνω bump. Σε εκείνο που το είχε ανοίξει ΑΛΛΟΣ δεν υπήρξε τέτοια συμπεριφορά και έγινε μια χαρά συζήτηση και χώσιμο. Απλώς υπάρχει τέτοια πρωτοφανής προκατάληψη που Ο,ΤΙ και να ποστάρω θεωρείται μαλακία ipso facto, ακόμα και αν είναι επιστημονική άποψη.

δεν συνηθίζω να δέχομαι στα τυφλά επικλήσεις στην αυθεντία

Mitsmann
26-09-2006, 12:40

http://www.juneauempire.com/images/100602/crow.jpg http://www.linsdomain.com/totems/pictures/crow.jpg http://www.zblob.com/eye.jpg (-α)http://www.treasureislandsweets.co.uk/acatalog/product_fried_eggs.JPGZEI??

Candiru
26-09-2006, 12:44
[

δεν συνηθίζω να δέχομαι στα τυφλά επικλήσεις στην αυθεντία

αυτό είναι για τα δεδομένα και τις απαιτήσεις που μου ζητάτε. Οταν γράφω κάτι με δικά μου λόγια θέλετε αποδείξεις, όταν τις φέρνω, εγώ είμαι αυτός κάνω επίκληση στην αυθεντία ή εσείς με τις απαιτήσεις σας;

verdictdenied
26-09-2006, 13:49

http://www.juneauempire.com/images/100602/crow.jpg http://www.linsdomain.com/totems/pictures/crow.jpg http://www.zblob.com/eye.jpg (-α)http://www.treasureislandsweets.co.uk/acatalog/product_fried_eggs.JPGZEI??

Σε μένα πάει αυτό? Και τι σημαίνει ακριβώς γιατί κολακευτικό δεν μου φάνηκε....απλά να ξέρω.

verdictdenied
26-09-2006, 15:34
οΚ το πιάσα.
1) Η γλαφυρότητα με την οποία το εξέφρασες δεν ξέρω τι ρόλο παίζει....προφανώς για να φαίνεται πιο έντονη η άποψη σου
2) Είναι λάθος πιστεύω να με βάζεις δίπλα με τον Candiru και να με κρίνεις ως ίδιο για 2 λόγους: πρώτον γιατί δεν ξέρεις ποιος είμαι και τι πιστεύω γενικότερα, δεύτερον (και αυτό γιατί υποτίθεται ότι για το πρώτο θα απαντήσεις ότι με κρίνεις από τα μέχρι τώρα ποστ μου) γιατί έχω πεί και άλλες φορές ότι δεν συμφωνώ σε πολλά μαζί του ούτε με τον τρόπο που το κάνει. Δεν τον πάτε τον Candiru και καταλαβαίνω ότι θα έχετε τους λόγους σας. Εγώ γιατί κάθε φορά που λέω την γνώμη για αυτου του είδους τις διαμάχες θα πρέπει να τα ακούω αφού κάθε φορά δηλώνω ότι σε πολλά δεν συμφωνώ μαζί του και του έχω κάνει και κριτική μια φορά σε κάτι....
Καταφέραμε και αυτό το θέμα εξελίσσεται όπως και όλα τα άλλα που έχει ανοίξει....τα άκουσα και από πάνω.
Ακόμα και αν λέει μαλακίες τι τα παίρνετε έτσι?? Στα αρχίδια σας και από πάνω. Εδώ βέβαια θα έπρεπε και εγώ να κάνω το ίδιο υποτίθεται και να πώ:χέστηκα (προσωπικό ατού :D )
Οκ μια γνώμη είπα για κάτι...μην βαράτε. Νομίζω ότι είπα και πριν να με συγχωρέσετε αν κάτι μου διαφεύγει για την κόντρα μεταξύ σας. :)
Ζήτω οι Megadeth!!!!!
Σήμερα έχεσα κατά τις 13:30. Κατάλαβα ότι τρώω πολλές σοκολάτες γιατί το σκούπισμα ήταν πολύ δύσκολο :D

Candiru
26-09-2006, 15:38

Σε μένα πάει αυτό? Και τι σημαίνει ακριβώς γιατί κολακευτικό δεν μου φάνηκε....απλά να ξέρω.

από αυτά του μαθαίνουν στο ΠΙΚΠΑ: πες το με εικόνες:

"κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;" όπου βγάζει=αβγά-ζει-α

αν το έχεις καταλάβει, είσαι υποψήφιος για black list, πολύ με υποστηρίζεις, έχεις έντονο προσωπικό στυλ, κλπ, κλπ

Griffith
26-09-2006, 15:47
είσαι υποψήφιος για black list,έχεις έντονο προσωπικό στυλ
....

verdictdenied
26-09-2006, 15:47
Η μαλακία είναι ότι δεν θεωρώ ότι υποστηρίζω κανένα. Λέω απλώς την γνώμη μου για οτιδήποτε βλέπω και με τσιγκλάει. Εγώ μπήκα στο ER για Self Promotion και μετά επειδή τόσοι users μπήκαν στο δικό μου τόπικ και ασχολήθηκαν θεώρησα ότι είναι μαλακία να μην μπώ και στα υπόλοιπα section να δώ τι λένε αυτοί οι άνθρωποι που με τίμησαν με την γνώμη τους και το χρόνο τους....σεβάστηκα το χώρο και δεν μπήκα εδώ μόνο για χαβαλέ. Αν με κράξουν και μένα τότε πάω πάσο. Ας μην βιαζόμαστε πάντως να βγάλουμε συμπεράσματα. Μπορεί και να μην με βάλουν στην μαύρη λίστα... :)

verdictdenied
26-09-2006, 15:48
Η μαλακία είναι ότι δεν θεωρώ ότι υποστηρίζω κανένα. Λέω απλώς την γνώμη μου για οτιδήποτε βλέπω και με τσιγκλάει. Εγώ μπήκα στο ER για Self Promotion και μετά επειδή τόσοι users μπήκαν στο δικό μου τόπικ και ασχολήθηκαν θεώρησα ότι είναι μαλακία να μην μπώ και στα υπόλοιπα section να δώ τι λένε αυτοί οι άνθρωποι που με τίμησαν με την γνώμη τους και το χρόνο τους....σεβάστηκα το χώρο και δεν μπήκα εδώ μόνο για χαβαλέ. Αν με κράξουν και μένα τότε πάω πάσο. Ας μην βιαζόμαστε πάντως να βγάλουμε συμπεράσματα. Μπορεί και να μην με βάλουν στην μαύρη λίστα... :)

Candiru
26-09-2006, 16:35

φαντάσου να υποστηριζες κιόλας :roll:

necropethamenos
27-09-2006, 13:56
eni, den katalavainw giati prepei o candiru na MIN postarei kati tetoio edw.

einai politiki kai einai epikairo, opote an exei kapoios kati na pei epi tou thematos as to pei, alliws oxi.

mits, sta lew kai sto allo topic pou anoikses. kouradizeis.

kata ta alla to gegonos oti o pswmiadis einai enas fasistas pou eksakolouthei na eklegetai kai na epaneklegetai kai na ksanamana-eklegetai (me kati pososta toooosa) einai mia friki.

I pragmatiki erwtisi einai: ti leei afto gia ton plythismo tis nomarxias tou? Einai se megalytero vathmo ethnikistes ap'oti edw katw i allou pou den eklegoun fasistes?

I efkoli apantisi einai "nai" alla gia kapoion logo den mou paei na to pw afto.

Mitsmann
27-09-2006, 14:01
Ωραια. κανει λοιπον ενα τοπικ στο οποιο προφανως βλεπουμε τι μαλακας και γλοιωδης καραγκιοζαρος ειναι ο Ψωμιαδης. Ωραια. Εσυ μονο το χεις δηλωσει τουλαχιστον σε 456 τοπικ.

Μετα ανοιγει ενα τοπικ που πρεπει να πουμε ολοι το αυτονοητο σου. Τι υποκρισια θεε μου!!!!! η Ευρωπαικη ενωση κλεινει παραστασεις ενω σκοτωνονται αθωοι.

Μεχρι να αποκτησουν καποιο νοημα τα τοπικς λεω να κουραδιζω. Απ το να του απαντω σοβαρα οπως κανεις π.χ. το θεωρω καλυτερο.

ikonoklast
27-09-2006, 14:06
Εγώ πάλι 8α πρότεινα να τραβάς να γαμιέσαι μαλάκα ουρακοτάγκε.

ps. λολ!

necropethamenos
27-09-2006, 14:18
Ωραια. κανει λοιπον ενα τοπικ στο οποιο προφανως βλεπουμε τι μαλακας και γλοιωδης καραγκιοζαρος ειναι ο Ψωμιαδης. Ωραια. Εσυ μονο το χεις δηλωσει τουλαχιστον σε 456 τοπικ.

ok. opote mporeis na min to diavaseis, i na min apantiseis. poios einai o logos na gkriniakseis?

Μετα ανοιγει ενα τοπικ που πρεπει να πουμε ολοι το αυτονοητο σου. Τι υποκρισια θεε μου!!!!! η Ευρωπαικη ενωση κλεινει παραστασεις ενω σκοτωνονται αθωοι.

sssssso? to gegonos oti egw eipa to aftonoito den paei na pei oti oloi tha prepei na poun afto. Ase pou to topic anaferetai se ena sygkekrimeno gegonos, tha mporouse kapoios na exei mia pio doulemeni/sygkekrimeni apopsi, giati na min yparxei to topic gia na tin postarei?

Μεχρι να αποκτησουν καποιο νοημα τα τοπικς λεω να κουραδιζω. Απ το να του απαντω σοβαρα οπως κανεις π.χ. το θεωρω καλυτερο.

Mexri na katalaveis ti diafora tou na voulwneis to stoma tou allou me to zori kai tou na adiaforiseis gia afta pou leei epeidi ta thewreis vareta/anousia/otinanai, take my word for it kai stamata na kouradizeis.

Mitsmann
27-09-2006, 14:22
Δεν υπαρχει καμμια τετοια διαφορα. Οκ, δεν τον εδειρε και κανεις για να μη μιλαει.

O)))zma
27-09-2006, 14:24
Ksanapsifiste ton

solution_AK-47
27-09-2006, 14:36
K gia dhmarxo? Papagewrgopoula h' Karatzaferh?

O)))zma
27-09-2006, 14:39
Karatzaferi gia na kanoun power duo.Sa Mpatman kai Rompin

verdictdenied
27-09-2006, 14:40
Στην Ιταλία βγάλαν τον Μπερλουσκόνι και στις ΗΠΑ 2η φορά τον Μπούς. Ένας νομός που έβγαλε τον Ψωμιάδη αποτελεί μικρή υπόθεση τελικά. Συμφωνώ πάντως με τον necro...ως προς το ότι είναι πολύ απλός, αβίαστος και ίσως απροβλημάτιστος ο λόγος που λέει ότι είσαι ότι ψηφίζεις....Βέβαια εκεί πάνω είναι και τίγκα στις εκκλησίες όλη η πόλη. Κάθε 20 μέτρα. Τα προποτζίδικα θέλουν άδεια που βασίζεται και στο πόσο απέχουν μεταξύ τους...ενώ οι εκκλησίες γίνονταν για πλάκα όπως δείχνει εκεί πάνω. Μυστήρια πράγματα...γιατί όσους Θεσσαλονικείς γνώρισα πρόσφατα, που ανέβηκα πάνω, ήταν μεγάλες μορφές. Όταν μπερδεύουν την τυρόπιτα με την μπουγάτσα τι περιμένεις??? :D
Μην βγεί κανένας τώρα και πεί ότι οι Αθηναίοι τα βάζουν με την Θεσσαλονίκη διότι θα είναι μαλακία.....εγώ γουστάρω με τα μπούνια αυτήν την πόλη. Αποδείξεις: Sarissa, Stygma, Deceptor, σουτζουκάκι, απίστευτες γκόμενες κτλ. :D

Raven Lord
27-09-2006, 14:50
και μετά σου λένε να είσαι αισιόδοξος και ότι αν είμαστε "σωστοί" κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και μπλαμπλαμπλα και αυτά που λέω είναι δικαιολογίες για τους "βολεμένους" κτλ

όχι, δε θα είμαι σωστός απέναντι σε ανθρώπους που ψηφίζουν τον ψωμιάδη (με συντριπτικά ποσοστά)

solution_AK-47
27-09-2006, 14:51
Karatzaferi gia na kanoun power duo.Sa Mpatman kai Rompin

ETSI!

O)))zma
27-09-2006, 14:56
Genikotera i apopsi mou einai oti oi ellines eimaste ilithioi, kai giafto kai os ilithious mas ferontai

solution_AK-47
27-09-2006, 15:01
Basika sunopsizontas:

Genikotera i apopsi mou einai oti oi ellines eimaste ilithioi

enitharmon
27-09-2006, 15:57
και μετά σου λένε να είσαι αισιόδοξος και ότι αν είμαστε "σωστοί" κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο και μπλαμπλαμπλα και αυτά που λέω είναι δικαιολογίες για τους "βολεμένους" κτλ

όχι, δε θα είμαι σωστός απέναντι σε ανθρώπους που ψηφίζουν τον ψωμιάδη (με συντριπτικά ποσοστά)
δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις αν φέρεσαι όπως αυτοι, απλά είναι πιο βολικό και βρίσκεις δικαιολογία

νεκρο, δεν του ειπα να μην ανοιγει τοπικ, αλλα ας κάνει και μια ερώτηση για να ξερουμε τι να απαντησουμε. Κατα τα άλλα οι αντιδράσεις υπήρξαν, γιατί έχει κουράσει πολύ.

Candiru
27-09-2006, 17:04

δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις αν φέρεσαι όπως αυτοι, απλά είναι πιο βολικό και βρίσκεις δικαιολογία

νεκρο, δεν του ειπα να μην ανοιγει τοπικ, αλλα ας κάνει και μια ερώτηση για να ξερουμε τι να απαντησουμε. Κατα τα άλλα οι αντιδράσεις υπήρξαν, γιατί έχει κουράσει πολύ.

καλά πρέπει να έχει και ερώτηση; δεν μπορεί ο κάθε χρήστης να πει τη γνώμη του γενικώς, για το κείμενο, για τις φωτό, κλπ; Πολύ τυποποίηση και μάλλον αλλού είναι η κούραση.

Not_saved
28-09-2006, 00:27
Vasika exoume tous politikous pou mas aksizoun..To provlima me ton Psomiadi den einai oti einai fasistas alla oti einai ilithios.Den yparxei alli xwra pou na eklegesai 3 tetraeties epeidi poly apla den kaneis TIPOTA,apla provallesai stin tileorasi gia kathe asimanti aformi kai gleifeis tous Thessalonikeis milwntas kathe treis kai ligo gia Athinokratia

HAVOC
28-09-2006, 00:48
Δεν νομιζω να βγαινει καποιος μονο γιατι ειναι σουργελο. Κατι καλυτερα νουμερα θα επρεπε να τον τρωνε.
Μαλλον εχει βολεψει πολυ γκοσμο/δημιουργει σε σταθερη βαση την εικονα πως το κανει [δεν λεω καλως, απλως διαπυστωνω]και συνεχιζουν να επιλεγουν αυτο που ξερουν.
Ειμαστε ηλιθιοι, γιατι πιστευουμε απο τις πιο απλες και καθημερινες μας στιγμες, εως τις σημαντικοτερες, πως το shortcut, ειναι η καλυτερη λυση, και το πληρωνουμε μακροπροθεσμα. Απο πχ το καφριλικι μας να πεφτουμε σαν τα ζωα να κερδισουμε μια γελοια πρωτια στην ουρα, μεχρι να βολευτουμε σε μια θεσουλα και να τα ξυνουμε μιζερα, απο το μπιλιετακι και την σβησμενη κληση, μεχρι το σχεδον ανυπαρκτο ηθος μας μπροστα στο μπαχτσισι, ειμαστε ζωα, και επιτρεπουμε στα ιδια ζωα να εξυπηρετουν τα και καλα συμφεροντα μας. Μονο απαραδεκτα προηγουμενα δημιουργουμε, και ωθουμε ακομη και αυτον που θελει να ειναι ενταξει στην αγανακτιση του δε γαμιεται, επιβιωνει ο φελος διπλα μου και βασιλευει, εγω θα κανω τον μαλακα?
Αμην.

Boom!
28-09-2006, 04:12
gleifeis tous Thessalonikeis milwntas kathe treis kai ligo gia Athinokratia

Αυτο βασικα, για πολλους κομπλεξικους απο κει πανω ειναι σημαντικο προτερημα. Γιατι να μην εκλεγεται λοιπον ο Ψωμιαδης; Εχει και ωραια φωνη. Μην παει χαμενο το παληκαρι.

Candiru
28-09-2006, 07:02
είναι και η εθνικιστική και εθνολαϊκίστικη παράδοση της πόλης, είναι και το ιδιαίτερο στυλ του: "μη με παίρνετε και τόσο στα σοβαρα": βλ. φωτό που πόσταρα, τραγουδάκια (ανεκδοτάκια: και κάποιος άλλος φελλός επιπλέει χρόνια, ε;), κουμπαριές και βαφτίσια.

Από την άλλη αόριστος καταγγελτισμός καλλιεργώντας μια αόριστη μνησικακία αγγίζοντας βαθύτερες χορδές του ασυνείδητου: Είμαστε οι κάποιοι και όμως μας παραπετάνε

Είναι και ο ισχυρά αντιφατικός λόγος τους που με περίτεχνο τρόπο κατορθώνουν να του δώσουν μια μυστηριακή χροιά. Δεν είμαστε φασίστες, όμως οι αλβανοί και οι εβραίοι φταίνε. Εϊμαστε δεξιοί αλλά στη σκέψη και στην πράξη αριστεροί. Δεν είναι δυνατόν να καταγγέλει ο ψωμιάδης ως φιρφιφίκους, κλπ ΟΛΑ τα κανάλια και μετά σε κάθε ένα που τον καλούσε και πήγαινε να λέει: δεν εννούσα εσάς! (πήγε σε όλα, σε όλα το ίδιο είπε, τελικά ποιά εννοούσε; τo Κακοσάλεσι-TV;

Μήπως τελικά, ακριβώς αυτό είναι που κινεί τις μαζες να τον ψηφίζουν; Γιατί και αυτός και ο Χριστόδουλος και ο Καρατζαφέρης είναι οι καλύτεροι εκφραστές της πολιτικής στην εποχή του τίποτα;

ikonoklast
28-09-2006, 07:31
Vasika exoume tous politikous pou mas aksizoun..To provlima me ton Psomiadi den einai oti einai fasistas alla oti einai ilithios.Den yparxei alli xwra pou na eklegesai 3 tetraeties epeidi poly apla den kaneis TIPOTA,apla provallesai stin tileorasi gia kathe asimanti aformi kai gleifeis tous Thessalonikeis milwntas kathe treis kai ligo gia Athinokratia
8α σου παρουσιάσω την αλή8εια: Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες χώρες.
Μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=15995).

Raven Lord
28-09-2006, 19:04

Vasika exoume tous politikous mixanikous pou mas aksizoun...

:)

Bullet
30-09-2006, 15:04
candiru esy erikses to giaourti?

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=742816&lngDtrID=244)

Candiru
30-09-2006, 15:31

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=742816&lngDtrID=244)

και λίγο του ήταν. Σιγά τις τσούλες που τον λυπήθηκαν κιόλας και καταδικάζουν. Οταν βρίζει τους πάντες δημοσίως ότι είναι φιρφιρίκοι, τζιτζιφιόγκοι και φοράν στριγγάκια, όταν θεωρεί ανώτερους τους έλληνες από τους αλβανούς και το λέει δημοσίως,κλπ, κλπ, πίσσα και πούπουλα χρειάζεται

Candiru
30-09-2006, 15:35
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/psomiadisqmj8v9.jpg

ΘΕΪΚΟ!

Ace
30-09-2006, 15:49
χαχαχαχα ταπεινωμενο και θυμωμενο υφος. :D

Kingdom Gone
30-09-2006, 16:10

το άρθρο είναι απίστευτος σουρεαλλισμός,

Ένα απρόσμενο γεγονός «σημάδεψε» την εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια προτομής του λαϊκού βάρδου Στέλιου Καζαντζίδη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Συνταξιούχος πλησίασε τον παριστάμενο νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και, έπειτα από ένα σύντομο διάλογο μαζί του, έβγαλε από τη σακούλα που κρατούσε ένα κεσεδάκι με γιαούρτι και το πέταξε στο πρόσωπο τού κ. Ψωμιάδη.

Αμέσως μετά, οπαδοί του νομάρχη Θεσσαλονίκης επιτέθηκαν στο συνταξιούχο και τον προπηλάκισαν, ενώ τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην αστυνομία. Με παρέμβαση του ίδιου του κ. Ψωμιάδη, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει έκταση στο περιστατικό, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.

Αποχωρώντας από το σημείο της επίθεσης, ο συνταξιούχος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τους λόγους της πράξης του και εκείνος, οργισμένος, απάντησε: «Για τους λόγους που ξέρετε». Όταν εκείνοι ζήτησαν περισσότερες εξηγήσεις, ο συνταξιούχος επέμεινε: «Κανείς σας δεν ξέρει;».

Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης, μετά το ατυχές περιστατικό, παρακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στη μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη και μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή, παίρνοντας το μικρόφωνο και τραγουδώντας. Μιλώντας για το περιστατικό με το συνταξιούχο, αρκέστηκε απλώς να δηλώσει: «Τον συγχωρώ. Ας τον έχει καλά ο Θεός».

Την επίθεση καταδίκασε η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και βασική αντίπαλος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Βούλα Πατουλίδου, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι απαράδεκτο να γιαουρτώνεται ο οποιοσδήποτε».

Atheist
30-09-2006, 16:23
ο συνταξιούχος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τους λόγους της πράξης του και εκείνος, οργισμένος, απάντησε: «Για τους λόγους που ξέρετε». Όταν εκείνοι ζήτησαν περισσότερες εξηγήσεις, ο συνταξιούχος επέμεινε: «Κανείς σας δεν ξέρει;»

Τα 'σπασε

DarkOmeN
30-09-2006, 16:36
αχαχαχαχ

Candiru
30-09-2006, 17:09
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/30135905.jpg

phthoggon
01-10-2006, 01:54
H ατυχία ξαναχτύπησε τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, του οποίου το αυτοκίνητο αργά το απόγευμα τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ κατευθυνόταν στον Λαγκαδά για να παραστεί σε εκδήλωση.

Στην προσπάθεια του κ. Ψωμιάδη να σβήσει τις φλόγες, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση με γιαούρτι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ένας συνταξιούχος επιτέθηκε εναντίον του Νομάρχη Θεσσαλονίκης, ο οποίος αντέδρασε με απόλυτη ψυχραιμία, αλλά οι παρευρισκόμενοι αποδοκίμασαν την πράξη του ηλικιωμένου άνδρα.

Ο κ. Ψωμιάδης επέδειξε μεγαλοψυχία συγχωρώντας τον συνταξιούχο άνδρα που του πέταξε γιαούρτι, ενώ δεν κατέθεσε και μήνυση εναντίον του. Σε δηλώσεις του για το περιστατικό, ο κ. Ψωμιάδης αναφερόμενος στο δράστη είπε απλώς "να τον έχει καλά ο Θεός".

Την επίθεση καταδίκασαν πολίτες της Θεσσαλονίκης, αλλά και οι πολιτικοί αντίπαλοι του Νομάρχη, ενώ χαρακτηριστικά η υποψήφια Νομάρχης Βούλα Πατουλίδου έκανε λόγο για πολιτική απρέπεια.

LOL

Not_saved
01-10-2006, 02:30
τεντυμπόης ο γέρος :P

Το πιο ωραίο κομμάτι είναι αυτό:

οπαδοί του νομάρχη Θεσσαλονίκης επιτέθηκαν στο συνταξιούχο και τον προπηλάκισαν, ενώ τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην αστυνομία

Δηλαδή τι πάει να πει ''οπαδοί'';;

Phantom Duck
01-10-2006, 12:43
Αν βρεις το σημερινό "Ε" της Ελευθεροτυπίας τσέκαρε το άρθρο για το φαν μπέης του νομάρχα.

The Good Son
01-10-2006, 12:52
Λέτε ό,τι θέλετε.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Boom!
01-10-2006, 18:09
Λέτε ό,τι θέλετε.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Αυτο φοβομαστε και μεις.

Not_saved
01-10-2006, 18:23
Pali apo ton 1o gyro lene tha vgei o paliatsos.Tha xe endiaferon na pigaine se deutero gyro pantws

necropethamenos
01-10-2006, 21:00
αρκέστηκε απλώς να δηλώσει: «Τον συγχωρώ.

OLA TA LEFTA

Not_saved
01-10-2006, 21:14
ontws :rofl: :rofl: :rofl:

Candiru
02-10-2006, 10:34
http://i42.photobucket.com/albums/e341/grammat/PSMIADIS.jpg

πάντως πολύ γκαντέμης: γιαούρτι, φωτιά στο αυτοκίνητο , σπασιμο πλευρών ενώ έπαιζε μπάλα, όλα σε δυο μέρες μέσα. Παίζει τίποτε με κανένα ιγκογκνιτο με μητσοτάκ;

Η παραπάνω φωτό αφορά τις ελεεινές δηλώσεις του για Τρεμόπουλο, δημοσιογράφους, κλπ

Candiru
02-10-2006, 13:04
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/giaourtoma2.jpg

τελικά δεν ήταν και τόσο άσχημα, θα μου κάνει και μια επιδερμίδα!

http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/giaourtoma3.jpg

Μάλλον Μεβγάλ είναι κ. Πρόεδρε. Μπορώ να δοκιμάσω κι εγώ λίγο;

The Good Son
02-10-2006, 16:31
Λέτε οτι θέλετε.
Έχει στήσει γαμάτο εκλογικό κέντρο με μουάκια δαπίτικα και έχει αφισούλες και αφτοκολλητάκια αλλά ντράπηκα να ζητήσω :oops:

necropethamenos
02-10-2006, 16:53
Λέτε οτι θέλετε.
Έχει στήσει γαμάτο εκλογικό κέντρο με μουάκια δαπίτικα και έχει αφισούλες και αφτοκολλητάκια αλλά ντράπηκα να ζητήσω :oops:

aftokollitakia me tin agia sofia kai nekrous tourkous karfwmenous stous toixous?

Candiru
02-10-2006, 17:27
Λέτε οτι θέλετε.
Έχει στήσει γαμάτο εκλογικό κέντρο με μουνάκια δαπίτικα αλλά ντράπηκα να ζητήσω :oops:

Candiru
04-10-2006, 11:10
Κυκλοφορούν φήμες, ίσως να προβλήθηκαν περιορισμένα σε ΜΜΕ, ότι το γιαούρτι ήταν στημένο. Σε αυτό συνηγορούν κάποιες, όντως περίεργες, σκηνές:

1.Ο σωματοφύλακας του Ψωμιάδη προστατεύει τον γιαουρτοπετάχτη από τους οργισμένους οπαδούς του ψωμιάδη.

2.Ο Ψωμιάδης παρέμεινε με το γιαούρτι στο κεφαλι χωρίς καν να επιχειρήσει να σκουπιστεί για κάμποση ώρα, ικανή να βγουν οι τόσο ωραίες φωτογραφίες, ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις συμβαίνει το αντίθετο: οι σωματοφύλακες τρέχουν να καλύψουν τον πολιτικό που έχει φάει αυγό, ντομάτα, γιαούρτι, κλπ και τα πλάνα είναι πολύ βιαστικά ή η 1-2 φωτό κακότεχνες. Εδώ μιλάμε για τουλάχιστον 5-6 πολύ πετυχημένες.

3.Ο γιαουρτοπετάχτης, εξαφανίστηκε, δεν έκανε καμιά δήλωση του γιατί, πέρα από κάποια τελείως αόριστα.

4. Τα ΜΜΕ ασχολούνται συνεχώς με αυτό και έχει διακοπεί η εναντίον του κριτική και οι αποκαλύψεις, οι οποίες αν συνεχιστούν θα είναι κάπως σαν ξαναζεσταμένο φαγητό

Επιπλέον, μετά του τυχαίνουν τα απανωτά γκαντέμικα. Αντε, ο τραυματισμός στη μπάλα να είναι οριτζινάλ, (ίσως η σοβαρότητα των τραυμάτων να είναι μούφα) όμως όσον αφορά τη φωτιά του αυτοκινήτου, στην τροχαία ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ!

Αυτά μου το είπε δημοσιογράφος που θέλησε να ερευνήσει την υπόθεση, δεν ξέρω αν βγήκε σε ΜΜΕ.

Τα ΜΜΕ τον πρόβαλαν ως θύμα που δείχνει μεγαλοψυχία στον θύτη του, οι κύριοι και ανταγωνιστικοί πολιτικοί αντίπαλοί του, ενώ ως τώρα δεν είχαν πει κουβέντα για όλο τον χείμαρρο σκανδάλων που ήταν μπλεγμένος, τρέξαν να τον υπερασπίσουν και να γίνουν λαλίστατοι σε δηλώσεις συμπαράστασης.

Συνεπώς, με ένα σμπάρο τρία τριγώνια: Οι αμετανόητοι αντιψωμιαδικοί το καταχάρηκαν (ας χαρούν, έτσι κι αλλιώς δεν θα με ψήφιζαν), οι φανατικοί ψωμιαδικοί φανατίστηκαν υπέρ του ακόμα πιό πολύ (αυτοί οι απόλυτα σίγουροι επιπλέον μου τονώνουν και το ηθικό) και το βασικό target group της στημένης ενέργειας, οι δυσσαρεστημένοι από την σκανδαλολογία των προηγούμενων εβδομάδων που του ρίξαν τα ποσοστά στα γκάλοπ, να τον ξαναδούν με συμπάθεια τώρα με τις «απανωτές κακοτυχίες» του.

Επαναλαμβάνω, αυτά δεν ξέρω αν έχουν ειπωθεί δημόσια, είναι βάσιμες σκέψεις σαλονικιού δημοσιογράφου που ήταν χθες στην παρέα.