PDA

View Full Version : Πάτρα: Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών φιλμ & βί

tamagothi
25-09-2006, 12:20
Λοιπόν:

Μέχρι το Σάββατο.
Ένα κάρο χώρες, ένα κάρο ταινίες.

Μπορείτε να διαβάσετε για τις ταινίες στο http://www.independent.gr/ .
Γίνεται στο ανακαινισμένο Ιντεάλ (συγκεκριμένα, σε μια συμπαθέστατη αιθουσούλα που έχουν κάνει αποπάνου, καθώς το υπόλοιπο έγινε καφετέρια). Είσοδος ελεύθερη.

Εγώ πήγα χθες, είδα ένα θεϊκό 5λεπτο ουγγαρέζικο animation, ένα που ήταν σα να χα πάρει ΛΣΔ και μερικά ακόμα.

(Ήθελα να δω ένα για τη Λευκορωσία που φαίνεται υπέροχο - το 'the colours of white russia' - και κόλλησε το DVD. Ελπίζω να το δω σήμερα, καθώς βρήκα το Λευκορώσο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, του στειλα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κι αυτός έστειλε στα "μεγάλα κεφάλια". Αν και φαντάζομαι ότι θα το ξανάδειχναν έτσι κι αλλιώς δλδ.)

Ένιγουεϊ, τζάμπα είναι, όλη μέρα είναι, κέντρο είναι κι ό,τι είδα εγώ ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρον. Οπότε, άμα βρεθείτε Αγίου Νικολάου, δε χάνετε τπτ να μπείτε μέσα.

ΥΓ: Να ναι καλά η Μαρία (aka marianna2525) που μου στειλε το πρόγραμμα και το πήρα χαμπάρι.
ΥΓ2: Σήμερα το απόγευμα έχει Γιαγκόναν.

Mitsmann
25-09-2006, 12:45
Αυτο το Γιαγκοναν πως θα γινει να το γραψετε σε οποιαδηποτε μορφη που θα μπορουμε να το δουμε.

Veinsaw
25-09-2006, 12:46
...βρήκα το Λευκορώσο στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, του στειλα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου...

Και εκεί που λες "πλάκα κάνει"...

tamagothi
25-09-2006, 13:27
μπρο! το γιαγκόναν το χω σε DVD. το χω δανείσει κάπου, αλλά θα το χω πάρει πίσω μέχρι τις 20 οκτ και θα σας δείξω εγώ.=***

Άφεϊστ, το παιδί είναι συμπαθέστατο και μου απάντησε στο ιμέιλ μέσα σε ένα τέταρτο και έχει όνομα "μιτς" και επίσης είναι και ωραίο παιδί με υπέροχη προφορά Λευκορώσου μεγαλωμένου στην Αυστραλία και να σκάσεις και.

Mitsmann
25-09-2006, 13:34
μπρο! το γιαγκόναν το χω σε DVD. το χω δανείσει κάπου, αλλά θα το χω πάρει πίσω μέχρι τις 20 οκτ και θα σας δείξω εγώ.=***

Άφεϊστ, το παιδί είναι συμπαθέστατο και μου απάντησε στο ιμέιλ μέσα σε ένα τέταρτο και έχει όνομα "μιτς" και επίσης είναι και ωραίο παιδί με υπέροχη προφορά Λευκορώσου μεγαλωμένου στην Αυστραλία και να σκάσεις και.

αχαχχα ΜΙΤΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΜΙΤΣ !!!!!!!!!!

Ειμαι λευκορωσος, το αποφασισα.