View Full Version : Die Apokalyptischen Reiter - Riders On The Storm
Dragonlord
24-09-2006, 23:12
©2006 Nuclear Blast
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.368.cover.jpg
01. Friede Sei Mit Dir
02. Riders On The Storm
03. Seemann
04. Der Adler
05. Revolution
06. Wenn Ich tr
Pitsadoros
25-09-2006, 14:34
auti i mpanta einai tromera kits k prepei na dialisei
Γαμάτο cd, πολύ ωραίο το review του και γενικά ότι καλλύτερο έχουν βγάλει μετά το Allegro Barbaro (το οποίο για κάποιον λόγο παραλείφθηκε στο review :wink: )
loipon to album einai eksairetiko kai na to akousete oloi. auta.
iskra :pink: :pink: :pink:
enitharmon
28-09-2006, 12:48
Γαμάτο cd, πολύ ωραίο το review του και γενικά ότι καλλύτερο έχουν βγάλει μετά το Allegro Barbaro (το οποίο για κάποιον λόγο παραλείφθηκε στο review :wink: )
το Allegro Barbaro είναι ο δεύτερος δίσκος, όχι και τόσο αντιπροσωπευτικός πλέον
και δηλ σ'αρέσει το Allegro περισσότερο από το Samurai και παρ'όλα αυτά σ'αρέσει το Riders? Αυτό χρειάζεται μια εξήγηση :p
Χαχα, ναι το μπέρδεψα γιατί ήταν ο πρώτος δίσκος των Die Apokalyptischen Reiter που άκουσα ποτέ κι επειδή δεν βρήκα ποτέ το πρώτο τους για κάποιον λόγο το συνδίασα αυτό σαν ντεμπούτο τους.
Εχμ, μέχρι τώρα γενικά είμαι ικανοποιημένος από κάθε δίσκο αυτωνών αλλά κυρίως μου αρέσει το -όπως σωστά είπες πλέον μη αντιπροσωπευτικό για το τι παίζουν τώρα- Allegro Barbaro κυρίως γιατί μου φαινόταν ένα πολύ ωραίο είδος αμιγούς καφρίλας :) .
Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι και οι υπόλοιποι δίσκοι τους είναι γενικά πολύ καλοί και, αν και αρκετά διαφορετικοί από τα πρώτα τους, ακούγονται τουλάχιστον από μένα ευχάριστα.