View Full Version : ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Σταυρό του Νότου
Solo Carriera
20-09-2006, 01:38
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Μαζί του η Μάρθα Φρίτζηλα
«Τρέξε να ψηλαφήσεις την πλάση ακριβέ μου, τα μπράτσα της απλώνει να κρατηθείς...»
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ένας από τους πολύ αγαπητούς τραγουδοποιούς, ανοίγει την φετινή περίοδο στον «Σταυρό» και ανεβάζει τη διάθεση μ' ένα πολύχρωμο mix από τη δισκογραφία του. Μαζί του θα έχει και την Μάρθα Φριτζήλα. Όπως στους δίσκους έτσι και στις συναυλίες του συνηθίζει να παίζει με τη «χειροποίητη μακρυμάνικη μπουζουκομάνα» του, δώρο του Ισίδωρου Παπαδάμου από τους Χειμερινούς Κολυμβητές.
Στο πρόγραμμα που ετοιμάζει για εφτά τριήμερα, θα παρουσιάσει επιλογές και τραγούδια που συγκινούν, από την «Αγία Νοσταλγία» μέχρι το πρόσφατο «Η βροχή από κάτω» αλλά και καινούργια τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν.
Στην πορεία θα τραγουδήσουμε μαζί του το ινδιάνικο «Άστρο του πρωινού», θα επιβιβαστούμε σε μια «Τράτα», θα μας φυσήξει από μακριά «Αέρας Πεχλιβάνης» και θα καταλήξουμε να «Μιλάμε με τα ψηλά απάτητα βουνά» και τον «Αποσπερίτη». Ένα live φωτιά...
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στον Σταυρό του Νότου.
Από 26 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30 μέχρι 9 Δεκεμβρίου.
www.stn.gr (http://www.stn.gr)
Ημερομηνίες εμφανίσεων :
26, 27, 28 Οκτωβρίου
2,3,4 Νοεμβρίου
9,10,11 Νοεμβρίου
16,17,18 Νοεμβρίου
23,24,25 Νοεμβρίου
30 Νοεμβρίου – 1,2 Δεκεμβρίου
7,8,9 Δεκεμβρίου
μόνο σε μένα φαίνεται τελείως εκφυλιστκό αυτό; με την τυποποίηση αυτή χάνεται η αξία της συναυλίας, κάτι τέτοια είναι για τσακνήδες και μαχαιρίτσες.
ένας από τους λόγους που εκτιμούσα τον θανάση και ως άνθρωπο εκτός από μουσικό ήταν πως δεν είχε μπει σε αυτό το τριπάκι.
και βεβαίως θα πάω να τον ακούσω, αυτό έλειπε, αλλά δεν πρόκειται να είναι το ίδιο.
Σαναλέμε δεν κάνει συναυλίες όπως θα ήθελες εσύ να τις κάνει.
Δε διαφωνώ μαζί σου κατά βάση, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα και εκφυλιστικό. Δλδ, γιατί όχι?
Αυτό το γκομενάκι μαζί του, τι λέει?
Προφανως εχει αναγκη απο ζεστο παραδακι.
Solo Carriera
20-09-2006, 01:49
ΓΙΑΤΙ ΤΥΠΟΠΟΙΕΪΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥ ΘΡΕΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!>......
μόνο σε μένα φαίνεται τελείως εκφυλιστκό αυτό; με την τυποποίηση αυτή χάνεται η αξία της συναυλίας, κάτι τέτοια είναι για τσακνήδες και μαχαιρίτσες.
Αυτό σκεφτόμουν όταν διάβαζα το άλλο thread για τον Αγγελάκα
freak brother
20-09-2006, 01:53
ξενερωσα..
προς Αθειστ η Φριτζιλα ΦΩΝΑΡΑ.
ξενερωσα..
Φωναρα κανονικη η για το Sexion;
Solo Carriera
20-09-2006, 02:00
βούλωνε λέμε.
freak brother
20-09-2006, 02:00
[quote="freak brother":zxslbs85]ξενερωσα..
Φωναρα κανονικη η για το Sexion;[/quote:zxslbs85]
κανονικη
δεν ξαναπάω σε live παπακωσταντίνου.
Solo Carriera
20-09-2006, 02:35
γιατί;
ΓΙΑΤΙ ΤΥΠΟΠΟΙΕΪΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥ ΘΡΕΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!>......
Ναι ρε μάγκαμ, σου λέω πως δεν διαφωνώ με αυτό ως γεγονός.
Απλά γιατί σε χαλάει αν η μουσική του παραμένει οκέη?
Solo Carriera
20-09-2006, 03:56
προφανώς, τι λέμε τόση ώρα;
Darkling
20-09-2006, 10:22
Τωρα Θανασης Παπακωνσταντινου sugarless 0% το πινεις και πετας.
Ναι ρε μάγκαμ, σου λέω πως δεν διαφωνώ με αυτό ως γεγονός.
Απλά γιατί σε χαλάει αν η μουσική του παραμένει οκέη?
Δεν θα υπάρχει (υποθέτω, ως παράγωγο της τυποποίησης και κύριο αρνητικό της) ο αυθορμητισμός, που ήταν ένα απο τα βασικά χαρακτηριστικά στα lives του Θανάση.
σίγουρα θα πάω κάποιες φορές εγώ.
καταλαβαίνω γενικά τι λέτε αλλά πιστεύω πως ακόμη κι αυτό το "τυποποιημένο" live ο θανάσης θα το κάνει στα θανασίστικα πλαίσια και θα είναι μια χαρά αυθόρμητο με τον τρόπο του.
επίσης θα ήθελα να τον δω με ένα πιο συμμαζεμένο setlist, πράγμα το οποίο ελπίζω πως θα γίνει στο σταυρό.
γιατί;
με κουράζει στα Live του. Όταν πάω σε ένα live θέλω να ακούω τραγούδια του καλλιτέχνη, πόσο μάλλον όταν προέρχεται απο ένα χώρο που λίγα άλλα τραγούδια μου αρέσουν. Κάτι τέτοιο.
metamelia2
20-09-2006, 19:46
Μόστε ο χώρος του δεν είναι Ramones, Dead Kennedys, Tom Waits, Velvet Underground και Beastie Boys, έτσι;
ετσι. αλλά μάλαμας και ρεμπέτικα και τέτοια είναι. οχι οτι τα υπόλοιπα μαρέσουν ε.
ikonoklast
20-09-2006, 21:06
ασε που λέει και κάτι αναρχικά.
οντόπικ~ ο 8ανάσης η αλή8εια είναι οτι μιας κε δεν είνε επαγγελματίας μουσικός κράταγε μια μικρή (σχετικά) επαφί με τις συναυλίες κε αυτό ήσαν ωρέο. Όμως δε βρίσκω κάτι κακό στο να εμφανιστεί μια σεζόν στο έτσι. Ας μη ξεχνάμε οτι οι μουσικοί που ο 8ανάσης κατα βάση ακούει βγάζαν το ψωμί τους έτσι.
Ετσι ειναι.
Δεν ειναι κακο.
blackbird
21-09-2006, 16:16
Και μένα με ξενίζει σαν ιδέα ο Θανασης σε μαγαζί αλλα δεν έτσι ξεκίνησε τη καριέρα του πριν γίνει γνωστος και κάλτ,ας μη τον ξεχνάμε αυτό...συν τοις άλλοις η μουσική που παίζει (και εξελίσει ) ει γέννημα-θρέμα μαγαζίων τύπου Σταυρού...
Πράκα νομίζω οτι ο Θανάσης ζει πλέον αποκλειστικά απ τη μουσική του οπότε νομίζω πως μπορεί να θεωρηθεί επαλλελματίας
Εξακολούθει να με χαλάει σαν ιδέα πάντως
Solo Carriera
16-10-2006, 15:24
λοιπόν, επειδή πλησιάζει η ώρα ας ενημερώσει κάποιος ενήμερος σχετικά με το θέμα "σταυρός του νότου".
αν κλείσεις τραπέζι *πρέπει* να πάρεις τα μπουκάλια που αναλογούν στα άτομα που έχουν κλείσει το τραπέζι; και αν ναι πόσα βγαίνουν; εκεί έχει και μεζέδες και τα ρέστα ή μονο αλκόολ; είναι ωραίος χώρος; πόσο καιρό πριν τη συναυλία ενδείκνυται να κλείσεις; όποια άλλη πληροφορία είναι καλοδεχούμενη; ναι.
freak brother
16-10-2006, 15:26
μπορεις να μη κατσεις σε τραπεζι να κατσεις ορθιο δεν ειναι αναγκαστικο το τραπεζι.
Solo Carriera
16-10-2006, 15:35
το ξέρω, αλλά καλύτερα τραπέζι.
Magellan
17-10-2006, 19:26
λοιπόν, επειδή πλησιάζει η ώρα ας ενημερώσει κάποιος ενήμερος σχετικά με το θέμα "σταυρός του νότου".
αν κλείσεις τραπέζι *πρέπει* να πάρεις τα μπουκάλια που αναλογούν στα άτομα που έχουν κλείσει το τραπέζι; και αν ναι πόσα βγαίνουν; εκεί έχει και μεζέδες και τα ρέστα ή μονο αλκόολ; είναι ωραίος χώρος; πόσο καιρό πριν τη συναυλία ενδείκνυται να κλείσεις; όποια άλλη πληροφορία είναι καλοδεχούμενη; ναι.
exw paei arketes fores me trapezi kai den exoume parei mpoukali,
o ka8enas to poto tou
an twra logo "onomatos" se ypoxrewnoun na pareis mpoukali den kserw, kalitera pare ena thl na rwtiseis leptomeries
Solo Carriera
17-10-2006, 21:28
α, όμορφα.
πάντως, σχετικά με τις ανησυχίες που εξέφρασα στο αρχικό post:
"Κυρίως η φλόγα σβήνει -και λογικό είναι- όταν γίνονται πολλές εμφανίσεις και οι μουσικοί αναγκάζονται -ακόμα κι όταν αγαπούν αυτό που παίζουν ή τραγουδάνε- να βάλουν μπροστα τον αυτόματο πιλότο. Όταν βλέπω βαριεστημένα πρόσωπα στο πάλκο, ξέρω πως χάνω την ώρα μου. Με το σκεπτικό των λίγων εμφανίσεων και με όλα τα προβλήματα που προσφέρει απλόχερα η κατοίκηση στην περιφέρεια γίνεται κατανοητό γιατί δεν παίζω συχνά."
ακριβώς αυτό. απο συνέντευξη του θανάση στο melodia.gr
mporeis apla na ton rwtiseis.
egw auto tha kanw.
pragmatika pantws,den einai katholou to stul tou auto.
isa-isa pou egrafe ta deltia tupou monos tou kai protimouse na paizei duskoles meres(triti-tetarti px).
den exw paei stauro tou notou alla an den mporw na eimai mprosta mprosta opws stis sinaulies tou,epeidi thaxw trapezia pisw de tha mou kalofanei
_UnHoLyMaRtYr_
23-10-2006, 06:35
Ξέρει κανείς τιμές τραπεζιού/ορθίων;
_UnHoLyMaRtYr_
23-10-2006, 22:45
Καλά καλά.
Για όποιον ενδιαφέρεται μιας και πήρα που πήρα, είναι
130 η μπουκάλα
65 το κρασί
22 είσοδος με ποτό
XAXAXAXXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAAXAXAAXAAXAXXAXAXAXAXXAXAXA!!!
den uparxei periptwsi......
Griffith
23-10-2006, 23:06
Κακή φάση indd.
Απλά δεν πάω :/
sabbattack
24-10-2006, 00:42
Καλά καλά.
Για όποιον ενδιαφέρεται μιας και πήρα που πήρα, είναι
130 η μπουκάλα
65 το κρασί
22 είσοδος με ποτό
GAMIETAI H MANA TOYS
_UnHoLyMaRtYr_
24-10-2006, 02:31
Εγώ παίζει να την κάνω επειδή το έχω κανονίσει. Αλλά είναι όντως λίγο γαμησέτα. =(((
Solo Carriera
24-10-2006, 07:11
έπειτα από πολλά έντιτσ:
"Στο τρέχον σχήμα έχουν παραμείνει οι περσινές τιμές δηλαδή: 20 ευρώ ποτό στο τραπέζι, 65 Ευρώ κρασί ανα δύο άτομα, 130 Ευρώ φιάλη για τέσσερα άτομα..."
από το koiladatwntempwn.gr.
για τους όρθιους η είσοδος αν δεν κάνω λάθος είναι 10.
γενικά, πούτσες.
μάλλον θα τον δω όσες μπορέσω όρθιος και μία σε τραπέζι με ποτό, έτσι, για την τιμή των όπλων.
Kveldssanger
24-10-2006, 09:15
Δε λεω καλός, χρυσός ο Παπακωνσταντίνου αλλά γιατί να τα σκάσεις (και αρκετές φορές) στον ΣτΝ, ενώ θα ξαναπαίξει και live υπό καλυτερες συνθηκες στο μέλλον?
Solo Carriera
24-10-2006, 12:23
εντάξει, 10 ευρώ δεν είναι απελπιστικά πολλά, τώρα ο χώρος δεν ξέρω πως είναι και έχω μία υποψία πως θα ξενερώσω όρθιος, αλλά έχει ανακοινώσει πως μετά από τόσες μαζεμένες συναυλίες θα αργήσει να ξαναεμφανιστεί, οπότε.
_UnHoLyMaRtYr_
29-10-2006, 03:06
Να πάτε πάντως :touched:
Ειδικά όσους μώστους σας χαλούσαν οι πολλές διασκευές κλπ ;ρ
carheart
05-11-2006, 04:26
Μην το σκεφτείτε όρθιοι, σήμερα έπαιξε γεμάτο τετράωρο και προσωπικά κουράστηκα πολύ όρθιος. Το μαγαζί ήταν απαίσιο. Το tracklisting πανομοιότυπο με το live στο Μαρούσι. Έπαιξε και ένα τελείως ακυκλοφόρητο (που δεν θα ειναι στο νεο αλμπουμ) το οποίο ήταν εξαιρετικό. Γενικώς πολύ καλά και τα περάσαμε όμορφα.
_UnHoLyMaRtYr_
05-11-2006, 18:49
Το ματζαφλάρι ή πώς-διάολο-το-λένε, ή αυτό με τα εξάρχεια;
Και τα δύο εξαιρετικά πάντως.
carheart
05-11-2006, 18:52
αυτό με το σκουλαρίκι.
_UnHoLyMaRtYr_
05-11-2006, 18:58
το δεύτερο εννοείς που είπα, ναι. εξαιρετικό.
ti ferrari? nai ti ferrari.
Parasight
20-11-2006, 10:57
edited: http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 975#587975 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=587975#587975)