View Full Version : Radio Birdman @ AN Club 16/09/2006
metamelia2
17-09-2006, 09:01
Λοιπόν,
Επειδή δεν είμαι νηφάλιος και ξεκούραστος θα τα πω χύμα κι αν σας αρέσει.
Οι Αλλισσον γαμούνε. Αγγλικό πανκ των εβδομήντας εν έτει 2006. Πείτε μου ποιές ήταν οι γαμημένες διασκευές που παίξανε.
Αν ο παππούς μου ήταν στους Ρέηντιο Μπέρντμαν θα ήμουν κάθε σαββατοκύριακο στο παππού και τη γιαγιά. Απίστευτα ξεσηκωτικοί, σε σημείο να σου προκαλούν σπασμούς. Πολύ πράγμα απ'το Radios Appear (What Gives, Non Stop Girls, Do The Pop, Man With Golden Helmet, New Race, Anglo Girl Desire, Aloha Steve And Danno - αλλά όχι You're Gonna Miss Me) και εκεί που περιμέναμε όλοι μαζί η διασκευή σε Στούτζις να είναι κλασσικά το TV Eye μας κολλάν στον τοίχο με ένα υστερικό Search And Destroy. Search And Destroy, ε.
Όποιος δεν ήταν εκεί είναι βλήτο (1-0)
Γκριφιθ θα τα πούμε σε επόμενο λάιβ, επειδή δεν έκατσε να μας συστήσει ο Παύλος μεσα στο χαμό.
Griffith
17-09-2006, 15:20
Allison πολύ καλοί.Πάθος και καλά τραγούδια.Το punk που λέει ο Κalki μάλλον τους περιορίζει γιατί τα τραγούδια τους είχαν ποικιλία επιρροών.Τέλος πάντων κάναν καλά τη δουλειά τους.
Οk,αν και είχα διαβάσει πως στην περιοδεία επανασύνδεσης οι Birdman παίζουν πολύ καλά (το είχε γράψει και ο Παύλος εδώ I think) είχα κάποιες επιφυλάξεις.Είναι και 50ρηδες πια.Και οι Birdman τις διέλυσαν εντελώς,απο το πρώτο κιόλας τραγούδι,αφού τα σπάσανε σα 17ρηδες.Επαίξαν όντως πολλά τραγούδια απο το Radios Appear (να προσθέσω τα Descent Into The Melstrom και Hand Of Law) + δύο μόλις τραγούδια απο το τελευταίο album,το Ζeno Beach,και το συμβολικό We've Come So Far (To Be Here Today).
Κατα τ'άλλα,ο Younger ήταν απο τους καλύτερους performers evert,παρά τη φαλάκρα και ο Tek τεράστια μορφή που σόλαρε θεϊκά.
Αποκορύφωμα για μένα για διαφορετικούς λόγους το καθένα τα Hand Of Law και Man With Τhe Golden Helmet.
TheHeartcollector
18-09-2006, 04:13
Gia na min anigo neo thread... prin ligo tous eida saloniki sto mylo kai ta spasane kanonikotata. Tetia apodosi apo 50arides eixa polu kero na do (apo to live ton purple vasika.. :p)
ksero oti den eimai kai to pleon katallilo atomo na to pei auto,alla re heartcollector yparxei kati pou na mi saresei?
fleshdiver
18-09-2006, 15:51
Πολύ ωραία τα περάσαμε. Μετά από καιρό κάθησα κάτω, κοντά στη σκηνή (όπου βέβαια η φωνή του Υοunger δεν έφτανε) αλλά ένιωθες τον ηλεκτρισμό να σε διαπερνάει. Τι έκανε αυτός ο τεράστιος ο Deniz Tek? Από τους καλύτερους κιθαρίστες που έχω δει ζωντανά, ο τύπος ήταν on fire όλο το βράδυ. Να κρατούσε και λίγο περισσότερο, καμια ώρα ακόμα δηλαδή :D
Κι οι Αllison πολύ δυνατοί.
Μεγάλη κίνηση το Αν που ξανάνοιξε το 2ο μπαρ.
Jollyroger
18-09-2006, 17:11
mia xara live.mporei na htan to kefali mou koudouni alla goustara kai allison & fysika brdmn.
gia na mh paraponietai kaneis gia th zesth mallon oloi kala perasame!!! :P
TheHeartcollector
18-09-2006, 17:46
ksero oti den eimai kai to pleon katallilo atomo na to pei auto,alla re heartcollector yparxei kati pou na mi saresei?
Πολλά αλλά μένω σε αυτά που μου αρέσουν. Οι Radio Birdman είναι γκρουπάρα και δε νομίζω να μην άρεσαν σε κάποιους.
Gorgonos
19-09-2006, 02:49
APla na apantisw stin erwtisi tou Kalki sxetika me to poies diaskeues epaiksan oi Allison. Kamia. Ola itan dika tous kommatia
carheart
19-09-2006, 02:51
Το αγόρι-πεταλίδα τι έχει να πει επ αυτού;;;
baretoi baretoi baretoi....pisw sto girokomeio epigontws!
metamelia2
27-09-2006, 14:28
Μετά το στιγμιαίο νευρικό κλονισμό ηρέμησα και αποφάσισα να μη σε ξεχέσω.
Μετά το στιγμιαίο νευρικό κλονισμό ηρέμησα και αποφάσισα να μη σε ξεχέσω.
:lsd:
sabbattack
27-09-2006, 15:08
Re pousth mou pia auto to psofimi exei apopsh gia ola? K tous bgazei olous baretous? ELEOR.
Psofimi Go Home!
Εκτος αν εισαι εμφανισιμη, οποτε postpixplease.
Μεταμορφωνομαι σε Pitchfork.
Re pousth mou pia auto to psofimi exei apopsh gia ola? K tous bgazei olous baretous? ELEOR. :redwink:
Psofimi Go Home!
Εκτος αν εισαι εμφανισιμη, οποτε postpixplease.
Μεταμορφωνομαι σε Pitchfork.
eUXARISTWS! :skase:
moiazw ligo me autin me ligo pio aspra mallia,ligotera dontia..a kai brizw kai xeirotera....
Τομπουλο τοτε.
w me kolakeueis.... :oops: