View Full Version : [TV] Prison Break
Έψαξα και δεν βρήκα κάποιο άλλο topic που να ασχολείται με αυτή τη σειρά. Οπότε αποφάσισα να κάνω εγώ ένα.
Προσωπικά απο τότε που ανακάλυψα το LOST, είδα μονορούφι και τους δυο κύκλους και κάποια στιγμή κατάλαβα πως ξέμεινα απο οπτικό υλικό. Έτσι ένας φίλος μου πρότεινε το Prison Break και κατέβασα δυο επεισόδια και γούσταρα τρελά. Τώρα πλέον έχω δει ολόκληρο τον πρώτο κύκλο και τέσσερα επεισόδια απο τον δεύτερο.
Όχι οτι πρόκειται για κάποιο έπος, αλλά είναι αρκετά καλοφτιαγμένο κι έξυπνο.
Η ερώτηση μου λοιπόν, είναι η εξής: κανείς άλλος fan του Prison Break;
Και η πρόταση μου σε αυτούς που δεν ξέρουν περί τίνος πρόκειται:
Due to a political conspiracy an innocent man is sent to death row and he's only hope is his brother who makes it his mission to deliberately get himself sent to the same prison in order to break the both of them out from the inside out.
http://img133.imageshack.us/img133/9431/pbeg6.jpg
http://www.imdb.com/title/tt0455275/
http://www.fox.com/prisonbreak/
Οπότε αποφάσισα να κάνω εγώ ένα.
φίλε, έχω ακούσει απειλές και απειλές αλλά πρώτη φορά νιώθω τέτοιο ρίγος υπερφυσικού τρόμου.
ela ela mia malakia eipame :hug: :kiss:
carheart
15-09-2006, 13:10
Εξαιρετική σειρά, προσωπικά νομίζω πως είναι πιο σκαλωτική από το LOST και σίγουρα πιο άμεση και λιγότερο κουραστική.
Γενικά πολλές ανατροπές, αγωνίες και τέλειες ερμηνείες.
Για το τελευταίο επεισόδιο, δεν έχω λόγια.
Να spoiler-ιάσουμε;;
Εξαιρετική σειρά, προσωπικά νομίζω πως είναι πιο σκαλωτική από το LOST
βαριά κουβέντα...
ποσα επεισόδια/seasons είναι γιατί σκόπευα να το βάλω να κατεβει?
edit:τα βρήκα,ok
Angrafan
15-09-2006, 16:57
to eblepa sthn tv, ekseretika endiaferon sthn arxh alla kapou sth mesh mou fanhkie oti ekane megalh koilia kai stamathsa na to vlepw. Twra to kalokairi pou ksanapetyxa kati epanalhpseis apo epeisodia pou den eixa dei psithika, alla den allakse h apopsh mou.
Kie nai to telefteo epeisodio gamaei
Elfstone
15-09-2006, 20:30
Στο top5 των σειρών που παίζονται αυτή τη στιγμή.
Dr. Tancredi :pink: :pink:
lebowski
20-09-2006, 20:58
Βγηκε και το 5ο επεισοδιο της 2ης σεζον.
Τελικα γαμει καινονικα και με τον νομο 8)
carheart
20-09-2006, 22:47
Μόλις το τελείωσα, και γενικά η σειρά γίνεται όλο και πιο γαμάτη.
θα περιμένω να τελειώσει και η δεύτερη season και μετά βάζω για κατέβασμα both seasons
προς το παρόν το μονο που σκέφτομαι είναι το 301 του lost που πλησιάζει όλο και περισσότερο :)
lebowski
20-09-2006, 22:54
Εγω βασικα γι'αυτο ξεκινησα να το βλεπω.Εψαχνα τροπο να καλυψω το κενο μεχρι να αρχισει το lost .Sτην πορεια ομως η σειρα με κολλησε... :?
Posa seasons loipon k posa episodes se kathe season ?
η δεύτερη season είναι στην αρχή της ακόμα
η πρώτη έχει κάπου στα 22 επεισόδια
House Of Low Culture
22-09-2006, 03:38
να κατεβάσω κι αφτό?
ελπίζω να μην είναι η ίδια κλαπαρχιδιά με το Λοστ, ε.
το νου σας.
ante kai se liges ores tha kateveni to 6o episodio...
i sira sperni
carheart
27-09-2006, 12:22
Αυτή η σειρά είναι ίσως το πιο αγχωτικό πράγμα που έχω βιώσει από ανάλογα τηλεποπτικά.
Το 6ο επεισόδιο γάμησε και έδειρε, και όταν θέλετε να αρχίσουμε τα spoilers, πείτε.
Gamei i seira.Eida oli tin proti season se 2meres.Allo ena trelo kapsimo na kanei parea sto lost...Pame simera gia ta 6eps tis defteris...Kapoios pou na xerei posa seasons exoun ipologistei apo tous dimiourgous?Elpizw na mi travixei kamia 6etia ki auto.Kai telos...Se sigrisi me to prison break ti leei to 24?Einai to idio kalo?Exw kai ta 5 seasons alla den exw dei tipota akoma.
carheart
27-09-2006, 15:35
Το Prison Break θα έχει μόνο 2 seasons. Αν και σε 28 επεισόδια, δεν έχω καταφέρει να βαρεθώ ούτε για 5 συνεχόμενα δευτερόλεπτα, νομίζω καλύτερα έτσι. Δεν φλυαρεί καθόλου σαν σειρά.
Επίσης ο δεύτερος κύκλος μέχρι τώρα είναι συναρπαστικότατος.
carheart
27-09-2006, 15:41
Επίσης το soundtrack έχει μέσα συνεργασία Massive Attack με Portishead, καθώς και Perfect Circle, για όποιον ενδιαφέρεται.
Mia xara loipon, mexri tora ta spaei i seira...Makari na min platiazane kai to lost omws.Exw tin entiposi oti diskola 8a kratisei to endiaferon gia 6 xronia...Ase pou se na trailer pou eida gia to s03, leei sto telos kati gia ena "the nine" neo serial panw sto lost.8a dixei an axizei auti i kinisi.
Pantws tora teleutaia vlepw oti oi amerikanoi exoun mia tasi gia arketa kales seires.Se anti8esi me to Hollywood pou to xei parei i katifora...
carheart
27-09-2006, 15:48
Έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το πόσες season θα είναι το Lost;
Eixa diavasei edw ,sto antistoixo post, gia 6.Alla genika den exw psaxei kata poso einai episimo auto.
wraithmare
01-10-2006, 17:33
I seira gamevei. Nai, einai ontws apo tis pio agxwtikes ever.
To soundtrack to katevasa, perimena perissotera.
Oi xarakthres einai enas kai enas...
Perimenw na katevei kai o 2os kyklos
Deafening_Silence
02-10-2006, 04:38
Έχω δει όλα τα επεισόδια και μπορώ να πω πως η σειρά γαμάει ! Απίστευτη, με τρομερές ερμηνείες και πολύ έξυπνο σενάριο. Άντε να δούμε τι έπεται στην συνέχεια...
κατέβασα τη πρώτη season και λέω να τη ξεκινήσω όταν ολοκληρωθεί και ο δεύτερος κυκλος,είναι ωραία τα complete season rar από hdtv-xvid
carheart
03-10-2006, 23:51
Κανένα από τα 4 torrents που δοκίμασα δεν συνεργάστηκε. Δε γαμιέται, θα το δω αύριο. Μα δείτε το πρόγραμμα :
23. 2- 1 2AKJ01 21 Aug 06 Manhunt
24. 2- 2 2AKJ02 28 Aug 06 Otis
25. 2- 3 2AKJ03 4 Sep 06 Scan
26. 2- 4 2AKJ04 11 Sep 06 First Down
27. 2- 5 2AKJ05 18 Sep 06 Map 1213
28. 2- 6 2AKJ06 25 Sep 06 Subdivision
29. 2- 7 2AKJ07 2 Oct 06 Buried
30. 2- 8 2AKJ08 30 Oct 06 Dead Fall
31. 2- 9 2AKJ09 1 Jan 07 Unearthed
Άντε, ξαναγυρίζουμε δυναμικά στο LOST :]
solution_AK-47
04-10-2006, 00:41
Κανένα από τα 4 torrents που δοκίμασα δεν συνεργάστηκε.
Ti ennoeis? To katebazw gia th sister mou basika, den to exw dei alla prin kana triwro katebasa to 7o.
carheart
04-10-2006, 00:46
Εδώ από τις 11 το πρωί σέρνεται αδίστακτα =/
solution_AK-47
04-10-2006, 01:02
Mou espase ta neura alla katebhke. Bebaia mono auto katebaza olh mera k to na blepeis 5.9 kserw gw inai ligo "kapws" alla twra paei k teleiwse! 8es na sou pw ti ginetai? :P :D
Deafening_Silence
04-10-2006, 04:52
Πω ρε μλκες, γαμάτο και αυτό το επεισόδιο... Άντε να δούμε τι θα γίνει παρακάτω... Ναααα spoiler-ιάσουμε ?
carheart
04-10-2006, 13:47
Μόλις το είδα. Είμαι έτοιμος για spoiler.
:spoiler:
Ο μπάτσος εκτός από θεός είναι και ψυχάκιας. Ο Σούκρε ήταν ηλίθιος από το πρώτο επεισόδιο που τον είδαμε, ο Τι Μπαγκ ίσως αλλάξει σχέδια τα κάνει πάλι πουτάνα, ενώ η μεγάλη απορία είναι αν θα φάνε την δόκτωρα. Και αν ο πράκτορας θα την βοηθήσει.
Deafening_Silence
05-10-2006, 18:28
Mην ξεχνάς και τον Ελ Τζέι, με αυτόν δεν ξέρουμε τι θα γίνει.. Όντως μεγάλη μλκια του Σούκρε..
Την πάλεψα επιτυχώς να μη διαβάσω κανένα post αυτού του thread για να μη με spoilerιάσετε!! :D Λοιπόν... ξεκινησα να βλέπω τη σειρά χτες.. ΤΙ ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?!!? Φανταστικό! Έχω εντυπωσιαστεί κάργα! Και... οκ.. τι παλικάρι αυτός ο Michael Scofield.. http://i19.photobucket.com/albums/b172/vampira_sorceress/Emoticon-heart-1.gif, απίστευτη μούρη! Γενικώς πανέξυπνη σειρά, φοβερές ερμηνείες, τέλειοι ηθοποιοί! 10/10 Ανυπομονώ να τα δω όλα!
carheart
09-10-2006, 00:09
Γδύνεται κάπως σε ένα επεισόδιο.
solution_AK-47
09-10-2006, 02:26
Ekei einai pou ta 8a ta dei ola?
Που είναι ρε το επεισόδιο;;; Εχω λυσσάξει... λίγο.
ξεκινάω να το βλέπω soon,μόλις λάβω τα dvd :P
για να δούμε τι θα δούμε
Deafening_Silence
16-10-2006, 22:10
23 του μήνα θα παιχτεί το επόμενο ...
lebowski
17-10-2006, 00:26
23 του μήνα θα παιχτεί το επόμενο ...
:rangry:
carheart
17-10-2006, 01:30
30 νομίζω. Και το μεθεπόμενο την πρωτοχρονιά.
Bullet καλό κάψιμο :]
necropethamenos
17-10-2006, 09:57
anakalypsa tin seira prin apo 3 vdomades kai omologw oti einai TELEIA.
den kserw giati eidate na kanei koilia stin prwti season, egw eida oli ti season se 2 meres.
episis sto 207 sti fasi pou i Milf leei ston T "pes ston gerodemeno antrakla na anevei na me gamisei meta ti douleia" egw ITHELA na tin sfaksei. Oxi apla tha ton dikaiologousa, an mporousa tha ton parotryna kiolas.
http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=pr ... eak+s02e08 (http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=prison+break+s02e08)
October 23, 2006 (8/7C): Episode 2.8 - Dead Fall
October 30, 2006 (8/7C): Episode 2.9
November 6, 2006 (8/7C): Episode 2.10
November 13, 2006 (8/7C): Episode 2.11
November 20, 2006 (8/7C): Episode 2.12
Εχω μπερδευτεί. :|
anakalypsa tin seira prin apo 3 vdomades kai omologw oti einai TELEIA.
den kserw giati eidate na kanei koilia stin prwti season, egw eida oli ti season se 2 meres.
episis sto 207 sti fasi pou i Milf leei ston T "pes ston gerodemeno antrakla na anevei na me gamisei meta ti douleia" egw ITHELA na tin sfaksei. Oxi apla tha ton dikaiologousa, an mporousa tha ton parotryna kiolas.
Μα ηθελα να τα κανει ολα πουτανα. Την κωλογρια.
carheart
19-10-2006, 01:23
HAVOC άλλαξε επειγόντως άβαταρ.
Βασικα, ειναι ενα στοιχειο που μου φαινεται πως για την ωρα εχει παραμεληθει.
Σε παλαιοτερο επισοδειο, καποια στιγμη οι 2 τοτε πρακτορες κυνηγουσαν τον πιτσιρικα, ο οποιος ειχε καταφερει να βγαλει τον εναν φωτογραφια στην αυλη του σπιτιου του, αφοτου ειχε σκοτωσει την μανα και τον πατριο.
Καπου στο κυνηγητο, και ενω ειχε στριμωχτει σε μια γωνια, εδειξε να προσπαθει να στειλει τη φωτογραφια email.
Ισως ειναι το μονο για την ωρα αποδεικτικο στοιχειο σε αντιθεση με αυτα που εξαφανιζονται συνεχως.
τελικά είναι fake το torrent του 8?
Deafening_Silence
23-10-2006, 13:09
Που βρήκες torrent του 8 ?
το πόσταρε το numark πριν,λογικά fake...
ok είδα το πρώτο επεισόδιο
μυρίζω από τώρα τη καρβουνιασμένη μυρωδιά του καψίματος :)
μου θύμισε το oz :touched:
α και btw ο μάικλ φέρνει λίγο του virusxi :P
O Μάικλ είναι ζημιά τεράστια........ http://i19.photobucket.com/albums/b172/vampira_sorceress/love2ii.gif http://i19.photobucket.com/albums/b172/vampira_sorceress/love2ii.gif http://i19.photobucket.com/albums/b172/vampira_sorceress/love2ii.gif
carheart
23-10-2006, 14:40
...
carheart
23-10-2006, 14:41
Ναι, fake είναι, το κατέβασα.
ρε havoc έλεος,2 επεισόδια είδα όλα κιόλα και αρκεί για να σου πω αυτό : άλλαξε avatar τώρα :P
Prison Break και House MD, προβαλλονται απο fox Δευτερα στις 8 και Τριτη στις 8 αντιστοιχως. Και ξεκινανε στις 30 και 31 παλι.
Ο,τιδηποτε κυκλοφορει ως νεο επισοδειο ειναι fake.
p.s. κουμαντα στα δικα σας αβαταρ.
carheart
23-10-2006, 15:39
εγώ το λέω επειδή είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας πάντως.
Michael ftw.-
Κι εγώ αργά το κατάλαβα πως είναι fake. :?
Το αβατάρ πρέπει να αλλάξει.
στο tv.com πάντως λεέι ακόμη ότι το καινούριο προβάλλεται σήμερα. και τώρα που μπήκα στο φοξ έχει αρχική οθόνη "all new prison break tonight".
Μακαρι, να σκασει δωρακι απο Αμερικη. Τα breaks ειναι σπαστικοτατα.
Deafening_Silence
23-10-2006, 20:02
Ναι, δεν έχει προβληθεί ακόμα. Παίζει στις 7-8 το απόγευμα στην Αμερική, δηλαδή στις 3-4 το βράδυ νομίζω ώρα Ελλάδας !
havoc κρατάω μια πισινή γιατί έχω δει μονο 3 episodes
πάντως μπήκε γαμιοντας,θελω να τα δω ολα μαζι δλδ
τρελό πακέτακι τα lost-prison break
τι να τις κανεις τις ταινίες μετά?δώστε τέτοιες σειρές στον λαό,αβέρτα :D
Για να καταλαβω ρε bullet, εσυ φρικερνς γιατι μισεις παραφορα τον t-bag η γιατι γουστερνς με χιλια αλα carhert και νιωθεις να σου βεβηλωνουν το ειδωλο? [btw λατρευω τον ηθοποιο και τον τροπο που κανει ενα τετοιο σιχαμα να φανταζει τουλαχιστον ενδιαφερον. Καπου διαβασα οτι βασισε τα mannerisms σε εναν science teacher Που ειχε. ]
ξαναλέω,είδα μονο τα 3 πρώτα episodes,τώρα ξεκίνησα και από οσα είδα μου τη σπάει αφάνταστα
εξού και το "κρατάω μια πισινή"
zihuatanejo
24-10-2006, 00:54
Βασικά ο Τ-Βag τα σπάει, για ακριβώς αυτόν το λόγο που λέει η χαβοκ.
Είναι "επικίνδυνος" σε βαθμό ενδιαφέροντος.
Νταξ Abruzzi δε γίνεσαι εύκολα όμως.
Αχ κάνε Θεούλη να το δούμε αύριο και θα σου πάρω PS3.
Ithilmir
24-10-2006, 15:46
βγήκε στάνταρ ε.
και οκ τα του 2ου κύκλου, είναι μεν πολύ καλά, αλλά καμία σχέση με το πρώτο κύκλο ε. που μου θύμησε πολύ και clint eastwood Escape from Alcatraz φάση. Τελικά ξέρει κανείς πόσοι κύκλοι θα ναι? 2 η το πάνε και για 3ο??
Γω νομίζω πως η σειρά δεν έπρεπε να χει 2ο κύκλο.
Ήταν γραμμένη για 1 κύκλο μόνο & ήταν πάρα πολύ γαμάτη όσο ήταν μέσα στη φυλακή. Εκεί βλέπαμε και το πόσο ιδιοφυής είναι ο Μαικλ & πως το μυαλό του έπαιρνε 18ο7236 στροφές το δευτερόλεπτο προκειμένου να βρει εναλλακτικές λύσεις απόδρασης. Επίσης μέχρι το τελευταίο επεισόδιο η σειρά ήταν mostly δικαστική περιπέτεια μυστηρίου και τα'σπαγε. Τώρα έχει γίνει πολύ Αλκατράζ-τρέχα πιάσε με κατάσταση & έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι... :cry: Ελπιζω να μην το τραβήξουνε πάρα πολύ & να δούμε & επιτέλους κάτι δίκαιο και εκδικητικό γιατί μου χουν σπάσει τα νεύρα με την ξανθιά την φαντασμένη-τη σάπια να πουμε-& το μαλάκα το τσιράκι της που βγάζει τα φρύδια του γαμώ το σπίτι του.. Νομίζω άμα πάει 3ο κύκλο θα γαμηθεί τελειώς.
Deafening_Silence
24-10-2006, 16:21
Πιστεύω πως 2 σεζόν μόνο θα ήταν μια χαρά... αλλά δείτε αυτό:
Regarding the future of the series, executive producer Paul Scheuring says, "With success comes questions about season three, so now we’re framing the first two seasons as chapter one of the ‘trilogy’."
Από το wikipedia.org ...
Πωωωω......... ελπίζω να μη γίνει σκατά...
Είχαμε μια ωραία ιδέα περί του πως να δραπετεύσει κανείς απ' τη φυλακή.
Ε μετά είχαμε 5 κύκλους την κλασσική ιστορία με_κυνηγάνε_και_ξεφεύγω αλλά δεν μας έχουν γιαουρτώσει ακόμα επειδή το θαμπώνουμε με το να μοιράζουμε το βάρος σε πολλές παράλληλες ιστορίες.
Και έπρεπε να σκοτώσουν τον Stormare. Ε, πάρτε τα αρχίδια μου, ένα λόγο επιείκιας είχα και τον φάγατε.
spoiler βρε μαλάκες
έστω βάλτε στον τίτλο το spoiler όπως στο lost να δικαιολογείται κάπως αυτό που έκανε ο atheist από πάνω πχ
please,σεβαστείτε ότι δεν είμαστε ακόμα up το date με τη σειρά όλοι
Ούτε εγώ, εκεί σταμάτησα να τη βλέπω. Το χαλάω.
κι εγώ σκεφτόμουν να τη σταματήσω εκεί, αλλά τελικώς υπερίσχυσε η περιέργεια, κατεβαίνει και το καινούριο τώρα.
άμα το πάνε για 3η σεζόν είναι βλάκες.
Σου είπα ότι το αβαταρ σου είναι πιο σέξη από εσένα ε.
Solo Carriera
24-10-2006, 18:22
κσνείς ποτέ δε γάμησε έτσι.
στην αταξική κοινωνία κανείς ποτέ δε θα λέει κανείς ποτέ δε γάμησε έτσι.
blackbird
24-10-2006, 18:44
προσπάθησε λιιιγο ακόμη.
Σου είπα ότι το αβαταρ σου είναι πιο σέξη από εσένα ε.
δυστυχώς, δεκτόν.
Ithilmir
24-10-2006, 19:13
μια απτα ίδια και το 8ο. Άντε βάλανε και τη σάρα στο παιχνίδι.. αλλά οκ. Ας τελειώνει σιγά σιγά το κρυφτοκυνηγητό(αμπάριζα κλπ).
Επίσης ο T-bag παίζει και στο Carnivale (που τα σπάει η σειρά αλλά βαριέμαι να ανοίξω θρεν μέρες τώρα) και είναι καμιά σχέση χαρακτήρας. Θεός
τι tbag και μαλακίες,μεγαλύτερο μουνόπανο από τον αρχη-φύλακα δε παίζει εκεί μέσα
Ithilmir
24-10-2006, 19:21
δεν είναι κακός είναι καημενούλης. και redneck βλαχούλης
Ο Βullet ανεβαζει στροφιδια.
O Αtheist ειναι γνωστο spoileroτσογλανι.
Βασικα 2 κυκλοι, ενας με setting τη φυλακη και ο δευτερος που επαναπροσδιοριζει τις σχεσεις εκτος φυλακης ειναι υπεραρκετοι.
Ξεκινησε με προοπτικη mini series 16 επισοδειων και μετα την επιτυχημενη πρωτη season συνεχισε με δευτερη, η οποια δεν με χαλαει και καθολου.
Για τριτη δεν ξερω, θα πρεπει πραγματικα να δειξουν φοβερη δημιουργικοτητα. Αν οντως σκοπευουν να το τραβηξουν περισσοτερο, το δευτερο μισο του κυκλου που βλεπουμε θα εξελιχθει βασανιστικα αργα για την ανυπομονησια που μας δερνει.
Παντως θελει τρελη δουλεια να βγει καλη σειρα, respect anyways.
δεν είναι κακός είναι καημενούλης. και redneck βλαχούλης
Κομπλεξικός Hitlerόκαυλος είναι που τον πήδαγε η γιαγιά του όταν ήταν μικρός. Λιπαρόβλαχος.
Επίσης ο T-bag παίζει και στο Carnivale (που τα σπάει η σειρά αλλά βαριέμαι να ανοίξω θρεν μέρες τώρα) και είναι καμιά σχέση χαρακτήρας. Θεός
Έχω ανοίξει εγώ thread αλλά θάφτηκε.. :cry:
zihuatanejo
25-10-2006, 00:32
Άποψη για 2η σεζόν to follow:
Κατά τη γνώμη μου, αυτό που κάνει το 2ο κύκλο εξ' ίσου ωραίο με τον πρώτο είναι ο τρόπος, με τον οποίο αναπτύσσονται οι χαρακτήρες σε συνθήκες ελευθερίας.
Γενικότερα, προσαρμόζονται κατά κάποιο τρόπο στη ζωή τους πριν τον εγκλεισμό.
Δλδ πόσο γαμάτο να βλέπεις στον 2ο κύκλο τον Tweener να φοράει τα συγκεκριμένα ρούχα, να την πέφτει στις κοπέλαι.
Ή τον Abruzzi να γίνεται μαφιόζος ξανά με το κοστουμάκι του.
Το μούσι του Link κλπ.
Είναι άλλη φάση να τους βλέπεις όπως δεν τους είχες συνηθίσει μια σεζόν στη φυλακή.
Ithilmir
25-10-2006, 00:59
για μένα η όλη φάση μου κάνει κάτι σε σιωπή των αμνών/χάνιμπαλ.
Δλδ οκ όσο ήταν φιλακισμένοι, με επιτήρηση κλπ ήταν γαμάτο. Τώρα δε ξέρω.. κάπου χάνει λίγο.
Τέλος 2ης season την κάνουνε για παναμά και η 3η season είναι στο παναμά ή κλασσικά ποτέ δε πάνε παναμά και ξεσκεπάζουν το σκάνδαλο και μετά από 2 χρονάκια φυλακή είναι έξω ήρωες με αυτοβιογραφίες και λεφτά?
carheart
25-10-2006, 01:30
Θα προσληφθούν στην Dharma.
ωραίο το οχτώ.
άργησαν πολύ με υπότιτλους και το είδα με αγγλικούς και ξενέρωσα λίγο.
ωραίο το οχτώ.
:lol:
μαλακα το σκεφτόμουν πριν αυτό,ακόμα χειρότερα θα φύγουν με αεροπλάνο και κάπου πάνω από νησιά θα κοπεί στη μέση θα πέσουν κάτω και βουαλά :P
Deafening_Silence
25-10-2006, 03:54
ωραίο το οχτώ.
Ακόμα δεν έχουν βγει ελληνικοί :( Τους αγγλικούς από που τους κατέβασες ?
έχω δει μέχρι το 16 και η σειρά τα σπάει αγρια
περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί και γιατί αρχίζετε να χαλιέστε αν και πάνω κάτω μυρίζομαι το γιατί...είναι τέτοιο το story που maximum το τραβάς 2 season
σίγουρα θα φάνε τα μούτρα τους τραβώντας το παραπάνω
σε σχέση με το lost φυσικά και προτιμώ lost μιας και είναι πολύ πιο πολύπλοκο και η όλη φάση αυτή με τις θεωρίες κτλ είναι άπειρα πιο ελκυστική imo
πάντως γαμάει και άνετα παίρνει τη δεύτερη θέση στα all time fav μετά το lost φυσικά :P
το prison break έχει περισσότερη δράση πάντως σε γενικές γραμμές,τουλάχιστον απ'οσο έχω δει
για αγαπημένο χαρακτήρα...σούκρε και amproutzi με κερδίσουν μέχρι στιγμής,that's for sure
δε ξέρω αλλα σα να νιώθω ότι πάει να αρπάξει μερικά και από lost... δηλαδή λίγο τα flashbacks,λίγο η αναφορά στο iraq,λίγο κάτι ψιλά από μεταφυσικό...anyway γενικότερα δεν έχουν σχέση μεταξύ τους πάντως οποτε απλά θέμα προτίμησης παίζει και όχι απόλυτης σύγκρισης
και οι δυο σειρές πάντως παράλληλα σα πακέτο είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει στα χρονικά σε σειρές,άνετα
imo ε
αυτά και πάω να δω το 1.17,καίγομαι :D
edit : ξέχασα να αναφέρω ότι το cast εκπλήσσει ευχάριστα,ορισμένους ηθοποιούς δε περίμενα να τους δω σε σειρά ποτε
emena pali (an kai nai gamaei) mou 8imizei kati vlaxoamerikanikes seires typou CSI - blue pou paizoun kati meksikanakia tou kwlou kai kati mpatsoi me moustakia pou ws epi to pleiston legonte kowalski kai rodriguez.
Parasight
25-10-2006, 14:09
kati mpatsoi me moustakia pou ws epi to pleiston legonte kowalski kai rodriguez. :thumbsup: :D :D :D
τελειωσα με τη πρώτη season
wow,that was great
βεβαια αν η δεύτερη είναι όπως υποπτεύομαι εκτος φυλακής κάπου θα χάνει,right?
κρατάω τις επιφυλάξεις μου και πάω να δω τα 8 της δεύτερης
p.s. επίσης έχετε παρατηρήσει ότι μας δείχνουν συνεχεια την ίδια σκηνή ως εξωτερικό πλάνο των γραφείων των φυλακων?ναι αυτή με τον τύπο με το μαύρο σακάκι να προχωράει...
zihuatanejo
25-10-2006, 22:59
Όταν έβλεπα τα επεισόδια, και έδειχνε το πλάνο από ψηλά του προαυλίου, προσπαθούσα να διαπιστώσω αν ήταν το ίδιο. Με τις ίδιες φιγούρες να κάνουν τις ίδιες κινήσεις κλπ.
Ποτέ δεν κατάφερα τίποτα though. :|
kaloutsikos einai o defteros kiklos an kai moiazei ligo me antapokrisi tou alter stin apodrasi rwxamh.
όσο βλέπω τα της δεύτερης σκέφτομαι ποσο περισσότερο θα τα είχε σπάσει αν τελειωνε στη πρώτη
είδωμεν
Κανε κανα break εσυ, εχεις σαπισει. Θα το δεις και με πιο ξεκουραστο μυαλο.
έχω λιώσει αλλα δε με χαλάει :P
είδα και το 2.04
βασικά μια μίξη από αυτά που είπε ο atheist και η weiss
[spoiler to follow]
ε ρε πούστη δε βγάζεις έξω τον amproutzi δηλαδή... :x
carheart
26-10-2006, 17:28
τουλάχιστον συμπάθησες τον T Bag???
λιιιιιγο :P
τι να κλάσουν όλοι μπροστά σε ξάδερφο σούκρε και κυρια πρόεδρο
ψόφος κακός και στους δυο
btw subs tou 8 http://greeksubs.com/get.php?subtitleid=9831
Καλα σου λεω εχεις σαπισει.
:lol:
είδα και τα 8 της δεύτερης
overdose ,τοκαψα
τελικά μαρεσει και η δεύτερη εξίσου,πολύ άγχος όμως λέμε edit (πήγα στο γιατρό και μου είπε ότι αυτές τις μέρες αγχώθηκα υπερβολικά,no bullshit)
ποτε βγαίνουν είπαμε αυτά?τρίτη ξημερώματα?
έκανα edit το από πάνω post γιατί αλλιώς θα είχαμε trailer του lost και εδώ μέσα :Ρ
Προβαλλεται Δευτερα στις 20:00, οποτε δικη μας 03:00 ξημερωματα Τριτης.
Αλλα σε γενικες γραμμες, τα torrents που βγαινουν πολυ κοντα στην ωρα προβολης νεου επισοδειου παιζει να ειναι fakes.
Γυρω στις 11 το πρωι δικη μας μαζευονται αρκετοι seeders και τα αρχεια ειναι safe.
thanx girl
btw 209 promo http://www.youtube.com/watch?v=0XIQRaKCXzI
Prison.Break.S02E09.HDTV.XviD-LOL
let's see
γάμησε το επεισόδιο
ειδικά το τέλος ήταν...
που το πάνε ρε πούστη μου,το μπλέκουν αγρια πάντως οποτε χλωμό να τελειώσει σε αυτή τη season
To βάζω τώρα! Επανέρχομαι σε 43 λεπτά!
solution_AK-47
31-10-2006, 15:44
Katebasate me moulo h' torrent to kainourgio? To gamhmeno torrent sernetai gamw thn koinwnia mou gamw (o moulos sernetai edw k kairo)! Eixe kaneis to idgio problhma?
P.S. wraies anaba8miseis kanane autoi ap' ton OTE gamw to mouni pou tous petakse!
rapidshare με premium που έχω για ένα μηνα
τσακ μπαμ :P
solution_AK-47
31-10-2006, 15:49
Kana link paizei? An den exw premium paizei allo prob ektos apo to time limit?
Phantom Duck
31-10-2006, 15:57
Katebasate me moulo h' torrent to kainourgio? To gamhmeno torrent sernetai gamw thn koinwnia mou gamw (o moulos sernetai edw k kairo)! Eixe kaneis to idgio problhma?
P.S. wraies anaba8miseis kanane autoi ap' ton OTE gamw to mouni pou tous petakse!
Και τα νέα θύματα του traffic shaping των καταραμένων ISP μόλις αυξήθηκαν. Χελλ γιέα.
Τα έσπασε, αλλά γαμώ τη πουτάνα τους. Ποιός περιμένει μια βδομάδα τώρα για να δει τι θα γίνει με τον Linkolkn και τον μικρό ή με το άλλο το ψυχάκι;
Btw, κόντεψα να φάω τα χέρια μου όταν είδα το θεματάκι που του κόβαν τα ράμματα. :?
[quote="solution_AK-47":1f6fqxqy]Katebasate me moulo h' torrent to kainourgio? To gamhmeno torrent sernetai gamw thn koinwnia mou gamw (o moulos sernetai edw k kairo)! Eixe kaneis to idgio problhma?
Και τα νέα θύματα του traffic shaping των καταραμένων ISP μόλις αυξήθηκαν. Χελλ γιέα.[/quote:1f6fqxqy]
η dont think so,κατεβάζω torrents με max speed ακόμα με οτενετ
solution ναι θα παίζει πρόβλημα θα πρέπει να περιμένεις μια ώρα μεταξύ των downloads (4 parts σε rar)
solution_AK-47
31-10-2006, 18:12
Bullet dwse link an mporeis, kalutera na perimenw para na sernomai genika k na mhn katebazw tpt...
xor or lol?
βρήκα ένα ftp της xor έκδοσης,αλλα δε ξέρω τι λέει από ταχύτητα...για δοκίμασε
ftp://DONT.GET:LOCKT.UP@140.135.255.250:1337/
και ραπιντ της lol
http://rapidshare.com/files/1374849/Prison.Break.S02E09.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/1374837/Prison.Break.S02E09.HDTV.XviD-LOL.part2.rar
http://rapidshare.com/files/1374817/Prison.Break.S02E09.HDTV.XviD-LOL.part3.rar
http://rapidshare.com/files/1375053/Prison.Break.S02E09.HDTV.XviD-LOL.part4.rar
solution_AK-47
31-10-2006, 18:18
Ti diafora exei? RE DWSE ENA LINK MH ME SKAS! :P :D
Dwse lol, dwse opoio nomizeis basika
έχει διαφορα στη μετάφραση αν την θες από greektvsubs etc (μεταφράζουν μια από τις δυο) αν το βλέπεις μονος και χωρίς υπότιτλους(στο λέω γιατί εγώ έχω ένα bro να με πρήζει :P ) κατέβασε οποια σε βολεύει
έκανα edit το από πάνω,τσέκαρε
solution_AK-47
31-10-2006, 18:21
Muchas gracias, eisai wraios! :thumbsup:
solution_AK-47
31-10-2006, 18:43
...
ALLA TA LINK EXOYN SBHSTEI! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
AN EINAI DYNATON...
here you go
http://rapidshare.com/files/1416142/prison.break.s02e09.hdtv.xvid-xor.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/1419599/prison.break.s02e09.hdtv.xvid-xor.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/1424106/prison.break.s02e09.hdtv.xvid-xor.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/1427260/prison.break.s02e09.hdtv.xvid-xor.part4.rar.html
btw το ftp?το δοκιμασες?
το ftp εχει missing parts.
τελοσπάντων το δεύτερο rapid που βρήκα δουλεύει κανονικά :)
λάμπεις μπάμπη μου και τέτοια
Τα έσπασε, αλλά γαμώ τη πουτάνα τους. Ποιός περιμένει μια βδομάδα τώρα για να δει τι θα γίνει με τον Linkolkn και τον μικρό ή με το άλλο το ψυχάκι;
Btw, κόντεψα να φάω τα χέρια μου όταν είδα το θεματάκι που του κόβαν τα ράμματα. :?
προβλέπω μάικλ να πηγαίνει άρον άρον να τους βγάλει και η κοπέλα να μένει με το μαλακα τον mahone μονη της στο μεξικό και να γίνεται του μπλεξίματος το κάγκελο
Εκτος κι αν, ο Mahone [που παρεπιπτοντως μου θυμιζει τον Mahone απο τη μεγαλη των μπατσων σχολη και δεν μπορω παρα να τον βλεπω μια μια σχετικη φαιδροτητα οταν τον φωναζουν με το ονομα αυτο], μεσολαβησει για να βγουν Λινκον και πιτσιρικας μετα τις απειλες του Μαικλ, και να τους αφησει να επανασυνδεθουν για να δει τελικα που το πανε.
Εκτος κι αν, ο Mahone, μεσολαβησει για να βγουν Λινκον και πιτσιρικας μετα τις απειλες του Μαικλ, και να τους αφησει να επανασυνδεθουν για να δει τελικα που το πανε.
Το καλό που τους θέλω να γίνει αυτό γιατί έχουν αρχίσει στα πολύ σοβαρά να μου σπάνε τα νεύρα, ε... Και στο τελευταίο επεισόδιο παίζει να ψιλολυπήθηκα τον T-bag (ο οποίος καλά θα κάνει να δώσει τα λεφτά στους άλλους -όχι τους μπάτσους- & να πάει ήσυχα ήσυχα πίσω στη φυλακή).
Deafening_Silence
05-11-2006, 19:31
Spoiler Vampyra ! Τρομερό και αυτό το επεισόδιο πάντως. Ο Μάικλ γαμάει !
πρωτο ρειτινγκ στο τιβι.κομ για το 2-δεκα και ειναι ασσος με σχολιο σιλι...γδφ
2.10,lol version
http://d01.megashares.com/index.php?d01=fdb9d67
:)
necropethamenos
07-11-2006, 10:06
2.10,lol version
http://d01.megashares.com/index.php?d01=fdb9d67
sou exw pei oti eisai agapi aiwnia e?
(alla pliz vaze rapidshare giati exw premium ekei. TI ENNOEIS APAITITIKOS?)
παρε γιατι και γω θελω
http://rapidshare.com/files/2322410/PB.210.part1.rar
http://rapidshare.com/files/2326448/PB.210.part2.rar
http://rapidshare.com/files/2328110/PB.210.part3.rar
http://rapidshare.com/files/2330656/PB.210.part4.rar
για καποιο λογο μου βγηκε κοραπτεντ το παραπανω και το ειδα μεχρι λιγο πριν το τελος,καλουτσικο επισοδειο βτς
zihuatanejo
07-11-2006, 15:17
Έχω μείνει στο 9, αλλά θέλω να τονίσω: Πόσο θεός είναι ο Link με σακάκι ρε? Η επιτομή της τελειότητας.
necropethamenos
07-11-2006, 17:43
ntaks, genikotera to episodeio itan KALO. Efxaristithika.
Se posa xronia vgainei to epomeno?
6 μέρες ακόμα για το επόμενο επεισόδιο
Bolshoi Booze 11/13/2006
Disconnect 11/20/2006
The Killing Box 11/27/2006
solution_AK-47
08-11-2006, 15:27
http://rapidshare.com/files/2330656/PB.210.part4.rar
BULLET H' OPOIOS ALLOS MPOREI: EINAI TERASTIA ANAGKH OPOIOS MPOREI NA ANEBASEI AYTO! EXW KATEBASEI TA ALLA 3 K TWRA MOY LEEI OTI SBHSTIKE TO TELEYTAIO. GAMW TO MOYNI DLD. EYXARISTW PROKATABOLIKA.
το εχω κανει delete ρε συ
http://rapidshare.com/users/GKWHWC
carheart
08-11-2006, 16:36
Από τα καλύτερα ever. Πολύ ενδιαφέρουσα τροπή.
solution_AK-47
08-11-2006, 16:40
Kaneis allos? :(
ναι αλλα ετσι οπως το πανε στανταρ δεν θα τελειώσει φέτος
carheart
08-11-2006, 18:03
ναι αλλα ετσι οπως το πανε στανταρ δεν θα τελειώσει φέτος
Αν και δεν είμαι από αυτούς που βαριούνται, νομίζω πως μπορεί κάλλιστα να τελειώσει φέτος.
δεν ειναι θεμα βαρεμάρας,θα χαλασει την καλη εικονα αν το παρατραβηξει
δε το "παιρνει" το στορυ ιμο,δεν ειναι λοστ ας πουμε για να εχει να δειξει τοσα και τοσα ακόμα
Deafening_Silence
09-11-2006, 07:16
Το επεισόδιο γάμησε ! Όντως απίστευτη τροπή έχει πάρει.
Γιατί έχω την εντύπωση πως ο T-Bag θα κόψει το χέρι του για να γλιτώσει ? Θα Saw-ίσει αλλά δεν πειράζει ^^
ειναι κατι παραπανω απο στανταρ ,αλλα οκ,ποσο να αντεξει ενα χερι πια... :P
necropethamenos
09-11-2006, 10:08
e nomizw prepei na to parei apofasi pws tha meinei koulos
2.11 preview http://www.youtube.com/watch?v=Y7_rjm3Cv1Y
http://www.youtube.com/watch?v=LzH0yjoid08
Making Of Prison Break
http://i136.photobucket.com/albums/q167/kingcoke/Making_of_Prison_Break.jpg
Links
http://rapidshare.com/files/3125690/Making.of.Prison.Break.DVDRiP.part1.rar
http://rapidshare.com/files/3127492/Making.of.Prison.Break.DVDRiP.part2.rar
http://rapidshare.com/files/3127497/Making.of.Prison.Break.DVDRiP.part3.rar
Password
hackerpost.com
zihuatanejo
14-11-2006, 02:38
Αbruzzi. :touched:
Ρε μην τα πετάτε έτσι τα spoilers :/
έτσι την είχα πατήσει και γω...numark κανε ένα edit στον τίτλο και βάλε "με spoilers"
prison.break.211.hdtv-lol.avi
http://d01.megashares.com/?d01=013c604
&
http://rapidshare.com/files/3269589/Prison.Break.S02E11.HDTV.XviD-LOL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/3269590/Prison.Break.S02E11.HDTV.XviD-LOL.part2.rar
http://rapidshare.com/files/3269591/Prison.Break.S02E11.HDTV.XviD-LOL.part3.rar
http://rapidshare.com/files/3269519/Prison.Break.S02E11.HDTV.XviD-LOL.part4.rar
έτσι την είχα πατήσει και γω...numark κανε ένα edit στον τίτλο και βάλε "με spoilers"
Ελήφθην.
Παιδιά... ξέρω πως δεν σας ενδιαφέρει, αλλά είμαι δουλειά & βαριέμαι πάρα πολύ & έχω να πω πως άμα δεν πέσει άγριος πούτσος scofield & γιατρού, ΘΑ ΣΚΑΣΩ όμως!!!! Με άφησε με το πουλί στο χέρι το τελευταίο επεισόδιο, τα χω πάρει! :x :x
Σπεύδω να κατεβάσω το 11! :D
solution_AK-47
14-11-2006, 13:20
Bullet to eides? Anyone? Ta kwlotorrents exoun sta comments parapona gia to synch tou hxou sta teleutaia 5 lepta. Ti paizei? Twra to katebazw ap' to megashares.... elpizw na prolabw :?
Παιδιά... ξέρω πως δεν σας ενδιαφέρει, αλλά είμαι δουλειά & βαριέμαι πάρα πολύ & έχω να πω πως άμα δεν πέσει άγριος πούτσος scofield & γιατρού, ΘΑ ΣΚΑΣΩ όμως!!!! Με άφησε με το πουλί στο χέρι το τελευταίο επεισόδιο, τα χω πάρει! :x :x
Σπεύδω να κατεβάσω το 11! :D :bash:
http://rapidshare.com/files/3325518/pri ... rrent.html (http://rapidshare.com/files/3325518/prison.break.s02e11.hdtv.xvid-xor._VTV_.avi.torrent.html)
αυτο το torrent ειναι οκ.
Phantom Duck
14-11-2006, 17:31
Τόρρεντ στο ρς.
solution_AK-47
14-11-2006, 17:47
Havoc thanx. Auto to gamheno to megashare pws douleuei gamw th gkoinwnia mou? Ti paizei me to limit k to resume? Apo taxuthta kala phgaine alla stamathse sta 300 MB... TIPOTA DE MPAEI KALA SHMERA GAMW!
necropethamenos
14-11-2006, 23:44
erm
o ixos stis teleftaies 2 skines einai
eeeeee
vlepeis ti mia skini me ton ixo tis allis.
kai
heh
emena m'arese. Diladi se fasi pou anarwtithika mipws tyxon kai itan epitides etsi.
den thelw na to dw kanonika.
To release me ton provlimatiko exei ginei nuked.To proper einai:
Prison.Break.S02E11.PROPER.HDTV.XviD-XOR
carheart
15-11-2006, 02:32
HAVOC στάνταρ είναι οκ το δικό σου;
Ον τόπικ, πόσο πιο θεϊκή να γίνει αυτή η σειρά;
Σκάλωμα, άρχισε τα Echelon.
Ας πάει και τρίτη, δε γαμιέται.
Elfstone
15-11-2006, 02:43
Αν πεθάνει η Σάρα...όχι δε γίνεται, απλά όχι!!!
Deafening_Silence
15-11-2006, 04:35
Γάμησε το επεισόδιο !
Δεν θέλω να πεθάνει η Σάρα !!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ! Δεν νομίζω δηλαδή, αλλά όλο εκπλήξεις είναι αυτή η σειρά. Θα ναι τρομερή ξενέρα.
σε λιγο θα το δω,παντως τα ραπιντ λινκς που ποσταρα χτες ηταν φεηκ τελικα
γάμησε το επεισόδιο,παίζει και το καλύτερο της season μέχρι τώρα
erm
o ixos stis teleftaies 2 skines einai
eeeeee
vlepeis ti mia skini me ton ixo tis allis.
kai
heh
emena m'arese. Diladi se fasi pou anarwtithika mipws tyxon kai itan epitides etsi.
den thelw na to dw kanonika.
αχαχα αυτο σκεφτηκα και γω (οτι ηταν επιτηδες)
necropethamenos
15-11-2006, 12:56
kai amesws meta "PWPW GAMAEIIIII"
zihuatanejo
15-11-2006, 18:25
Ρε. Link. Τι να λέμε τώρα?
Η φάση που πλακώνει τον τύπο, που πάει να τους σκοτώσει. Πόσο γουστάρω να βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να παλεύει. Είναι σαν να βλέπεις τον Τζόρνταν να παίζει μπάσκετ, τον Pluschenko να χορεύει στον πάγο, ή τον yoda με lightsaber. Θεός ρε.
Α επίσης λυπήθηκα τον γεράκο στο μαγαζί που πήρε ο Michael το GPS, που του λέει "μη μου κάνεις κακό" or smth, "απλά πάρτο", όντας ριγμένος κάτω.
oι απαντησεις του στον ασιατη βοηθο της προεδρου στο τηλ. ηταν ολ δε μανι,μεταλ
σιγά μη πεθάνει η sara...όχι ότι θα γίνει τίποτα δηλαδή αλλα ο τύπος είναι πολύ καψούρης για να τη φάει,απλά (edit:αν και στο trailer κάτι δείχνει ότι θα παίξει)
btw http://www.youtube.com/watch?v=KO_bBwwzdvA (2.12 trailer)
έχει τύχει να δείτε lost/prison σε έκδοση 5.1 ?
θα χεστείτε πάνω σας
κατεβάστε καμια φορα αν και είναι καμια 800αρα mb ,αξίζει
lebowski
17-11-2006, 22:29
Ντακσ το οτι η σειρα γαμει δε χρειαζεται να το πω.
Σεναριακα ομως εχει αρχισει να γινεται λιγακι παιδικο.Οι πρωταγωνιστες δεν παθαινουν ποτε τιποτα και παντα κατι θα γινει τελευταια στιγμη και θα την γλυτωσουν...Ο παιδερας κοβει και ραβει το χερι του οποτε θελει χωρις να παθει τιποτα , ο νουμερο ενα καταζητουμενος της χωρας μεταφερεται με ενα μονο περιπολικο και με δυο μπαρμπαδια μπατσους για συνοδεια.Ο Michael κυκλοφορει ελευθερα και χυμα χωρις κανενας να τον αναγνωριζει και ολοι βρισκονται στις καταλληλες θεσεις τις σωστες στιγμες.
Αλλα ειπαμε , η σειρα γαμει!!!
Α επίσης λυπήθηκα τον γεράκο στο μαγαζί που πήρε ο Michael το GPS, που του λέει "μη μου κάνεις κακό" or smth, "απλά πάρτο", όντας ριγμένος κάτω.
Κι εγώ ρε σεις..... :oops: :oops: Πάρα πολύ. Τον κακομοιράκο, και ήταν τόσο ευγενικός. Μα καλά κι αυτός ο Μαικλ.. έχει αρχίσει και γινεται όντως κακοποιός. Είπαμε να σώσουμε τον αδερφό μας και έχει πεθάνει η μισή Αμερική.
Επίσης έτσι και πεθάνει η Σάρα σταματάω να το βλέπω και θα γίνει μια μαλακία και μισή. Το τσιράκι που τη βασανίζει μου σπάει το μπούτσο ασύλληπτα. Θέλω να του τρίψω τη μούρη στον τοίχο... :evil:
Όσο για αυτό:
Οι πρωταγωνιστες δεν παθαινουν ποτε τιποτα και παντα κατι θα γινει τελευταια στιγμη και θα την γλυτωσουν...
Δεν συμβαίνει και τόσο πολύ. Δηλαδή οκ, στα πρώτα επεισόδια συνέβαινε λίγο, μετά στο τέλος της σεζόν πεθάνανε οι μισοί πρωταγωνιστές (έλεος δηλαδή, η ΒΕΡΟΝΙΚΑ!!!! :evil: ) & τώρα άλλοι τόσοι (βλέπε Abruzzi, τον πιτσιρίκο τον άλλο). Δηλαδή ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που ζούνε (μέχρι στιγμής) Michael, Link, Sarah... Αμφιβάλλω αν θα την βγάλουν όλοι μέχρι το τέλος... :?
καλα αν σκωτωσουν ενα απο τα αδερφια θελουν χειροβομβιδα στα στουντιο τους
necropethamenos
20-11-2006, 15:22
Κι εγώ ρε σεις..... :oops: :oops: Πάρα πολύ. Τον κακομοιράκο, και ήταν τόσο ευγενικός. Μα καλά κι αυτός ο Μαικλ.. έχει αρχίσει και γινεται όντως κακοποιός. Είπαμε να σώσουμε τον αδερφό μας και έχει πεθάνει η μισή Αμερική.
Επίσης έτσι και πεθάνει η Σάρα σταματάω να το βλέπω και θα γίνει μια μαλακία και μισή. Το τσιράκι που τη βασανίζει μου σπάει το μπούτσο ασύλληπτα. Θέλω να του τρίψω τη μούρη στον τοίχο... :evil:
Όσο για αυτό:
Οι πρωταγωνιστες δεν παθαινουν ποτε τιποτα και παντα κατι θα γινει τελευταια στιγμη και θα την γλυτωσουν...
Δεν συμβαίνει και τόσο πολύ. Δηλαδή οκ, στα πρώτα επεισόδια συνέβαινε λίγο, μετά στο τέλος της σεζόν πεθάνανε οι μισοί πρωταγωνιστές (έλεος δηλαδή, η ΒΕΡΟΝΙΚΑ!!!! :evil: ) & τώρα άλλοι τόσοι (βλέπε Abruzzi, τον πιτσιρίκο τον άλλο). Δηλαδή ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που ζούνε (μέχρι στιγμής) Michael, Link, Sarah... Αμφιβάλλω αν θα την βγάλουν όλοι μέχρι το τέλος... :?
vasika apokleietai na tin vgaloun.
NFO
Prison.Break.S02E12.HDTV.XviD-XOR
date: Tue Nov 21 2006
LINKS
http://rapidshare.com/files/4206046/prison.break.s02e12.hdtv.xvid-xor.part1.rar
http://rapidshare.com/files/4206088/prison.break.s02e12.hdtv.xvid-xor.part2.rar
http://rapidshare.com/files/4206166/prison.break.s02e12.hdtv.xvid-xor.part3.rar
http://rapidshare.com/files/4206202/prison.break.s02e12.hdtv.xvid-xor.part4.rar
PW
www.uploadyour.info
καλο ηταν
αν φανε τον σουκρε κουνια που τους κουναγε... :x
πλακα πλακα το σποιλερ σμαιλι σε αναλυση 1280 χ 1024 δε κλανει μια ε (βαλτε τα ταγκς λεμε)
carheart
21-11-2006, 22:28
Είναι α-δ-ι-κ-ί-α να τελειώνει έτσι.
2.13 trailers
http://www.youtube.com/watch?v=CDkS9ENL8aM
http://www.youtube.com/watch?v=PJzbpC22gQs
επισης καποια στιγμη να μας δειξουν και τον τρελο ε
Το είδα.. (αυτό που λέτε παραπάνω)... ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΠΙΑ????!?!?
:gun: Τι άγχος είναι αυτό, δεν την παλεύω άλλο! :evil: Ελπίζω κλασικά κάτι να γίνει και να ξεφύγουν. Επίσης μάλλον αυτός που θα τους βοηθήσει θα ΕΙΝΑΙ ο Σούκρε. Το ελπίζω τουλάχιστον.
carheart
23-11-2006, 17:05
ο Κέλερμαν θα τους βοηθήσει.
Χμμ.. ναι, το σκέφτηκα. Αλλά ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα, δεν πρόκειται να τον συμπαθήσω τον παλιομαλάκα.. τσιράκι, αδερφή. :evil:
carheart
23-11-2006, 17:40
E εσύ συμπαθείς μόνο τον ατσαλάκωτο, που στο τέλος θα τον σκοτώσει ο Μπάκγουελ!
carheart
23-11-2006, 17:53
τον σκώφυλντ ντε.
Όχι ακριβως.. αυτόν τον λατρεύω. :lol: Κατά τ'αλλα όλοι συμπαθητικοί μου είναι πλην του Κελερμαν, του κινέζου & της καριόλας της προέδρου. Παραδόξως συμπαθώ τον Mahone & τώρα τελευταία και τον βλάχο τον Bellick. Αυτά. Άντε, πότε βγαίνει το καινούργιο? :D
zihuatanejo
25-11-2006, 17:46
Νταξ, ο Σούκρε θα πεθάνει. δεν παίζει. ο 3ος που θα πέσει είναι. Επίσης καιρός ήταν. Είναι συμπαθής, αλλά τρελός μπετόβλακας.
Επίσης περιμένω εδώ και 4-5 επεισόδια να δείξουν Haywhire. Δείξτε γαμώ να ξέρουμε αν έφτασε στην Ολλανδία ή όχι. :D
τι λες ρεεεε
σουκρε λατρεια
Δεν γινεται να ψοφησουν τον Σουκρε, εχει αυτο το cellmate thingie με τον Μαικλ, και καπως πρεπει να ικανοποιειται και το gaylord κοινο.
Με τον ψυχακια, δεν θυμαμαι, εδειξαν τελικως τι εγινε? Πηγε Ολλανδια?
Απο τις ωραιοτερες σκηνες παντως το σιδερο στον πρακτορα. Αψογο καψιμο.
Ithilmir
25-11-2006, 20:11
ναι έφτιαξε σχεδία με το σκύλο του τον γουίλσον και πήγε ολλανδία.
Επίσης δε παίζει να τους ξαααανασώσει ο σούκρε.. ούτε να πεθάνει.ελπίζω. μάλλον κάτι θα παίξει με μαχόουν.βοήθεια κλπ. μαααααλλον. Γαμώ τα παιδιά είναι ο μαχόουν. Και τώρα που κυνηγάνε και τον κέλερμαν παίζει να το γυρίσει και αυτός. εκδίκηση κιετς. γαμώ θα ναι χεχεεχ
να δω team μαχον , κέλερμαν και δραπέτες και τι στο κόσμο
MastodontoideaPliokenous
26-11-2006, 05:56
o sayid tha tous sosei
zihuatanejo
26-11-2006, 13:05
Ο Mahone είναι ίδιος ο Eastwood. Δεν ξέρω αν το έχουμε σχολιάσει. Αλλά είναι.
Elfstone
27-11-2006, 01:41
Θα ήθελα πολύ να δω συνεργασία Michael-Mahone αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω αν είναι αρκετό το ότι έχουν κοινό εχθρό.
zihuatanejo
28-11-2006, 02:01
Tι λίγο ρε.
Behold:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/9/99/William_Fichtner.jpg/240px-William_Fichtner.jpg http://www.oceleb.com/img/clint-eastwood/clint-eastwood-1.jpg
Δίδυμοι με διαφορά στο έτος γέννας οr smth. :D
zihuatanejo
28-11-2006, 02:11
Ρε. Οφθαλμιάτρος. asap.
Δεν εξηγείται αλλιώς. 8)
Θυμιζει σε καποια σημεια, αλλα οχι και twins, μη τρελαθουμε τελειως. Ο mahone εχει γενικοτερα πιο μακρυ προσωπο, ισως και μεγαλυτερο αναλογικα μετωπο, και κυριως μεγαλυτερη αποσταση αναμεσα σε μυτη και στομα, με χειλη λεπτοτερα, που δινει κατι πιο προβατε στη μαπα. Σαν συνολο υπαρχουν ομοιοτητες, αλλα δεν ειναι και κατι που κανει μπαμ.
ε ναι
btw σε λιγες ωρες το λαστ ουαν πριν τη διαποκη :)
Ithilmir
28-11-2006, 04:12
εμένα όχι απλά για twins ,ούτε για 3 ξαδέρφια οι γοίτονές τους να ήταν μου φαίνεται.
καμία σχεση ε
ψιτ,
http://rapidshare.com/files/5113650/prison.break.s02e13.hdtv.xvid-xor.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/5113727/prison.break.s02e13.hdtv.xvid-xor.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/5113790/prison.break.s02e13.hdtv.xvid-xor.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/5113807/prison.break.s02e13.hdtv.xvid-xor.part4.rar.html
Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ
:shock: :shock: :shock:
απίστευτη επισοδιαρα
lebowski
29-11-2006, 00:02
Ντακσ το επεισοδιο γαμησε τα συμπαντα!!!!!!!!!!!
Η μονη μαλακια ειναι οτι ειχα υποψιαστει την ανατροπη που εγινε στο τελος και δεν εχασα τελειως την μπαλα.Κι αυτος ο Τbag ποσους θα καθαρισει ρε πουστη μου?Αν και πιστευω οτι η πρωην του θα την γλιτωσει...
carheart
29-11-2006, 01:13
Omg omg omg. Καλύτερο επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν ως τώρα.
Μπέλικ εκτός, Τανκρέντι εκτός, Μαχόουν (πιθανώς) εκτός. Αν η σειρά κρατήσει όντως πολύ, θα πρέπει να μπουν νέοι χαρακτήρες μέσα.
Πόσο θεϊκό είναι το Prison Break.
carheart
29-11-2006, 01:29
2 σελίδες πριν!
ο Κέλερμαν θα τους βοηθήσει.
μπελικ εκτος?εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα μέσα στο fox river
επισης Τανκρέντι εκτός??? εχει το κλειδι ρε...
επισης μoλις βρηκα το τρειλερ
δε μπορω να περιμενω λεμε http://www.youtube.com/watch?v=vivaZnFv_lQ
carheart
29-11-2006, 01:39
Εκτός υπόθεσης, εικάζω. Εντάξει, θα είναι απόλαυση να τον γαμάει ο Αβοκάντο, μα δεν νομίζω να μπει η μάνα του στη φυλακή για να τον σώσει, έχοντας ένα usb stick που θα αποκαλύπτει πως ο Θίοντορ ήταν ο ένοχος. Η Σάρα πέταξε κινητό στα σκουπίδια όμως. Ο Μαχόουν πιστεύω πως θα ζήσει από το τραύμα, μα πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι στον Kim πιά;
δεν πιστεύω ότι βγαίνει εντελώς εκτός υπόθεσης η σάρα, πιθανόν να την αφήσουν έξω για 2-3 επεισόδια και να την επαναφέρουν με κάποιο κλασικό τέχνασμα
τέλειο το επεισόδιο =)
carheart
29-11-2006, 14:07
και ο Μπέλικ;
δεν ξέρω για τον μπέλικ αν και μου φαίνεται δύσκολο να τον αφήσουν έτσι έξω για πάντα. πιθανόν αν κάποια στιγμή συλλάβουν τον t-bag να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να αφεθεί ελεύθερος, ξέρωγω? ή να παίξει κάποιο ρόλο μέσα από τη φυλακή.
γενικά πάντως, αν όντως βγουν από την υπόθεση αυτοί οι 3, σίγουρα χρειάζονται καινούριοι χαρακτήρες
πιθανόν τον έναν να τον είδαμε κιόλας να δίνει τα χαρτάκια στον κιμ.
Ωραια ολα αυτα που λετε, αλλα plsthnx σταματηστε αυτο το πραγμα με τα διπλα εικονιδια spoiler. To εχει πλεον και στον τιτλο. Ειμαστε ψιλιασμενοι 8)
νταξ,σε σύντομο διάστημα από τη προβολή του επεισοδίου είναι χρήσιμο,αφού περάσουν 2-3 μέρες βεβαια δεν είναι και τόσο απαραίτητο
Deafening_Silence
30-11-2006, 16:16
Πόσα μα πόσα :pink: ποια αυτή η σειρά ! Τι γαμιστερό που ήταν αυτό το επεισόδιο !
Ithilmir
30-11-2006, 18:34
δεν ξέρω για τον μπέλικ αν και μου φαίνεται δύσκολο να τον αφήσουν έτσι έξω για πάντα. πιθανόν αν κάποια στιγμή συλλάβουν τον t-bag να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να αφεθεί ελεύθερος, ξέρωγω? ή να παίξει κάποιο ρόλο μέσα από τη φυλακή.
γενικά πάντως, αν όντως βγουν από την υπόθεση αυτοί οι 3, σίγουρα χρειάζονται καινούριοι χαρακτήρες
πιθανόν τον έναν να τον είδαμε κιόλας να δίνει τα χαρτάκια στον κιμ.
για το μπέλικ αυτό που σκεφτόμουν συνέχεια είναι γιατί στο μπούτσο τον βάλανε φυλακή αφόυ άμα θυμάμαι καλά το τηλέφωνο το πήρε όταν ήταν στο νοσοκομείο και με το που βγήκε τον "συλλάβανε". δλδ οκ.. δές την ώρα της κλήσης, τα αρχεία του νοσοκομείου και την ώρα θανάτου του άλλου. μπορεί να λέω και βλακείες και να μη θυμάμαι καλά βέβαια.
αλλά οκ.. γάμισε απίστευτα το επισόδειο. κέλερμαν ftw. θα χει πλάκα όταν ξαναβρεθούν με σάρα. και ναι μαχόουν δε πέθανε, αλλά δε το κόβω να γίνεται καλός. μάλλον θα σκοτώσει τον κέλερμαν σε 5-6 επισόδεια, όταν θα βοηθάει τους άλλους να φεύγουν. γαμώ πάντως
ποσο γαματο ειναι το υφος του κελερμαν λιγο πριν πυροβολισει?επισης ποσο τα σπαει το μειν θιμ στην εκτελεση που παιζει στο κλεισιμο του επισοντ?ποσο?
ανατριχιλες
zihuatanejo
06-12-2006, 19:37
Χτες αξιώθηκα και το ειδα το killing Box.
Επεισοδιάρα, το είπαμε.
Το παλικάρι που έβαλαν σιευθυντή στο Fox River δεν είναι ο τύπος που έδινε τα χαρτάκια στον Κim?
Δεν το ξαναείδα για να το τσεκάρω, αλλά υπήρχε ένα resemblance.
Επίσης Κιμ τα έχει παίξει λίγο υποθέτω, έχει χάσει λίγο τον έλεγχο από τις εξελίξεις και είναι λίγο έτσι: :?
Πρώτο επεισόδιο που δεν έχει εκείνο το σπαστικό χαμόγελο.
Τέλος:
Aβοκάντο ρε.
ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ HAYWIRE ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ.
ο αβοκαντο εχει κομμενο πουλι ομως :P
zihuatanejo
06-12-2006, 23:19
Eίναι παλικάρι μολαταύτα. :D
Next Episode: 2x14 | TBA (Jan/29/2007)
Wraioi autoi oi amerikanoi omws.Terma prison break, terma heroes, terma lost...Ti skata :twisted: ora gia 24 season 2 loipon...
Ithilmir
08-12-2006, 01:14
heroes 22/1
Prison Break 29/1
Lost 7/2
θα πεθάνουμε
eukola :D Pali kala pou arise i pre-oscar-dvdscr-periodos...
cynic exoume kana kalo release tou dejavu?
Mono cam kai ena mapa telesynch (ts) os tora.Telecine kai panw einai watchable sini8ws. Bgike omws :
Borat R5 LINE PROPER XViD-PUKKA ki apo ti diavazw exei arketa kali piotita, apo oti lene o ixos tou ta xalaei ligaki.
το μπορατ το ειχα watchable καιρο τωρα παντως
Pinatero
10-12-2006, 03:50
επειδή τώρα έιδα τον 1ο κύκλο (με τα 12 επεισόδια??) και δεν κάνω τον κόπο να δώ προηγ. σελίδες γιατί το μάτι μου το αετίσιο θα πέσει πουθενά και θα διαβάσω κατιτίς μεταγενέστερο και θα ήθελα να μάθω να ζω στην άγνοια του Prison Break, πόσοι κύκλοι έχουν βγει ή που βρισκόμαστε?
zihuatanejo
10-12-2006, 04:19
2oς κύκλος, 13ο επεισόδιο.
Βγήκε πριν 2 βδομάδες αυτό, το επόμενο θα βγει after x-mas, δε θυμάμαι ακριβή ημερομηνία.
Nodoordonotthereisnotry
13-12-2006, 11:42
Bolzoi Booze (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=762519&lngDtrID=244) . :rofl:
zihuatanejo
18-12-2006, 01:02
Mια κριτική για το Killing Box από ένα σάιτ με κριτικές. Whatever.
κλικ (http://community.tvguide.com/thread.jspa?threadID=700013190)
Parasight
28-12-2006, 12:41
Έχω κατεβάσει όλον τον 1ο κύκλο και αυτές τις μέρες θα πιάσω να βλέπω. Ελπίζω να μην είναι μαλακία ε :P
MastodontoideaPliokenous
28-12-2006, 14:44
ετοιμασου να εκσαφανιστεις απο προσωπου γης για μια μερα :D
Parasight
16-01-2007, 03:17
Τελικά ΣΗΜΕΡΑ το ξεκίνησα. Τα πρώτα 5 επεισόδια έφυγαν στο έτσι 8)
θα τα δεις ολα μαζι πριν το παρεις πρεφα
zihuatanejo
16-01-2007, 03:42
Ε ναι εύκολα.
Δηλαδή πάρε παράδειγμα τον προλαλήσαντα.
Σε πόσο, σε 2 μέρες τα πέρασες?
2 μερες εκ των οποιων η μια ηταν μιση λογο του ανεβασματος στο οακα για το παο-οσφπ :P
zihuatanejo
16-01-2007, 03:54
Ορίστε Parasight.
Να πώς είναι ο σωστός ο viewer.
btw αν παιζει κανει css ,ετοιμαζουν μαπ απο το φοξ ριβερ ,πριζον μπρεικ κονσεπτ (τεροριστς=ινμειτς,σιτις=γκαρντς)
επικες καταστασεις
MastodontoideaPliokenous
16-01-2007, 04:09
εδω ειχαν κανει μαπ κατι ντιπ για ντιπ εδω πανω την ναυαρινου απο το ενα ιντερνετ καφε στο αλλο κσερω εγω :|