View Full Version : Nightstalker (Καλύτερο_γκρουπ_έβερ) νιουζ
nothingman
14-09-2006, 20:45
λοιπόν
σύμφωνα με το επίσημο σάιτ τους (nightstalkerband.com) επανεκδίδεται το Use κάποια στιγμή τον Οκτώβρη/Νοέμβρη φέτος.
στο παρόν τόπικ προτείνω να αναλυθούν οι συνέπειες αυτού στη μουσική βιομηχανία, πιστεύετε ότι θα συνεχίσει να υφίσταται τέτοιο πράγμα;
επίσης, 3 Νοέμβρη στο ΑΝκλαμπ της γειτονιάς σας
ε πόσο καλύτερα νέα πια
!
http://img200.imageshack.us/img200/4461/bandlive08rj7.jpg
Chopped In Half
15-09-2006, 00:29
λοιπόν
σύμφωνα με το επίσημο σάιτ τους (nightstalkerband.com) επανεκδίδεται το Use κάποια στιγμή τον Οκτώβρη/Νοέμβρη φέτος.
επιτέλους δλδ
επιτέλους ιντίντ.
3 νοε θα μασθε κει.
(άλλαξα τον τίτλο του θρέντ για ευκολία στο σερτς)
e paidia!!! tha rtho ki ego sto live!!!
Stormrider
16-09-2006, 03:16
aftoi den paizan stin lamia?
One Colour Black
17-09-2006, 03:34
to gamato live tous htane fetos hrakleio,sto tei.Pera apo tis kommatares pou peksane live , k thn genikoterh skhnikh parousia, mou ekane tromerh entypwsh h allhlokalipsi bassou kitharas.
Megalo group!
CoRpSeMaKeR
25-09-2006, 18:02
Όντως, στο ΤΕΙ γαμήσανε, και λογικό, αφού ήταν η μόνη μπάντα που άξιζε μουσικά απο εκεί μέσα...
Όντως, στο ΤΕΙ γαμήσανε, και λογικό, αφού ήταν η μόνη μπάντα που άξιζε μουσικά απο εκεί μέσα...
Ότι να' ναι. Και οι Film ήταν πολύ καλοί. Επίσης δεν αξίζουν μουσικά οι Sigmatropic; Μη λέμε μαλακίες, απλά το live τους δεν ήταν και πολύ καλό μιας κι έλειπε ο drummer τους.
Kveldssanger
25-09-2006, 19:53
Άσχετο (με τον κίνδυνο να με λιντσαρει ο ναθιμα), το Haiku των Sigmatropic εινωραίο?
metamelia2
25-09-2006, 20:15
Σκέτη κάβλα είναι./
ε ε έρχεται!
http://farm3.static.flickr.com/2328/3532569657_c65a0d7fd9_o.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2175/3532569837_8c893cffb8.jpg
Tyler_Durden
15-05-2009, 14:09
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
nothingman
15-05-2009, 14:13
:dfinger::touched::dfinger:
Mitsmann
15-05-2009, 14:15
Χουχου.
distortionofperception
15-05-2009, 14:51
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Agoraphobic_S.I.
15-05-2009, 16:10
:pingpong::pingpong::pingpong:
τζαστ ε μπερν λοιπον :rofl::yawn:
Boris-san
15-05-2009, 18:36
KAVLES ATELEIWTES
Sotos_The_Tequiler
15-05-2009, 21:49
ήταν να κάνουν κι ένα Live στις Σέρρες μές το καλοκαίρι αλλά απ'όσο άκουσα ακυρώθηκε. Ξέρει κανείς τίποτα;
Δεν τους έχω δει ποτέ live ρε! Άντε να βγει το φρέσκο αλμπουμάκι να κάνουν καμιά καμμένη περιοδεία να γουστάρουμε :headbang:
mrmaiden
15-05-2009, 22:16
Elpizo otan paiksoun Salonica, na kano kamia volta pros ta pano na kanoume mia special ksydotour:-P Etsi Soto?!!!!:D
Sotos_The_Tequiler
15-05-2009, 22:19
Εννοειται! Αρκεί να παίξουν ΣΚ, μη μας γαμήσουν με καμιά καθημερινή, είμαστε κι εργαζόμενα παιδιά ναούμ...
cybernaut
18-05-2009, 18:57
Δεν τους έχω δει ποτέ live ρε!
ΚΟΒΕΣΑΙ !
Sotos_The_Tequiler
18-05-2009, 18:58
Με πληγώνεις
ο στρατός φταίει για όλα ρε!
Pinatero
18-05-2009, 19:24
α βγαινει? στ'αρχιδια μας.....
:spoiler:
:dick: :dick:
D_Ds_u-OlQA
nothingman
15-08-2009, 11:12
κοίταξε τώρα τι παίχτηκε
www.allthatisheavy.com/info.asp?item_num=ATH-6393
λέει ιν στοκ.
Parasight
15-08-2009, 14:39
Βινύλιο. Τώρα.
Pinatero
15-08-2009, 19:02
το αλμπουμ βγαινει στα μεσα Σεπτεμβρη οριστικα!! θα βγει και σε βινυλιο!
σιγουρο ειναι ενα live στις 17 Οκτωβρη στη Θεσ/νικη και αναμενεται κι ημερομηνια για Αθηνα!!
Parasight
17-08-2009, 09:24
Τουλάχιστον με τα φωνητικά Overkill μένεις ξύπνιος.
...οκ "πανκη"
JQTaww1AKo8
Parasight
17-08-2009, 12:22
Τι είναι αυτό και γιατί με αφορά εμένα;
Στο μεταξύ, το "πάνκης" μου έχει κολλήσει από τον πάνκη, ενώ εγώ ποτέ δε δήλωσα πάνκης. Κι αυτό έγινε προφανώς λόγω avatar.
Για τους ανίδεους λοιπόν, να από πού προέρχεται:
euYAXCubMeU
/offtopic
αποριες-καποιος που γνωριζει ας πει
-η mad prophet records υπαρχει ακομα? οι engine-v & vib.bizarro ειναι ενεργοι ή το εκλεισαν το μαγαζι?
-τωρα που ο δισκος θα βγει απο meteorcity παιζει να βγουν για live παρα εξω ή μπα?
για το νεο δισκο δεν λεω κατι-θα ειναι σουπερ ως συνηθως8)
Pinatero
17-08-2009, 19:03
- η mad prophet δεν βλεπω καποιο λογο να μην υπαρχει απλα ειναι ανενεργη ας το πουμε! για τις μπαντες δεν ξερω..
- εεε.. (μακαρι)
- εχουν ανεβασει στο myspace τους το "Baby God is dead" για οποιον δεν το ξερει!
regularpaul
18-08-2009, 12:01
οι Vibratore Bizarro είναι στο αιώνιο ψάξιμο για ντραμερ
και εχουν καιρο να κανουν κατι αλλα ειναι ενεργοι
οι Engine το εχουν ψιλο-διαλυσει απο περσι
ο 2ος κιθαριστας τους εχει φτιαξει αυτους
http://www.myspace.com/speedblow
εκει στο σαιτ του all that's heavy ειχε αυτο ε?
http://www.stonerrock.com/jukebox/Nightstalker-Enough_is_Not_Enough.mp3
Neuroscar
18-08-2009, 12:11
Baby got (me d) is dead απο myspace ιδια συναισθηματα με αυτα του live video που ειχα τσεκαρει σε καποια φαση. Ενω ειναι πιο κοντα στο use (σε σχεση παντα με just a burn), δυστυχως το βρηκα μετριο.
Θα τσεκαρω και του παυλου το μεσημερι.
Μακαρι το superfreak να γαμαει και μια απτις καλυτερες λαιβ μπαντες ολων των εποχων να συνοδευεται και απο αναλογης ποιοτητας κομματια.
12 stars circle your brow
18-08-2009, 20:05
baby goat is dead, ώρα για λίγο μπλακμέταλ.
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/98/l_c048400143e94ba2a30e2d22052181b3.jpg
:pink:
(Σε) Περιμένουμε με ανυπομονησία :)
Pinatero
29-08-2009, 19:42
http://www.nightstalkerband.com/
Σαμπλερακια!! :-D
(εγω την αλλη βδομαδα θα το χω μαλλον)
nothingman
29-08-2009, 21:35
ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ
τίποτε άλλο.
new logo
http://i264.photobucket.com/albums/ii161/andreas_sinnn/stalker.jpg
Sotos_The_Tequiler
30-08-2009, 03:19
πότε θα δω Live ρε γαμώ την καριολία μου;
Pinatero
30-08-2009, 04:11
πότε θα δω Live ρε γαμώ την καριολία μου;
17 oκτωβρη!!!! Ξεσκισαλονικη!
Sotos_The_Tequiler
30-08-2009, 04:17
Σπληνάντερο αγόρι μου! Υπέρτατε φαν κλαμ μάστερ!
Ακυρώνω τα πάντα 5 μέρες πριν και 5 μέρες μετά το live για να είμαι σίγουρος!
:dfinger::dfinger::dfinger::dfinger::dfinger:
Pinatero
30-08-2009, 04:36
:D ετσι!!!! ετοιμαζονται μεγαλα πραματα!!!
Entrancemperium
06-09-2009, 14:26
Yeah babe yeah!
Για ψάχτεεεεεεεεεεεε! :razz:
το άκουσα
μια φορά σε σπίτι φίλου
κ δε μ'άρεσε..
δεν ξέρω γιατί αλλά δε μου είπε τπτ
απολύτως τπτ
είδωμεν κ εδώ
Parasight
06-09-2009, 20:33
Ε όχι δα. Το δισκάκι γαμάει στεγνά. Στεγνά όμως.
07-09-2009, 14:44
Εγώ λέω να περιμένετε όλοι εσείς που λέτε ότι δεν σας αρέσει να το ακούσετε live.
regularpaul
07-09-2009, 14:56
σωστος! παροτι δεν εχει το χιτ τυπου just a burn ή all around
βρωμαει απο μακρια οτι σχεδον ολα θα γινουν υπερχιτ στα λαιβ τους
και γενικως ο,τι εγραψε ο παρασαϊτ
έχω ακούσει 2 κομμάτια live
κ ξαναλέω ότι άκουσα μία φορά τον δίσκο μόνο
αυτό που λέω είναι ότι δεν άκουσα κάτι που να με τραβήξει
12 ωραία κομμάτια, με διάρκειες χιτακίων
απλά
να ειστε σεβαστικοι στο αλμπουμ...εχει ασμα Zero Hero μεσα και καραπα στο οξωφυλλο
μια φορα προλαβα να το ακουσω σημερα και το γαμημενο φλασακι με εκανε δολιοφθορα και δε μπορεσα να το παρω μαζι μου να το ακουσω στο φυσικο του περιβαλλον,το σιδεραδικο
αυτα...και Δοξα Και Τιμη Στον Εργοτελη Τον Βιαστη
πα να τροχισω καγκελα
Ra Pariah
07-09-2009, 17:45
4 μηδενικά! :touched:
Μας έλειψες!
λοιπον ειμαι στην δευτερη ακροασις με ικανοποιητικια εντασις και λεω...
Πρασλενκε ακουστικε οτι θα τους ανεβασεις στα σιερρας,αμα πουλας παπα θα σε ξεσφιξω την κοτσιδα και θα σε κανω ρομπα σε ολη την βαλτα
δεν αστειευομε,με τους μεταλλαδες με κοτσιδα ειμαι αμειληκτος
στα του δισκοπριονου τωρα...
η πλακα γαμαει σουφρες εγκεφαλους και υπαρχοντα καθε αμερικανοβλαχου stoner-α που λαλησε απο την αμμωνια και παιζει το ιδιο ριφφ επι 17 χρονια (αμα δε μπορειτε να γινετε trance-αδες και αφηστε τις κιθαρες στους ΠΑΟΞ)
απιστευτα δουλεμενος αλμπουμς
στανταρ το πιο γΛηγορο αλμπουμς τους
παραγωγη Νιγριτινια
κιθαρες ολοπαχες οπως και το σετ κωλος/μπουτια/βυζα της Ava Lauren (την κυτταριτις μην την βλαστημας)
Argy να ζεματοκοπαει περισσοτερο κι απο εναν Βεζουβιο πατικομενο στην φουντα να ντουμανιαζει το συμπαν
ειμαι στην τριτη ακροασις τωρα....
αγγιζει Use
οχι σκατα κανει...το πιανει απο τα αρχιδια και τα στριβει με την μανια που θα το εκανα εγω σε εναν γαυρο
οκ δεν εχει τις δυνατες στιγμες του Use αλλα στα παπαρια μας τα μοσχοβολιστα
ο αλμπουμς ακουγετε νερακι σερι κορδονι για μερες
εφετος θα παρομε στανταρ πρωταθλημα...τελος
Just A Burn...
http://i31.tinypic.com/9syou8.jpg
Nothingface
07-09-2009, 21:16
λολ, κοκαρισμένος μίνου.
περιμένω λινκ γαμώ το δικέφαλο κοτόπουλο σου.
λολ, κοκαρισμένος μίνου.
περιμένω λινκ γαμώ το δικέφαλο κοτόπουλο σου.
εχει γιομωσει ο τοπος με torrents quick ρε
επισης μην ξανατολμησει να τους χαρακτηρισει κανεις stoner ε?
ειναι αλλου σε λεω
αν υπαρχει διαολος με αυτον τον αλμπουμς θα κυριευσονε την ΗΠΑ και τον Καναδα μη σε πω
Πρασλενκε φερτις και βαντις να παιξουν στου Πανκασερραικου το σταδιο να ζησομε ξανα στιγμες 6 - 1
τα τρακτερια τα φερνω εγω κομπλε με τα γιδια...θα το οργωσομε συθεμελα
Custom User
07-09-2009, 21:31
Ναι οκεη...
Τέλος πάντων. 12 καλά τραγούδια. Κανένα δε ξεχωρίζει ιδιαίτερα και λείπει κάπως ο τσαμπουκάς και ο αυθορμητισμός. Εν γένει καλός ο δίσκος, εντάξει τίποτα το φοβερό. Και αν θέλουμε Ελλάδες ξέρω γω, το Πλάνετ Οφ Ζους το ψιλοπατάει, αλλά είναι χαζή η σύγκριση ενός καινούριου γκρουπ με παλιοκαραβάνες.
Παρόλα αυτά, κάποια κομμάτια (πχ Babe, God is dead) θα μας πωρώσουν άσχημα στο λαηβ και θα χύσουμε πολύ ιδρώτα. Ναηςςςς.
cybernaut
07-09-2009, 21:35
θα τους ψησω να ρθουν να παιξουν στο Χτημα σου ρε !
εχουν ηδη συμφωνησει (αν κ αμα κ οταν) να παιξουν στον γαμο μου :-)
@swollen : θελει ακροασεις πολλες. οχι πως εχει κρυμενα πραματα απλα σου τα σκαει παραωρα. κ ακου δυνατα !
Ναι οκεη...
Τέλος πάντων. 12 καλά τραγούδια. Κανένα δε ξεχωρίζει ιδιαίτερα και λείπει κάπως ο τσαμπουκάς και ο αυθορμητισμός. Εν γένει καλός ο δίσκος, εντάξει τίποτα το φοβερό. Και αν θέλουμε Ελλάδες ξέρω γω, το Πλάνετ Οφ Ζους το ψιλοπατάει, αλλά είναι χαζή η σύγκριση ενός καινούριου γκρουπ με παλιοκαραβάνες.
Παρόλα αυτά, κάποια κομμάτια (πχ Babe, God is dead) θα μας πωρώσουν άσχημα στο λαηβ και θα χύσουμε πολύ ιδρώτα. Ναηςςςς.
αμα δεν συμφουναεις να φυγεις απο δω...να πας αλλου
τον αλμπουμς θα τον ακουσετε καλα και σε καμια εβδομας θα παραομιλατε και θα με στελνετε γυμνες σας φωτος
cybernaut
07-09-2009, 21:38
κ εχομεν καινουριο HEEEEEEEY στο ομοτιτλο. οχι πως το αλλο το βαρεθηκαμε ε
θα τους ψησω να ρθουν να παιξουν στο Χτημα σου ρε !
φερτις και εχω και δυο σταυλους σαδιπλαμ θα εχομε και φρεσκιες σαρκες για μεζε
γαματο ειναι, αλλα μιμη "αγγιζει use" δυσκολο ως χλωμο
γαματο ειναι, αλλα μιμη "αγγιζει use" δυσκολο ως χλωμο
λοιποαν επειδης εκανα μια στασις για αθλητικα δες πως το βλεπω
απεναντι στο στο Use πιστευω κερδαει....καλυτερη ομας καλυτερο συνολο
το Use ειχε καλυτερη κερκιδα δε λεω,εκανε το ιστορικο ντου στην 3 αλλα το νεος αλμπουμς εχει ολα τα φοντα για πρωταθλημα...μουυυυν ρε μουνακια
δεν σχολιαζω δανεισμο μουν-αντε ευχομαι συντομα και τον καντε:disco:
για να συννενοηθουμε:
κρατω μια πισινη γιατι μπορει το νεο να γοητευει και να νομιζεις οτι εσκασε μυτη νεος τζιοβανι αλλα μετα απο 4 μηνες που περνα ο ενθουσιασμος να κλαταρει και να αποδειχτει ντιογκο(καλα οχι τοσο χαλια αλλα γιου γκετ δε ποιντ)
σε 4 μηνες θα κλαιτε τα μπαντγουιντδιασας πως τα λενε και θα παρακαλατε τον μινμιν να σας χαρισει το λιμιτεντ στο ενα αντθτυπο βυνιλιο χυμενο απο εμενα
ΓΓ κλεισαμε σαλπιγγιδα...απο του χρονου πουτσα και ζαλη
κλεινωντας...γιατι εχομε και σιδερα αυριος...
μετα απο μια καλη σουρα ειναι το καυλυτερο αλμπουμς της χρονιας...ανετα και χωρις πλεηοφφς
καλημερασας
Parasight
08-09-2009, 08:50
Να το θέσω λίγο αλλιώς. Η γαμάτη φάση με αυτή τη μπάντα είναι ότι δε χρειάζεται να στρωθούν να γράψουν τρελά riffs, συνθέσεις, ανεβοκατεβάσματα. Γαμάνε και πωρώνουν απλά επειδή είναι οι ΣΤΟΚΟΙ. Όπως πχ σε ένα αντίστοιχο επίπεδο οι Motorhead. Είναι δυνατό να σε απογοητεύσουν ποτέ;
sabbattack
08-09-2009, 11:28
epeidh eimai kai ligo ka8ysterhmenos, gia boh8hste me kana pm mpas kai to akousome
edit: thanx!!
Να το θέσω λίγο αλλιώς. Η γαμάτη φάση με αυτή τη μπάντα είναι ότι δε χρειάζεται να στρωθούν να γράψουν τρελά riffs, συνθέσεις, ανεβοκατεβάσματα. Γαμάνε και πωρώνουν απλά επειδή είναι οι ΣΤΟΚΟΙ. Όπως πχ σε ένα αντίστοιχο επίπεδο οι Motorhead. Είναι δυνατό να σε απογοητεύσουν ποτέ;
απόλυτα δεκτό
γι'αυτό κ συνεχίζουμε να ακούμε καινούργια μοτορχεντ κ ακεντέκε
και στόκους
αλλά όχι κ αγγίζει use ρε παιδιά
προσβολή στον γέρο δλδ
όχι
cybernaut
08-09-2009, 23:39
το use ειναι ΑΕΚαρα του 90κατι.. αφταστο. μονο που σκεφτεσαι σαμπανατζοβιτς χυνεις. αλλα εχει αλλαξει η μπαλλα. κ ο κοσμος κ οι καιροι κ τα ηθη.
θα θελα λιγο περισοτερη βρωμια στην παραγωγη στο νεο αλλα εχει προσεχθει πολυ κ εχει γινει τρομερη δουλεια σε ολους τους τομεις, τρελο grower. alla me use akyrh h sygrish
Tyler_Durden
09-09-2009, 12:14
Λοιπόν, πέρασαν 3-4 ακροάσεις πριν γράψω, και νομίζω οτι γαμάει άνετα. Πολύ καλοδιάθετο δισκάκι ρε γμτ, και "πιο stoner" -αν μπορούμε να πουμε κάτι τέτοιο- σε σχέση με το "Just A Burn". Τούμπανη παραγωγή, και άλλη μια φορά, μερικές χιλιάδες κερια που καίνε στο ονομα των Monster Magnet. Αυτά είναι. Ήδη μου τρέχουν τα σάλια για τον Οκτώβριο
Parasight
09-09-2009, 12:20
και άλλη μια φορά, μερικές χιλιάδες κερια που καίνε στο ονομα των Monster Magnet.Έτσι. Ειδικά αυτά τα επαναλαμβανόμενα ριφάκια από 2 νότες είναι πολύ γκάβλα ρε παιδί μου. Τίγκα feeling και groove.
Cause every time it's just the same :pink:
KoiliaSamprela
09-09-2009, 20:48
το use ειναι ΑΕΚαρα του 90κατι.. αφταστο. μονο που σκεφτεσαι σαμπανατζοβιτς χυνεις. αλλα εχει αλλαξει η μπαλλα. κ ο κοσμος κ οι καιροι κ τα ηθη.
θα θελα λιγο περισοτερη βρωμια στην παραγωγη στο νεο αλλα εχει προσεχθει πολυ κ εχει γινει τρομερη δουλεια σε ολους τους τομεις, τρελο grower. alla me use akyrh h sygrish
:pink::pink::pink::pink::pink:
Pinatero
10-09-2009, 12:43
:mouse::dick::dick::bananafuck::dick::dick::chinchilla::dick::dick::worship::dick::dick::pipa::dick::dick::admin:
nothingman
10-09-2009, 13:16
τουλάχιστον.
νάθινμαν says (12:47 μμ):
εδώ και 3 λεπτά
κρατάω το καινούριο στώλκερ ρε μλκ :touched:
cybernaut
10-09-2009, 19:07
αντε με γεια κ να το χαιρεσαι :)
εχει ακης στα θενξ ? στο προηγουμενο ειχε
:¨¨πινκκ πνικ πινκ¨:
νταξει μετα απο μια βδομαδα καπακια στα καπακια ακροασις με κατι γκεη στασεις για κατι κουΡτουρες για τα γκομενακια κλπ μολογαω οτι επαρασυρθειν...Use ΔΕΝ ειναι
ζηταω γονυπετος συγγνωμη αλλα ειμαι αρρωστακι τι να κανω:roll: το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι δισκαρα
Ακης χεσε μας ρε με την αεκ σας τοτες...ο γαυρος ειχε μπαραγκα κι εσεις τροχοσπιτο
το Use ειναι εμποτισμενο απο την γεματη ναρκωτικα και ρετσινες εμποτισμενη θυρα 4
...God Is Dead...
Mitsmann
13-09-2009, 15:35
το ακουσα και
ωπωπω....!
cybernaut
13-09-2009, 22:04
νταξει μετα απο μια βδομαδα καπακια στα καπακια ακροασις με κατι γκεη στασεις για κατι κουΡτουρες για τα γκομενακια κλπ μολογαω οτι επαρασυρθειν...Use ΔΕΝ ειναι
ζηταω γονυπετος συγγνωμη αλλα ειμαι αρρωστακι τι να κανω:roll: το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι δισκαρα
Ακης χεσε μας ρε με την αεκ σας τοτες...ο γαυρος ειχε μπαραγκα κι εσεις τροχοσπιτο
το Use ειναι εμποτισμενο απο την γεματη ναρκωτικα και ρετσινες εμποτισμενη θυρα 4
...God Is Dead...
δεν σου λεει κανεις παιχταρά μου πως δεν ειναι δισκαρα.. ειναι κ παραειναι. αλλα την ΑΕΚαρα του τοτε δεν γινεται να την βαρεθεις ΠΟΤΕΣ! δεν ειναι τυχαιο που ολοι εκεινοι που την βλεπαμε τοτες γιναμε αεκ, merikoi antitheta se oikogeneiakes paradoseis me mpamades gaurous k tetoia.. ειναι κατι ινσταντ κλασικ,an οχι για καποιον αλλον λογο, απλα ετσι ειναι ! υποκλισης! απλα δεν γινεται ΠΟΤΕ να βαρεθεις το use. alla σε αντιστοιχια αν εβγαζε η αεκ ενα superfreak twra tha pernage sthn tetrada jambio li.
...God Is Dead...
δεν σου λεει κανεις παιχταρά μου πως δεν ειναι δισκαρα.. ειναι κ παραειναι. αλλα την ΑΕΚαρα του τοτε δεν γινεται να την βαρεθεις ΠΟΤΕΣ! δεν ειναι τυχαιο που ολοι εκεινοι που την βλεπαμε τοτες γιναμε αεκ, merikoi antitheta se oikogeneiakes paradoseis me mpamades gaurous k tetoia.. ειναι κατι ινσταντ κλασικ,an οχι για καποιον αλλον λογο, απλα ετσι ειναι ! υποκλισης! απλα δεν γινεται ΠΟΤΕ να βαρεθεις το use. alla σε αντιστοιχια αν εβγαζε η αεκ ενα superfreak twra tha pernage sthn tetrada jambio li.
χαχαχαχαχα,πλημμυρισαμε αεκιτζηδες τοτες
έχω ακούσει 2 κομμάτια live
κ ξαναλέω ότι άκουσα μία φορά τον δίσκο μόνο
αυτό που λέω είναι ότι δεν άκουσα κάτι που να με τραβήξει
12 ωραία κομμάτια, με διάρκειες χιτακίων
απλά
μετα απο πολλες ακροασεις δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τον ΦΙΛΟ swollen
οπως κ αν εχει ομως
ΜΠΑΝΤΑΡΑ κ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!!!
cybernaut
16-09-2009, 12:36
balte re k akouste ksana k ksana k dynata ! mhn eiste ampaloi !
Parasight
16-09-2009, 12:55
^Ό,τι είπε. Στρωθείτε στη μελέτη κι αφήστε τα μα και μου. Ορίστε μας.
γούστα ψηλε μου....κ στην τελική ροκ ειναι....δεν ειναι γραμματα...
μετριο για δισκο με 5 χρονια διαφορά απο τον προηγουμενο!!!!
KoiliaSamprela
18-09-2009, 09:49
(το άκουσα , το ξανάκουσα)*5, και με σιγουριά μπορώ να πω , μου άρεσε πολύ.
το αγορασα εψες και ναι ειναι δισκαρα:dfinger:
για μενα καλυτερο απο το just a burn αλλα 2 σκαλες κατω απο use και την προσωπικη αδυναμια ritual
regularpaul
18-09-2009, 14:11
τα ειπε με μεγαλη ακριβεια ο τζιτζικας
δηλαδη βαζοντας Side FX μεσα για μενα παει καπως ετσι
USE>>>The Ritual>>>Superfreak=Side FX>>>Just a Burn
το ritual αν ειχε επεκταθει σε LP ισως κτυπουσε τιτλο
το ritual περιλαμβανει κατ εμε το καλυτερο τους κομματι
HIDE YOUR SUN .-
distortionofperception
18-09-2009, 15:22
εσεις που το αγορασατε το πήρατε απο δισκάδικο ή το παραγγείλατε απο το σάιτ? Η αντικαταβολή με ελτα που γραφουν ισχύει, το κανε κανεις?
cybernaut
18-09-2009, 15:40
τα ειπε με μεγαλη ακριβεια ο τζιτζικας
δηλαδη βαζοντας Side FX μεσα για μενα παει καπως ετσι
USE>>>The Ritual>>>Superfreak=Side FX>>>Just a Burn
το ritual αν ειχε επεκταθει σε LP ισως κτυπουσε τιτλο
πες τα παυλάρα. κ το σαιντ εφεξ αν ειχε την σωστη παραγωγη χτυπαγε πρωτες θεσεις.
επισης ΟΛΟΙ συμφωνουμε στο USE για τιτλο ε
εντιτ. αυτο δεν το βαζουμε καν μεσα
http://vertigo73.blogspot.com/2008/11/nightstalker-first-psychedelic-demo.html
Pinatero
21-09-2009, 17:15
στις εντασεις που πρεπει να ακουγεται!
http://i179.photobucket.com/albums/w318/pinatero/superfreak-party-PREVIEWsmall.jpg
akoma nar8ei apo allthatsheavy gamw thn poutana mou....
Blutengel
23-09-2009, 23:37
Nightstalker (μεγαλυτεροι ποζεροι εβερ) επρεπε να λεει ο τιτλος
Toys eixa dei to 2006 nomizw, poza poza kai 100 malakismena apo katw :-)
Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τους παλαιότερους.
Δεν είναι γκομενάκι. Καραμπινάτο φέηκ. :D
Jim Dandy Mangrum
24-09-2009, 10:21
emena mou r8e shmera. apo allthatsheavy. oute mia bdomada den ekane.
kanonise na sou r8ei, giati 8elw kai to clutch mou....8)
με paypal απο το email τους ηρθε σε 2 μερες
Neuroscar
24-09-2009, 13:29
με paypal απο το email τους ηρθε σε 2 μερες
Μην ειστε μαλακες! Παρτε το απευθειας απο μπαντα ειναι εκει σε 2 μερες!
Ον τοπικ..
Ritual με μεγαλη διαφορα απτα υπολοιπα.
Γκαλακτικ ρεβολουσιον και κλαμα..
στηριζουμε
και μετα την επανεκδοση του use ελπιζουμε σε μελλοντικη του side fx
το album με καθε ακροαση ολο και καλυτερο,αφηνει το just a burn χιλιομετρα πισω
Tyler_Durden
24-09-2009, 19:02
εγώ σκεφτόμουνα να περιμένω μέχρι 16 του μήνα να χτυπήσω το cd από το live, αλλά τελικά δεν κρατιέμαι ρε γμτ! θα γίνει μαζική παραγγελιά μου φαίνεται, μαζί με την remastered του "Use", και superfreak t-shirt 8-)
Nothingface
24-09-2009, 19:19
ε ρε μια δυσκολία να πούμε ότι είναι ψιλομαλακία.....
Tyler_Durden
24-09-2009, 19:32
ε ναι λοιπον το βρήκες. ολοι εδω μεσα που το γουστάρουμε είναι επειδή "πρέπει".
Nothingface
24-09-2009, 19:33
φύγε, θα φας σφαλιάρα εσύ.
Tyler_Durden
24-09-2009, 19:34
κάνε πέρα ρε ψαρά
Nothingface
24-09-2009, 19:35
λολ
έντιτ-βλάκα.
Tyler_Durden
24-09-2009, 19:39
κουρασες. βουλώνε και μπουλο αμα δε σ'αρεσει
Nothingface
24-09-2009, 19:45
συγνώμην αν ήμουν κουραστικός σκατόφλωρε.
απλώς αρκετά ποστ θυμίζουν εξώφυλλα οπαδικών εφημερίδων. ο πρόεδρας έχει καβούρια στις τσέπες και φέρνει καραμήτρους και η πρώτη σελίδα μιλαει για λαυράκια και χρυσές ευκαιρίες. σαν να πας να καλύψεις τα προφανή.
ελπίζω να κατάλαβες αν και δύσκολο.
Tyler_Durden
24-09-2009, 19:50
αν δε σ'αρεσει ο δίσκος μωρη λουκία το λες και τελειώνει εκεί το θέμα. είναι "ψιλομαλακία" για όλους μας, επειδή σου χαλάει εσένα την φράτζα; αντε μπανάνα και πίσω στο κλουβί σου σιγά σιγα.
Nothingface
24-09-2009, 19:54
ρε χαζέ, απλά λέω πως δεν πιάνω το ''μέτριο ρε παιδιά το άλμπουμ αλλά καινούριο στόκερ γιέααα :dfinger::dfinger:''...
προφανώς και δεν μου αρέσει σαν δίσκος αλλά δεν εστίασα εκεί.
τι προσπαθώ να πω, ταϊλερ ΝΤΕΡΝΤΕΝ είσαι :.
Tyler_Durden
24-09-2009, 20:04
αν δεν ξέρεις να εκφράζεσαι σωστά, τότε άστο το ρημάδι το φόρουμ ρε αγορίνα. και επίσης, ευτυχώς που έχεις προλάβει και με έχεις μάθει κιόλας. ψάρακα.
επίσης θύμησέ μου, πως σε φωνάζει ολος ο κόσμος οταν σε πετυχαίνει σε δρόμο ή όταν αρχίζεις να μιλάς;
Nothingface
24-09-2009, 20:05
μαλάκα.
Tyler_Durden
24-09-2009, 20:18
κρίμα
ki emena anempneusto mou fanike. meta apo polles akroaseis de mou xoun meinei polla, poly straightforward pramata kai se paragwgi kai se sintheseis.
2-3 kommatia ksexwrizoun mono.
Parasight
25-09-2009, 12:27
Άντε βρε που βαλθήκατε να μας δουλέψετε παλιόπαιδα.
Χθες στο φνακ το ειχαν πρωτο τραπεζι πιστα και ακουστικα για να το ακουσεις!
Σε αλλα νεα την ιδια μερα με τους Ουλβερ θα χει παρτυ στο αν! 8)
cybernaut
30-09-2009, 17:08
καλοι κ οι ουλβερ αλλα δεν κλανουν μια μπροστα στους ΣΤΟΚΕΡ !!
κι εξώφυλλον στο μεταλχάμερς λοιπόν.
Parasight
03-10-2009, 22:49
Επιτέλους καταξίωση!
http://userserve-ak.last.fm/serve/252/34396163.jpg
ποιανοι θα ειμαστε?
Pinatero
12-10-2009, 01:04
http://i179.photobucket.com/albums/w318/pinatero/NIGHTSTALKERNET-1.jpg
8) θα τα πουμε εκει!
carheart
12-10-2009, 15:20
καλοι κ οι ουλβερ αλλα δεν κλανουν μια μπροστα στους ΣΤΟΚΕΡ !!
Επίτηδες τα λες αυτά, επειδή ξέρεις πως δεν έχω καρδιά να σε αρχίσω στα φάσκελα!
Parasight
12-10-2009, 18:07
Αφού δεν πιάνουν ρε, τι θε τώρα, άντε στο topic σου 8)
Agoraphobic_S.I.
13-10-2009, 22:16
Nα ρωτήξω, ποιά θεωρείτε την καλύτερη στιγμή των nightstalker και γιατί;
Jim Dandy Mangrum
14-10-2009, 10:03
Nα ρωτήξω, ποιά θεωρείτε την καλύτερη στιγμή των nightstalker και γιατί;
h support emfanish stous Uriah Heep....giati hmoun ekei!!!!!!!! lol :grin:
carheart
14-10-2009, 10:17
Αφού δεν πιάνουν ρε, τι θε τώρα, άντε στο topic σου 8)
θέλω να σοβαρευτείτε.
Parasight
14-10-2009, 10:55
Μήπως είσαι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ αυτή τη στιγμή; Να φύγεις να πας αλλού!
Τωρα στον 105.5 ζωντανη συνεντευξη.
Pinatero
27-10-2009, 01:14
:thumbsup:
Diva Plavalaguna
27-10-2009, 01:22
το 'τωρα' ειναι σχετικο ;
Pinatero
27-10-2009, 01:57
στης Αθηνας τον 105,5!
Diva Plavalaguna
27-10-2009, 02:01
gamieste. akouga misi wra kati mlkies ston diko mas :rofl:
Pinatero
06-11-2009, 21:10
NdNQcChKMmM
και Monolith φανελα
κακο clip ομως ε?
Pinatero
06-11-2009, 21:27
χμμμ ε ναι νταξ, σταλκερ εισαι σταρχιδιασ το κλιπ!
regularpaul
06-11-2009, 22:41
φουλ κλισε το κλιπ αλλα εχει απειρες γκριματσες αρτζυ, δηλαδη γαμαει!
αντρεας μυριαδες πινξ
Tyler_Durden
06-11-2009, 22:43
ma gia ta klise gousternoume :dfinger:
gamise leme :dfinger:
nothingman
06-11-2009, 22:45
αχαχαχα, στο 1:38 έτσι όπως κρατάει το μικρόφωνο, βλέπω τα βεγγαλικά από πίσω και νομίζω πως είναι γαρούφαλα.
μαλακιούλα είναι αλλά και καλύτερο βίντεοκλιπ έβερ ταυτόχρονα!
xaxaxaxaxaxaxa
τραγικο κλιπακι,ευκολα παιζει βραδυ στο "trash me" του mad
ViPeRMaN
09-11-2009, 16:41
δε θα λεγε παραπάνω να πυροβολούσαν και κανενα ζομπι ή κανα περαστικο ξερω γω?
ή η μουσικη να ´ταν το Gun.
γαμεί.
επίσης μιλάμε για ένα απ'τα πιο κολλητικά κομμάθια έβερ.
To amaksi einai OPEL reeeeeeeee!!!!!!!! Shock kai deos genika kai tous xanw gamw th germania mou alla 8a dw clutch kai colour haze kai hypnos 69 kai skata de 8a dw stokous :(
regularpaul
11-11-2009, 14:40
ωωωω θα πας στο ελεκτροχας φεστ Παυλαρα?
το τουτου ειναι του κιθαριστα των Λορδ (η αχρηστη πλεροφορια της ημερας)
Yep!Sabbato kreuzberg!Ja clara ich comme!
regularpaul
18-11-2009, 14:43
την Παρασκευή 27/11 παίζουν στο Riders στη Σαλαμινα
εμεις βεβαια θα ειμαστε στους Woven Hand
αλλα mitsman & bullet δεν εχουν δικαιολογια
αναμενεται τρομερο ματς απ αργυρη Vs παγωτού
n
νατο το 2ο n, ειχε παραπεσει
Pinatero
20-11-2009, 18:15
μιας και το δα αυτο τωρα στο myspace
Την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 22.00 το βράδυ, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Metalzone στον Επικοινωνία 94fm, καλεσμένοι στο studio οι NIGHTSTALKER!
www.metalzone.gr
regularpaul
26-11-2009, 07:16
το δωρακι της ημερας (απο τον Avesalom)
Clear Spot - Line (live at Rock Συνάντηση Κιάτου) (http://www.sendspace.com/file/104wqf)
regularpaul
28-11-2009, 21:10
κι αλλο δωρακι, αυτη τη φορα από εναν λορδο
Water (demo 1992) (http://rapidshare.com/files/313487512/nightstalker-1992-water_demo.zip)
Tyler_Durden
08-12-2009, 22:02
εδώ --------------> http://rapidshare.com/files/318044304/Nightstalker_sto_TV_WAR.rar
μπορεί όποιος θέλει να δει συνέντευξη argy και αντρέα στο tv war την βδομάδα που πέρασε
regularpaul
08-12-2009, 22:21
μπραβο ρε ταϊλερ και ειχα στο μυαλό μου να το ζητηξω
την Παρασκευή 27/11 παίζουν στο Riders στη Σαλαμινα
εμεις βεβαια θα ειμαστε στους Woven Hand
αλλα mitsman & bullet δεν εχουν δικαιολογια
αναμενεται τρομερο ματς απ αργυρη Vs παγωτού
n
νατο το 2ο n, ειχε παραπεσει
τώρα το μαθαίνω από εσένα...FML
Sand Merchant
09-12-2009, 16:16
gia toys pistoys twn, oi Nightstalker sto Stoned from the Underground fest =)
www.myspace.com/stonedfromtheunderground
Hello Folks,
we are really happy to announce the participation of Greece Rockers Nightstalker. Here´s the link:
NIGHTSTALKER (GR)
www.myspace.com/nightstalkermusic
nothingman
16-12-2009, 17:48
24 Dec 2009 22:00 An Club Athens
30 Jan 2010 22:00 Sin City Katerini
5 Feb 2010 22:00 Stone Bar Patra
10 Jul 2010 20:00 Stoned from the Underground Festival Erfurt
:eek::eek::eek:
carheart
16-12-2009, 21:24
να πάμε να πάμε!
Parasight
25-05-2010, 12:24
Είμαι πολύ χαρούμενο παιδάκι σήμερα γιατί μόλις πήρα στα χεράκια μου το Superfreak σε gatefold LP. Από Rhythm, τρέχτε.
nothingman
25-05-2010, 12:43
μαύρο ή λευκό;
Parasight
25-05-2010, 12:52
Μαύρo κι άραχνο \m/
Επικ τελειωμα βιντεο ιζ επικ!
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=105120804
Neuroscar
29-05-2010, 14:43
Αυριο το βραδυ στο Drifter το Nightstalker fan club διοργανωνει παρτακι με μουσικες απο dutch και βικτορα.
Τελευταιο πριν τα καλα του χειμωνα αποσο ξερω.
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/139/l_41272988523c46279a675948bbc69214.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=no_gx9rKQHk&feature=channel
http://www.last.fm/festival/1496120+%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%9A%CE%A5%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91+ROCK+FESTIVAL+2010
cybernaut
18-07-2010, 02:44
στο φετινο eject ειδα τρια (3) ΠΑΙΔΑΚΙΑ που φοραγαν nightstalker t-shirt οπως κ γω, τους εδωσα τα ευσημα, στην περιπτωση που διαβαζουν ετουτο το ποστ .. φανερωθείτε !
Parasight
25-03-2011, 23:19
-nPztrk99wo
Argy, ο ορισμός του cool.
cybernaut
26-03-2011, 02:59
nightstalker - 1991 - First Psychedelic Demo Tape
http://1.bp.blogspot.com/_6e2V7Yj6Mig/Su2lwW_M8pI/AAAAAAAABUs/RHjlM8zot4M/s1600-h/original+tape+cover+1.jpg
http://metalcaravans.blogspot.com/2009/11/nightstalker-first-psychedelic-demo.html
cybernaut
26-03-2011, 03:29
και Monolith φανελα
Την τιμάνε την φανέλα !
Επίσης κάποιος να ξανανεβάσει την συνέντευξη του TV war παρακαλώ..
Πάρτε κ το SUPERDOZ μιας κ αναφερθηκε στο απο πανω. ;)
http://www.multiupload.com/XLAAF51I54
Pinatero
13-10-2011, 17:19
ξεκιναν ηχογραφησεις επομενου αλμπουμ ε!
και 3 live στην επαρχία
22 Οκτώβρη ΒΟΛΟΣ
28 --------- ΑΡΤΑ
29 --------- ΤΡΙΚΑΛΑ
necrosaturate
13-10-2011, 17:50
Που θα λέγεται Dead Rock Commandos σύμφωνα με συνέντευξη του Άργκυ...
Καύλες από τώρα για τις 28 στην Άρτα, τσιμπήθηκε και εισιτήριο χτες.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/314760_106175789492702_100003008440798_48301_459216151_n.jpg
και διασκευες τζον τικη να εχει το νεο cd θα σπερνει παλι
αλλα θελουμε επιστροφη στις μαστουροκαταστασεις the ritual
regularpaul
14-10-2011, 09:25
χωρίς τον ritual κιθαρίστα, δύσκολο :|
regularpaul
02-04-2012, 14:29
Please welcome Greece's Nighstalker to the Small Stone roster. We will be releasing their brand new album "Dead Rock Comandos" later this summer.
http://www.facebook.com/smallstonerecords
:touched:
regularpaul
14-05-2012, 09:55
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319743_10151704203995587_78742095586_24288013_413130201_n.jpg
ypersyntelikos
14-05-2012, 13:25
γαμώ.
regularpaul
15-05-2012, 13:05
Go Get Some
Soma
Dead Rock Commandos
One Million Broken Promises
Children Of The Sun
Back To Dirt
Keystone
Rockaine
The BoogieMan Plan
The Underdog
http://www.smallstone.com/img/artists/infopage/night.jpg
15-05-2012, 13:07
Ο Ντίνος... Ο ΝΤΙΝΟΣ, καλό παιδί, όμορφο... αλλά δεν ξέρει ντραμς.
overdriven
15-05-2012, 13:37
Ο λαός απαιτεί να ακούσει κάτι. Ε εσείς που χετε τα κονέ κανονίστε.
Sotos_The_Tequiler
28-05-2012, 17:57
ξεκιναν ηχογραφησεις επομενου αλμπουμ ε!
και 3 live στην επαρχία
22 Οκτώβρη ΒΟΛΟΣ
28 --------- ΑΡΤΑ
29 --------- ΤΡΙΚΑΛΑ
Το Σάββατο που μας πέρασε 26/5 έπαιξαν και στην Ξάνθη στο αναγνωστήριο της Πολυτεχνικής με support τους Craang.
Είσοδος €3 με μπύρα παρακαλώ! Ένα εύγε στη "ΓΕΦΥΡΑ" την πολιτιστική ομάδα των φοιτητών. Και γαμώ τα Live αν και αδικήθηκαν λίγο οι Craang από τον ήχο που ήταν προσαρμοσμένος για τους στόκους.
παιζει καμια ημεριομηνια για το ποτε θα βγει το καινουριο??
necrosaturate
28-05-2012, 18:50
^
Τέλος Ιουλίου...
Το Σαββάτο περιμένουμε να γίνουμε σκουπίδια!
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/560625_4100683598319_1319802320_3631036_422024987_n.jpg
regularpaul
02-06-2012, 22:36
λιγα δευτερα απο καθε κομματι
(με το ζορι κρατιεμαι μην πλήρωσω για μπ3 πρωτη φορα στη ζωη μου)
http://itunes.apple.com/us/album/dead-rock-commandos/id528984972?ls=1#
nothingman
03-06-2012, 11:57
AAAAAAAAAAAAAAAAA
εντάξει, δεν πληρώνω για κωλομπ3, λογικά κάποια στιγμή σύντομα θα βρεθεί να το κατεβάσουμε κανονικά σαν άνθρωποι, να ενημερωθούμε όταν. ευχαριστώ.
(μαρτύριο όμως να ακούς μόνο λίγα δευτερόλεπτα, το παρατάω. σκατά σκατά σκατά)
ypersyntelikos
03-06-2012, 14:09
Όταν μπορέσετε να το βρείτε κάπου και να το κατεβάσετε θα ήθελα να το μάθω ε
Parasight
03-06-2012, 14:15
Βινύλιο θα τιμήσουμε εννοείται, αλλά για να γίνεται σωστά λιώσιμο θέλουμε και ένα καλό λινκ, όταν υπάρξει.
regularpaul
07-06-2012, 00:16
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/522728_399926293382362_783688514_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/162778_170788029629524_7594273_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168651_170788096296184_3640375_n.jpg
τιποτα στους ρωσους ακομα?
ypersyntelikos
07-06-2012, 16:19
ρε λινκ για κατέβασμα βρήκαμε?
Parasight
07-06-2012, 21:54
Ε;
Pinatero
09-06-2012, 20:00
http://www.brokenbeard.com/nightstalker-dead-rock-commandos/
Listen to “Go Get Some” from Dead Rock Commandos!
το κατεβαζετε δηλαδης
cybernaut
10-06-2012, 16:05
ναι ειναι κ στο youtube αυτό :)
http://www.youtube.com/watch?v=eiMXWyHE8pc
Parasight
10-06-2012, 20:59
ρε λινκ για κατέβασμα βρήκαμε?
Pinatero
11-06-2012, 18:10
θα υπαρξει και τηλεφωνικη συνδεσις με stalkers
http://1.bp.blogspot.com/-KGJ2bJL5No0/T9Xxk0dwi-I/AAAAAAAACO4/Ekzfn8gIa00/s1600/dead+rock+commandos++copy.jpg
ViPeRMaN
11-06-2012, 18:13
ας το γραψει καποιος .
εκεινη την ωρα παιζει προπονηση.
κατα ταλλα , πινκζ
Pinatero
11-06-2012, 18:29
για οσους δεν προλαβουν σημερα,θα παιξει και Τεταρτη ιδια φαση! (αλλα χωρις σταλκερς τηλεφωνικως, οποτε σημερα ειναι ιδιαιτερο λεμαι)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/523651_10150946793552488_1274325752_n.jpg
ViPeRMaN
11-06-2012, 18:39
γράφ᾽το σε flac τοτες
το αργοτερο 28/08 θα τον εχουμε στα χερια μας (RG μου το ειπε εχ8ες)
Art In Haste
11-06-2012, 20:19
για οσους δεν προλαβουν σημερα,θα παιξει και Τεταρτη ιδια φαση! (αλλα χωρις σταλκερς τηλεφωνικως, οποτε σημερα ειναι ιδιαιτερο λεμαι)
Καλά όχι πως σήμερα είχε τηλέφωνο χοχοχοοχ
ViPeRMaN
11-06-2012, 22:40
πειτε εσεις που την ακουσατε (την εκπομπη)
Sotos_The_Tequiler
11-06-2012, 22:45
γκρουβιά στα βήματα του προηγούμενου ενισχυμένη με έξτρα κιθάρες και πλήκτρα
SOMA και TALIBAN ρε μουνιά
necrosaturate
12-06-2012, 00:07
Όποιος το θέλει ας σφυρίξει το 'γραψα. Το χώνω τώρα!
Tyler_Durden
12-06-2012, 00:08
να σαι καλά ρε συ. όποτε μπορέσεις, κάνε μια καλή κατα 'δώ
ViPeRMaN
12-06-2012, 00:12
νεκροσατουρειτ εισαι λατρεια.
στειλε μου και γλιστρησα
overdriven
12-06-2012, 10:38
Το άκουσα με όση προσοχή γίνεται να το ακούσεις από μία εκπομπή. Η πρώτη εντύπωσις είναι ότι κινείται ηχητικώς στο πνεύμα του superfreak πράγμα που βεβαίως καταδικάζουμε διότι απαιτούμε επιστροφή στις "δε ριτσουαλ" λογικές-κουρνιαχτός, καπνός κι αντάρα.
Επίσης σημείωσα ότι από αυτόν τον δίσκο απουσιάζει το χιτάκι επιπέδου baby god is dead (he had an overdose) πράγμα που επίσης καταδικάζουμε. Να πούμε βέβαια ότι παίζει να κάνουμε και λάθος μιας και μια ραδιοφωνική ακρόασις δεν αρκεί. Θα το ακούσουμε και σήμερις.
Neuroscar
12-06-2012, 10:50
Overdriven δεν εισαι τρου.
Ξεκινας σωστα και αναφερεσαι σε εποχες ritual και συμφωνω ασκαρδαμικτι και γυρνας και λες οτι καταδικαζεις που δεν εχει μπειμπι γκαντ ιζ ντεντ.
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΕ
(Θελω κιεγω λινκ)
nothingman
12-06-2012, 11:52
πως να βγάλουν νέο ritual ρε παιδιά; να ξέρουμε τι ζητάμε.
εγώ ζητάω ένα λινκ όταν με το καλό. ευχαριστώ.
όταν μπορέσετε και 'δω ένα λινκ καλέ
Tyler_Durden
12-06-2012, 14:28
Οι πολύ πρώτες εντυπώσεις από την μόλις μια ακρόαση της εκπομπής, είναι πως μάλλον έχουμε να κάνουμε με έναν πιο "λάου λάου" δίσκο (εννοώντας οτι μου ακούστηκε πιο ήπιων τόνων η νέα φάση, αλλά ίσως είναι και ιδέα μου). Ηχητικά κι εμένα μου φάνηκε πολύ κοντά στο Superfreak (προσωπικά αυτό δε με χαλάει καθόλου) και γενικά ότι άκουσα ήταν stalker ρε γαμώτο, με όλα όσα μας καβλώνουν με την πάρτη τους. Αν δεν κάνω λάθος τα ονόματα, ξεχώρισα το ομώνυμο, το Boogieman Plan, ενώ καταγούσταρα με την απαγγελία/ομιλία του Argy στο Children of the sun που βγάζει μια γαμιστερή γρεζομπασαδούρα. Γενικά ότι άκουσα νομίζω οτι κολλάει και πολύ καλά με την εποχή που κυκλοφορεί. Με μεσημεριανά λιοπύρια 50C και μπύρες. Στηρίζουμε \m/
Parasight
12-06-2012, 16:10
Θέλω κι εγώ λινκς από ό,τι έχετε και είναι τζάμπα!
edit:
Θερμά ευχαριστώ για τη μαζική ανταπόκριση και εξυπηρέτηση! :D
ViPeRMaN
12-06-2012, 16:24
η φαση ειναι children of the sun
και 'γω το θελω!!!
φχαριστω!!!
Telepetel
12-06-2012, 17:16
Κι από δω ένα λινκ!
Μερσί!
deceiver
13-06-2012, 11:04
Έχω ΣΚΑΣΕΙ απ' το κακό μου που δε το βρίσκω πουθενά. ψάχνω 3 μέρες παντού. Κάντε ένα καλό και στείλτε ένα λίνκ να γλυκαθούμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Pinatero
13-06-2012, 11:10
σημερα 2η παρουσιαση στις 20:00 στο DOWNTUNED RADIO,
για ταλιμπαν κομμαντα που χουν πεσει στη rockaine
http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/523651_10150946793552488_1274325752_n.jpg
Pinatero
13-06-2012, 19:36
bump στις 20:00!!
ViPeRMaN
13-06-2012, 21:55
το γραψες γιωργαρα;
regularpaul
15-06-2012, 17:17
με το τσιγκελι
http://www.youtube.com/watch?v=rl7v8a3fDsU
ΚΟΜΑΝΤΟΣΣΣ
ωραιο ηχο εχει ο καινουριος
In the old days a wondewrful lad tagged Regular Paul hit me with some great stuff from his native land, (Greece), after I mentioned really liking a Yell-O-Yell or Last Drive rec. or some such other cool thing I was sellin' ar the record store in '88.
Well he sent me ALL of it and "IT" included the Nightstalker stuff. Prime stuff that it is too. Rock writ as rock, no hyphens- no pretense to anything else. The closest comparison is Monster Magnet but I doubt eitehr one of'm' was aware of the other when they both started stirring steel toe biker boot Steppenwolfisms into a more viciously cut swirl. Here they mirror "the regressive rock" white panther Detroitist kick-ass honed by Mighty High and explored by other circling the Ripple rabble.
So what you say?. I know,- and what I know is this particular unit has the touch when it comes to tunes. And this is rock/and or/roll-which demands a tune to hang your hoodie on, ok? THEREFORE you can place this in a context where "rock" is the "folk' or "ethnic" soul food for a buncha people-like the whole "Americana" thing,- it can't be judged as "current" or not as its now fer good 'er bad an approach/form. Only good or bad.
And its good. It never seems consciously retro- or focused on some sorta historical right or wrong, (something that fucked much of the garage rock thing in the '90's). It just is what it is. So yeah it's gonna be one of my most palyed disks along with the new Muni-Waste one and Alestorm. Man how did I miss the whole pirate metal thing? Dumb.
Nightstalker- Dead Rock Commandos--mix with Monster Magnet, Brain Police, Uriah Heep, DC3, Dick Destiny and the Highway Kings, Mighty High, Motorhead, Mos Generator, hel leven Litmus-there's definitely some Pink'Wind influence here.
μπραβο και ευγε Παυλε
να γεμισει ο τοπος ροκ γαμω την πουταναμ
regularpaul
17-06-2012, 15:22
hehe, o omind είναι ε? ατομαρα και απολαυστικος γραφιας
nothingman
17-06-2012, 16:56
DC3, Dick Destiny and the Highway Kings, Mighty High
???
(καλά καλά, θα τους ψάξω στα νετς)
tsimpouklano
17-06-2012, 18:49
Κάψιμο το τραγούδι. Φοβεροί για μια ακόμη φορά.
nothingman
23-06-2012, 11:59
το ρόκιν τζι αρ το άκουσε πριν από εμάς, ξεκάθαρη πρόκληση
www.rocking.gr/reviews/dvd/Nightstalker_-_Dead_Rock_Commandos/4245/
ακόμα πουθενά όμως ο δίσκος ε; περιμένω, να το ξες.
MIA XARA BAND EINAI RE PAIDIA KAI APLA KALO EINAI NA STIRIZOUME ELLINIKES BANDS KAI T MEGALI MIKRI BAND DEN EXOUN NOIMA GIATI TI EINAI MEGALI BAND? O KATHENAS TO VLEPEI ALLIOS.
ψιλοκωμωδια αυτο με τα 55 λεφτα και το πουλμαν
και 7 λεφτα να παιζαν παλι γκαυλα θα ταν ρε μαμελουκε...πανε δες μεταλλικα να παιζουν εφτακοσες ωρες...λουλη
ανεβαινει το μαλλι
ξελυστε τις κοτσιδες σας
nothingman
24-06-2012, 14:50
ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΟΟΙΟΟ, ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΝΚ
Sotos_The_Tequiler
24-06-2012, 15:17
ρε αδέρφια αφού υπάρχει στο soulseek εδώ και 4-5 μέρες, το χω και νόμιζα ότι το χατε βρει
ναι απο σλσκ το κατεβαξα...τεσπα μιας και δεν μπαινουν ολοι, καλο ειναι να βρισκεται και ενα λινκ
jack the ripper
24-06-2012, 15:35
Λινκ καμια λατρεια πλιζ? :)
δεν ηξερα ποιο φουντι να πρωτοανεβασω
τεσπα σκαστε τα τηλεσκοπια σας με αυτο...
http://www.youtube.com/watch?v=cCO7OZi37cs
Tyler_Durden
24-06-2012, 16:01
στείλτε κι απο δω ένα, αν ειναι εύκολο
rat_poison
24-06-2012, 16:04
κι από δω πλιζ και θενξ
οι κιθαρες ρε μαλακες...
http://www.youtube.com/watch?v=QCJDf_4lCoM
ταηλερ σβησε κανα πμ να στειλω
BURNIN AMBITION
24-06-2012, 16:18
αν θα μπορουσατε και σε εμενα ρε παιδια? φχαριστω ε
θα μπορούσα να έχω ένα πι εμ σε λίγη ώρα;
ευχαριστώ προκαταβολικά
ευχαριστώ και τους 4 που μου έστειλαν.:smile:
Parasight
24-06-2012, 16:43
Ρίχτε κι εδώ ένα λινκ ρε καρντάσια, το πήρα από slsk αλλά να το δίνω και σε κανένα φίλο που ζητάει, μην ανεβάζω κι εγώ και πιάνω τζάμπα χώρο στα ίντερνετς
είστε φοβεροί και οι δύο :pink:
Telepetel
24-06-2012, 17:42
μπορώ να έχω και γω ένα λινκ; θενκσαλοτ
ypersyntelikos
24-06-2012, 18:58
Θα μπορούσα να έχω κι εγώ ένα? thanks, σας αγαπώ.
Δεν δίνει κάποιος ένα λινκ από dropbox:
atom_smasher
24-06-2012, 19:58
Θα μπορούσα να έχω κι εγώ ένα? thanks, σας αγαπώ.
BURNIN AMBITION
24-06-2012, 21:21
ευχαριστω ολους. μινμιν εχεις γεματα πμ μπαι δε γουει. ειστε ολοι γαματοι
οκ εσβησα
το λοιπον το ακουσα καμια 30ρια φορες ξερω γω απο το μεσημερι
καλυτερα ασματα θεωρω τα δυο που ποσταρα αλλα οκ αυριο μπορει να αλλαξει η καταστασις
νομιζω οτι κανει μια κοιλια στα Keynote και Rockaine, το πρωτο ειναι εντελως αδιαφορο εως κακο ενω στο δευτερο ενω υπαρχει η μαγκια με την μποτα μαλλον αν ελειπε δε θα στεναχωριομαν...ασε που, τι ROCKAINE ρε, κουδουνια θα μας κρεμασουν
γενικα γκαυλιαρικο αλμπουμ και χορταινεις ροκ κλπ κλπ
περιμενουμε σωστο ριπ ομως γιατι στο Underdog (που γαμαει) πηδαει η βελονα
rat_poison
24-06-2012, 22:18
ορυμαγδός αλμπουμάρων τη σαιζόν 2011-2012 από το ελληνικό στόνερ
και εκεί που νομίζαμε ότι τελειώνει μία εξαιρετική χρονιά με vidage, macho libre και gegenschein έρχονται οι μπαρμπάδες να τινάξουν τημπάνκα στον αέρα
Parasight
24-06-2012, 22:28
Πρώτη εντύπωση: Μάλλον πρόκειται για το πιο τεμπέλικο Nightstalker album από εποχές The Ritual. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί μιλάμε για άλλο lineup/momentum, αλλά το καινούριο δεν περιέχει κομμάτια για ξύλο όπως τα δύο προηγούμενα. Σαφώς και δε μας χαλάει αυτό βέβαια, κατ'εμέ αυτή ακριβώς η τεμπελιά είναι το σήμα κατατεθέν των αγαπημένων Στόκων.
γρααψε ενα κατιτις παραπανω για την ντεμπελια...αν εννοας σε ρυθμους συμφωναω
σε γενικες γραμμες ομως το τεμαχιο ειναι τιγκα στις μαλλιαρες ιδεες
Parasight
24-06-2012, 22:36
Στους ρυθμούς αναφέρομαι, εννοείται. Τα riffs είναι ογκόλιθοι όπως πάντα ρε.
παντως...αναρωτιεμαι τι αλλο πρεπει να κανουν για να τους ανακαλυψουν στην αμερικαναρα και να γινουν μεγαλοι και τρανοι και πινουν τα τζι απο κωλοτρυπες ευγνωσμενης αξιας πουτσοσταρ
δηλαδη οκ προφανως και τους ξερει ενα αλφα κοινο χασισορουφερ αλλα 'νταξ...προσωπικα πιστευω οτι τα δυο τελευταια τους πατανε ανετα οτι εχει κανει ο χαπακιας Wyndorf μετα το Powertrip
Parasight
24-06-2012, 22:53
πατανε ανετα οτι εχει κανει ο χαπακιας Wyndorf μετα το PowertripΕ καλά δεν είναι και τόσο δύσκολο αυτό :P
γαμησετα...πα να ακουσω την ηλεκτρηρωινη του Superjudge